PORIN TAITEILIJASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 2014 P-galleria Yrjönkatu 3, PORI

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PORIN TAITEILIJASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 2014 P-galleria Yrjönkatu 3, 28100 PORI 044 770 3773"

Transkriptio

1 1 PORIN TAITEILIJASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 2014 P-galleria Yrjönkatu 3, PORI YLEISTÄ Vuosi 2014 oli Porin Taiteilijaseura ry:n 67. toimintavuosi. Jäseniä oli vuoden lopussa 89. Vuonna 2014 yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana toimi Anna Halls, varapuheenjohtajana Pasi Vainionpää ja sihteerinä Mirja Vallinoja. Yhdistyksen näyttelysihteerinä toimi Tea Söderlund. Porin Taiteilijaseura ry. pyrki sääntöjensä edellyttämällä tavalla edistämään kertomusvuoden aikana kuvataidetoimintaa Porin, Satakunnan ja koko valtakunnan alueella. Yhdistys toimi yhdyssiteenä kuvataiteilijoiden ja taideyleisön välillä sekä paikallisena kuvataiteilijoiden etujärjestönä. Kansainvälistä yhteistyötä ja Portait-residenssin toimintaa jatkettiin puolalaisten taiteilijoiden kanssa aloitettiin näyttely- ja työskentely-yhteistyö Varsovan taiteilijaseuran kanssa, ja vuonna 2014 varsovalaiset taiteilijat pitivät näyttelyn Porissa Poriginal-galleriassa Porin Taiteilijaseuran kutsumina, ja vastaavasti Porin Taiteilijaseuran jurytetty vuosinäyttely pidettiin Varsovassa Gallery 8+. Galleristi, taidehistorioitsija Irmina Dubaniowska-Kutek toimi Porin Taiteilijaseuran ja varsovalaisten taiteilijoiden taiteilijavierailuiden ja vaihtonäyttelyiden koordinaattorina yhteistyössä Porin Taiteilijaseuran residenssivastaavien Raija Kuisman ja Kirsi Jaakkolan kanssa. Yhdistyksen kotisivuja ylläpidettiin osoitteessa Sivuilta löytyi ajankohtaista tietoa yleisölle ja jäsenille yhdistyksen toiminnasta, P-gallerian näyttelyistä, jäsentaiteilijoista ja residenssitoiminnasta sekä Porin Taidelainaamosta. Yhdistyksen sisäistä tiedotusta hoidettiin nettisivujen lisäksi jäsenkirjein, sähköpostin välityksellä ja tarvittaessa kokoontumalla sekä puhelimitse. Vuonna 2012 aloittanut P-galleria esitteli yleisölle kattavasti paikallista ja valtakunnallista kuvataidetta. Monen näyttelyn yhteydessä järjestettiin avajaisten lisäksi taiteilijatapaamisia. P-gallerian työntekijöinä toimivat Tuuli Tuikka , Kirsi-Marja Nummi ja Markus Luiro Konttuuri-projektista. Yhdistys ylläpiti ja vuokrasi lisäksi Antinkadulla sijaitsevaa Portait-työhuonetilaa yhdistyksen taiteilijoille sekä residenssitoiminnan käyttöön. Portait-työhuoneella sijaitsee myös yhdistyksen lähiarkisto ja varasto. Yhdistys kuuluu Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto ry:seen ja sen kautta toimii valtakunnallisella tasolla Suomen Taiteilijaseuran edustajistossa ja Kuvasto ry:ssä vaikuttaen näin koko maan taiteilijoiden asioihin. Yhdistys oli aktiivisesti mukana Porilaiset Kulttuurijärjestöt ry:n toiminnassa ja hallituksessa. Yhdistyksellä oli yhteistyötä muun muassa Porin kulttuuriasiainkeskuksen, Porin kaupunginkirjasto - Satakunnan maakuntakirjaston, Porin taidekoulun, Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkoston ja Taiteen edistämiskeskuksen Länsi-Suomen Porin sivutoimipisteen kanssa.

2 2 Yhdistys piti yllä suhteita tiedotusvälineisiin, paikallisiin taideyhdistyksiin, Porin kulttuurilautakuntaan, Taiteen edistämiskeskuksen Länsi-Suomen Porin sivutoimipisteeseen, Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkostoon, Porin taidekouluun, Pori Folkiin, Porin Saskiat ry:seen ja Promenadi-Pori ry:seen. Yhdistyksen toiminta rahoitettiin jäsenmaksuilla, näyttelytilojen vuokrilla, jurytys- ja osallistumismaksuilla sekä Porin kaupungin toiminta-avustuksella ja Taiteen keskustoimikunnan toiminta-avustuksella ja erillisavustuksella. Taidenäyttelyiden saavutettavuutta edistettiin hankkimalla P-galleriaan invaluiska. TALOUS Yhdistys sai vuonna 2014 toiminta-apurahaa Porin kaupungin kulttuuritoimelta euroa ja Taiteen edistämiskeskukselta apurahaa näyttelytoimintaan 3000 euroa ja kansainväliseen näyttelyvaihtoon 2000 euroa. Toimintaa rahoitettiin jäsenmaksutuotoin, galleriavuokrin, kurssimaksuin sekä keräämällä yhteisnäyttelyihin osallistujilta sekä osallistumismaksuja että jurytysmaksuja. YHDISTYS OSANA KULTTUURIKENTTÄÄ Porin Taiteilijaseura ry:n toiminta on laaja-alaista alueen taiteilijoiden etujärjestötoimintaa, jonka tarkoituksena on edistää kuvataidetta Porissa ja ympäristössä, toimia kuvataiteen ja sen harjoittajien yhdyssiteenä ja etujärjestönä sekä lähentää taiteilijoita ja taideyleisöä. Yleisölle tunnetuksi yhdistyksen toimintaa tehtiin vuonna 2014 muun muassa seuraavien tapahtumakokonaisuuksien yhteydessä. Taidelainaamotoiminta Vuoden 2012 lopulla Porin kaupunginkirjasto - Satakunnan maakuntakirjaston Porin pääkirjaston kahvilassa alkanut taidelainaamotoiminta jatkui vuonna Taidelainaamossa oli vuoden aikana viisi eri ripustusta, joihin osallistui taiteilijoita Porin Taiteilijaseuran jäsenten lisäksi Porin Taidegraafikoista, Taiteilijaseura Nyte:stä ja Suomen akvarelllitaiteen yhdistyksestä. Lisäksi ripustuksiin osallistui taiteilijoita, jotka eivät kuulu alueellisiin yhdistyksiin, mutta ovat valtakunnallisen Taidemaalariliiton jäseniä. Näin Porin Taidelainaamo on tarjonnut maakunnan taiteilijoille yhteisen esittäytymis- ja myyntifoorumin. Suurelle yleisölle Taidelainaamo on tarjonnut helposti saavutettavan matalan kynnyksen tilan taiteeseen tutustumiseen ja edullisten hankintojen tekemiseen. Ripustusten vaihtamisesta ja tiedottamisesta vastasi Porin Taiteilijaseuran taidelainaamotyöryhmä talkoovoimin. Tilan vuokra maksettiin taiteilijoiden maksamilla osallistumismaksuilla ja yleisellä toimintaavustuksella. Porin Taidelainaamo tavoittaa runsaasti uutta yleisöä, joka käy harvoin taidenäyttelyissä ja tarjoaa mahdollisuuden edullisiin hankintoihin suoraan taiteilijalta. Vuodessa kirjaston kahvilassa ja samalla taidelainaamossa on n asiakaskäyntiä.

3 3 Residenssi-toiminta Taiteilijaseuran residenssitoiminta on pienimuotoista, mutta se toimii tärkeänä lähtökohtana kansainväliselle toiminnalle. Kansainvälinen taiteilijoiden kesken tapahtuva yhteistyö on yhä lisääntyvässä määrin taiteilijaseuran ydintoimintaa. Vuonna 2014 residenssitoiminta toteutui puolalaisten vaihtonäyttelyn ja taiteilijaseuran maalausleirin yhteydessä. Portait- residenssin vieraina olivat kuraattori Irmina-Dubaniowska- Kutek, taidemaalari Iwona Kulągowska ja Arek Kutek. Portait- residenssin majoitus järjestettiin yhteistyössä kuvataiteilija Arja-Riitta Ihalaisen ja hänen miehensä omistaman Kuukkarin Kortteerin kanssa. Viikkarin kyläjuhla Porin Taiteilijaseura osallistui usean porilaisen kulttuuritoimijan yhteistyössä järjestämään Viikkarin kyläjuhlatapahtumaan Yhdistys järjesti tapahtumassa koko perheelle suunnatun saippuakuplatyöpajan. Työpajan toteutti kuvataiteilija Tea Söderlund. Porin Taiteilijaseura oli mukana edellisen vuoden tapaan myös kyläjuhlien suunnittelutoimikunnassa. Yhdistystä edusti tapaamisissa Tea Söderlund. Viikkarin kyläjuhlissa oli noin kävijää. Maisemamaalauskurssi Porin Taiteilijaseura järjesti maisemamaalauskurssin Noormarkussa, Ahlströmin ruukin Vanhan Sahan alueella. Viikonloppuun osallistui 12 taiteilijaa ja taideopiskelijaa ja leirin opettajana toimi taidemaalari Tiina Heiska Helsingistä. Kurssin huolto- ja majoitustilana toimi yhdistyksen puheenjohtajan Anna Hallsin emännöimä Omenamäen torppa Ahlström yhtiön ruukkimiljöön tuntumassa. Viikonloppuun kuului luonnossa työskentelyä, yhteisiä aterioita ja keskustelua sekä loppukritiikki. Osa kurssilaisista yöpyi Omenamäen torpassa ja työskenteli lähes vuorokauden ympäri. Kurssi oli erittäin onnistunut ja, jälleen kerran Vanhan Sahan rikas ja vaihteleva luonto ja kulttuurimaisema tarjosivat ainutlaatuiset puitteet taiteelliselle työskentelylle. Varsovalaisten taiteilijoiden näyttely Poriginal-galleriassa Poriginal-galleriassa toteutetussa Polish Modern Art -näyttelyssä ( ) oli mukana 22 varsovalaista taiteilijaa Porin Taiteilijaseuran kutsumana ja Irmina Dubaniowska-Kutekin kuratoimana. Näyttelyn yhteistyökumppaneina olivat Gallery 8+ Varsovasta, Porin Taiteilijaseura, Puolan suurlähetystö, Porin kulttuurilautakunta ja Taiteen edistämiskeskus. Runsaan monipuolisessa näyttelyssä oli esillä mm abstrakteja teoksia, maisemamaalauksia sekä pienoisveistoksia. Näyttelyn taiteilijat olivat Tomasz Awdziejczyk, Wanda Badowska-Twardowska, Alojzy Balcerzak, Jasiek Balcerzak, Wit Bogusławski, Waldemar Borowski, Katarzyna Bułka-Matłacz, Joanna Czubak, Alina Dorada-Krawczyk, Lili Fijalkowska, Bartosz Frączek, Magdalena Hajnosz, Krystyna Jatkiewicz, Inez Krupińska, Iwona Kulągowska, Anita Kwiatkowska, Janusz Lewandowski, Natalia Okon-Rudńicka, Aga Pietrzykowska, Magda Raczko, Iwona Skowron-Dobrowolska, Józef Wilkoń.

4 4 Näyttelyn avasi suurlähettiläs Janusz Niesyto Puolan suurlähetystöstä. Porin kaupungin tervehdyksen esitti kulttuurijohtaja Jaana Simula. Avajaisissa olivat paikalla näyttelyn kuraattori Irmina Dubaniowska-Kutek, taidemaalari Iwona Kulągowska ja Arek Kutek Varsovasta sekä runsaasti satakuntalaista kulttuuriväkeä. Porin Taiteilijaseuran vuosinäyttely 2014 Varsovassa Porin Taiteilijaseura on tarjonnut jäsenilleen aina vuosittain mahdollisuuden esitellä viimeisintä tuotantoaan yhdistyksen vuosinäyttelyssä. Vuosinäyttelyitä on ollut niin yhdistyksen omissa galleriatiloissa kuin muuallakin Satakunnassa, sekä mm. Ranskassa. Vuonna 2014 Porin Taiteilijaseuran jurytetty vuosinäyttely pidettiin Puolassa, Varsovassa Gallery 8+:ssa Pieces-nimisen näyttelyn kuratoivat Gallery 8+:n galleristi Irmina Dubaniowska-Kutek sekä kuvataiteilija Tiina Lamminen. Näyttelyyn valikoituivat Porin Taiteilijaseuran jäsentaiteilijat Kirsi Jaakkola, Kari Kuisma, Raija Kuisma, Marko Lampisuo ja Sirpa Ojala. Esillä oli kultakin taiteilijalta yksi teoskokonaisuus. Näyttelyn avajaisiin osallistui helteisenä iltapäivänä 3.8. useita paikallisia kuvataiteilijoita, joista monet olivat osallistuneet teoksillaan Poriginal Gallerian näyttelyyn toukokuussa. Tarjoilut olivat puolalaiseen tapaan runsaat ja tunnelma innostuneen sydämellinen. Näyttely noteerattiin paikallismedioissa ja porilaisia taiteilijoita haastateltiin mm. Qadras tv-kanavan kulttuuriuutisiin. Plein air työpaja Puolassa Plein air- maalaustapahtuma järjestettiin kaksiosaisena Varsovassa ja Brennassa Etelä-Puolassa Varsovan osioon osallistuivat Kirsi Jaakkola, Kari Kuisma, Raija Kuisma ja Marko Lampisuo. Brennassa olivat Kirsi Jaakkola, Kari Kuisma, Raija Kuisma, Anna Halls ja Sanna Pajunen. Kotimajoituksen järjesti Irmina Dubaniowska-Kutek. Taiteilijat työskentelivät Brennan kylän alueella itse valitsemiensa kohteiden parissa ja lahjoittivat kukin kaksi teosta huutokaupattavaksi Brennan vuosittaisessa kesäjuhlassa. Osa taiteilijoista osallistui Brennassa paikalliseen kaupunkitapahtumaan, jossa teokset olivat myös esillä. Heitä haastateltiin tapahtuman yhteydessä, jolloin heillä oli tilaisuus kertoa taiteilijayhteistyöstä varsovalaisten ja porilaisten taiteilijoiden välillä. P:n KESÄ Porin Taiteilijaseuran kesänäyttely Porin Taiteilijaseuran jäsentaiteilijoiden teoksia esiteltiin P:n KESÄ -näyttelyssä P-galleriassa Näyttelyn jurytti taidehistorioitsija, FM Mati Velhonoja. Näyttelyyn valittiin seuravat taiteilijat Anna Halls, Ari Koivisto, Kari Kuisma, Raija Kuisma, Katja Laakso-Leppänen, Kauko Lehtonen, Timo Lintula, Maarit Lipsanen-Rogers, Taru Maa, Sirpa Ojala, Annemaria Silvola ja Pasi Vainionpää. Poriginal Gallerian jury Porin Taiteilijaseura osallistui Porin taidemuseon ylläpitämän Poriginal Gallerian jurytystoiminnan uudistamisprosessiin. Prosessia koordinoi läänintaiteilija Marjo Heino Taiteen edistämiskeskuksesta. Suunnittelussa päädyttiin vaihtuvaan vertaisarviointiin, joka yhdessä taidemuseon johtajan ja galleriavastaavan kanssa toteuttaa jurytyksen. Juryyn valitaan vuosittain porilaisten taiteilijayhdistysten ehdottamana kolme jäsentä. Porin Taiteilijaseuran ehdotuksesta vuodelle 2015 näyttelyt valitsevaan juryyn valittiin kuvataiteilija Samu Raatikainen (TML).

5 5 P-GALLERIAN NÄYTTELYT JA KÄVIJÄT P-gallerialle vuosi 2014 oli sen kolmas kokonainen näyttelyvuosi. Yhteensä koko vuonna P-gallerian näyttelyt saavuttivat 2425 kävijää. Näyttelyvuosi sisälsi yksityisnäyttelyitä, ryhmänäyttelyitä sekä yhteisnäyttelyitä. Näyttelynpitäjinä oli Porin Taiteilijaseuran omia jäseniä sekä taiteilijoita muista yhdistyksistä ja muualta Suomesta. Paraati oli läänintaiteilija Marjo Heinon tuottama projektinäyttely, jossa oli esillä 80 lintu-aiheista omakuvaa satakuntalaisilta ammattitaiteilijoilta. Paraati oli avoin kaikille satakuntalaisille taiteilijoille. Kuvataiteilija Kaisu Koiviston näyttely oli yhdistyksen kutsunäyttely. Sen ripustus ja valvonta hoidettiin jäsenistön talkootyönä HAHH!-ryhmä 184 kävijää Anja Levoranta - Matka 114 kävijää Hannele Tarna: Kyyhkynen 104 kävijää Laura Impola: Unettomuutta ja muita pelkotiloja 112 kävijää Saskiat taiteilijoiden tukena 124 kävijää Paraati - Satakuntalaiset taiteilijat lintuina 315 kävijää Vähäx valottaa - lasten ja nuorten valokuvafestivaali 325 kävijää P:n kesä - Porin Taiteilijaseuran kesänäyttely 322 kävijää Nanna Evilampi 103 kävijää Kaisu Koivisto - maiseman kaipuu 190 kävijää Kalle Laitinen: Ilmassa 86 kävijää Kauko Lehtonen: Värinää 123 kävijää Anu Riestola: Kun olet poissa 73 kävijää Maija Toropainen ja Anne Kimiläinen: Matka horisonttiin 98 kävijää Kati Heljakka: Play away - vapaus leikkiä 152 kävijää Yhteensä kävijää JÄSENEDUT Yleisesti voi todeta, että kaikki Porin Taiteilijaseuran toiminta on myös jäsenille suunnattua toimintaa. Vuonna 2014 jäsenille tarjottiin muun muassa: alennusta P-gallerian näyttelytilasta, mahdollisuutta käyttää tilaa kokoontumiseen myös maksutta, mahdollisuus osallistua Taidelainaamoon, SkjL:n jäsenyyden kautta näyttelymahdollisuuksia valtakunnallisesti ja Porin taidemuseon mesenaattikortin. Jäsenille tarjottiin myös edullista koulutusta ja mahdollisuus verkostoitua muiden taiteilijoiden kanssa. SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET Kevätvuosikokous Kevätvuosikokous pidettiin P-galleriassa. Läsnä oli 9 yhdistyksen jäsentä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Mirja Vallinoja ja sihteerinä Tea Söderlund. Kokous hyväksyi vuoden 2013 toiminta- ja tilikertomuksen ja myönsi vastuuvapauden hallitukselle vuoden 2013 tileistä. Kokous nimitti pitkä-aikaisen yhdistyksen vaikuttajan Raija Kuisman yhdistyksen kunniajäseneksi.

6 6 Syysvuosikokous Syysvuosikokous pidettiin Taidelainaamossa. Läsnä oli 14 yhdistyksen jäsentä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Anna Halls ja sihteerinä Mirja Vallinoja. Kokous vahvisti vuoden 2015 toimintasuunnitelman ja talousarvion. Kokous ei tehnyt muutoksia jäsenmaksuihin, vaan vuodelle 2015 jäivät voimaan liittymismaksu 50 euroa [sis.ensimmäisen vuoden jäsenmaksun] ja jäsenmaksu 40 euroa. Kaksivuotiskaudelle valittiin puheenjohtajaksi Anna Halls. Varapuheenjohtajaksi valittiin Pasi Vainionpää. Hallituksen kahdeksi vuodeksi valittavista varsinaisista jäsenistä erovuoroisista jatkamaan kaudelle valitiin Tea Söderlund ja uutena Marko Lampisuo. Mirja Vallinoja ja Ari Koivisto jatkoivat varsinaisena jäsenenä. Hallituksen varajäseniksi valittiin vuodeksi 2015 Nanna Evilampi ja Annemaria Silvola. Yhdistyksen edustajiksi Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto ry:n vuosikokoukseen valittiin Anna Halls ja Kirsi Jaakkola. Varalle valittiin Tea Söderlund. Galleria- ja näyttelytoimikuntaan, joka toimii myös vuosijurynä, kokous valitsi jäseniksi Marko Lampisuon, Annemaria Silvolan ja Ari Koiviston sekä varajäseniksi Pasi Vainionpään, Timo Lintulan ja Tea Söderlundin. Näyttelysihteeriksi valittiin Annemaria Silvola. Toiminnantarkastajiksi valittiin KTM Petri Seppä ja YVTS Harri Savolainen. Yhdistyksen rahastonhoitajaksi valittiin KTM Tuija Puurila. YHDISTYKSEN TOIMIJAT Hallitus 2014 Puheenjohtaja Anna Halls, Varapuheenjohtaja Pasi Vainionpää Varsinaiset jäsenet: Ari Koivisto, Mirja Vallinoja, Tea Söderlund, Katri Tella Varajäsenet: Marko Lampisuo ja Timo Lintula. Hallitus kokoontui vuoden aikana 8 kertaa. Toimihenkilöt Yhdistyksen ja sen hallituksen sihteerinä toimi Mirja Vallinoja. Näyttelysihteerin tehtävistä sekä laskujen maksusta vastasi Tea Söderlund. Kirjanpidosta vastasi Tuija Puurila. Toiminnantarkastajina toimivat Petri Seppä ja Harri Savolainen. Työryhmät Hallitus jakoi toimintavastuutaan eri työryhmille. Vuosijury eli galleria- ja näyttelytoimikunnan muodostivat Ari Koivisto, Timo Lintula, Susi Waegelein, varajäseninään Kari Kuisma, Kauko Lehtonen ja Raili Rostiala-Laaksonen. Taidelainaamo-työryhmässä olivat mukana Mirja Vallinoja, Tea Söderlund,Pasi Vainionpää ja Marko Lampisuo. Residenssi-toimikunnan muodostivat Raija Kuisma ja Kirsi Jaakkola. Viikkarin kyläjuhla -tapahtumasta oli PTS:n osalta vastuussa Tea Söderlund.

7 7 Jäsenistö Yhdistykseen otettiin viisi uutta jäsentä vuonna 2014: Jonna Lepistö, Annemaria Silvola, Heli Väisänen, Nanna Evilampi ja Olga Krok. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden lopussa 89. Yhdistyksen taiteilijat toimivat tahoillaan aktiivisesti; näyttelyitä oli eri puolella Suomea museoissa, gallerioissa sekä myös ulkomailla. TIEDOTUS Tärkeä tiedotuskanava oli yhdistyksen kotisivut osoitteessa Sivuilta löytyi ajankohtaista tietoa yleisölle ja jäsenille yhdistyksen toiminnasta, P-galleriasta, jäsentaiteilijoista ja residenssitoiminnasta sekä Porin Taidelainaamosta. Yhdistyksen sisäistä tiedotusta hoidettiin nettisivujen lisäksi jäsenkirjein, sähköpostin välityksellä, Facebookin sisäisen ryhmän kautta ja tarvittaessa kokoontumalla sekä puhelimitse. Yhdistyksen jäsenet saivat vuoden aikana 4 jäsenkirjettä sekä viikoittain tietoa sähköpostitse ja Facebookissa. Tiedotusta lisättiin erityisesti sosiaalisessa mediassa. Taidemaalariliiton ja Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto ry:n kanssa vaihdettiin jäsenkirjeitä. Yhdistys tiedotti vaihtuvista näyttelyistä ja tapahtumista kolmen viikon välein sekä muulloinkin tarpeen mukaan tiedotusvälineille sekä jäsenistölle. Näyttelyhauista ja näyttelyistä tiedotettiin kahdesti vuodessa ilmestyvässä Helsingin Taiteilijaseuran julkaisemassa Pienessä galleriaoppaassa sekä valtakunnallisesti suoraan taiteilijoille, taideyhdistyksille ja liitoille. Taide-lehden näyttelykalenterissa oli tieto kulloisestakin näyttelystä. EDUSTUS Yhdistystä edustivat yleisesti hallituksen puheenjohtaja Anna Halls ja varapuheenjohtaja Pasi Vainionpää. Yhdistystä edustivat Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto ry:n kevätkokouksessa Kirsi Jaakkola ja Anna Halls ja syysvuosikokouksessa Kirsi Jaakkola. Kirsi Jaakkola toimi kuluneena vuonna Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton hallituksessa. Raija Kuisma oli Kuvasto ry:n hallituksessa ja Digikuvasto Art Oy:n hallituksessa sekä Suomen taideakatemian säätiön hallituksessa varajäsenenä. Kirsi Jaakkola oli yhdistyksen jäsenyyden kautta valittuna STSn edustajistossa. Tea Söderlund edusti yhdistystä Porilaiset Kulttuurijärjestöt ry:n hallituksessa varapuheenjohtajana ja Konttuuri-projektin ohjausryhmän puheenjohtajana sekä Viikkarin kyläjuhlatoimikunnassa. Yhdistyksen kansainvälisestä toiminnasta mm. Portait-residenssin ja Raumars-taiteilijavierasohjelman kautta vastasivat Raija Kuisma ja Kirsi Jaakkola. Taavin tulet -toimikunnassa yhdistystä edusti Pasi Vainionpää. Yhdistyksen edustus vaikutti valtakunnallisella tasolla satakuntalaisten taiteilijoiden sijoittumiseen ja valintaan eri lautakuntiin. Marko Lampisuo toimi mm. SKjL:n vuosinäyttelyn juryttäjänä. Yhdistyksen jäsentaiteilijoita oli mukana valtakunnallisissa kuvataidejärjestöjen jurytetyissä näyttelyissä.

8 8

PORIN TAITEILIJASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 2016

PORIN TAITEILIJASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 2016 Porin Taiteilijaseura ry P-galleria Yrjönkatu 3, 28100 PORI 044 770 3773 porin.taiteilijaseura@gmail.com www.porintaiteilijaseura.fi PORIN TAITEILIJASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 2016 YLEISTÄ Vuosi 2016 oli

Lisätiedot

PORIN TAITEILIJASEURA RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015

PORIN TAITEILIJASEURA RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 1 Porin Taiteilijaseura ry P-galleria Yrjönkatu 3, 28100 Pori Portait-työhuone Antinkatu 33 A, 28130 Pori www.porintaiteilijaseura.fi porin.taiteilijaseura@gmail.com Puhelin +358 44 770 3733 PORIN TAITEILIJASEURA

Lisätiedot

PORIN TAITEILIJASEURA RY:N TOIMINTASUUNNITELMAVUODELLE 2017

PORIN TAITEILIJASEURA RY:N TOIMINTASUUNNITELMAVUODELLE 2017 Porin Taiteilijaseura ry P-galleria Yrjönkatu 3, 28100 Pori Portait-työhuone Antinkatu 33 A, 28130 Pori www.porintaiteilijaseura.fi porin.taiteilijaseura@gmail.com Puhelin +358 44 770 3733 PORIN TAITEILIJASEURA

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2014 Materia ry

TOIMINTAKERTOMUS 2014 Materia ry TOIMINTAKERTOMUS 2014 Materia ry SISÄLLYSLUETTELO 1. Johdanto 2. Hallitus ja hallituksen kokoukset 3. Jäsenet 4. Yhdistyksen toiminta 4.1 Näyttelyt, messut ja muut tapahtumat 4.2 Tiedotus 4.3 Yhteistyökumppanit

Lisätiedot

Taidekoulutus. Yksityisnäyttelyitä: CURRICULUM VITAE. Nimi: Anja Levoranta. s.1938, Noormarkku

Taidekoulutus. Yksityisnäyttelyitä: CURRICULUM VITAE. Nimi: Anja Levoranta. s.1938, Noormarkku CURRICULUM VITAE Nimi: Anja Levoranta s.1938, Noormarkku Taidekoulutus Kurssimuotoisia opintoja mm. Vapaassa taidekoulussa, Oriveden opistossa, Kuusamon kansanopistossa ja Helsingin Taiteilijaseuran kursseilla.

Lisätiedot

Toimintakertomus 2016

Toimintakertomus 2016 Toimintakertomus 2016 Naivistien Ystävät ry Puh. 050 3132207 (pj.) c/o Naivistit Iittalassa Hollajantie 2 14500 Iittala www.naivistienystavat.fi naivistienystavat@gmail.com rek 14.5.2012. No: 207.968.

Lisätiedot

Tule mukaan: Porin Taiteilijaseura Viikkarin kyläjuhlilla lauantaina 16. toukokuuta 2015: PICADO-viirityöpaja ja Julkimaalaustempaus

Tule mukaan: Porin Taiteilijaseura Viikkarin kyläjuhlilla lauantaina 16. toukokuuta 2015: PICADO-viirityöpaja ja Julkimaalaustempaus Keväinen tervedys Taiteillijaseurasta! tulee tässä sähköisenä. Liitteenä tulostettava versio. Tule mukaan: Porin Taiteilijaseura Viikkarin kyläjuhlilla lauantaina 16. toukokuuta 2015: PICADO-viirityöpaja

Lisätiedot

Kuopion kuvataiteilijat ry, Ars Libera. Aapatie 1, 70780 Kuopio. 050-4901531/ 040-7621830. www.arslibera.com

Kuopion kuvataiteilijat ry, Ars Libera. Aapatie 1, 70780 Kuopio. 050-4901531/ 040-7621830. www.arslibera.com TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Kuopion kuvataiteilijat ry, Ars Libera. Aapatie 1, 70780 Kuopio. 050-4901531/ 040-7621830. www.arslibera.com 1. YHDISTYS 2. ORGANISAATIO Kuopion kuvataiteilijat ry eli Ars Libera

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Materia ry

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Materia ry TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Materia ry SISÄLLYSLUETTELO 1. Johdanto 2. Hallitus ja hallituksen kokoukset 3. Jäsenet 4. Yhdistyksen toiminta 5. Näyttelyt, seminaarit ja muut tapahtumat 6. Muut toiminta 5.1

Lisätiedot

1950 Kaarina Sillankorvantie 23a

1950 Kaarina Sillankorvantie 23a ANU TUOMI ANU VAISTO 1950 Kaarina Sillankorvantie 23a taidemaalari 21380 Aura www.anutuomi.fi 0449064950 Taidemaalariliiton jäsen Arte ry:n kunniajäsen Arten gallerioiden Joe s ja Titanik perustajajäsen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Materia ry

TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Materia ry TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Materia ry SISÄLLYSLUETTELO 1. Johdanto 2. Hallitus ja hallituksen kokoukset 3. Jäsenet 4. Yhdistyksen toiminta 5. Näyttelyt, messut ja muut tapahtumat 6. Tiedotus 7. Muu toiminta

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

Curriculum Vitae. Kuvataiteilija, KuM, TaM MOLLU HEINO. s.1967 Tampereella Asuu ja työskentelee Luvialla. www.molluheino.fi

Curriculum Vitae. Kuvataiteilija, KuM, TaM MOLLU HEINO. s.1967 Tampereella Asuu ja työskentelee Luvialla. www.molluheino.fi Curriculum Vitae Kuvataiteilija, KuM, TaM MOLLU HEINO s.1967 Tampereella Asuu ja työskentelee Luvialla www.molluheino.fi OPINNOT 2005 Jatko opinnot, Aalto yliopiston Taiteen ja suunnittelun korkeakoulu

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2007. Anne Meskanen 13.9.-7.10.2007

TOIMINTAKERTOMUS 2007. Anne Meskanen 13.9.-7.10.2007 TOIMINTAKERTOMUS 2007 Anne Meskanen 13.9.-7.10.2007 Sofi a Wilkman 18.7.-12.8.2007 Alli Savolainen 1.-25.2.2007 Pekka Hepoluhta 10.10.-4.11.2007 VUONNA 2007 Espoon Kuvataiteilijat ry:n toimipisteiden määrä

Lisätiedot

MOLLU HEINO OPINNOT YKSITYISNÄYTTELYT. s.1967 Tampereella Kuvataiteilija, KuM, TaM Asuu ja työskentelee Luvialla www.molluheino.fi

MOLLU HEINO OPINNOT YKSITYISNÄYTTELYT. s.1967 Tampereella Kuvataiteilija, KuM, TaM Asuu ja työskentelee Luvialla www.molluheino.fi MOLLU HEINO s.1967 Tampereella Kuvataiteilija, KuM, TaM Asuu ja työskentelee Luvialla www.molluheino.fi OPINNOT 2004 Taiteen maisteri, Taideteollinen korkeakoulu 1999 Kuvataiteen maisteri, Kuvataideakatemia

Lisätiedot

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 Sisällys Esityslista...1 Toimintakertomus 1.8.2013 31.7.2014...2 Esitys toimintasuunnitelmaksi 2014 2015...4 Tilinpäätös 31.7.2014...5 Talousarvio toimikaudelle 1.8.2014

Lisätiedot

MOLLU HEINO (Marjo Heino-Fihlman)

MOLLU HEINO (Marjo Heino-Fihlman) MOLLU HEINO (Marjo Heino-Fihlman) s.1967 Tampereella Kuvataiteilija, KuM, TaM Branderinkuja 7 29100 Luvia 044 5581240 marjohf@gmail.com kotisivut www.mursu.net/mollu OPINNOT 2005- Jatko-opinnot, Aalto

Lisätiedot

Olen Tarja Sinikka Kyllijoki. Asunut Eurassa vuodesta 1978 lähtien.

Olen Tarja Sinikka Kyllijoki. Asunut Eurassa vuodesta 1978 lähtien. Tarja Kyllijoki (Helander) Välitie 10 27500 Kauttua 0505896605 tarjakyllijoki@gmail.com Olen Tarja Sinikka Kyllijoki. Asunut Eurassa vuodesta 1978 lähtien. Taidegrafiikka on haastava, moniulotteinen sekä

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 Toiminta Hallitus Suomen Saksanpystykorva harrastaja Sapy ry:n tarkoituksena on tehdä eri saksanpystykorvia ja eri harrastusmuotoja tunnetuksi, tuoda rotujen harrastajat yhteen,

Lisätiedot

Liite 2 Aluetaidemuseoiden nelivuotisneuvottelut Suunnitelmamatriisi 2014 2017 Neuvottelupäivämäärä 20.3.2014

Liite 2 Aluetaidemuseoiden nelivuotisneuvottelut Suunnitelmamatriisi 2014 2017 Neuvottelupäivämäärä 20.3.2014 Kauden 2014 2017 alueellisen toiminnan päätavoitteet: 1. Taidetoimijoiden ja taiteilijoiden yhteistyön kehittäminen sekä alueellisella että kansainvälisellä tasolla 2. Taidemuseon merkityksen kasvattaminen

Lisätiedot

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston 32. toimintavuosi. Ammattiosastomme toiminta on ollut jälleen kuluneena

Lisätiedot

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(5) VUOSIKOKOUS 31.3.2015 Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Paikka Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B Osallistujat Fordell Pertti Juntunen Raija Kauppinen Esko Kallio

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2009 ETELÄ SAVON ADHD, AUTISMI JA DYSFASIAYHDISTYS RY

TOIMINTAKERTOMUS 2009 ETELÄ SAVON ADHD, AUTISMI JA DYSFASIAYHDISTYS RY TOIMINTAKERTOMUS 2009 ETELÄ SAVON ADHD, AUTISMI JA DYSFASIAYHDISTYS RY HALLITUS Rauno Veijanen jatkoi yhdistyksen puheenjohtajana ja Pasi Juuti sihteerinä. Varapuheenjohtajana toimi Hannele Rintavaara

Lisätiedot

Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. Yhdistyksen puheenjohtaja Ville Savoranta avasi kokouksen.

Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. Yhdistyksen puheenjohtaja Ville Savoranta avasi kokouksen. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 12.10.2013 klo 12.00 12.30 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

Hyvä Jäsenemme! Johtokunta. Johtokunnan jäsenet toimintavuonna 2009:

Hyvä Jäsenemme! Johtokunta. Johtokunnan jäsenet toimintavuonna 2009: MTK- Kerimäki Toimintakertomus 2009 Hyvä Jäsenemme! MTK-Kerimäen tuottajayhdistyksen johtokunta päätti toimittaa vuoden 2009 toimintakertomuksen kaikille jäsenilleen. Yhdistyksen toiminta oli vuonna 2009

Lisätiedot

Hämeenlinnan Kameraseura ry säännöt.

Hämeenlinnan Kameraseura ry säännöt. Hämeenlinnan Kameraseura ry säännöt. 1. Yhdistyksen nimi on Hämeenlinnan Kameraseura ry, ja sen kotipaikka on Hämeenlinnan kaupunki. Seura toimii Hämeenlinnassa. 2. Seuran tarkoituksena on edistää ja kohottaa

Lisätiedot

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS ESITYSLISTA Aika: 19.2.2013 klo 18.00 Paikka: Keskussairaalan hallintorakennuksen kokoustila Porrassalmenkatu 35-37, vanhan sisäpihan hallintorakennus 1. VUOSIKOKOUKSEN

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS SÄKYLÄN VAPAAEHTOISEN PALOKUNNAN TOIMINNASTA VUODELTA 2013, SEN 79. TOIMINTAVUODELTA

TOIMINTAKERTOMUS SÄKYLÄN VAPAAEHTOISEN PALOKUNNAN TOIMINNASTA VUODELTA 2013, SEN 79. TOIMINTAVUODELTA 1 (3) TOIMINTAKERTOMUS SÄKYLÄN VAPAAEHTOISEN PALOKUNNAN TOIMINNASTA VUODELTA 2013, SEN 79. TOIMINTAVUODELTA YLEISTÄ Palokuntamme toiminta on ollut toimintakertomusvuoden aikana vilkasta. Yhteistyö Satakunnan

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

KERAVAN TAIDEMUSEON YSTÄVÄT ry. 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka

KERAVAN TAIDEMUSEON YSTÄVÄT ry. 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka KERAVAN TAIDEMUSEON YSTÄVÄT ry 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Keravan Taidemuseon ystävät ry. ja sen kotipaikka on Kerava. Yhdistyksen toimialue on Keravan kaupunki ja sen lähialueella

Lisätiedot

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013 Oikaristen Sukuseura Ry:n toimintakertomus 2013 Kuva: Sirpa Heikkinen 2013 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2013 Oikaristen 13-vuotiaan sukuseuran toiminta jatkui edelleen aktiivisena. Seuran

Lisätiedot

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013 Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Paikka Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A Osallistujat Käsitellyt asiat: Laatikainen Sinikka Fordell

Lisätiedot

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220.

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. 1 2 3 4 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry TOIMINTAKERTOMUS 1.7.2013 30.6.2014 YLEISTÄ Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. Toimintaa

Lisätiedot

"KORKI" Näyttelyvaihto Ars-Häme, Hämeenlinna/ PskovART, Pihkova

KORKI Näyttelyvaihto Ars-Häme, Hämeenlinna/ PskovART, Pihkova "KORKI" Näyttelyvaihto Ars-Häme, Hämeenlinna/ PskovART, Pihkova 2014-2015 "Dom na Nabereznoi"- PskovArt yhdistyksen galleria ja ateljeetilat Pihkovassa Riitta Kopra ja Pilvi Ojala osallistuivat Ars-Häme

Lisätiedot

ANSIOLUETTELO. JYRKI POUSSU Kuvataiteilija Pajakatu 3 B 3, 90100 Oulu GSM 0400-933873 jyrki.poussu@dnainternet.net. SYNTYNYT 1.6.

ANSIOLUETTELO. JYRKI POUSSU Kuvataiteilija Pajakatu 3 B 3, 90100 Oulu GSM 0400-933873 jyrki.poussu@dnainternet.net. SYNTYNYT 1.6. ANSIOLUETTELO JYRKI POUSSU Kuvataiteilija Pajakatu 3 B 3, 90100 Oulu GSM 0400-933873 jyrki.poussu@dnainternet.net SYNTYNYT 1.6.1960 Kuusamossa TAIDEOPINNOT Lahden Taideinstituutti 1984-1988 Limingan taidekoulu

Lisätiedot

1969 1974 Taideteollinen Oppilaitos (nyk. Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu)

1969 1974 Taideteollinen Oppilaitos (nyk. Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu) 1 / 4 Ulla-Maija Vaittinen ullamaija.vaittinen@gmail.com Puh 050 33 827 86 Hilda Flodininkuja 2 A 7, 00300 HELSINKI OPINNOT 1969 1974 Taideteollinen Oppilaitos (nyk. Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun

Lisätiedot

Suomen Taidegraafikot Finlands Konstgrafiker ry

Suomen Taidegraafikot Finlands Konstgrafiker ry Suomen Taidegraafikot Finlands Konstgrafiker ry 1 Yhdistyksen nimi on Suomen Taidegraafikot Finlands Konstgrafiker ry ja sen kotipaikka on Helsingin kaupunki. Yhdistyksestä käytetään näissä säännöissä

Lisätiedot

Taideakatemia/täydennyskoulutus,

Taideakatemia/täydennyskoulutus, CURRICULUM VITAE Anastasia HELMI Maria LEPPÄKOSKI GSM 0400 444499 helmi2.leppakoski@gmail.com www.kuvataiteilijamatrikkeli.fi/fi/taiteilijat/2555 Syntymäpaikka: Impilahti OPINNOT Taideakatemia/täydennyskoulutus,

Lisätiedot

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS ESITYSLISTA Aika: 19.2.2014 klo 18.00 Paikka: Kahvila Nanda Wanha Talo, Savilahdenkatu 12, Mikkeli 1. VUOSIKOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi-Maaria

Lisätiedot

Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society. nimisen yhdistyksen säännöt

Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society. nimisen yhdistyksen säännöt Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society nimisen yhdistyksen säännöt 1 Yhdistyksen nimi on Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society Yhdistyksen kotipaikka on Tampere. 2

Lisätiedot

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Perustettu 1962

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Perustettu 1962 1 Kokouksen avaus VUOSIKOKOUS 12.2.2007 ESITYSLISTA 2 Kokouksen laillisuuden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta 5 Vuoden 2006

Lisätiedot

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen.

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen. KOKOUSKUTSU Vuosikokous 2016 Aika: 8.3.2016 kello 19.00 Paikka: Sauna Arla, Kaarlenkatu 15, Helsinki ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen: puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

Taideteollinen Oppilaitos kuvat.op. auskultointi Oulun yliopisto, kasvatustieteen appropbatur

Taideteollinen Oppilaitos kuvat.op. auskultointi Oulun yliopisto, kasvatustieteen appropbatur ULLA-MAIJA VAITTINEN 1/5 ullamaija.vaittinen@gmail.com Puh 050 33 827 86 Hilda Flodinin kuja 2 A 7 00300 HELSINKI OPINNOT 1969 74 Taideteollinen Oppilaitos JATKO-OPINNOT 1985 kuvat.op. auskultointi 1985

Lisätiedot

(Kaupunginvaltuusto hyväksynyt 27.10.2008. Myöhemmin tehdyt muutokset ja lisäykset on mainittu tekstin yhteydessä.)

(Kaupunginvaltuusto hyväksynyt 27.10.2008. Myöhemmin tehdyt muutokset ja lisäykset on mainittu tekstin yhteydessä.) KULTTUURITOIMEN J O H T O S Ä Ä N T Ö (Kaupunginvaltuusto hyväksynyt 27.10.2008. Myöhemmin tehdyt muutokset ja lisäykset on mainittu tekstin yhteydessä.) I LUKU KULTTUURILAUTAKUNTA Toiminta-ajatus Toimiala

Lisätiedot

CV 1 (5) Lehto-Toivanen Riitta. Synt. Eurajoki 1959

CV 1 (5) Lehto-Toivanen Riitta. Synt. Eurajoki 1959 CV 1 (5) Nimi Lehto-Toivanen Riitta Synt. Eurajoki 1959 Yhteystiedot Saaristontie 104 27150 EURAJOKI Email: riitta.lehtotoivanen@gmail.com http://www.oranssitajatukset.fi Opinnot 1979 Ylioppilas 1995 Kasvatustieteen

Lisätiedot

HYY seniorit ry, HUS seniorer rf. Rek. no 192.654 SÄÄNNÖT

HYY seniorit ry, HUS seniorer rf. Rek. no 192.654 SÄÄNNÖT HYY seniorit ry, HUS seniorer rf SÄÄNNÖT Yhdistysrekisteri vahvistanut 27.10.2005 HYY-seniorit, HUS-seniorer rf SÄÄNNÖT 2 (5) 1 Nimi, kotipaikka ja kielet Yhdistyksen nimi on HYY-seniorit ry, HUS-seniorer

Lisätiedot

MAURI OLAVI KEINÄNEN, CURRICULUM VITAE. Kuvataiteilija ja maisteri (TM). Mauri Olavi Keinänen / Wikipedia. e-mail. mauri.keinanen@hotmail.

MAURI OLAVI KEINÄNEN, CURRICULUM VITAE. Kuvataiteilija ja maisteri (TM). Mauri Olavi Keinänen / Wikipedia. e-mail. mauri.keinanen@hotmail. MAURI OLAVI KEINÄNEN, CURRICULUM VITAE Kuvataiteilija ja maisteri (TM). Mauri Olavi Keinänen / Wikipedia e-mail. mauri.keinanen@hotmail.com Puh. 044-3299678 OPINNOT - Lahden Taideinstituutti, ammattikorkeakoulu,

Lisätiedot

Finnish Bone Society. Yhdistyksen säännöt. 1 Yhdistyksen nimi on Finnish Bone Society r.y. 2 Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki

Finnish Bone Society. Yhdistyksen säännöt. 1 Yhdistyksen nimi on Finnish Bone Society r.y. 2 Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki Finnish Bone Society Yhdistyksen säännöt 1 Yhdistyksen nimi on Finnish Bone Society r.y. 2 Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki 3 Yhdistyksen tarkoituksena on toimia yhdyssiteenä luututkimuksesta kiinnostuneiden

Lisätiedot

Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio

Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2013 Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Läsnä: Ari Immonen Petri Immonen Jussi Sila Annaleena Sila Tea Lassinaro Marjo

Lisätiedot

Espoon Kuvataiteilijat - Esbo Bildkonstnärer ry TOIMINTAKERTOMUS 2014

Espoon Kuvataiteilijat - Esbo Bildkonstnärer ry TOIMINTAKERTOMUS 2014 Espoon Kuvataiteilijat - Esbo Bildkonstnärer ry TOIMINTAKERTOMUS 2014 Jaanika Peernan näyttelyn avajaiset uudessa Galleria AARNIssa 15.4.2014. Kuva: Grete Ahtola 1 SISÄLTÖ Espoon Kuvataiteilijat - Esbo

Lisätiedot

Selkämeren kansallispuiston ystävät ry - yhdistyksen säännöt

Selkämeren kansallispuiston ystävät ry - yhdistyksen säännöt Hyväksytty Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin 16.9.2013 Yhdistyksen rekisterinumero 211.052 Selkämeren kansallispuiston ystävät ry - yhdistyksen säännöt Yhdistyksen nimi 1 Yhdistyksen

Lisätiedot

Suomenpienhevosyhdistyksen toimintakertomus 2016

Suomenpienhevosyhdistyksen toimintakertomus 2016 Suomenpienhevosyhdistyksen toimintakertomus 2016 1. Yleistä Yhdistyksen tarkoituksena on lisätä suomenpienhevosten arvostusta ja sen käyttömuotoja, sekä turvata maahamme kehittyneen alkuperäisrodun sukujen

Lisätiedot

Kannuksen Kotiseutupäivät Kotiseutupäivillä yhdistystä edustivat Ritva Niemikorpi, Martti Määttä ja Leila Keski-Korpi.

Kannuksen Kotiseutupäivät Kotiseutupäivillä yhdistystä edustivat Ritva Niemikorpi, Martti Määttä ja Leila Keski-Korpi. Jäsentiedote 11.10.2010 Iloiset syksyn toivotukset jäsenistöllemme! Vaikka viimeiset lehdet putoilevatkin jo puista, ei yhdistyksemme siirry talviunille. Porhallamme iloisesti kohti joulua ja syksyn ja

Lisätiedot

SUOMEN KATALYYSISEURA FINSKA KATALYSSÄLLSKAPET - FINNISH CATALYSIS SOCIETY

SUOMEN KATALYYSISEURA FINSKA KATALYSSÄLLSKAPET - FINNISH CATALYSIS SOCIETY SUOMEN KATALYYSISEURA FINSKA KATALYSSÄLLSKAPET - FINNISH CATALYSIS SOCIETY Säännöt 14.4.2016 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen katalyysiseura, ruotsiksi Finska katalyssällskapet

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Joensuun Taiteilijaseura ry ja kotipaikka Joensuu.

Yhdistyksen nimi on Joensuun Taiteilijaseura ry ja kotipaikka Joensuu. 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Joensuun Taiteilijaseura ry ja kotipaikka Joensuu. 2 Tarkoitus ja toiminta Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kuvataiteilijoiden ammatillista asemaa

Lisätiedot

Framtidens Vänner rf. Toimintasuunnitelma. ja talousarvio. vuodelle

Framtidens Vänner rf. Toimintasuunnitelma. ja talousarvio. vuodelle 11.2.2017 Tulevaisuuden Ystävät ry Framtidens Vänner rf Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2017 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 Tulevaisuuden Ystävät ry:n toiminnan tarkoituksena on kutsua eri

Lisätiedot

1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA YLEISTÄ

1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA YLEISTÄ 1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 1. YLEISTÄ SF-Caravan Ydin-Häme ry on perustettu Tuusulassa 19.11.2011 Kantele Caravan nimellä. Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin

Lisätiedot

NAISAGRONOMIEN VUOSIKOKOUS FAZER KEKSEILLÄ TIISTAINA

NAISAGRONOMIEN VUOSIKOKOUS FAZER KEKSEILLÄ TIISTAINA Naisagronomien jäsenkirje 2/2014 28. lokakuuta 2014 HYVÄ NAISAGRONOMI Syksy on jo pitkällä ja pian on taas vuosikokouksen aika, toivottavasti pääset osallistumaan. Kaipaamme myös ajatuksiasi ja toiveitasi

Lisätiedot

Osallistavaa tiedotusta Porin malliin Heli Nukki, Porin kaupunkisuunnittelu

Osallistavaa tiedotusta Porin malliin Heli Nukki, Porin kaupunkisuunnittelu Osallistavaa tiedotusta Porin malliin Heli Nukki, Porin kaupunkisuunnittelu Näyttely- kokonaisuus Osarahoitus: Euroopan aluekehitysrahasto Länsi-Suomi Toimintalinja 3: Alueiden saavutettavuuden ja toimintaympäristön

Lisätiedot

VAUVOJEN VÄRIKYLPY ohjaaja Satakunnan lasten kulttuurikeskus.

VAUVOJEN VÄRIKYLPY ohjaaja Satakunnan lasten kulttuurikeskus. CURRICULUM VITAE MERJA ALA-OLLA Syntynyt 1965, Laitila Ihoden Kylätie 70 27320 IHODE Suomi, Finland +358445331718 artmerkut@gmail.com www.artmerkut.fi Ammatti ja jäsenyydet Kuvataiteilija, taidegraafikko,

Lisätiedot

Suomen Taidegraafikot Finlands Konstgrafiker ry:n säännöt (8.6.2012)

Suomen Taidegraafikot Finlands Konstgrafiker ry:n säännöt (8.6.2012) Suomen Taidegraafikot Finlands Konstgrafiker ry:n säännöt (8.6.2012) 1 YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Suomen Taidegraafikot Finlands Konstgrafiker ry. Kansainvälisissä yhteyksissä käytetään

Lisätiedot

HELSINGIN TAITEILIJASEURA TOIMINTASUUNNITELMA 2013 HALLITUKSEN ESITYS VUOSIKOKOUKSELLE

HELSINGIN TAITEILIJASEURA TOIMINTASUUNNITELMA 2013 HALLITUKSEN ESITYS VUOSIKOKOUKSELLE 1 HELSINGINTAITEILIJASEURA TOIMINTASUUNNITELMA2013 HALLITUKSENESITYSVUOSIKOKOUKSELLE 1.YLEISTÄ HelsinginTaiteilijaseurary:ntarkoituksenaonedistääjavalvoahelsinkiläistenkuvataiteilijoidenyleisiä jayhteisiäammatillisia,taloudellisiajasosiaalisiaetujasekäedistääsuurenyleisönkuvataiteen

Lisätiedot

Varsinainen liittokokous alkaa

Varsinainen liittokokous alkaa KUUROJEN LIITTO RY ESITYSLISTA 1 (5) Varsinainen liittokokous Aika 11.6.2016 Paikka Porin Yliopistokeskus, Pohjoisranta 11, 28101 Pori Lounas klo 12.00-13.00 Kahvi klo 15.30 16.00 9.00 10.00 Edustajavaltakirjojen

Lisätiedot

TOURULAN-KEIHÄSKOSKEN KYLÄYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT. 1 Nimi ja kotipaikka

TOURULAN-KEIHÄSKOSKEN KYLÄYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT. 1 Nimi ja kotipaikka TOURULAN-KEIHÄSKOSKEN KYLÄYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Tourulan-Keihäskosken kyläyhdistys ry ja sen kotipaikka on Pöytyän kunta. Yhdistyksen toiminta-alueena on Tourulan

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016 Kiimingin jäälihalli Jäälintie 6 90900 Kiiminki 1.3.2016 klo 18.00 Kokouspöytäkirja 1. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja Harri Sanaksenaho avasi

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT. 1. Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja kielet

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT. 1. Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja kielet YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1. Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja kielet Yhdistyksen nimi on Sinebrychoffin taidemuseon ystävät r.y., ruotsiksi Konstmuseet Sinebrychoffs vänner r.f. Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 VUOSI 2015 OLI YHDISTYKSEN 76. TOIMINTAVUOSI

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 VUOSI 2015 OLI YHDISTYKSEN 76. TOIMINTAVUOSI Pohjois-Savon terveydenhoitajayhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 VUOSI 2015 OLI YHDISTYKSEN 76. TOIMINTAVUOSI YHDISTYKSEN HALLITUS JA TOIMIHENKILÖT HALLITUS Puheenjohtaja Fatima Moursad (Maaninka),

Lisätiedot

25.1.2015. Framtidens Vänner rf. Toimintasuunnitelma. ja talousarvio. vuodelle

25.1.2015. Framtidens Vänner rf. Toimintasuunnitelma. ja talousarvio. vuodelle 25.1.2015 Tulevaisuuden Ystävät ry Framtidens Vänner rf Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2015 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 Tulevaisuuden Ystävät ry:n toiminnan tarkoituksena on kutsua eri

Lisätiedot

SOMAKISS ry:n säännöt

SOMAKISS ry:n säännöt SOMAKISS ry:n säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on SOMAKISS ry ja kotipaikka, Helsinki 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen tarkoituksena on edistää somali- ja abessinialaiskissojen kasvatusta,

Lisätiedot

TAIDEOPINNOT Taideteollinen ammattikoulu, iltalinja, yleisellä ja graafisella linjalla 1969 1971 Suomen Taideakatemian koulu, taidemaalaus 1974 1978

TAIDEOPINNOT Taideteollinen ammattikoulu, iltalinja, yleisellä ja graafisella linjalla 1969 1971 Suomen Taideakatemian koulu, taidemaalaus 1974 1978 1 (5) OLLI KOKKONEN s. 1952 Jämijärvi OSOITE: Likolahdenkatu 67 as 3 44150 ÄÄNEKOSKI Puh. 040 324 7171 ANSIOLUETTELO Teoksia ensi kerran esillä v. 1969 TAIDEOPINNOT Taideteollinen ammattikoulu, iltalinja,

Lisätiedot

Kymenlaakson Rakennusperinneyhdistys Iisakki ry. Toimintakertomus

Kymenlaakson Rakennusperinneyhdistys Iisakki ry. Toimintakertomus Kymenlaakson Rakennusperinneyhdistys Iisakki ry Toimintakertomus 2015 Sisällys 1. Yhdistyksen tarkoitus 1 2. Hallitus 1 3. Yhdistyksen kokoukset 1 4. Toiminta 2 5. Tiedottaminen 2 6. Talous 3 1 1. YHDISTYKSEN

Lisätiedot

Rantapohja-alueen Hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2013 1/4

Rantapohja-alueen Hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2013 1/4 Rantapohja-alueen Hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2013 1/4 Reposelän ampumarata 90910 Kiiminki 25.3.2013 klo 18.00. Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus. Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Heikki Pitkänen

Lisätiedot

Liite 2 Aluetaidemuseoiden nelivuotisneuvottelut Suunnitelmamatriisi 2014 2017 Neuvottelupäivämäärä 6.3.2014

Liite 2 Aluetaidemuseoiden nelivuotisneuvottelut Suunnitelmamatriisi 2014 2017 Neuvottelupäivämäärä 6.3.2014 Kauden 2014 2017 alueellisen toiminnan päätavoitteet: 1. Varsinaissuomalaisen kuvataidekulttuurin tukeminen ja sen tunnettuuden lisääminen 2. Varsinais-Suomi on kuvataiteilijoiden näkökulmasta houkutteleva

Lisätiedot

Aika: 22.1.2016 klo 18.30 Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 222, Lindforsinkatu 5, Tampere

Aika: 22.1.2016 klo 18.30 Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 222, Lindforsinkatu 5, Tampere Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2016 Aika: 22.1.2016 klo 18.30 Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 222, Lindforsinkatu 5, Tampere Läsnä: Ari Immonen Jari Yltävä Tarja Myry Olli Lassinaro Anu Karrimaa Anna

Lisätiedot

Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt

Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt Hyväksytty yhdistyksen kevätkokouksessa 29.3.2014. 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Porin akateeminen nörttikulttuurin arvostusseura ja

Lisätiedot

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Ma 6.2.2017 klo 17.00 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

HENKILÖTIEDOT Lasitaiteilija, syntynyt Nakkilassa 1950 Avioliitossa Raija Kuisman kanssa Tytär Hanna-Riikka Kuisma, poika Karri Kuisma TAIDEOPINNOT

HENKILÖTIEDOT Lasitaiteilija, syntynyt Nakkilassa 1950 Avioliitossa Raija Kuisman kanssa Tytär Hanna-Riikka Kuisma, poika Karri Kuisma TAIDEOPINNOT Kari Kuisma Vanhakoivistontie 32, 28360 Pori p. +358 44 020 0831 työhuone Antinkatu 33 A, 28130 Pori karikuisma@suomi24.fi www.karikuisma.fi www.finnishdesigners.fi/portfoliot/kari.kuisma HENKILÖTIEDOT

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Imatran Ketterä Juniorit ry ja kotipaikka Imatra. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi.

Yhdistyksen nimi on Imatran Ketterä Juniorit ry ja kotipaikka Imatra. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi. IMATRAN KETTERÄ JUNIORIT RY:N SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Imatran Ketterä Juniorit ry ja kotipaikka Imatra. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi. 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen

Lisätiedot

1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. ja sen kotipaikka on Tampereen kaupunki.

1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. ja sen kotipaikka on Tampereen kaupunki. Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. Rek.nro 149.234 Ensirek.pvm 13.6.1988 PIRKKA-HÄMEEN MEHILÄISHOITAJAT RY:N SÄÄNNÖT 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. ja sen kotipaikka

Lisätiedot

Taiteilijat O ry, Konstnärerna O rf TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2015

Taiteilijat O ry, Konstnärerna O rf TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2015 Taiteilijat O ry, Konstnärerna O rf TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2015 YLEISTÄ Taiteilijat O ry, Konstnärerna O rf on vuonna 2006 perustettu taideteollisen alan nykytaidetta edistävä ammatillinen

Lisätiedot

Ukko-Kolin Ystävät r.y.:n säännöt

Ukko-Kolin Ystävät r.y.:n säännöt Rekisterinumero 178573. Säännöt rekisteröity yhdistysrekisteriin 25.2.2000. Y-tunnus 1596966-6 Ukko-Kolin Ystävät r.y.:n säännöt Yhdistyksen nimi 1 Yhdistyksen nimi on Ukko-Kolin Ystävät r.y. Yhdistyksen

Lisätiedot

SUOMEN LAMMASYHDISTYKSEN SÄÄNNÖT

SUOMEN LAMMASYHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1 (4) SUOMEN LAMMASYHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Suomen Lammasyhdistys r.y., ruotsiksi Finlands Fårförening r.f. ja kotipaikka Helsingin kaupunki. 2 Yhdistyksen tarkoitus on edistää maamme

Lisätiedot

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY Toimintakertomus 2010 Sisältö 1. Toiminnan ydinalueet 1 2. Toiminta 1 2.1 Säännöllinen toiminta 1 2.2 Tapahtumat 1 2.3 Tapahtumia, joihin osallistuimme

Lisätiedot

Framtidens Vänner rf. Toimintasuunnitelma. ja talousarvio. vuodelle

Framtidens Vänner rf. Toimintasuunnitelma. ja talousarvio. vuodelle 11.1.2016 Tulevaisuuden Ystävät ry Framtidens Vänner rf Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2016 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016 Tulevaisuuden Ystävät ry:n toiminnan tarkoituksena on kutsua eri

Lisätiedot

CURRICULUM VITAE. RETROSPEKTIIVINEN NÄYTTELY Seinäjoen Taidehallissa 2003. YKSITYISNÄYTTELY ULKOMAILLA Riika, Latvia 1994

CURRICULUM VITAE. RETROSPEKTIIVINEN NÄYTTELY Seinäjoen Taidehallissa 2003. YKSITYISNÄYTTELY ULKOMAILLA Riika, Latvia 1994 TARJA POLARI Taidemaalari 14.7.2015 30.11.1943 Seinäjoki tarja.polari@kolumbus.fi www.elisanet.fi/tarja.polari http://www.kuvataiteilijamatrikkeli.fi/fi/taiteilijat/1119 CURRICULUM VITAE YKSITYISNÄYTTELYT

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2016 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2016... 3

Lisätiedot

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus)

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus) 1/5 Vuosikokouksen 2014 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet ja suvun toiminnasta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle

Lisätiedot

HELSINGIN FREELANCENÄYTTELIJÄYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT

HELSINGIN FREELANCENÄYTTELIJÄYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT HELSINGIN FREELANCENÄYTTELIJÄYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT 1 NIMI, KOTIPAIKKA JA TARKOITUS 1.1 Yhdistyksen nimi on Helsingin freelancenäyttelijäyhdistys ry. Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki. 1.2 Yhdistyksen

Lisätiedot

Kuopion kuvataiteilijat ry, Ars Libera. Aapatie 1, 70780 Kuopio. 050-4901531/ 040-7621830. www.arslibera.com

Kuopion kuvataiteilijat ry, Ars Libera. Aapatie 1, 70780 Kuopio. 050-4901531/ 040-7621830. www.arslibera.com TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Kuopion kuvataiteilijat ry, Ars Libera. Aapatie 1, 70780 Kuopio. 050-4901531/ 040-7621830. www.arslibera.com 1. YHDISTYS 2. ORGANISAATIO Kuopion kuvataiteilijat ry eli Ars Libera

Lisätiedot

SUOMEN TMT-MUSIIKKITERAPEUTIT RY.

SUOMEN TMT-MUSIIKKITERAPEUTIT RY. SUOMEN TMT-MUSIIKKITERAPEUTIT RY. SÄÄNNÖT 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen TMT-musiikkiterapeutit ry. ja sen kotipaikka on Pietarsaari. Yhdistyksen kielet ovat suomi ja ruotsi.

Lisätiedot

Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio

Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2012 Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Läsnä: Ari Immonen Petri Immonen Jussi Sila Annaleena Sila Veli-Matti Viitala

Lisätiedot

Raidonjärven suojeluyhdistys ry:n sääntömääräisen vuosikokouksen pöytäkirja

Raidonjärven suojeluyhdistys ry:n sääntömääräisen vuosikokouksen pöytäkirja Raidonjärven suojeluyhdistys ry:n sääntömääräisen vuosikokouksen pöytäkirja 07.08.2016 Raidonjärven suojeluyhdistys Ry Raidonpääntie 173 14300 Renko Pöytäkirja Aika: 07.08.2016 Paikka: Sirkka ja Teuvo

Lisätiedot

Yhdistyksen säännöt. 1. Yhdistyksen nimi, kotipaikka, toimialue ja perustamisaika

Yhdistyksen säännöt. 1. Yhdistyksen nimi, kotipaikka, toimialue ja perustamisaika Yhdistyksen säännöt 1. Yhdistyksen nimi, kotipaikka, toimialue ja perustamisaika Yhdistyksen nimi on Suomen Ringettevalmentajat SRiV ry, sen kotipaikka on Helsinki ja toimialue on koko Suomi. Yhdistys

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA Aika: 2.-3.12.2017, alkaen lauantaina 2.12. klo 14:00 Paikka: Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS Esitys: Eurooppanuorten

Lisätiedot

Inarijärvi-yhdistys ry:n säännöt

Inarijärvi-yhdistys ry:n säännöt Inarijärvi-yhdistys ry:n säännöt 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Inarijärvi-yhdistys ry ja sen kotipaikka on Inarin kunta. Yhdistyksen toiminta-alue käsittää Inarin, Utsjoen ja Sodankylän

Lisätiedot

VAUVOJEN VÄRIKYLPY ohjaaja Satakunnan lasten kulttuurikeskus.

VAUVOJEN VÄRIKYLPY ohjaaja Satakunnan lasten kulttuurikeskus. CURRICULUM VITAE MERJA ALA-OLLA Syntynyt 1965, Laitila Ihoden Kylätie 70 27320 IHODE Suomi, Finland +358445331718 artmerkut@gmail.com www.artmerkut.fi AMMATTI JA JÄSENYYDET Kuvataiteilija, taidegraafikko,

Lisätiedot

Liite 2 Aluetaidemuseoiden nelivuotisneuvottelut Suunnitelmamatriisi 2014 2017 Neuvottelupäivämäärä 13.2.2014

Liite 2 Aluetaidemuseoiden nelivuotisneuvottelut Suunnitelmamatriisi 2014 2017 Neuvottelupäivämäärä 13.2.2014 Kauden 2014 2017 alueellisen toiminnan päätavoitteet: 1. Aluetaidemuseon asiantuntijaroolin ja alueellisen yhteistyöverkoston vahvistaminen 2. Kiertonäyttelytoiminnan sekä verkkonäyttelyiden kehittäminen

Lisätiedot

1 (5) Yhdistyksen nimi on Rakkausrunot ry ja sen kotipaikka on Helsinki.

1 (5) Yhdistyksen nimi on Rakkausrunot ry ja sen kotipaikka on Helsinki. 1 (5) 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Rakkausrunot ry ja sen kotipaikka on Helsinki. 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu 3. Jäsenet Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää

Lisätiedot

SUOMEN LASIMUSEON YSTÄVÄT RY TOIMINTAKERTOMUS 2014

SUOMEN LASIMUSEON YSTÄVÄT RY TOIMINTAKERTOMUS 2014 SUOMEN LASIMUSEON YSTÄVÄT RY TOIMINTAKERTOMUS 2014 Yleistä Yhdistyksen toiminnassa vuosi 2014 oli 29 toimintavuosi. Yhdistyksen toiminta keskittyi vuoden 2014 aikana perinteisten tapahtumien eli Lasipäivän,

Lisätiedot