PORIN TAITEILIJASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 2014 P-galleria Yrjönkatu 3, PORI

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PORIN TAITEILIJASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 2014 P-galleria Yrjönkatu 3, 28100 PORI 044 770 3773"

Transkriptio

1 1 PORIN TAITEILIJASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 2014 P-galleria Yrjönkatu 3, PORI YLEISTÄ Vuosi 2014 oli Porin Taiteilijaseura ry:n 67. toimintavuosi. Jäseniä oli vuoden lopussa 89. Vuonna 2014 yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana toimi Anna Halls, varapuheenjohtajana Pasi Vainionpää ja sihteerinä Mirja Vallinoja. Yhdistyksen näyttelysihteerinä toimi Tea Söderlund. Porin Taiteilijaseura ry. pyrki sääntöjensä edellyttämällä tavalla edistämään kertomusvuoden aikana kuvataidetoimintaa Porin, Satakunnan ja koko valtakunnan alueella. Yhdistys toimi yhdyssiteenä kuvataiteilijoiden ja taideyleisön välillä sekä paikallisena kuvataiteilijoiden etujärjestönä. Kansainvälistä yhteistyötä ja Portait-residenssin toimintaa jatkettiin puolalaisten taiteilijoiden kanssa aloitettiin näyttely- ja työskentely-yhteistyö Varsovan taiteilijaseuran kanssa, ja vuonna 2014 varsovalaiset taiteilijat pitivät näyttelyn Porissa Poriginal-galleriassa Porin Taiteilijaseuran kutsumina, ja vastaavasti Porin Taiteilijaseuran jurytetty vuosinäyttely pidettiin Varsovassa Gallery 8+. Galleristi, taidehistorioitsija Irmina Dubaniowska-Kutek toimi Porin Taiteilijaseuran ja varsovalaisten taiteilijoiden taiteilijavierailuiden ja vaihtonäyttelyiden koordinaattorina yhteistyössä Porin Taiteilijaseuran residenssivastaavien Raija Kuisman ja Kirsi Jaakkolan kanssa. Yhdistyksen kotisivuja ylläpidettiin osoitteessa Sivuilta löytyi ajankohtaista tietoa yleisölle ja jäsenille yhdistyksen toiminnasta, P-gallerian näyttelyistä, jäsentaiteilijoista ja residenssitoiminnasta sekä Porin Taidelainaamosta. Yhdistyksen sisäistä tiedotusta hoidettiin nettisivujen lisäksi jäsenkirjein, sähköpostin välityksellä ja tarvittaessa kokoontumalla sekä puhelimitse. Vuonna 2012 aloittanut P-galleria esitteli yleisölle kattavasti paikallista ja valtakunnallista kuvataidetta. Monen näyttelyn yhteydessä järjestettiin avajaisten lisäksi taiteilijatapaamisia. P-gallerian työntekijöinä toimivat Tuuli Tuikka , Kirsi-Marja Nummi ja Markus Luiro Konttuuri-projektista. Yhdistys ylläpiti ja vuokrasi lisäksi Antinkadulla sijaitsevaa Portait-työhuonetilaa yhdistyksen taiteilijoille sekä residenssitoiminnan käyttöön. Portait-työhuoneella sijaitsee myös yhdistyksen lähiarkisto ja varasto. Yhdistys kuuluu Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto ry:seen ja sen kautta toimii valtakunnallisella tasolla Suomen Taiteilijaseuran edustajistossa ja Kuvasto ry:ssä vaikuttaen näin koko maan taiteilijoiden asioihin. Yhdistys oli aktiivisesti mukana Porilaiset Kulttuurijärjestöt ry:n toiminnassa ja hallituksessa. Yhdistyksellä oli yhteistyötä muun muassa Porin kulttuuriasiainkeskuksen, Porin kaupunginkirjasto - Satakunnan maakuntakirjaston, Porin taidekoulun, Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkoston ja Taiteen edistämiskeskuksen Länsi-Suomen Porin sivutoimipisteen kanssa.

2 2 Yhdistys piti yllä suhteita tiedotusvälineisiin, paikallisiin taideyhdistyksiin, Porin kulttuurilautakuntaan, Taiteen edistämiskeskuksen Länsi-Suomen Porin sivutoimipisteeseen, Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkostoon, Porin taidekouluun, Pori Folkiin, Porin Saskiat ry:seen ja Promenadi-Pori ry:seen. Yhdistyksen toiminta rahoitettiin jäsenmaksuilla, näyttelytilojen vuokrilla, jurytys- ja osallistumismaksuilla sekä Porin kaupungin toiminta-avustuksella ja Taiteen keskustoimikunnan toiminta-avustuksella ja erillisavustuksella. Taidenäyttelyiden saavutettavuutta edistettiin hankkimalla P-galleriaan invaluiska. TALOUS Yhdistys sai vuonna 2014 toiminta-apurahaa Porin kaupungin kulttuuritoimelta euroa ja Taiteen edistämiskeskukselta apurahaa näyttelytoimintaan 3000 euroa ja kansainväliseen näyttelyvaihtoon 2000 euroa. Toimintaa rahoitettiin jäsenmaksutuotoin, galleriavuokrin, kurssimaksuin sekä keräämällä yhteisnäyttelyihin osallistujilta sekä osallistumismaksuja että jurytysmaksuja. YHDISTYS OSANA KULTTUURIKENTTÄÄ Porin Taiteilijaseura ry:n toiminta on laaja-alaista alueen taiteilijoiden etujärjestötoimintaa, jonka tarkoituksena on edistää kuvataidetta Porissa ja ympäristössä, toimia kuvataiteen ja sen harjoittajien yhdyssiteenä ja etujärjestönä sekä lähentää taiteilijoita ja taideyleisöä. Yleisölle tunnetuksi yhdistyksen toimintaa tehtiin vuonna 2014 muun muassa seuraavien tapahtumakokonaisuuksien yhteydessä. Taidelainaamotoiminta Vuoden 2012 lopulla Porin kaupunginkirjasto - Satakunnan maakuntakirjaston Porin pääkirjaston kahvilassa alkanut taidelainaamotoiminta jatkui vuonna Taidelainaamossa oli vuoden aikana viisi eri ripustusta, joihin osallistui taiteilijoita Porin Taiteilijaseuran jäsenten lisäksi Porin Taidegraafikoista, Taiteilijaseura Nyte:stä ja Suomen akvarelllitaiteen yhdistyksestä. Lisäksi ripustuksiin osallistui taiteilijoita, jotka eivät kuulu alueellisiin yhdistyksiin, mutta ovat valtakunnallisen Taidemaalariliiton jäseniä. Näin Porin Taidelainaamo on tarjonnut maakunnan taiteilijoille yhteisen esittäytymis- ja myyntifoorumin. Suurelle yleisölle Taidelainaamo on tarjonnut helposti saavutettavan matalan kynnyksen tilan taiteeseen tutustumiseen ja edullisten hankintojen tekemiseen. Ripustusten vaihtamisesta ja tiedottamisesta vastasi Porin Taiteilijaseuran taidelainaamotyöryhmä talkoovoimin. Tilan vuokra maksettiin taiteilijoiden maksamilla osallistumismaksuilla ja yleisellä toimintaavustuksella. Porin Taidelainaamo tavoittaa runsaasti uutta yleisöä, joka käy harvoin taidenäyttelyissä ja tarjoaa mahdollisuuden edullisiin hankintoihin suoraan taiteilijalta. Vuodessa kirjaston kahvilassa ja samalla taidelainaamossa on n asiakaskäyntiä.

3 3 Residenssi-toiminta Taiteilijaseuran residenssitoiminta on pienimuotoista, mutta se toimii tärkeänä lähtökohtana kansainväliselle toiminnalle. Kansainvälinen taiteilijoiden kesken tapahtuva yhteistyö on yhä lisääntyvässä määrin taiteilijaseuran ydintoimintaa. Vuonna 2014 residenssitoiminta toteutui puolalaisten vaihtonäyttelyn ja taiteilijaseuran maalausleirin yhteydessä. Portait- residenssin vieraina olivat kuraattori Irmina-Dubaniowska- Kutek, taidemaalari Iwona Kulągowska ja Arek Kutek. Portait- residenssin majoitus järjestettiin yhteistyössä kuvataiteilija Arja-Riitta Ihalaisen ja hänen miehensä omistaman Kuukkarin Kortteerin kanssa. Viikkarin kyläjuhla Porin Taiteilijaseura osallistui usean porilaisen kulttuuritoimijan yhteistyössä järjestämään Viikkarin kyläjuhlatapahtumaan Yhdistys järjesti tapahtumassa koko perheelle suunnatun saippuakuplatyöpajan. Työpajan toteutti kuvataiteilija Tea Söderlund. Porin Taiteilijaseura oli mukana edellisen vuoden tapaan myös kyläjuhlien suunnittelutoimikunnassa. Yhdistystä edusti tapaamisissa Tea Söderlund. Viikkarin kyläjuhlissa oli noin kävijää. Maisemamaalauskurssi Porin Taiteilijaseura järjesti maisemamaalauskurssin Noormarkussa, Ahlströmin ruukin Vanhan Sahan alueella. Viikonloppuun osallistui 12 taiteilijaa ja taideopiskelijaa ja leirin opettajana toimi taidemaalari Tiina Heiska Helsingistä. Kurssin huolto- ja majoitustilana toimi yhdistyksen puheenjohtajan Anna Hallsin emännöimä Omenamäen torppa Ahlström yhtiön ruukkimiljöön tuntumassa. Viikonloppuun kuului luonnossa työskentelyä, yhteisiä aterioita ja keskustelua sekä loppukritiikki. Osa kurssilaisista yöpyi Omenamäen torpassa ja työskenteli lähes vuorokauden ympäri. Kurssi oli erittäin onnistunut ja, jälleen kerran Vanhan Sahan rikas ja vaihteleva luonto ja kulttuurimaisema tarjosivat ainutlaatuiset puitteet taiteelliselle työskentelylle. Varsovalaisten taiteilijoiden näyttely Poriginal-galleriassa Poriginal-galleriassa toteutetussa Polish Modern Art -näyttelyssä ( ) oli mukana 22 varsovalaista taiteilijaa Porin Taiteilijaseuran kutsumana ja Irmina Dubaniowska-Kutekin kuratoimana. Näyttelyn yhteistyökumppaneina olivat Gallery 8+ Varsovasta, Porin Taiteilijaseura, Puolan suurlähetystö, Porin kulttuurilautakunta ja Taiteen edistämiskeskus. Runsaan monipuolisessa näyttelyssä oli esillä mm abstrakteja teoksia, maisemamaalauksia sekä pienoisveistoksia. Näyttelyn taiteilijat olivat Tomasz Awdziejczyk, Wanda Badowska-Twardowska, Alojzy Balcerzak, Jasiek Balcerzak, Wit Bogusławski, Waldemar Borowski, Katarzyna Bułka-Matłacz, Joanna Czubak, Alina Dorada-Krawczyk, Lili Fijalkowska, Bartosz Frączek, Magdalena Hajnosz, Krystyna Jatkiewicz, Inez Krupińska, Iwona Kulągowska, Anita Kwiatkowska, Janusz Lewandowski, Natalia Okon-Rudńicka, Aga Pietrzykowska, Magda Raczko, Iwona Skowron-Dobrowolska, Józef Wilkoń.

4 4 Näyttelyn avasi suurlähettiläs Janusz Niesyto Puolan suurlähetystöstä. Porin kaupungin tervehdyksen esitti kulttuurijohtaja Jaana Simula. Avajaisissa olivat paikalla näyttelyn kuraattori Irmina Dubaniowska-Kutek, taidemaalari Iwona Kulągowska ja Arek Kutek Varsovasta sekä runsaasti satakuntalaista kulttuuriväkeä. Porin Taiteilijaseuran vuosinäyttely 2014 Varsovassa Porin Taiteilijaseura on tarjonnut jäsenilleen aina vuosittain mahdollisuuden esitellä viimeisintä tuotantoaan yhdistyksen vuosinäyttelyssä. Vuosinäyttelyitä on ollut niin yhdistyksen omissa galleriatiloissa kuin muuallakin Satakunnassa, sekä mm. Ranskassa. Vuonna 2014 Porin Taiteilijaseuran jurytetty vuosinäyttely pidettiin Puolassa, Varsovassa Gallery 8+:ssa Pieces-nimisen näyttelyn kuratoivat Gallery 8+:n galleristi Irmina Dubaniowska-Kutek sekä kuvataiteilija Tiina Lamminen. Näyttelyyn valikoituivat Porin Taiteilijaseuran jäsentaiteilijat Kirsi Jaakkola, Kari Kuisma, Raija Kuisma, Marko Lampisuo ja Sirpa Ojala. Esillä oli kultakin taiteilijalta yksi teoskokonaisuus. Näyttelyn avajaisiin osallistui helteisenä iltapäivänä 3.8. useita paikallisia kuvataiteilijoita, joista monet olivat osallistuneet teoksillaan Poriginal Gallerian näyttelyyn toukokuussa. Tarjoilut olivat puolalaiseen tapaan runsaat ja tunnelma innostuneen sydämellinen. Näyttely noteerattiin paikallismedioissa ja porilaisia taiteilijoita haastateltiin mm. Qadras tv-kanavan kulttuuriuutisiin. Plein air työpaja Puolassa Plein air- maalaustapahtuma järjestettiin kaksiosaisena Varsovassa ja Brennassa Etelä-Puolassa Varsovan osioon osallistuivat Kirsi Jaakkola, Kari Kuisma, Raija Kuisma ja Marko Lampisuo. Brennassa olivat Kirsi Jaakkola, Kari Kuisma, Raija Kuisma, Anna Halls ja Sanna Pajunen. Kotimajoituksen järjesti Irmina Dubaniowska-Kutek. Taiteilijat työskentelivät Brennan kylän alueella itse valitsemiensa kohteiden parissa ja lahjoittivat kukin kaksi teosta huutokaupattavaksi Brennan vuosittaisessa kesäjuhlassa. Osa taiteilijoista osallistui Brennassa paikalliseen kaupunkitapahtumaan, jossa teokset olivat myös esillä. Heitä haastateltiin tapahtuman yhteydessä, jolloin heillä oli tilaisuus kertoa taiteilijayhteistyöstä varsovalaisten ja porilaisten taiteilijoiden välillä. P:n KESÄ Porin Taiteilijaseuran kesänäyttely Porin Taiteilijaseuran jäsentaiteilijoiden teoksia esiteltiin P:n KESÄ -näyttelyssä P-galleriassa Näyttelyn jurytti taidehistorioitsija, FM Mati Velhonoja. Näyttelyyn valittiin seuravat taiteilijat Anna Halls, Ari Koivisto, Kari Kuisma, Raija Kuisma, Katja Laakso-Leppänen, Kauko Lehtonen, Timo Lintula, Maarit Lipsanen-Rogers, Taru Maa, Sirpa Ojala, Annemaria Silvola ja Pasi Vainionpää. Poriginal Gallerian jury Porin Taiteilijaseura osallistui Porin taidemuseon ylläpitämän Poriginal Gallerian jurytystoiminnan uudistamisprosessiin. Prosessia koordinoi läänintaiteilija Marjo Heino Taiteen edistämiskeskuksesta. Suunnittelussa päädyttiin vaihtuvaan vertaisarviointiin, joka yhdessä taidemuseon johtajan ja galleriavastaavan kanssa toteuttaa jurytyksen. Juryyn valitaan vuosittain porilaisten taiteilijayhdistysten ehdottamana kolme jäsentä. Porin Taiteilijaseuran ehdotuksesta vuodelle 2015 näyttelyt valitsevaan juryyn valittiin kuvataiteilija Samu Raatikainen (TML).

5 5 P-GALLERIAN NÄYTTELYT JA KÄVIJÄT P-gallerialle vuosi 2014 oli sen kolmas kokonainen näyttelyvuosi. Yhteensä koko vuonna P-gallerian näyttelyt saavuttivat 2425 kävijää. Näyttelyvuosi sisälsi yksityisnäyttelyitä, ryhmänäyttelyitä sekä yhteisnäyttelyitä. Näyttelynpitäjinä oli Porin Taiteilijaseuran omia jäseniä sekä taiteilijoita muista yhdistyksistä ja muualta Suomesta. Paraati oli läänintaiteilija Marjo Heinon tuottama projektinäyttely, jossa oli esillä 80 lintu-aiheista omakuvaa satakuntalaisilta ammattitaiteilijoilta. Paraati oli avoin kaikille satakuntalaisille taiteilijoille. Kuvataiteilija Kaisu Koiviston näyttely oli yhdistyksen kutsunäyttely. Sen ripustus ja valvonta hoidettiin jäsenistön talkootyönä HAHH!-ryhmä 184 kävijää Anja Levoranta - Matka 114 kävijää Hannele Tarna: Kyyhkynen 104 kävijää Laura Impola: Unettomuutta ja muita pelkotiloja 112 kävijää Saskiat taiteilijoiden tukena 124 kävijää Paraati - Satakuntalaiset taiteilijat lintuina 315 kävijää Vähäx valottaa - lasten ja nuorten valokuvafestivaali 325 kävijää P:n kesä - Porin Taiteilijaseuran kesänäyttely 322 kävijää Nanna Evilampi 103 kävijää Kaisu Koivisto - maiseman kaipuu 190 kävijää Kalle Laitinen: Ilmassa 86 kävijää Kauko Lehtonen: Värinää 123 kävijää Anu Riestola: Kun olet poissa 73 kävijää Maija Toropainen ja Anne Kimiläinen: Matka horisonttiin 98 kävijää Kati Heljakka: Play away - vapaus leikkiä 152 kävijää Yhteensä kävijää JÄSENEDUT Yleisesti voi todeta, että kaikki Porin Taiteilijaseuran toiminta on myös jäsenille suunnattua toimintaa. Vuonna 2014 jäsenille tarjottiin muun muassa: alennusta P-gallerian näyttelytilasta, mahdollisuutta käyttää tilaa kokoontumiseen myös maksutta, mahdollisuus osallistua Taidelainaamoon, SkjL:n jäsenyyden kautta näyttelymahdollisuuksia valtakunnallisesti ja Porin taidemuseon mesenaattikortin. Jäsenille tarjottiin myös edullista koulutusta ja mahdollisuus verkostoitua muiden taiteilijoiden kanssa. SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET Kevätvuosikokous Kevätvuosikokous pidettiin P-galleriassa. Läsnä oli 9 yhdistyksen jäsentä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Mirja Vallinoja ja sihteerinä Tea Söderlund. Kokous hyväksyi vuoden 2013 toiminta- ja tilikertomuksen ja myönsi vastuuvapauden hallitukselle vuoden 2013 tileistä. Kokous nimitti pitkä-aikaisen yhdistyksen vaikuttajan Raija Kuisman yhdistyksen kunniajäseneksi.

6 6 Syysvuosikokous Syysvuosikokous pidettiin Taidelainaamossa. Läsnä oli 14 yhdistyksen jäsentä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Anna Halls ja sihteerinä Mirja Vallinoja. Kokous vahvisti vuoden 2015 toimintasuunnitelman ja talousarvion. Kokous ei tehnyt muutoksia jäsenmaksuihin, vaan vuodelle 2015 jäivät voimaan liittymismaksu 50 euroa [sis.ensimmäisen vuoden jäsenmaksun] ja jäsenmaksu 40 euroa. Kaksivuotiskaudelle valittiin puheenjohtajaksi Anna Halls. Varapuheenjohtajaksi valittiin Pasi Vainionpää. Hallituksen kahdeksi vuodeksi valittavista varsinaisista jäsenistä erovuoroisista jatkamaan kaudelle valitiin Tea Söderlund ja uutena Marko Lampisuo. Mirja Vallinoja ja Ari Koivisto jatkoivat varsinaisena jäsenenä. Hallituksen varajäseniksi valittiin vuodeksi 2015 Nanna Evilampi ja Annemaria Silvola. Yhdistyksen edustajiksi Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto ry:n vuosikokoukseen valittiin Anna Halls ja Kirsi Jaakkola. Varalle valittiin Tea Söderlund. Galleria- ja näyttelytoimikuntaan, joka toimii myös vuosijurynä, kokous valitsi jäseniksi Marko Lampisuon, Annemaria Silvolan ja Ari Koiviston sekä varajäseniksi Pasi Vainionpään, Timo Lintulan ja Tea Söderlundin. Näyttelysihteeriksi valittiin Annemaria Silvola. Toiminnantarkastajiksi valittiin KTM Petri Seppä ja YVTS Harri Savolainen. Yhdistyksen rahastonhoitajaksi valittiin KTM Tuija Puurila. YHDISTYKSEN TOIMIJAT Hallitus 2014 Puheenjohtaja Anna Halls, Varapuheenjohtaja Pasi Vainionpää Varsinaiset jäsenet: Ari Koivisto, Mirja Vallinoja, Tea Söderlund, Katri Tella Varajäsenet: Marko Lampisuo ja Timo Lintula. Hallitus kokoontui vuoden aikana 8 kertaa. Toimihenkilöt Yhdistyksen ja sen hallituksen sihteerinä toimi Mirja Vallinoja. Näyttelysihteerin tehtävistä sekä laskujen maksusta vastasi Tea Söderlund. Kirjanpidosta vastasi Tuija Puurila. Toiminnantarkastajina toimivat Petri Seppä ja Harri Savolainen. Työryhmät Hallitus jakoi toimintavastuutaan eri työryhmille. Vuosijury eli galleria- ja näyttelytoimikunnan muodostivat Ari Koivisto, Timo Lintula, Susi Waegelein, varajäseninään Kari Kuisma, Kauko Lehtonen ja Raili Rostiala-Laaksonen. Taidelainaamo-työryhmässä olivat mukana Mirja Vallinoja, Tea Söderlund,Pasi Vainionpää ja Marko Lampisuo. Residenssi-toimikunnan muodostivat Raija Kuisma ja Kirsi Jaakkola. Viikkarin kyläjuhla -tapahtumasta oli PTS:n osalta vastuussa Tea Söderlund.

7 7 Jäsenistö Yhdistykseen otettiin viisi uutta jäsentä vuonna 2014: Jonna Lepistö, Annemaria Silvola, Heli Väisänen, Nanna Evilampi ja Olga Krok. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden lopussa 89. Yhdistyksen taiteilijat toimivat tahoillaan aktiivisesti; näyttelyitä oli eri puolella Suomea museoissa, gallerioissa sekä myös ulkomailla. TIEDOTUS Tärkeä tiedotuskanava oli yhdistyksen kotisivut osoitteessa Sivuilta löytyi ajankohtaista tietoa yleisölle ja jäsenille yhdistyksen toiminnasta, P-galleriasta, jäsentaiteilijoista ja residenssitoiminnasta sekä Porin Taidelainaamosta. Yhdistyksen sisäistä tiedotusta hoidettiin nettisivujen lisäksi jäsenkirjein, sähköpostin välityksellä, Facebookin sisäisen ryhmän kautta ja tarvittaessa kokoontumalla sekä puhelimitse. Yhdistyksen jäsenet saivat vuoden aikana 4 jäsenkirjettä sekä viikoittain tietoa sähköpostitse ja Facebookissa. Tiedotusta lisättiin erityisesti sosiaalisessa mediassa. Taidemaalariliiton ja Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto ry:n kanssa vaihdettiin jäsenkirjeitä. Yhdistys tiedotti vaihtuvista näyttelyistä ja tapahtumista kolmen viikon välein sekä muulloinkin tarpeen mukaan tiedotusvälineille sekä jäsenistölle. Näyttelyhauista ja näyttelyistä tiedotettiin kahdesti vuodessa ilmestyvässä Helsingin Taiteilijaseuran julkaisemassa Pienessä galleriaoppaassa sekä valtakunnallisesti suoraan taiteilijoille, taideyhdistyksille ja liitoille. Taide-lehden näyttelykalenterissa oli tieto kulloisestakin näyttelystä. EDUSTUS Yhdistystä edustivat yleisesti hallituksen puheenjohtaja Anna Halls ja varapuheenjohtaja Pasi Vainionpää. Yhdistystä edustivat Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto ry:n kevätkokouksessa Kirsi Jaakkola ja Anna Halls ja syysvuosikokouksessa Kirsi Jaakkola. Kirsi Jaakkola toimi kuluneena vuonna Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton hallituksessa. Raija Kuisma oli Kuvasto ry:n hallituksessa ja Digikuvasto Art Oy:n hallituksessa sekä Suomen taideakatemian säätiön hallituksessa varajäsenenä. Kirsi Jaakkola oli yhdistyksen jäsenyyden kautta valittuna STSn edustajistossa. Tea Söderlund edusti yhdistystä Porilaiset Kulttuurijärjestöt ry:n hallituksessa varapuheenjohtajana ja Konttuuri-projektin ohjausryhmän puheenjohtajana sekä Viikkarin kyläjuhlatoimikunnassa. Yhdistyksen kansainvälisestä toiminnasta mm. Portait-residenssin ja Raumars-taiteilijavierasohjelman kautta vastasivat Raija Kuisma ja Kirsi Jaakkola. Taavin tulet -toimikunnassa yhdistystä edusti Pasi Vainionpää. Yhdistyksen edustus vaikutti valtakunnallisella tasolla satakuntalaisten taiteilijoiden sijoittumiseen ja valintaan eri lautakuntiin. Marko Lampisuo toimi mm. SKjL:n vuosinäyttelyn juryttäjänä. Yhdistyksen jäsentaiteilijoita oli mukana valtakunnallisissa kuvataidejärjestöjen jurytetyissä näyttelyissä.

8 8

TOIMINTAKERTOMUS 2014 Materia ry

TOIMINTAKERTOMUS 2014 Materia ry TOIMINTAKERTOMUS 2014 Materia ry SISÄLLYSLUETTELO 1. Johdanto 2. Hallitus ja hallituksen kokoukset 3. Jäsenet 4. Yhdistyksen toiminta 4.1 Näyttelyt, messut ja muut tapahtumat 4.2 Tiedotus 4.3 Yhteistyökumppanit

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Materia ry

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Materia ry TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Materia ry SISÄLLYSLUETTELO 1. Johdanto 2. Hallitus ja hallituksen kokoukset 3. Jäsenet 4. Yhdistyksen toiminta 5. Näyttelyt, seminaarit ja muut tapahtumat 6. Muut toiminta 5.1

Lisätiedot

PORIN TAITEILIJASEURA RY:N TOIMINTASUUNNITELMAVUODELLE 2017

PORIN TAITEILIJASEURA RY:N TOIMINTASUUNNITELMAVUODELLE 2017 Porin Taiteilijaseura ry P-galleria Yrjönkatu 3, 28100 Pori Portait-työhuone Antinkatu 33 A, 28130 Pori www.porintaiteilijaseura.fi porin.taiteilijaseura@gmail.com Puhelin +358 44 770 3733 PORIN TAITEILIJASEURA

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Materia ry

TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Materia ry TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Materia ry SISÄLLYSLUETTELO 1. Johdanto 2. Hallitus ja hallituksen kokoukset 3. Jäsenet 4. Yhdistyksen toiminta 5. Näyttelyt, messut ja muut tapahtumat 6. Tiedotus 7. Muu toiminta

Lisätiedot

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220.

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. 1 2 3 4 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry TOIMINTAKERTOMUS 1.7.2013 30.6.2014 YLEISTÄ Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. Toimintaa

Lisätiedot

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen.

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen. KOKOUSKUTSU Vuosikokous 2016 Aika: 8.3.2016 kello 19.00 Paikka: Sauna Arla, Kaarlenkatu 15, Helsinki ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen: puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Perustettu 1962

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Perustettu 1962 1 Kokouksen avaus VUOSIKOKOUS 12.2.2007 ESITYSLISTA 2 Kokouksen laillisuuden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta 5 Vuoden 2006

Lisätiedot

"KORKI" Näyttelyvaihto Ars-Häme, Hämeenlinna/ PskovART, Pihkova

KORKI Näyttelyvaihto Ars-Häme, Hämeenlinna/ PskovART, Pihkova "KORKI" Näyttelyvaihto Ars-Häme, Hämeenlinna/ PskovART, Pihkova 2014-2015 "Dom na Nabereznoi"- PskovArt yhdistyksen galleria ja ateljeetilat Pihkovassa Riitta Kopra ja Pilvi Ojala osallistuivat Ars-Häme

Lisätiedot

Selkämeren kansallispuiston ystävät ry - yhdistyksen säännöt

Selkämeren kansallispuiston ystävät ry - yhdistyksen säännöt Hyväksytty Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin 16.9.2013 Yhdistyksen rekisterinumero 211.052 Selkämeren kansallispuiston ystävät ry - yhdistyksen säännöt Yhdistyksen nimi 1 Yhdistyksen

Lisätiedot

Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt

Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt Hyväksytty yhdistyksen kevätkokouksessa 29.3.2014. 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Porin akateeminen nörttikulttuurin arvostusseura ja

Lisätiedot

Varsinainen liittokokous alkaa

Varsinainen liittokokous alkaa KUUROJEN LIITTO RY ESITYSLISTA 1 (5) Varsinainen liittokokous Aika 11.6.2016 Paikka Porin Yliopistokeskus, Pohjoisranta 11, 28101 Pori Lounas klo 12.00-13.00 Kahvi klo 15.30 16.00 9.00 10.00 Edustajavaltakirjojen

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016 Kiimingin jäälihalli Jäälintie 6 90900 Kiiminki 1.3.2016 klo 18.00 Kokouspöytäkirja 1. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja Harri Sanaksenaho avasi

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 VUOSI 2015 OLI YHDISTYKSEN 76. TOIMINTAVUOSI

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 VUOSI 2015 OLI YHDISTYKSEN 76. TOIMINTAVUOSI Pohjois-Savon terveydenhoitajayhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 VUOSI 2015 OLI YHDISTYKSEN 76. TOIMINTAVUOSI YHDISTYKSEN HALLITUS JA TOIMIHENKILÖT HALLITUS Puheenjohtaja Fatima Moursad (Maaninka),

Lisätiedot

Aika: 22.1.2016 klo 18.30 Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 222, Lindforsinkatu 5, Tampere

Aika: 22.1.2016 klo 18.30 Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 222, Lindforsinkatu 5, Tampere Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2016 Aika: 22.1.2016 klo 18.30 Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 222, Lindforsinkatu 5, Tampere Läsnä: Ari Immonen Jari Yltävä Tarja Myry Olli Lassinaro Anu Karrimaa Anna

Lisätiedot

Kymenlaakson Rakennusperinneyhdistys Iisakki ry. Toimintakertomus

Kymenlaakson Rakennusperinneyhdistys Iisakki ry. Toimintakertomus Kymenlaakson Rakennusperinneyhdistys Iisakki ry Toimintakertomus 2015 Sisällys 1. Yhdistyksen tarkoitus 1 2. Hallitus 1 3. Yhdistyksen kokoukset 1 4. Toiminta 2 5. Tiedottaminen 2 6. Talous 3 1 1. YHDISTYKSEN

Lisätiedot

Inarijärvi-yhdistys ry:n säännöt

Inarijärvi-yhdistys ry:n säännöt Inarijärvi-yhdistys ry:n säännöt 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Inarijärvi-yhdistys ry ja sen kotipaikka on Inarin kunta. Yhdistyksen toiminta-alue käsittää Inarin, Utsjoen ja Sodankylän

Lisätiedot

SOMAKISS ry:n säännöt

SOMAKISS ry:n säännöt SOMAKISS ry:n säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on SOMAKISS ry ja kotipaikka, Helsinki 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen tarkoituksena on edistää somali- ja abessinialaiskissojen kasvatusta,

Lisätiedot

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Ma 6.2.2017 klo 17.00 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

(Kaupunginvaltuusto hyväksynyt 27.10.2008. Myöhemmin tehdyt muutokset ja lisäykset on mainittu tekstin yhteydessä.)

(Kaupunginvaltuusto hyväksynyt 27.10.2008. Myöhemmin tehdyt muutokset ja lisäykset on mainittu tekstin yhteydessä.) KULTTUURITOIMEN J O H T O S Ä Ä N T Ö (Kaupunginvaltuusto hyväksynyt 27.10.2008. Myöhemmin tehdyt muutokset ja lisäykset on mainittu tekstin yhteydessä.) I LUKU KULTTUURILAUTAKUNTA Toiminta-ajatus Toimiala

Lisätiedot

SUOMEN KATALYYSISEURA FINSKA KATALYSSÄLLSKAPET - FINNISH CATALYSIS SOCIETY

SUOMEN KATALYYSISEURA FINSKA KATALYSSÄLLSKAPET - FINNISH CATALYSIS SOCIETY SUOMEN KATALYYSISEURA FINSKA KATALYSSÄLLSKAPET - FINNISH CATALYSIS SOCIETY Säännöt 14.4.2016 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen katalyysiseura, ruotsiksi Finska katalyssällskapet

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoitus on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä

Lisätiedot

SUOMEN LAMMASYHDISTYKSEN SÄÄNNÖT

SUOMEN LAMMASYHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1 (4) SUOMEN LAMMASYHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Suomen Lammasyhdistys r.y., ruotsiksi Finlands Fårförening r.f. ja kotipaikka Helsingin kaupunki. 2 Yhdistyksen tarkoitus on edistää maamme

Lisätiedot

Framtidens Vänner rf. Toimintasuunnitelma. ja talousarvio. vuodelle

Framtidens Vänner rf. Toimintasuunnitelma. ja talousarvio. vuodelle 11.1.2016 Tulevaisuuden Ystävät ry Framtidens Vänner rf Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2016 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016 Tulevaisuuden Ystävät ry:n toiminnan tarkoituksena on kutsua eri

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. Yhdistyksen nimi on Ikaalisten Nuoriso-orkesterin tuki ry. Sen kotipaikka on Ikaalinen ja toimialue on Ikaalinen.

SÄÄNNÖT. Yhdistyksen nimi on Ikaalisten Nuoriso-orkesterin tuki ry. Sen kotipaikka on Ikaalinen ja toimialue on Ikaalinen. IKAALISTEN NUORISO-ORKESTERIN TUKI RY SÄÄNNÖT Yleistä 1 YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMIALUE Yhdistyksen nimi on Ikaalisten Nuoriso-orkesterin tuki ry. Sen kotipaikka on Ikaalinen ja toimialue on

Lisätiedot

Varsinainen liittokokous

Varsinainen liittokokous Hallitus 8 / 16 LIITTOKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1 (6) Varsinainen liittokokous Aika 11.6.2016 klo 10.00-15.00. Paikka Porin Yliopistokeskus, Pohjoisranta 11, 28101 Pori 1. Liittokokouksen avaus Kuurojen Liitto

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2014 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2014 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2014 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoituksena on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta 30.11.2012

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta 30.11.2012 OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta 2012 Kuva Sirpa Heikkinen 2012 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2012 Oikaristen 12-vuotiaan sukuseuran toiminta jatkui edelleen aktiivisena.

Lisätiedot

Suomen kahvakuula ry:n säännöt

Suomen kahvakuula ry:n säännöt Suomen kahvakuula ry:n säännöt 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen kahvakuula ry ja sen kotipaikka on Laukaa. Yhdistys on merkitty yhdistysrekisteriin 28.3.2007. 2 Tarkoitus ja

Lisätiedot

Raidonjärven suojeluyhdistys ry:n sääntömääräisen vuosikokouksen pöytäkirja

Raidonjärven suojeluyhdistys ry:n sääntömääräisen vuosikokouksen pöytäkirja Raidonjärven suojeluyhdistys ry:n sääntömääräisen vuosikokouksen pöytäkirja 07.08.2016 Raidonjärven suojeluyhdistys Ry Raidonpääntie 173 14300 Renko Pöytäkirja Aika: 07.08.2016 Paikka: Sirkka ja Teuvo

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio 1/6 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto ry:n puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Vainio kertoi Suomen Pelastusalan Keskusjärjestössä meneillään olevasta luottamusjohdon valintaprosessista,

Lisätiedot

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu.

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu. Ehdotus sääntömuutoksiksi Suomen Internet-yhdistyksen kevätkokoukselle 2006. Alla on ehdotus uusiksi säännöiksi, jotka toimitetaan yhdistysrekisteriin hyväksyttäviksi, mikäli yhdistyksen kevätkokous päättää

Lisätiedot

Taideakatemia/täydennyskoulutus,

Taideakatemia/täydennyskoulutus, CURRICULUM VITAE Anastasia HELMI Maria LEPPÄKOSKI GSM 0400 444499 helmi2.leppakoski@gmail.com www.kuvataiteilijamatrikkeli.fi/fi/taiteilijat/2555 Syntymäpaikka: Impilahti OPINNOT Taideakatemia/täydennyskoulutus,

Lisätiedot

3. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Suomen hydrologian yhdistys (SHY) VUOSIKOKOUS 15.5.2014 klo. 17.30-18:43 Suomen ympäristökeskus, Mechelininkatu 34a, Helsinki Läsnäolijat: Johanna Korhonen, Hannu Marttila, Harri Koivusalo, Ari Jolma,

Lisätiedot

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015 Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015 Viuruniemen kyläyhdistyksessä oli 200 jäsentä (v.2014 jäseniä oli 181). Viuruniemen kyläyhdistyksen hallitukseen kuuluivat Saila Keronen puheenjohtaja,

Lisätiedot

SUOMEN LASIMUSEON YSTÄVÄT RY TOIMINTAKERTOMUS 2014

SUOMEN LASIMUSEON YSTÄVÄT RY TOIMINTAKERTOMUS 2014 SUOMEN LASIMUSEON YSTÄVÄT RY TOIMINTAKERTOMUS 2014 Yleistä Yhdistyksen toiminnassa vuosi 2014 oli 29 toimintavuosi. Yhdistyksen toiminta keskittyi vuoden 2014 aikana perinteisten tapahtumien eli Lasipäivän,

Lisätiedot

TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2016

TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2016 TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2016 Vuosikokouksen jälkeen kyläasiamies Henrik Hausen kertoo uudesta hankkeesta ja vastaa kysymyksiin. 28.2.2016 klo 18.00. Paikka Tuohikoto Käsiteltävät asiat: 1.

Lisätiedot

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi.

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi. ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Paikka Järjestötalo, Paulan Sali, Seinäjoki Aika Ke 25.5.2016 klo 18.00 - Läsnä VUOSIKOKOUS 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen järjestäytyminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri,

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO RY:N NAISTYÖN TOIMINTAOHJE

POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO RY:N NAISTYÖN TOIMINTAOHJE POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO RY:N NAISTYÖN TOIMINTAOHJE 1. PALOKUNTANAISTYÖ Palokuntanaistyö on palokunnissa tehtävää harrastustoimintaa. Palokuntanaisosasto on palokunnan jäsenistä muodostettu alajaosto

Lisätiedot

Liite 2 Aluetaidemuseoiden nelivuotisneuvottelut Suunnitelmamatriisi Neuvottelupäivämäärä

Liite 2 Aluetaidemuseoiden nelivuotisneuvottelut Suunnitelmamatriisi Neuvottelupäivämäärä Kauden 2014 2017 alueellisen toiminnan päätavoitteet: 1. Kuvataidetta ja visuaalista kulttuuria koskevan tiedon saavutettavuutta, saatavuutta ja välittämistä edistetään laadukkailla ja monipuolisilla museopedagogisilla

Lisätiedot

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS JYTY JÄMSÄ RY Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS 2015 1 1. HALLINTO 1.1 Hallitus Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Sihteeri Ulla Mäkiaho Riitta Leiman Ulla Peltonen

Lisätiedot

Kuopion kuvataiteilijat ry, Ars Libera. Aapatie 1, 70780 Kuopio. 050-4901531/ 040-7621830. www.arslibera.com

Kuopion kuvataiteilijat ry, Ars Libera. Aapatie 1, 70780 Kuopio. 050-4901531/ 040-7621830. www.arslibera.com TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Kuopion kuvataiteilijat ry, Ars Libera. Aapatie 1, 70780 Kuopio. 050-4901531/ 040-7621830. www.arslibera.com 1. YHDISTYS 2. ORGANISAATIO Kuopion kuvataiteilijat ry eli Ars Libera

Lisätiedot

KOTELIN TOIMINTASUUNNITELMA VUOSINA 2014 JA 2015

KOTELIN TOIMINTASUUNNITELMA VUOSINA 2014 JA 2015 KOTEL 14-002 26.2.2014 1 (4) KOTELIN TOIMINTASUUNNITELMA VUOSINA 2014 JA 2015 1 TOIMINTA-AJATUS Yhdistyksen tarkoituksena on edistää laatua, luotettavuutta ja taloudellisuutta elektroniikan komponenttien,

Lisätiedot

2. Tarkoituksensa toteuttamiseksi aluejärjestö:

2. Tarkoituksensa toteuttamiseksi aluejärjestö: Aluejärjestön säännöt 1 (5) 21. liittokokouksen hyväksymät säännöt 1 Nimi ja kotipaikka 2 Aluejärjestön tarkoitus ja tehtävät 1. Yhdistyksen nimi on Metallityöväen... aluejärjestö ry ja sitä nimitetään

Lisätiedot

SOMAKISS ry:n säännöt

SOMAKISS ry:n säännöt poistettavat/muutettavat kohdat yliviivattuina sinisellä punaisella lisätyt/korjatut kohdat SOMAKISS ry:n säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on SOMAKISS ry ja kotipaikka, Helsinki 2 Tarkoitus

Lisätiedot

STM:N UUDENMAAN PIIRIJÄRJESTÖN VUOSIKOKOUS Aika: 20.2.2016 kello 11.00 11.55 Paikka: Tietoranta, Säästöpankinranta 4 C 21, Helsinki

STM:N UUDENMAAN PIIRIJÄRJESTÖN VUOSIKOKOUS Aika: 20.2.2016 kello 11.00 11.55 Paikka: Tietoranta, Säästöpankinranta 4 C 21, Helsinki STM:n Uudenmaan piirijärjestö ry PÖYTÄKIRJA 1 (5) STM:n Uudenmaan piirijärjestö ry PÖYTÄKIRJA 23.2.2016 STM:N UUDENMAAN PIIRIJÄRJESTÖN VUOSIKOKOUS Aika: 20.2.2016 kello 11.00 11.55 Paikka: Tietoranta,

Lisätiedot

Vielä kerran tervetuloa ja totean kokouksen avatuksi. (kop) Voitaneen todeta kokous päätösvaltaiseksi. Todetaan (kop)

Vielä kerran tervetuloa ja totean kokouksen avatuksi. (kop) Voitaneen todeta kokous päätösvaltaiseksi. Todetaan (kop) KÄSIKIRJOITUS Hyvinkään Venlan kaupunginosayhdistyksen vuosikokoukseen AIKA 11.06.2010, PAIKKA Hyvinkää, ASIALISTA: 1. Kokouksen avaus (kop, kop, kop) Hyvät ystävät. Tervetuloa Hyvinkään Venlan kaupunginosayhdistyksen

Lisätiedot

Yhdistys osallistuu terveydenhoitajaliiton toimintaan: edustajisto-, hallitus- ja toimikuntaedustusten kautta.

Yhdistys osallistuu terveydenhoitajaliiton toimintaan: edustajisto-, hallitus- ja toimikuntaedustusten kautta. Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 1. YLEISTÄ Kymen terveydenhoitajayhdistys ry on perustettu 29.11.1945 Kotkassa nimellä Suomen terveydenhoitajayhdistys ry:n Kymen osasto. Alkanut vuosi on yhdistyksen

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. Satakissa ry. Nimi ja kotipaikka. Tarkoitus ja toiminta. Jäsenyys

SÄÄNNÖT. Satakissa ry. Nimi ja kotipaikka. Tarkoitus ja toiminta. Jäsenyys SÄÄNNÖT Satakissa ry Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Satakissa ry, josta näissä säännöissä käytetään nimeä yhdistys ja sen kotipaikka on Porin kaupunki ja toimialueena koko Suomi. Yhdistyksen

Lisätiedot

Yhdistyksen säännöt. 1. Yhdistyksen nimi, kotipaikka, toimialue ja perustamisaika

Yhdistyksen säännöt. 1. Yhdistyksen nimi, kotipaikka, toimialue ja perustamisaika Yhdistyksen säännöt 1. Yhdistyksen nimi, kotipaikka, toimialue ja perustamisaika Yhdistyksen nimi on Suomen Ringettevalmentajat SRiV ry, sen kotipaikka on Helsinki ja toimialue on koko Suomi. Yhdistys

Lisätiedot

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa.

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa. TOIMINTAKERTOMUS 2015 YLEISTÄ Metsäkansan kyläyhdistyksen toiminta vuonna 2015 oli aktiivista. Vuotta värittivät erityisesti hyvin onnistuneet tapahtumat ja kyläyhdistyksen saama positiivinen huomio. Yhdistys

Lisätiedot

Ilmansuojeluyhdistys ry. Luftvårdsföreningen rf. Finnish Air Pollution Prevention Society

Ilmansuojeluyhdistys ry. Luftvårdsföreningen rf. Finnish Air Pollution Prevention Society 1 ILMANSUOJELUYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2/2015 Aika: 26.11.2015 klo 15.00 Paikka: THL, Mannerheimintie 168 B ESITYSLISTA: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin sekä kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

Haukiputaan vanhempainyhdistyksen vuosikokouksen kokouksen pöytäkirja kello Haukiputaan koululla

Haukiputaan vanhempainyhdistyksen vuosikokouksen kokouksen pöytäkirja kello Haukiputaan koululla Haukiputaan vanhempainyhdistyksen vuosikokouksen kokouksen pöytäkirja 28.9. kello 18.00 Haukiputaan koululla 1. Kokouksen järjestäytyminen Katja Lahdenranta-Linna valittiin vuosikokouksen puheenjohtajaksi.

Lisätiedot

CV 1 (5) Lehto-Toivanen Riitta. Synt. Eurajoki 1959

CV 1 (5) Lehto-Toivanen Riitta. Synt. Eurajoki 1959 CV 1 (5) Nimi Lehto-Toivanen Riitta Synt. Eurajoki 1959 Yhteystiedot Saaristontie 104 27150 EURAJOKI Email: riitta.lehtotoivanen@gmail.com http://www.oranssitajatukset.fi Opinnot 1979 Ylioppilas 1995 Kasvatustieteen

Lisätiedot

Slovenia-seuran säännöt

Slovenia-seuran säännöt Slovenia-seuran säännöt YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA JA TARKOITUS Yhdistyksen nimi on Slovenia-seura ja sen kotipaikka on Helsinki. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää slovenialaisen kulttuurin tuntemusta

Lisätiedot

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell.

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell. Porin Taitoluistelu ry VUOSIKERTOMUS sivu 1 VUOSIKERTOMUS 1.1.2011 31.12.2011 Porin Taitoluistelu ry:n virallinen rekisteröintipäivä on 1.4.2000. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja lisätä taitoluistelun

Lisätiedot

Peräpohjolan Leader ry:n puheenjohtaja Jorma Vaara avaa kokouksen.

Peräpohjolan Leader ry:n puheenjohtaja Jorma Vaara avaa kokouksen. lista SYYSKOKOUS 2016 Aika Torstaina 24.11.2015 klo 17.00 Paikka Tervolan nuorisoseuran talo, Seurantie, Tervola 1 KOKOUKSEN AVAUS Peräpohjolan Leader ry:n puheenjohtaja Jorma Vaara avaa kokouksen. 2 KOKOUSVIRKAILIJOIDEN

Lisätiedot

KUTSU. Jyty Iisalmi ry:n sääntömääräinen. syyskokous. pidetään maanantaina klo alkaen Meijän Vintillä os.

KUTSU. Jyty Iisalmi ry:n sääntömääräinen. syyskokous. pidetään maanantaina klo alkaen Meijän Vintillä os. KUTSU Jyty Iisalmi ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina 21.11.2016 klo 16.45 alkaen Meijän Vintillä os. Savonkatu 11 A 6 Kokouksessa käsitellään sääntöjen 15 määräämät asiat. Luottamusvaalikokous

Lisätiedot

LIIKKALAN-RUOTILAN KYLÄYHDISTYS RY 1 (5) YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT

LIIKKALAN-RUOTILAN KYLÄYHDISTYS RY 1 (5) YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT LIIKKALAN-RUOTILAN KYLÄYHDISTYS RY 1 (5) 1 Yhdistyksen nimi on Liikkalan-Ruotilan kyläyhdistys ry ja sen kotipaikka on Anjalankoski. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on edistää Liikkalan ja Ruotilan alueiden

Lisätiedot

Jyväskylän Kiri-juniorit ry:n hallituksen järjestäytymiskokouksen pöytäkirja

Jyväskylän Kiri-juniorit ry:n hallituksen järjestäytymiskokouksen pöytäkirja Jyväskylän Kiri-juniorit ry:n hallituksen järjestäytymiskokouksen pöytäkirja Aika: 17.1.2017 klo 18.15 Paikka: Kuokkalan Graniitti Läsnä: Matti Mäkinen, Jani Karppanen, Mikko Pajunen, Marika Karttunen,

Lisätiedot

Toimintakertomus

Toimintakertomus Pörssin Alumnit ry www.porssinalumnit.fi Toimintakertomus 10.12.2014 31.12.2015 Toimintakertomus 10.12.2014 31.12.2015 YLEISTÄ HALLITUS YHDISTYKSEN KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ Kokoukset Yhdistyksen jäsenet

Lisätiedot

2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Pirkko Kellokumpu-Lehtinen ja sihteeriksi Kaija Vasala.

2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Pirkko Kellokumpu-Lehtinen ja sihteeriksi Kaija Vasala. PÖYTÄKIRJA Suomen Onkologiayhdistys Ry Sääntömääräinen syyskokous Aika: perjantai 28.8.2015, klo 16.00 Paikka: Tampere-talo, Tampere 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 16.13 2. Kokouksen

Lisätiedot

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös Turun Seudun Pool ry Tilinpäätös 1.6.2015 31.5.2016 Sisällys Sisällysluettelo...2 Toimintakertomus...3 Vuosikertomus...5 Taseet...7 Tilinpäätöksen allekirjoitukset...8 Toimintakertomus 2015-2016 YLEISTÄ

Lisätiedot

Merimasku-Seura ry. Merimasku-Seura ry:n toimintakertomus vuodelta 2015

Merimasku-Seura ry. Merimasku-Seura ry:n toimintakertomus vuodelta 2015 Merimasku-Seura ry:n toimintakertomus vuodelta 2015 Yleistä Merimasku-Seura ry:n toiminta vuonna 2015 oli painottunut Kollolan ympäristöön, rakentamiseen ja vanhan kunnostamiseen. Yleiset kokoukset Seuran

Lisätiedot

RAUDANMAAN MAA- JA KOTITALOUSNAISTEN SÄÄNNÖT

RAUDANMAAN MAA- JA KOTITALOUSNAISTEN SÄÄNNÖT 1(6) RAUDANMAAN MAA- JA KOTITALOUSNAISTEN SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Raudanmaan maa- ja kotitalousnaiset, joka toimii rekisteröimättömänä yleishyödyllisenä yhdistyksenä osana valtakunnallista

Lisätiedot

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS 2008

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS 2008 SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli ry:n 17.toimintavuosi. Yhdistyksen jäsenmäärä vuoden lopussa oli 107 + 2 kannattajajäsentä. 21.9. järjestettiin

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Suomen työnohjaajat ry. Sen kotipaikka on Helsinki ja toiminta-alueena koko maa.

Yhdistyksen nimi on Suomen työnohjaajat ry. Sen kotipaikka on Helsinki ja toiminta-alueena koko maa. Suomen työnohjaajat ry SÄÄNNÖT 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen työnohjaajat ry. Sen kotipaikka on Helsinki ja toiminta-alueena koko maa. 2. Toiminnan tarkoitus ja toiminnan laatu Suomen

Lisätiedot

Maaseudun uusi aika -yhdistyksen jäsenkirje 1/2016

Maaseudun uusi aika -yhdistyksen jäsenkirje 1/2016 Maaseudun uusi aika -yhdistyksen jäsenkirje 1/2016 23.3.2016 Keväinen tervehdys kaikille MUAn jäsenille! Kevät keikkuen tulevi ja niin myös Mua-yhdistyksen keväinen jäsenkirje. Tässä kirjeessä on tietoa

Lisätiedot

AISAPARI RY:N SÄÄNNÖT hyväksytty

AISAPARI RY:N SÄÄNNÖT hyväksytty AISAPARI RY:N SÄÄNNÖT hyväksytty 23.10.2013 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on AISAPARI ry. Yhdistyksen kotipaikka on Kauhava ja sen toimialueen muodostavat seuraavat kunnat: Alajärvi, Evijärvi,

Lisätiedot

Vankien Omaiset VAO ry:n säännöt

Vankien Omaiset VAO ry:n säännöt Vankien Omaiset VAO ry:n säännöt 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Vankien Omaiset VAO ry. Yhdistyksen kotipaikka on Alajärvi. 2 TARKOITUS JA TOIMINTA Yhdistyksen tarkoituksena on edistää vankien

Lisätiedot

Collegium Culinarium, CC - Kilta ry SÄÄNNÖT

Collegium Culinarium, CC - Kilta ry SÄÄNNÖT Collegium Culinarium, CC - Kilta ry SÄÄNNÖT Vahvistettu 19.9.2006 Collegium Culinarium, CC - Kilta ry:n SÄÄNNÖT I NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on: Collegium Culinarium, CC - Kilta ry Kotipaikka

Lisätiedot

Oikaristen sukuseura ry:n

Oikaristen sukuseura ry:n Oikaristen sukuseura ry:n toimintakertomus 2015 Kuva: Sirpa Heikkinen 2015 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 24.11.2015 Oikaristen 16-vuotias sukuseura toimi aktiivisesti. Seuran tavoitteena on

Lisätiedot

!!!! LASTEN TAMPERE RY VUOSIKERTOMUS 2014

!!!! LASTEN TAMPERE RY VUOSIKERTOMUS 2014 LASTEN TAMPERE RY VUOSIKERTOMUS 2014 Lasten Tampere ry Vuosikertomus 2014 Sisältö 1. Yleistä 2. Toiminta 2.1. Tove Jansson 100 vuotta- piirustuskilpailu 2.2. Vuoden Veturi 2.3. Soiva Suomi - lastenkonsertti

Lisätiedot

KEVÄTKOKOUS Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri. Päätös: Puheenjohtaja: Kai Vainio Antti Ali-Raatikainen

KEVÄTKOKOUS Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri. Päätös: Puheenjohtaja: Kai Vainio Antti Ali-Raatikainen FI- 1/5 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Hän kertasi vuoden 2014 tapahtumia, joista päällimmäisenä VIKSU 2014 palokuntanuorten leiri. Taloudellinen tulos on jopa liiankin hyvä,

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. Yhdistyksen nimi on Hämeen Laskuvarjourheilijat ry, ja sen kotipaikka on Asikkala.

SÄÄNNÖT. Yhdistyksen nimi on Hämeen Laskuvarjourheilijat ry, ja sen kotipaikka on Asikkala. SÄÄNNÖT HÄMEEN LASKUVARJOURHEILIJAT RY ASIKKALA 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Hämeen Laskuvarjourheilijat ry, ja sen kotipaikka on Asikkala. 2 TARKOITUS JA TOIMINTAMUOTO Yhdistyksen tarkoituksena

Lisätiedot

Laatikainen Sinikka Murtomäki. Niininen Kristian Kyntölä Piipponen Reijo Hatulanmäki Romppainen Juha Koivukylä Romppainen Raija Koivukylä

Laatikainen Sinikka Murtomäki. Niininen Kristian Kyntölä Piipponen Reijo Hatulanmäki Romppainen Juha Koivukylä Romppainen Raija Koivukylä ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(5) VUOSIKOKOUS 28.2.2016 Aika Sunnuntai 28.2.2016 klo 15:01 16:59 Paikka Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145 A Osallistujat Fordell Pertti Murtomäki Heikkinen Maire

Lisätiedot

Järvenpään Vasemmisto

Järvenpään Vasemmisto Toimintakertomus vuodelta 2013 1. Yleistä Järvenpään Vasemmisto onnistui 2012 kunnallisvaaleissa hyvin ja sai yhden lisäpaikan eli kolme valtuutettua kaupunginvaltuustoon. Onnistunut tekninen vaaliliitto

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Saimaan Yrittäjänaiset ry ja sen kotipaikka on Lappeenranta ja se toimii Suomen Yrittäjänaiset ry:n jäsenenä.

Yhdistyksen nimi on Saimaan Yrittäjänaiset ry ja sen kotipaikka on Lappeenranta ja se toimii Suomen Yrittäjänaiset ry:n jäsenenä. LAPPEENRANNAN YRITTÄJÄNAISET RY SÄÄNNÖT NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on Saimaan Yrittäjänaiset ry ja sen kotipaikka on Lappeenranta ja se toimii Suomen Yrittäjänaiset ry:n jäsenenä. TARKOITUS

Lisätiedot

CVs.1962, Mustasaari JÄSENYYDET

CVs.1962, Mustasaari JÄSENYYDET CVs.1962, Mustasaari JÄSENYYDET Taidemaalariliitto, Varsinainen jäsen Botnia Taiteilijaseura 2005 Suomen Taidegraafikot, Varsinainen jäsen 2005 Kuvasto 2005 Pohjalainen Taiteilijaliitto 2004 Vaasan Taiteilijaseura

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Lappeenrannan Yrittäjänaiset ry ja sen kotipaikka on Lappeenranta ja se toimii Yrittäjänaisten Keskusliitto ry:n jäsenenä.

Yhdistyksen nimi on Lappeenrannan Yrittäjänaiset ry ja sen kotipaikka on Lappeenranta ja se toimii Yrittäjänaisten Keskusliitto ry:n jäsenenä. LAPPEENRANNAN YRITTÄJÄNAISET RY SÄÄNNÖT NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on Lappeenrannan Yrittäjänaiset ry ja sen kotipaikka on Lappeenranta ja se toimii Yrittäjänaisten Keskusliitto ry:n jäsenenä.

Lisätiedot

Nina Jaara-Sagulin, yhdistyksen puheenjohtaja

Nina Jaara-Sagulin, yhdistyksen puheenjohtaja Kokouskutsu Tehyn Vapaat Vaikuttajat ry 1/2014 Elin: Hallitus Aika: 3.2.2014 klo 17.30 Paikka: Messukeskus, Helsinki Asialuettelo Pykälä Käsiteltävä asia 1 Kokouksen avaus 2 2 Kokouksen päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Seuran kevätkokous pidettiin ja syyskokous Lisäksi hallitus piti ylimääräisen

Seuran kevätkokous pidettiin ja syyskokous Lisäksi hallitus piti ylimääräisen Myllyn Ratsukot ry TOIMINTAKERTOMUS 2014 Vuosi 2014 oli seuran ensimmäinen kokonainen toimintavuosi. Seuran toiminnan tavoitteena on edistää ratsastusurheilua ja muuta siihen liittyvää toimintaa siten,

Lisätiedot

Aika klo Paikka Seuran paviljongi Läsnä 22 seuranjäsentä liitteenä olevan luettelon mukaisesti.

Aika klo Paikka Seuran paviljongi Läsnä 22 seuranjäsentä liitteenä olevan luettelon mukaisesti. LAPIN METSÄSTYSHOITO- JA AMPUMASEURA 1 LAPIN METSÄSTYSHOITO- JA AMPUMASEURA RY. VUOSIKOKOUS 2016 pöytäkirja Aika 19.2.2016 klo 18.00 19.00 Paikka Seuran paviljongi Läsnä 22 seuranjäsentä liitteenä olevan

Lisätiedot

SUOMEN DIABETESLIITTO RY DIABETESYHDISTYKSEN MALLISÄÄNNÖT. Käsitelty Suomen Diabetesliiton liittohallituksessa

SUOMEN DIABETESLIITTO RY DIABETESYHDISTYKSEN MALLISÄÄNNÖT. Käsitelty Suomen Diabetesliiton liittohallituksessa SUOMEN DIABETESLIITTO RY DIABETESYHDISTYKSEN MALLISÄÄNNÖT Käsitelty Suomen Diabetesliiton liittohallituksessa 12.6.2012 Patentti- ja Rekisterihallituksen ennakkotarkastuspäätös 14.01.2013 SUOMEN DIABETESLIITTO

Lisätiedot

Hallitus kokoontui kuluneen vuoden aikana yhteensä kahdeksan kertaa.

Hallitus kokoontui kuluneen vuoden aikana yhteensä kahdeksan kertaa. 1/5 Liite 2 17.2.2016 TOIMINTAKERTOMUS 2015 1. Yleistä Vuosi 2015 oli Cotes ry:n 62. toimintavuosi. Hallitus kokoontui kuluneen vuoden aikana yhteensä kahdeksan kertaa. 2. Hallinto 2.1. Luottamus- ja toimihenkilöt

Lisätiedot

Laadittu Koulujen Musiikinopettajat ry:n Kevätkokouksessa 20.3. 2004

Laadittu Koulujen Musiikinopettajat ry:n Kevätkokouksessa 20.3. 2004 1 2 Laadittu Koulujen Musiikinopettajat ry:n Kevätkokouksessa.. 04 Esitysluonnos Koulujen Musiikinopettajat ry:n syyskokoukselle Riihimäellä.. 14 4 5 6 YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi

Lisätiedot

1. Hallituksen puheenjohtaja Petra Jormalainen avasi kokouksen klo. 13.00 ja toivotti läsnäolijat tervetulleiksi.

1. Hallituksen puheenjohtaja Petra Jormalainen avasi kokouksen klo. 13.00 ja toivotti läsnäolijat tervetulleiksi. KOKOUSPÖYTÄKIRJA Marika Englund 15.2.2011 BARBET FINLAND RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Aika ja paikka: 5.2.2011, Taiteentekijäntie 7, Helsinki Läsnä: Paula Horne (pj), Marika Englund (siht), Petra Jormalainen,

Lisätiedot

HPK Kannattajat ry. Säännöt. Yhdistyslaki (503/1989)

HPK Kannattajat ry. Säännöt. Yhdistyslaki (503/1989) Yhdistyslaki (503/1989) Päivitetty: 12.12.2016 1 YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on HPK Kannattajat ry ja sen kotipaikka on Hämeenlinnan kaupunki. 2 TARKOITUS JA TOIMINNAN LAATU Yhdistyksen

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Kyröskosken koulun vanhempainyhdistys Kosken Kopla ry ja sen kotipaikka on Hämeenkyrö.

Yhdistyksen nimi on Kyröskosken koulun vanhempainyhdistys Kosken Kopla ry ja sen kotipaikka on Hämeenkyrö. KYRÖSKOSKEN KOULUN VANHEMPAINYHDISTYS KOSKEN KOPLA RY Säännöt 22.9.2014 (vuosikokous) 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Kyröskosken koulun vanhempainyhdistys Kosken Kopla ry ja sen kotipaikka

Lisätiedot

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 5/2016

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 5/2016 Muistio 1 (10) Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 5/2016 Aika 9.5.2016 kello 09:00-10:53 Paikka Kauttuan Klubi, Sepäntie 3, 27500 Eura Muistion vakuudeksi Rainer Lehti puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

Pohjois-Pohjanmaan Suunnistus ry:n. Toimintasäännöt

Pohjois-Pohjanmaan Suunnistus ry:n. Toimintasäännöt 1 Pohjois-Pohjanmaan Suunnistus ry:n Toimintasäännöt 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Pohjois-Pohjanmaan Suunnistus ry. Yhdistyksen kotipaikka on Oulun kaupunki. Yhdistys toimii

Lisätiedot

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012 Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012 ITÄ-SUOMEN ALAOSASTON VUOSIKOKOUS IISALMESSA Kokouksen osanottajia Olvin panimomuseossa Pidettiin 7.3.2012 Iisalmessa vuosikokous, kuten toimintasuunnitelmassa

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toiminta alueena kokovaltakunnan alue.

Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toiminta alueena kokovaltakunnan alue. 1/5 SÄÄNNÖT 1. NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on. Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toiminta alueena kokovaltakunnan alue. 2. TARKOITUS Yhdistys on käyttäjävetoinen SAP Finland Oy:sta

Lisätiedot

Toimintakertomus. vuodelta 2015

Toimintakertomus. vuodelta 2015 Toimintakertomus vuodelta 2015 31.12.2015 Kanta-Hämeen TOIMINTAKERTOMUS 1/8 JOHDANTO Kanta-Hämeen AVH-yhdistys ry. on valtakunnallisen kansanterveys-, vammais- ja potilasjärjestö Aivoliitto ry:n jäsenyhdistys

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA Sisältö. Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry VUOSIKERTOMUS

VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA Sisältö. Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry VUOSIKERTOMUS Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.1.20-31.12.20 Sisältö Sisältö... 1 1. Yleistä... 2 2. Virallinen toiminta... 2 2.1. Yhdistyksen kokoukset... 2 2.2. Tietotekniikan

Lisätiedot

Anu Riestola Kuvataiteilija taideopettaja s.1970, Limingassa

Anu Riestola Kuvataiteilija taideopettaja s.1970, Limingassa Anu Riestola Kuvataiteilija taideopettaja s.1970, Limingassa Yhteystiedot: 050 5346251,ansari24@hotmail.com; anu.riestola@gmail.com Opinnot 2010 Aalto yliopisto, Taideteollinen Korkeakoulu, TaM kuvataideopettaja

Lisätiedot

TIILÄÄN SEUDUN KYLÄYHDISTYS ry SÄÄNNÖT

TIILÄÄN SEUDUN KYLÄYHDISTYS ry SÄÄNNÖT TIILÄÄN SEUDUN KYLÄYHDISTYS ry SÄÄNNÖT Sisällysluettelo 1 YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA...3 2 YHDISTYKSEN TARKOITUS...3 3 TOIMINNAN LAATU...3 4 JÄSENYYTTÄ KOSKEVAT MÄÄRÄYKSET...4 5 YHDISTYKSESTÄ EROAMINEN

Lisätiedot

SUOMEN SÄVELTÄJÄT RY:N SÄÄNNÖT

SUOMEN SÄVELTÄJÄT RY:N SÄÄNNÖT SUOMEN SÄVELTÄJÄT RY:N SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Suomen Säveltäjät ry, ruotsiksi Finlands Tonsättare rf, englanniksi Society of Finnish Composers. 2 Yhdistyksen kotipaikka Yhdistyksen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2015 Sivu 10

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2015 Sivu 10 KOKOUSAIKA 23.2.2015 klo 17.30 18.40 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Metsämäki Herkko Saastamoinen Linda Koivuniemi

Lisätiedot