Flexit-ilmanvaihto K2 R UNI 2 UNI 3 UNI 4

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Flexit-ilmanvaihto K2 R UNI 2 UNI 3 UNI 4"

Transkriptio

1 Flexit-ilmanvaihto K2 R UNI 2 UNI 3 UNI 4

2 Puhdasta ja terveellistä ilmaa Uuden sukupolven ilmankäsittelylaitteet suunniteltu vastaamaan uusia, tiukentuneita energiavaatimuksia. Flexit Spirit Energiatehokkaat, hiljaiset ja helppokäyttöiset Spirit-mallit on varusteltu korkean hyötysuhteen pyörivillä läöntalteenottokennoilla ja energiatehokkailla puhaltimilla. Koneet on valmistettu erityisesti pohjoisen kylmiä olosuhteita ajatellen. Spirit-sarjan koneilla on monipuoliset asennusmahdollisuudet ja varusteet sekä helppo huollettavuus. Mallikohtainen soveltuvuus eri kohteisiin pinta-alan mukaan Flexit Spirit K2 R < 14 m 2 Flexit Spirit UNI 2 < 15 m 2 Flexit Spirit UNI m 2 Flexit Spirit UNI m 2 Yksinkertaisia ja kannattavia ratkaisuja, joilla voidaan ehkäistä Ilmansaasteiden, allergisoivan pölyn (. siitepöly) ja radonkaasun aiheuttamia haittoja Kosteus- ja homevaurioita rakenteissa Tarpeeton energiahukka Spirit-sarjan pyöriväkennoinen läöntalteenotto sopii erityisesti matalaenergia- ja passiivitaloihin K2 R UNI 4 UNI 2 UNI 3

3 Ohjainpaneelit Käyttäjäystävällistä suunnittelua Nykyaikainen muotoilu, helppokäyttöisyys ja automatiikka. Paneelit ovat ajattomasti muotoiltuja ja käyttäjäystävällisiä. Taustavalaistut painikkeet ja merkkivalot helpottavat käyttöä. Ohjaimet kertovat käyttäjälle järjestelmän tilan sekä huollon tarpeet. CI 6 Spirit-sarjan ilmanvaihtokoneiden muotoiluun ja suunnitteluun on panostettu paljon. Asennuksesta on tehty mahdollisian käytännöllistä ja myös eri sijoittelut asennuksessa on otettu huomioon. Pohjoisen kylmät olot on huomioitu runkorakenteiden eristyksellä. Koneet on mahdollista asentaa jopa suoraan kylmään tilaan. Eristyksen ansiosta koneet ovat myös erittäin hiljaisia. 4 CI 6 CI 6 ohjauspaneelissa on kaikki tarvittavat perustoiminnot. Voit säätää nopeutta ja lämpötilaa suoraan paneelista. Paneeli antaa merkin jos ilmastointikoneessa on vikaa tai suodatin on vaihdettava. Toimintojen säädöt on piilotettu kannen alle. Voit liittää keskenään useita paneeleita ilmanvaihdon laajempaan ohjaukseen. Ilmastointikonetta säädetään kannen alla olevista säätimistä. Kuvassa kansi auki. Helppo asennus 1 Joustava sijoittelu 3 2 Ei turhia läpivientejä Kytke liesituuletin ilmanvaihtokoneeseen! 1. Kattoasennus 2. Seinäasennus 3. Lattia-asennus 4. kytkettynä CI 6 Seinälle asennettavassa kiinnityskiskossa on kumiset vaimentimet jotka estävät mahdollisen resonointiäänen siirtymisen rakenteisiin. UNI 3 ja UNI 4 ovat erittäin joustavia asennussijoitukseltaan. Ne voidaan asentaa kattoon, seinälle ja vaikka lattialle - pystyyn tai vaakaan. Koneisiin voidaan kytkeä myös liesituuletin jolloin erillistä kattoläpivientiä liesituulettimelle ei tarvita. CI 6 tarjoaa monipuoliset ohjausmahdollisuudet ja laajean automatiikan. Perusohjaimen toimintojen lisäksi CI 6 tarjoaa seuraavat ominaisuudet: ajastin korkearesoluutioinen värinäyttö jäähdytyksen ohjaus poistoilman ohjaus mahdollisuus Modbus-viestintään sisä- ja ulkolämpötilan näyttö Toiminnot ja hälytykset näkyvät näytössä. CI 6-ohjaimen rinnalle voidaan kytkeä eri huonetiloihin perusohjaimia laajentamaan järjestelmää. CI 6 Paneelin näytöllä: aika ja päivämäärä ulkolämpötila huonelämpötila nykyinen nopeus lisäläityksen tila ajastimen tila Kätevä avausmekanismi Koneen etupaneelissa on kätevä mekanismi, jolla luukku avautuu helposti. Luukun alapuolen saranointi mahdollistaa myös luukun irroittamisen helposti tarpeen vaatiessa. Helposti huollettava Koneissa olevien suodattimien ansiosta huoneistoon tuleva ilma on erittäin puhdasta. Suodattimet varmistavat myös laitteen pysymisen puhtaana. Suodattimien vaihdot ja muut huoltotoimet ovat erittäin helppoja.

4 Spirit K2 R ja ilmanvaihto samassa säästä tilaa ja kustannuksia! Kanavalähdöt Ohjauspaneeli CI 6 / CI 6 Puhaltimet AC / EC Suodatintyyppi F7 Ilmavirtaus poisto: 75 dm 3 /s (125Pa) tulo: 63 dm 3 /s (125Pa) Suodattimen koko 13x335x5 Kanavalähdöt ø125 Pituus 7 Leveys 598 Syvyys 51 Paino 56 kg Värit valkoinen / hopea Kapasiteetti ja virtaus n puoli AC (F7 suodattimella) SFP < 1. / flekti n puoli EC (F7 suodattimella) Markkinoiden hiljaisin energiatehokas ilmanvaihtokone, jossa tehokas läöntalteenotto, pyörivä läönvaihtaja ja integroitu liesituuletin. K2 R soveltuu erityisesti rivitaloihin ja pieniin omakotitaloihin. Se on varustettu elektronisella automatiikalla, jota ohjataan erillisellä säätimellä. Asennus keittiöön lieden yläpuolelle V 19 V 17 V 15 V 12 V 15 V 85 V 6 V 6 V 23 V 19 V 17 V 15 V 12 V 15 V 85 V 55 db(a) 6 db(a) 5 db(a) 7 db(a) % 1% 8% 8% 6% 4% 6% 7 db(a) 4% 6 db(a) 55 db(a)

5 Spirit UNI 2 Spirit UNI 2 soveltuu hyvin erilaisiin huoneistoihin, rivitaloihin ja pieniin omakotitaloihin. UNI 2:ssa on pyörivä läönvaihdin, jonka avulla saadaan talteen jopa yli 8% läöstä. Talteenotettu lämpö voidaan pyörivän läönvaihtimen avulla siirtää tarvittaessa tuloilmaan. Ohjauspaneeli CI 6 / CI 6 Puhaltimet EC Suodatintyyppi F7 Ilmavirtaus AC poisto: 65 dm 3 /s (125Pa) AC tulo: 55 dm 3 /s (125Pa) EC poisto: 98 dm 3 /s (125Pa) EC tulo: 86 dm 3 /s (125Pa) Suodattimen koko 335x13x113 Kanavalähdöt ø125 Pituus 78 Leveys 632 Syvyys 48 Paino 45 kg Harkittua muotoilua Spirit-sarjan koneiden muotoilu on harkittu ja käytännöllinen Muotoilussa on kiinnitetty erityisesti huomiota soveltuvuuteen eri kohteissa ja laitteen käyttöön Kanavalähdöt Vasenkätinen, ylhäältä Oikeakätinen, ylhäältä Kapasiteetti ja virtaus n puoli (F7 suodattimella) Spirit-sarjan ilmanvaihtokoneet ovat erittäin helppokäyttöisiä ja helposti huollettavia SFP < 1. / flekti n puoli (F7 suodattimella) % ø 125 ø ø 125 ø % 4 8% 4 8 1% 1% 8% % 6% 2 8% 2 4 6% 6% 1 4% 6% 4% 73 db(a) db(a) 4% 4% 77 db(a) 75 db(a) 55 db(a) 6 db(a) 7 db(a) 6 db(a)

6 Spirit UNI 3 UNI 3 on ideaalinen erityisesti pieniin omakotitaloihin ja loma-asuntoihin. Se on kehitetty uusimpien rakennusmääräysten mukaisesti ja sopii erinomaisesti passiivitaloihin. Spirit-sarjan koneet ovat erittäin hiljaisia tämän takaavat laadukas äänieristys ja suunnittelu Kanavalähdöt Vasenkätinen, ylhäältä Oikeakätinen, ylhäältä Korkea energiatehokkuus, hiljaisuus ja helppokäyttöisyys takaavat käyttömukavuuden. UNI 3 on luotettava myös pohjoisen kylmissä olosuhteissa. Vasenkätinen, alhaalta Oikeakätinen, alhaalta Ohjauspaneeli CI 6 / CI 6 Puhaltimet EC Suodatintyyppi F7 Ilmavirtaus poisto: 15 dm 3 /s (125Pa) tulo: 15 dm 3 /s (125Pa) Suodattimen koko 419x192x31 Kanavalähdöt ø16 Pituus 7 Leveys 72 Syvyys 52 Paino 67 kg ø 16 Ø= n puoli (F7 suodattimella) % 8% % 8% 1% Kapasiteetti ja virtaus 8 db(a) 6% 4% 75 db(a) 4% 7 db(a) 6 db(a) SFP < 1. / flekti n puoli (F7 suodattimella) 1% 3 8% 2 6% 1 4% % 6% 8% 1% 55 db(a) 5 db(a) 6 db(a) 69 db(a)

7 Spirit UNI 4 UNI 4 mallin matalaenergiapuhaltimien ansiosta asumis- ja läityskustannukset pienenvät tehokkaasti. Spirit-sarja suunnitteltu erityisesti pohjoisen kylmiä olosuhteita ajatellen Kanavalähdöt Vasenkätinen, ylhäältä Oikeakätinen, ylhäältä UNI 4 soveltuu hyvin suuriin omakotitaloihin, pieniin toimistotiloihin ja passiivitaloihin. Vasenkätinen, alhaalta Oikeakätinen, alhaalta Ohjauspaneeli CI 6 / CI 6 Puhaltimet EC Suodatintyyppi F7 Ilmavirtaus poisto: 18 dm 3 /s (125Pa) tulo: 185 dm 3 /s (125Pa) Suodattimen koko 459x27x31 Kanavalähdöt ø16 Pituus 7 Leveys 9 Syvyys 54 Paino 86 kg Kapasiteetti ja virtaus n puoli (F7 suodattimella) SFP < 1. / flekti n puoli (F7 suodattimella) ø 16 ø % % % 1 6% 75 8% 4% 5 6% 25 4% 7 db(a) 75 db(a) 8 db(a) Vesipatteri (Pa) % 1% 1% 1 6% 75 8% 5 4% 6% 25 4% 5 db(a) 55 db(a) 6 db(a) 7 db(a)

8 Flexit-keskuspölynimurit Laadukkaat Flexit-keskuspölynimurit jokaiseen kotiin. Energiatehokkaat ja innovatiiviset ratkaisut ovat tehneet CVR-sarjan keskuspölynimureista myös erittäin käyttäjäystävällisiä. CVR-mallit ovat nyt entistäkin hiljaisempia ja suorituskykyisempiä. Mallikohtainen suositus CVR m 2 Tehokas ja kompakti CVR m 2 Joka kodin malli CVR m 2 Erittäin kovaan käyttöön CVR m 2 Huippumalli, osana kodin talotekniikkajärjestelmää Kahvamallit LCD-mallissa kahvassa olevan infokeskuksen ruudulta näet toiminnat ja järjestelmän varoitukset nopealla vilkaisulla. Näytöllä näkyvät imuteho, virta, käytönesto, säiliön/pussin tarkistus, moottorin ylikuumentuminen ja huoltotarve. LCD-mallin letkun pituus on 12 metriä. Uudessa LED-mallissa on miellyttävä muotoilu ja helposti käsiteltävä letku. Letkupituuksina on valittavissa 9 metriä ja 12 metriä. Edistyksellistä tekniikkaa Uusi energiatehokkaampi moottori on varustettu ylikuumenemissuojalla. Sen äänentaso on huomattavasti matalampi ja suorituskyky entistäkin parempi. Moottorissa on pehmeä käynnistys piikkikuormien välttämiseksi. Järjestelmä varoittaa automaattisesti tukoksista, ylikuumenemisesta ja säiliön tyhjennystarpeesta (laitemallista riippuen). Uudistetut säiliön tyhjennyskahvat helpottavat säiliön tyhjennystä. Käytännölliset pakkaukset Imureiden laatu alkaa jo pakkauksista! CVR 2 CVR 3 CVR 4 Flexit uutuudet! Innovatiiviset CVR-uutuusmallit jokaiseen kotiin. Kaikki mukana Laadukkaat tarvikkeet mukana jo perustoimituksessa! Älykästä viestintää CVR-sarjan keskuspölynimurit ovat ohjaustekniikaltaan edistyneitä. Ne voidaan liittää Flexit Spirit-sarjan ilmanvaihtokoneisiin, jolloin imurin käynnistyessä ilmanvaihtokoneen tuloilman virtaus kasvaa automaattisesti. Näin ei luoda turhaa alipainetta eikä korvausilma pyri kulkeutumaan esim. takasta, joka on usein ongelmallinen energiatehokkaissa taloissa niiden tiiveyden vuoksi. Toiminto parantaa myös hyötysuhdetta kun korvausilma tuodaan imuroinnin aikana hallitusti huoneistoon. CVR 1 CVR 2 CVR 3 CVR 4 K2R UNI 2 UNI 3 UNI 4 Langaton yhteys Käyttötiedot suoraan kahvassa ei johtoja! Edistyksellistä tekniikkaa Mahdollisuus lisätä yhteys Flexit Spirit ilmanvaihtokoneeseen. CVR 1 LCD-malli LED-malli Imurin keskusyksikkö ja kahva keskustelevat keskenään langattomasti putkistoasennus ilman pienjännitejohtoja. Näet käyttötiedot kätevästi näytöllisessä kahvassa.

9 Heatco suunnittelua ja tarviketoimituksia laadukkaasti Heatco Finland Oy on talotekniikan suunnitteluun erikoistunut järjestelmätoimittaja. Yritys suunnittelee ja toimittaa asiakkailleen laadukkaita ja energiatehokkaita LVI-ratkaisuja. Teee tiivistä yhteistyötä vahvojen eurooppalaisten valmistajien kanssa. Yrityksee tuotteet on suunnattu erityisesti Suomen, Baltian ja Pohjoismaiden markkinoille. Asiakkaitae ovat rakennus- ja taloteollisuus, laitevalmistajat sekä maahantuojat. Päätuotteet ovat LVI-suunnittelu, lattialäitys, läityslaitteet ja ilmanvaihtojärjestelmät. Laatu, tehokkuus, yksilöllisyys sekä kilpailukyky ovat tuotteiden ja palveluiden yhdistävä tekijä. Tilaa parempi sisäilma jo tänään pyydä tarjous! Maahantuoja: Jälleenmyynti: HEATCO FINLAND OY Pääkonttori ja varasto Punasillantie 31, Muurame Etelä-Suomi Hiekkakiventie 1, Helsinki puh

HYVÄ ILMA SISÄLLÄKIN

HYVÄ ILMA SISÄLLÄKIN POISTOILMAN LÄMMÖNTALTEENOTON VUOSIHYÖTYSUHDELUOKKA HYVÄ ILMA SISÄLLÄKIN Helppokäyttöistä ilmanvaihdon huipputekniikkaa 09MV 0 MV MV A+ VALLOX ILMANVAIHTOJÄRJESTELMÄ VALLOX ILMANVAIHTOJÄRJESTELMÄ Älykkäällä

Lisätiedot

Tehoa ja energiaa: Ilma-vesilämpöpumppu Compress 6000 AW

Tehoa ja energiaa: Ilma-vesilämpöpumppu Compress 6000 AW Tehoa ja energiaa: Ilma-vesilämpöpumppu Compress 6000 AW 2 Ilma-vesilämpöpumppu Compress 6000 AW Nauti luonnonenergiasta ja tehokkuudesta Compress 6000 AW tekee energian säästämisestä helppoa hyödyntämällä

Lisätiedot

110674SF-08 2015-02. Spirit UNI 4. Asennusohjeet Ilmankäsittelylaite ja ohjausautomatiikka

110674SF-08 2015-02. Spirit UNI 4. Asennusohjeet Ilmankäsittelylaite ja ohjausautomatiikka 110674SF-08 2015-02 Spirit UNI 4 Asennusohjeet Ilmankäsittelylaite ja ohjausautomatiikka Sisällys 1 Suunnitteleminen ja valmistelutyöt 4 1.1 Asentaja 4 1.2 LVI-asentaja (jos järjestelmässä on vesipatteri)

Lisätiedot

Energiatehokkaan pientalon ilmanvaihto-opas

Energiatehokkaan pientalon ilmanvaihto-opas RAPORTTI VTT-S-04674-14 Energiatehokkaan pientalon ilmanvaihto-opas Kirjoittajat: Tilaaja: Mikko Saari, Arto Antson, Petri Kukkonen ja Mikko Nyman Rakennustuoteteollisuus RTT ry, Pientaloteollisuusjaosto

Lisätiedot

Tuotekuvasto ILMASTOINTITEKNIIKKA - 2013 HELMIKUU. Ratkaisut ilmastointiin ja jäähdytykseen. www.recair.fi

Tuotekuvasto ILMASTOINTITEKNIIKKA - 2013 HELMIKUU. Ratkaisut ilmastointiin ja jäähdytykseen. www.recair.fi Tuotekuvasto ILMASTOINTITEKNIIKKA - 2013 HELMIKUU Ratkaisut ilmastointiin ja jäähdytykseen www.recair.fi Esipuhe 4 Valmistajat 5 Yhteystiedot 6 Huoltopalvelut 8 Recair ilmastointikoneet 9 Recair Modular

Lisätiedot

Kesä tulee, oletko valmis.

Kesä tulee, oletko valmis. Kylpyhuone ja hanat LÄMMITYSRATKAISUT ILMANVAIHTO- RATKAISUT 2 / 2012 JÄTEVESIRATKAISUT Kesä tulee, oletko valmis. Oras Eterna suihkutermostaatti s.5 359,- Tyhjennyspumppu s. 20 169,- Tarjoukset voimassa

Lisätiedot

NIBE Poistoilma. Uuden sukupolven lämpöpumput

NIBE Poistoilma. Uuden sukupolven lämpöpumput NIBE Poistoilma Uuden sukupolven lämpöpumput 2 NIBE Poistoilma + Miksi puhaltaa energiaa ulos kun voit ottaa sen talteen? Poistoilmalämpöpumppu on periaatteessa energiankierrätysjärjestelmä. Se kerää energiaa

Lisätiedot

Like a Breath of Fresh Air. Enervent Ilmanvaihtoratkaisut

Like a Breath of Fresh Air. Enervent Ilmanvaihtoratkaisut Like a Breath of Fresh Air Enervent Ilmanvaihtoratkaisut 2 Enervent Like a Breath of Fresh Air 3 Enervent tuo ulkoilman sisälle vielä puhtaampana ja raikkaampana Ensto on sähköjärjestelmien ja -tarvikkeiden

Lisätiedot

VUODEN NIBETURVA. Enemmän. kuin koskaan aikaisemmin! Valmiit lämmityspaketit Monipuolista & joustavaa. Uplink TM -etävalvonta vakiona

VUODEN NIBETURVA. Enemmän. kuin koskaan aikaisemmin! Valmiit lämmityspaketit Monipuolista & joustavaa. Uplink TM -etävalvonta vakiona NIBE UUTISET 1/2014 www.nibe.fi Enemmän UUTUUStuotteita kuin koskaan aikaisemmin! 6 VUODEN Valmiit lämmityspaketit Monipuolista & joustavaa MAALÄMPÖUUTUUDET Uplink TM -etävalvonta vakiona cool-in maaviilennys

Lisätiedot

Like a Breath of Fresh Air. Enervent Ilmanvaihtoratkaisut

Like a Breath of Fresh Air. Enervent Ilmanvaihtoratkaisut Like a Breath of Fresh Air Enervent Ilmanvaihtoratkaisut 2 Enervent Like a Breath of Fresh Air 3 Enervent tuo ulkoilman sisälle vielä puhtaampana ja raikkaampana Ensto on sähköjärjestelmien ja -tarvikkeiden

Lisätiedot

LÄMMIN KÄYTTÖVESI UUSIUTUVAT ENERGIAT LÄMMITYS. Energiaa jokapäiväisiin tarpeisiin. LÄMPÖPUMPUT AURINKO. Riippumattomuus

LÄMMIN KÄYTTÖVESI UUSIUTUVAT ENERGIAT LÄMMITYS. Energiaa jokapäiväisiin tarpeisiin. LÄMPÖPUMPUT AURINKO. Riippumattomuus LÄMMIN KÄYTTÖVESI UUSIUTUVAT ENERGIAT LÄMMITYS Energiaa jokapäiväisiin tarpeisiin. LÄMPÖPUMPUT AURINKO Riippumattomuus 07 2014 01 2014 Uudistuvat energialähteet. Luonnonläheistä energiahuoltoa. Haluatko

Lisätiedot

Pilpit lämmöntalteenottojärjestelmä

Pilpit lämmöntalteenottojärjestelmä Pilpit lämmöntalteenottojärjestelmä Kerrostaloihin, toimisto-, liike- ja teollisuuskiinteistöihin Poistoilmasta energiaa - puolita kaukolämmön tehontarve Energiatehokkuutta kaikenikäisiin kiinteistöihin

Lisätiedot

Mennään mökille Hanakoiden kautta!

Mennään mökille Hanakoiden kautta! 2 / 2 0 1 0 J O T T A K O T I T O I M I S I Tarjoukset voimassa 31.07.2010 saakka tai niin kauan, kuin tavaraa riittää. Mennään mökille Hanakoiden kautta! Ratkaisut jätevesihuoltoon Uusia ideoita kylpyhuoneeseen

Lisätiedot

NIBE Maalämpö LÄMPÖPUMPPUJEN UUSI SUKUPOLVI NIBE-MAALÄMPÖ 1

NIBE Maalämpö LÄMPÖPUMPPUJEN UUSI SUKUPOLVI NIBE-MAALÄMPÖ 1 NIBE Maalämpö LÄMPÖPUMPPUJEN UUSI SUKUPOLVI NIBE-MAALÄMPÖ 1 2 NIBE-MAALÄMPÖ + AURINGON LÄMPÖÄ MAASSA VALTAVA ENERGIAVARASTO, JOKA VAIN ODOTTAA HYÖDYNTÄMISTÄÄN. Mitä näet katsoessasi ulos ikkunasta? Kadun?

Lisätiedot

Like a Breath of Fresh Air. Hinnasto 2015 Ilmanvaihtoratkaisut

Like a Breath of Fresh Air. Hinnasto 2015 Ilmanvaihtoratkaisut Like a Breath of Fresh Air Hinnasto 2015 Ilmanvaihtoratkaisut SISÄLLYSLUETTELO PERUSILMANVAIHTOLAITTEET 4 Ilmanvaihtolaitteet MD-ohjausjärjestelmällä 5 Ilmanvaihtolaitteet ECC-ohjausjärjestelmällä 8 HP

Lisätiedot

Uutuus! Ilmankäsittelylaitteita energiatehokkaisiin kerrostaloihin

Uutuus! Ilmankäsittelylaitteita energiatehokkaisiin kerrostaloihin Ilmankäsittelylaitteita energiatehokkaisiin kerrostaloihin Uutuus! Erittäin matala energiankulutus Helppo kiinteistönomistajalle Helppo asentajalle Helppo vuokralaiselle IV Produkt IV Produkt kehittää,

Lisätiedot

LÄMPÖPUMPPU- AMMATTILAINEN

LÄMPÖPUMPPU- AMMATTILAINEN PALVELEVA ENERGIATALO H A N K I K E I I N TAT U RVA L LÄMPÖPUMPPU- AMMATTILAINEN Hankintaturvaliike-asiakaslehti syksy 2013 talvi 2014 Lämpöpumput kokonaispalveluna katselmuksesta "avaimet käteen"-asennettuna

Lisätiedot

Iloa toimivasta kodista. Huippupumppu tarjoushintaan! Grundfos VESI- AUTOMAATTI MQ3-35 375,- 2 / 2013. Kylpyhuone ja hanat

Iloa toimivasta kodista. Huippupumppu tarjoushintaan! Grundfos VESI- AUTOMAATTI MQ3-35 375,- 2 / 2013. Kylpyhuone ja hanat Kylpyhuone ja hanat LÄMMITYS ILMANVAIHTO 2 / 2013 vesi- ja jätevesihuolto Iloa toimivasta kodista s. 12 Huippupumppu tarjoushintaan! Grundfos VESI- AUTOMAATTI MQ3-35 375,- Tarjoukset voimassa 12.6.2013

Lisätiedot

ILTO 44 Premium ILMANVAIHTOA MIELLYTTÄVÄÄN ASUMISEEN MONIEN OMINAISUUKSIEN ILMANVAIHTOLAITE UUDISRAKENNUKSEEN JA PERUSKORJAUKSEEN. VALOKENNOHUURTUMISENESTO VAKIONA. ILTO Premium -säädin PARASTA ILMANVAIHTOA

Lisätiedot

Mitä kylmempi, sitä enemmän viihdyn täällä sisällä. 1 / 2015. IDO Trevi E 37092 WC-ISTUIN 295,- KYLPYHUONE JA HANAT LÄMMITYS ILMANVAIHTO

Mitä kylmempi, sitä enemmän viihdyn täällä sisällä. 1 / 2015. IDO Trevi E 37092 WC-ISTUIN 295,- KYLPYHUONE JA HANAT LÄMMITYS ILMANVAIHTO KYLPYHUONE JA HANAT LÄMMITYS ILMANVAIHTO 1 / 2015 VESI- JA JÄTEVESIHUOLTO Mitä kylmempi, sitä enemmän viihdyn täällä sisällä. s. 13 Hätäiseen hintaan! IDO Trevi E 37092 WC-ISTUIN 295,- RAJOITETTU ERÄ!

Lisätiedot

NIBE-kiinteistölämpöpumput SUURIIN ASUIN- JA TEOLLISUUSKIINTEISTÖIHIN

NIBE-kiinteistölämpöpumput SUURIIN ASUIN- JA TEOLLISUUSKIINTEISTÖIHIN NIBE-kiinteistölämpöpumput SUURIIN ASUIN- JA TEOLLISUUSKIINTEISTÖIHIN NIBE KIINTEISTÖLÄMPÖ 2 + Auringon lämpö maassa valtava energiavarasto, joka vain odottaa hyödyntämistään. Katso ulos ikkunasta. Mitä

Lisätiedot

www.glendimplex.fi 2013/2

www.glendimplex.fi 2013/2 www.glendimplex.fi 2013/2 2 Edullinen ja huoleton tapa läittää kotiasi Laadukkaista ja tyylikkäistä Dimplex ja Nobö -tuotevalikoimista löytyy ratkaisu joka kohteeseen. Nykyaikaisesta sähköläityksestä edistykselliseen

Lisätiedot

Toiminnallisuutta, turvallisuutta ja mukavuutta kotiin KNX-taloautomaatio ja asennuskalusteet

Toiminnallisuutta, turvallisuutta ja mukavuutta kotiin KNX-taloautomaatio ja asennuskalusteet Toiminnallisuutta, turvallisuutta ja mukavuutta kotiin KNX-taloautomaatio ja asennuskalusteet Hyvin suunniteltu sähköistys parantaa kotisi viihtyisyyttä. Nykyaikaisen kodin sähkötekniikalta vaaditaan

Lisätiedot

Karhu-maalämpöpumppu Asennus- ja käyttöohje KIVA- mallit 6-15

Karhu-maalämpöpumppu Asennus- ja käyttöohje KIVA- mallit 6-15 Karhu-maalämpöpumppu Asennus- ja käyttöohje KIVA- mallit 6-15 Pohjolan Maalämpö Oy 1 Sisällysluettelo: Yleistä 3 Toimintaselostus 4 Kuljetus, asennus ja sijoitus 5 Toimituksen sisältö ja tarvittavat lisävarusteet

Lisätiedot

säästää energiaa. näyttää hyvältä. nopeasti käyttövalmis.

säästää energiaa. näyttää hyvältä. nopeasti käyttövalmis. Mukavuutta, TURVALLISUUTTA ja energiansäästöä taustalla säästää energiaa. näyttää hyvältä. nopeasti käyttövalmis. On yleinen fakta, että energian säästäminen säästää myös rahaa etenkin kun energian hinta

Lisätiedot

ILMALÄMPÖPUMPUT. Lämpöpumppu Pohjolan talviseen ilmastoon, huippulämmöntuotto ja miellyttävämpi sisäilman laatu

ILMALÄMPÖPUMPUT. Lämpöpumppu Pohjolan talviseen ilmastoon, huippulämmöntuotto ja miellyttävämpi sisäilman laatu ILMALÄMPÖPUMPUT Lämpöpumppu Pohjolan talviseen ilmastoon, huippulämmöntuotto ja miellyttävämpi sisäilman laatu 1 Mitsubishi Electric F-inverter Energialuokka A, lämpökertoimella 4,35* VAIN 21dB * Uusi

Lisätiedot

Ilmalämpöpumput. IVT Nordic Inverter lämmittää ja säästää. www.ivt.fi

Ilmalämpöpumput. IVT Nordic Inverter lämmittää ja säästää. www.ivt.fi Ilmalämpöpumput IVT Nordic Inverter lämmittää ja säästää. 359 001 www.ivt.fi Ilmalämpöpumpun toiminta Ilmalämpöpumpun toiminta on yksinkertaista ja ympäristöystävällistä. Tekniikka perustuu lämmön keräämiseen

Lisätiedot

Säästä energiaa - investoi elämiseen. Ensto Hybriditalo Energia- ja kustannustehokasta talotekniikkaa

Säästä energiaa - investoi elämiseen. Ensto Hybriditalo Energia- ja kustannustehokasta talotekniikkaa Säästä energiaa - investoi elämiseen. Ensto Hybriditalo Energia- ja kustannustehokasta talotekniikkaa 2 Sisällysluettelo Ensto Hybriditalo... 4 Talotekniikkaratkaisut... 6 Ilmanvaihto... 8 Lämmitys...10

Lisätiedot

Karhu-maalämpöpumppu. Asennus- ja käyttöohje KIVA- mallit 6-15. Johnson Controls-ohjaus. Pohjolan Maalämpö Oy

Karhu-maalämpöpumppu. Asennus- ja käyttöohje KIVA- mallit 6-15. Johnson Controls-ohjaus. Pohjolan Maalämpö Oy Karhu-maalämpöpumppu Asennus- ja käyttöohje KIVA- mallit 6-15 Johnson Controls-ohjaus Pohjolan Maalämpö Oy 1 Sisällysluettelo: Yleistä 3 Toimintaselostus 4 Kuljetus, asennus ja sijoitus 5 Toimituksen sisältö

Lisätiedot

Bosch-ilmalämpöpumput. Tunnettua Bosch-laatua pohjoisiin olosuhteisiin

Bosch-ilmalämpöpumput. Tunnettua Bosch-laatua pohjoisiin olosuhteisiin Bosch-ilmalämpöpumput Tunnettua Bosch-laatua pohjoisiin olosuhteisiin 2 Bosch ilmalämpöpumput: kotitaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin Bosch ilmalämpöpumput: kotitaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin 3 Energiakustannuksia

Lisätiedot