Mobile G Host Oy Matkapuhelinpalveluiden infopaketti Versio 6.01, julkaistu

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Mobile G Host Oy Matkapuhelinpalveluiden infopaketti Versio 6.01, julkaistu 31.7.2007"

Transkriptio

1 Yleistä tietoa palvelusta Mobile G Host Oy (jäljempänä Mobile) on matkapuhelinpalveluiden tuottamiseen erikoistunut Suomalainen yritys, joka tarjoaa omaa palveluvalikoimaansa asiakkaan käyttöön sekä sitoutuu tilittämään asiakkaalle loppukäyttäjien tekemien tilausten osalta erillisessä sopimuksessa sovitun korvauksen. Matkapuhelinpalvelut omaan mediaasi Mobile tarjoaa asiakkaan käyttöön tehokkaat ja valmiiksi mietityt palvelut, jotka ovat täysin mukautettavissa asiakkaan haluaman ulkonäön mukaisiksi. Tarjontaan kuuluu myös tukisivustolta ladattavissa oleva asiakkaan palvelimelle asennettava valmis matkapuhelinpalveluiden portaalipaketti (vaatii PHP -tuen, vähintään versio 4). Paketti on helposti mukautettavissa ja asetusten määrittelyn jälkeen käyttövalmis. Esimerkki on nähtävissä osoitteessa Mobile tarjoaa asiakkaan käyttöön myös valikoimissaan olevan materiaalin, kuten logot / ikonit, kuvaviestit, soittoäänet ja väritaustakuvat. Lisäksi asiakas voi lisätä mukaan palveluun omia logojaan, kuvaviestejään sekä väritaustakuviaan joko pelkästään omaan käyttöön tai julkiseksi, jolloin materiaali on tarjolla myös Mobilen muiden asiakkaiden sivustoilla. Mikäli Asiakas on määritellyt ja Mobile hyväksynyt materiaalin julkiseksi, maksaa Mobile tuotantoprovision sisällön lisänneelle asiakkaalle jokaisesta sisällön jakelutapahtumasta, josta Mobile saa suoranaista voittoa. Provision määrä on 4 % voitosta logoissa ja ikoneissa, 6 % kuvaviesteissä ja 8 % väritaustakuvissa. Mobile tarjoaa palvelunsa sekä yritysten että yksityisten käyttöön. Eri palvelukokonaisuudet on suunniteltu täyttämään erilaisten asiakkaiden tarpeet. Rekisteröityäkseen asiakkaaksemme yrityksen tulee olla sekä ennakonperintä- että arvonlisäverorekistereissä. Yksityisasiakkaille tuotto tilitetään ilman ennakonpidätystä, mutta matkapuhelinpalveluiden tuotto on veronalaista tuloa joka tulee mainita veroilmoituksessa. Yksityisasiakkaalle tuloutettaessa tilityksestä myös vähennetään arvonlisäveron osuus. Tilitykset maksetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille korkeintaan 14 vuorokauden kuluttua operaattorin tilitysten saapumisesta, mikäli erikseen ei ole muuta sovittu ja sopimuksen määrittelemä tilitysraja on ylittynyt. Operaattoreiden tilitysviive on operaattorista riippuen normaalisti vrk tilityskuukauden päättymisestä.

2 Palvelukokonaisuudet Mobile tarjoaa kolmea erilaista palvelukokonaisuutta erilaisten asiakastarpeiden kattamiseksi. 10 :n kuukausimaksulla laaja palveluvalikoima käyttöösi. Avausmaksu 50. Gold -palvelupaketti on tarkoitettu suuremmille sivustoille tai muille medioille (esimerkiksi aikakauslehdille ja paikallisradioille), joille mobiilipalvelut tuottavat selkeää lisäarvoa ja myös euromääräistä tuloa. Tuotonjako on huonoimmillaankin 60%/40% (asiakas/mobile) ja nousee erillisen tuotonjakoportaikon mukaan parhaimmillaan jopa 85%/15% :iin. Gold -palvelupaketissa on myös mahdollisuus Viestinvälitysratkaisun käyttöön ja täten asiakkaan omien matkapuhelinpalveluiden rakentamiseen. 20 :n kuukausimaksulla koko palveluvalikoima käyttöösi. Avausmaksu 250. Platinum palvelupaketti sisältää kaikki Gold -palvelukokonaisuuden hyvät ominaisuudet (laajemman palveluvalikoiman, hakumäärien mukaan porrastetun tuotonjaon, Viestinvälitysratkaisun). Lisäksi Platinumissa on tarjolla lisäpalveluita, joita muihin palvelukokonaisuuksiimme ei kuulu: javapelit, pilapuhelut sekä aidot soittoäänet (avauspyyntö erillisellä yhteydenotolla asiakkaaksi liittymisen jälkeen tukisivuston ohjeiden mukaan). Valitessasi Platinum -paketin voit myös halutessasi ohjata matkapuhelinpalveluitasi koskevat asiakaspalautteet suoraan ystävällisen contact centerimme käsiteltäviksi eikä omaa aikaasi kulu mahdollisten ongelmatilanteiden selvittämiseen.

3 10 :n kuukausimaksulla koko palveluvalikoima käyttöösi. Avausmaksu 50. Business sisältää tarvittaessa kaikki Gold -palvelukokonaisuuden ominaisuudet (hakumäärien mukaan Platinum sisältää kaikki Gold -palvelukokonaisuuden ominaisuudet (hakumäärien mukaan porrastettu tuotonjako, mahdollisuus Viestinvälitysratkaisun ja Viestit sähköpostiin - ratkaisun käyttöönottoon). Lisäksi Platinumissa on tarjolla kolme lisäpalvelua: javapelit, pilapuhelut sekä aidot soittoäänet (aitojen soittoäänien palvelun avaus liittymisen jälkeen tukisivuston ohjeiden mukaan). Hakusanojen alku on myös mahdollista valita jopa vain 2 -kirjaimiseksi. Valitessasi Platinum - palvelukokonaisuuden voit myös halutessasi ohjata mobiilipalveluitasi koskevat asiakaspalautteet suoraan ystävällisen contact centerimme käsiteltäviksi eikä omaa aikaasi kulu mahdollisten ongelmatilanteiden selvittelemiseen.

4 Palveluiden hinnoittelu ja lyhytnumerot Mobile tarjoaa asiakkaiden yleiseen käyttöön tähän tarkoitukseen varatut lyhytnumerot, jotka tällä hetkellä ovat: Lyhytnumero Hinta / viesti , , , , , , ,30 Aikuisviihdenumerot: Hinta / viesti ,95 Push -tekniikkaa käyttävät numerot: Lyhytnumero Hinta / viesti Enintään Enintään 20 * Enintään 20 *) Vain hyötypalvelut Push -tekniikassa maksu veloitetaan vasta vastausviestin lähettämisestä, ja hintavaihtoehtoja on lukuisia. Tekniikalla on mahdollista toteuttaa ns. tilauspalvelut, joissa saa esimerkiksi joka päivä/viikko tietyn palvelun tekstiviestinä kunnes erikseen lopettaa palvelun käytön. Push numeroiden hakusanojen avauksesta veloitetaan 1. asteen hakusanan osalta / kk, 2. asteen hakusanan osalta / kk. 1. asteen hakusanoilla on operaattoreiden asettamat minimituottovaatimukset. 2. asteen hakusanojen hintavaihtoehdot Mobilen valmiiksi avoinna olevien hintaluokkien mukaan. Asiakkaan tulee mahdollisten omien palveluiden sekä Mobilen tarjoaman webmaksu-palvelun osalta huomioida, että ainoastaan 179xxx-numeroissa on sallittua tarjota aikuisviihdettä. Tarjonnaksi lasketaan varsinaisen aikuisviihdetarjonnan lisäksi myös esimerkiksi webmaksun käyttämistä tunnuksen saamiseksi sivustolle, jolla tarjotaan aikuisviihdettä. Samoin aikuisviihteeksi katsotaan genitaalialuetta esittävät logot, kuvaviestit ja väritaustakuvat. Mobilen lyhytsanomanumerot toimivat seuraavien operaattoreiden liittymissä: DNA, Elisa, Eunet, Hesburger, Kolumbus, Saunalahti, SK Mobile, Sonera, Tele Finland, ZeroForty

5 Tuotonjako Palveluiden tuotonjaossa käytetään alla olevaa kuukausittaiseen hakumäärään perustuvaa tuotonjakotaulukkoa. Porras % tuotosta Asiakas Mobile Hakuja / kk 1. porras < porras porras porras porras >= Tuotonjakotaulukossa alemmalta portaalta ylemmälle siirtyminen tapahtuu automaattisesti 48 tunnin kuluessa siitä, kun korotukseen oikeuttava tilausmäärä on kertynyt kalenterikuukauden sisällä. Palveluiden tuotto Eri hintaisten palveluiden tuotto riippuu suuresti palvelutyypistä. Esimerkiksi soittoäänistä menee Teostokorvaus ja kuvaviestit vaativat useamman paluuviestin palvelun tilaajalle. Operaattoreilla on lisäksi erilaiset hinnoitteluperusteet, joten saman palvelun tuotto eri operaattoreiden kautta tilattuna voi vaihdella huomattavasti. Samoin palvelun lähettäminen ystävälle voi laskea tuottoa riippuen siitä, minkä operaattorin käyttäjältä tilaus tulee ja mille operaattorille palvelu lähetetään. Tarkkoja arvioita tuotosta on em. syistä mahdoton esittää, mutta alla esimerkkejä muutaman hintaluokan keskimääräiseen operaattorijakautumaan perustuvista kokonaistuottoarvioista, jotka siis jaetaan sopimuksen määrittelemän prosenttiosuuden mukaan (hinnat sis. alv). Yksittäisen viestin osalta voi normaali tuottomarginaali olla +/- 5 senttiä, yksittäistapauksissa enemmänkin. Tilaushinta Tekstipalv. Logot Soittoäänet Kuvaviestit 0,35 0, ,65 0,32 0, ,85 0,50 0,50 0,40 0,28 1,10 0,72 0,72 0,60 0,50 1,20 0,80 0,80 0,68 0,60 1,30 0,89 0,89 0,77 0,70 Osa sisällöstä on lisensoitu ja niiden osalta menee lisäksi sisältötyypistä riippuen 5-10 sentin lisenssimaksu joka vähennetään kokonaistuotosta ennen tuotonjakoa.

6 Sopimuksen tekeminen Sopimus Mobilen kanssa tehdään Internetissä, jonka jälkeen Mobilelle tulee toimittaa allekirjoitettu sopimuspaperi (jonka voi tulostaa liittymisjärjestelmästä). Allekirjoitetun sopimuspaperin voi toimittaa Mobilelle joko kahtena allekirjoitettuna kappaleena postitse osoitteella Mobile G Host Oy / Sopimukset, PL 107, NOKIA tai Faksilla numeroon (03) Sopimuksen hyväksyminen edellyttää seuraavien ehtojen täyttymistä: * Sopimus toimitetaan muuttumattomana ja allekirjoitettuna * Sopimus sisältää kaikki sivut sekä liitteet * Sopimus on täytetty selkeästi kaikilta osin * Mahdollinen avausmaksu on maksettu Mobile varaa oikeuden hyväksyä tai hylätä sopimus harkintansa mukaan. Pyydettäessä toimitamme sopimuspaperit myös postitse paperiversiona. Pyyntö tulee lähettää Mobilelle sähköpostitse osoitteeseen Mukaan tulee liittää tieto, millä nimellä sopimus tehdään, Y-tunnus (yritysasiakas) tai henkilötunnus (yksityisasiakas) sekä osoite, mihin sopimus toimitetaan. Sopimus toimitetaan kahtena kappaleena, joista toinen tulee palauttaa täytettynä ja allekirjoitettuna Mobilelle. Ennen pyynnön lähettämistä tulee silti rekisteröityä asiakkaaksi liityntäjärjestelmän kautta. Palveluiden ja tunnusten avaaminen Kun sopimus on toimitettu Mobilelle ja Mobile on hyväksynyt sopimuksen, Mobile avaa palvelut asiakkaan käyttöön sekä toimittaa asiakkaalle * Asiakasnumeron, jota tulee käyttää tulevissa yhteydenotoissa Mobilen kanssa * Listan asiakkaalle myönnetyistä hakusanoista hintaluokkineen * Käyttäjätunnuksen sekä salasanan reaaliaikaisiin tilastoihin * Käyttäjätunnuksen sekä salasanan palveluiden hallintaan * Sopimuksen toisen kappaleen Mobile G Host Oy:n allekirjoituksella varustettuna * Kuitin avausmaksusta (avausmaksulliset palvelupaketit) Hallintasivustolta asiakas voi myös mm. ladata palveluiden toteutusohjeen, josta löytyvät ohjeet eri palveluiden käyttöön asiakkaan sivustolla, samoin valmiin matkapuhelinpalveluiden portaalipaketin. Asiakas voi seurata tuoton kehitystä sekä odottavia tilityksiä hallintasivustolla. Sivuston tuottoarviot ovat melko tarkkoja, mutta kuitenkin suuntaa-antavia ja tarkat tuottolaskelmat tehdään operaattoritilitysten saavuttua.

7 Viestinvälitysratkaisu Mobilen tarjoama viestinvälitysratkaisu mahdollistaa kaksisuuntaisten tekstiviestipalveluiden toteuttamisen helposti haluamallanne ohjelmointikielellä. Viestinvälitysratkaisu on mahdollista kytkeä Gold-, Platinum- tai Business-palvelukokonaisuuksiin. Viestinvälitysratkaisussa rajapintana on HTTP GET, joten palveluiden toteuttaminen esimerkiksi php:llä onnistuu helposti. Palvelu on heti avoinna kaikilla tukemillamme operaattoreilla eikä oman toteutuksenne tarvitse välittää käyttäjän liittymäoperaattorista. Viestinvälitysratkaisussa kaikki valitsemallenne hakusanalle saapuvat tekstiviestit välitetään lisäoptioineen palvelimellenne HTTP GET -pyyntönä ja palvelimeltanne pyyntöön vastauksena tulevat 160 ensimmäistä merkkiä lähetetään palvelun tilanneelle käyttäjälle tekstiviestillä. Palvelulle avattava hakusana ja hintaluokat sovitaan erikseen. Palvelun hinnoittelu hinnaston mukainen. Viestit sähköpostiin -ratkaisu Mobilen tarjoama viestit sähköpostiin -ratkaisu tarjoaa helpon palautekanavan käyttöönne. Viestinvälitysratkaisu on mahdollista kytkeä Gold-, Platinum- tai Businesspalvelukokonaisuuksiin. Palvelu on heti avoinna kaikilla tukemillamme operaattoreilla. Viestit sähköpostiin -ratkaisussa kaikki valitsemallenne hakusanalle saapuvat tekstiviestit välitetään lisäoptioineen haluamaanne sähköpostiosoitteeseen ja käyttäjälle lähetetään paluuviestinä haluamanne tekstiviesti. Palvelulle avattava hakusana ja hintaluokat sovitaan erikseen. Palvelun hinnoittelu hinnaston mukainen. Gateway -ratkaisu Gateway -ratkaisu tarjoaa käyttöönne mahdollisuuden lähettää tekstiviestit suoraan omalta palvelimeltanne. Palvelun avulla on mahdollista toteuttaa esimerkiksi tilausvahvistusten, tiedotteiden jne. lähettäminen helposti ja luotettavasti. Palvelun hinnoittelu: kysy!

AIMO TOOLBOX - TUOTEKUVAUKSET

AIMO TOOLBOX - TUOTEKUVAUKSET AIMO TOOLBOX - TUOTEKUVAUKSET www.aimomedia.com AIMO on monipuolinen verkossa toimiva mobiilijärjestelmä. Järjestelmä sisältää työkaluja, joiden avulla voidaan luoda mobiilipalveluja lukuisiin käyttötarkoituksiin.

Lisätiedot

Anders Managerin ohje... 1 Yleistä... 1 Automaattinen laskutus... 1 Selainvalinta... 1 Kirjautuminen järjestelmään... 1 Etusivun tiedot...

Anders Managerin ohje... 1 Yleistä... 1 Automaattinen laskutus... 1 Selainvalinta... 1 Kirjautuminen järjestelmään... 1 Etusivun tiedot... Anders Managerin ohje... 1 Yleistä... 1 Automaattinen laskutus... 1 Selainvalinta... 1 Kirjautuminen järjestelmään... 1 Etusivun tiedot... 3 Palaute ja tuki... 3 Sanasto... 4 Pikaopas... 6 Käy asetukset

Lisätiedot

Savalanche-käyttöohje

Savalanche-käyttöohje Savalanche-käyttöohje Perusta verkkokauppa ja hyödynnä uudet jakelukanavat Sisällysluettelo 1. Yleistä... 3 2. Savalanche-palvelun pikaohje... 3 3. Savalanche-palveluun rekisteröityminen... 5 4. Kauppiaaksi

Lisätiedot

Liite 1. Yleiset sopimusehdot sivu 1/8

Liite 1. Yleiset sopimusehdot sivu 1/8 Checkout-palvelun yleiset sopimusehdot Liite 1 Yleiset sopimusehdot sivu 1/8 1. MÄÄRITELMÄT... 2 2. PALVELUN TOTEUTUS... 2 2.1 LUOTTOKORTTIMAKSUT... 3 2.2 CHECKOUT.FI -PALVELUPORTAALI... 3 3. PALVELUNTARJOAJAN

Lisätiedot

dna SUPER Prepaid Uuden ajan KÄYTTÖOPAS

dna SUPER Prepaid Uuden ajan KÄYTTÖOPAS 12/09 Uuden ajan dna SUPER Prepaid KÄYTTÖOPAS Tämän oppaan avulla saat DNA-liittymäsi helposti käyttöön. Se opastaa sinua myös käyttämään liittymääsi monipuolisesti. www.dna.fi 2 Sisällys 1 Näin aloitat

Lisätiedot

Kotisivujen- ja Verkkokaupan Teko

Kotisivujen- ja Verkkokaupan Teko Photographer Timo Niemi Kotisivujen- ja Verkkokaupan Teko Hinnasto ja toiminta periaate Timo Niemi 29.1.2011 Sisältää hinnaston sekä toiminta mallin sivustojen tekoon. 2 Sisällysluettelo Toiminnan kulku

Lisätiedot

Voiko palvelua yhdistää esimerkiksi muihin taloushallinto-ohjelmiin? Palvelua ei voi yhdistää vielä muihin taloushallinto-ohjelmiin.

Voiko palvelua yhdistää esimerkiksi muihin taloushallinto-ohjelmiin? Palvelua ei voi yhdistää vielä muihin taloushallinto-ohjelmiin. FAQ / UKK Palvelun käyttöönotto Mitä investointeja ja hankintoja minun tarvitsee tehdä? Sonera Laskuta on Internetissä toimiva laskutuspalvelu, jonka käyttöönotto ei vaadi laiteinvestointeja eikä erillisen

Lisätiedot

Weecos Palvelun käyttöohjeet myyjille wesupport@weecos.com

Weecos Palvelun käyttöohjeet myyjille wesupport@weecos.com Weecos Palvelun käyttöohjeet myyjille wesupport@weecos.com YLEISTÄ OMA TARINA YLEISNÄKYMÄT KIELTEN HALLINTA YHTEYSTIETOJEN HALLINTA SALASANAN VAIHTO MYYJÄN JA ASIAKKAAN VÄLINEN KOMMUNIKOINTI KAUPAN RAKENTAMINEN

Lisätiedot

Palvelukuvaus. Sonera Viestintäpalvelu VIP. 1.1 Palveluratkaisu 8.5.2014

Palvelukuvaus. Sonera Viestintäpalvelu VIP. 1.1 Palveluratkaisu 8.5.2014 Palvelukuvaus 8.5.2014 Sonera Viestintäpalvelu VIP 1.1 Palveluratkaisu Sonera Viestintäpalvelu VIP on yrityksille tarkoitettu viestintäratkaisu, joka yhdistää viestinnän palvelut sekä asiakaspalvelu-,

Lisätiedot

PORTAALIN YLLÄPITÄJÄ (Suomen Rahoitusyhtiö Oy)

PORTAALIN YLLÄPITÄJÄ (Suomen Rahoitusyhtiö Oy) Yleiset lainaehdot 1. Yleistä 1.1. Suomen Rahoitusyhtiö Oy (jäljempänä Portaalin Ylläpitäjä) ja sen Verkkosivu www.suomenrahoitusyhtiö.fi, tai muu Suomen Rahoitusyhtiön kulloinkin ilmoittama verkkotunnus

Lisätiedot

1. Luottosopimuksen osapuolet Luottosopimus syntyy Suomen Rahoitusyhtiö Oy:n ja luottoa hakeneen asiakkaan välille, mikäli luotto myönnetään.

1. Luottosopimuksen osapuolet Luottosopimus syntyy Suomen Rahoitusyhtiö Oy:n ja luottoa hakeneen asiakkaan välille, mikäli luotto myönnetään. Luottoehdot Suomen Rahoitusyhtiö Oy 1. Luottosopimuksen osapuolet Luottosopimus syntyy Suomen Rahoitusyhtiö Oy:n ja luottoa hakeneen asiakkaan välille, mikäli luotto myönnetään. Luotonantaja Suomen Rahoitusyhtiö

Lisätiedot

Maventan käyttöohje 15.11.2011

Maventan käyttöohje 15.11.2011 Maventan käyttöohje 15.11.2011 Sisällys 1 Palvelun käyttöönotto... 3 1.1 Maventa-tilin avaaminen... 3 1.2 Maventa-tilin aktivoiminen... 4 2 Ensimmäisen käyttökerran opas... 5 2.1 Verkkolaskutilin asetukset...

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS, HINNASTO JA SOPIMUSEHDOT

KÄYTTÖOPAS, HINNASTO JA SOPIMUSEHDOT Osa Elisaa. KÄYTTÖOPAS, HINNASTO JA SOPIMUSEHDOT Tämän oppaan avulla otat Saunalahti-liittymäsi helposti käyttöön ja Suomen kattavimman 3G-verkon (kustannus) tehokkaasti haltuun. Sisällys KÄYTTÖÖNOTTO...

Lisätiedot

Samsungin yleiset ostoehdot kuluttajille (verkkokaupankäynti)

Samsungin yleiset ostoehdot kuluttajille (verkkokaupankäynti) Samsungin yleiset ostoehdot kuluttajille (verkkokaupankäynti) 2012-10-12 Näitä ehtoja ( Ostoehdot ) sovelletaan kaikkiin Samsung Electronics Nordic AB:n ( Samsung ), yritystunnus 556445-4345, Suomen arvonlisäverotunnus

Lisätiedot

Katso-organisaatiotunniste & WebTaMo

Katso-organisaatiotunniste & WebTaMo Katso-organisaatiotunniste & WebTaMo Sisällysluettelo 1 JOHDANTO...3 2 PERUSTIETOJA KATSO-TUNNISTEESTA JA TAMO-TARKISTUSPALVELUSTA...4 Katso-organisaatiotunniste...4 WebTaMo...5 3 HENKILÖLLISYYDEN VARMENTAMINEN

Lisätiedot

AINA MATKAPUHELINLIITTYMÄ

AINA MATKAPUHELINLIITTYMÄ AINA MATKAPUHELINLIITTYMÄ Käyttäjän opas ainacom.fi aina.fi 2 Sisällysluettelo Tervetuloa Aina Matkapuhelinasiakkaaksi... 3 Asiakaspalvelu...3 SIM-kortti...3 PIN- ja PUK-koodi...3 IMEI-koodi...4 Tarkista

Lisätiedot

TUOHI MasterCard -myyjäohje

TUOHI MasterCard -myyjäohje TUOHI MasterCard -myyjäohje Vain myyjien käyttöön (12/21) Liikkeen myyjätunnus: Pikaluottokeskus 8-95 faksi (9) 773 2453 ma - pe 8-2 la 9-17 Sisältö: 1. TUOHI MasterCard TUOHI MasterCard -kortti 4 TUOHI

Lisätiedot

5 Palvelun sisältö ja palveluun sovellettavat erityiset ehdot.

5 Palvelun sisältö ja palveluun sovellettavat erityiset ehdot. palvelun kohtuullisen ajan kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta tai tilausvahvistuksesta. 1 Sopimusehtojen voimaantulo Nämä toimitusehdot tulevat voimaan 1.7.2010 ja ovat voimassa toistaiseksi. Näiden

Lisätiedot

Suomen Valmispalvelut Oy. Pikaopas Valmiskaupan perustamiseen. www.valmiskauppa.fi / pikaopas / päivitetty 8.7.2010 Sivu 1 / 18

Suomen Valmispalvelut Oy. Pikaopas Valmiskaupan perustamiseen. www.valmiskauppa.fi / pikaopas / päivitetty 8.7.2010 Sivu 1 / 18 Pikaopas Valmiskaupan perustamiseen www.valmiskauppa.fi / pikaopas / päivitetty 8.7.2010 Sivu 1 / 18 Tervetuloa Valmiskauppiaaksi Tämä ohje kertoo miten Valmiskaupalla perustetaan verkkokaupan helposti.

Lisätiedot

Www-hotellin valintaan

Www-hotellin valintaan INTERNET WEB-HOSTING VERTAILUSSA Active ISP Capnova Elisa Internet Euronic iqs Partners Finland Jippii Group Nebula Netsor Webhotelli Webtoyou Mediateam Web-hotelli majoittaa kotisivut ja postin Pienikin

Lisätiedot

HINNASTOJEN PÄIVITYKSET JA HINNASTOJEN TEKO

HINNASTOJEN PÄIVITYKSET JA HINNASTOJEN TEKO HINNASTOJEN PÄIVITYKSET JA HINNASTOJEN TEKO Hinnastojen käsittely Sisällys i Sisällys HINNASTOJEN PÄIVITTÄMISESTÄ YLEISESTI... 1 YLEISTÄ... 1 HINNASTOJEN MUOTO... 1 OSTOHINNAT HINNASTOSSA TULEVILLE TUOTTEILLE...

Lisätiedot

BusinessWeb Kotisivupalvelu

BusinessWeb Kotisivupalvelu DataInfo Oy BusinessWeb Kotisivupalvelu Palvelukuvaus 26.1.2012 Sisältö Johdanto... 4 Palveluiden käyttötarkoitus... 4 Palveluiden kokoonpanot... 5 Peruspalvelun kokoonpanot... 5 Kotisivupalvelu BusinessWeb

Lisätiedot

SAAS 11 ELISAN SAAS-PALVELUIDEN ERITYISEHDOT YRITYSASIAKKAILLE. 3 Palvelu ja palvelun käyttäminen

SAAS 11 ELISAN SAAS-PALVELUIDEN ERITYISEHDOT YRITYSASIAKKAILLE. 3 Palvelu ja palvelun käyttäminen 1 (9) SAAS 11 ELISAN SAAS-PALVELUIDEN ERITYISEHDOT YRITYSASIAKKAILLE 1 Soveltamisala ja muut sopimusehdot Näitä sopimusehtoja sovelletaan Elisa Oyj:n ja sen konserniyhtiöiden (jäljempänä Elisa) yritysasiakkaille

Lisätiedot

VERKKOLASKU.FI. Käyttäjän käsikirja

VERKKOLASKU.FI. Käyttäjän käsikirja VERKKOLASKU.FI Käyttäjän käsikirja Päivitetty 10.2.2010 HUOM! LUE TÄMÄ. Verkkolasku.fi -palvelun avulla pienyrittäjät voivat helposti, nopeasti ja edullisesti aloittaa verkkolaskujen lähettämisen ja vastaanoton.

Lisätiedot

Käytännöt ja Menettelytavat

Käytännöt ja Menettelytavat Käytännöt ja Menettelytavat EDUSTAJAN EETTISET SÄÄNNÖT Vi n itsenäisenä edustajana sitoudun säilyttämään Vi n rehellisyyden. Olen rehellinen ja oikeudenmukainen kaikissa toimissani Vi tä itsenäisenä edustajana

Lisätiedot

MMD.Net Sopimusehtopaketti 24.6.2014 1! (! 16) MMD.Net -palveluiden yleiset sopimusehdot!

MMD.Net Sopimusehtopaketti 24.6.2014 1! (! 16) MMD.Net -palveluiden yleiset sopimusehdot! MMD.Net Sopimusehtopaketti 24.6.2014 1 ( 16) MMD.Net -palveluiden yleiset sopimusehdot 1. Sopijaosapuolet Tämän sopimuksen osapuolet ovat MMD Networks Oy (myöhemmin MMD) sekä sopimuksen tekevä yksityishenkilö,

Lisätiedot

YLEISET SOPIMUSEHDOT v4.00 (04/2010)

YLEISET SOPIMUSEHDOT v4.00 (04/2010) Sivu 1/6 YLEISET SOPIMUSEHDOT v4.00 (04/2010) 1. Sopimusosapuolet Erillisessä sopimuksessa osapuolet ovat K&T neutech Oy ja sopimuksen tekevä osapuoli jäljempänä Asiakas. 2. Sopimuksen kohde Sopimuksella

Lisätiedot

Suupohjan Seutuverkko Oy:n liittymäsopimuksen yleiset sopimusehdot. Sopimusehdot voimassa 8.4.2009 alkaen

Suupohjan Seutuverkko Oy:n liittymäsopimuksen yleiset sopimusehdot. Sopimusehdot voimassa 8.4.2009 alkaen Suupohjan Seutuverkko Oy:n liittymäsopimuksen yleiset sopimusehdot Sopimusehdot voimassa 8.4.2009 alkaen 1. YLEISTÄ Näitä ehtoja sovelletaan Suupohjan Seutuverkko Oy:n (Verkon omistaja) liittymien toimituksiin

Lisätiedot

Käytännöt ja Menettelytavat

Käytännöt ja Menettelytavat Käytännöt ja Menettelytavat EDUSTAJAN EETTISET SÄÄNNÖT Vi n itsenäisenä edustajana sitoudun säilyttämään Vi n rehellisyyden. Olen rehellinen ja oikeudenmukainen kaikissa toimissani Vi tä itsenäisenä edustajana

Lisätiedot

Toimittaja ei vastaa Asiakkaan verkkopalvelussa olevasta tietosisällöstä tai tietosisällön toimivuudesta.

Toimittaja ei vastaa Asiakkaan verkkopalvelussa olevasta tietosisällöstä tai tietosisällön toimivuudesta. Soveltaminen ja määritelmät Näitä yleisiä Sopimusehtoja sovelletaan Timer Group Oy:n ( Toimittaja ) asiakkaalle ja sen konserniyhteisöille ( Asiakas ) tuottamiin verkkopalveluihin ( Palvelu ). Nämä sopimusehdot

Lisätiedot