Langaton DCN-keskustelujärjestelmä Kaikkialla, missä ihmiset tapaavat...

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Langaton DCN-keskustelujärjestelmä Kaikkialla, missä ihmiset tapaavat..."

Transkriptio

1 Langaton DCN-keskustelujärjestelmä Kaikkialla, missä ihmiset tapaavat...

2 2 Langaton DCN-keskustelujärjestelmä Langaton keskustelujärjestelmä helppokäyttöisyyttä ja joustavuutta Huippuratkaisu myös tuleviin haasteisiin Nopea asennus käyttöpaikkaa muuttamatta Järjestä konferensseja helposti missä tahansa Salattu ja luottamuksellinen viestintä 10 tulkkauskanavaa ja puhujan kanava Osallistujien tunnistus PIN-koodien avulla Äänitila nopeita keskusteluja varten Palkittu muotoilu Nopea asennus Boschin langaton DCN-keskustelujärjestelmä on suunniteltu markkinoiden joustavimmaksi keskustelujärjestelmäksi. Se sopii täydellisesti haastaviin paikkoihin, kuten useiden käyttäjien tiloihin ja historiallisiin rakennuksiin. Langattoman järjestelmän ansiosta useiden käyttäjien tilojen omistajat voivat tarjota asiakkailleen entistä parempaa ja tehokkaampaa palvelua. Koska järjestelmän asentaminen ja purkaminen vie niin vähän aikaa, voidaan järjestää useita tilaisuuksia peräkkäin ja näin parantaa ja tehostaa tilankäyttöä. Ei vaikutusta käyttöpaikkaan Historiallisissa paikoissa edut korostuvat tätäkin selkeämmin. Keskustelujärjestelmä on asennettavissa, siirrettävissä ja käytettävissä siten, että vaikutus esimerkiksi historialliseen paikkaan on minimaalinen. Enää ei tarvitse huolehtia vanhojen materiaalien vahingoittumisesta tai suuren salin estetiikan pilaamisesta. Asennuspaikkaan ei tarvitse johtaa kaapeleita tai porata reikiä. Koko järjestelmä on suunniteltu tyylikkääksi ja huomaamattomaksi, jotta osallistujat voivat keskittyä itse tapahtumaan.

3 Langaton DCN-keskustelujärjestelmä 3 Boschin langaton DCN-keskustelujärjestelmä tarjoaa organisaatioille poikkeuksellista käytettävyyttä ja vapautta. Se helpottaa konferenssien ja seminaarien järjestämistä niin pienissä kuin suurissa tiloissa.

4 4 Langaton DCN-keskustelujärjestelmä Tyylikäs muotoilu käyttäjän tarpeiden mukaan Helposti mukautettava Langaton DCN-keskustelujärjestelmä on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi, olipa käyttäjänä järjestelmäkäyttäjä, puheenjohtaja tai osallistuja. Keskusteluyksiköt ovat käytössä mukavia ja helppokäyttöisiä. Järjestelmän viimeistelymateriaalit ovat huippuluokkaa, joten se näyttää ajattomalta ja huomaamattomalta. Vaihdettavat kehykset (hiilenmusta, matta tai kiiltävä metalli ja hopea) mahdollistavat keskusteluyksikön mukauttamisen käyttöympäristöön. Yksi tukiasema Palkittu langaton tukiasema (WAP) takaa tehokkaan tiedonsiirron vähintään 30 metrin etäisyydelle. WAP voidaan sijoittaa tilan keskelle, jolloin järjestelmän kantoalue on suurin. Se voidaan sijoittaa myös sille parhaiten sopivaan paikkaan tilassa. Turvallisuus Järjestelmä käyttää suojattua langatonta tiedonsiirtoa 128-bittisellä AES (Advanced Encryption Standard) Rijndael -algoritmilla. Järjestelmä on myös suojattu matkapuhelinten ja muiden Bluetooth- tai mikroaaltosignaaleja käyttävien laitteiden aiheuttamilta häiriöiltä. Ei keskeytyksiä Akun toiminta on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi ja tehokkaaksi. Järjestelmässä on tehokkaat ja helposti irrotettavat akut ja dynaaminen akkujen varauksen näyttö. Kussakin yksikössä on käytettävissä virrankulutusta vähentävä lepotila (patenttia haettu). Konferenssit eivät keskeydy ainakaan akun virran loppumisen vuoksi. Tapahtumatiloihin tarvitaan kaksoiskeskusteluyksiköiden ansiosta entistä vähemmän mikrofoneja. Kahden samanaikaisen käyttäjän yksikössä on kaksi puhepainiketta ja erilliset kuulokeliitännät, joissa on erilliset äänenvoimakkuuden säätimet.

5 Langaton DCN-keskustelujärjestelmä 5 Tehokkaat akut on helppo poistaa, ja niiden käsittely on helppoa ja joustavaa. Boschin erityisesti tähän tarkoitukseen kehittämät liitettävät mikrofonit takaavat selkeän ja kuuluvan puheen. Kompakti langaton pöytäkeskusteluyksikkö. Valikoimassa on sekä peruspuhetoiminnot sisältäviä malleja että laajennettuja versioita, joissa on kanavanvalitsin ja viisi äänestyspainiketta. Langaton tukiasema on saanut alalla laajalti tunnustusta myös sen muotoilu on palkittu arvostetulla if-palkinnolla.

6 6 Langaton DCN-keskustelujärjestelmä Hallintaohjelmistolla entistä laajempi kapasiteetti Käytettävyyden uusi taso Langaton DCN-järjestelmä parantaa kokousten tehokkuutta kehittyneen mikrofonin ja äänestysja tulkkaustoimintojen avulla. Erityinen sovellusohjelmisto tehostaa toimintojen käyttöä, jotta kokoukset voidaan järjestää entistä tehokkaammin. Saatavana olevia ominaisuuksia ovat esimerkiksi järjestelmän asetusten määrittäminen, yleisohjaus, edistynyt äänestysten hallinta, osallistujatietokanta, osanottajien rekisteröinti ja käytönvalvonta sekä digitaalinen äänitys kokoustallenninta käytettäessä. Tehokas konferenssiohjelmisto Boschin DCN Conference Software Suite -ohjelmisto tarjoaa asiakkaille entistä enemmän hallinta- ja mukauttamisvaihtoehtoja. Pääkäyttäjä voi aloittaa määrityssovelluksella ja määrittää vaivattomasti kaikki yksittäisten kokousten vaatimukset ja varmennukset. Niihin kuuluvat muun muassa synoptinen asettelu, osallistujat, tulkit, työjärjestys, puhujaluettelo ja äänestykset. Ohjelmistossa on kattavat tiedonhallintaominaisuudet, esimerkiksi XMLtietovirrat edistynyttä tapahtumien kirjausta varten ja API-sovellusliittymä muiden valmistajien sovelluksiin liittämistä varten. Koko järjestelmä on uskomattoman ergonominen, ja pääkäyttäjän sovellus on optimoitu tavallisia kosketusnäyttöjä varten, joten järjestelmän reaaliaikainen hallinta on mahdollisimman helppoa. Toimintokohtaiset ohjetiedostot opastavat järjestelmän käyttämisessä, ja ohjelmiston rakenne huomioi jopa värisokeat käyttäjät. Edistynyt ohjaus ja intuitiivinen muotoilu Boschin synoptinen mikrofoni- ja äänestysohjelmisto on pieniin kokoustiloihin suunniteltu itsenäinen ohjelmisto, jossa on helppokäyttöinen graafinen käyttöliittymä. Kaikkia toimintoja voi ohjata yhdestä ikkunasta käsin, ja ohjelmisto tukee viestintää kosketusnäytön kautta. Mukana on myös näyttöohje useimmilla suurilla kielillä. Ohjelmisto tukee useita aputoimintoja, kuten automaattista paikkojen määritystä, mikrofonien yleistarkkailua ja -hallintaa sekä äänestysten hallintaa. Tulokset voi lähettää ohjelmiston kautta näytettäviksi reaaliaikaisesti Microsoft PowerPoint-ohjelmistolla 1. DCN Conference Software Suite -ohjelmisto on erittäin ergonominen. Se on optimoitu vakiokosketusnäyttöjä varten, joten sen käyttö on helppoa ja kätevää. 1 PowerPoint on Microsoft Corporation -yhtiön rekisteröity tavaramerkki.

7 Langaton DCN-keskustelujärjestelmä 7

8 8 Langaton DCN-keskustelujärjestelmä Pääset puheisiin hetkessä Mukautuu ympäristöön Langattoman DCN-keskustelujärjestelmän erinomainen äänenja puheenlaatu (jopa 20 khz) takaa miellyttävän puhe- ja kuuntelukokemuksen. Bosch on suunnitellut helppokäyttöisen järjestelmän, joka on mukautettavissa tilanteen ja tarpeiden mukaan. Peruskeskusteluyksiköllä osallistujat voivat puhua ja kuunnella, ja kaksikaistainen keskusteluyksikkö on kustannustehokas ratkaisu, jonka avulla kaksi henkilöä voi osallistua keskusteluun samanaikaisesti. Järjestelmässä on myös äänitila, jossa osallistujien ei tarvitse ottaa mikrofonejaan painikkeella käyttöön tai pois käytöstä, vaan he voivat keskustella nopeasti. Helposti lisättävällä puheenjohtajatoiminnolla puheenjohtaja voi ohittaa osallistujat yhdellä painikkeella. Tämä palkitun langattoman tukiaseman sisältävä keskustelujärjestelmä on asennettavissa, siirrettävissä ja käytettävissä siten, että vaikutus käyttöympäristöön on lähes olematon. Olipa paikka suuri tai pieni, monitoimitila tai historiallinen rakennus, Boschin langaton DCN-keskustelujärjestelmä tarjoaa organisaatioille ainutlaatuista käytettävyyttä ja joustavuutta. Koska järjestelmän asentaminen ja purkaminen vie niin vähän aikaa, voidaan järjestää useita tilaisuuksia peräkkäin ja näin parantaa ja tehostaa tilankäyttöä

9 Langaton DCN-keskustelujärjestelmä Langaton keskusteluyksikkö 2 Langaton kaksoiskeskusteluyksikkö 3 Keskusohjausyksikkö 4 Langaton tukiasema 5 Akkulaturi 6 DCN-hallintaohjelmisto

10 1 0 Langaton DCN-keskustelujärjestelmä Aina oikea ratkaisu Täystoimintoinen järjestelmä Äänestys Äänestystoiminnon sisältäviä keskusteluyksiköitä voidaan käyttää langattoman DCN-keskustelujärjestelmän kanssa vuorovaikutteisissa tilanteissa, joissa kyselyt ja äänestäminen ovat tärkeitä. Käyttäjä voi aloittaa, lopettaa ja keskeyttää äänestyksen DCN-hallintaohjelmiston kautta tietokoneesta tai kosketusnäytöstä käsin. Äänestystulokset voidaan näyttää erilaisissa näytöissä ja valkokankailla sekä kirjata tarvittaessa. DCN-hallintaohjelmisto mahdollistaa myös nimettömät äänestykset, jolloin siinä näkyy ainoastaan yhteistulos. Puheenjohtajan Concentus-laitteella voi aloittaa, lopettaa ja keskeyttää äänestyksen. Äänestysaiheet ja -tulokset näkyvät yksikön LCD-paneelissa. 4 6 Tulkkaus Järjestelmä on suunniteltu siten, että osallistujat voivat seurata kokousta haluamallaan kielellä. Samanaikaisesti voidaan käyttää 10 kieltä. Siksi joissakin langattomissa DCN-keskustelujärjestelmän yksiköissä on kanavanvalitsin ja kuulokeliitin. Niiden ansiosta järjestelmä sopii erityisen hyvin kansainvälisiin päivälliskokouksiin, joissa johdot saattaisivat olla tiellä. 2 Automaattinen kameranhallinta Järjestelmä näyttää puhujan kuvan automaattisesti näytössä tai valkokankaalla auditoriossa, tulkkien kopeissa tai muussa tarvittavassa paikassa. Kameroita ohjataan automaattisesti, joten pääkäyttäjien ei tarvitse ohjata kameroita jatkuvasti. Siksi järjestelmä sopii erittäin hyvin videokonferensseihin ja on siten ympäristöystävällinen ratkaisu. Bosch AutoDome 2 -kamerat sopivat tarkoitukseen erityisen hyvin. Hallintaohjelmisto antaa käyttäjille työkaluja ja erilaisia keinoja kokousten tehokkaaseen järjestämiseen. Nyt mukana esimerkiksi akun ja signaalin tilanäyttö. 2 Autodome on Bosch Sicherheitssysteme GmbH:n omistama rekisteröity tavaramerkki.

11 Langaton DCN-keskustelujärjestelmä Langaton keskusteluyksikkö, jossa äänestystoiminto 2 Keskusohjausyksikkö 3 Langaton tukiasema 4 Akkulaturi 5 Modulaarinen AutoDome 2 6 DCN-hallintaohjelmisto 7 DCN-tulkkauspöytä * * Kuvassa olevat tulkkauskopit on tarkoitettu vain esimerkeiksi, eivätkä ne kuvaa todellista tilannetta. Tulkkauskoppien äänieristys ja muut yleiset ominaisuudet ovat seuraavien ISO-standardien (kansainvälinen standardointijärjestö, International Organization for Standardization) mukaisia: ISO Kiinteät kopit simultaanitulkkaukseen ISO Siirrettävät kopit simultaanitulkkaukseen

12 1 2 Langaton DCN-keskustelujärjestelmä Rakenna vankkoja yhdistelmiä Kiinteä ja langaton Helposti laajennettavat järjestelmät Langaton DCN-keskustelujärjestelmä on itsenäisten käyttömahdollisuuksiensa lisäksi myös nopea ja tehokas tapa parantaa melkein minkä tahansa kiinteän DCN Next Generation -järjestelmän kapasiteettia. Langattomia ja kiinteitä laitteita voidaan käyttää yhdessä, sillä niillä on sama ohjausyksikkö ja hallintaohjelmisto. 9 Lisäksi järjestelmään voi helposti liittää Integruspuheviestintäjärjestelmän, jonka avulla voi tulkata ja lähettää langattomasti puhujan kielen lisäksi jopa 31 muuta kieltä. Langattoman DCN-järjestelmän joustavuus tekee siitä ihanteellisen tulevaisuuden ratkaisun. DCN-järjestelmät voidaan mukauttaa käyttötarpeiden mukaan Langattomaan DCN-järjestelmään voi helposti yhdistää Integrus-puheviestintäjärjestelmän. Integrus on ensimmäinen digitaalinen infrapunatulkkausjärjestelmä. Sen äänentoisto on äärimmäisen selkeä, ja se mahdollistaa käyttäjien samanaikaisen liikkumisen ja tulkkauskanavien kuuntelun.

13 Langaton DCN-keskustelujärjestelmä Osallistujien Concentus-laitteet 2 Puheenjohtajan Concentus-laite 3 Keskusteluyksiköt 4 Langattomat keskusteluyksiköt 5 Langaton tukiasema 6 Akkulaturit 7 DCN-tulkkauspöytä * 8 Integrus-vastaanottimet 9 Integrus-infrapunalähetin 10 Keskusohjausyksikkö 11 Integrus-lähetin 12 DCN-hallintaohjelmisto * Kuvassa olevat tulkkauskopit on tarkoitettu vain esimerkeiksi, eivätkä ne kuvaa todellista tilannetta. Tulkkauskoppien äänieristys ja muut yleiset ominaisuudet ovat seuraavien ISO-standardien (kansainvälinen standardointijärjestö, International Organization for Standardization) mukaisia: ISO Kiinteät kopit simultaanitulkkaukseen ISO Siirrettävät kopit simultaanitulkkaukseen

14 1 4 Langaton DCN-keskustelujärjestelmä

15 Langaton DCN-keskustelujärjestelmä 1 5 Monta tuotetta yhdessä järjestelmässä Olipa käytössä mikä tahansa yksikkö, yksiköiden monipuoliset toiminnot on suunniteltu tehostamaan kokouksia ja parantamaan niiden tuloksia, olipa kyse tavallisesta keskustelusta tai suurista ja monikielisistä kansainvälisistä kokouksista. Langattomat keskusteluyksiköt Tavallisten puhetoimintojen lisäksi saatavana laajennettuja versioita, joissa kanavanvalitsin ja 5 äänestyspainiketta Voidaan käyttää joko osallistujan tai puheenjohtajan laitteena Erillinen akkupakkaus, helposti vaihdettava ja ladattava Tehokkaat virransäästötekniikat Suojattu sähkömagneettisilta häiriöiltä Automaattinen virrankatkaisu toiminta-alueen ulkopuolella Kahden käyttäjän versioiden ansiosta tarvitaan vähemmän mikrofoneja Osallistujien rekisteröinti ja käytönhallinta PIN-tunnistuksella Keskusohjausyksikkö Langaton tukiasema Ohjausyksikkö kiinteille ja langattomille yksiköille Erilaisten yhdistelmien mahdollisuus: kiinteiden konferenssiyksiköiden (enintään 245) tai langattomien keskusteluyksiköiden (enintään 245) hallinta Äänitila nopeita keskusteluja varten Ethernet-yhteys tietokonetta ja kosketusnäyttöohjausta varten Lisäsarjaportti automaattista kamerahallintaa varten Ääniliitännät edistyneeseen äänen reititykseen 128-bittinen AES Rijndael -suojaus takaa turvallisen langattoman viestinnän if-suunnittelupalkinnon voittaja Kiinnitettävissä kattoon, seinään tai lattiatelineeseen Optinen verkkoliitäntä helpottaa liittämistä Tyypillinen toiminta-alue vähintään 30 m Hallintaohjelmisto Saatavana kaksi versiota: tavallinen ja laajennettu konferenssien hallinta Helppokäyttöiset käyttöliittymät Optimoitu kosketusnäyttöohjaus Kaikki tarvittavat toiminnot: mikrofonien yleisohjaus, äänestys ja osallistujatietokanta Äänestystulokset voi näyttää reaaliaikaisesti suurissa näytöissä tai valkokankaalla Ohje valkokankaalla tai näytössä useilla kielillä Irrotettava akkupakkaus ja laturi Pitkä käyttöikä, ei latauksen heikentymistä Täyslataus riittää tavallisesti 20 tunniksi Latautuu täyteen vain kolmessa tunnissa Kiinteä mikroprosessori valvoo latauksia Enintään 5 akkupakkauksen lataaminen samanaikaisesti

16 Laadun ja luovuuden perinne Boschin nimi on jo yli sadan vuoden ajan edustanut laatua ja luotettavuutta. Bosch on innovatiivisen tekniikan maailmanlaajuinen toimittaja, jonka ylläpito- ja tukitoiminnot ovat korkeinta luokkaa. Bosch Security Systems tarjoaa laajan valikoiman turvallisuus-, viestintä- ja äänentoistojärjestelmiä, joihin luotetaan ympäri maailman erilaisissa sovelluksissa, niin valtion laitoksissa ja julkisissa rakennuksissa kuin liiketiloissa, kouluissa ja kodeissa. Bosch Security Systems Lisätietoja löydät osoitteesta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen Bosch Security Systems, 2011 Painettu Alankomaissa Oikeus muutoksiin pidätetään CO-EH-fi-01_F01U518842_04

DCN Next Generation -järjestelmä Täydellisyys puhuttaa

DCN Next Generation -järjestelmä Täydellisyys puhuttaa DCN Next Generation -järjestelmä Täydellisyys puhuttaa 2 DCN Next Generation -järjestelmä Kokonaisvaltainen konferenssikokemus Optimoitu rakenne lisää kokousten tehokkuutta Käytössä testattu luotettavuus

Lisätiedot

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin 2 Modulaarinen kattokaiutin Suunniteltu helppoon asennukseen Sopii melkein kaikkiin kattotyyppeihin Innovatiivinen modulaarirakenne Helppo

Lisätiedot

Integrus-puheviestintäjärjestelmä Täydellisyyden kieli

Integrus-puheviestintäjärjestelmä Täydellisyyden kieli Integrus-puheviestintäjärjestelmä Täydellisyyden kieli 2 Integrus-puheviestintäjärjestelmä Erittäin helppokäyttöinen digitaalinen puheviestintäjärjestelmä Edistynyt digitaalinen tekniikka takaa erinomaisen

Lisätiedot

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin.

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. 2 LC4-laajakulmakattokaiutin Pieni koko, laatu ja ainutlaatuinen peittoalue ff Alan laajin avauskulma vähentää tarvittavien kaiuttimien

Lisätiedot

Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa

Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa 2 Bosch Praesideo -yleisäänentoisto- ja äänievakuointijärjestelmät Yleisön tiedottaminen

Lisätiedot

Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan

Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan 2 Plena-yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan Plena-yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä

Lisätiedot

DCN Next Generation -järjestelmä Täydellisyys puhuttaa

DCN Next Generation -järjestelmä Täydellisyys puhuttaa Laadun ja luovuuden perinne Boschin nimi on jo yli sadan vuoden ajan edustanut laatua ja luotettavuutta. Bosch on innovatiivisen tekniikan maailmanlaajuinen toimittaja, jonka ylläpito- ja tukitoiminnot

Lisätiedot

Bosch DCN Next Generation Keskustelua ilman rajoja...

Bosch DCN Next Generation Keskustelua ilman rajoja... Bosch DCN Next Generation Keskustelua ilman rajoja... Uusi tehokas ohjelmisto 2 DCN Next Generation Suunniteltu erottumaan Boschin DCN (Digital Congress Network) Next Generation on digitaalisen konferenssinhallinnan

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

REG-Sentry -järjestelmä Boschilta Automaattinen ajoneuvojen kulunvalvontajärjestelmä

REG-Sentry -järjestelmä Boschilta Automaattinen ajoneuvojen kulunvalvontajärjestelmä REG-Sentry -järjestelmä Boschilta Automaattinen ajoneuvojen kulunvalvontajärjestelmä 2 Automaattinen Bosch REG-Sentry -kulunhallintajärjestelmä ajoneuvoille REG-Sentry on rekisterikilven tunnistukseen

Lisätiedot

Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Helppoa äänenhallintaa

Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Helppoa äänenhallintaa Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Helppoa äänenhallintaa 2 Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Käytännöllinen tapa laadukkaaseen äänentoistoon Helppokäyttöiset vyöhykemerkinnät ja asetusosoittimet

Lisätiedot

Bosch DCN Next Generation -käyttöesite

Bosch DCN Next Generation -käyttöesite Bosch DCN Next Generation -käyttöesite Uusi tehokas ohjelmisto DCN Next Generation DCN Next Generation -konferenssijärjestelmät: Yksi yhtenäinen järjestelmä kaikenkaltaisiin ja -kokoisiin kokouksiin DCN-järjestelmä

Lisätiedot

Bosch CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä Lisää innovaatiota...

Bosch CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä Lisää innovaatiota... Bosch CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä Lisää innovaatiota... 2 CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä...joustavalla, kaikenkattavalla kokousjärjestelmällä Ainutlaatuinen, sisäänrakennettu digitaalinen

Lisätiedot

MIC 550 -sarja Kestävät, ulkokäyttöön tarkoitetut PTZ-kamerat

MIC 550 -sarja Kestävät, ulkokäyttöön tarkoitetut PTZ-kamerat MIC 550 -sarja Kestävät, ulkokäyttöön tarkoitetut PTZ-kamerat 2 MIC 550 -sarja Valvontajärjestelmien edelläkävijä Kompakti tyylikäs muotoilu mahdollistaa huomaamattoman asennuksen valvontaympäristöissä

Lisätiedot

AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta

AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta 2 AEGIS-valaisimet AEGIS-valaisimet Turvallista valaistusta Constant Light -tekniikka (patenttia haettu) kompensoi LED-valon heikentymistä. Black Diamond

Lisätiedot

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Pitää ihmiset turvassa, tietoisena, ja viihdyttää Boschilla on yli 100

Lisätiedot

CCS 1000 D Digitaalinen keskustelujärjestelmä 1. CCS 1000 D -keskustelujärjestelmä Kompakti ja tehokas

CCS 1000 D Digitaalinen keskustelujärjestelmä 1. CCS 1000 D -keskustelujärjestelmä Kompakti ja tehokas CCS 1000 D Digitaalinen keskustelujärjestelmä 1 CCS 1000 D -keskustelujärjestelmä Kompakti ja tehokas 2 CCS 1000 D Digitaalinen keskustelujärjestelmä Suunniteltu heti käyttövalmiiksi ja helppokäyttöiseksi

Lisätiedot

Langaton DICENTIS-konferenssijärjestelmä Paras mahdollinen joustavuus. Ei häiriöitä.

Langaton DICENTIS-konferenssijärjestelmä Paras mahdollinen joustavuus. Ei häiriöitä. Langaton DICENTIS-konferenssijärjestelmä Paras mahdollinen joustavuus. Ei häiriöitä. 2 Langaton konferenssijärjestelmä mobiilisukupolvelle Standardi Wi-Fi-tekniikka toimii muiden Wi-Fi-verkkojen rinnalla.

Lisätiedot

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Maakohtainen myyntiesite Suomi () Langattomat AudioBoost-TV-kuulokkeet 15 mm:n elementit / suljettu takaosa Nappikuuloke SSC5001/10 Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Kevyillä ja langattomilla SSC5001

Lisätiedot

Bosch Integrus Täydellisyyden kieli

Bosch Integrus Täydellisyyden kieli Bosch Integrus Täydellisyyden kieli 2 Puheviestintää ilman häiriöitä Integrus Digitaalinen infrapunapuheviestintäjärjestelmä Ei häiriöitä valaistuksesta Ylivoimainen digitaalisen äänen laatu Käyttäjäystävällinen

Lisätiedot

Pois kytketty. Easy Series -rikosilmoitinkeskus Turvallisuutta helposti nyt mukana wlsn* * langaton LSN (Local Security Network)

Pois kytketty. Easy Series -rikosilmoitinkeskus Turvallisuutta helposti nyt mukana wlsn* * langaton LSN (Local Security Network) Pois kytketty Easy Series -rikosilmoitinkeskus Turvallisuutta helposti nyt mukana wlsn* * langaton LSN (Local Security Network) 2 Turvallisuus on tärkeintä Haluat tietenkin parasta mahdollista suojaa kodillesi

Lisätiedot

Vari-directional-järjestelmä Älykäs ratkaisu täydelliseen äänentoistoon

Vari-directional-järjestelmä Älykäs ratkaisu täydelliseen äänentoistoon Vari-directional-järjestelmä Älykäs ratkaisu täydelliseen äänentoistoon 2 Bosch Vari-directional -järjestelmä Paras äänenlaatu akustisesti haastaviin ympäristöihin Paras mahdollinen äänenlaatu ja puheen

Lisätiedot

Vari-directional-järjestelmä Aina oikeaan suuntaan ohjautuva ääni

Vari-directional-järjestelmä Aina oikeaan suuntaan ohjautuva ääni Vari-directional-järjestelmä Aina oikeaan suuntaan ohjautuva ääni 2 Bosch Vari-directional -järjestelmä Paras äänenlaatu akustisesti haastaviin ympäristöihin Paras mahdollinen äänen laatu ja puheen selkeys

Lisätiedot

Boschin yleisäänentoistojärjestelmät Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjänä

Boschin yleisäänentoistojärjestelmät Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjänä Boschin yleisäänentoistojärjestelmät Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjänä 2 Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjä Kehittynyttä akustiikkaosaamista Bosch on yli 60 vuoden kokemuksellaan muotoilun

Lisätiedot

DCN-multimediakonferenssijärjestelmä Tiedota, vaikuta, inspiroi.

DCN-multimediakonferenssijärjestelmä Tiedota, vaikuta, inspiroi. DCN-multimediakonferenssijärjestelmä Tiedota, vaikuta, inspiroi. 2 Boschin DCN-multimediakonferenssijärjestelmä Tiedota, vaikuta, inspiroi. Innosta muut ryhtymään toimeen Useimpien kokousten ja konferenssien

Lisätiedot

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300 Erinomainen ja vankkatekoinen all-in-one-ultrakannettava. Toshiba EasyGuard sisältää monia ominaisuuksia, joiden avulla yritysasiakkaat voivat parantaa tietoturvaansa, tehostaa järjestelmän suojausta ja

Lisätiedot

Professional-sarjan liiketunnistin tietää, milloin hälytys on laukaistava ja milloin taas ei.

Professional-sarjan liiketunnistin tietää, milloin hälytys on laukaistava ja milloin taas ei. Professional-sarjan liiketunnistin tietää, milloin hälytys on laukaistava ja milloin taas ei. Monipisteinen peittämisen tunnistus ja integroitu suihkeen havainnointi! Uskomattomat Bosch-tekniikat parantavat

Lisätiedot

VARAAJAT JATKAVAT MATKAA

VARAAJAT JATKAVAT MATKAA HAWKER MODULAARISET VARAAJAT JATKAVAT MATKAA VAIKKA OSA JOUKKUEESTA PUUTTUISIKIN... MODULAR: ASETTAA UUDEN STANDARDIN HUIPPUTEHOKAS JA LUOTETTAVA Varaajan algoritmi hallinnoi moduuleja, jotka tarvitsee

Lisätiedot

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla SOUNDGATE Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla Vaihtoehtoja yhteyksien muodostamiseen on enemmän kuin koskaan. Olemme yhteydessä läheisiimme, ystäviimme ja työkavereihimme missä ja milloin tahansa erilaisten

Lisätiedot

Pois kytketty. Easy Series Rikosilmoitinkeskus - Turvallisuutta helposti

Pois kytketty. Easy Series Rikosilmoitinkeskus - Turvallisuutta helposti Pois kytketty Easy Series Rikosilmoitinkeskus - Turvallisuutta helposti Turvallisuus on tärkeintä Haluat tietenkin parasta mahdollista suojaa kodillesi tai pienyrityksellesi. 2 Easy Series -rikosilmoitinkeskus

Lisätiedot

Vaivattomasti parasta tietoturvaa

Vaivattomasti parasta tietoturvaa Vaivattomasti parasta tietoturvaa BUSINESS SUITE Tietoturvan valinta voi olla myös helppoa Yrityksen tietoturvan valinta voi olla vaikeaa loputtomien vaihtoehtojen suossa tarpomista. F-Secure Business

Lisätiedot

Boschin Advantage Line Vaihtoehto, jota olet odottanut

Boschin Advantage Line Vaihtoehto, jota olet odottanut Boschin Advantage Line Vaihtoehto, jota olet odottanut Bosch Security Systems laajentaa videolaitteiden valikoimaansa uudella edullisella ammattitason Advantage Line CCTV-kamera-sarjalla. Advantage Line

Lisätiedot

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual DICENTIS Wireless Conference System fi User manual DICENTIS Sisällysluettelo fi 3 Sisällysluettelo 1 Turvallisuus 4 2 Tietoja tästä käyttöoppaasta 5 2.1 Kohdeyleisö 5 2.2 Tekijänoikeus ja vastuuvapautuslauseke

Lisätiedot

Välitä viestisi, kaikissa tilanteissa.

Välitä viestisi, kaikissa tilanteissa. Välitä viestisi, kaikissa tilanteissa. PRAESIDEO Digital Yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä boschsecurity.com PRAESIDEO Digital Yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä 3 Pidä kohdeyleisösi

Lisätiedot

W W W. D E S I G N A. C O M FIN

W W W. D E S I G N A. C O M FIN WWW.DESIGNA.COM FIN N W O JÄRJESTELMÄKUVAUS S SISÄÄN (lipunantajalaite) ULOS (lipunlukijalaite) PUOMILAITE AUTOMAATTIKASSA KÄYTTÖLIITTYMÄ KÄSIKASSA ALENNUSLIPUKE TOIMINTO FINNPARK SLIMPARK Virtaviivaista

Lisätiedot

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual DICENTIS Wireless Conference System fi User manual DICENTIS Sisällysluettelo fi 3 Sisällysluettelo 1 Turvallisuus 4 2 Tietoja tästä käyttöoppaasta 5 2.1 Kohdeyleisö 5 2.2 Tekijänoikeus ja vastuuvapautuslauseke

Lisätiedot

Bosch ja Extreme Extreme CCTV -ryhmän tuotteet ovat nyt saatavilla Boschilta

Bosch ja Extreme Extreme CCTV -ryhmän tuotteet ovat nyt saatavilla Boschilta Bosch ja Extreme Extreme CCTV -ryhmän tuotteet ovat nyt saatavilla Boschilta 2 I Bosch ja Extreme Laatua, innovaatiota ja tehoa Bosch Security Systems osti hiljattain Extreme CCTV -ryhmän, jonka tuotteita

Lisätiedot

The Complete Property Management System

The Complete Property Management System The Complete Property Management System Keskitymme sinun toimintoihisi HotSoft 8 on monipuolinen ja kokonaisvaltainen tilojenvarausjärjestelmä, joka sopii koko hotelli- ja ravintola-alalle retkeilymajoista

Lisätiedot

XRS sauvalukija emerkeille

XRS sauvalukija emerkeille XRS sauvalukija emerkeille Sisältö - Tru-Test XRS sauvalukija - Tuotetiedot - Avainominaisuudet: Visuaalisen korvanumeron näyttö - Avainominaisuudet : Tiedon syöttö/keruu eläimille - Avainominaisuudet

Lisätiedot

Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet

Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet Havaitseminen on ensimmäinen vaihe kodin tai yrityksen ja niiden seinien sisällä olevien ihmisten ja omaisuuden suojelemisessa.

Lisätiedot

PIKAOPAS MODEM SETUP FOR NOKIA 6310. Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään.

PIKAOPAS MODEM SETUP FOR NOKIA 6310. Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään. PIKAOPAS MODEM SETUP FOR NOKIA 6310 Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM SETUP FOR NOKIA 6310 -OHJELMAN ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN

Lisätiedot

telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA.

telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA. telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA. LANGATON KUTSUJÄRJESTELMÄ TURVALLISUUTTA JA HUOLETTOMUUTTA Rouva Niemi Huone 25 22:15 MISSÄ ROUVA NIEMI ON? HÄLYTYS 1 2? Ilman Ascom

Lisätiedot

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin Lukitusjärjestelmät dormakaba Lukitusjärjestelmät Ensimmäinen askel kohti turvallisempaa ympäristöä dormakaban lukitusjärjestelmiä on saatavana eri konsepteina, jotka

Lisätiedot

Boschin nopea kohdistusjärjestelmä o yhdessä sekunnissa! Pitää näytön kuvan tarkkana kaikissa olosuhteissa

Boschin nopea kohdistusjärjestelmä o yhdessä sekunnissa! Pitää näytön kuvan tarkkana kaikissa olosuhteissa Boschin nopea kohdistusjärjestelmä 0 100 o yhdessä sekunnissa! Pitää näytön kuvan tarkkana kaikissa olosuhteissa Nopea kohdistusjärjestelmä 0 100º yhdessä sekunnissa! Käyttötilanteet edellyttävät valvontakameroilta

Lisätiedot

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Uponor C-46 -lämmönsäädin Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Tuotteen kuvaus Luovaa tekniikkaa helppo asentaa ja käsitellä Uponorin C-46-lämmönsäädin

Lisätiedot

Digitaalinen PLENA matrix -äänentoistojärjestelmä Erittäin joustavat toiminnot. Tehokas ohjaus.

Digitaalinen PLENA matrix -äänentoistojärjestelmä Erittäin joustavat toiminnot. Tehokas ohjaus. Digitaalinen PLENA matrix -äänentoistojärjestelmä Erittäin joustavat toiminnot. Tehokas ohjaus. 2 Digitaalinen PLENA Matrix -äänentoistojärjestelmä Monipuolinen valinta laadukkaaseen äänentoistoon Usean

Lisätiedot

24/7. Käytä ECL Comfortia etänä - tietokoneella tai älypuhelimella. Aina käytössä. www.ecl.portal.danfoss.com

24/7. Käytä ECL Comfortia etänä - tietokoneella tai älypuhelimella. Aina käytössä. www.ecl.portal.danfoss.com Käytä ECL Comfortia etänä - tietokoneella tai älypuhelimella ECL Portal on tietoliikennesovellus, jonka avulla pystyt etäohjaamaan kaukolämmitysjärjestelmääsi. ECL Portalia on helppo käyttää, olit sitten

Lisätiedot

WR-R10- langattoman kauko-ohjaimen laiteohjelman päivittäminen

WR-R10- langattoman kauko-ohjaimen laiteohjelman päivittäminen WR-R10- langattoman kauko-ohjaimen laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tässä opaskirjassa kerrotaan, miten WR-R10- langattoman kaukoohjaimen laiteohjelma päivitetään. Jos

Lisätiedot

BEST IQ Uusi edistyksellinen hoitajakutsujärjestelmä

BEST IQ Uusi edistyksellinen hoitajakutsujärjestelmä BEST IQ Uusi edistyksellinen hoitajakutsujärjestelmä Järjestelmä jota on helppo laajentaa ja modifioida BEST IQ on intensiivinen järjestelmä, jossa riittää potentiaalia pieniin, keskisuuriin ja suurin

Lisätiedot

Plena-yleisäänentoistoratkaisut Joustavaa äänenhallintaa

Plena-yleisäänentoistoratkaisut Joustavaa äänenhallintaa Plena-yleisäänentoistoratkaisut Joustavaa äänenhallintaa 2 Plena-yleisäänentoistoratkaisut Helposti laajennettava yleisäänentoistojärjestelmä Olipa kyseessä tavaratalo, myymäläketju, toimistorakennus,

Lisätiedot

Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen

Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys

Lisätiedot

Kytkentäopas. Tuetut käyttöjärjestelmät. Tulostimen asentaminen. Kytkentäopas

Kytkentäopas. Tuetut käyttöjärjestelmät. Tulostimen asentaminen. Kytkentäopas Sivu 1/5 Kytkentäopas Tuetut käyttöjärjestelmät Software and Documentation -CD-levyltä voi asentaa tulostinohjelmiston seuraaviin käyttöjärjestelmiin: Windows 8 Windows 7 SP1 Windows 7 Windows Server 2008

Lisätiedot

Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH

Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH 1 Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH Interaktiivisten valkotaulujen yleistyessä luokkatiloissa, uuden teknologian näyttöjen suosio on tullut kaikkialla

Lisätiedot

FlexiDome-kamerat Täydellistä kuvaa kaikista tiloista. Bosch FlexiDome -ratkaisut ja Dinion-kameroiden teho

FlexiDome-kamerat Täydellistä kuvaa kaikista tiloista. Bosch FlexiDome -ratkaisut ja Dinion-kameroiden teho FlexiDome-kamerat Täydellistä kuvaa kaikista tiloista Bosch FlexiDome -ratkaisut ja Dinion-kameroiden teho Monipuoliset käyttömahdollisuudet Mikään käyttökohde ei ole liian vaativa tälle domekameralle.

Lisätiedot

Windows. Valmistelut. Windows

Windows. Valmistelut. Windows Laiteohjelman päivittäminen vaihdettavalla objektiivilla varustetuille edistyksellisille Nikon 1 -kameroille, 1 NIKKOR -objektiiveille ja Nikon 1 -lisävarusteille Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen.

Lisätiedot

DICENTIS Konferenssijärjestelmä

DICENTIS Konferenssijärjestelmä DICENTIS Konferenssijärjestelmä fi Käyttöopas DICENTIS Sisällysluettelo fi 3 Sisällysluettelo 1 Turvallisuus 4 2 Tietoja tästä käyttöoppaasta 5 2.1 Kohdeyleisö 5 2.2 Tekijänoikeus ja vastuuvapautuslauseke

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja:

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: AirPrint-opas Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW Versio A FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa

Lisätiedot

Paloilmoitusjärjestelmän laajennusratkaisu - Sinteso Move

Paloilmoitusjärjestelmän laajennusratkaisu - Sinteso Move www.siemens.fi/paloturvallisuus Paloilmoitusjärjestelmän laajennusratkaisu - Sinteso Move Yhdistä nykyinen paloilmoitusjärjestelmäsi Sintesoon. Se on palontorjunnan uusi ulottuvuus. Infrastructure & Cities

Lisätiedot

Asennusopas. Huomautus. Observit RSS

Asennusopas. Huomautus. Observit RSS Asennusopas Observit RSS Versio 5.3 Huomautus Tämä opas on uusia asennuksia varten. Axis-kamerapaketti sisältää käytettävän lehtisen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä tukeen: +46 60 61 67 50. Tarjoaja:

Lisätiedot

I T. SurePath. Järjestelmä on täysin yhteensopiva kaikkien DALI hyväksyttyjen turva- ja poistumistievalojen kanssa.

I T. SurePath. Järjestelmä on täysin yhteensopiva kaikkien DALI hyväksyttyjen turva- ja poistumistievalojen kanssa. SurePath Järjestelmä on täysin yhteensopiva kaikkien DALI hyväksyttyjen turva- ja poistumistievalojen kanssa. SurePath on DALI pohjainen turvavalaistuksen valontajärjestelmä joka tarjoaa täysin yhteensopivan

Lisätiedot

Tehokas kaksoisydinrakenne nykyiseen ja tulevaisuuden yrityskäyttöön

Tehokas kaksoisydinrakenne nykyiseen ja tulevaisuuden yrityskäyttöön Tehokas kaksoisydinrakenne Tehokas kaksoisydinrakenne nykyiseen ja tulevaisuuden yrityskäyttöön Toshiban uusin yrityskannettavien valikoima, joissa on Intel Core 2 Duo -suoritin, tarjoaa jälleen kerran

Lisätiedot

Mac. Valmistelut. Mac

Mac. Valmistelut. Mac Laiteohjelman päivittäminen vaihdettavalla objektiivilla varustetuille edistyksellisille Nikon 1 -kameroille, 1 NIKKOR -objektiiveille ja Nikon 1 -lisävarusteille Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen.

Lisätiedot

Langattomien kauko-ohjainten WR-1/WR-R10 laiteohjelman päivittäminen

Langattomien kauko-ohjainten WR-1/WR-R10 laiteohjelman päivittäminen Langattomien kauko-ohjainten WR-1/WR-R10 laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tässä oppaassa kerrotaan, kuinka päivitetään laiteohjelma langattomiin kauko-ohjaimiin WR-1 ja

Lisätiedot

Laajenna kuuntelualuettasi

Laajenna kuuntelualuettasi ReSound auttaa ihmisiä kuulemaan korvan luonnollista toimintaa jäljittelevien ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tarjota mahdollisuus elää täysipainoista ja aktiivista elämää ilman kuulonaleneman asettamia

Lisätiedot

KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN

KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN STRAPEXIN EDUT Käsityökalut, vanne ja huoltopalvelu kokonaispakettina OIKEA TYÖKALU Sovellukset käsin tehtävään vannehtimiseen ovat moninaiset aivan kuten Strapexin tuotevalikoima.

Lisätiedot

PIKAOPAS MODEM SETUP

PIKAOPAS MODEM SETUP PIKAOPAS MODEM SETUP Copyright Nokia Oyj 2003. Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM SETUP FOR NOKIA 6310i -OHJELMAN ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN MODEEMIKSI...2

Lisätiedot

Tehosta kokouskäytäntöjäsi! Teknologian avulla järjestät kokoukset tehokkaasti ja vaivattomasti.

Tehosta kokouskäytäntöjäsi! Teknologian avulla järjestät kokoukset tehokkaasti ja vaivattomasti. Tehosta kokouskäytäntöjäsi! Teknologian avulla järjestät kokoukset tehokkaasti ja vaivattomasti. Kiitos kun latasit kokoustyöskentelyn oppaan. Kuluuko sinulla palavereissa aikaa johonkin muuhun, kuin itse

Lisätiedot

Thermoplus. Thermoplus. Helposti sijoitettava säteilylämmitin yleislämmitykseen ja vedontorjuntaan

Thermoplus. Thermoplus. Helposti sijoitettava säteilylämmitin yleislämmitykseen ja vedontorjuntaan 300-900 W Sähkölämmitys 8 mallia Thermoplus Helposti sijoitettava säteilylämmitin yleislämmitykseen ja vedontorjuntaan Käyttökohteet Thermoplus asennetaan ikkunan yläpuolelle, jossa se estää tehokkaasti

Lisätiedot

Helpot puhelut B1412B/21

Helpot puhelut B1412B/21 Maakohtainen myyntiesite Suomi () Langaton puhelin 1,6 tuuman näyttö, sininen taustavalo Kaiutinpuhelin 2 luuria B1412B/21 Helpot puhelut Pienikokoinen Plug & play -puhelin, jonka tärkeimmät toiminnot

Lisätiedot

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin.

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Kysy lisätietoja audionomilta, lue QR-koodi, tai siirry osoitteeseen www.resound.com/unite M101722-FI-13.07-Rev.A. Anna elämän innostaa Langattomat

Lisätiedot

telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA.

telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA. telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA. LANGATON KUTSUJÄRJESTELMÄ TURVALLISUUTTA JA HUOLETTOMUUTTA Rouva Niemi Huone 25 22:15 MISSÄ ROUVA NIEMI ON? HÄLYTYS 1 2? Ilman Ascom

Lisätiedot

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk kitsound.co.uk VAROITUS: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita.

Lisätiedot

Kattava tietoturva kerralla

Kattava tietoturva kerralla Kattava tietoturva kerralla PROTECTION SERVICE FOR BUSINESS Tietoturvan on oltava kunnossa Haittaohjelmahyökkäyksen tai tietoturvan vaarantumisen seuraukset voivat olla vakavia ja aiheuttaa merkittäviä

Lisätiedot

VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA

VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA Erinomainen kuvanlaatu Fluke-kameran huippuluokan erottelukyky takaa terävät ja yksityiskohtaiset kuvat ja aiempaa tarkemmat mittaustulokset myös kaukaa tehtävissä mittauksissa.

Lisätiedot

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI AIR STYLE ARKKITEHTUURINEN HELMI Hiljainen Erittäin ohut Erinomainen Energialuokitus Monipuolinen Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI Toimisto tyyliin Järjestelmä on tehokas ja pystyy suorituskyvyltään

Lisätiedot

xxxxxx0209afi Schneider KNX Kiinteistöautomaation ja ohjausjärjestelmien vakioratkaisut

xxxxxx0209afi Schneider KNX Kiinteistöautomaation ja ohjausjärjestelmien vakioratkaisut xxxxxx0209afi Schneider KNX Kiinteistöautomaation ja ohjausjärjestelmien vakioratkaisut Vakioratkaisut kiinteistöjen toimintojen ohjaukseen Tehokas energianhallinta Schneider KNX -vakioratkaisujen energiatehokkuuden

Lisätiedot

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät 1½" - 8" (40-200 mm) putket 200' (61 m) asti 2" - 12" (50-300 mm) putket 325' (99 m) asti Kuulaohjain Mutterinavain RIDGIDin SeeSnake-videotarkastusjärjestelmät

Lisätiedot

HP:n UC-kaiutinpuhelin. Käyttöopas

HP:n UC-kaiutinpuhelin. Käyttöopas HP:n UC-kaiutinpuhelin Käyttöopas Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth on omistajansa tavaramerkki, jota Hewlett-Packard Company käyttää lisenssillä. Windows on Microsoftyritysryhmän

Lisätiedot

Kuule - luonnollisesti

Kuule - luonnollisesti Kuule - luonnollisesti Täydellisen tasapainoinen ääni Kuvittele, millaista olisi pystyä seuraamaan keskusteluja. Kuulla kaikki ympäristön äänet. Siirtyä mukavasti hiljaisesta paikasta meluisaan. Kuulla

Lisätiedot

Foscam kameran asennus ilman kytkintä/reititintä

Foscam kameran asennus ilman kytkintä/reititintä Foscam kameran asennus ilman kytkintä/reititintä IP laitteiden asennus tapahtuu oletusarvoisesti käyttäen verkkokaapelointia. Kaapeli kytketään kytkimeen tai suoraan reittimeen, josta laite saa IP -osoitetiedot,

Lisätiedot

Blue Line -liiketunnistimet Tieto on valtaa

Blue Line -liiketunnistimet Tieto on valtaa Blue Line -liiketunnistimet Tieto on valtaa Turvallisuutta, johon voit luottaa Blue Line Gen 2 -liiketunnistimet Järjestelmien on oltava luotettavia, onpa suojauksen kohteena sitten koti, jälleenmyyntiliike

Lisätiedot

RIBBONS BLUETOOTH-KUULOKKEET

RIBBONS BLUETOOTH-KUULOKKEET Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi sen tuotteet.

Lisätiedot

Peilittömien kameroiden, NIKKOR Z-objektiivien ja yhteensopivien lisävarusteiden laiteohjelmiston päivitys

Peilittömien kameroiden, NIKKOR Z-objektiivien ja yhteensopivien lisävarusteiden laiteohjelmiston päivitys Peilittömien kameroiden, NIKKOR Z-objektiivien ja yhteensopivien lisävarusteiden laiteohjelmiston päivitys Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tässä oppaassa kuvataan kuinka päivitetään Nikonin peilittömien

Lisätiedot

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin.

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Kysy lisätietoja audionomilta. Lue QR-koodi tai siirry osoitteeseen www.resound.com/unite M101583-FI-13.04-Rev.A Anna elämän innostaa Langattomat

Lisätiedot

Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision

Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision Tulostinohjelmisto ja apuohjelmat 1 Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision Windows 95/98/2000-, Windows NT 4.0- ja Macintosh-käyttöjärjestelmien MarkVision toimitetaan tulostimen mukana Drivers, MarkVision

Lisätiedot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot 24.TOUKOKUUTA 2013 Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot Maksimaalista suorituskykyä ja pidennettyä käyttöaikaa uudella 4.0Ah akulla. Johdotonta vapautta: Ei polttoainetta,

Lisätiedot

PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.3. Nokia 8310 -puhelimelle. Copyright Nokia Mobile Phones 2001. Kaikki oikeudet pidätetään Issue 6

PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.3. Nokia 8310 -puhelimelle. Copyright Nokia Mobile Phones 2001. Kaikki oikeudet pidätetään Issue 6 PIKAOPAS NOKIA PC SUITE 4.3 Nokia 8310 -puhelimelle Copyright Nokia Mobile Phones 2001. Kaikki oikeudet pidätetään Issue 6 Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. JÄRJESTELMÄVAATIMUKSET...1 3. PC SUITE -OHJELMISTON

Lisätiedot

STAIRLIFT VARMA VALINTA

STAIRLIFT VARMA VALINTA STAIRLIFT VARMA VALINTA TYYTYVÄISYYS Flow-tuolihissi on varma valinta sinulle, joka haluat selvitä kodin arjesta itsenäisesti. Flow n ansiosta sujuva liikkuminen kerrosten välillä on enää yhden painikkeen

Lisätiedot

Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin

Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin ideaalinen olosuhde neuvottelulle. Hyvällä taustamelua vaimentavalla

Lisätiedot

Toimintavarmat ammattiradiot

Toimintavarmat ammattiradiot Toimintavarmat ammattiradiot Siirry digiaikaan! MOTOTRBO TM tarjoaa yhteydenpitoon toimintavarman, kustannustehokkaan ja aina räätälöidyn ratkaisun. MOTOTRBO TM on uusi digitaalinen tuoteperhe, johon kuuluvat

Lisätiedot

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu Puristustyökalut Alkuasentoon palautus varmistaa aina saman luotettavan, vedenpitävän liitoksen. Tuottavat erinomaista laatua ja kestävyyttä tukena RIDGIDin elinikäinen takuu. Mallien määrä Kapasiteetti

Lisätiedot

mikä sen merkitys on liikkuvalle ammattilaiselle?

mikä sen merkitys on liikkuvalle ammattilaiselle? artikkeli WWAN-verkko WWAN-verkko: mikä sen merkitys on liikkuvalle ammattilaiselle? Nopeiden, saumattomien yhteyksien merkitys minkä tahansa yrityksen menestykseen sekä liikkuvan ammattilaisen tehokkuuteen

Lisätiedot

mobile PhoneTools Käyttöopas

mobile PhoneTools Käyttöopas mobile PhoneTools Käyttöopas Sisältö Vaatimukset...2 Ennen asennusta...3 Asentaminen - mobile PhoneTools...4 Matkapuhelimen asennus ja määritys...5 Online-rekisteröinti...7 Asennuksen poistaminen - mobile

Lisätiedot

MONOSPLIT- tai MULTISPLIT-järjestelmä FULL DC Inverter -32 C - +50 C

MONOSPLIT- tai MULTISPLIT-järjestelmä FULL DC Inverter -32 C - +50 C SPLIT- tai MULTISPLIT-järjestelmä FULL DC Inverter Paremman ympäristön puolesta. -32 C - +50 C LÄMMITYKSEEN ja ILMASTOINTIIN asuin- ja toimistorakennuksissa ENERGIA- TEHOKKUUTTA www.onninen.fi Järjestelmä

Lisätiedot

Pikaohje Neuvottelupuhelin Konftel 200W

Pikaohje Neuvottelupuhelin Konftel 200W Pikaohje Neuvottelupuhelin Konftel 200W Suomi Conference phones for every situation Kuvaus Konftel 200W Konftel 200W on DECT-neuvottelupuhelin, jonka toiminta-alue on jopa 30 m 2. Konftel 200W voidaan

Lisätiedot

Bellman Audio tuotteet Helpompaan kommunikointiin.

Bellman Audio tuotteet Helpompaan kommunikointiin. Bellman Audio tuotteet Helpompaan kommunikointiin. Mikä ratkaisu soveltuu sinun käyttötarpeisiin parhaiten? Domino Pro Domino Classic Mino Maxi Kuuntelutilanteet Helppo Vaikea Television kuuntelu Kahdenkeskinen

Lisätiedot

Induktiosilmukkavahvistimen tulee toistaa kaikki samat äänet mitä kaiuttimista toistetaan (mm.tietokone, langaton mikrofoni, digiboxi).

Induktiosilmukkavahvistimen tulee toistaa kaikki samat äänet mitä kaiuttimista toistetaan (mm.tietokone, langaton mikrofoni, digiboxi). Liite 2 Yksilöity tilojen käyttötarkoitus Esiopetustilat (507,509,607,609): Järjestelmän toiminnan kuvaus: Käyttäjän työpisteeseen tulee seuraavat laitteet: tietokone, monitori, dokumenttikamera, digiboxi,

Lisätiedot

Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen

Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys

Lisätiedot

Taito Tehdä Turvallisuutta. Kotimainen GSM-pohjainen ohjaus ja valvontajärjestelmä PRO CONTROLLER

Taito Tehdä Turvallisuutta. Kotimainen GSM-pohjainen ohjaus ja valvontajärjestelmä PRO CONTROLLER Taito Tehdä Turvallisuutta Kotimainen GSM-pohjainen ohjaus ja valvontajärjestelmä PRO CONTROLLER PRO CONTROLLER PC-8016 KAMEROILLA VARUSTETTU KOTIAUTOMAATIOKESKUS Käyttö ja ohjelmointi helposti näytöllä

Lisätiedot

Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN

Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN MUUTA ESITYKSET KESKUSTELUIKSI, IDEAT LUOMUKSIKSI JA TEHOKKUUS TUOTTAVUUDEKSI LUO, TEE YHTEISTYÖTÄ JA JAA Ihmiset muistavat alle 20 % näkemistään

Lisätiedot