Tietosuojaseloste Tietosuoja tietosuoja-asetuksen (GDPR) 13 ja 14 artiklan mukaan

Save this PDF as:
Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tietosuojaseloste Tietosuoja tietosuoja-asetuksen (GDPR) 13 ja 14 artiklan mukaan"

Transkriptio

1 Tietosuojaseloste Tietosuoja tietosuoja-asetuksen (GDPR) 13 ja 14 artiklan mukaan I. Määritelmät DACHSER SE:n tietosuojaseloste pohjautuu käsitteisiin, joita on käytetty EU:n tietosuojaasetuksessa (GDPR). Siksi haluammekin viitata tietosuoja-asetuksen 4 artiklaan Määritelmät. Tietosuoja-asetus on saatavilla osoitteessa II. Rekisterinpitäjän ja tietosuojavastaavan nimi ja osoite Tietosuoja-asetuksen, EU:n jäsenvaltioissa voimassa olevien muiden tietosuojalakien ja tietosuojalainsäädännöllisten muiden määräysten perusteella rekisterinpitäjä on DACHSER Finland Oy Muuntotie 3 B Vantaa Suomi Puh.: Sähköposti: Verkkosivu: 1

2 III. Yleistä tietojen käsittelystä 1. Henkilötietojen käsittelyn laajuus Keräämme ja käytämme liikekumppaneittemme henkilötietoja periaatteessa vain siinä määrin kuin se on tarpeen sopimuksen aikaansaamiseksi tai toimeksiantojen suorittamiseksi ja sopimusten panemiseksi täytäntöön. Sopimusperusteisten velvollisuuksien täytyttyä käsittelemme tietoja vain saatuamme siihen suostumuksen. Poikkeuksena ovat tapaukset, joissa suostumusta ei ole tosiasiallisesti mahdollisuus saada etukäteen tai tietojen käsittelyyn on lakisääteinen lupa tai velvoite. 2. Henkilötietojen käsittely Henkilötietojen kerääminen, käsittely tai käyttö on periaatteessa kiellettyä, ellei jokin lakimääräinen normi nimenomaisesti salli tietojen käsittelyn. Tietosuoja-asetuksen mukaan henkilötietoja saa periaatteessa kerätä, käsitellä ja käyttää, - kun rekisteröidyn kanssa on olemassa sopimussuhde - kun rekisteröidylle tehdään sopimusta tai sitä pannaan täytäntöön - siinä määrin kuin rekisteröity on antanut suostumuksensa. 3. Oikeutettu peruste henkilötietojen käsittelyyn Mikäli rekisteröidyltä pyydetään suostumus hänen henkilötietojensa käsittelyyn, oikeutettuna perusteena toimii tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta. Mikäli käsittely on tarpeen sellaisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi, jossa rekisteröity on osapuolena, oikeutettuna perusteena toimii tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta. Tämä koskee myös käsittelyä sopimuksen tekemistä edeltävien tarvittavien toimenpiteiden toteuttamiseksi. Mikäli henkilötietojen käsittely on tarpeen yrityksemme lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi, oikeutettuna perusteena toimii tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan c alakohta. Jos käsittely on tarpeen yrityksemme tai kolmannen osapuolen oikeutetun edun turvaamiseksi eivätkä rekisteröidyn edut tai perusoikeudet ja -vapaudet syrjäytä ensin mainittua etua, käsittelyn oikeutettuna perusteena toimii tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta. 4. Henkilö- ja tietoryhmät Jotta voidaan harjoittaa liiketoimintaa ja täyttää kaikki siihen kohdistuvat velvoitteet, tarvittaessa ovat käytössä seuraavat tietoryhmät: 2

3 - asiakastiedot ja asiakkaan yhteyshenkilöt sekä asiakkaan omista asiakkaistaan välittämät tiedot, mikäli niitä tarvitaan toimeksiantojen suorittamiseen ja asiakaspalveluun - palveluntarjoajien, toimittajien ja heidän yhteyshenkilöidensä tiedot, mikäli niitä tarvitaan asiakkaiden, palveluntarjoajien ja toimittajien toimeksiantojen täytäntöönpanoon. Henkilötietojen käytössä ja kerättyjen tietojen laajuudessa noudatetaan henkilötietojen itsemääräämisoikeuden ja muiden tietosuojanormien, erityisesti ennaltaehkäisevän kieltoperiaatteen, käyttötarkoitussidonnaisuuden, läpinäkyvyyden ja tietojenanto- ja ilmoitusvelvollisuuksien perussääntöjä, tietojen minimoinnin ja niukkuuden periaatteita sekä oikeutta oikaista, rajoittaa, poistaa ja vastustaa. Henkilötietoja kerätään ja käsitellään lain puitteissa. Tällöin on myös huomioitava arkaluontoisten tietojen keräämistä ja käsittelyä koskevat erityisedellytykset tietosuojaasetuksen 9 artiklan 1 kohdan mukaan. Periaatteessa saa käsitellä ja käyttää vain sellaisia tietoja, jotka ovat tarpeen liiketoiminnan toimeksiantojen panemiseksi täytäntöön ja jotka ovat välittömässä yhteydessä käsittelytarkoitukseen. Mikäli muut elimet pyytävät tietoja rekisteröidystä, niitä annetaan eteenpäin ilman rekisteröidyn suostumusta vain, jos siihen on olemassa lakisääteinen velvoite tai se on perusteltua yrityksen oikeutetun edun vuoksi ja pyytäjän henkilöllisyys on ehdottoman varma. 5. Henkilötietojen vastaanottajat Henkilötietoja annetaan eteenpäin sopimuksen täytäntöönpanoon osallistuvalle kolmannelle osapuolelle, kuten tytäryhtiöille, kumppaneille ja alihankkijoille, ainoastaan rekisteröidyn tilaamien logistiikkapalveluiden suorittamiseksi. Logistiikkapalveluihin osallistuvien henkilötietoja annetaan tarvittaessa eteenpäin logistiikkapalvelun tilaajalle (esim. todiste toimituksesta). Emme varta vasten myy henkilötietoja kolmansille osapuolille tai markkinoi niitä muualle. 6. Tietojen siirtäminen kolmansiin valtioihin Tietoja siirretään kolmansiin valtioihin vain tilattujen logistiikkapalveluiden suorittamiseksi. Tietojen minimointiperiaatteen mukaan vain tiedot, joita tarvitaan tavaroiden lähettämiseen ja toimittamiseen tilaajan asiakkaalle, luovutetaan DACHSER-konsernin koti- ja ulkomaisille yhtiöille ja ulkopuolisille palveluntarjoajille. Tietojen siirtäminen kolmanteen maahan ilman riittävää tietosuojan tasoa on sallittua rekisteröidyn ja käsittelyyn tarvittavan elimen välisen sopimuksen täytäntöönpanoa varten, mikäli tietojen siirtämistä tarvitaan sopimuksen panemiseksi täytäntöön. 3

4 7. Ulkopuolinen palveluntarjoaja / henkilötietojen käsittelijä / huolto Ulkopuolisten palveluntarjoajien kanssa ovat tarvittaessa voimassa tietosuoja-asetuksen 28 artiklan mukaiset järjestelyt tai EU:n vakiosopimuslausekkeet. 8. IT Security -konsepti Toteutettujen teknisten ja organisatoristen toimenpiteiden lisäksi Dachser on laatinut asianmukaisia lisäohjeita ottaen huomioon tietoturvallisuuden perustavan tärkeyden. DACHSERin IT-keskuksen tietoturvallisuuden hallintajärjestelmä on ollut sertifioitu vuodesta 2011 lähtien standardin ISO/IEC mukaan. 9. Tietojen poistaminen ja säilytysaika Rekisteröidyn henkilötiedot poistetaan tai pääsy niihin estetään, kun niiden säilytystarkoitusta ei enää ole. Säilyttämistä voidaan jatkaa, jos siten on määrätty EU:n asetuksissa, kansallisissa laeissa tai muissa säädöksissä, jotka koskevat rekisterinpitäjää. Tiedot poistetaan tai pääsy niihin estetään myös silloin, jos mainituissa normeissa määrätty säilytysaika kuluu umpeen, ellei tietojen säilytyksen jatkaminen ole tarpeen sopimuksen tekemiseksi tai panemiseksi täytäntöön. IV. Rekisteröidyn oikeudet Mikäli henkilön henkilötietoja käsitellään, hän on tietosuoja-asetuksen mukaan rekisteröity ja hänellä on seuraavat oikeudet suhteessa rekisterinpitäjään: 1. Oikeus saada pääsy tietoihin Rekisteröity voi vaatia rekisterinpitäjältä vahvistusta siitä, käsitteleekö rekisterinpitäjä häntä koskevia henkilötietoja. Jos henkilötietoja käsitellään, rekisteröity voi vaatia rekisterinpitäjältä selvityksen seuraavista tiedoista: (1) tarkoitukset, joita varten henkilötietoja käsitellään (2) käsiteltävät henkilötietoryhmät (3) vastaanottajat tai vastaanottajaryhmät, joille rekisteröidyn henkilötietoja on luovutettu tai on tarkoitus luovuttaa (4) rekisteröidyn henkilötietojen suunniteltu säilytysaika tai, jos sitä ei ole mahdollista ilmoittaa, tämän ajan määrittämiskriteerit 4

5 (5) rekisteröidyn oikeus pyytää rekisterinpitäjältä häntä itseään koskevien henkilötietojen oikaisemista tai poistamista tai oikeus pyytää henkilötietojen käsittelyn rajoittamista tai vastustaa tällaista käsittelyä (6) oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle (7) kaikki tietojen alkuperästä käytettävissä olevat tiedot, jos henkilötietoja ei kerätä rekisteröidyltä (8) automaattisen päätöksenteon, muun muassa tietosuoja-asetuksen 22 artiklan 1 ja 4 kohdassa tarkoitetun profiloinnin olemassaolo, sekä ainakin näissä tapauksissa merkitykselliset tiedot käsittelyyn liittyvästä logiikasta samoin kuin kyseisen käsittelyn merkittävyys ja mahdolliset seuraukset rekisteröidylle. Rekisteröidyllä on oikeus vaatia tieto siitä, jos hänen henkilötietojaan siirretään kolmanteen maahan tai kansainväliselle järjestölle. Tässä yhteydessä rekisteröity voi vaatia ilmoitusta tietosuoja-asetuksen 46 artiklassa tarkoitetuista siirtoa koskevista asianmukaisista suojatoimista. 2. Oikeus tietojen oikaisemiseen Rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterinpitäjää oikaisemaan ja/tai täydentämään rekisteröityä koskevat epätarkat tai virheelliset henkilötiedot. Rekisterinpitäjän on tehtävä oikaisu viipymättä. 3. Oikeus käsittelyn rajoittamiseen Rekisteröity voi vaatia rajoittamaan häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä seuraavin edellytyksin: (1) rekisteröity kiistää henkilötietojensa paikkansapitävyyden, jolloin käsittelyä rajoitetaan ajaksi, jonka kuluessa rekisterinpitäjä voi varmistaa niiden paikkansapitävyyden (2) käsittely on lainvastaista, ja rekisteröity vastustaa henkilötietojen poistamista ja vaatii sen sijaan niiden käytön rajoittamista (3) rekisterinpitäjä ei enää tarvitse henkilötietoja käsittelyn tarkoituksiin, mutta rekisteröity tarvitsee niitä oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi tai (4) rekisteröity on vastustanut henkilötietojen käsittelyä tietosuoja-asetuksen 21 artiklan 1 kohdan nojalla, eikä vielä ole todennettu, syrjäyttävätkö rekisterinpitäjän oikeutetut perusteet rekisteröidyn perusteet. Jos rekisteröidyn henkilötietojen käsittelyä on rajoitettu, näitä tietoja saa, säilyttämistä lukuun ottamatta, käsitellä ainoastaan rekisteröidyn suostumuksella tai oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi tai toisen luonnollisen henkilön tai 5

6 oikeushenkilön oikeuksien suojaamiseksi tai tärkeää unionin tai jäsenvaltion yleistä etua koskevista syistä. Jos käsittelyä on rajoitettu edellä mainituin edellytyksin, rekisterinpitäjän on tehtävä rekisteröidylle ilmoitus, ennen kuin käsittelyä koskeva rajoitus poistetaan. 4. Oikeus tietojen poistamiseen a. Poistamisvelvollisuus Rekisteröity voi vaatia rekisterinpitäjää poistamaan rekisteröityä koskevat henkilötiedot ilman aiheetonta viivytystä, ja rekisterinpitäjällä on velvollisuus poistaa nämä tiedot ilman aiheetonta viivytystä edellyttäen, että jokin seuraavista perusteista täyttyy: (1) rekisteröidyn henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin tai joita varten niitä muutoin käsiteltiin (2) rekisteröity peruuttaa suostumuksensa, johon käsittely on perustunut tietosuojaasetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan tai 9 artiklan 2 kohdan a alakohdan mukaisesti, eikä käsittelyyn ole muuta oikeutettua perustetta (3) rekisteröity vastustaa käsittelyä tietosuoja-asetuksen 21 artiklan 1 kohdan nojalla, eikä käsittelyyn ole olemassa perusteltua syytä, tai rekisteröity vastustaa käsittelyä tietosuojaasetuksen 21 artiklan 2 kohdan nojalla (4) rekisteröidyn henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti (5) rekisteröidyn henkilötiedot on poistettava rekisterinpitäjään sovellettavaan unionin oikeuteen tai jäsenvaltion lainsäädäntöön perustuvan lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi (6) rekisteröidyn henkilötiedot on kerätty tietosuoja-asetuksen 8 artiklan 1 kohdassa tarkoitetun tietoyhteiskunnan palvelujen tarjoamisen yhteydessä. b. Tiedot kolmansille osapuolille Jos rekisterinpitäjä on julkistanut rekisteröidyn henkilötiedot ja sillä on tietosuoja-asetuksen 17 artiklan 1 kohdan mukaisesti velvollisuus poistaa tiedot, sen on käytettävissä oleva teknologia ja toteuttamiskustannukset huomioon ottaen toteutettava kohtuulliset toimenpiteet, muun muassa tekniset toimet, ilmoittaakseen henkilötietoja käsitteleville rekisterinpitäjille, että rekisteröity on pyytänyt kyseisiä rekisterinpitäjiä poistamaan näihin henkilötietoihin liittyvät kaikki linkit tai näiden henkilötietojen jäljennökset tai kopiot. 6

7 c. Poikkeukset Oikeutta tietojen poistamiseen ei ole, jos käsittely on tarpeen (1) sananvapautta ja tiedonvälityksen vapautta koskevan oikeuden käyttämiseksi (2) rekisterinpitäjään sovellettavaan unionin oikeuteen tai jäsenvaltion lainsäädäntöön perustuvan, käsittelyä edellyttävän lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi tai jos käsittely tapahtuu yleistä etua koskevan tehtävän suorittamista tai rekisterinpitäjälle kuuluvan julkisen vallan käyttämistä varten (3) kansanterveyteen liittyvää yleistä etua koskevista syistä tietosuoja-asetuksen 9 artiklan 2 kohdan h ja i alakohdan sekä 9 artiklan 3 kohdan mukaisesti (4) yleisen edun mukaisia arkistointitarkoituksia tai tieteellisiä tai historiallisia tutkimustarkoituksia tai tilastollisia tarkoituksia varten tietosuoja-asetuksen 89 artiklan 1 kohdan mukaisesti, jos kohdassa a) tarkoitettu oikeus todennäköisesti estää kyseisen käsittelyn tai vaikeuttaa sitä suuresti tai (5) oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi. 5. Oikeus saada ilmoitus Jos rekisteröity on käyttänyt oikeuksiaan koskien tietojen oikaisemista, poistamista tai käsittelyn rajoittamista, rekisterinpitäjän on ilmoitettava tekemistään tietojen oikaisuista, poistoista tai käsittelyn rajoituksista jokaiselle vastaanottajalle, jolle henkilötietoja on luovutettu, paitsi jos tämä osoittautuu mahdottomaksi tai vaatii kohtuutonta vaivaa. Rekisteröidyllä on oikeus saada rekisterinpitäjältä ilmoitus näistä vastaanottajista. 6. Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen Rekisteröidyllä on oikeus saada häntä koskevat henkilötiedot, jotka hän on toimittanut rekisterinpitäjälle, jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa. Lisäksi hänellä on oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle sen rekisterinpitäjän estämättä, jolle henkilötiedot on toimitettu, jos (1) käsittely perustuu suostumukseen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan tai 9 artiklan 2 kohdan a alakohdan nojalla tai sopimukseen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan nojalla ja (2) käsittely suoritetaan automaattisesti. Kun rekisteröity käyttää tätä oikeuttaan, hänellä on oikeus saada henkilötietonsa siirrettyä suoraan rekisterinpitäjältä toiselle, jos se on teknisesti mahdollista. Tämä ei saa vaikuttaa haitallisesti muiden oikeuksiin ja vapauksiin. 7

8 Oikeutta siirtää tiedot järjestelmästä toiseen ei sovelleta henkilötietojen käsittelyyn, joka on tarpeen yleistä etua koskevan tehtävän suorittamista tai rekisterinpitäjälle kuuluvan julkisen vallan käyttämistä varten. 7. Vastustamisoikeus Rekisteröidyllä on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu tietosuojaasetuksen 6 artiklan 1 kohdan e tai f alakohtaan, kuten näihin säännöksiin perustuvaa profilointia. Rekisterinpitäjä ei saa enää käsitellä rekisteröidyn henkilötietoja, paitsi jos rekisterinpitäjä voi osoittaa, että käsittelyyn on olemassa huomattavan tärkeä ja perusteltu syy, joka syrjäyttää rekisteröidyn edut, oikeudet ja vapaudet tai jos se on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi. Jos rekisteröidyn henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointia varten, rekisteröidyllä on oikeus milloin tahansa vastustaa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä tällaista markkinointia varten, mukaan lukien profilointia silloin, kun se liittyy tällaiseen suoramarkkinointiin. Jos rekisteröity vastustaa henkilötietojensa käsittelyä suoramarkkinointia varten, niitä ei saa enää käsitellä tähän tarkoitukseen. Tietoyhteiskunnan palvelujen käyttämisen yhteydessä ja sen estämättä, mitä direktiivissä 2002/58/EY määrätään, rekisteröidyllä on mahdollisuus käyttää vastustamisoikeuttaan automaattisesti teknisiä ominaisuuksia hyödyntäen. 8. Oikeus peruuttaa ilmoitus tietosuojalainsäädännöllisestä suostumuksesta Rekisteröidyllä on oikeus milloin tahansa peruuttaa ilmoituksensa tietosuojalainsäädännöllisestä suostumuksesta. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen. 9. Automatisoitu yksittäispäätös, profilointi mukaan luettuna Rekisteröidyllä on oikeus olla joutumatta sellaisen päätöksen kohteeksi, joka perustuu pelkästään automaattiseen käsittelyyn, kuten profilointiin, ja jolla on häntä koskevia oikeusvaikutuksia tai joka vaikuttaa häneen vastaavalla tavalla merkittävästi. Tätä ei sovelleta, jos päätös (1) on välttämätön rekisteröidyn ja rekisterinpitäjän välisen sopimuksen tekemistä tai täytäntöönpanoa varten (2) on hyväksytty rekisterinpitäjään sovellettavassa unionin oikeudessa tai jäsenvaltion lainsäädännössä, jossa vahvistetaan myös asianmukaiset toimenpiteet rekisteröidyn oikeuksien ja vapauksien sekä oikeutettujen etujen suojaamiseksi tai (3) perustuu rekisteröidyn nimenomaiseen suostumukseen. 8

9 Nämä päätökset eivät kuitenkaan saa perustua tietosuoja-asetuksen 9 artiklan 1 kohdassa tarkoitettuihin erityisiin henkilötietoryhmiin, paitsi jos sovelletaan 9 artiklan 2 kohdan a tai g alakohtaa ja asianmukaiset toimenpiteet rekisteröidyn oikeuksien ja vapauksien sekä oikeutettujen etujen suojaamiseksi on toteutettu. Kohdissa (1) ja (3) mainituissa tapauksissa rekisterinpitäjän on toteutettava asianmukaiset toimenpiteet rekisteröidyn oikeuksien ja vapauksien sekä oikeutettujen etujen suojaamiseksi; tämä koskee vähintään oikeutta vaatia, että tiedot käsittelee rekisterinpitäjän puolesta luonnollinen henkilö, sekä oikeutta esittää kantansa ja riitauttaa päätös. 10. Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa hänen vakinainen asuinpaikkansa tai työpaikkansa on tai jossa väitetty rikkominen on tapahtunut, jos rekisteröity katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan tietosuoja-asetusta, sanotun kuitenkaan rajoittamatta muita hallinnollisia muutoksenhakukeinoja tai oikeussuojakeinoja. Valvontaviranomaisen, jolle valitus on jätetty, on ilmoitettava valituksen tekijälle valituksen etenemisestä ja ratkaisusta, mukaan lukien tietosuoja-asetuksen 78 artiklan mukaisten oikeussuojakeinojen mahdollisuudesta. 9

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien opinnäytetöiden sähköisen järjestelmän henkilörekisteriä.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien opinnäytetöiden sähköisen järjestelmän henkilörekisteriä. Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien opinnäytetöiden sähköisen järjestelmän henkilörekisteriä. Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu:

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Urkundplagioinnintunnistusohjelmaa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Urkundplagioinnintunnistusohjelmaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Urkundplagioinnintunnistusohjelmaa Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.05.2018 1.

Lisätiedot

Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30)

Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Tapahtumienhallintajärjestelmää Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Haaga-Helian verkkokauppaa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Haaga-Helian verkkokauppaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Haaga-Helian verkkokauppaa Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio. Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella.

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio. Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella. Tietosuojaseloste Sivu 1 (4) Tietosuojaseloste EU:n yleisen tietosuojaasetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisterinpitäjä Tili ja isännöinti Harri Nupponen Ytunnus: 12826942 osoite: Sammontie 7 as 8,

Lisätiedot

EU:N YLEISEN TIETOSUOJA-ASETUKSEN 14 ARTIKLAN TARKOITTAMA TIEDOTE HENKILÖTIETOJEN

EU:N YLEISEN TIETOSUOJA-ASETUKSEN 14 ARTIKLAN TARKOITTAMA TIEDOTE HENKILÖTIETOJEN Sivu 1 / 5 EU:N YLEISEN TIETOSUOJA-ASETUKSEN 14 ARTIKLAN TARKOITTAMA TIEDOTE HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ (MARKKINOINTI JA MYYNTI) Tämä tiedote on laadittu: 23.5.2018 1 HENKILÖTIETOJEN REKISTERINPITÄJÄ

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien markkinointia ja viestintää

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien markkinointia ja viestintää Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien markkinointia ja viestintää Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio Tietosuojaseloste Sivu 1 (4) Tietosuojaseloste EU:n yleisen tietosuojaasetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisterinpitäjä Loviisan Keilailuliitto Lovisa Bowlingförbund Ry Ytunnus: 08306717 osoite: Seppäläntie

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton uutis- ja tapahtumakirjerekisterissä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton uutis- ja tapahtumakirjerekisterissä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton uutis- ja tapahtumakirjerekisterissä 1. Rekisterinpitäjä Kaupan liitto on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä.

Lisätiedot

2) tiedon antamisesta saattaisi aiheutua vakavaa vaaraa rekisteröidyn terveydelle tai hoidolle taikka jonkun muun oikeuksille;

2) tiedon antamisesta saattaisi aiheutua vakavaa vaaraa rekisteröidyn terveydelle tai hoidolle taikka jonkun muun oikeuksille; Artikla 15 artikla - Rekisteröidyn oikeus saada pääsy tietoihin 1. Rekisteröidyllä on oikeus saada rekisterinpitäjältä vahvistus siitä, että häntä koskevia henkilötietoja käsitellään tai että niitä ei

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien kirjastopalveluita

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien kirjastopalveluita Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien kirjastopalveluita Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.05.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

KOULUELEKTRONIIKKA OY:N ASIAKASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE. Rekisterin rekisterinpitäjä on Kouluelektroniikka Oy, Teuvo Tiusanen

KOULUELEKTRONIIKKA OY:N ASIAKASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE. Rekisterin rekisterinpitäjä on Kouluelektroniikka Oy, Teuvo Tiusanen KOULUELEKTRONIIKKA OY:N ASIAKASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 1 Rekisterinpitäjä Rekisterin rekisterinpitäjä on Kouluelektroniikka Oy, Teuvo Tiusanen (y-tunnus 0597327-4) Rekisteriasioiden yhteyshenkilö

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Vähittäiskaupan tutkimussäätiössä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Vähittäiskaupan tutkimussäätiössä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä ssä 1. Rekisterinpitäjä Vähittäiskaupan Tutkimussäätiö - Detaljhandelns Forskningsstiftelse on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä.

Lisätiedot

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteita ovat seuraavat EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä myös GDPR ) mukaiset perusteet:

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteita ovat seuraavat EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä myös GDPR ) mukaiset perusteet: TIETOSUOJASELOSTE EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) art. 12 Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 (Laatimispäivä 25.5.2018) 1. Rekisterinpitäjä Lahden Aluetaksi Oy (Y-tunnus: 0587608-7) Puh. 03

Lisätiedot

Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste

Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste Tietosuojaseloste 1 (5) Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi Varustekorttirekisteri 2. Rekisterinpitäjä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos 3. Rekisterin vastuuhenkilö Palomestari Kalle

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE 1/5. Suomen Pitkäkarvakerho ry:n jäsenten henkilötietojen käsittely

TIETOSUOJASELOSTE 1/5. Suomen Pitkäkarvakerho ry:n jäsenten henkilötietojen käsittely 1/5 TIETOSUOJASELOSTE Suomen Pitkäkarvakerho ry:n jäsenten henkilötietojen käsittely TIETOJENKÄSITTELY PÄHKINÄNKUORESSA Yhdistys käsittelee jäsenistön henkilötietoja yhdistystoiminnan ylläpitämiseksi,

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien sähköistä tenttijärjestelmää

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien sähköistä tenttijärjestelmää Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien sähköistä tenttijärjestelmää Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Suomen Fotokaupan liitto ry:n jäsenrekisterin tietosuojaseloste 1. Rekisterinpitäjä Suomen Fotokaupan Liitto ry Y-tunnus: 0280621-9 toimisto@fotokaupanliitto.fi 040 542 3370 2. Rekisterinpitäjän

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton tapahtumarekisterissä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton tapahtumarekisterissä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton tapahtumarekisterissä 1. Rekisterinpitäjä Kaupan liitto on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä. Rekisterin osalta

Lisätiedot

3) rekisterissä olevia henkilötietoja käytetään yksinomaan historiallista tai tieteellistä tutkimusta taikka tilastointia varten; tai

3) rekisterissä olevia henkilötietoja käytetään yksinomaan historiallista tai tieteellistä tutkimusta taikka tilastointia varten; tai LIITE (Tieteellinen tutkimus) Artikla 15 artikla - Rekisteröidyn oikeus saada pääsy tietoihin 1. Rekisteröidyllä on oikeus saada rekisterinpitäjältä vahvistus siitä, että häntä koskevia henkilötietoja

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Justusjulkaisutietojen

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Justusjulkaisutietojen Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Justusjulkaisutietojen tallennuspalvelua Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018

Lisätiedot

TIETOSUOJAILMOITUS Tutkimustieto-tietoryhmä Rekisteröidylle toimitettavat tiedot

TIETOSUOJAILMOITUS Tutkimustieto-tietoryhmä Rekisteröidylle toimitettavat tiedot TIETOSUOJAILMOITUS Tutkimustieto-tietoryhmä Rekisteröidylle toimitettavat tiedot Tämä dokumentti perustuu EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) 13 ja 14 artikloihin. Ohjeen nimi GDPR Rekisteröidylle toimitettavat

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (5)

Tietosuojaseloste 1 (5) Kouvolan kaupunki Henkilöstöpalvelut Tietosuojaseloste 1 (5) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 15.8.2018 1. Rekisterin nimi

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien taloustoimintoja

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien taloustoimintoja Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien taloustoimintoja Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien opintososiaalisia palveluita

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien opintososiaalisia palveluita Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien opintososiaalisia palveluita Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1.

Lisätiedot

Tietosuoja-asiat Glaston Oyj Sähköposti: Osoite: Vehmaistenkatu 5, PL 25,33731 Tampere

Tietosuoja-asiat Glaston Oyj Sähköposti: Osoite: Vehmaistenkatu 5, PL 25,33731 Tampere TIETOSUOJASELOSTE Glaston Oyj:n ( Glaston ) työnhakijoiden henkilötietojen käsittely 1 REKISTERINPITÄJÄ Glaston Oyj Abp Vehmaistenkatu 5 PL 25 33731 Tampere 2 YHTEYDENOTOT TIETOSUOJA-ASIOISSA Tietosuoja-asiat

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (6)

Tietosuojaseloste 1 (6) Kouvolan kaupunki Viestintä Tietosuojaseloste 1 (6) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 2.10.2018 1. Rekisterin nimi Kouvolan

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton sidosryhmärekisterissä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton sidosryhmärekisterissä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton sidosryhmärekisterissä 1. Rekisterinpitäjä Kaupan liitto on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä. Sidosryhmärekisterin

Lisätiedot

PINTAVA OY ASIAKASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE

PINTAVA OY ASIAKASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE PINTAVA OY ASIAKASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 1 REKISTERINPITÄJÄ Pintava Oy Y-tunnus: 2904197-3 Yrjönkatu 15 LH 40 A, 28100 Pori Puhelinvaihde: 010 336 4230 2 REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ Eula Wessberg,

Lisätiedot

Relipe Oy. Tilitoimiston asiakastiedotteen postituslistan TIETOSUOJASELOSTE

Relipe Oy. Tilitoimiston asiakastiedotteen postituslistan TIETOSUOJASELOSTE Relipe Oy Tilitoimiston asiakastiedotteen postituslistan Tässä selosteessa on kerrottu tietosuojalainsäädännön edellyttämät tiedot tilitoimiston asiakastiedotteen postituslistasta, joka on tilitoimiston

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Projektisalkku 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Jorma Valve, strategiajohtaja etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30)

Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) 3AMK-kirjastojen tietosuojaseloste koskien asiakastietoja Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 15.03.2019 1. Yhteisrekisterinpitäjät Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Vuokrasopimukset, Espoon kaupungille vuokratut toimitilat ja Espoon kaupungin vuokraamat toimitilat (manuaalinen). 2. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Sähköpostijakelulistat 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Hilkka Julkunen tonttipäällikkö hilkka.julkunen@espoo.fi

Lisätiedot

(a) rekisteröity on antanut suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn yhtä tai useampaa erityistä tarkoitusta varten (GDPR 6 art. 1.

(a) rekisteröity on antanut suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn yhtä tai useampaa erityistä tarkoitusta varten (GDPR 6 art. 1. TIETOSUOJASELOSTE EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) art. 12 Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 (Laatimispäivä 25.5.2018) 1. Rekisterinpitäjä Lahden Aluetaksi Oy (Y-tunnus: 0587608-7) Puh. 03

Lisätiedot

1. Rekisterinpitäjä Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry Merimiehenkatu 29, Helsinki, MaRan uutiskirjerekisteri

1. Rekisterinpitäjä Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry Merimiehenkatu 29, Helsinki, MaRan uutiskirjerekisteri 1/6 MARAN UUTISKIRJEREKISTERI = EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja MaRan uutiskirjerekisterissä tapahtuvasta tietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjä Matkailu- ja Ravintolapalvelut

Lisätiedot

Lisäksi henkilötietoja käsitellään toimittajille suunnatussa viestinnässä kuten tiedotus- ja uutisointitarkoituksissa.

Lisäksi henkilötietoja käsitellään toimittajille suunnatussa viestinnässä kuten tiedotus- ja uutisointitarkoituksissa. ETRA OY: N TOIMITTAJAREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 1 REKISTERINPITÄJÄ Rekisterin rekisterinpitäjä on Etra Oy (y-tunnus 0107801-0). Rekisteriasioiden yhteyshenkilö on: Etra Oy Osoite: Lampputie 2, 00740

Lisätiedot

Ohjeet tietosuoja-asetuksen mukaisiin tietopyyntöihin ja muihin rekisteröidyn oikeuksiin reagoimiseksi

Ohjeet tietosuoja-asetuksen mukaisiin tietopyyntöihin ja muihin rekisteröidyn oikeuksiin reagoimiseksi Ohjeet tietosuoja-asetuksen mukaisiin tietopyyntöihin ja muihin rekisteröidyn oikeuksiin reagoimiseksi Rekisteröidyn oikeuksista säädetään erityisesti tietosuoja-asetuksessa seuraavasti. Alle on koottu

Lisätiedot

Tietosuojaseloste: Markkinointirekisteri

Tietosuojaseloste: Markkinointirekisteri Tietosuojaseloste: Markkinointirekisteri EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Päivitetty 18.05.2018 1. Rekisterinpitäjä Y-tunnus: 0784050-4 Seminaarinkatu 2, Intelli-rakennus,

Lisätiedot

Rekisteriseloste, Espoon kaupunki

Rekisteriseloste, Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Rekisteriseloste, Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Kulunvalvonnan ja työajan seurantarekisteri Esmikko työajanseuranta- ja kulunvalvontajärjestelmä Esgraf-valvontasovellus 2.

Lisätiedot

2. Kuvaus tutkimushankkeesta ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus. 3. Yhteistyöhankkeena tehtävän tutkimuksen osapuolet ja vastuunjako

2. Kuvaus tutkimushankkeesta ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus. 3. Yhteistyöhankkeena tehtävän tutkimuksen osapuolet ja vastuunjako TIETEELLISEN TUTKIMUKSEN TIETOSUOJASELOSTE/-ILMOITUS EU:n yleinen tietosuoja-asetus 13 ja 14 artiklat Laatimispäivä: 23.10.2018 Tietoa tutkimukseen osallistuvalle Tämä tietosuojailmoitus koskee Helsingin

Lisätiedot

FINNLINESIN YHTEYDENOTTOPYYNTÖJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄN REKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE

FINNLINESIN YHTEYDENOTTOPYYNTÖJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄN REKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE FINNLINESIN YHTEYDENOTTOPYYNTÖJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄN REKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 1 REKISTERINPITÄJÄ Rekisterin rekisterinpitäjä on Finnlines Oyj. Rekisteriasioiden yhteyshenkilö on: Tietosuojavastaava:

Lisätiedot

Rekisteröidyllä on oikeus vastustaa profilointia ja kieltää hänelle kohdistettu suoramarkkinointi.

Rekisteröidyllä on oikeus vastustaa profilointia ja kieltää hänelle kohdistettu suoramarkkinointi. SUNBORN CATERING OY:N ASIAKASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 1 REKISTERINPITÄJÄ Rekisterin rekisterinpitäjä on Sunborn Catering (y-tunnus 1543746-7) Tähän rekisteriin liittyvien asioiden yhteystiedot ovat:

Lisätiedot

1. Rekisterin nimi Vantaan aikuisopiston viestintäkyselyn osallistujarekisteri. Vantaan kaupungin opetuslautakunta

1. Rekisterin nimi Vantaan aikuisopiston viestintäkyselyn osallistujarekisteri. Vantaan kaupungin opetuslautakunta Sivu 1 (5) 1. Rekisterin nimi Vantaan aikuisopiston viestintäkyselyn osallistujarekisteri 2. Rekisterinpitäjä Vantaan kaupungin opetuslautakunta Vantaan kaupunki/ sivistystoimi Asematie 6 A 01300 Vantaa

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Maanvuokrasopimusten siirto 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Hilkka Julkunen tonttipäällikkö

Lisätiedot

TIETOSUOJAILMOITUS. Alumni-, markkinointi-, asiakas- ja kumppanitiedot-tietoryhmä. Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy

TIETOSUOJAILMOITUS. Alumni-, markkinointi-, asiakas- ja kumppanitiedot-tietoryhmä. Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy TIETOSUOJAILMOITUS Alumni-, markkinointi-, asiakas- ja kumppanitiedot-tietoryhmä Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Dokumentti perustuu EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) 13 ja 14 artikloihin. Sillä täytetään

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisteri- ja tietosuojaseloste 25.5.2018 EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisterinpitäjä Jyväs-Ateriat Ay Y-tunnus: 1996612-0 Kaakkovuorentie 10, 40320 JYVÄSKYLÄ Tietosuoja-asioista

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Reportronicia

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Reportronicia Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Reportronicia Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (5)

Tietosuojaseloste 1 (5) Kouvolan kaupunki Hyvinvointipalvelut/Museopalvelut Tietosuojaseloste 1 (5) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 18.2.2019 1.

Lisätiedot

TIETOSUOJAILMOITUS DIDIVE-HANKE

TIETOSUOJAILMOITUS DIDIVE-HANKE TIETOSUOJAILMOITUS DIDIVE-HANKE Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Satakunnan Ammattikorkeakoulu Oy Ohjeen nimi Vastuuhenkilö GDPR Rekisteröidylle toimitettavat tiedot:

Lisätiedot

asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä

asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä OY RIPAUS AB:n ASIAKASREKISTERI EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Oy Ripaus Ab:n asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjä 2. Yhteyshenkilö

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton jäsenrekisterissä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton jäsenrekisterissä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton jäsenrekisterissä 1. Rekisterinpitäjä Kaupan liitto on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä. Jäsenrekisterin osalta

Lisätiedot

TIETOSUOJAILMOITUS. Alumni-, markkinointi-, asiakas- ja kumppanitiedot-tietoryhmä. Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy

TIETOSUOJAILMOITUS. Alumni-, markkinointi-, asiakas- ja kumppanitiedot-tietoryhmä. Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy TIETOSUOJAILMOITUS Alumni-, markkinointi-, asiakas- ja kumppanitiedot-tietoryhmä Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Dokumentti perustuu EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) 13 ja 14 artikloihin. Sillä täytetään

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Asiakasrekisteri kaavavalmistelun osallisten yhteystiedot 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Torsti

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Kimppa-autokokeilun rekisteri 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö 4. Rekisterin yhteyshenkilö 5.

Lisätiedot

asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä

asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä KAKKOSTUPA OY:N ASIAKASREKISTERI EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Kakkostupa Oy:n asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjä Kakkostupa

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Laurarekrytointipalvelua

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Laurarekrytointipalvelua Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Laurarekrytointipalvelua Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Huippupaikat Oy:n asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Huippupaikat Oy:n asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä Tietosuojaseloste 1 HUIPPUPAIKAT OY ASIAKASREKISTERI EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Huippupaikat Oy:n asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä 1. Rekisterin

Lisätiedot

Laadittu TIETOSUOJASELOSTE Insinööritoimisto Suunnittelukide Oy Tietosuoja-asetus (EU) 2016/679

Laadittu TIETOSUOJASELOSTE Insinööritoimisto Suunnittelukide Oy Tietosuoja-asetus (EU) 2016/679 Laadittu 17.5.2018 TIETOSUOJASELOSTE Insinööritoimisto Suunnittelukide Oy Tietosuoja-asetus (EU) 2016/679 1. Sisällysluettelo 2. REKISTERINPITÄJÄ 3 3. REKISTERI JA SEN SISÄLTÄMÄT TIEDOT 3 4. HENKILÖTIETOJEN

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n henkilöstöhallinnon tietosuojaseloste

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n henkilöstöhallinnon tietosuojaseloste Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n henkilöstöhallinnon tietosuojaseloste Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä Rekisterin

Lisätiedot

SUNBORN SAGA OY:N SUORAMARKKINOINNIN, VIESTINNÄN JA TIEDOTTAMISEN TIETOSUOJASELOSTE

SUNBORN SAGA OY:N SUORAMARKKINOINNIN, VIESTINNÄN JA TIEDOTTAMISEN TIETOSUOJASELOSTE SUNBORN SAGA OY:N SUORAMARKKINOINNIN, VIESTINNÄN JA TIEDOTTAMISEN TIETOSUOJASELOSTE 1 REKISTERINPITÄJÄ Rekisterin rekisterinpitäjä on Sunborn Saga Oy (y-tunnus 1083815-7) Tähän rekisteriin liittyvien asioiden

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Verkkopalautejärjestelmä 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Päivi Sutinen Palvelukehitysjohtaja

Lisätiedot

asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä

asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä LOUNAS & LEIVOS BUTIK OY:N ASIAKASREKISTERI EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Lounas & Leivos Butik Oy:n asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien työnhakijoita

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien työnhakijoita Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien työnhakijoita Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä Rekisterin

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Pientalotontin hakijat 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Hilkka Julkunen tonttipäällikkö hilkka.julkunen@espoo.fi

Lisätiedot

ASIAKASREKISTERISELOSTE

ASIAKASREKISTERISELOSTE ASIAKASREKISTERISELOSTE Rekisterinpitäjä Rekisterin nimi Yleiset ehdot Rekisterin tietosisältö ITfox Oy (y-tunnus 2792479-9) (jäljempänä ITfox, me, tai meidän ) Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa:

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Copas y Tapas Oy: asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Copas y Tapas Oy: asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä COPAS Y TAPAS ASIAKASREKISTERI EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Copas y Tapas Oy: asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjä Copas

Lisätiedot

MELTEX OY PLASTICSIN ASIAKAS- JA MARKKINOINTIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE

MELTEX OY PLASTICSIN ASIAKAS- JA MARKKINOINTIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE MELTEX OY PLASTICSIN ASIAKAS- JA MARKKINOINTIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 1 REKISTERINPITÄJÄ Rekisterin rekisterinpitäjä on Meltex Oy Plastics (0952690-6). Rekisteriasioiden yhteyshenkilö on: Panu Sandholm

Lisätiedot

Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n tietosuojaseloste

Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n tietosuojaseloste PIRKANMAAN JÄTEHUOLTO OY 1 (6) :n tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi :n asiakasrekisteri. 2. Rekisterinpitäjä Y-tunnus: 0968008-1 Puh. 03 240 5110 3. Henkilötietojen käsittelystä vastaava henkilö Tietosuojavastaava

Lisätiedot

VITRIINI - LEHDEN JAKELUREKISTERI

VITRIINI - LEHDEN JAKELUREKISTERI 1/6 VITRIINI - LEHDEN JAKELUREKISTERI = EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Vitriini lehden jakelurekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Trimble Locus / Maaomaisuussovellus 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Hilkka Julkunen tonttipäällikkö

Lisätiedot

Tampereen yliopisto Tietosuojailmoitus 1 (5) Tampereen yliopisto Tampereen yliopisto Kalevantie 4, Tampere Puh.

Tampereen yliopisto Tietosuojailmoitus 1 (5) Tampereen yliopisto Tampereen yliopisto Kalevantie 4, Tampere Puh. Tampereen yliopisto Tietosuojailmoitus 1 (5) Tietosuojailmoitus 1. Rekisterinpitäjä Tampereen yliopisto Yksikkö Tampereen yliopisto 33014 Tampereen yliopisto Kalevantie 4, 33100 Tampere Puh. 03 355 111

Lisätiedot

Rekisterin nimi on HSL:n sidosryhmärekisteri ( Sidosryhmärekisteri ), jonka rekisteröityjä ovat HSL:n sidosryhmiin kuuluvat henkilöt ( Sidosryhmät ).

Rekisterin nimi on HSL:n sidosryhmärekisteri ( Sidosryhmärekisteri ), jonka rekisteröityjä ovat HSL:n sidosryhmiin kuuluvat henkilöt ( Sidosryhmät ). HSL:N SIDOSRYHMÄREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE Laadittu 24.5.2018 1 REKISTERINPITÄJÄ JA REKISTERIN NIMI Rekisterinpitäjä on Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä (jäljempänä HSL ) (y-tunnus 22745863). Rekisterin

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Koskibowling Oy:n tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste. Koskibowling Oy:n tietosuojaseloste Tietosuojaseloste Koskibowling Oy:n tietosuojaseloste Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, miten Koskibowling Oy käsittelee nykyisten ja potentiaalisten sekä palvelujaan käyttävien asiakkaiden henkilötietoja

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Henkilötietolain 10 ja 24, majoitus- ja ravitsemustoiminnasta annetun lain 7

Tietosuojaseloste Henkilötietolain 10 ja 24, majoitus- ja ravitsemustoiminnasta annetun lain 7 Tietosuojaseloste Henkilötietolain 10 ja 24, majoitus- ja ravitsemustoiminnasta annetun lain 7 ja EU:n yleisen tietosuojaasetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. 1. Matkustajarekisterin

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (6)

Tietosuojaseloste 1 (6) Kouvolan kaupunki Liikunta ja kulttuuri Tietosuojaseloste 1 (6) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 25.3.2019 1. Rekisterin

Lisätiedot

INHUNT LAW OY:N TIETOSUOJATIEDOTE REKISTERINPITÄJÄNÄ

INHUNT LAW OY:N TIETOSUOJATIEDOTE REKISTERINPITÄJÄNÄ INHUNT LAW OY:N TIETOSUOJATIEDOTE REKISTERINPITÄJÄNÄ (päivitetty 3.9.2018) JOHDANTO TIETOSUOJATIEDOTTEESEEN Tässä InHunt Law Oy:n (jäljempänä InHunt Law Oy:tä voidaan kutsua myös sanalla me ) tietosuojatiedotteessa

Lisätiedot

Tietosuojailmoitus: yhdistetty rekisteröidyn informointiasiakirja (Tietosuoja-asetuksen (2016/679) artikla 13 ja 14).

Tietosuojailmoitus: yhdistetty rekisteröidyn informointiasiakirja (Tietosuoja-asetuksen (2016/679) artikla 13 ja 14). TIETOSUOJAILMOITUS 1 (5) Tietosuojailmoitus: yhdistetty rekisteröidyn informointiasiakirja (Tietosuoja-asetuksen (2016/679) artikla 13 ja 14). 1. Tietosuojailmoituksen nimi 2. Rekisterinpitäjä Nimi Hämeen

Lisätiedot

Vantaan kaupunki / sivistystoimi PL 1500, Vantaan kaupunki. Muut yhteystiedot (esim. puhelin virka-aikana, sähköpostiosoite)

Vantaan kaupunki / sivistystoimi PL 1500, Vantaan kaupunki. Muut yhteystiedot (esim. puhelin virka-aikana, sähköpostiosoite) Sivu 1 (6) 1. Rekisterin nimi Kortteliliigatoiminnan yhteystietorekisteri 2. Rekisterinpitäjä Nimi Vapaa-ajan lautakunta Osoite Vantaan kaupunki / sivistystoimi PL 1500, 01030 Vantaan kaupunki Muut yhteystiedot

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (5) Laadittu: nina.gronmark(at)espoo.fi. anna.autio(at)espoo.fi. Juho Nurmi, tietosuojavastaava

Tietosuojaseloste 1 (5) Laadittu: nina.gronmark(at)espoo.fi. anna.autio(at)espoo.fi. Juho Nurmi, tietosuojavastaava Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi School Action Day 2019 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki Vantaan kaupunki Helsingin kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Espoon kaupunki toimii

Lisätiedot

2. Kuvaus tutkimushankkeesta ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

2. Kuvaus tutkimushankkeesta ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus TIETOSUOJASELOSTE/-ILMOITUS EU:n yleinen tietosuoja-asetus 13 ja 14 artiklat Tietoa tutkimukseen osallistuvalle Olet osallistumassa Turun ammattikorkeakoulun tekemään tutkimukseen. Tässä selosteessa kuvataan,

Lisätiedot

Mika Sepponen Rekisterin nimi Ravintola Hyvä Huomen Oy:n asiakasrekisteri

Mika Sepponen Rekisterin nimi Ravintola Hyvä Huomen Oy:n asiakasrekisteri RAVINTOLA HYVÄ HUOMEN OY:N ASIAKASREKISTERI EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Ravintola Hyvä Huomen Oy:n asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

5. Rekisterin henkilötietojen käsittelyä on ulkoistettu toimeksiantosopimuksella Ei Kyllä

5. Rekisterin henkilötietojen käsittelyä on ulkoistettu toimeksiantosopimuksella Ei Kyllä Tietosuojaseloste 1 REKISTERIN TIEDOT 1. Rekisterin nimi Yksityisten perhepäivähoitajien henkilörekisteri 2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Yksityisellä lasten perhepäivähoidolla tarkoitetaan varhaiskasvatusta,

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (5)

Tietosuojaseloste 1 (5) Kouvolan kaupunki Hyvinvointipalvelut Tietosuojaseloste 1 (5) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 21.8.2018 1. Rekisterin nimi

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (6)

Tietosuojaseloste 1 (6) Kouvolan kaupunki Hyvinvointipalvelut Tietosuojaseloste 1 (6) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 1.11.2018 1. Rekisterin nimi

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun nimi: Uimahalli ja kuntosali Liprakan asiakasrekisteri Tiedonanto

Lisätiedot

Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste

Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja käsitellään?... 2

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Riipinen Restaurants Oy asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Riipinen Restaurants Oy asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä Riipinen Restaurants Oy ASIAKASREKISTERI EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Riipinen Restaurants Oy asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Relipe Oy. Tilitoimiston asiakasrekisterin TIETOSUOJASELOSTE

Relipe Oy. Tilitoimiston asiakasrekisterin TIETOSUOJASELOSTE Relipe Oy Tilitoimiston asiakasrekisterin Tässä selosteessa on kerrottu tietosuojalainsäädännön edellyttämät tiedot henkilörekisteristä. Tilitoimiston asiakasrekisterissä olevat tiedot koskevat kuitenkin

Lisätiedot

OSTEOPAATTI VILLE SAKSAN TIETOSUOJATIEDOTE REKISTERINPITÄJÄNÄ

OSTEOPAATTI VILLE SAKSAN TIETOSUOJATIEDOTE REKISTERINPITÄJÄNÄ OSTEOPAATTI VILLE SAKSAN TIETOSUOJATIEDOTE REKISTERINPITÄJÄNÄ (päivitetty 12.9.2018) Tässä Osteopaatti Ville Saksan (jäljempänä Osteopaatti Ville Saksaa voidaan kutsua myös sanalla minä ) tietosuojatiedotteessa

Lisätiedot

3. Rekisterin nimi Tee- ja Kahvihuone Helmi Oy:n asiakasrekisteri

3. Rekisterin nimi Tee- ja Kahvihuone Helmi Oy:n asiakasrekisteri TEE- JA KAHVIHUONE HELMI OY ASIAKASREKISTERI EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Tee- ja Kahvihuone Helmi Oy:n asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä

Lisätiedot

MARAN KURSSIREKISTERI = EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja MaRan kurssirekisterissä tapahtuvasta tietojen käsittelystä

MARAN KURSSIREKISTERI = EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja MaRan kurssirekisterissä tapahtuvasta tietojen käsittelystä 1/6 MARAN KURSSIREKISTERI = EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja MaRan kurssirekisterissä tapahtuvasta tietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjät Matkailu- ja Ravintolapalvelut

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 19.4.2018 1. Rekisterin pitäjä Hotelli Mesikämmen Oy

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (5) Rekisterin tiedot. EU:n yleinen tietosuoja-asetus, (2016/679), artiklat 13 ja 14. Pvm

Tietosuojaseloste 1 (5) Rekisterin tiedot. EU:n yleinen tietosuoja-asetus, (2016/679), artiklat 13 ja 14. Pvm Tietosuojaseloste 1 (5) Pvm 3.5.2018 Rekisterin tiedot 1. Rekisterin nimi Ilmoittautumiset nuorisopalveluiden tapahtumiin 2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Asiakassuhteen hoitaminen, tilasto (osallistujamäärien

Lisätiedot

R-kioskin uutiskirjettä koskeva tietosuojaseloste

R-kioskin uutiskirjettä koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) R-kioskin uutiskirjettä koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja käsitellään?...

Lisätiedot

Tuotenäytteiden jakelua koskeva tietosuojaseloste

Tuotenäytteiden jakelua koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Tuotenäytteiden jakelua koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja käsitellään?...

Lisätiedot