Mobile G Host Oy Matkapuhelinpalveluiden infopaketti Versio 6.01, julkaistu

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Mobile G Host Oy Matkapuhelinpalveluiden infopaketti Versio 6.01, julkaistu 31.7.2007"

Transkriptio

1 Yleistä tietoa palvelusta Mobile G Host Oy (jäljempänä Mobile) on matkapuhelinpalveluiden tuottamiseen erikoistunut Suomalainen yritys, joka tarjoaa omaa palveluvalikoimaansa asiakkaan käyttöön sekä sitoutuu tilittämään asiakkaalle loppukäyttäjien tekemien tilausten osalta erillisessä sopimuksessa sovitun korvauksen. Matkapuhelinpalvelut omaan mediaasi Mobile tarjoaa asiakkaan käyttöön tehokkaat ja valmiiksi mietityt palvelut, jotka ovat täysin mukautettavissa asiakkaan haluaman ulkonäön mukaisiksi. Tarjontaan kuuluu myös tukisivustolta ladattavissa oleva asiakkaan palvelimelle asennettava valmis matkapuhelinpalveluiden portaalipaketti (vaatii PHP -tuen, vähintään versio 4). Paketti on helposti mukautettavissa ja asetusten määrittelyn jälkeen käyttövalmis. Esimerkki on nähtävissä osoitteessa Mobile tarjoaa asiakkaan käyttöön myös valikoimissaan olevan materiaalin, kuten logot / ikonit, kuvaviestit, soittoäänet ja väritaustakuvat. Lisäksi asiakas voi lisätä mukaan palveluun omia logojaan, kuvaviestejään sekä väritaustakuviaan joko pelkästään omaan käyttöön tai julkiseksi, jolloin materiaali on tarjolla myös Mobilen muiden asiakkaiden sivustoilla. Mikäli Asiakas on määritellyt ja Mobile hyväksynyt materiaalin julkiseksi, maksaa Mobile tuotantoprovision sisällön lisänneelle asiakkaalle jokaisesta sisällön jakelutapahtumasta, josta Mobile saa suoranaista voittoa. Provision määrä on 4 % voitosta logoissa ja ikoneissa, 6 % kuvaviesteissä ja 8 % väritaustakuvissa. Mobile tarjoaa palvelunsa sekä yritysten että yksityisten käyttöön. Eri palvelukokonaisuudet on suunniteltu täyttämään erilaisten asiakkaiden tarpeet. Rekisteröityäkseen asiakkaaksemme yrityksen tulee olla sekä ennakonperintä- että arvonlisäverorekistereissä. Yksityisasiakkaille tuotto tilitetään ilman ennakonpidätystä, mutta matkapuhelinpalveluiden tuotto on veronalaista tuloa joka tulee mainita veroilmoituksessa. Yksityisasiakkaalle tuloutettaessa tilityksestä myös vähennetään arvonlisäveron osuus. Tilitykset maksetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille korkeintaan 14 vuorokauden kuluttua operaattorin tilitysten saapumisesta, mikäli erikseen ei ole muuta sovittu ja sopimuksen määrittelemä tilitysraja on ylittynyt. Operaattoreiden tilitysviive on operaattorista riippuen normaalisti vrk tilityskuukauden päättymisestä.

2 Palvelukokonaisuudet Mobile tarjoaa kolmea erilaista palvelukokonaisuutta erilaisten asiakastarpeiden kattamiseksi. 10 :n kuukausimaksulla laaja palveluvalikoima käyttöösi. Avausmaksu 50. Gold -palvelupaketti on tarkoitettu suuremmille sivustoille tai muille medioille (esimerkiksi aikakauslehdille ja paikallisradioille), joille mobiilipalvelut tuottavat selkeää lisäarvoa ja myös euromääräistä tuloa. Tuotonjako on huonoimmillaankin 60%/40% (asiakas/mobile) ja nousee erillisen tuotonjakoportaikon mukaan parhaimmillaan jopa 85%/15% :iin. Gold -palvelupaketissa on myös mahdollisuus Viestinvälitysratkaisun käyttöön ja täten asiakkaan omien matkapuhelinpalveluiden rakentamiseen. 20 :n kuukausimaksulla koko palveluvalikoima käyttöösi. Avausmaksu 250. Platinum palvelupaketti sisältää kaikki Gold -palvelukokonaisuuden hyvät ominaisuudet (laajemman palveluvalikoiman, hakumäärien mukaan porrastetun tuotonjaon, Viestinvälitysratkaisun). Lisäksi Platinumissa on tarjolla lisäpalveluita, joita muihin palvelukokonaisuuksiimme ei kuulu: javapelit, pilapuhelut sekä aidot soittoäänet (avauspyyntö erillisellä yhteydenotolla asiakkaaksi liittymisen jälkeen tukisivuston ohjeiden mukaan). Valitessasi Platinum -paketin voit myös halutessasi ohjata matkapuhelinpalveluitasi koskevat asiakaspalautteet suoraan ystävällisen contact centerimme käsiteltäviksi eikä omaa aikaasi kulu mahdollisten ongelmatilanteiden selvittämiseen.

3 10 :n kuukausimaksulla koko palveluvalikoima käyttöösi. Avausmaksu 50. Business sisältää tarvittaessa kaikki Gold -palvelukokonaisuuden ominaisuudet (hakumäärien mukaan Platinum sisältää kaikki Gold -palvelukokonaisuuden ominaisuudet (hakumäärien mukaan porrastettu tuotonjako, mahdollisuus Viestinvälitysratkaisun ja Viestit sähköpostiin - ratkaisun käyttöönottoon). Lisäksi Platinumissa on tarjolla kolme lisäpalvelua: javapelit, pilapuhelut sekä aidot soittoäänet (aitojen soittoäänien palvelun avaus liittymisen jälkeen tukisivuston ohjeiden mukaan). Hakusanojen alku on myös mahdollista valita jopa vain 2 -kirjaimiseksi. Valitessasi Platinum - palvelukokonaisuuden voit myös halutessasi ohjata mobiilipalveluitasi koskevat asiakaspalautteet suoraan ystävällisen contact centerimme käsiteltäviksi eikä omaa aikaasi kulu mahdollisten ongelmatilanteiden selvittelemiseen.

4 Palveluiden hinnoittelu ja lyhytnumerot Mobile tarjoaa asiakkaiden yleiseen käyttöön tähän tarkoitukseen varatut lyhytnumerot, jotka tällä hetkellä ovat: Lyhytnumero Hinta / viesti , , , , , , ,30 Aikuisviihdenumerot: Hinta / viesti ,95 Push -tekniikkaa käyttävät numerot: Lyhytnumero Hinta / viesti Enintään Enintään 20 * Enintään 20 *) Vain hyötypalvelut Push -tekniikassa maksu veloitetaan vasta vastausviestin lähettämisestä, ja hintavaihtoehtoja on lukuisia. Tekniikalla on mahdollista toteuttaa ns. tilauspalvelut, joissa saa esimerkiksi joka päivä/viikko tietyn palvelun tekstiviestinä kunnes erikseen lopettaa palvelun käytön. Push numeroiden hakusanojen avauksesta veloitetaan 1. asteen hakusanan osalta / kk, 2. asteen hakusanan osalta / kk. 1. asteen hakusanoilla on operaattoreiden asettamat minimituottovaatimukset. 2. asteen hakusanojen hintavaihtoehdot Mobilen valmiiksi avoinna olevien hintaluokkien mukaan. Asiakkaan tulee mahdollisten omien palveluiden sekä Mobilen tarjoaman webmaksu-palvelun osalta huomioida, että ainoastaan 179xxx-numeroissa on sallittua tarjota aikuisviihdettä. Tarjonnaksi lasketaan varsinaisen aikuisviihdetarjonnan lisäksi myös esimerkiksi webmaksun käyttämistä tunnuksen saamiseksi sivustolle, jolla tarjotaan aikuisviihdettä. Samoin aikuisviihteeksi katsotaan genitaalialuetta esittävät logot, kuvaviestit ja väritaustakuvat. Mobilen lyhytsanomanumerot toimivat seuraavien operaattoreiden liittymissä: DNA, Elisa, Eunet, Hesburger, Kolumbus, Saunalahti, SK Mobile, Sonera, Tele Finland, ZeroForty

5 Tuotonjako Palveluiden tuotonjaossa käytetään alla olevaa kuukausittaiseen hakumäärään perustuvaa tuotonjakotaulukkoa. Porras % tuotosta Asiakas Mobile Hakuja / kk 1. porras < porras porras porras porras >= Tuotonjakotaulukossa alemmalta portaalta ylemmälle siirtyminen tapahtuu automaattisesti 48 tunnin kuluessa siitä, kun korotukseen oikeuttava tilausmäärä on kertynyt kalenterikuukauden sisällä. Palveluiden tuotto Eri hintaisten palveluiden tuotto riippuu suuresti palvelutyypistä. Esimerkiksi soittoäänistä menee Teostokorvaus ja kuvaviestit vaativat useamman paluuviestin palvelun tilaajalle. Operaattoreilla on lisäksi erilaiset hinnoitteluperusteet, joten saman palvelun tuotto eri operaattoreiden kautta tilattuna voi vaihdella huomattavasti. Samoin palvelun lähettäminen ystävälle voi laskea tuottoa riippuen siitä, minkä operaattorin käyttäjältä tilaus tulee ja mille operaattorille palvelu lähetetään. Tarkkoja arvioita tuotosta on em. syistä mahdoton esittää, mutta alla esimerkkejä muutaman hintaluokan keskimääräiseen operaattorijakautumaan perustuvista kokonaistuottoarvioista, jotka siis jaetaan sopimuksen määrittelemän prosenttiosuuden mukaan (hinnat sis. alv). Yksittäisen viestin osalta voi normaali tuottomarginaali olla +/- 5 senttiä, yksittäistapauksissa enemmänkin. Tilaushinta Tekstipalv. Logot Soittoäänet Kuvaviestit 0,35 0, ,65 0,32 0, ,85 0,50 0,50 0,40 0,28 1,10 0,72 0,72 0,60 0,50 1,20 0,80 0,80 0,68 0,60 1,30 0,89 0,89 0,77 0,70 Osa sisällöstä on lisensoitu ja niiden osalta menee lisäksi sisältötyypistä riippuen 5-10 sentin lisenssimaksu joka vähennetään kokonaistuotosta ennen tuotonjakoa.

6 Sopimuksen tekeminen Sopimus Mobilen kanssa tehdään Internetissä, jonka jälkeen Mobilelle tulee toimittaa allekirjoitettu sopimuspaperi (jonka voi tulostaa liittymisjärjestelmästä). Allekirjoitetun sopimuspaperin voi toimittaa Mobilelle joko kahtena allekirjoitettuna kappaleena postitse osoitteella Mobile G Host Oy / Sopimukset, PL 107, NOKIA tai Faksilla numeroon (03) Sopimuksen hyväksyminen edellyttää seuraavien ehtojen täyttymistä: * Sopimus toimitetaan muuttumattomana ja allekirjoitettuna * Sopimus sisältää kaikki sivut sekä liitteet * Sopimus on täytetty selkeästi kaikilta osin * Mahdollinen avausmaksu on maksettu Mobile varaa oikeuden hyväksyä tai hylätä sopimus harkintansa mukaan. Pyydettäessä toimitamme sopimuspaperit myös postitse paperiversiona. Pyyntö tulee lähettää Mobilelle sähköpostitse osoitteeseen sopimukset@mobileghost.fi. Mukaan tulee liittää tieto, millä nimellä sopimus tehdään, Y-tunnus (yritysasiakas) tai henkilötunnus (yksityisasiakas) sekä osoite, mihin sopimus toimitetaan. Sopimus toimitetaan kahtena kappaleena, joista toinen tulee palauttaa täytettynä ja allekirjoitettuna Mobilelle. Ennen pyynnön lähettämistä tulee silti rekisteröityä asiakkaaksi liityntäjärjestelmän kautta. Palveluiden ja tunnusten avaaminen Kun sopimus on toimitettu Mobilelle ja Mobile on hyväksynyt sopimuksen, Mobile avaa palvelut asiakkaan käyttöön sekä toimittaa asiakkaalle * Asiakasnumeron, jota tulee käyttää tulevissa yhteydenotoissa Mobilen kanssa * Listan asiakkaalle myönnetyistä hakusanoista hintaluokkineen * Käyttäjätunnuksen sekä salasanan reaaliaikaisiin tilastoihin * Käyttäjätunnuksen sekä salasanan palveluiden hallintaan * Sopimuksen toisen kappaleen Mobile G Host Oy:n allekirjoituksella varustettuna * Kuitin avausmaksusta (avausmaksulliset palvelupaketit) Hallintasivustolta asiakas voi myös mm. ladata palveluiden toteutusohjeen, josta löytyvät ohjeet eri palveluiden käyttöön asiakkaan sivustolla, samoin valmiin matkapuhelinpalveluiden portaalipaketin. Asiakas voi seurata tuoton kehitystä sekä odottavia tilityksiä hallintasivustolla. Sivuston tuottoarviot ovat melko tarkkoja, mutta kuitenkin suuntaa-antavia ja tarkat tuottolaskelmat tehdään operaattoritilitysten saavuttua.

7 Viestinvälitysratkaisu Mobilen tarjoama viestinvälitysratkaisu mahdollistaa kaksisuuntaisten tekstiviestipalveluiden toteuttamisen helposti haluamallanne ohjelmointikielellä. Viestinvälitysratkaisu on mahdollista kytkeä Gold-, Platinum- tai Business-palvelukokonaisuuksiin. Viestinvälitysratkaisussa rajapintana on HTTP GET, joten palveluiden toteuttaminen esimerkiksi php:llä onnistuu helposti. Palvelu on heti avoinna kaikilla tukemillamme operaattoreilla eikä oman toteutuksenne tarvitse välittää käyttäjän liittymäoperaattorista. Viestinvälitysratkaisussa kaikki valitsemallenne hakusanalle saapuvat tekstiviestit välitetään lisäoptioineen palvelimellenne HTTP GET -pyyntönä ja palvelimeltanne pyyntöön vastauksena tulevat 160 ensimmäistä merkkiä lähetetään palvelun tilanneelle käyttäjälle tekstiviestillä. Palvelulle avattava hakusana ja hintaluokat sovitaan erikseen. Palvelun hinnoittelu hinnaston mukainen. Viestit sähköpostiin -ratkaisu Mobilen tarjoama viestit sähköpostiin -ratkaisu tarjoaa helpon palautekanavan käyttöönne. Viestinvälitysratkaisu on mahdollista kytkeä Gold-, Platinum- tai Businesspalvelukokonaisuuksiin. Palvelu on heti avoinna kaikilla tukemillamme operaattoreilla. Viestit sähköpostiin -ratkaisussa kaikki valitsemallenne hakusanalle saapuvat tekstiviestit välitetään lisäoptioineen haluamaanne sähköpostiosoitteeseen ja käyttäjälle lähetetään paluuviestinä haluamanne tekstiviesti. Palvelulle avattava hakusana ja hintaluokat sovitaan erikseen. Palvelun hinnoittelu hinnaston mukainen. Gateway -ratkaisu Gateway -ratkaisu tarjoaa käyttöönne mahdollisuuden lähettää tekstiviestit suoraan omalta palvelimeltanne. Palvelun avulla on mahdollista toteuttaa esimerkiksi tilausvahvistusten, tiedotteiden jne. lähettäminen helposti ja luotettavasti. Palvelun hinnoittelu: kysy!

Uovision UM565 ohjelmistoversio V2.04

Uovision UM565 ohjelmistoversio V2.04 Uovision UM565 ohjelmistoversio V2.04 Saunalahti Prepaid data-asetukset sähköpostilähetystä varten E-Mail Set valikko: - valitse sähköpostilähetykseen: gprs - valitse: Email OPERATOR PARAMETER KLIKKAA

Lisätiedot

7.5.2013. Asiakasnumeron haltija on vastuussa tilauksesta ja vastaa laskun maksamisesta toimitusehtojen mukaisesti Oriolalle.

7.5.2013. Asiakasnumeron haltija on vastuussa tilauksesta ja vastaa laskun maksamisesta toimitusehtojen mukaisesti Oriolalle. Henkilökunta asiakasnumerohakemus Sivu 1/5 Hyvä vastaanottaja Oheisella lomakkeella voitte hakea henkilökunta asiakasnumeroa sekä muuttaa asiakastietojanne. Asiakasnumeron saaminen edellyttää, että asiakas

Lisätiedot

Elisa Nettikaista. Asennus- ja käyttöohje

Elisa Nettikaista. Asennus- ja käyttöohje Elisa Nettikaista Asennus- ja käyttöohje 1 Tervetuloa asentamaan Elisa Nettikaistaa Elisa Kotipuhelin on monipuolinen liittymä, jota voit nykyaikaisten lisäpalveluiden ansiosta käyttää muuhunkin kuin puhumiseen!

Lisätiedot

ARENA INTERACTIVE MOBIILIOHJEITA ASIAKKAILLE

ARENA INTERACTIVE MOBIILIOHJEITA ASIAKKAILLE ARENA INTERACTIVE MOBIILIOHJEITA ASIAKKAILLE 1.8.2011 Page 2 Sisältö Mobiiliohjeita asiakkaille... 1 1. LYHYTNUMEROT... 3 1.1. Oma lyhytnumero... 3 1.2. Jaettu lyhytnumero... 3 1.3. Yleistä lyhytnumeroiden

Lisätiedot

Turvapaketti Omahallinta.fi ka ytto ohje

Turvapaketti Omahallinta.fi ka ytto ohje Turvapaketti Omahallinta.fi ka ytto ohje 05/2015 Vaihda tämän ohjeen mukaisesti VSP Nettiturva TURVAPAKETTI-palveluun 14.6.2015 mennessä, jotta tietoturvapalvelusi säilyy voimassa! Kirjautuminen Palveluun

Lisätiedot

verkkolasku.fi 2.1.2011

verkkolasku.fi 2.1.2011 palveluna Notebeat Entrepreneur -ohjelmalla hoidat kaikki yrityksesi myynti- ja ostolaskut sähköisesti selainkäyttöliittymässä, sekä siirrät ne kätevästi tilitoimistoon. Säästät heti käyttöönotosta alkaen

Lisätiedot

ecome Markkinoiden kehittynein julkaisujärjestelmä

ecome Markkinoiden kehittynein julkaisujärjestelmä ecome Ecome Finland Oy Itämerenkatu 3 p. 020 7749 580 00180 Helsinki p. 020 7749 585 Suomi - Finland ecome@ecome.fi y. 2193874-3 www.ecome.fi Ecome-järjestelmä pähkinänkuoressa Ecome on suomalaisen yhtiön

Lisätiedot

SG550. Riistakameran MMS- ja GPRS- asetukset

SG550. Riistakameran MMS- ja GPRS- asetukset SG550 Riistakameran MMS- ja GPRS- asetukset Tuupakantie 3, 01740 1 FSM Tekninen tuki 0600 16160 Ensimmäiseksi: Valitse riistakameraan liittymä operaattorilta MMS ja/tai GPRS(data) ominaisuuksilla. Muistathan,

Lisätiedot

Sonera Microsoft Office 365 -palvelun käyttöönotto-opas pääkäyttäjälle. Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen

Sonera Microsoft Office 365 -palvelun käyttöönotto-opas pääkäyttäjälle. Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen käyttöönotto-opas pääkäyttäjälle Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen OHJE Pääkäyttäjän käyttöönotto-opas Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen Johdanto 3 1. Sonera Omat Sivut -tilin luominen

Lisätiedot

Verkkokaupan ohje. Alkutieto. Scanlase verkkokauppa. Sisäänkirjautuminen

Verkkokaupan ohje. Alkutieto. Scanlase verkkokauppa. Sisäänkirjautuminen Verkkokaupan ohje Alkutieto Verkkokaupan tarkoitus on helpottaa Scanlase asiakkaiden tilaamisprosessia kun asiakkaat tarvitsevat tuotteita. Verkkokaupan ollessa pois toiminnasta tilaukset tulee tehdä puhelimitse

Lisätiedot

TELIASONERA FINLAND OYJ:N JA KONEYRITTÄJIEN LIITTO RY:N VÄLINEN PUITESOPIMUS, LIITE SONERAN YRITYSSOPIMUKSEEN

TELIASONERA FINLAND OYJ:N JA KONEYRITTÄJIEN LIITTO RY:N VÄLINEN PUITESOPIMUS, LIITE SONERAN YRITYSSOPIMUKSEEN SOPIMUS 1 (6) TELIASONERA FINLAND OYJ:N JA KONEYRITTÄJIEN LIITTO RY:N VÄLINEN PUITESOPIMUS, LIITE SONERAN YRITYSSOPIMUKSEEN TeliaSonera Finland Oyj ja KONEYRITTÄJIEN LIITTO RY, Y-tunnus: 0201722-8, ovat

Lisätiedot

todenna.fi todenna.fi Käyttöohje Tässä käyttäohjeessa kerrotaan mikä on todenna.fi -kirjautumispalvelu ja miten sitä käytetään.

todenna.fi todenna.fi Käyttöohje Tässä käyttäohjeessa kerrotaan mikä on todenna.fi -kirjautumispalvelu ja miten sitä käytetään. Käyttöohje Tässä käyttäohjeessa kerrotaan mikä on -kirjautumispalvelu ja miten sitä käytetään. - 0 - Mikä on? Henkilökohtaisia tietojasi sisältävä verkkopalvelu on suojattu niin, että tietosi ovat turvassa.

Lisätiedot

Elisa Paketti näin se toimii

Elisa Paketti näin se toimii Elisa Paketti näin se toimii Mistä Elisa Paketti koostuu? Elisa Paketti on kätevä tapa hankkia puhelin ja liittymä yhdessä. Elisa Paketti koostuu yleensä puhelimesta ja puhepaketista. Lisäksi voit valita

Lisätiedot

Android. Sähköpostin määritys. Tässä oppaassa kuvataan uuden sähköpostitilin käyttöönotto Android 4.0.3 Ice Cream Sandwichissä.

Android. Sähköpostin määritys. Tässä oppaassa kuvataan uuden sähköpostitilin käyttöönotto Android 4.0.3 Ice Cream Sandwichissä. Y K S I K Ä Ä N A S I A K A S E I O L E M E I L L E LI I A N P I E NI TAI M I K Ä Ä N H A A S T E LI I A N S U U R I. Android Sähköpostin määritys Määrittämällä sähköpostitilisi Android-laitteeseesi, voit

Lisätiedot

Visma asiakaspalvelu Tukipyyntöjen lähettäminen

Visma asiakaspalvelu Tukipyyntöjen lähettäminen Visma asiakaspalvelu Tukipyyntöjen lähettäminen 2 Sisällys 1 Tukipyyntöjen käsittely... 3 1.1 Tukipalvelun sisältö... 3 1.2 Tukipyynnön lähettäminen... 3 1.3 Kuvan lisääminen tukipyyntöön... 4 2 Etähallintatyökalut...

Lisätiedot

Sonera ID. huippukätevä sähköinen henkilötodistus omassa matkapuhelimessasi

Sonera ID. huippukätevä sähköinen henkilötodistus omassa matkapuhelimessasi Sonera ID huippukätevä sähköinen henkilötodistus omassa matkapuhelimessasi 2 Joko sinulla on henkilöllisyystodistus matkapuhelimessasi? Sonera ID -mobiilivarmenne on uudenlainen sähköinen henkilötodistus,

Lisätiedot

Hinnasto 5.3.2013. Kotisivusorvi Peruspaketti. Kaikki hintamme ovat arvonlisäverollisia. Näet taulukosta suoraan euromääräisen kokonaishinnan.

Hinnasto 5.3.2013. Kotisivusorvi Peruspaketti. Kaikki hintamme ovat arvonlisäverollisia. Näet taulukosta suoraan euromääräisen kokonaishinnan. Hinnasto 5.3.2013 Kaikki hintamme ovat arvonlisäverollisia. Näet taulukosta suoraan euromääräisen kokonaishinnan. Kotisivusorvi Peruspaketti Hinta voimassa 12 kk:n sopimusjaksolla. Peruspaketti, laskutusjakson

Lisätiedot

Sonera Microsoft Office 365 -palvelun käyttöönotto-opas pääkäyttäjälle. Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen

Sonera Microsoft Office 365 -palvelun käyttöönotto-opas pääkäyttäjälle. Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen käyttöönotto-opas pääkäyttäjälle Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen OHJE Pääkäyttäjän käyttöönotto-opas Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen Johdanto 3 1. Sonera Omat Sivut -tilin luominen

Lisätiedot

Sisältö. 3 Yleistä 4 Toimittajaportaalin edut 5-10 Rekisteröinti 11-22 Laskun teko 23 Lasku JIP. 29/05/2015 Anna-Stina Lindblad

Sisältö. 3 Yleistä 4 Toimittajaportaalin edut 5-10 Rekisteröinti 11-22 Laskun teko 23 Lasku JIP. 29/05/2015 Anna-Stina Lindblad Toimittajaportaali Sisältö 3 Yleistä 4 Toimittajaportaalin edut 5-10 Rekisteröinti 11-22 Laskun teko 23 Lasku JIP 2 Yleistä Toimittajaportaali on Baswaren internetissä toimiva sovellus, jonka kautta voi

Lisätiedot

AutoFutur ja KoneFutur. Asiakastyytyväisyyskysely- palvelu. Käyttöohje

AutoFutur ja KoneFutur. Asiakastyytyväisyyskysely- palvelu. Käyttöohje AutoFutur ja KoneFutur Asiakastyytyväisyyskysely- palvelu Käyttöohje 18.2.2011 1 Sisällys KÄYTTÖÖNOTTO... 3 ASETUKSET... 3 KYSELYIDEN MUOKKAAMINEN JA LÄHETTÄMINEN... 3 Kyselytekstin asettaminen ja muokkaaminen...

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan ja Suomen Maatalouden Laskentakeskus Oy:n välillä.

Lisätiedot

Mikä Aimo? Aimo on monipuolinen verkossa toimiva mobiilijärjestelmä.

Mikä Aimo? Aimo on monipuolinen verkossa toimiva mobiilijärjestelmä. Toolbox Mikä Aimo? Aimo on monipuolinen verkossa toimiva mobiilijärjestelmä. Aimon työkaluja hyödyntämällä voidaan rakentaa mobiilipalveluja käytettäväksi tekstiviesteillä, multimediaviesteillä ja mobiiliwebin

Lisätiedot

Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet

Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet Oma Elisa -palvelu Vaihderatkaisun hallinta Koska sovellusta kehitetään jatkuvasti, pidättää Elisa Oyj oikeudet muutoksiin. Sovelluksessa saattaa olla toiminteita

Lisätiedot

BioNordika Webshop Pikaohjeet

BioNordika Webshop Pikaohjeet BioNordika Webshop Pikaohjeet Tervetuloa BioNordika WebShopin käyttäjäksi! Tässä pikaohjeessa on yhteenkoottuna ohjeistus nettikaupan käyttöön ja tuotteiden tilaamiseen. Rekisteröityminen Nettikaupan käyttäminen

Lisätiedot

Palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmä käytännössä

Palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmä käytännössä Olen Palveluntuottaja Olen Palvelun järjestämisestä vastaava Olen Asiakas Olen Palvelun myöntäjä Copyright Kuntien Tiera Oy 1 Palveluntuottajana hakeudun kerralla yhteen tai useampaan kuntaan tuottamaan

Lisätiedot

BUSINESS ONLINE TRADE FINANCE TUONTIREMBURSSIT JA -PERITTÄVÄT

BUSINESS ONLINE TRADE FINANCE TUONTIREMBURSSIT JA -PERITTÄVÄT BUSINESS ONLINE TRADE FINANCE TUONTIREMBURSSIT JA -PERITTÄVÄT Danske Bank Trade Finance Danske Bank Oyj Rekisteröity kotipaikka ja osoite Helsinki, Hiililaiturinkuja 2, 00075 DANSKE BANK. Y-tunnus 1730744-7

Lisätiedot

Enemmän kuin maksutavat verkossa

Enemmän kuin maksutavat verkossa Enemmän kuin maksutavat verkossa Petri Itkonen Senior Sales Manager +358 403529919 petri@paytrail.com Meistä Perustettu 2007 (Suomen Verkkomaksut) Liikevaihto 2013: 4,5 m Henkilöstömäärä: 40 Finanssivalvonnan

Lisätiedot

Toimiala Valmis toimiala listaus helpottaa hakua. Valitse toimiala ja hae tietoja.

Toimiala Valmis toimiala listaus helpottaa hakua. Valitse toimiala ja hae tietoja. MIKÄ ON 218? 218 on internetissä toimiva yrityshakemisto. Sivustoon on kehitetty haku- ja löydettävyystoimintoja, karttatoimintoja sekä mobiilipalveluita. Olemme Asiakkaan omasta sivustosta on nähtävillä

Lisätiedot

Windows Phone. Sähköpostin määritys. Tässä oppaassa kuvataan uuden sähköpostitilin käyttöönotto Windows Phone 8 -puhelimessa.

Windows Phone. Sähköpostin määritys. Tässä oppaassa kuvataan uuden sähköpostitilin käyttöönotto Windows Phone 8 -puhelimessa. Y K S I K Ä Ä N A S I A K A S E I O L E M E I L L E LI I A N P I E NI TAI M I K Ä Ä N H A A S T E LI I A N S U U R I. Windows Phone Sähköpostin määritys Määrittämällä sähköpostitilisi Windows-puhelimeesi,

Lisätiedot

Enigmail-opas. Asennus. Avainten hallinta. Avainparin luominen

Enigmail-opas. Asennus. Avainten hallinta. Avainparin luominen Enigmail-opas Enigmail on Mozilla Thunderbird ja Mozilla Seamonkey -ohjelmille tehty liitännäinen GPG-salausohjelmiston käyttöä varten. Sitä käytetään etenkin Thunderbirdin kanssa sähköpostin salaamiseen

Lisätiedot

Ilmoitus saapuneesta turvasähköpostiviestistä

Ilmoitus saapuneesta turvasähköpostiviestistä Tullin turvasähköposti Asiakkaan ohje www.tulli.fi versio 2.2 8.1.2015 Korvaa version 2.1 22.5.2014 Tullin turvasähköposti Tulli lähettää sinulle sähköpostiviestin salattuna silloin, kun viesti tai sen

Lisätiedot

Sonera Microsoft Office 365 -palvelun käyttöönotto-opas pääkäyttäjälle. Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen

Sonera Microsoft Office 365 -palvelun käyttöönotto-opas pääkäyttäjälle. Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen käyttöönotto-opas pääkäyttäjälle Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen OHJE Pääkäyttäjän käyttöönotto-opas Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen Johdanto 3 1. Sonera Omat Sivut -tilin luominen

Lisätiedot

MOBISITE-TYÖKALUN SISÄLTÄMÄT TOIMINNOT

MOBISITE-TYÖKALUN SISÄLTÄMÄT TOIMINNOT MOBISITE-TYÖKALU MobiSite on työkalu matkapuhelimeen soveltuvan mobiilisivuston rakentamiseen. AIMO-järjestelmän jatkuvasti päivittyvä päätelaitetunnistus tunnistaa useimmat puhelinmallit ja mukauttaa

Lisätiedot

2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen

2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen Sopimusehdot 1. Osapuolet Aditro Oy ja Asiakas. Jatkossa Aditro Oy = Toimittaja. 2. Sopimuksen kohde 2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen Sopimuksen kohteena ovat Toimittajan

Lisätiedot

Movikan CallMEDIA-palvelut

Movikan CallMEDIA-palvelut Movikan CallMEDIA-palvelut kuluttaja osaksi Median sisältöä Älykkäät Puhe- ja Viestipalvelut CallTV-palvelut Älykkäät Puhe- ja Viestipalvelut interaktiivista sisältöä medioille IVR-, SMS- ja älypuhelintekniikka

Lisätiedot

Elisa Ring. Yleisopas. Elisa Oyj, PL 1, 00061 ELISA, Y-tunnus 011650-6, Kotipaikka: Helsinki

Elisa Ring. Yleisopas. Elisa Oyj, PL 1, 00061 ELISA, Y-tunnus 011650-6, Kotipaikka: Helsinki Elisa Ring Yleisopas Elisa Ring Yleisopas 2 Sisällys 1. Johdanto... 3 Puhelujen ohjausperiaatteet... 3 2. Käyttäjäryhmät... 5 Elisa Ring -pääkäyttäjä... 5 Elisa Ring -asiakaspalvelupäällikkö...6 Elisa

Lisätiedot

NTG Kuvapankissa yhdistyvät kuvagallerian ja verkkokaupan toiminnot. NTG Kuvapankki soveltuu samanaikaisesti sekä kuluttaja- että tukkukauppaan.

NTG Kuvapankissa yhdistyvät kuvagallerian ja verkkokaupan toiminnot. NTG Kuvapankki soveltuu samanaikaisesti sekä kuluttaja- että tukkukauppaan. NTG Kuvapankki NTG Kuvapankissa yhdistyvät kuvagallerian ja verkkokaupan toiminnot. NTG Kuvapankki soveltuu samanaikaisesti sekä kuluttaja- että tukkukauppaan. NTG Kuvapankki muodostuu loppukäyttäjälle

Lisätiedot

Tekstiviestipalvelun rajapintakuvaus

Tekstiviestipalvelun rajapintakuvaus Tekstiviestipalvelun rajapintakuvaus Sisällysluettelo 1. Yleistä... 1 2. Lähtevien viestien rajapinta... 1 2.1. Rajapinnan tekniset tiedot ja parametrit... 1 2.2. Rajapinnan paluuarvot... 3 2.3. Rajapinnan

Lisätiedot

Palvelukuvaus 1.0 Monipuoliset maksutavat verkkokauppaan Joustavat tilitykset ja raportointi

Palvelukuvaus 1.0 Monipuoliset maksutavat verkkokauppaan Joustavat tilitykset ja raportointi emaksut Palvelukuvaus 1.0 Monipuoliset maksutavat verkkokauppaan Joustavat tilitykset ja raportointi Sisällys Yleistä emaksut-palvelusta... 1 Näin emaksut toimii verkkokaupassa... 1 Maksutavat... 2 Liiketoiminnan

Lisätiedot

Tiedonsiirtonopeuden vaihteluvälit

Tiedonsiirtonopeuden vaihteluvälit Palvelun avausaika on enintään neljä viikkoa tilaushetkestä tai asiakkaan toivomasta myöhemmästä avaushetkestä. Kiinteistöliittymäkohteissa toimitusaika voi olla pidempi. Avaushetki vahvistetaan asiakkaalle

Lisätiedot

1. YLEISKUVAUS... 2. 1.1. Palvelun rajoitukset... 2 2. PALVELUKOMPONENTIT... 2. 2.1. Sähköpostipalvelu... 2. 2.2. Sähköpostipalvelun lisäpalvelut...

1. YLEISKUVAUS... 2. 1.1. Palvelun rajoitukset... 2 2. PALVELUKOMPONENTIT... 2. 2.1. Sähköpostipalvelu... 2. 2.2. Sähköpostipalvelun lisäpalvelut... Palvelukuvaus 19.1.2015 1 Sisällysluettelo 1. YLEISKUVAUS... 2 1.1. Palvelun rajoitukset... 2 2. PALVELUKOMPONENTIT... 2 2.1. Sähköpostipalvelu... 2 2.2. Sähköpostipalvelun lisäpalvelut... 3 3. TOIMITUS

Lisätiedot

Metsähallituksen Tarjouspalvelu.fi toimittajaportaalin esittely. Taimikonhoidon ja istutuksen hankinnat

Metsähallituksen Tarjouspalvelu.fi toimittajaportaalin esittely. Taimikonhoidon ja istutuksen hankinnat Metsähallituksen Tarjouspalvelu.fi toimittajaportaalin esittely Taimikonhoidon ja istutuksen hankinnat Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaali https://tarjouspalvelu.fi/metsähallitus Tämän palvelun kautta

Lisätiedot

Yliopistohaku.fi -palvelun Oma haku -palvelu

Yliopistohaku.fi -palvelun Oma haku -palvelu Hakijan ohje Opetushallitus syksy 2013 Yliopistohaku.fi -palvelun Oma haku -palvelu Sisältö Yliopistohaku.fi palvelun Oma haku -palvelu... 2 Aloitusnäyttö... 4 Kirjaudu Oma haku -palveluun... 5 Entä jos

Lisätiedot

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan

Lisätiedot

1 YLEISKUVAUS... 2. 1.1 Valokaistaliittymä... 2. 1.2 Palvelun rajoitukset... 2 2 PALVELUKOMPONENTIT... 3. 2.1 Päätelaite... 3. 2.2 Nopeus...

1 YLEISKUVAUS... 2. 1.1 Valokaistaliittymä... 2. 1.2 Palvelun rajoitukset... 2 2 PALVELUKOMPONENTIT... 3. 2.1 Päätelaite... 3. 2.2 Nopeus... Palvelukuvaus 1 Sisällysluettelo 1 YLEISKUVAUS... 2 1.1 Valokaistaliittymä... 2 1.2 Palvelun rajoitukset... 2 2 PALVELUKOMPONENTIT... 3 2.1 Päätelaite... 3 2.2 Nopeus... 3 2.3 IP- osoitteet... 3 3 TOIMITUS

Lisätiedot

Toimittajaportaalin pikaohje

Toimittajaportaalin pikaohje 1 Toimittajaportaalin pikaohje Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen

Lisätiedot

Contact Mobile Poca käyttöohje Android puhelimeen

Contact Mobile Poca käyttöohje Android puhelimeen Contact Mobile Poca käyttöohje Android puhelimeen 1 SISÄLLYSLUETTELO 1 Yleistä... 3 2 Tilausvälityssovelluksen käynnistäminen... 3 3 Poca-sovelluksen aktivoiminen... 3 3.1 Toiminnon aktivoiminen:... 3

Lisätiedot

TELIA MYYNNISTÄ POISTUNEIDEN LIITTYMIEN HINNASTO

TELIA MYYNNISTÄ POISTUNEIDEN LIITTYMIEN HINNASTO Lisäpalveluiden ja toimenpidemaksujen hinnat löytyvät osoitteesta: telia.fi/hinnasto ja voimassa oleva Matkapuhelin ulkomailla -hinnasto osoitteesta: telia.fi/matkalla. Soneran matkapuhelinliittymien hinnat

Lisätiedot

Palvelukuvaus 01.05.2014

Palvelukuvaus 01.05.2014 01.05.2014 - 2-5 nettimarket (Tarkka ominaisuusluettelo, kysy myyjältäsi) Erittäin suosittu ja edullinen kaupparatkaisu, joka on varmatoiminen, eikä vaadi yrittäjältä turhaa aikaa, eikä erilisiä kalliita

Lisätiedot

Palvelukuvaus 01.05.2014

Palvelukuvaus 01.05.2014 01.05.2014 - 2-5 nettipuoti (tarkka ominaisuuslista myyjältäsi) Erittäin suosittu ja edullinen ratkaisu pieneen kauppaan, joka on varmatoiminen, eikä vaadi yrittäjältä turhaa aikaa, eikä erilisiä kalliita

Lisätiedot

HINNASTO. Huoleton-liittymät

HINNASTO. Huoleton-liittymät HUOLETON- JA TARKKA-LIITTYMIEN HINNASTO 1.6.2017 Huoleton-liittymät Huoleton-liittymien kuukausimaksu sisältää normaalihintaiset puhelut, tekstiviestit, multimediaviestit ja videopuhelut kotimaassa sekä

Lisätiedot

Pääkäyttäjän käyttöönotto-opas Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen

Pääkäyttäjän käyttöönotto-opas Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen OHJE Johdanto 3 Aloita - Sonera Omat Sivut tilin luominen 3 Sonera Business Apps hallintaportaalin aktivointi 5 Pääkäyttäjätunnuksen aktivoiminen 5 Käyttäjien lisääminen 10 Nykyisen sähköpostiratkaisun

Lisätiedot

HINNASTO. Huoleton-liittymät

HINNASTO. Huoleton-liittymät HUOLETON- JA TARKKA-LIITTYMIEN HINNASTO 1.12.2017 Huoleton-liittymät Huoleton-liittymien kuukausimaksu sisältää normaalihintaiset puhelut, tekstiviestit, multimediaviestit ja videopuhelut kotimaassa sekä

Lisätiedot

AIMO TOOLBOX - TUOTEKUVAUKSET

AIMO TOOLBOX - TUOTEKUVAUKSET AIMO TOOLBOX - TUOTEKUVAUKSET www.aimomedia.com AIMO on monipuolinen verkossa toimiva mobiilijärjestelmä. Järjestelmä sisältää työkaluja, joiden avulla voidaan luoda mobiilipalveluja lukuisiin käyttötarkoituksiin.

Lisätiedot

OPAS VERKKO- JA KORTTIMAKSUJEN KÄYTTÖÖNOTTAMISEKSI

OPAS VERKKO- JA KORTTIMAKSUJEN KÄYTTÖÖNOTTAMISEKSI OPAS VERKKO- JA KORTTIMAKSUJEN KÄYTTÖÖNOTTAMISEKSI Clover Shop Pro 3 ja Clover Shop Ultrapro 1 -verkkokauppaohjelmistoissa www.clovershop.com Clover Shop on Apilaratas Oy:n rekisteröity tavaramerkki. Tekijänoikeus

Lisätiedot

Yritysasiakkaiden sähköinen asiointi YritysDNA. Ohjeet hallinnointiin

Yritysasiakkaiden sähköinen asiointi YritysDNA. Ohjeet hallinnointiin Yritysasiakkaiden sähköinen asiointi YritysDNA Ohjeet hallinnointiin YritysDNA Yritysasiakkaiden sähköinen asiointi YritysDNA on itsepalvelu, joka mahdollistaa yrityksesi palveluiden ja liittymien itsenäisen

Lisätiedot

Toimittajaportaali: Usein kysyttyjä kysymyksiä e-laskuista

Toimittajaportaali: Usein kysyttyjä kysymyksiä e-laskuista Toimittajaportaali: Usein kysyttyjä kysymyksiä e-laskuista 2011 Toimittajaportaali Kysymyksiä? Missä voin rekisteröityä portaalin käyttäjäksi? Mistä saan uuden salasanan ja kuinka kirjaudun portaaliin?

Lisätiedot

TELIA MYYNNISTÄ POISTUNEIDEN LIITTYMIEN HINNASTO

TELIA MYYNNISTÄ POISTUNEIDEN LIITTYMIEN HINNASTO Lisäpalveluiden ja toimenpidemaksujen hinnat löytyvät osoitteesta: telia.fi/hinnasto ja voimassa oleva Matkapuhelin ulkomailla -hinnasto osoitteesta: telia.fi/matkalla. Soneran matkapuhelinliittymien hinnat

Lisätiedot

Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet

Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet Oma Elisa -palvelu Vaihderatkaisun hallinta Koska sovellusta kehitetään jatkuvasti, pidättää Elisa Oyj oikeudet muutoksiin. Sovelluksessa saattaa olla toiminteita

Lisätiedot

Ohjeet ALS Online-palvelun käyttöön PÄIVITETTY

Ohjeet ALS Online-palvelun käyttöön PÄIVITETTY Ohjeet ALS Online-palvelun käyttöön PÄIVITETTY 15.11.2017 ALS Online-palveluun kirjautuminen Henkilökohtaiset ALS Online-tunnukset saat käyttöösi täyttämällä kotisivuiltamme löytyvän lomakkeen tai ottamalla

Lisätiedot

Tämän ohjeen avulla pääset alkuun Elisa Toimisto 365 palvelun käyttöönotossa. Lisää ohjeita käyttöösi saat: www.elisa.fi/toimisto365-ohjeet

Tämän ohjeen avulla pääset alkuun Elisa Toimisto 365 palvelun käyttöönotossa. Lisää ohjeita käyttöösi saat: www.elisa.fi/toimisto365-ohjeet Elisa Toimisto 365 Pääkäyttäjän pikaopas 02/2015 Tämän ohjeen avulla pääset alkuun Elisa Toimisto 365 palvelun käyttöönotossa. Lisää ohjeita käyttöösi saat: www.elisa.fi/toimisto365-ohjeet Kirjautumalla

Lisätiedot

Mobiilijäsenkortti. Mobiilikortin aktivointi

Mobiilijäsenkortti. Mobiilikortin aktivointi Mobiilijäsenkortti AKK-Motorsport ry:n jäsenkortti on Lompakossa oleva mobiilikortti. Mobiilikortti toimii puhelimeen ladattavana Lompakko-sovelluksena, joka toimitetaan kaikille Jäsenmaksunsa maksaneille

Lisätiedot

TARJOUS 1.12.2014. Tarjoamme Teille Suomen Tilaajavastuu Oy -palvelukokonaisuuden oheisen tarjouksen mukaisesti.

TARJOUS 1.12.2014. Tarjoamme Teille Suomen Tilaajavastuu Oy -palvelukokonaisuuden oheisen tarjouksen mukaisesti. Janne Ojanperä Helsingin kaupunki, kiinteistövirasto, tilakeskus Tarjous Tarjoamme Teille Suomen Tilaajavastuu Oy -palvelukokonaisuuden oheisen tarjouksen mukaisesti. Vastaamme myös mielellämme kaikkiin

Lisätiedot

BUSINESSWEB PALVELUN TILAUS JA SOPIMUS

BUSINESSWEB PALVELUN TILAUS JA SOPIMUS Sivu 1 / 4 Uusi sopimus Muutos voimassa olevaan BusinessWeb sopimukseen BusinessWeb sopimuksen purku (irtisanominen) Asiakas täyttää harmaannetut kohdat. Tähdellä merkityt ovat pakollisia. Asiakkaan tiedot

Lisätiedot

MAL-verkoston verkkosivusto laaditaan Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän toimeksiannosta ja tilaamana.

MAL-verkoston verkkosivusto laaditaan Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän toimeksiannosta ja tilaamana. TARJOUSPYYNTÖ 20.1.2011 MAL-VERKOSTON VERKKOSIVUSTON TOTEUTTAMINEN Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä pyytää tarjoustanne hallinnoimansa kansallisen MAL-verkoston verkkosivuston toteuttamisesta. Pyydämme

Lisätiedot

Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS

Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS LOUNEA PALVELUT OY TEHDASKATU 6, 24100 SALO Sisällys Sisällys... 1 Tervetuloa OmaLounea-palveluun!... 2 OmaLounea - Käytön aloittaminen... 2 OmaLounea Kirjaudu

Lisätiedot

Työsähköpostin sisällön siirto uuteen postijärjestelmään

Työsähköpostin sisällön siirto uuteen postijärjestelmään Työsähköpostin sisällön siirto uuteen postijärjestelmään edupori.fi/office 365 3.10.2013 Porin kaupunki ATK Tuki Sisällys Johdanto... 2 Edupori.fi sähköpostin määrittäminen Office 365:n Outlook-ohjelmaan

Lisätiedot

2. SOPIMUKSEN SYNTYMINEN

2. SOPIMUKSEN SYNTYMINEN SOPIMUSEHDOT i. YLEISTÄ Nämä ehdot koskevat GBC Networks Oy:n puhelinjärjestelmää ja palveluita. Liittymän nouseva ja laskeva liikenne tuotetaan tele- ja/tai datakaapelia ja/tai langatonta verkkoa hyödyntäen.

Lisätiedot

Palkkiopisteet/Automaattilähetys Tärkeät Tiedot

Palkkiopisteet/Automaattilähetys Tärkeät Tiedot Palkkiopisteet/Automaattilähetys Tärkeät Tiedot Mitä palkkiopisteillä tarkoitetaan? Palkkiopisteissä on kyse itsenäisille Young Living -jälleenmyyjille tarkoitetusta säännöllisestä tilausohjelmasta, jonka

Lisätiedot

Hae sopivin kuljetustapa

Hae sopivin kuljetustapa Hae sopivin kuljetustapa Syötä etusivulla sijaitsevaan MISTÄ LÄHETÄT -kenttään postinumero tai kadunnimi, josta lähetyksen lähetät, esim. 00880 Helsinki. Valitse oikea vaihtoehto alle avautuvasta valikosta.

Lisätiedot

TYVI-ilmoitusten antaminen Eximistä saatavilla tiedoilla 28.09.04

TYVI-ilmoitusten antaminen Eximistä saatavilla tiedoilla 28.09.04 TYVI-ilmoitusten antaminen Eximistä saatavilla tiedoilla 28.09.04 Mikä on TYVI? TYVI-operaattorit TYVI on lyhenne joka tulee sanoista Tiedot Yritykseltä VIranomaisille. Järjestelmä otetaan käyttöön 1.1.2005

Lisätiedot

Sähköinen, suojattu asiointi kirjaamon ja

Sähköinen, suojattu asiointi kirjaamon ja OHJE 1 (7) Sähköinen, suojattu asiointi kirjaamon ja potilaskertomusarkiston kanssa verkkopankkitunnistautuminen Palveluun kirjautuminen 1. Täytä tarvitsemasi tilaus / pyyntö / hakemus lomake ja tallenna

Lisätiedot

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2018

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2018 VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2018 Ohjelmistohinnasto............... 2 Tapahtumamaksut................ 3 Käyttäjämaksut.................. 4 Käyttöönotto- ja koulutuspalvelut... 5 Selitteet.........................

Lisätiedot

DNA LIITTYMÄHINNASTO 11/2016

DNA LIITTYMÄHINNASTO 11/2016 DNA LIITTYMÄHINNASTO 11/2016 DNA Rajaton -liittymät Ei käyttökattoa, liittymät sisältävät rajoittamattoman määrän kotimaan puheluita, teksti- ja multimediaviestejä sekä tiedonsiirtoa. DNA Rajaton 3G Perus

Lisätiedot

VERKKOKAUPAN TOIMITUS EHDOT

VERKKOKAUPAN TOIMITUS EHDOT VERKKOKAUPAN TOIMITUS EHDOT Devoca Oy:n verkkokaupan toimitusehdot Kaupan osapuolet Hinnat Toimitusaika Näitä toimitusehtoja sovelletaan Devoca Oy:n (myyjä) ja asiakkaan väliseen kauppaan asiakkaan tilatessa

Lisätiedot

Pääkäyttäjän käyttöönotto-opas Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen

Pääkäyttäjän käyttöönotto-opas Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen OHJE Johdanto 3 Aloita - Sonera Omat Sivut tilin luominen 3 Sonera Business Apps hallintaportaalin aktivointi 5 Pääkäyttäjätunnuksen aktivoiminen 5 Käyttäjien lisääminen 10 Nykyisen sähköpostiratkaisun

Lisätiedot

Sähköpostitilin käyttöönotto

Sähköpostitilin käyttöönotto Sähköpostitilin käyttöönotto Versio 1.0 Jarno Parkkinen jarno@atflow.fi Sivu 1 / 16 1 Johdanto... 2 2 Thunderbird ohjelman lataus ja asennus... 3 3 Sähköpostitilin lisääminen ja käyttöönotto... 4 3.2 Tietojen

Lisätiedot

Copyright 1999-2012 Basware Corporation. All rights reserved. Pikaopas toimittajille Supplier Portal (Toukokuu 2013)

Copyright 1999-2012 Basware Corporation. All rights reserved. Pikaopas toimittajille Supplier Portal (Toukokuu 2013) Copyright 1999-2012 Basware Corporation. All rights reserved. Pikaopas toimittajille Supplier Portal (Toukokuu 2013) 1 Rekisteröityminen ja sisäänkirjautuminen Sinun täytyy kirjautua Supplier Portal -sovellukseen,

Lisätiedot

Rekisteröityminen, tilojen varaaminen ja maksaminen WebTimmi varausjärjestelmässä

Rekisteröityminen, tilojen varaaminen ja maksaminen WebTimmi varausjärjestelmässä Rekisteröityminen, tilojen varaaminen ja maksaminen WebTimmi varausjärjestelmässä 1. Sanasto WebTimmi on Tampereen kaupungin kulttuuripalvelujen käytössä oleva internetpohjainen varausjärjestelmä, jossa

Lisätiedot

Hinnasto 2012. DNA Pro 1. DNA Pro 500. DNA Pro 1000+ DNA Pro 3500. DNA Pro Puhe -liittymät. 3,90 /kk. 16,90 /kk c) 19,80 /kk c) 37,90 /kk c) 3000 min

Hinnasto 2012. DNA Pro 1. DNA Pro 500. DNA Pro 1000+ DNA Pro 3500. DNA Pro Puhe -liittymät. 3,90 /kk. 16,90 /kk c) 19,80 /kk c) 37,90 /kk c) 3000 min Hinnasto 2012 DNA Pro Puhe -liittymät Kaikki DNA Pro -liittymät sisältävät nopean nettiyhteyden ja 50 tuntia puheluita DNA Pro- ja DNA-liittymiin. DNA Pro 1 3,90 /kk Liittymän avausmaksu 2,90 Kk-maksuun

Lisätiedot

PERUSTA VERKKOKAUPPA. info@cimacuu.net 044 0122 296 www.cimacuu.net

PERUSTA VERKKOKAUPPA. info@cimacuu.net 044 0122 296 www.cimacuu.net info@cimacuu.net 044 0122 296 www.cimacuu.net Valitse sopivin verkkokauppa. Postin ja Matkahuollon toimitusintegraatiot* *Postin ja Matkahuollon toimitusintegraatiot tekevät osoitekorttien ja seurantatunnusten

Lisätiedot

OHJEET Tähtiseura-verkkopalvelun käyttöönotto

OHJEET Tähtiseura-verkkopalvelun käyttöönotto OHJEET Tähtiseura-verkkopalvelun käyttöönotto 28.9.2018 1 Tietosuoja Tähtiseura-verkkopalvelu toimii osana Suomisporttia, joka on urheiluyhteisön yhteinen digitaalinen palvelu. Ottamalla palvelun käyttöön

Lisätiedot

1 YLEISKUVAUS... 2. 1.1 Kaapelikaistaliittymä... 2. 1.2 Palvelun rajoitukset... 2 2 PALVELUKOMPONENTIT... 3. 2.1 Päätelaite... 3. 2.2 Nopeus...

1 YLEISKUVAUS... 2. 1.1 Kaapelikaistaliittymä... 2. 1.2 Palvelun rajoitukset... 2 2 PALVELUKOMPONENTIT... 3. 2.1 Päätelaite... 3. 2.2 Nopeus... Palvelukuvaus 1 Sisällysluettelo 1 YLEISKUVAUS... 2 1.1 Kaapelikaistaliittymä... 2 1.2 Palvelun rajoitukset... 2 2 PALVELUKOMPONENTIT... 3 2.1 Päätelaite... 3 2.2 Nopeus... 3 2.3 IP- osoitteet... 3 3 TOIMITUS

Lisätiedot

Fixcom Webmail ohje. Allekirjoitus. Voit lisätä yhden tai useamman allekirjoituksen.

Fixcom Webmail ohje. Allekirjoitus. Voit lisätä yhden tai useamman allekirjoituksen. Webmail on monipuolinen työkalu jolla voi tehdä paljon muutakin kuin lukea sähköpostia. Tässä ohjeessa on lyhyesti esitelty joitakin sen ominaisuuksia. Peruspostilaatikossa ei ole kaikkia ominaisuuksia,

Lisätiedot

Smartpost Click & Collect

Smartpost Click & Collect Palvelukuvaus 1 (5) Palvelukuvaus Palvelukuvaus 2 (5) Sisällysluettelo 1 -palvelu... 3 2 Palvelun käyttäminen... 3 3 Ilmoitus noudettavasta lähetyksestä... 3 4 Noutamattomat lähetykset... 3 5 Palvelun

Lisätiedot

Elisa Yritysnumeropalvelun tavoitettavuuspalvelu Pääkäyttäjän ohjeet

Elisa Yritysnumeropalvelun tavoitettavuuspalvelu Pääkäyttäjän ohjeet Elisa Yritysnumeropalvelun tavoitettavuuspalvelu Pääkäyttäjän ohjeet Tavoitettavuusasetusten hallinta Oma Elisa -käyttöliittymällä Koska sovellusta kehitetään jatkuvasti, pidättää Elisa Oyj oikeudet muutoksiin.

Lisätiedot

Premium Arena Interactive Ltd P.O.Box 159, Aholaidantie 3, FIN Jyväskylä P.O.Box 52, Hietasaarenkatu 20, FIN Vaasa

Premium Arena Interactive Ltd  P.O.Box 159, Aholaidantie 3, FIN Jyväskylä P.O.Box 52, Hietasaarenkatu 20, FIN Vaasa Premium Mikä Aimo Premium? Aimo Premium -tuotepaketti sisältää kehittyneempiä mobiilityökaluja. Premium-palvelut luodaan ja hallinnoidaan helppokäyttöisten käyttöliittymien avulla. Voit esimerkiksi tarjota

Lisätiedot

Suomi.fi-valtuudet. Miten pyydän valtuutta yrityksen nimissä?

Suomi.fi-valtuudet. Miten pyydän valtuutta yrityksen nimissä? Suomi.fi-valtuudet Miten pyydän valtuutta yrityksen nimissä? Valtuuspyynnöllä pyydät yritykselle haluamaltasi henkilöltä tai yritykseltä oikeuden asioida tämän puolesta valitsemassasi asiassa. Valtuuspyyntö

Lisätiedot

Tamico Yrityssähköposti

Tamico Yrityssähköposti ------- Tamico Yrityssähköposti Pikakäyttöopas ver. 106165-6, 18.8.2014 Sisältö 1 Johdanto... 1 1.1 Yleistä palvelusta... 1 2 Web-sähköpostin käyttäminen Tamico Yrityssähköposti -palvelussa.... 2 2.1 Yrityssähköpostipalveluun

Lisätiedot

Lainanhakijan opas. Seitsemän askelta onnistuneeseen rahoitukseen. Joutsen Rahoitus

Lainanhakijan opas. Seitsemän askelta onnistuneeseen rahoitukseen. Joutsen Rahoitus Lainanhakijan opas Seitsemän askelta onnistuneeseen rahoitukseen. Joutsen Rahoitus Lainan hakeminen on helppoa, nopeaa ja turvallista Joutsen Rahoituksen verkkopalvelussa lainan haku on tehty niin helpoksi

Lisätiedot

Smilehouse Workspace API 15 ja 16 maksumoduulin asennusohje Versio 1.2

Smilehouse Workspace API 15 ja 16 maksumoduulin asennusohje Versio 1.2 Laskulla ja Osamaksulla Smilehouse Workspace API 15 ja 16 maksumoduulin asennusohje Versio 1.2 asennusohje 2 1. JOUSTORAHAN EDUT VERKKOKAUPPIAALLE... 3 2. KÄYTTÖÖNOTTO VERKKOKAUPPAAN... 3 3. JOUSTORAHAN

Lisätiedot

LIITE 3.1 Viestirajapinnan palvelukuvaus 12.05.2011 3.1 VIESTIRAJAPINNAN PALVELUKUVAUS. 1 Teksti- ja multimediaviestintää Viestirajapinnalla

LIITE 3.1 Viestirajapinnan palvelukuvaus 12.05.2011 3.1 VIESTIRAJAPINNAN PALVELUKUVAUS. 1 Teksti- ja multimediaviestintää Viestirajapinnalla 3.1 VIESTIRAJAPINNAN PALVELUKUVAUS 1 Teksti- ja multimediaviestintää Viestirajapinnalla Soneran Palvelutuotannon Ratkaisun Viestirajapinta on TeliaSonera Finland Oyj:n (jäljempänä Sonera) asiakkailleen

Lisätiedot

Visma sovellustuki Tukipyyntöjen lähettäminen

Visma sovellustuki Tukipyyntöjen lähettäminen Visma sovellustuki Tukipyyntöjen lähettäminen 2 Sisällys 1 Tukipyyntöjen käsittely... 3 1.1 Tukipalvelun sisältö... 3 1.2 Tukipyynnön lähettäminen... 3 1.3 Kuvan lisääminen tukipyyntöön... 4 2 Etähallintatyökalut...

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEUDUN RYHMÄMATKAESITE 2013 2014

JYVÄSKYLÄN SEUDUN RYHMÄMATKAESITE 2013 2014 1/5 JYVÄSKYLÄN SEUDUN RYHMÄMATKAESITE 2013 2014 SOPIMUS ILMOITUSTILASTA Jyväskylän Seudun Matkailu toteuttaa jälleen keväällä 2013 ryhmämatkojen järjestäjille suunnatun esitteen. Esite toimii yhtenä päämarkkinointivälineistä

Lisätiedot

Salon kaupunki. Ceepos Mobiilimaksu

Salon kaupunki. Ceepos Mobiilimaksu Salon kaupunki Ceepos Mobiilimaksu 2 1. Ceepos Mobiilimaksu... 3 2. Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksen määritykset... 3 2.1. Sovelluksen lataaminen... 3 2.2. Sovelluksen avaaminen... 4 2.2.1. Käyttäjäksi

Lisätiedot

VIP Mobile Windows Phone. Opas asennukseen ja tärkeimpien toimintojen käyttöön

VIP Mobile Windows Phone. Opas asennukseen ja tärkeimpien toimintojen käyttöön VIP Mobile Windows Phone Opas asennukseen ja tärkeimpien toimintojen käyttöön TSP-3719_1-1305 sennus Seuraavassa saat yksinkertaiset ohjeet VIP-sovelluksen asentamiseksi puhelimeesi. lla olevat vaiheet

Lisätiedot

Tähtiseuraverkkopalvelu. Esittely ja käyttökoulutus Seurakehittäjille ja Auditoijille

Tähtiseuraverkkopalvelu. Esittely ja käyttökoulutus Seurakehittäjille ja Auditoijille Tähtiseuraverkkopalvelu Esittely ja käyttökoulutus Seurakehittäjille ja Auditoijille Tähtiseura-verkkopalvelu Avattu 1.10.2018 www.tähtiseurat.fi > verkkopalvelu - Helppo käyttää - Maksuton - Toimii myös

Lisätiedot

OHJEET LIIKEPAIKOILLE

OHJEET LIIKEPAIKOILLE OHJEET LIIKEPAIKOILLE DINERS CLUB -KORTIN TUNNISTAMINEN Yhteistä kaikille Diners Club -korteille on vasemmassa yläkulmassa oleva Diners Clubin logo. Kortin etupuolelle on kohopainettu kortin numero, kortinhaltijan

Lisätiedot

Ajankohtaista tietoa LähiTapiolan verkkopalvelun pääkäyttäjille

Ajankohtaista tietoa LähiTapiolan verkkopalvelun pääkäyttäjille Ajankohtaista tietoa LähiTapiolan verkkopalvelun pääkäyttäjille Hyvä verkkopalvelumme pääkäyttäjä, Kerromme tässä tiedotteessa ajankohtaisia ja tärkeitä asioita LähiTapiolan yritysten verkkopalveluun kirjautumisesta,

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1. Yleistä. 2. Tilaus ja sopimuksen syntyminen. 3. Kuvamateriaali kotisivuille. 4. Käyttöoikeudet. 5.

Sisällysluettelo. 1. Yleistä. 2. Tilaus ja sopimuksen syntyminen. 3. Kuvamateriaali kotisivuille. 4. Käyttöoikeudet. 5. Sisällysluettelo 1. Yleistä 2. Tilaus ja sopimuksen syntyminen 3. Kuvamateriaali kotisivuille 4. Käyttöoikeudet 5. Palvelukuvaukset 5.1.1. WordPress kotisivut 5.1.2. Kotisivujen ylläpitopalvelu 5.1.3.

Lisätiedot