PP-turvanauha, polypropeiininauha?

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PP-turvanauha, polypropeiininauha?"

Transkriptio

1 PP-turvanauha, polypropeiininauha? Tämä on kaiken a ja o. Laadukas pohjanauha on kaikkien pantojen pohja. Turvanauha on periaatteessa aivan samaa kun kuormaliinat rahtikuljetuksissa. Hyvän nylonnauhan vetolujuus on +-200kg, jotkut jopa 700kg! Nauha kudotaan tiheästä polyamidikudoksesta koneellisesti. Minun nauhani tulevat Suomesta tukkureilta, jotkut kapeimmat laadut tilaan ulkomailta, jossa värivaihtoehtoja on enemmän. Laadullisesti käytän vain parhaita nauhoja pohjana. Nylonnauhat kestävät pesua 60 asteessa. Metalliosat kannattaa suojata vaikka pesupussilla pesun ajaksi, lukot kannattaa rasvata aseöljyllä pesun jälkeen ( parempi pakkasenkestävyys kuin lukkoöljyssä) Kuvassa osa pp nauhoista, lisää kokoja ja värejä kuva-albumissa: Koristenauhat? Koristenauhoista 80% tilaan ulkomailta paremman valikoiman ja järkevimpien hintojen vuoksi. Tarkkailen laatua ja pyrin käyttämään vain parhaita nauhoja, huonolaatuiset karsiutuvat pois heti. Koristenauhat ovat myös nylonpohjaisia, mutta myös läpikudottuja nauhoja löytyy. Teen pistopesuja nauhoille ja testaan värien kestävyyttä säännöllisesti uusista nauhoista. Kudotut nauhat kannattaa pestä alhaisemmissa 30 asteen lämpötiloissa varmuuden vuoksi. Muuten nauhat kestävät hyvin normaalin 40 asteen konepesun. Rumpukuivatusta ei tuotteille suositella.

2 Kuvassa osa koristenauhoista Metalliosat? Kaikki metalliosat tulevat Suomesta maahantuojalta, joten tuotteiden laadunvarmistus on hyvä. Metalliset pistolukot ja säätökappaleet ovat ruostumatonta sinkkiseosta, vetolujuus noin 200kg vastakkaisiin suuntiin. Kaikki D ja O renkaat ovat hitsattuja. BGB lukot ovat aitoja Ruotsalaisia B G B AB n valmistamia tuotteita. Pistoolilukot Suomalaisen maahantuojan. Kaikki metalliosat kestävät pesua, mutta etenkin lukot tulee öljytä pesun jälkeen, näin takaat pidemmän eliniän liikkuville osille. Metalliosat kannattaa myös sulkea sukkaan tai pesupussiin, näin säästät konettasi! Puolikuristavien pantojen ketjut saattavat muuttaa väriä pesun vuoksi, kestävyys ei kärsi. Langat, kestävyys, ompelu? Koristenauhan kiinnitykseen ja joihinkin pienen koon pantoihin käytän Pfaff Ambition 1.0 kotikonetta. Kestävän sauman saamiseksi käytän vain laadukkaita Gütermann-polyesterlankoja, sekä laadukkaita työhön sopivia neuloja. Koristenauhan kiinnitykseen käytän normaalia ompelulankavahvuutta #100 ja saumavahvisteisiin #40-50 ( Karhunlanka #30 ) saumanvahvistuksiin ja isoihin pantoihin käytän Pfaff teollisuusompelukonetta joka on tarkoitettu myös paksun nahan ompeluun. Tässä koneessa käytän vain vahvoja Gütermann Extra Strong lankoja. Fleecet, kankaat ja nahat? Fleece pehmusteet ja tuotteet ovat Suomalaisen tukkurin tuotteita. Fleece yksinään kestää pesun asteessa, rumpukuivausta ei suositella. Fleecen sähköistymisestä kuulen paljon, huonolaatuinen fleece sähköistyy helpommin. Taskukankaat MoNa- taskuihin ovat puuvillaa. Kaikki puuvillataskut kestävät normaalin pesun 40 asteessa. Silitystä toivotaan pesun jälkeen MoNa- taskun vyö on nylonia ja lukko pesunkestävä.

3 Näyttelynumeromuovitaskuihin käsinpesu, vältä taitoksia. Jos muovi ruttaantuu, voit oikoa ruttuja hiustenkuivaajalla, lämmittämällä muovin pintaa varovasti. Satiini ( tilauksesta) on materiaali, jota suositaan etenkin roduilla joiden karva huopaantuu ja rastoittuu. Tällöin panta vuorataan täysin satiininauhalla tai kankaalla, joka liukuu koiran kaulassa eikä aiheuta niin pahaa huopaantumista. Estex on vanha tuttu lasten ulkoiluhaalareista. 60%puuvillaa ja 40% nylonia sisältävä kangas kestää 60 asteen pesun, sekä silityksen ** pisteellä. Teen Enstexistä MoVe- treenitaskut, sekä näyttelyhäkin päälliset. Tuulenpitävänä, kosteudelta suojaavana ja kulutusta kestävänä kankaana Enstex sopii myös mantteleihin hyvin. Kuvat materiaaleista löytyy kuva-albumista! Keinonahat ovat laadukkaita kotimaisia huonekaluteollisuuden kulutustakestäviä nahkoja. Keinonahkaa hoidetaan kuten muovia, pyyhintä kostealla, tarvittaessa mieto pesuaine, ei liuottavia tuotteita. Nahka jota tuotteissani käytän on aitoa lampaannappaa pehmeytensä vuoksi. Nahat tulevat Suomesta, ne on valmistettu ja värjätty ympäristösertifikaatioidussa yrityksessä. Kaikki nahkatuotteet on eettisesti valmistettuja. Aidossa nahassa voi olla luonnossa syntyneiden arpien parantumia, ns. elämisen jälkiä. Onhan kyseessä ollut elävä luonnossa liikkuva eläin. Nahkaa tulee hoitaa huolella, jolloin sen pitkä kesto säilyy. Ohjeita on hyvä sivu! Heijastukset? Heijastimateriaalit ovat laadukkaita 3M EN-471 vaatimukset täyttäviä Scothlite-tuotteita. Pistolukkopanta? Pistolukkopanta on peruspanta. Yleensä pistolukkopanta tehdään niin, että siinä on säätövaraa noin 10cm, riippuen asiakkaan toiveista. Pistolukkopannan koko mitataan pantakohdasta koiran kaulalta, jättäen yksi sormi kaulan ja mitan väliin. EI tiukkaa kiristävää mittaa. Säädettävä pistolukkopanta voi olla myös fleece- pehmustettu. Pistolukkopanta voi olla myös kokonaan ilman säätöä. Tällöin koiran kaulan mittaan kannattaa lisätä 2cm mikäli pantaan tulee pehmuste. Peruspannan turvanauhan leveydet 1-5cm. Pistolukkoa on saatavana metallisena 1,5cm, 2cm, 2,5cm sekä 3cm leveisiin pantoihin. Tupla D rengas (talutinrengas) lukon molemmin puolin turvaa lukon. Jos lukon molemmin puolin on D rengas tulee talutin kytkeä AINA molempiin renkaisiin. Metallinen lukko on tukeva, hieman raskas sekä talvisin

4 kylmä. Tämä kannattaa huomioida etenkin lyhytkarvaroduilla. Muovilukkoja on saatavissa kaikkiin kokoihin. Myös värillisiä, kysy lisää. Puolikuristava panta, puolikurra? Puolikuristava panta on panta, joka on tehty koiran kaulaan napakan korvien takaa otetun mitan mukaan. Pannan on tarkoitus kiristyä koiran kaulaan taluttimesta kiristettäessä juuri niin että se on aavistuksen kireä ja tekee kiristävän vaikutuksen koiran kaulalle, olematta KURISTAVA. Pannan kuuluu roikkua ilman talutinta koiran kaulassa pantakohdassa. Se ei saa roikkua niin isona, että koira voi astua siihen nuuskiessaan maata. Pannan mitta otetaan korvien takaa siksi, että taluttimessa ollessa koiran peruuttaessa panta ei tule korvien yli pois päästä. Puolikuristava panta on monella nimellä: mm. pk-panta, puolikurra, puolikurkkari. Kiristyvä osuus on mahdollista toteuttaa PP-turvanauhalla tai ketjulla. Itse käytän nauhatoteutuksessa VAIN YHTENÄISTÄ turvanauhaa kokomatkalla, eli sekä pannan osuus, että kiristävä osuus on samaa nauhaa katkeamattomana. Puolikuristavaa ei tule koskaan ostaa sellaisena että ketju tai nauha on kiinni vain koristenauhassa tai fleecessä. Kuristava osuus pitää aina olla turvanauhasta. Puolikuristava panta tehdään yleensä pehmusteella. Pehmusteeksi yleisin on fleece, mutta minulla on pehmusteeksi myös pehmeää karvaa, teddyä, nahkaa, keinonahkaa, sekä erilaisia kankaita asiakkaiden toiveiden mukaan. Puolikuristavaan pantaan on mahdollista tehdä myös säätö, minulla on kaksi mallia joista toinen on ketjullinen säätöpanta ja toinen nauhallinen. Puolikuristavat pannat on mahdollista saada kaikissa leveyksissä 1-5cm saakka.

5 Kuristuspannat? Täysin kuristavia nylonpantoja en yleensä tee, koska minusta nylon ei ole siihen hyvä materiaali. Täysin kuristavat pannat on mahdollista saada keinonahasta tai nahasta valmistettuna. Silloin nahansisällä kulkee koko matkan nylonpohjanauha joka ei tule koiran turkkia vasten. Parkkinahasta valmistettuja paksuja pantoja en vielä pysty tarjoamaan, koska niiden valmistukseen tarvittava suutarin pylväskone on vielä hankintalistassa ;) käsinompelukurssi on kyllä edessä. Monitoimihihna, monari? Monitoimihihna on talutin jossa on molemmissa päissä lukko. Lukosta noin 30-40cm ylöspäin on renkaat, tämän jälkeen on suoraa ehjää osuutta. Tarvittaessa sille matkalle teen renkaita. Tarkoitus monarissa on se, että sen saa lyhyeksi ja pitkäksi tarvittaessa, hihnan vyötärölle tms. hihnassa on myös mahdollista taluttaa useampaa koiraa. Monari on saatavissa 1-3 cm leveyksissä. Joko pistoolilukoin tai BGB lukoin. Hihnaan saa heijastuksia, koristenauhaa ja muita koristeita. Perushihna? Perushihna on hihna jossa on lukko yhdessä päässä ja taluttimen kahva toisessa. Tätä hihnaa koskee samat saatavuudet kuin monaria Noutajahihna? Noutajahihna on hihna, jossa on silmukka pantana ja käsilenkki toisessa päässä. Noutajahihnat on tehty pehmeästä puuvillaköydestä ja niissä on tukeva liimakutistesukka neulosta vahvistamassa. Tämä liitos on pitävä. Stoppari on aitoa nahkaa. Saatavana ilman stopparia!

6 Valjaat, y ja t? T-valjas on perusmallinen valjas, jossa on rintaremmi suorana koiran rinnan päällä ja vatsavyö. Tätä valjasta saa kaikissa leveyksissä ja koossa, muovilukitus 5cm asti ( jytky lukko ) Y-valjas on valjas joka kulkee kaulan juuren molemmin puolin kiinni vatsan alla olevaan jalkojen välistä kulkevaan remmiin. Molemmat, sekä kaularemmi, että vatsan ali kulkeva kiinnittyvät maharemmiin. Tätä valjasta myös saatavana isoja kokoja. Remmeihin on saatavissa säädöt, mutta pehmustetut remmit säädöillä ovat usein jäykät. Valjaisiin on mahdollista saada myös eteen kiinnitys. Valjaat suunnitellaan aina asiakkaan kanssa tarpeiden mukaan. Kysy myös reaktiovaljaat!

7 Vetovaljaista: koska ajattelen aina koiran parasta, etenkin kun kyse on vetovaljaista on erittäin tärkeää että valjaat istuvat juuri tismalleen oikein että valjaista ei ole koiran fysiikalle turhaa rasitusta. Taakan painon jakautuminen tasaisesti oikeisiin kohtiin on tärkeää ja koska taakkavaljaissa ei ole säätöä, on ensisijaisen tärkeää kokeilla valjaita päälle ja löytää oikea koko. En tee valjaita ellen pääse kokeilemaan niitä koiralle ja näkemään sopivuuden. Yksi koko ei sovi kaikille ja yhden mitan poikkeus asettaa valjaat väärään kohtaan. Kyse ei ole osaamisesta vaan siitä etten halua yhdenkään koiran saavan kipuja koska valjaat on "suunnilleen" ja toivon muutenkin vetotarkoituksiin valjaiden sovitusta ennen ostoa. Valjaita saatavaa keinonahkaisina ja nahkaisina. Kysy lisää! Pörrö-pannat? Pörrö on uniikki minun kehittämäni panta. Panta koostuu pohjasta joka on käsin valmistettu. Pörrö on konepestävää materiaalia, polyesteriä. Pannassa on aina Pörrö pohja ja turvanauha, värit ja koristeet asiakas valitsee itse. Pörrö on pääasiallisesti puolikuristava panta, mutta sen saa myös yhteen mittaan ilman säätöä olevana pistolukkopantana aina 4cm turvanauhaan asti! Pörrö on valloittava ja sitä on mennyt hurjasti! Mantteli? Mantteli on koiran takki se on saatavissa tarpeen mukaan säänkestävänä, villaisena, lämpimänä, verkkovuorisena, kevyenä ja vaikka minkälaisena! Kysy lisää! Manttelia varten mitataan koiran selän pituus, niskasta hännänjuureen. Sekä kaulan juuren ympärysmitta ja vyön kohta ympärys koiran mahan kohdalta. Pipot, korvatuubit? Pitkäkorvaisilla koirilla on talvisin lumen paakkuuntumisen kanssa ongelmia, samoin rapaantumisen kesällä. Tällöin apuun tulee korvatuubipipo! Pipo voidaan valmistaa ihan trikoosta kevyempi malli kevääseen, kesään ja lämmin paksumpi fleecestä. Kankaita on vaikka ja mitä!

8 Tuubi on nimensä mukaan tuubimallinen, resoroitu molemmista päistä. Mittaa tähän otetaan koiran kasvojen kohdalta, silmien yläpuolelta leuan ali, sekä pipon pituusmitta samasta kohdasta korvien välistä kohtaan jossa pipo päättyy, sekä kaulan ympärys. Afgaaneilla, spanieleilla tms oikein kätevä. MoVe- treenitasku? MoVe- on treenaukseen ja koulutukseen tarkoitettu liivimallinen taskukokonaisuus. Siihen kuuluu vyö, sekä taskusto jonka käytön ja tarvikkeet valitset itse. Voit valita koukkuja, lenkkejä ja lukkoja. Kestää konepesun, samat ohjeet kuin yllä metalliosien suojaukseen. Move- valmistetaan Enstexistä, värivaihtoehtoja pilvin pimein! Mittaa vyötärö tätä varten, vyössä on säätö!

9 MoNa- namitasku? MoNa- namitasku on puuvillainen tasku, noin 20x13 cm ( koko vaihtelee toiveiden mukaan) joka kiinnitetään vyöllä lantiolle. Nylonvyö ja lukko kuuluvat hintaan. Mittaa vyökohta tähän vyössä säätö. MoNa on mahdollista saada näyttelynumerotaskulla, joka on kirkas muovitasku MoNan etupuolella. Numerotaskun koko riippuu tilaajasta, valmiissa se on KV kokoa. Eli isolle lapulle. Puuvillainen tasku vöineen kestää konepesun, silitys pesun jälkeen. Muovitaskullinen MoNa pestään mieluiten käsin. Ohjeet muovin pesuun edellä. Tuttinauhat ja lapasnipsut? Pienille ihmislapsille saatavana lapasnipsuja ja tuttinauhoja kaikista koristenauhoistani. Klipsien värit ja materiaalit valitaan yhdessä! Teen nipsut ompelemalla, en liimaamalla, näin ei haittaa jos ne eksyvät pikkusuuhun ristiäislahjaksi tai viemisiksi? Avainnauhat? Avainnauhat valmistetaan koristenauhoista ja pyynnöstä pohjalle ommellaan nylonnauha vahvikkeeksi. Kaikissa avainnauhoissa on turvalukitus joka aukeaa jos avain jää kiinni johonkin.

10 Pedit? Koirien pedit valmistuvat kaavoista tai vapaalla kädellä petien suhteen olen ottanut selvän suunnan. Teen vain petien päällisiä vetoketju tai tarrasululla. Pedin täyttö jää asiakkaalle. Pedin sisään voi tunkea ne kaikki vanhat tyynyt, lakanat ja peitot ja pyyhkeet ja uffeen menevät lumput. Näin tapahtuu kierrätystä ja kaikki pedin osat ovat konepestäviä! Postitus pedille joka on valmiiksi täytetty on käytännössä niin kallista puuhaa, ettei siinä ole mieltä. Myös sisusmateriaalit on hankalia. Petiin suosittelen.. ENSTEXIÄ siinä on liukas hyvä likaahylkivä pinta. Pedin hintatiedot saat kysymällä, se riippuu monesta. Toivottavasti tämä selvensi tuotteideni kokoonpanoa ja valmistusta sekä käyttöä ja hoitoa KAIKKI TUOTTEISIIN LIITTYVÄT KYSYMYKSET:

11

61, Verkkoloimi. Hinnat alk. 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99

61, Verkkoloimi. Hinnat alk. 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 Verkkoloimi Koiran verkkoloimi on kevyt ja mukava, sillä se muotoutuu hyvin koiran kehon mukaisesti. Verkkoloimi pitää koiran lämpimänä, mutta sille ei tule liian kuuma. Verkkokangas on hyvin hengittävä.

Lisätiedot

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Tarkastele käyttettyjä konepyyhkeitänne. Huomaatko että niistä valtaosa on vain osittain likaisia? Koska

Lisätiedot

Fancy Dots Vario Basic panta 3,95 / kpl (sis. alv 23 %) 91912 = 10 mm/ 21-33 cm 91913 = 15 mm / 30-45 cm

Fancy Dots Vario Basic panta 3,95 / kpl (sis. alv 23 %) 91912 = 10 mm/ 21-33 cm 91913 = 15 mm / 30-45 cm Fancy Dots Vario Basic panta 3,95 / kpl (sis. alv 23 %) 91912 = 10 mm/ 21-33 cm 91913 = 15 mm / 30-45 cm Fancy Dots Vario Plus panta 4,95 / kpl (sis. alv 23 %) 91914 = 20 mm / 33-52 cm 91915 = 25 mm /

Lisätiedot

Vanhan T-paidan uusi elämä koiran paitana

Vanhan T-paidan uusi elämä koiran paitana Vanhan T-paidan uusi elämä koiran paitana Tarvitset vanhan t-paidan tai vaihtoehtoisesti uutta kangasta. Naisten s-koon paita riittää juuri ja juuri mallikoiran paitaan, jonka selän pituus on noin 25 cm.

Lisätiedot

VAATTEET. 2 puhla.fi puhla.com

VAATTEET. 2 puhla.fi puhla.com VAATTEET Sadeviitta Miellyttävä ja hyvin suojaava sadeviitta käytettäväksi esim. pyörätuolilla liikuttaessa. Sadeviitan kangas on ohutta vedenpitävää polyamidi -kangasta, joka on miellyttävä pukea, taitella

Lisätiedot

XII JAKSO 64 RYHMÄ JALKINEET, NILKKAIMET JA NIIDEN KALTAISET TAVARAT; NIIDEN OSAT

XII JAKSO 64 RYHMÄ JALKINEET, NILKKAIMET JA NIIDEN KALTAISET TAVARAT; NIIDEN OSAT XII JAKSO JALKINEET, PÄÄHINEET, SATEENVARJOT JA PÄIVÄNVARJOT, KÄVELYKEPIT, ISTUINKEPIT, RUOS- KAT, RATSUPIISKAT JA NIIDEN OSAT; VALMISTETUT HÖYHENET JA NIISTÄ VALMISTETUT TAVA- RAT; TEKOKUKAT; HIUKSISTA

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU GRÖNLID. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Francis Cayouette

10 vuoden TAKUU OSTOAPU GRÖNLID. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Francis Cayouette OSTOAPU GRÖNLID -sohvasarja SUUNNITTELIJA Francis Cayouette SARJAN OSAT Käsinoja Yhden istuttava osa Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Kulmaosa Divaaniosa Rahi, jossa säilytystilaa Irrotettavat

Lisätiedot

Tee itse. 5 helppoa jouluvinkkiä

Tee itse. 5 helppoa jouluvinkkiä Tee itse 5 helppoa jouluvinkkiä Askartele lautasliinarenkaita Onko sinulla vanhoja kuluneita farkkuja, joita et enää käytä? Voit askarrella niistä lautasliinarenkaita ja kattaa pöydän koreasti joulun alla.

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU GRÖNLID. -sohvasarja. SUUNNITTELIJAT Francis Cayouette.

10 vuoden TAKUU OSTOAPU GRÖNLID. -sohvasarja. SUUNNITTELIJAT Francis Cayouette. OSTOAPU GRÖNLID -sohvasarja SUUNNITTELIJAT Francis Cayouette. SARJAN OSAT Lepotuoli Käsinoja Divaaniosa Kulmaosa Rahl Rahi, jossa säilytystilaa 1:n istuttava osa 2:n istuttava osa 3:n istuttava osa Rahi

Lisätiedot

Tarvikkeet. Kumiset polvisuojat. Erittäin vahvat polvisuojat, kumi/pu. Polvisuojat polyeteeniä. Päälle puettavat polvisuojat, OX-ON

Tarvikkeet. Kumiset polvisuojat. Erittäin vahvat polvisuojat, kumi/pu. Polvisuojat polyeteeniä. Päälle puettavat polvisuojat, OX-ON 75 Erittäin vahvat polvisuojat, kumi/pu Vahva, muotoiltava polvisuoja. Materiaali: Kumi/ PU. Koot: 290x147x30 mm 972294 Kumiset polvisuojat Muotoiltava polvisuoja. Materiaali: Kumi. 972290 290x147x16 mm

Lisätiedot

MITTAUKSEEN VARUSTAUTUMINEN Ohut mittanauha, jossa on koukku päässä (paras tarkkuus) Viivoitin Kynä ihomerkkauksia varten

MITTAUKSEEN VARUSTAUTUMINEN Ohut mittanauha, jossa on koukku päässä (paras tarkkuus) Viivoitin Kynä ihomerkkauksia varten MITTAUKSEEN VARUSTAUTUMINEN Ohut mittanauha, jossa on koukku päässä (paras tarkkuus) Viivoitin Kynä ihomerkkauksia varten MITTAUKSEEN VALMISTAUTUMINEN Pidä huoli, että mitattava seisoo mittaustilanteessa

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset Viiden, erityisen pehmeän ja ilmavan puuvillaneliön setti. Puuvillaneliöt on valmistettu korkealaatuisesta eurooppalaisesta flanellista ja harsosta (100% puuvillaa). Kevyitä ja ilmavia, valmistettu luonnollisesta

Lisätiedot

VALITSE TASO TARPEESI MUKAAN.

VALITSE TASO TARPEESI MUKAAN. VALITSE TASO TARPEESI MUKAAN. Blåkläder tuo nyt markkinoille uuden sadevaatemalliston, jonka tuotteet on nimetty suojaustason mukaan TASO 1, TASO 2 ja TASO 3. Sadevaatteet on jaettu eri tasoihin niiden

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset C - muotoinen ergonominen lepotyyny raskaana oleville ja juuri synnyttäneille naisille tukee mainiosti koko vartaloa. Helpottaa lepoa ja nukahtamista. Takaa mukavan istuma- tai makuuasennon rintaruokinnan

Lisätiedot

HUNTER koiratakkien ennakkotilaus

HUNTER koiratakkien ennakkotilaus HUNTER koiratakkien ennakkotilaus Hyödynnä ennakkotilaajan alennus sekä varmista haluamiesi koiratakkien saatavuus syys-talvikaudelle! Tutustu upeaan ja hauskaan HUNTER-koiratakkikokoelmaan ja ihastu iäksi!!

Lisätiedot

OSTOAPU LANDSKRONAsohvasarja

OSTOAPU LANDSKRONAsohvasarja OSTOAPU LANDSKRONAsohvasarja SARJAN OSAT Lepotuoli Rahi Divaaniosa 2:n istuttava sohva 3:n istuttava sohva 3:n istuttava sohva divaanin kanssa 4:n istuttava sohva divaanin kanssa 5:n istuttava sohva divaanien

Lisätiedot

LIIVIT JA DE- NIMVAATTEET

LIIVIT JA DE- NIMVAATTEET Rentoa ja käytännöllistä. Liivi- ja farkkuvalikoimamme laadukkaat tuotteet ovat suosittu vaihtoehto, kun vaatimuksina ovat mukavuus, käytännöllisyys ja vähemmän virallinen ilme. LIIVIT JA DE- NIMVAATTEET

Lisätiedot

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat OSTOAPU NORSBORG -sohvasarja SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat Irtopäällinen Eri päällisvaihtoehtoja Pestävä päällinen Varastotuote Koko perheen sohva

Lisätiedot

POISTUVAT TUOTTEET. Poistotuotteita myydään niin kauan, kuin tavaraa riittää!

POISTUVAT TUOTTEET. Poistotuotteita myydään niin kauan, kuin tavaraa riittää! POISTUVAT TUOTTEET Poistotuotteita myydään niin kauan, kuin tavaraa riittää! Päivitetty 4.4.2010 0 Poistotuotteet Pannat... 2 Hihnat... 3 Korut, rusetit ja muut lisukkeet... 3 Koiran asut... 5 Tilauslomake...

Lisätiedot

item numbers Krabat item no description Pirat

item numbers Krabat item no description Pirat Pirat Krabat Pirat B UIMINEN Krabat Pirat Palkinnot Krabat Pirat on uimatuki, joka antaa lapselle mahdollisuuden toimia riippumattomasti ja stimuloi lapsen omatoimisuutta vedessä. Housujen tai reidet

Lisätiedot

906 Ohjeita käyttäjälle

906 Ohjeita käyttäjälle 1 Paino: n. 3 kg Tilavuus: n. 85 l Materiaali: PUR-polyesteri Runko: DUR -alumiinia Väri: oliivinvihreä Savotta 906 sopii leveytensä ja rakenteensa puolesta kaikille ruumiinrakenteille. Rinkassa on portaaton

Lisätiedot

OHUT TYÖKÄSINE. - Käsineen ominaisuudet

OHUT TYÖKÄSINE. - Käsineen ominaisuudet OHUT TYÖKÄSINE Synteettistä nahkaa Ohut työkäsine synteettisestä materiaalista. Vuoriton työkäsine, jossa kämmen Amaramateriaalia, joka antaa hyvän otepidon kuivassa ja kosteassa. Päällinen valmistettu

Lisätiedot

Kaikenlainen ompelu. Valittavana 29 neulan asemaa. Trikoon ja joustavien kankaiden ompelu.

Kaikenlainen ompelu. Valittavana 29 neulan asemaa. Trikoon ja joustavien kankaiden ompelu. OMPELEET Hyötyompeleet Vaatteiden ompeluun ja korjaamiseen. Ommel Numero Ompeleen nimi Paininjalka Käyttö 1 Suoraommel, neula keskellä Kaikenlainen ompelu. Valittavana 29 neulan asemaa. 2 Jousto-ommel,

Lisätiedot

AMPUMATAKIN JA -HOUSUN MITTAUSOHJEET

AMPUMATAKIN JA -HOUSUN MITTAUSOHJEET 25.2.2015 1 AMPUMATAKIN JA -HOUSUN MITTAUSOHJEET MITAT ON OTETTAVA KAIKKIEN NIIDEN ALUSASUJEN PÄÄLTÄ, JOITA AMPUJA PITÄÄ AMPUESSAAN TAKIN JA HOUSUN ALLA. OY TEEMA LINE LTD OY TEEMA LINE LTD. AA 3.9.2012

Lisätiedot

Baby&Mama Uutuudet! Myllymuksut

Baby&Mama Uutuudet! Myllymuksut Baby&Mama Uutuudet! Myllymuksut Myllymuksujen bambukankaat ovat turvallisia ja myrkyttömiä. Bambu kasvaa 100% luonnonmukaisesti. Bambua kasvatetaan erillisillä ekomaatiloilla, viljelyä valvotaan tarkoin

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU GRÖNLID. -sohvasarja. SUUNNITTELIJAT Francis Cayouette.

10 vuoden TAKUU OSTOAPU GRÖNLID. -sohvasarja. SUUNNITTELIJAT Francis Cayouette. OSTOAPU GRÖNLID -sohvasarja SUUNNITTELIJAT Francis Cayouette. SARJAN OSAT Lepotuoli Käsinoja Divaaniosa Kulmaosa Rahl Rahi, jossa säilytystilaa 1:n istuttava osa 2:n istuttava osa 3:n istuttava osa 2:n

Lisätiedot

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB THE #1 HELPER LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB Perustuen meidän suosittuihin työhousuihimme, olemme suunnitelleet housut parhaille apureillemme. Olemme ottaneet mukaan toimivia ja parhaimpia toimintojamme

Lisätiedot

NEULA / KANGAS / LANKA

NEULA / KANGAS / LANKA NEULA / KANGAS / LANKA Neulan, kankaan ja langan valintataulukko NEULAN KANKAAT KOKO 9-11 (70-80) Ohuet kankaat: ohut puuvilla, voilee, silkki, musliini, puuvillaneulokset, trikoo, kreppi, polyester, paita-

Lisätiedot

LENNU liito-orava. työohjeet ja kaavat

LENNU liito-orava. työohjeet ja kaavat LENNU liito-orava työohjeet ja kaavat LENNU liito-orava Käsinukke ja pehmolelu Tarvikkeet ja työvälineet kaavat päällikangas: tekoturkis, teddy, fleece, villakangas, sametti, loimusametti ym. vuorikangas:

Lisätiedot

POLVISUKAT NEULEKONEELLA

POLVISUKAT NEULEKONEELLA POLVISUKAT NEULEKONEELLA Ohjeen avulla pystyt neulomaan polvisukat mittojesi mukaan Ohje on koneneulontaa harrastaneille Ohjeen valmistamiseen riittää yksitasoinen neulekone. Jos haluat sukan suuhun joustinneuletta,

Lisätiedot

EDGE. Kestää teollisen pesun. Hieman viistossa oleva reisitasku on helppokäyttöinen. Muotoillut lahkeet lisäävät mukavuutta. 100797 EDGE-HOUSUT

EDGE. Kestää teollisen pesun. Hieman viistossa oleva reisitasku on helppokäyttöinen. Muotoillut lahkeet lisäävät mukavuutta. 100797 EDGE-HOUSUT 31 EDGE Farkkutyylistä ja 1950-luvusta vaikutteita saanut uusi Edgekokoelma on suunniteltu kaikkien alojen ahkerille ammattilaisille, jotka odottavat työvaatteiltaan laadukkuutta, toiminnallisuutta ja

Lisätiedot

Tutustu. Innostu. Luo!

Tutustu. Innostu. Luo! 1 Kristallirondelliriipukseen tarvitset: 14 kpl 6 mm pyöreää kristallia (mallikoruissa punaisia intialaisia kristalleja ja särmikkäitä tsekkiläisiä lasihelmiä) 1 kpl 7-8 mm pyöreä helmi 9 kpl 10/0 tsekkiläisiä

Lisätiedot

Mittatilauslomakkeet. Kompressiohihat

Mittatilauslomakkeet. Kompressiohihat Mittatilauslomakkeet Kompressiohihat Juzo kompressiohihan mittausohje uomioitavaa: Ota mitat kun käsivarren ja kämmenen turvotus on mahdollisimman vähäinen. Suositeltavin ajankohta mittojen ottamiseen

Lisätiedot

UUTUUKSIA SYKSY 2013

UUTUUKSIA SYKSY 2013 UUTUUKSIA SYKSY 2013 UUTUUKSIA ART. 650 MELVILLE Miesten talvi housut Kevyesti topatut kuorihousut, jotka toimii erinomaisesti niin hiihtäessä kuin kävellessä. Housut ovat tuulen ja vedenpitävät teipatuilla

Lisätiedot

307 Vaatteenvalmistus, semifinaali 29.1.2015

307 Vaatteenvalmistus, semifinaali 29.1.2015 307 Vaatteenvalmistus, semifinaali 29.1.2015 Kilpailutehtävänä on valmistaa naisten esiliina (koko M) oheisten ohjeiden ja mallin mukaan. Kilpailuaika on 6 tuntia. Kangas on 70 % PES ja 30 % CO. Esiliinan

Lisätiedot

DOG HELPPOA LIIKKUMISTA

DOG HELPPOA LIIKKUMISTA DOG 2014 HELPPOA LIIKKUMISTA Croozer korkealaatuinen, älykäs kuljetusratkaisu ulkoilua ja pyöräilyä harrastaville, jotka haluavat elää elämänsä spontaanisti ja yksinkertaisesti. Croozer-kärryillä voit

Lisätiedot

Reiluus Eettisyys Ekologisuus Luotettavuus Laadukkuus

Reiluus Eettisyys Ekologisuus Luotettavuus Laadukkuus TEKSTIILIEN TILAUSTUOTEKATALOGI 2015 2016 KAIKU ETHICAL OY KAIKU ETHICAL OY Kaiku Ethical Oy on Suomen merkittävin asiakkaille räätälöityjen Reilun kaupan tekstiilituotteiden maahantuoja. Olemme toimineet

Lisätiedot

Palmikkohuivi, n. 20 cm korkea ja 126 cm ympärysmitaltaan

Palmikkohuivi, n. 20 cm korkea ja 126 cm ympärysmitaltaan Palmikkohuivi, n. 20 cm korkea ja 126 cm ympärysmitaltaan Tässä tuubihuivissa vuorottelevat paksummalla langalla neulotut palmikot ja kevyemmät raitaosuudet. Tämä hauska huivi on nopeasti neulottu. Lanka:

Lisätiedot

Loimimateriaalit. Elena Autio ja Minna-Liisa Heiskanen Suomen Hevostietokeskus ry Tallinpitäjän verkkotietopakettihanke 2015

Loimimateriaalit. Elena Autio ja Minna-Liisa Heiskanen Suomen Hevostietokeskus ry Tallinpitäjän verkkotietopakettihanke 2015 Loimimateriaalit Elena Autio ja Minna-Liisa Heiskanen Suomen Hevostietokeskus ry Tallinpitäjän verkkotietopakettihanke 2015 Tekstiileihin liittyvää terminologiaa D = denier = kankaan lineaarisen massatiheyden

Lisätiedot

my baby carrier KÄYTTÖOHJEET SUOMENKIELISET HUOMIO! SÄILYTÄ TÄMÄ KÄYTTÖOHJE MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN! > VAROITUKSET!

my baby carrier KÄYTTÖOHJEET SUOMENKIELISET HUOMIO! SÄILYTÄ TÄMÄ KÄYTTÖOHJE MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN! > VAROITUKSET! my baby carrier SUOMENKIELISET KÄYTTÖOHJEET integroitu pääntuki HUOMIO! SÄILYTÄ TÄMÄ KÄYTTÖOHJE MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN! integroitu selkäpaneelin pidennysosa... > VAROITUKSET! VAROITUS: Sinun ja lapsesi

Lisätiedot

Käsiterapia. Villa Manus. Pehmustemateriaalit, tarranauhat ja pientarvikkeet. Sisällysluettelo

Käsiterapia. Villa Manus. Pehmustemateriaalit, tarranauhat ja pientarvikkeet. Sisällysluettelo Villa Manus Käsiterapia Pehmustemateriaalit, tarranauhat ja pientarvikkeet Sisällysluettelo Lastapehmusteet s. 2 Reunapehmuste 2 Plastazote 3 Ventapad potilasalusta/ pehmuste 3 Neopren 4 Fabrifoam nauha

Lisätiedot

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat OSTOAPU NORSBORG -sohvasarja SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat Irtopäällinen Eri päällisvaihtoehtoja Pestävä päällinen Lisätietoja takuuvihkosessa.

Lisätiedot

Valjakkourheilijoiden liiton tarvikevälityksen uudet tuotteet

Valjakkourheilijoiden liiton tarvikevälityksen uudet tuotteet Valjakkourheilijoiden liiton tarvikevälityksen uudet tuotteet Tilaukset osoitteesta tarvikevalitys@vul.fi Toimituskulut, jotka lisätään tuotteen hintaan: - maksikirjeet ja paketit 11,50 (sis. postimaksun

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU VIMLE. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson

10 vuoden TAKUU OSTOAPU VIMLE. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson OSTOAPU VIMLE -sohvasarja SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson SARJAN OSAT Käsinoja 1:n istuttava osa 2:n istuttava osa 3:n istuttava osa Kulmaosa Divaaniosa Rahi ja säilytystila Irtopäällinen Eri päällisvaihtoehtoja

Lisätiedot

Pukeutuminen eri vuodenaikojen mukaan

Pukeutuminen eri vuodenaikojen mukaan 2009-2013 Pukeutuminen eri vuodenaikojen mukaan Vuodenajat Pukeutuminen eri vuodenaikoina Paikat Rovaniemellä, joista voit hankkia vaatteita edullisesti. Suomessa on neljä vuodenaikaa Kevät Kesä Talvi

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU VIMLE. -moduulisohvasarja. SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson

10 vuoden TAKUU OSTOAPU VIMLE. -moduulisohvasarja. SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson OSTOAPU VIMLE -moduulisohvasarja SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson SARJAN OSAT Käsinoja 1:n istuttava osa 2:n istuttava osa 3:n istuttava osa Niskatuki Kulmaosa Divaaniosa Rahi ja säilytystila Irtopäällinen

Lisätiedot

Myllymuksut Hoitoalusta 14,95

Myllymuksut Hoitoalusta 14,95 Myllymuksut Hoitoalusta 14,95 Muksut vedenpitävä hoitoalusta on jokaisen perheen ykkösjuttu! Hoitoalusta sopii monikäyttöisyytensä ansiosta vaikka ulkoleikkien alustaksi. Hoitoalustan toinen puoli on vedenpitävää

Lisätiedot

5-26 SOFT COTTON & TINDRA

5-26 SOFT COTTON & TINDRA SOFT COTTON & TINDRA Virkatut pehmoeläimet Heppa 200 g + musta 50 g + jäännöslankoja Possu, roosa n. 200 g + jäännöslankoja Lehmä, valkoinen n. 200 g + musta 50 g Lammas, valkoinen, n. 100 g Soft Cotton

Lisätiedot

OSTOAPU KARLSTAD. -sohvasarja. DESIGN Tord Björklund SARJAN OSAT

OSTOAPU KARLSTAD. -sohvasarja. DESIGN Tord Björklund SARJAN OSAT OSTOAPU KARLSTAD -sohvasarja SUOMI DESIGN Tord Björklund SARJAN OSAT Rahi Lepotuoli Divaaniosa 2:n istuttava sohva 3:n istuttava sohva 3:n istuttava vuodesohva Kulmasohva 2+3/3+2 Irtopäällinen Pestävä

Lisätiedot

243, Verkkoloimi 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00. Toimitus maksutta! Koot ja hinnat:

243, Verkkoloimi 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00. Toimitus maksutta! Koot ja hinnat: Verkkoloimi 243, 00 Paras loimi sinulle, joka haluat hevosellesi Back on Track -vaikutuksen ympäri vuoden käyttämällä samaa loimea. Ohutta keraamista kangasta peittää ohut verkkokangas, joka hengittää

Lisätiedot

FORATIA FINLAND OY TYÖVAATTEET

FORATIA FINLAND OY TYÖVAATTEET FORATIA FINLAND OY TYÖVAATTEET 1 SISÄLLYSLUETTELO THOR Työvaatteet 3-4 BALDER Työvaatteet 5 THOR vaatteet työhön ja vapaa-aikaan 6-7 MEDUSA Työvaatteet 8 TRITEX Työvaatteet 9 THERMO Haalarit 9 HIGH VIS

Lisätiedot

TYÖVAATTEET. Collegepusero L.BRADOR 643PB. Pikeepaita L.BRADOR 678B. T-paita L.BRADOR 634P. Collegepusero L.Brador 660PB. T-paita L.

TYÖVAATTEET. Collegepusero L.BRADOR 643PB. Pikeepaita L.BRADOR 678B. T-paita L.BRADOR 634P. Collegepusero L.Brador 660PB. T-paita L. Pikeepaita L.BRADOR 678B Vahvaa puuvillaa, hyvä istuvuus ja muotoilu. Entsyymikäsitelty. Helmassa halkio. Trendikäs, korkealaatuinen ja hyvin istuva pikeepaita. 100% Puuvilla. 280 g/m². Collegepusero L.BRADOR

Lisätiedot

VAATTEET NÄKYVILLÄ YKSITYISKOHDILLA

VAATTEET NÄKYVILLÄ YKSITYISKOHDILLA 1 HOUSUT NÄKYVILLÄ YKSITYISKOHDILLA, NORDIC STRETCH Kontrastiosat parantavat näkyvyyttä ja turvallisuutta. Housut, joissa stretch-materiaalia haaroissa, takana ja pohkeissa. Riipputaskut, joissa työkalu-

Lisätiedot

Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PYYHINTÄ

Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PYYHINTÄ Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PYYHINTÄ Vilkaise käytettyjä konepyyhkeitänne. Huomasitko että niistä valtaosa on vain osittain likaisia? Monet yritykset ostavat

Lisätiedot

AEROFLEX UUTUUS UNTEN MAILTA

AEROFLEX UUTUUS UNTEN MAILTA AEROFLEX UUTUUS UNTEN MAILTA Säätämällä paremmat unet AeroFlex Familonin tuotekehitys pisti parastaan. Halusimme kehittää uuden tuoteperheen, jonka patjat ja tyyny ovat säädettävissä nukkujan painon ja

Lisätiedot

clique SpOrtBAG 040208 clique BAckpAck ii 040207 bags

clique SpOrtBAG 040208 clique BAckpAck ii 040207 bags BAGS Hyvät ideat leviävät nopeasti. Varsinkin jos kuljetat niitä matkalaukussa - tai pienemmässä työlaukussa tai urheilukassissa. Painatuksella varustettu laukku huomataan aina. Laukkumme ovat ergonomisia

Lisätiedot

Kirjanen. TAKE-hanke. Kirsi Träskelin

Kirjanen. TAKE-hanke. Kirsi Träskelin Kirjanen TAKE-hanke Tarvikkeet: kierrätyspahvia, paperia, ohutta aaltopahvia, kierrätyskangasta tai tapettia yms. suttupaperia suojaukseen liimaa ja liimapensseli Sakset, mattoveitsi sekä leikkausalusta

Lisätiedot

L.Brador workwear autumn/winter 2014

L.Brador workwear autumn/winter 2014 SYYSKAMPANJA 2014 L.Brador workwear autumn/winter 2014 Tarjous Ostaessasi L.Bradorin vaatteita 200 eurolla syksyn valikoidusta mallistosta, saat kaupan päälle viikonloppulaukun ja vuoden kulutusta vastaavan

Lisätiedot

leijona- Julkisten tilojen kuningas vaativaan ammattikäyttöön www.plast-turf.fi

leijona- Julkisten tilojen kuningas vaativaan ammattikäyttöön www.plast-turf.fi leijona- Julkisten tilojen kuningas vaativaan ammattikäyttöön www.plast-turf.fi & Leijona Economic TUULIKAAPPIMATTO VÄRIVAIHTOEHDOT Seitsemällä eri värivaihtoehdolla Orginal avaa mahdollisuuden tuulikaapin

Lisätiedot

FIS-TD-koulutus - varustekontrolli

FIS-TD-koulutus - varustekontrolli FIS-TD-koulutus - varustekontrolli MÄKIHYPPYPUKU URHEILIJAN MITTAUS Urheilijan tulee seistä rennossa asennossa mittauksen aikana. Hänen tulee olla ilman vaatteita ( tyyppiä alushousut sallittu) ja avojaloin.

Lisätiedot

KLASSISTA TYYLIKKYYTTÄ CLASSIC SERIES. Nahkapanta koristetikkauksella ja -niiteillä CS207 musta/ruskea

KLASSISTA TYYLIKKYYTTÄ CLASSIC SERIES. Nahkapanta koristetikkauksella ja -niiteillä CS207 musta/ruskea TUOTEKUVASTO 2015 NAHKA Nahka on säilyttänyt suosionsa koiran pantojen ja taluttimien valmistusmateriaalina. Muokattavuutensa ansiosta siitä voidaan valmistaa tuotteita moniin eri käyttötarkoituksiin.

Lisätiedot

Tutustu. Innostu. Luo! www.villihelmi.fi. 2014 VilliHelmi Oy

Tutustu. Innostu. Luo! www.villihelmi.fi. 2014 VilliHelmi Oy 1 Säihkyvän kaulakorun teet näistä: Lajitelma erilaisia helmiä makusi mukaan 5 g 8/0 tai 6/0 siemenhelmiä lasihelmien väriin sopien 0,45 mm koruvaijeria haluttu pituus + 15 cm korupiikkejä kolmionmuotoisia,

Lisätiedot

VUORITTOMAT YLÄOSAT. Tuotenro Väri Koot Punainen XS-4XL Sininen XS-4XL Musta XS-4XL

VUORITTOMAT YLÄOSAT. Tuotenro Väri Koot Punainen XS-4XL Sininen XS-4XL Musta XS-4XL COLLEGEPUSERO, CARPENTER NORDIC Collegepusero, jossa pitkä vetoketju, sivutaskut ja vetoketjullinen rintatasku. Hihoissa tummat heijastimet. Ergonominen peukaloaukko hihansuissa. 220 g/m² 938079025 Punainen

Lisätiedot

ITSE OMMELLEN FARKUN VETOKETJU A N U T U O M A A A L A

ITSE OMMELLEN FARKUN VETOKETJU A N U T U O M A A A L A ITSE OMMELLEN FARKUN VETOKETJU ANU TUOMAAALA Näillä välineillä onnistut Kaiken ompelun perusta on hyvä ja vankka ompelukone. Jos epäilet koneesi kykyä ja soveltuvuutta ommella vahvaa farkkukangasta ole

Lisätiedot

Käsitöitä. N:o2.1904. Liite Kotiin ja Yhteiskuntaan.

Käsitöitä. N:o2.1904. Liite Kotiin ja Yhteiskuntaan. Käsitöitä N:o21904 Liite Kotiin ja Yhteiskuntaan iskunta ynnä liite Käsitöitä maksaa koko vuodelta Suomessa 6 m:kkaa, Venäjällä 2 ruplaa 50 kop, puolelta vuodelta Suomessa 3 m:kkaa 50 p:niä Huoni! Koti

Lisätiedot

Somna Painopeitto KOOT JA PAINOT: AIKUISTEN PEITTO noin. LASTEN PEITTO noin. VAUVOJEN PEITTO noin PESUOHJE MATERIAALI JA SISÄLLYS:

Somna Painopeitto KOOT JA PAINOT: AIKUISTEN PEITTO noin. LASTEN PEITTO noin. VAUVOJEN PEITTO noin PESUOHJE MATERIAALI JA SISÄLLYS: TUOTTEET Somna Painopeitto Somna Painopeitto on kehitetty lievittämään levottomuutta, ahdistusta ja univaikeuksia. Sen teho perustuu tutkittuun tietoon painon rauhoittavasta vaikutuksesta. Peiton käyttö

Lisätiedot

Tutustu. Innostu. Luo! www.villihelmi.fi. 2013 VilliHelmi Oy

Tutustu. Innostu. Luo! www.villihelmi.fi. 2013 VilliHelmi Oy 1 Yhteen (avain)kaulakoruun tarvitset: 1-2 m 0,6 tai 0,8 mm metallilankaa (valitse paksuus helmien reikäkoon mukaan) erilaisia ja kokoisia helmiä, riipuksia, korunosia, renkaita kalotteja, mikäli käytät

Lisätiedot

www.slojd-detaljer.fi Mikä SnapPap on ja mitä materiaali tarkemmin sisältää? SnapPap on uusi materiaali joka on mullistanut ompelu- ja DIY-projektit täydellisesti. Se on ainutlaatuinen paperi joka näyttää

Lisätiedot

JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO

JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO 23.8.2017 JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO Vaatteiden sovitusmallit löytyvät Astora Areenan varustemyymälästä. Tilaus tehdään oheisella lomakkeella, joka lähetetään Markku Tähtiselle. Tilaukset toimitetaan joukkuekohtaisesti

Lisätiedot

Syksy 2010 UUTUUSTUOTTEET. www.taitouusimaa.fi. Upeaa Uudeltamaalta!

Syksy 2010 UUTUUSTUOTTEET. www.taitouusimaa.fi. Upeaa Uudeltamaalta! UUTUUSTUOTTEET Upeaa Uudeltamaalta! Uusi, SINUN TÄHTESI -syysmallistomme odottaa jo Sinua. Sen herkulliset kudonnaiset ja kurssit tarjoavat tekemistä moneen makuun ja luovat hyvää oloa ja onnistumisen

Lisätiedot

NAISTEN BASIC T-PAITA. Imphan logobrodeerauksella ollaan tilaamassa oheisia vaatteita:

NAISTEN BASIC T-PAITA. Imphan logobrodeerauksella ollaan tilaamassa oheisia vaatteita: Imphan logobrodeerauksella ollaan tilaamassa oheisia vaatteita: Sovituskappaleet esillä Belgien kokeessa 26-27.5. ja 31.5.-1.6.! Tilaajat maksavat tilauksensa etukäteen. On myös mahdollista tilata muita

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU VALLENTUNA. -moduulisohvasarja. SUUNNITTELIJAT Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland

10 vuoden TAKUU OSTOAPU VALLENTUNA. -moduulisohvasarja. SUUNNITTELIJAT Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland OSTOAPU VALLENTUNA -moduulisohvasarja SUUNNITTELIJAT Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland SARJAN OSAT Istuinosa Istuinosa, jossa säilytystilaa Istuinosa, jossa Selkänoja 80 80 Selkänoja

Lisätiedot

HOUSUJEN ASIANTUNTIJA

HOUSUJEN ASIANTUNTIJA HOUSUT HOUSUJEN ASIANTUNTIJA Pyrimme Nytellolla parantamaan koko ajan hoito-, huolto-, ravintola- ja muille aktiivisille aloille suunniteltuja laadukkaita housujamme. Tänä syksynä esittelemme ylpeinä kaikkien

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

Takki ja housut 199 (sh.322 ) Premium takki. Premium housut

Takki ja housut 199 (sh.322 ) Premium takki. Premium housut Premium takki Hyvin istuva ja tuulenpitävä hiihtotakki todelliselle aktiivihiihtäjälle Materiaalina uusi, kevyt ja tuulenpitävä Stormwall Soft Shell + Stretch Knit takaosa Hannu Mannisen ja koko yhdistetyn

Lisätiedot

2TEASPON PUKINEIDEN HOITO- OHJEET MATERIAALIEN ESITTELY

2TEASPON PUKINEIDEN HOITO- OHJEET MATERIAALIEN ESITTELY 2 MATERIAALIEN ESITTELY luonnonmateriaalit - PUUVILLA (PV) Pehmeä ja mukava luonnonmateriaali. Se imee hyvin kosteutta ja on hengittävä materi PUKINEIDEN HOITO- OHJEET Lue hoito-ohjeet ennen pesua. Lajittele

Lisätiedot

Krokotiili & sen poikanen

Krokotiili & sen poikanen Virkkuuohjeet Krokotiili & sen poikanen Krokotiili ja sen poikanen Virkkausohjeissani käytetään pääosin kiinteitä silmukoita. Ohjenuorana japanilaistyyliseen amigurumien ja tawashien virkkaamiseen on,

Lisätiedot

Raikasta ja kaikin osin harkittua Siivous- ja huoltotyöhön

Raikasta ja kaikin osin harkittua Siivous- ja huoltotyöhön 50 HUOLTOTYÖ WORKERS FUNC. 1050 LIIVI UNISEX Suora v-aukollinen malli. Pitkähkö takakappale. Vetoketju. Sivutaskut. vainlenkki oikeassa sivutaskussa. Tarralla suljettava puhelintasku. Kaksi viistoa takataskua.

Lisätiedot

Handy Tube -liukurulla, mallit 100, 110, 120

Handy Tube -liukurulla, mallit 100, 110, 120 Handy Tube -liukurulla, mallit 100, 110, 120 Käyttöohje Suomi 7FI160188-02 Handy Tube -liukurulla pitkä Handy Tube -liukurulla lyhyt Handy Tube -liukurulla leveä Tuotekuvaus Tuote Malli Tuotenumero Koko

Lisätiedot

LEIJONA- JULKISTEN TILOJEN KUNINGAS VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN. www.plast-turf.fi

LEIJONA- JULKISTEN TILOJEN KUNINGAS VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN. www.plast-turf.fi LEIJONA- JULKISTEN TILOJEN KUNINGAS VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN www.plast-turf.fi Leijona Original & Leijona Economic TUULIKAAPPIMATTO VÄRIVAIHTOEHDOT Seitsemällä eri värivaihtoehdolla Orginal avaa mahdollisuuden

Lisätiedot

FIRE FLEX Sammutusasu kovimpiin tehtäviin parhaalla istuvuudella.

FIRE FLEX Sammutusasu kovimpiin tehtäviin parhaalla istuvuudella. FIRE FLEX Sammutusasu kovimpiin tehtäviin parhaalla istuvuudella. Sammutusasu on hyväksytty: EN 469, EN 1149-5, EN 61482-2, EN 343, ja EN 14360. Rosenbauer FIRE FLEX Uusi muotoilu, uusi kaksiosainen väritys

Lisätiedot

MULTIFUNCTIONAL BACK FIN. Käyttöohje

MULTIFUNCTIONAL BACK FIN. Käyttöohje MULTIFUNCTIONAL BACK Käyttöohje VAKIOMALLI Multifunctional Back STANDARD KOOT CM INCH 36x45 14½x18 41x45 16½x18 46x45 18½x18 37x54 14¾x21½ 40x54 16x21½ 45x54 18x21½ 50x54 20x21½ * leveys x korkeus Special

Lisätiedot

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Kestävä, tyylikäs ja monipuolinen Keep it simple Puukomposiitti JUMA-Deck Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Ihanteellinen valinta ulkokäyttöön patioihin, terasseihin, laitureihin sekä

Lisätiedot

DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO

DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO Muut tuotteet MUUT TUOTTEET Tämä katalogi pitää sisällään kaikkea mahdollista kodin koriste-esineistä asusteisiin. Järjestyksessään tästä luettelosta löydät - Käsin maalatuttuja

Lisätiedot

Mega T T-mallinen asentohoitotyyny

Mega T T-mallinen asentohoitotyyny Rekisteröity lääkintälaitteeksi Mega T T-mallinen asentohoitotyyny MegaT-asentohoitotyyny sopii moneen käyttöön: tukityynyksi niin vuoteeseen kuin esim. geriatriseen tuoliin. Tyynyn materiaalit ovat ympäristöystävällisiä.

Lisätiedot

PEDIT. Sofa, tukeva, paksuilla reunoilla Tukeva harmaa sohvapeti paksuilla reunoilla, velour päällinen TU0024 S 60x44x23 cm

PEDIT. Sofa, tukeva, paksuilla reunoilla Tukeva harmaa sohvapeti paksuilla reunoilla, velour päällinen TU0024 S 60x44x23 cm Laadukkaista materiaaleista tehtyjä petejä, vahvoja ja helposti puhdistettavia. Kaikissa esitteen paksuissa pedeissä on vetoketjut, joilla saa reunustan täytteet pois pesua varten. Myös kaikissa patjoissa

Lisätiedot

Suojaimet. Yleistä hengityssuojaimista. Yleistä suoja-asuista

Suojaimet. Yleistä hengityssuojaimista. Yleistä suoja-asuista Suojaimet Yleistä hengityssuojaimista Altistusta ilmateitse voi vähentää käyttämällä erilaisia suojaimia. Suojaimessa on aina omat päästönsä, joten kaikki suojaimet eivät sovellut kaikille hajusteyliherkille.

Lisätiedot

Hinnat sisältävät 1-4-värin digipainatuksen. Ei aloituskulua. Kysy myös muita kokoja ja määriä Kiitos mielenkiinnosta Hinnat sis alv 24 %.

Hinnat sisältävät 1-4-värin digipainatuksen. Ei aloituskulua. Kysy myös muita kokoja ja määriä Kiitos mielenkiinnosta Hinnat sis alv 24 %. Rintanapit edullisesti ja nopeasti Nimituotteesta. Rintanapit valmistetaan kestävästä alumiinista ja niissä on hakaneulakiinnitys. Tilaa samaa kokoa useammalla eri teemalla / painatuksella Hinnoittelemme

Lisätiedot

Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet. Lyhyesti standardeista, jotka koskevat palosuojattuja tuotteitamme ja palosuojattuja huomiotuotteitamme

Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet. Lyhyesti standardeista, jotka koskevat palosuojattuja tuotteitamme ja palosuojattuja huomiotuotteitamme Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet Lyhyesti standardeista, jotka koskevat palosuojattuja tuotteitamme ja palosuojattuja huomiotuotteitamme 26 Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet Noin 40 % kaikista

Lisätiedot

Virtually Oy. Laadukas tyynysarja vaativaan käyttöön VUODEPOTILAAN VAATTEET HOITOLAKANA. y-tunnus: 2592147-1 myynti@virtually.fi puh.

Virtually Oy. Laadukas tyynysarja vaativaan käyttöön VUODEPOTILAAN VAATTEET HOITOLAKANA. y-tunnus: 2592147-1 myynti@virtually.fi puh. HOITOLAKANA Valmistusmaa: Belgia Hoitolakana on muotoonommellun lakanan ja paidan yhdistelmä. Se on erityisesti tarkoitettu levottomille potilaille, joilla on pukemiseen tai siisteyteen liittyvä häiriö.

Lisätiedot

LASAL ASENTOHOITOTYYNYT

LASAL ASENTOHOITOTYYNYT LASAL - ratkaisu asentohoitoon Oct. 2012 1 LASAL asentohoitotyynyt ovat oiva ratkaisu asentohoitoon. Neurologisten potilaiden ja rajoittuneen liikkuvuuden omaavien henkilöiden kanssa työskentelevälle LASALtyynyt

Lisätiedot

CARITA ISTUINKALUSTEET

CARITA ISTUINKALUSTEET CARITA ISTUINKALUSTEET 2 Carita-istuinkalusteet Carita-istuinkalusteet 3 CARITA-istuinkalusteet On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet

Lisätiedot

0295 Istuinlämmittimet

0295 Istuinlämmittimet Lämpöistuin Thermo Plus 8470335 Valm.materiaali...puuvilla Väri... musta Mitat...48x98cm Jännite...12V Teho...48/36W Kiinnitystapa...kuminauha Pakkaus... muovi IP Tukku...12kpl sulakkeella varustettu savukkeensytytinpistoke

Lisätiedot

www.vomoghundemat.fi

www.vomoghundemat.fi www.vomoghundemat.fi Vom og Hundemat on norjalainen koirien tuoreruokatuote. Se valmistetaan norjalaisista eläinperäisistä raaka-aineista, kuten broileri, naudan sisäelimet, pötsi, lohi, naudan maksa ja

Lisätiedot

SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM

SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM Model 4140 4160 LIIVI NAISILLE - STRETCH Perinteinen farkkuliivi. Kevyesti muotoon ommeltu. Kaulus ja nappikiinnitys. Sivutaskut, joissa puhelintasku ja ylimääräinen lisätasku.

Lisätiedot

A13 Kolmiaskelsiksak Huolittelu, korjaaminen, paikkojen ja kuminauhojen kiinnitys. Sopii ohuille ja keskivahvoille kankaille.

A13 Kolmiaskelsiksak Huolittelu, korjaaminen, paikkojen ja kuminauhojen kiinnitys. Sopii ohuille ja keskivahvoille kankaille. Ompeleet Hyötyompeleet Vaatteiden ym. perusompeluun ja korjaukseen. Ommel Ompeleen nimi/käyttö 1, 2, 3 Suoraommel, neula keskellä, vasemmalla tai oikealla Yleismpelu. Painamalla ommelleveyden painiketta

Lisätiedot

hinnasto 2016 / 2017

hinnasto 2016 / 2017 hinnasto 2016 / 2017 Hakolan perheellä on sohvien valmistamisesta yli 50 vuoden kokemus. Kaikki sohvamme valmistetaan edelleen käsityönä Etelä-Pohjanmaalla, Jurvassa. Sohvien rungoissa materiaalina käytetään

Lisätiedot

JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO

JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO 29.7.2019 JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO Vaatteiden sovitusmallit löytyvät Astora Areenan varustemyymälästä. Kaikkiin tuotteisiin, tuubihuivia lukuun ottamatta, on saatavilla numerointi 5,00 /kpl. Numerointi tehdään

Lisätiedot

40734917 Worker Outdoor Pants 40734900 Active Cargo Jacket 40532440 Glove M40 40894143 Worksafe W 4p harness belt click 40894154 Worksafe 2 m flex

40734917 Worker Outdoor Pants 40734900 Active Cargo Jacket 40532440 Glove M40 40894143 Worksafe W 4p harness belt click 40894154 Worksafe 2 m flex 40734917 Worker Outdoor Pants 40734900 Active Cargo Jacket 40532440 Glove M40 40894143 Worksafe W 4p harness belt click 40894154 Worksafe 2 m flex shock absorber 40894404 Helmet Kask Plasma AQ Opimme seisomaan

Lisätiedot