Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kirkkoneuvosto 21.9.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70"

Transkriptio

1 Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti klo Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Läsnä jäsenet: Vesa-Pekka Koivuranta, pj. Raili Kerola, varapj. Pertti Ahokas Armi Hietala Elli Juusola Terttu Lehtola Aaro Lehtoniemi Raimo Miettunen Kimmo Niukkanen poistui klo Marko Ollila Asko Peuraniemi Riitta Toivonen Timo Korva varajäsen (Paavo Tuomaala) Riku Tapio Antti Paananen Antti Jääskeläinen Pirkko-Aliisa Rytilahti Kari Yliräisänen kirkkovaltuuston puheenjohtaja kirkkovaltuuston varapj. hallintojohtaja sihteeri tiedotuspäällikkö Poissa Paavo Tuomaala jäsen Vs. oppilaitospastori, TM Maija Konttinen esittäytyi kirkkoneuvostolle. 1 asia 114 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Laulettiin virsi 249; 1-2,4,6. Kirkkoherra Vesa-Pekka Koivurannan johdatteleman alkuhartauden jälkeen hiljennyttiin rukoukseen. Puheenjohtaja Vesa-Pekka Koivuranta avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 2 asia 115 Pöytäkirjan tarkastajat ja ääntenlaskijat Ehdotus Pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valitaan Raili Kerola ja Elli Juusola.

2 Kirkkoneuvosto asia 116 Työjärjestyksen hyväksyminen Ehdotus Hyväksytään esityslista työjärjestykseksi. Kirkkoneuvosto hyväksyi päätösehdotuksen lisäyksellä, että kohdassa Muut asiat käsitellään lahjoituksen vastaanottaminen, Pertti Ahokkaan asia sekä hallintojohtajan tiedonanto. 4 asia 117 Virkamääräysten pyytäminen / seurakuntapastorit Eeva-Liisa Jääskelä ja Tuomo Korteniemi Oulun hiippakunnan tuomiokapituli on lakkauttanut pastori Niko Ryynäsen virkamääräyksen Rovaniemen seurakuntapastoriksi alkaen ja todennut, että hänet on nimitetty Puolustusvoimien sotilaspapin virkaan alkaen. Pastori Eeva-Liisa Jääskelä on työskennellyt Rovaniemen seurakunnan palveluksessa seurakuntapastorin viransijaisena ja määräaikaisena seurakuntapastorina lähtien. Kirkkoneuvosto 1. pyytää, että Oulun hiippakunnan tuomiokapituli lakkauttaa pastori Eeva-Liisa Jääskelälle ajalle annetun virkamääräyksen vs. seurakuntapastorin virkaan lukien, ja 2. pyytää, että Oulun hiippakunnan tuomiokapituli antaa pastori Eeva- Liisa Jääskelälle virkamääräyksen pastori Niko Ryynäseltä vapautuvaan seurakuntapastorin virkaan alkaen toistaiseksi. 3. pyytää Oulun hiippakunnan tuomiokapitulilta virkamääräystä rovasti Tuomo Korteniemelle Eeva-Liisa Jääskelältä vapautuvaan seurakuntapastorin viransijaisuuteen ajalle asia 118 Virkamääräyksen pyytäminen / kehitysvammaistyön pastori Hanna Hägele Oulun hiippakunnan tuomiokapituli on lakkauttanut pastori Kirsti Alanteen virkamääräyksen Rovaniemen seurakunnan kehitysvammaistyön pastoriksi lukien eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Pastori Hanna Hägele on saanut Oulun hiippakunnan tuomiokapitulilta virkamääräyksen Lapin seurakuntien vt kehitysvammaistyön pastoriksi 3.2. alkaen vuoden 2010 loppuun saakka. Kirkkoneuvosto pyytää, että Oulun hiippakunnan tuomiokapituli antaa pastori Hanna Hägelelle virkamääräyksen Lapin seurakuntien kehitysvammaistyön pastorin virkaan lukien toistaiseksi.

3 Kirkkoneuvosto asia 119 Oppilaitospastorin viransijaisuus ja vokaation antaminen teologian maisteri Maija Konttiselle Oulun hiippakunnan tuomiokapituli on antanut TM Heini Kestille virkamääräyksen Rovaniemen seurakunnan oppilaitospastorin virkaan alkaen toistaiseksi. Tuomiokapituli on myöntänyt Heini Kestille virkavapautta oppilaitospastorin virasta äitiys- ja vanhempainvapaata varten ajalle Teologian maisteri Maija Konttinen pyytää Rovaniemen seurakunnan kirkkoneuvostolta vokaatiota (kutsua) oppilaitospastorin viransijaisuutta varten ajalle (LIITE 1). Papiksi vihkiminen tapahtuu Oulussa. Vihkimyksen edellytyksenä on vokaatio eli se, että kirkko tai jokin seurakunta kutsuu henkilön toimittamaan papinvirkaa (lat. vocatio externa). Kirkkoneuvosto päättää antaa kutsun (vokaation) teologian maisteri Maija Konttiselle ja pyytää Oulun hiippakunnan tuomiokapitulilta virkamääräystä hänelle Rovaniemen seurakunnan oppilaitospastorin viransijaisuuteen ajalle Maija Konttinen toimii vs. oppilaitospastorina ilman pappisvirkaan kuuluvia tehtäviä kirkkoherran viranhaltijapäätöksellä. 7 asia 120 Flyygelin hankinta Rovaniemen kirkkoon Kirkkoneuvosto on kokouksessaan nimennyt flyygelin hankinnan valmistelua varten työryhmän, johon kuuluvat Mauri Miettunen, Marko Ollila ja Tauno Savioja sekä Raimo Miettunen. Ohessa työryhmän muistio (LIITE 2). Lisäliite muistioon jaettiin kokouksessa. Kirkkoneuvosto pyytää hauta- ja kiinteistötoimen johtokunnalta ja julistustyön johtokunnalta lausunnot Rovaniemen kirkkoon hankittavan flyygelin sijoituspaikkaan liittyvistä kysymyksistä.

4 Kirkkoneuvosto asia 121 Nuorisomuusikon määräaikaisen viran perustaminen Kirkkovaltuusto hyväksyi kokouksessaan euron määrärahan nuorisomuusikon palkkaamiseen. Nuorisomuusikon viran tehtäväkuvausta on valmistellut työryhmä: kirkkoherra Vesa-Pekka Koivuranta, nuorisopastori Ari Jarva, johtava kanttori Mauri Miettunen ja hallintojohtaja Antti Jääskeläinen julistustyön johtokunnan 29.3.ja kasvatustyön johtokunnan esitysten pohjalta. (LIITE 3). Viran perustaminen kuuluu KL 9 luvun 3 :n 1 momentin 3 kohdan mukaan kirkkovaltuuston toimivaltaan ja viran perustamiseen tarvitaan KL 9 luvun 3 :n 1 momentissa tarkoitettu 2/3 määräenemmistö. Viranhaltijan ottaa ja erottaa kirkkoneuvosto. Virka kuuluu nuorisotyön tiimiin. Viranhaltijan lähin esimies on nuorisopastori. Nuorisomuusikon tehtävänä on seurakunnan nuorisomusiikkitoiminnan ylläpitämisestä ja kehittämisestä vastaaminen, nuorten jumalanpalveluselämän kehittämiseen ja toteuttamiseen osallistuminen yhteistyössä nuorisopapin, kanttoreiden ja nuorisotyön tiimin kanssa ja evankeliumin julistaminen musiikin keinoin. Kelpoisuusvaatimuksena on kirkon nuorisotyönohjaajan tutkinto ja musiikin peruskoulutus tai soveltuva kirkollinen vähintään AMK - tasoinen musiikkitutkinto. Lisäksi vaaditaan nuorisomusiikin alan kokemusta ja osaamista ja musiikin sovittamisen taitoa nuorten musiikkiryhmiä varten. Pop/jazz-musiikin erityiskoulutus katsotaan eduksi. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se perustaa Rovaniemen seurakuntaan kolmen vuoden määräaikaisen nuorisomuusikon viran ajalle Virkasuhteen alussa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Kirkkoneuvosto määrätään huolehtimaan viran täyttämisestä. Palkan määrittämisestä huolehtii palkka-asiamies.

5 Kirkkoneuvosto asia 122 Alpo Arkivuon kantelu Alpo Arkivuo (s. 1929) on jättänyt seurakunnalle kantelun (LIITE 4), jossa hän on tyytymätön siihen, että hänen poikansa Juha Antti Arkivuon (s. 1963, k. 2005) haudan hautaoikeuden haltijaksi on vuonna 2005 merkitty hänen tyttärensä Irene Merja Hannele Arkivuo-Laine (s. 1965, k. 2009) eikä hän itse. Kirkkolain 17 luvun 3 :n 1 momentin mukaan hautaoikeuden haltija edustaa niitä, joita voidaan hautaan haudata, sekä käyttää puhevaltaa hautaa koskevissa asioissa. Saman lainkohdan 2 momentin mukaan hautaoikeuden haltijasta ja siitä keitä hautaan voidaan haudata, sovitaan hautaa luovutettaessa. Jos sopimusta ei ole tehty vuoden kuluessa haudan luovutuspäivästä tai jos tehtyä sopimusta ei voida olosuhteiden muuttumisen johdosta noudattaa, hautaoikeuden haltijaksi tulee vainajan leski tai milloin leskeä ei ole taikka hänkin on kuollut, ensimmäiseksi hautaan haudatun vainajan lähimmät perilliset. Juha Arkivuon kuoleman jälkeen seurakunnan hauta- ja puistotoimistossa omaisia hautausjärjestelyissä on edustanut hänen sisarensa Irene Arkivuo. Hänet on myös tuolloin käytyjen keskusteluiden perusteella merkitty hautakirjaan hautaoikeuden haltijaksi. Irene Arkivuo avioitui kaksi kuukautta ennen kuolemaansa Pertti Laineen kanssa ja kuolemansa jälkeen Irene Arkivuo haudattiin uurnassa samaan hautaan veljensä Juha Antti Arkivuon kanssa. Uudeksi hautaoikeuden haltijaksi on toistaiseksi merkitty Irene Arkivuo-Laineen kuolinpesä. Ehdotus, hntoj Kirkkoneuvosto toteaa, että kirkkolain 17 luvun säännösten mukaan hautaoikeuden haltijasta määrätään ensisijassa sopimuksella, jota on noudatettava. Kirkkolain hautaoikeuden haltijaa koskevat apusäännöt eivät perusta omaisille lakiin perustuvaa oikeutta päästä hautaoikeuden haltijaksi mikäli hautaoikeuden haltijasta on voimassa oleva sopimus (KHO / taltio 1118). Lisäksi kirkkoneuvosto toteaa, että Alpo Arkivuo ei ole kantelussaan esittänyt mitään sellaista seikkaa, jonka johdosta vuonna 2005 tehtyä hautaoikeuden haltijaa koskevaa sopimusta olisi pidettävä virheellisenä.

6 Kirkkoneuvosto asia 123 Talousarvion muuttaminen Seurakunnan vuoden 2010 talousarvioon on syytä tehdä muutama muutos 1) Seurakuntakeskuksen ATK-keskuksen urakkakilpailujen tulos, talousarvionmuutos- ja rakentamispäätösesitys Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta on kokouksissaan ja käsitellyt seurakunnan atk-keskuksen rakentamisurakkaa. Johtokunta esittää, että kirkkoneuvosto vahvistaa urakoitsijoiden valinnat halvimpien tarjoushintojen mukaisesti ja tekee rakentamispäätöksen. Lisäksi johtokunta pyytää kirkkoneuvostoa tekemään esityksen talousarviomuutoksesta kirkkovaltuustolle Rakennus- ja sähköurakan osalta tarjouspyyntö on julkaistu HILMAssa Tarjouspyynnön laskenta-asiakirjat on lähetetty vähimmäisvaatimukset täyttäneille osallistumishakemuksen esittäneille urakoitsijoille. Hankinnat kokonaisuudessaan ylittävät kansallisen kynnysarvon. Halvimmat tarjoushinnat: Pää-/rakennusurakka: Laplan Oy ,00 Sähköurakka: YIT Kiinteistötekniikka Oy ,50 Videovalvontalaiteurakka: YIT Kiinteistötekn. Oy 3 068,85 Rikosilmoitin- ja kulunvalvontaurakka: RLTV Oy 2 017,20 Kylmälaiteurakka: Napapiirin kylmähuolto Oy ,00 Putkiurakka: LapLan Oy 6 396,00 IV-urakka: LapLan Oy 4 674,00 Halvimpiin tarjoushintoihin perustuva talouslaskelma: Hinnat sis. alv 23 %: Talousarvio ,00 Suunnittelukulut ,00 Urakkatarjoukset ,00 Aikaisemmin hyväksytyt toimitukset ,00 Automaatiotyöt ,00 Irtokalusteet ja varusteet ,00 Alijäämä ,00 Talousarvion muuttaminen Alijäämä korjataan Muurolan kappelisalin vesikaton perusparannukseen varatulla :n määrärahalla. Muutos perustellaan ATK-keskuksen rakentamisen välttämättömyydellä tämän vuoden aikana, jotta Lapin aluetta palvelevan tietohallintotoimiston varsinainen toiminta saadaan aikataulun mukaisesti vuoden 2011 alussa käynnistettyä. Muurolan vesikattotyö on perusteltua siirtää tulevaan vuoteen syystä, että seurakunta ei ole saanut kevään ja kesän aikana riittäviä määriä tarjoajia erilaisille hankkeilleen. Rakennusosasto tarkistaa Muurolan vesikaton kunnon, jotta nykyisellä rakenteella selvitään kevättalveen 2011.

7 Kirkkoneuvosto (10 asia 123 Talousarvion muuttaminen) 2) Elämän lähteellä tapahtumaviikkojen talousarvion korottaminen Elämän lähteellä seurakuntatapahtumaan on varattu euron määräraha. Tapahtuman kokonaiskesto on seitsemän viikkoa ja sen vuoksi tiedottamista on hajautettu lehti-ilmoitteluun, kutsukortteihin, ohjelmavihkoihin, verkkosivustolle, julisteisiin ja ulkotilamainoksiin. Suunnitteilla on vielä radiomainoksia tapahtumien loppuvaiheeseen. Näiden lisäksi tapahtumaa on nostettu esiin Pääsky-lehdissä. Tapahtuman ulkonaisten tiedotuskulujen loppusumma nousee mitä todennäköisimmin noin euroon. Lehti-ilmoitukset haukkaavat suurimman osan, noin euroa, painotuotteet (käsiohjelmat, kutsukortit, julisteet, ulkotilamainokset) noin 5600 euroa, verkkosivusto noin 2000 euroa, mainostila takseissa noin 1500 euroa, muut kulut (esim. logon valmistaminen, radio- ja muiden mainosten valmistamiskulut) noin 1500 euroa, sekalaiset kulut 400 euroa. Viestinnän talousarviossa jää kuluvana vuonna toteutumatta radiostudion laitteiden uusiminen yhtäältä teknisten ja aikataulullisten syiden vuoksi. Laitteiden uusintaan on varattu euroa, joka voitaneen siirtää käytettäväksi Elämän lähteen tiedotuskuluihin. Menettelystä on neuvoteltu ja sovittu tiedotuspäällikön kanssa. Ratkaisu edellyttää, että tulevalle vuodelle 2011 viestinnän radiostudion laitteiden uusintaan varataan vastaava summa. Edellä mainittujen näkökohtien perusteella Elämän lähteen tiedottaminen edellyttää euron lisäämistä talousarvioon. Ehdotus, hntoj 1. Kirkkoneuvosto vahvistaa ATK - keskuksen urakoitsijat hauta- ja kiinteistötoimen johtokunnan esittämällä tavalla. 2. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle vuoden 2010 talousarvion muuttamista siten, että - seurakunnan ATK-keskuksen rakentamiseen varattua euron määrärahaa korotetaan eurolla euroon. - Muurolan kappelin vesikaton perusparannukseen varattua euron määrärahaa vähennetään eurolla euroon. - Elämän lähteellä seurakuntatapahtuman euron määrärahaa korotetaan eurolla euroon. Vähennetään radiostudion laitehankintoihin varattua määrärahaa eurolla. Kirkkoneuvoston jäsen Kimmo Niukkanen poistui kokouksesta tämän asian käsittelyn aikana ennen päätöksentekoa klo

8 Kirkkoneuvosto asia 124 Veroprosentin määrääminen vuodelle 2011 Kirkkolain 15 luvun 2 :n 3 momentin mukaan kirkkovaltuusto vahvistaa tuloveroprosentin. Tuloveroprosentti vahvistetaan lähimpään 0,05 prosenttiyksikköön. Kirkkohallitus ennustaa vuoden 2011 talousarvion ja toiminta- ja taloussuunnitelman laadintaohjeessaan 32/2010, että vuoden 2008 lopulla alkanut taantuma näyttää väistyneen, mutta talouden elpymiseen suhtaudutaan vielä varovaisesti. Suomen ulkomaanvienti on lisääntynyt kuluvan vuoden aikana, mutta monilla suurilla valtioilla talousongelmat jatkuvat taikka ne ovat jopa lisääntyneet viime aikoina. Suomessa työttömyys on huomattavasti vähäisempää kuin mitä syksyllä 2009 ennustettiin. Maan hallituksen talousarvioesityksen mukaan työttömyysasteen arvioidaan olevan 8,6 % vuonna 2010 ja 8,2 % vuonna Bruttokansantuote kasvanee 2 % kuluvana vuonna ja vajaa kolme prosenttia vuonna Ennusteita paremman työllisyystilanteen vuoksi kirkollisverotilitykset yhteensä saattavat laskea 1-1,5 % vuonna 2010 edellisvuoden tilitysmäärään verrattuna. Seurakunnille on tilitetty kirkollisveroja vuoden 2010 tammi-elokuun aikana 1,5 % vähemmän kuin vuosi sitten vastaavana aikana. Kirkollisverotilitysten määrä yhteensä on pudonnut lähinnä sen vuoksi, että seurakunnat ovat saaneet jäännösveroja ja ennakon täydennysmaksuja aikaisempien vuosien ajoilta vähemmän kuin vuonna Loppuvuoden kirkollisverotilityksiin vaikuttavat mm. seuraavat seikat: - Kuluvan verovuoden ajalta ennakonpidätyksiä on tilitetty em. aikana 2 % enemmän kuin vuosi sitten vastaavana aikana ja loppuvuonna ennakonpidätysten arvioidaan pysyvän samalla tasolla, jos työllisyystilanne säilyy alkusyksyn tasolla. - Verohallinnon heinäkuussa antaman ennakkotiedon mukaan seurakunnille tullee noin 9 miljoonaa euroa suuremmat maksuunpanotilitykset marraskuussa Joulukuussa 2010 ansio- ja pääomatulojen jako-osuuksia todennäköisesti tarkistetaan ja silloin kirkon osuus saattaa hieman kasvaa. Vuonna 2011 kirkollisverotilitykset saattavat nousta noin 2 % kuluvan vuoden tilityksiin verrattuna kaikissa seurakunnissa yhteensä. Yhteisöverotilitykset kasvavat taantuman jälkeen yleensä yllättävän nopeasti. Loppuvuodesta saataneen lisätietoja siitä, joutuuko globaali talous uuteen taantumaan vai jatkuuko myönteinen kehitys verrattain vähäisenä myös lähivuosien aikana. Talousarviota 2011 suunniteltaessa yhteisöverotilitysten voitaneen arvioida lisääntyvän 10 % kuluvan vuoden toteutumaan verrattuna. Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaisia palkkoja tarkistetaan alkaen ja em. tarkistukset ovat voimassa ainakin saakka. Palkantarkistuksista alkaen sovitaan mennessä. Vuoden 2011 talousarvioehdotukseen voitaneen varata koko vuodelle 0,7 % korotukset alkuvuoden palkkatasoon verrattuna. Vuonna 2011 inflaation arvioidaan olevan noin 2,5 %. Kirkon keskusrahastomaksu vuonna 2010 on 8,2 % laskennallisesta kirkollisverotulosta ja sama prosentti säilynee lähivuosina. Ehdotus, hntoj. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että Rovaniemen seurakunnan veroprosentti verovuonna 2011 on 1,25.

9 Kirkkoneuvosto asia 125 Pöytäkirjoja tiedoksi Seuraavat pöytäkirjat ovat nähtävillä kokouksessa: - rakennusmestari 34-36, ylipuutarhuri 34-35, hallintojohtaja 34-36, kirkkoherra Kirkkoneuvosto merkitsee edellä mainitut pöytäkirjat tiedokseen. Kirkkoneuvosto merkitsi pöytäkirjat tiedokseen. 13 asia 126 Lahjoituksen vastaanottaminen Jorma ja Alli Pietarinen haluavat lahjoittaa seurakunnan henkilökunnan käyttöön 32 m2:n suuruisen kesämökin m2:n maa-alueineen (kiinteistötunnus , tilan nimi Konttinen). Mökki sijaitsee Patokoskella n. 42 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta Ounasjoen varressa n. 150 metrin päässä rannasta. Mökki on rakennettu vuonna 1975 ja siellä on suora sähkölämmitys. Mökin pihaan tulee kunnallinen vesijohto. Mökki on kohtuullisen hyväkuntoinen eikä siellä ole akuutteja korjaustarpeita. Lahjoittajat eivät aseta seurakunnalle velvoitteita lahjan pitämisen suhteen. Ainoana toiveenaan he esittävät, että mikäli seurakunta mökin joskus myy niin kauppahinta tuloutettaisiin puoliksi diakonialle ja puoliksi lähetystyölle. Ehdotus, hntoj Kirkkoneuvosto päättää, että seurakunta ottaa Jorma ja Alli Pietarisen lahjoituksen kiitollisuudella vastaan. Kirkkoneuvosto valtuuttaa kirkkoherra Vesa-Pekka Koivurannan ja hallintojohtaja Antti Jääskeläisen allekirjoittamaan lahjakirjan. Mikäli seurakunta mökin joskus myy, niin kauppahinta tuloutetaan puoliksi diakonialle ja puoliksi lähetystyölle. 14 asia 127 Muut asiat Pertti Ahokas käytti puheenvuoron Rovaniemen Taiteiden talon Korundin ja seurakunnan mahdollisesta yhteistyöstä sekä kirkon käytöstä ja jätti aloitteen koskien seurakuntatapahtuman kulujen seurantaa. (LIITE). Hallintojohtaja tiedotti, että seurakunta on saanut Rovaniemen kaupungilta ostotarjouksen Kirkkokerttula - nimisestä tilasta.

10 Kirkkoneuvosto asia 128 Seuraavat kokoukset Seuraava kirkkoneuvoston kokous pidetään klo ja seuraava kirkkovaltuuston kokous pidetään klo asia 129 Muutoksenhakuohje ja pöytäkirjan nähtävilläolo Puheenjohtaja antoi pöytäkirjan liitteen mukaisen muutoksenhakuohjeen. Tämä pöytäkirja on julkisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa Rauhankatu 70:ssä Nähtävilläolosta ilmoitetaan kirkkoherranviraston ilmoitustaululla. 17 asia 130 Kokouksen päättäminen ja päätösrukous Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Laulettiin virsi 552 ja hiljennyttiin päätösrukoukseen. Kokouksen puolesta Vesa-Pekka Koivuranta puheenjohtaja Pirkko-Aliisa Rytilahti sihteeri Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten mukaiseksi. Raili Kerola Elli Juusola

Kirkkovaltuusto 13.10.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2010

Kirkkovaltuusto 13.10.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2010 Kirkkovaltuusto 13.10.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2010 15.10.2010 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 13.10.2010 klo 18.00-19.50 Paikka Läsnä seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Ahokas

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 27.5.2014 2.6.2014. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A. varajäsen (Simo Rahtu)

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 27.5.2014 2.6.2014. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A. varajäsen (Simo Rahtu) Kirkkoneuvosto 2752014 262014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2752014 klo 1700-1850 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Jouni Riipinen Terttu Lehtola Hannu Erola Leena Järventie

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto 17.2.2015 18.2.2015. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto 17.2.2015 18.2.2015. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1722015 1822015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1722015 klo 1700-2035 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen, vs kirkkoherra puheenjohtaja Terttu

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 6.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2012 8.6.2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 6.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2012 8.6.2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 6.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2012 8.6.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ke 6.6.2012 klo 18.00 18.37 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 26.10.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70

Kirkkoneuvosto 26.10.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Kirkkoneuvosto 26.10.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2010 27.10.2010 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 26.10.2010 klo 17.00-18.55 Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Kirkkoneuvosto 15.6.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 16.6.2010 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 15.6.2010 klo 17.00-18.10 Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto 3.3.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2009 4.3.2010. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

Kirkkovaltuusto 3.3.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2009 4.3.2010. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 3.3.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2009 4.3.2010 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 3.3.2010 klo 18.00-18.30 Paikka seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Läsnä Ahokas Pertti

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 20.9.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 20.9.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 20.9.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 22.9.2011 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 20.9.2011 klo 17.00 18.30 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016 17.2.2016. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016 17.2.2016. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1622016 1722016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1622016 klo 1700-1855 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen vt kirkkoherra, pj (poissa :t 23

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 13.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 13.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 13.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012 14.6.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ke 13.6.2012 klo 17.00 18.50 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet:

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 662017 762017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 662017 klo 1700-1835 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen kirkkoherra, pj Pertti Ahokas Ville-Pekka

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 25.1.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 25.1.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 25.1.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 27.1.2011 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 25.1.2011 klo 17.00 19.55 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 14.12.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70

Kirkkoneuvosto 14.12.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Kirkkoneuvosto 14.12.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2010 16.12.2010 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 14.12.2010 klo 17.00-18.20 Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1552018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1552018 klo 1700-1845 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Kari Yliräisänen Pertti Ahokas Ville-Pekka Jokela Raili

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 30.10.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2012 1.11.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 30.10.2012 klo 17.00-18.25 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet:

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Kirkkoneuvosto 20.4.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2010 22.4.2010 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 20.4.2010 klo 17.00-18.35 Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 19.1.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70

Kirkkoneuvosto 19.1.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 20.1.2010 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Ti 19.1.2010 klo 17.00-19.00 Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Läsnä jäsenet: Vesa-Pekka Koivuranta puheenjohtaja

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 1112017 1312017 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 1112017 klo 1800-1847 Paikka seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Läsnä Ahokas Pertti Alatalo Antti Aspegrén Leena Autto Heikki Erola

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 22.5.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 22.5.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 22.5.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 24.5.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 22.5.2012 klo 17.00 18.15 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet:

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1942016 2042016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1942016 klo 1700-2010 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen vt kirkkoherra, pj (poissa :n 53

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1112016 3112016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1112016 klo 900-1601 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen kirkkoherra, pj Terttu Luoma-aho

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 6/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 6/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 14. päivä syyskuuta 2016 klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 65 Kokouksen avaus 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto 22.9.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA torstaina 22. päivänä syyskuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 11.12.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15/2012 20.12.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 11.12.2012 klo 17.00-18.10 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5) Kirkkovaltuusto 6.8.2018 1(5) Aika Maanantaina 6.8.2018 klo 18.00 18.37 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho Hanhisalo, Jorma, varapuheenjohtaja Hellsten, Jaana Hänninen, Jyrki

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto 25.1.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2012 30.1.2012. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

Kirkkovaltuusto 25.1.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2012 30.1.2012. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 25.1.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2012 30.1.2012 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 25.1.2012 klo 18.00 18.40 Paikka Läsnä seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Ahokas Pertti

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 16.9.2014 klo 17.00-19.35 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Jouni Riipinen kirkkoherra, pj. Terttu Lehtola varapj. Hannu Erola Leena Järventie

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2015 Kirkkoneuvosto 17.11.2015 19.11.2015. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2015 Kirkkoneuvosto 17.11.2015 19.11.2015. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A 19112015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 17112015 klo 1700 2047 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen vt kirkkoherra, pj Terttu Luoma-aho vpj Leena Aspegrén

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2016 1 (5) KOKOUSAIKA 10.8.2016 klo 17-19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 06/ 2014

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 06/ 2014 Kirkkoneuvosto Kokousaika: Tiistai 19.08.2014, klo 17.30 18.45 Kokouspaikka: Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 65 KOKOUKSEN AVAUS 66 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 67 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkoneuvosto 1/2012 1.3.2012. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkoneuvosto 1/2012 1.3.2012. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) KOKOUSTIEDOT Aika 1.3.2012 klo 17-19.10 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Muraja Asko kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj. x Haikonen

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 2122018 2322018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ke 2122018 klo 1630-1707 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen kirkkoherra, pj Janne Kaisanlahti

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 16.2.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70

Kirkkoneuvosto 16.2.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Kirkkoneuvosto 16.2.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2010 18.2.2010 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 16.2.2010 klo 17.00-18.00 Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Kirkkoneuvosto 24.8.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2010 26.8.2010 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 24.8.2010 klo 17.00-19.45 Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) Kirkkoneuvosto 4/2011 10.5.2011. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) Kirkkoneuvosto 4/2011 10.5.2011. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) KOKOUSTIEDOT Aika 10.5.2011 klo 17-17.52 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Vähäsarja Vilho vs. kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj.

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 21.8.2017 klo 17.00 17.48 Paikka Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 63 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 2542017 2742017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2542017 klo 1700-1951 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Kari Yliräisänen Janne Kaisanlahti Pertti Ahokas

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 2452016 2552016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2452016 klo 1700-1835 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Kari Yliräisänen Terttu Luoma-aho Leena Aspegrén

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1742018 1842018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1742018 klo 1700-1930 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Kari Yliräisänen Janne Kaisanlahti Ville-Pekka Jokela

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 (8) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 10.4.2013 klo 16.00-19.30 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 60 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 61 SIHTEERIN VALINTA

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 28 Kokouksen avaus 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 31 Ääntenlaskijoiden valinta 32 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 25.10.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 25.10.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 25.10.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 26.10.2011 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 25.10.2011 klo 17.00 18.20 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet:

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1/5 KIRKKOVALTUUSTO Konttinen Sirkka puheenjohtaja. LÄSNÄ Haapsaari Tuula Korhonen Pekka

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1/5 KIRKKOVALTUUSTO Konttinen Sirkka puheenjohtaja. LÄSNÄ Haapsaari Tuula Korhonen Pekka ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1/5 KOKOUSAIKA 1.11.2017 klo 18 18.40 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Konttinen Sirkka puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari

Lisätiedot

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (6) KOKOUSAIKA 19.5.2015 klo 17 18.20 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(11) Kirkkoneuvosto 4/2010 5.10.2010. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(11) Kirkkoneuvosto 4/2010 5.10.2010. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(11) KOKOUSTIEDOT Aika 5.10.2010 klo 16-18.20 Paikka Kanttorila OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Lepistö Jouko vt. kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj. x Liikavainio

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm /2018

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm /2018 ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm 04.12.2018 3/2018 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 04.12.2018 1 Aika 04.12.2018 klo 18.00 19.00 OSALLISTUJAT Jäsenet Buska Matti jäsen Rundgren Marjatta jäsen Gammelin Pertti jäsen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 23.8.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 23.8.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 23.8.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 25.8.2011 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 23.8.2011 klo 17.00 18.50 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 23.4.2013 klo 17.00-19.00 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Jouni Riipinen Terttu Lehtola Hannu Erola Terttu Luoma-aho Olli Mourujärvi

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2013 Kirkkoneuvosto 22.10.2013 23.10.2013. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2013 Kirkkoneuvosto 22.10.2013 23.10.2013. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 22102013 23102013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 22102013 klo 1700-1843 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Sari Kuirinlahti Terttu Lehtola Leena Järventie

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 5/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 5/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA torstaina 15. päivä kesäkuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 61 Kokouksen avaus 62 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 63 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Aika 24.1.2017 klo 18.00 19.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Tiitinen Ilkka jäsen/puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen poissa Hänninen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013. torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo alkaen

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013. torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo alkaen 3.10.2013 33 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA JÄSENET torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo 19.00 alkaen Seurakuntatalo Eskelinen Sanna Haataja Markku Huuskonen Erkki Karppinen

Lisätiedot

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66 LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (6) Hallituskatu 15, PL 1018 53301 LAPPEENRANTA PUH. 05 6126401, 6126406 Aika Keskiviikkona 16.4.2008 klo 17.30 18.25 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Keskuskatu 1.

Lisätiedot

3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen. 6. Muut esille tulevat asiat

3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen. 6. Muut esille tulevat asiat VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 11.9.2017 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, toimitusten huone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen.

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa, poissa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 19 Kirkkovaltuusto 29.10.2012

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 19 Kirkkovaltuusto 29.10.2012 19 17 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 17 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään viikkoa ennen kokousta

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 5/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 13.9.2017 klo 18 18.24 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto Aika 14.6.2016 klo 17.30-18.22 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Heikkinen

Lisätiedot

Muut osanottajat Viertorinne Tarja seurakuntasihteeri. kokouksen puheenjohtaja

Muut osanottajat Viertorinne Tarja seurakuntasihteeri. kokouksen puheenjohtaja Esityslista 8/2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 12.8.2019 klo 18.00- Paikka seurakuntatalon alasali, Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi Osallistujat: Jäsenet: Sallinen Martti puheenjohtaja Laajalahti

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 50 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 50 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 50 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantai klo 18.00 20.00 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2013 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2013 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 17122013 19122013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 17122013 klo 1700 1910 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Jouni Riipinen kirkkoherra, pj Terttu Lehtola

Lisätiedot

KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015. Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone Toppelius. Läsnä Holma Sisko kirkkoneuvoston jäsen

KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015. Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone Toppelius. Läsnä Holma Sisko kirkkoneuvoston jäsen Kirkkoneuvoston kokous 4.11.2015, 8/2015 1 KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 PL 28, 90441 KEMPELE KIRKKONEUVOSTO p. 08-561 4500 kempeleen.seurakunta@evl.fi Aika Keskiviikkona 4.11.2015 klo 18.00-19.08

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 4/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo Kahvitarjoilu klo Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 4/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo Kahvitarjoilu klo Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 4/2018 1 (5) Aika Keskiviikko 21.3.2018 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 01.12.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 24.11. 1.12.2016 ja pöytäkirja 2. 16.12.2016

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 18.00 20.40 Paikka Kirkko, hautausmaa ja virastotalo Läsnä Petteri Hämäläinen vt. kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 9/2016 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(4)

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 9/2016 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(4) JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 9/2016 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(4) Aika tiistaina 29.11.2016 klo 18.30 21.40 Paikka seurakuntatalo Läsnä: Jyrki Koivisto kirkkoherra pj. Sanni Junnila agronomi,

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä taloustoimiston ilmoitustaululla edellä mainitun ajan.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä taloustoimiston ilmoitustaululla edellä mainitun ajan. SULKAVAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2019 Kirkkoneuvosto Sulkavan seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään TIISTAINA 5. PÄIVÄNÄ MAALISKUUTA 2019 SEURAKUNTATALOSSA ALKAEN KLO 17.00 Kokouksessa käsitellään

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2016 Kirkkovaltuusto 17-30

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2016 Kirkkovaltuusto 17-30 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2016 Kirkkovaltuusto 17-30 Aika 1.11.2016 klo 18.00 19.35 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Tiitinen Ilkka jäsen/puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Hänninen

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) 173 Kokouksen avaus Puheenjohtaja käytti puheenvuoron, jossa hän mm. kertasi kuluneena vuonna käsiteltyjä asioita, ja avasi kokouksen. 174 Kokouksen

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1(6) Seurakuntaneuvosto. Aika Ti 19.4.2011 klo 18.30 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1(6) Seurakuntaneuvosto. Aika Ti 19.4.2011 klo 18.30 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2011 Aika Ti 19.4.2011 klo 18.30 Paikka Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone Läsnä Aalto Kari jäsen Hannula Ulla Maija

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KOKOUSAIKA 29.11.2016 klo 18-19.06 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Kontturi Eeva-Liisa Hassinen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015. Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone Toppelius. Läsnä Holma Sisko kirkkoneuvoston jäsen

KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015. Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone Toppelius. Läsnä Holma Sisko kirkkoneuvoston jäsen 1 KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 PL 28, 90441 KEMPELE KIRKKONEUVOSTO p. 08-561 4500 kempeleen.seurakunta@evl.fi Aika Tiistaina 15.10.2015 klo 18:00-19.28 Paikka Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2017 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2017 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Esityslista/Pöytäkirja 6/2017 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 6.11.2017 klo 18 19.30 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat:

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2012. Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1. AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2012. Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1. AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23 NRO 2/ 2012 Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto 16.1.2017 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 16. päivä tammikuuta 2017, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.30 20.10 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Petri Jurkka Marjut

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1992017 2192017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1992017 klo 1700-1949 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen Janne Kaisanlahti Pertti Ahokas

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Nina Alanen ja Risto Holma. Taina Tuohimaa puheenjohtaja

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Nina Alanen ja Risto Holma. Taina Tuohimaa puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 8/2018 1 (5) Aika Keskiviikko 19.9.2018 klo 18 18.16 Paikka Seurakuntakeskus, Arkki Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina Holma Risto Itämetsä Risto Nummela Aulis

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011 KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA seurakuntatalo, takasali Markku Huttunen Erkki Huuskonen 146 153 Tuula Kaitila-Juntunen

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 31.5.2017 1 3 25 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa

Lisätiedot