Kaupunginhallitus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kaupunginhallitus 16.2.2015"

Transkriptio

1 Kristiinankaupunki Kaupunginhallitus Esityslista

2 KRISTIINANKAUPUNKI Kaupunginhallitus Kokouksen: Ajankohta klo Paikka Pyhävuori, Ravintola Lähiluola Asiat 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 40 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 4 41 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 5 42 ILMOITUSASIAT 6 43 PÄÄTÖKSET ASIOISTA, JOTKA KAUPUNGINHALLITUS VOI OTTAA KÄSITELTÄVIKSEEN 7 44 KAUPUNGINJOHTAJAN LOMA JA PALKATON VAPAA KUSTANNUSTEN ALENTAMISEKSI 8 45 LAUSUNTOANOMUS KOSKIEN RUOTSINKIELISTÄ SEUTULUKIOTA JA VI 7 -REHTOREIDEN VISIOTA (MR) 9 46 NUORTEN KESÄTYÖSETELI KAUPUNGINHALLITUKSEN KÄYTTÖSUUNNITELMA EDUSKUNTAVAALIEN 2015 VAALILAUTAKUNTIEN JA VAALITOIMIKUNTIEN ASETTAMINEN LISÄALUEEN MYYNTI TEOLLISUUSTONTTIIN TIEDOTUSTA JA VALMISTELUA VARTEN ESILLE TUODUT ASIAT 18

3 Kaupunginhallitus KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Puheenjohtajan päätös:

4 Kaupunginhallitus PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA

5 Kaupunginhallitus ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

6 Kaupunginhallitus ILMOITUSASIAT Pöytäkirja seuraavista kokouksista: - Suupohjan koulutuskuntayhtymän hallitus Länsirannikon valvontalautakunnan ympäristöjaosto Keha-keskuksen kirje yhteystiedoista alkaen. Ympäristöministeriön kirje koskien ympäristönsuojelulain 59 :n mukaista jätteen käsittelytoiminnan vakuutta valvontaviranomaisen vaihtuessa. Kaupunginjohtajan ehdotus: Merkitään.

7 Kaupunginhallitus PÄÄTÖKSET ASIOISTA, JOTKA KAUPUNGINHALLITUS VOI OTTAA KÄSI- TELTÄVIKSEEN Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta , Thomas Söderlund. Kaupunginjohtajan ehdotus: Merkitään.

8 Kaupunginhallitus KAUPUNGINJOHTAJAN LOMA JA PALKATON VAPAA KUSTANNUSTEN ALENTAMISEKSI (DAS/REN)(Kaupunginhallitus ) Kaupunginjohtaja anoo lomaa seuraavasti: sekä (yhteensä 7 päivää, vuoden 2014 vuosilomasta jää jäljelle 4 päivää) Kaupunginjohtaja anoo vapaaehtoista palkatonta virkavapaata kustannusten alentamiseksi seuraavasti: ja Yhteensä 7 työpäivää. Hallintopäällikön ehdotus: Kaupunginjohtajalle myönnetään lomaa sekä vapaaehtoista palkatonta virkavapaata kustannusten alentamiseksi anomuksen mukaisesti.

9 Kaupunginhallitus LAUSUNTOANOMUS KOSKIEN RUOTSINKIELISTÄ SEUTULUKIOTA JA VI 7 - REHTOREIDEN VISIOTA (MR) (Ruotsinkielinen koulutuslautakunta ) Vi 7 verkoston lukioiden ylläpitäjäkuntien edustajat päättivät Vöyrillä pidetyssä kokouksessa pyytää ylläpitäjäkunnilta lausuntoa seuraavista asiakirjoista: Seutulukio 2017 muistio Vaasan seudun ja Suupohjan rannikkoseudun ruotsinkielisen seutulukion rakenteellisista vaihtoehdoista" sekä Vi 7 rehtoreiden visio seutulukion rakenteesta Pohjanmaalla. Näissä asiakirjoissa annetaan ehdotuksia ylläpitäjäjärjestelmän vaihtoehdoiksi sekä esitetään visioita seutulukion pedagogisen työn kehittämisestä. Muistio kokouksesta (liite 1) sekä selvitykset (liite 2) liitteenä. Aloitteen näihin selvityksiin tehtiin Maalahdessa pidetyssä kokouksessa toisen asteen koulutuksen valtionosuuksiin tehtäväksi ilmoitettujen leikkausten perusteella sekä sen perusteella, että lukiokoulutuksen järjestämisluvat päättyvät ja uusia lupia on haettava mennessä. Luvan myöntäminen edellyttää vahvempien ylläpitäjäkokonaisuuksien muodostamista. Rehtoreiden vision mukaan tarvitaan seutulukio tasavertaisten opetusmahdollisuuksien takaamiseksi hyvissä opiskeluympäristöissä Pohjanmaalla. Tätä varten on huolehdittava lukio-opetuksen saatavuudesta ja saavutettavuudesta seudulla, hyvien opiskelijoiden saatavuudesta seudun kolmannelle asteelle sekä muiden tahojen erityiskoulutuksiin sekä uudesta tekniikasta, joka avaa kauko- ja etäopiskelumahdollisuuksia. Seutulukion organisaatiomallissa yhteisiä keskustoimintoja olisivat johtava rehtori, talous, opintoohjaus, IT-pedagogiikka sekä erilaiset tukitoiminnot. Stagnäsin selvityksessä esitetään neljä vaihtoehtoa seutulukion organisaatiomuodoksi: Isäntäkunta-vastuukunta (uuden kuntalakiesityksen mukaan), kuntayhtymä, osakeyhtiö ja säätiö. Esittelijän ehdotus: Ruotsinkielinen koulutuslautakunta korostaa olevan tärkeää, että kaikki nykyiset toimipisteet säilytetään ja että ruotsinkielistä lukiokoulutusta on saatavissa Kristiinankaupungissa. Seutulukion yhteistä opettajakuntaa, jossa opettajat olisivat yksinomaan lukio-opettajia, ei ole mahdollista toteuttaa Kristiinankaupungissa, koska koko opettajakunta on yhteinen lukiolle ja perusopetukselle. Se johtaisi perusopetuksen pätevien opettajaresurssien saatavuuden voimakkaaseen vähenemiseen. Koulutuslautakunta ei ota kantaa Stagnäsin ehdottamiin ylläpitäjävaihtoehtoihin. Ruots. koulutuslautakunnan päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti esittelijän ehdotuksen mukaisesti. ---

10 Kaupunginhallitus (Kaupunginhallitus ) Kaupunginjohtajan ehdotus: Kaupunginhallitus päättää ruotsinkielisen koulutuslautakunnan kannanoton mukaisesti. Ylläpitäjävaihtoehdon osalta kaupunginhallitus puoltaa kuntayhtymävaihtoehtoa ja ilmoittaa, että Kristiinankaupunki haluaa, että myös isäntäkuntavaihtoehtoa selvitetään ja että selvitykseen sisältyy myös se mahdollisuus, että isäntäkunta ylläpitää myös suomenkielistä lukiota. Kaupunginjohtaja muutti ehdotustaan kokouksessa ja ehdotti, että kaupunginhallitus hyväksyisi seuraavan ehdotuksen: Kaupunginhallitus päättää ruotsinkielisen koulutuslautakunnan kannanoton mukaisesti muilta osin, mutta katsoo, että Kristiinankaupungissa tulee olla ruotsin- ja suomenkielistä lukiokoulutusta. Ylläpitäjävaihtoehdon osalta kaupunginhallitus puoltaa kuntayhtymävaihtoehtoa ja ilmoittaa, että Kristiinankaupunki haluaa, että myös isäntäkuntavaihtoehtoa selvitetään. Kristiinankaupunki edellyttää, että ylläpitäjällä on järjestämislupa yhdelle ruotsinkieliselle lukiolle ja järjestämislupa yhdelle suomenkieliselle lukiolle. Muutettu ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Liite 359 (Kaupunginhallitus ) Svenska Österbottens förbund för utbildning och kultur kuntayhtymän hallitus on sähköpostitse lähettänyt Kristiinankaupungille seuraavan kirjelmän: Yhtymähallitus päätti eilisessä kokouksessaan lähettää kuntayhtymän kaikille jäsenkunnille kirjeen selvittääkseen, onko nykyisten lukioiden järjestäjäkuntien keskuudessa kiinnostusta osallistua parhaillaan laadittavaan selvitykseen seutulukion perustamisesta kuntayhtymän puitteissa. Mustasaaren kunta, Maalahden kunta, Korsnäsin kunta ja Närpiön kaupunki ovat antaneet kuntayhtymälle tehtäväksi laatia mennessä ehdotus Korsholms gymnasiumin, Gymnasiet i Petalax ja Närpes gymnasiumin käsittävän lukion rakenteesta. Työt on aloitettu ja ensimmäinen ehdotus esitellään toimeksiantajille Siinä tapauksessa, että muut kuin yllä mainitut kunnat haluavat osallistua selvitykseen, siitä on ilmoitettava kuntayhtymälle mahdollisimman pian, viimeistään 17. helmikuuta Tehtäväkseen saaneena, Ulrica Karp johtaja

11 Kaupunginhallitus Kristiinankaupungin aikaisempi lausunto käy ilmi yllä olevasta käsittelystä. Käsittelyä ajatellen on eduksi, että tulevaisuuden lukiokoulutukselle on useita vaihtoehtoja. Lausunnossa korostetaan myös kuntayhtymää yhtenä vaihtoehtona. Se, että Kristiinankaupunki osallistuu SÖFUK:in selvitykseen, ei sulje pois sitä vaihtoehtoa, että ylläpitäjällä on järjestämislupa yhdelle ruotsinkieliselle lukiolle ja järjestämislupa yhdelle suomenkieliselle lukiolle. Kaupunginjohtajan ehdotus: Kaupunginhallitus päättää ilmoittaa Svenska Österbottens förbund för utbildning och kultur -kuntayhtymän hallitukselle, että Kristiinankaupunki osallistuu kuntayhtymän puitteissa perustettavasta seutulukiosta laadittavaan selvitykseen.

12 Kaupunginhallitus NUORTEN KESÄTYÖSETELI 2015 (DAS/REN) (Kaupunginhallitus ) Vuoden 2015 talousarviossa on varattu euroa kesätyöseteliä varten. Kaupunginjohtajan ehdotus: Kaupunginhallitus hyväksyy oheiset, nuorten kesätyösetelin 2015 käyttöön liittyvät säännöt.

13 Kaupunginhallitus KAUPUNGINHALLITUKSEN KÄYTTÖSUUNNITELMA 2015 (DAS/REN)(Kaupunginhallitus ) Kunkin toimielimen tulee hyväksyä käyttösuunnitelmansa sen jälkeen kun valtuusto on hyväksynyt talousarvion (tulosaluetasolla). Kaupunginhallitus hyväksyy seuraavien tulosalueiden käyttösuunnitelman: Kaupunginvaltuusto Kaupunginhallitus Hallinto Hallintoon sisältyvät seuraavat kustannuspaikat hallinto yhteispalvelupiste muu hallinto tilinpäätöserät; sekä työkyvyn ylläpitäminen. Elinkeinotoimi Elinkeinotoimeen sisältyvät seuraavat kustannuspaikat elinkeinoasiamies Job Center / TE-keskus Job Center/nuorisotoiminta Etsivä nuorisotoiminta. Kaupunginhallitus on jo talousarviovalmistelun yhteydessä käsitellyt mainittujen tulosalueiden/kustannuspaikkojen käyttösuunnitelman. Käyttösuunnitelma hyväksytään kuitenkin lopullisesti sen jälkeen kun talousarvio on käsitelty kaupunginvaltuustossa. Kaupunginvaltuusto päätti ( 7 Talousarviomuutos 1/2015) seuraavasti: talousarvion 0,87 %:n, eli ,00 euron vähennys toteutetaan henkilöstökustannusten vähennyksinä tai keskusten päättämillä vaihtoehtoisilla ratkaisuilla keskusten nettotalousarvion prosentuaalisessa suhteessa. Hallintokeskuksen henkilöstökustannuksia on vähennetty euroa mukaan lukien henkilöstösivukulut. Vähennys vastaa hallintokeskuksen osuutta nettotalousarviosta. Kaupunginhallituksen käyttövarat Kaupunginhallituksen käyttövaroiksi ehdotetaan euroa. Lisäksi on varattu euroa muita menoja varten. Kaupunginhallitus on periaatteellisesti pyrkinyt välttämään nk. korvamerkintöjä, jotka käytännössä sitovat käyttövarat lähes täysin. Kaupunginhallitus on myös aikaisemmin kat-

14 Kaupunginhallitus sonut, että esim. tietyntyyppiset hakemukset/sponsoroinnit tulisi käsitellä sivistys- ja vapaa-aikalautakunnassa normaalin avustustenjaon puitteissa. Käyttövarojen määrärahalle tilitettäisiin suunnitelmien mukaan seuraavat menot Euroa Cittaslow-neuvoston käyttöön sekä romantiikkaviikon markkinointia ja järjestelyjä varten. Kaupunki maksaa tapahtuman ostolaskuja yhteensä 1000 euron edestä (ALV 0%) Kaupunginjohtajan ehdotus: Kaupunginhallitus hyväksyy vuoden 2015 käyttösuunnitelman.

15 Kaupunginhallitus EDUSKUNTAVAALIEN 2015 VAALILAUTAKUNTIEN JA VAALITOIMIKUNTI- EN ASETTAMINEN (DAS/REN)(Kaupunginhallitus ) Eduskuntavaalit pidetään sunnuntaina 19. huhtikuuta Ennakkoäänestys kotimaassa järjestetään Keskusvaalilautakunnan toimikausi on sama kuin valtuuston ( ). Kaupunginhallitus asettaa vaalilautakuntia ja vaalitoimikuntia jokaista vaalia varten. Vaalilain mukaan se on tehtävä hyvissä ajoin ennen jokaista vaalia. Mitä hyvissä ajoin tarkoittaa, ei voida täsmällisesti ilmoittaa. Tässä on tilaa tarkoituksenmukaisuusharkinnalle. Vaalitoimielinten melko varhaisen asettamisen etuna on se, että kaikki ovat silloin hyvissä ajoin tietoisia tehtävästään ja voivat ilmoittaa esim. poissaolosta/esteestä, jolloin heidän tilalleen valitaan uudet henkilöt. Tällaisia tulee yleensä. Parasta on ottaa etukäteen yhteyttä valittaviksi ehdotettaviin henkilöihin, jolloin poissaoloilmoituksia/vapautusanomuksia voi ainakin osaksi välttää. Luettelo vuoden 2014 EU-vaalien vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenistä ja varajäsenistä liitteenä. Vaalitoimielinten jäseniksi ja varajäseniksi tarvitaan melko paljon henkilöitä. Vaalien toimittaminen on määrämuotoista toimintaa. Vaaliorganisaatiossa toimivien henkilöiden tulee hallita ja tarkasti noudattaa voimassa olevia määräyksiä. Vaalissa tulee ottaa huomioon yleiset vaalikelpoisuusmääräykset, sukupuolikiintiö sekä se, että henkilöt ovat yleisesti noudatettavien periaatteiden mukaisesti sopivia ja mieluiten vapaaehtoisia tehtävään. Kuntaliiton yleiskirje 2/80/2014 oheistetaan. Äänestysaluejakoon ei ole tullut muutoksia. Eduskuntavaaleja varten asetetaan siis vaalilautakunnat 10 äänestysalueelle. Vaalitoimikuntien määrä on yleensä ollut kaksi. On myös mahdollista, että kunnalla on vain yksi vaalitoimikunta. Kristiinankaupungissa järjestetään mahdollisuus äänestää laitoksissa seitsemässä eri paikassa, minkä vuoksi kaksi vaalitoimikuntaa on eduksi. Keskusvaalilautakunta määrää vaalitoimitsijat yleisiin ennakkoäänestyspaikkoihin ja kotiäänestykseen. Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien varajäsenet eivät ole henkilökohtaisia. Heidät sijoitetaan siihen järjestykseen, jossa heidät kutsutaan jäsenten sijaan. Vaalilautakunnat ja vaalitoimikunnat ovat päätösvaltaisia kolmijäseninä. Kaupunginjohtajan ehdotus: Kaupunginhallitus asettaa seuraavat vaalitoimielimet vuoden 2015 eduskuntavaaleja varten:

16 Kaupunginhallitus Vaalilautakunnat Vaalilautakunta, johon kuuluvat puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja kolme muuta jäsentä sekä riittävä määrä varajäseniä, kuitenkin vähintään kolme, valitaan jokaista äänestysaluetta varten (10 kpl). 2. Vaalitoimikunnat Vaalitoimikunta, johon kuuluvat puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja yksi muu jäsen sekä riittävä määrä varajäseniä, kuitenkin vähintään kolme, valitaan seuraaville Vaalitoimikunta 1 Selkämeren sairaala (akuutti- ja kuntoutusosasto sekä Mikevan asumisyksikkö), Kristiinakoti 2 (tk:n ent. vuodeosasto), Selkämeren sairaskoti Vaalitoimikunta 2 Kristiinakoti, Åldersro, De Gamlas Hem, Lapväärtin Eläkeläistalo

17 Kaupunginhallitus LISÄALUEEN MYYNTI TEOLLISUUSTONTTIIN (DAS/REN)(Kaupunginhallitus ) Asemakaavamuutoksen ja uuden tonttijaon ( ) myötä 15. kaupunginosan korttelissa 502 sijaitsevaan nykyiseen tonttiin nro 13 liitetään 175 m 2 :n määräala. Hyväksytyn tonttijaon mukaan lisäalue muodosta yhdessä tontin nro 13 kanssa saman korttelin uuden tontin nro 16, jonka pintaala on m 2. Tontti on asemakaavassa merkitty teollisuusrakennusten korttelialueeksi, jolla ympäristö asettaa toiminnan laadulle erityisiä vaatimuksia (TY-1). Tontin läpi perustetaan n. 6 metriä leveä rasite viemärijohtoa varten. Kaupunginjohtajan ehdotus: Kaupunginhallitus päättää, että kaupunki myy hintaan 0,20 euroa/m m 2 :n määräalan Kristinestads Donationsjord Rnro 14 nimisestä tilasta (kiinteistötunnus ) Nipere Oy:lle. Karttaliite. Erillistä rakennusvelvollisuutta ei määrätä, koska alue myydään samassa korttelissa sijaitsevan tontin nro 13 lisäalueeksi. Muilta osin kauppaan sovelletaan tavanomaisia ehtoja yllä mainittu rasite huomioon ottaen.

18 Kaupunginhallitus TIEDOTUSTA JA VALMISTELUA VARTEN ESILLE TUODUT ASIAT

KUNNANHALLITUKSEN KOKOUS 1/2013,

KUNNANHALLITUKSEN KOKOUS 1/2013, KUNNANHALLITUKSEN KOKOUS 1/2013, 7.1.2013 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja kunnanhallitus päätösvaltaiseksi. 2 Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirjan tarkastajiksi

Lisätiedot

Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta 12.6.2014

Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta 12.6.2014 Kristiinankaupunki Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta 12.6.2014 Esityslista KRISTIINANKAUPUNKI Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Kokouksen: Ajankohta 12.6.2014 klo 17.00 Paikka Högåsen; Lapväärtintie 163

Lisätiedot

Valmistelija: kaupunginjohtaja Jari Rantala

Valmistelija: kaupunginjohtaja Jari Rantala Kaupunginhallitus 341 19.12.2016 Kaupunginhallitus 50 20.02.2017 Kaupunginhallitus 70 06.03.2017 Kaupunginvaltuusto 13 13.03.2017 Toimielimet ja luottamushenkilöorganisaatio 1.6.2017 alkaen Kh 19.12.2016

Lisätiedot

KRISTIINANKAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 Suomenkielinen koulutuslautakunta. Olli Pursiainen, pj.

KRISTIINANKAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 Suomenkielinen koulutuslautakunta. Olli Pursiainen, pj. KRISTIINANKAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 Suomenkielinen koulutuslautakunta KOKOUSAIKA Tiistai 8.4.2015 klo 19.00-21.26 PAIKKA LÄSNÄ Högåsen, Lapväärtintie 163C Olli Pursiainen, pj. Teija Hautaniemi Katja

Lisätiedot

Vuoden 2015 eduskuntavaalien vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan asettaminen. Asettamismenettely Vaalilautakunta ja vaalitoimikunta

Vuoden 2015 eduskuntavaalien vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan asettaminen. Asettamismenettely Vaalilautakunta ja vaalitoimikunta Kunnanhallitus 45 26.01.2015 Vuoden 2015 eduskuntavaalien vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan asettaminen 26/00.00.00.01/2015 Kunnanhallitus 45 Äänestyksen ajankohta Vuoden 2015 eduskuntavaalit toimitetaan

Lisätiedot

Kunnanhallitus nro 12/2011 3.10.2011 SISÄLLYSLUETTELO

Kunnanhallitus nro 12/2011 3.10.2011 SISÄLLYSLUETTELO nro 12/2011 SISÄLLYSLUETTELO KH 201 KH 202 KH 203 KH 204 KH 205 KH 206 KH 207 Kokouksen järjestäytyminen Talouden seuranta Talouden tasapainotusohjelman seuranta Lautakuntien ja viranhaltijoiden päätösten

Lisätiedot

Rintala Aino-Kaisa Tuomainen Janne. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjantarkastajien valinta

Rintala Aino-Kaisa Tuomainen Janne. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjantarkastajien valinta Iitin kunta Kokouskutsu 8/2017 1 Aika 16.10.2017 klo 18:00 Paikka Lisätietoja Kunnantalo, 1. kerroksen kokoushuone Huom! Lautakunta on päätösvaltainen vain täysilukuisena. Esteestä pyydetään ilmoittamaan

Lisätiedot

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen Kaupunginhallitus 21 23.01.2017 Kaupunginhallitus 56 20.02.2017 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen KH 23.01.2017 21 Kuntavaalien varsinainen

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 57 19.02.2018 Kaupunginhallituksen jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 57 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 162 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen Kaupunginhallitus 21 23.01.2017 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen 101/00.00.00/2017 KH 23.01.2017 21 Kuntavaalien varsinainen vaalipäivä on

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103)

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Esityslista 25.3.2014 Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

Nilsiän kaupunki Pöytäkirja 1/ Nilsiän kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Nilsiän kaupunki Pöytäkirja 1/ Nilsiän kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Nilsiän kaupunki Pöytäkirja 1/2011 1 Keskusvaalilautakunta Aika 22.03.2011 klo 15:30-16:00 Paikka Nilsiän kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Juvanpuiston koulun johtokunnan kokouksen PÖYTÄKIRJA :03/2017

Juvanpuiston koulun johtokunnan kokouksen PÖYTÄKIRJA :03/2017 Juvanpuiston koulun johtokunnan kokouksen PÖYTÄKIRJA :03/2017 Aika 28.09.2017 klo 18.00 Paikka Läsnä Juvanpuiston koulu opettajienhuone Jarkko Hankaa (pj), Loukiainen Anu, Murtosaari Milla, Saara Kuusisto,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3220/ /2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3220/ /2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2014 1 (1) 178 Asianro 3220/00.00.01.00/2014 Maaninka-neuvottelukunnan jäsenet Kuopion ja Maaningan yhdistymishallitus 5.5.2014 11: Maaningan kunnanvaltuusto päätös 14.4.2014

Lisätiedot

Sari Heikkinen, jäsen. Anne Salovesi, jäsen. Ilona Taimela, jäsen. Riitta Jurvansuu, jäsen. Kirsi Myllymäki (rehtori), esittelijä, pöytäkirjanpitäjä

Sari Heikkinen, jäsen. Anne Salovesi, jäsen. Ilona Taimela, jäsen. Riitta Jurvansuu, jäsen. Kirsi Myllymäki (rehtori), esittelijä, pöytäkirjanpitäjä HELSINGIN KAUPUNKI Pöytäkirja JÄTKÄSAAREN PERUSKOULU JOHTOKUNTA 22.3.2018 Kokousaika to 22.3.2018 klo 18.15 19.15 Kokouspaikka Jätkäsaaren peruskoulu, Rionkatu 10, Ruokala Läsnä Jäsenet Reino Merilä, puh.joht.

Lisätiedot

Teollisuustontin myynti / Pirkanmaan PR-Rakennus Oy omaan, perustetun tai perustettavan yhtiön lukuun

Teollisuustontin myynti / Pirkanmaan PR-Rakennus Oy omaan, perustetun tai perustettavan yhtiön lukuun Kaupunginhallitus 115 24.03.2014 Kaupunginvaltuusto 41 14.04.2014 Teollisuustontin myynti / Pirkanmaan PR-Rakennus Oy omaan, perustetun tai perustettavan yhtiön lukuun 155/52.520/2014 KAUPHALL 24.03.2014

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto Raision seudun koulutuskuntayhtymä Esityslista 30.8.2017 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO ESITYSLISTA 2/2017 YHTYMÄVALTUUSTON ESITYSLISTA 2/2017 Aika Keskiviikko 30.8.2017 klo 17.00 Paikka

Lisätiedot

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 4/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 14.12.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski,

Lisätiedot

Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, puh ,

Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, puh , Tampere Ote pöytäkirjasta 61/2017 1 (6) Kaupunginhallitus, 707, 18.12.2017 Kaupunginhallitus, 648, 20.11.2017 Kaupunginhallitus, 695, 11.12.2017 707 Presidentinvaalin 2018 vaalilautakuntien täydentäminen

Lisätiedot

KRISTIINANKAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 3/2012 Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta

KRISTIINANKAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 3/2012 Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta KRISTIINANKAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 3/2012 Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta KOKOUSAIKA Tiistai 24.5.2012 klo 18.30-19.30 PAIKKA LÄSNÄ Högåsen, Lapväärtintie 163 C Peter Grannas, puh.joht. Jari Hakala Helena

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 19.6.2012

Tekninen lautakunta 19.6.2012 Kristiinankaupunki Tekninen lautakunta 19.6.2012 Esityslista KRISTIINANKAUPUNKI Tekninen lautakunta Kokouksen: Ajankohta Tiistaina 19.6.2012 klo. 17.00 Paikka Kesäravintola Pavis, HUOM! Asiat 65 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 13.2.2018 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

1/ /2013, 3/ /2013, 9/ /2013, 10/ /2013, 110/ /2015

1/ /2013, 3/ /2013, 9/ /2013, 10/ /2013, 110/ /2015 Kaupunginhallitus 144 15.06.2015 Kaupunginvaltuusto 54 15.06.2015 Markku Ahjoniemen eronpyyntö Karkkilan kaupungin luottamustehtävistä 1/00.00.01/2013, 3/00.00.01/2013, 9/00.00.01/2013, 10/00.00.01/2013,

Lisätiedot

Leena Lehtomäki, oppilaiden edustaja Jooa Blomqvist, oppilaiden edustaja Leena Sipponen, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä

Leena Lehtomäki, oppilaiden edustaja Jooa Blomqvist, oppilaiden edustaja Leena Sipponen, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 AURINKOLAHDEN PERUSKOULU JOHTOKUNTA 6.3.2019 Kokousaika Keskiviikkona 6.3.2019 klo 17:35 18.40 Kokouspaikka Läsnä Jäsenet Muut Aurinkolahden peruskoulu, monitoimitila

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2008 1. Otsikko Sivu

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2008 1. Otsikko Sivu LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2008 1 Työväenopiston johtokunta 19.08.2008 AIKA 19.08.2008 klo 17:30-18:05 PAIKKA Opistotalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 22

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 62 19.02.2018 Keskusvaalilautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 62 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 169 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Kaupunginhallitus 590 27.11.2017 Kaupunginvaltuusto 143 11.12.2017 Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 11.12.2017 32/14.00.00.00/2017 KH 590 Esittelijä: Kaupunginjohtaja

Lisätiedot

Sisällysluettelo KEL, :00, Esityslista 1

Sisällysluettelo KEL, :00, Esityslista 1 Sisällysluettelo KEL, 18:00, Esityslista 1-3 Esityslistan kansilehti (läsnäolijat)... 1-1 Esityslistan hyväksyminen... 2 11 Vuonna 2019 järjestettävien vaalien yleiset ennakkoäänestyspaikat Kaarinassa...

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Sivistyslautakunta 22.05.2017 AIKA 22.05.2017 klo 18:00-21:10 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta. Merja Kannosto Seppo Leponiemi Rainer Rajamäki

Keskusvaalilautakunta. Merja Kannosto Seppo Leponiemi Rainer Rajamäki JÄMIJÄRVEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Keskusvaalilautakunta KOKOUSAIKA Torstaina 28.2.2019 kello 17.00 17.20 KOKOUSPAIKKA Kunnanviraston kokoushuone SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

4 57 Keltinmäen alueseurakunnan ennakkoäänestyspaikat

4 57 Keltinmäen alueseurakunnan ennakkoäänestyspaikat JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2014 1 AIKA 28.8.2014 klo 16.30 17.00 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 51 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PARGAS IDROTTSFÖRENING RF:N ANOMUS PAJBACKAN HIEKKAKENTÄN VUOKRAAMISESTA NS. KYLMÄÄ KEINONURMIKENTTÄÄ VARTEN

PARGAS IDROTTSFÖRENING RF:N ANOMUS PAJBACKAN HIEKKAKENTÄN VUOKRAAMISESTA NS. KYLMÄÄ KEINONURMIKENTTÄÄ VARTEN PARGAS IDROTTSFÖRENING RF:N ANOMUS PAJBACKAN HIEKKAKENTÄN VUOKRAAMISESTA NS. KYLMÄÄ KEINONURMIKENTTÄÄ VARTEN 1551/34.340/2006 KHALL 28.02.2007 79 Liitteet B3-6 Talousjohtaja: Pargas Idrottsförening rf

Lisätiedot

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen Kaupunginhallitus 21 23.01.2017 Kaupunginhallitus 56 20.02.2017 Kaupunginhallitus 85 06.03.2017 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen KH 23.01.2017

Lisätiedot

HALLINTOMENETTELYÄ KOSKEVAT MÄÄRÄYKSET. III luku. Muut määräykset. VI luku. Nimenkirjoitus 1(6) ----

HALLINTOMENETTELYÄ KOSKEVAT MÄÄRÄYKSET. III luku. Muut määräykset. VI luku. Nimenkirjoitus 1(6) ---- 1(6) HALLINTOMENETTELYÄ KOSKEVAT MÄÄRÄYKSET III luku Muut määräykset - 19 Asukkaiden aloitteet Aloiteoikeus ja aloitteen käsittely VI luku Nimenkirjoitus Kaupungin asukkaalla sekä kaupungissa toimivalla

Lisätiedot

Suomenkielinen koulutuslautakunta 2.3.2015

Suomenkielinen koulutuslautakunta 2.3.2015 Kristiinankaupunki Suomenkielinen koulutuslautakunta 2.3.2015 Esityslista KRISTIINANKAUPUNKI Suomenkielinen koulutuslatuakunta Kokouksen: Ajankohta 2.3.2015 klo. 19.00 Paikka Högåsen, Lapväärtintie 163

Lisätiedot

Vuoden 2017 kuntavaalien vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan asettaminen. Asettamismenettely ja kelpoisuus Vaalilautakunta ja vaalitoimikunta

Vuoden 2017 kuntavaalien vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan asettaminen. Asettamismenettely ja kelpoisuus Vaalilautakunta ja vaalitoimikunta Kunnanhallitus 23 23.01.2017 Vuoden 2017 kuntavaalien vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan asettaminen 796/00.00.00.00/2015 Kunnanhallitus 23.01.2017 23 Äänestyksen ajankohta Vuoden 2017 kuntavaalit toimitetaan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 16/2013 1 (5) Kaupunginhallitus Kj/1 22.04.2013

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 16/2013 1 (5) Kaupunginhallitus Kj/1 22.04.2013 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 16/2013 1 (5) 441 V Lainan myöntäminen Tuomarinkylän Talli Oy:lle HEL 2013-003007 T 02 05 03 00 Päätös päätti esittää kaupunginvaltuustolle, että kaupunginvaltuusto päättäisi

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 2/ Sivistyslautakunta Aki Jauhojärvi Johanna Jäntti Emma Lehtonen Markku Rauhala Katriina Sieppi

Muonion kunta Esityslista 2/ Sivistyslautakunta Aki Jauhojärvi Johanna Jäntti Emma Lehtonen Markku Rauhala Katriina Sieppi Muonion kunta Esityslista 2/2019 1 Sivistyslautakunnan kokous Aika Tiistaina 29.1.2019 klo 18.00 Paikka kunnantalon valtuustosali Läsnä Petri Sinikumpu puheenjohtaja Mikael Heikkilä varapuheenjohtaja Aki

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Sotkamon kunnan hallintosääntö alkaen

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Sotkamon kunnan hallintosääntö alkaen Kunnanhallitus 91 18.04.2017 Kunnanvaltuusto 25 24.04.2017 Sotkamon kunnan hallintosääntö 1.6.2017 alkaen KHALL 91 6.6.2016 154 Hallintojohtaja Sotkamon kunnan hallintosääntö on päivitetty viimeksi vuoden

Lisätiedot

Postiosoite Käyntiosoite Puhelin Faksi. Kirkkonummen kunta Kunnantalo (09) (09)

Postiosoite Käyntiosoite Puhelin Faksi. Kirkkonummen kunta Kunnantalo (09) (09) Pyyntö 1 (7) Jakelussa mainituille puolueille Pyyntö nimetä ehdokkaat Kirkkonummen vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan jäseniksi ja varajäseniksi sekä yleisten ennakkoäänestyspaikkojen vaalitoimitsijoiksi

Lisätiedot

Kunnantalon kokoushuone

Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 23/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 28.11.2018 Kokoustiedot Aika Maanantaina 03.12.2018 kello 19.00 Käsiteltävät asiat Paikka Kunnantalon kokoushuone 260 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Hyvinvointilautakunta 12.04.2016 AIKA 12.4.2016 klo 18:09 20:35 PAIKKA Peiponpellon päiväkodin ruokasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/ (1) Kasvun ja oppimisen lautakunta Asianro 3997/ /2018

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/ (1) Kasvun ja oppimisen lautakunta Asianro 3997/ /2018 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2018 1 (1) 67 18.9.2018 75 9.10.2018 80 Asianro 3997/02.02.00/2018 Kasvun ja oppimisen palvelualueen vuoden 2019 talousarvion laadinnan valmistelutilanne historia 18.9.2018

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 8/2014 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 Tarkastuslautakunta 16.09.2014 AIKA 16.09.2014 klo 16:00-20:21 PAIKKA KPMG:n toimitilat, Isokatu 32B, Oulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 63 19.02.2018 Tarkastuslautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 63 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 170 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

Kuntayhtymän yhtymävaltuusto

Kuntayhtymän yhtymävaltuusto Kuntayhtymän yhtymävaltuusto Esityslista N:o 1 25.1.2019 Asialuettelo: 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 2 NIMENHUUTO JA ÄÄNIVALLAN TOTEAMINEN 3 3 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Liite nro 1

Lisätiedot

Louhimo Johanna POISSA, paikalla Tapani Louhimo varajäsen. Kiesi-Talpiainen Taija, sihteeri

Louhimo Johanna POISSA, paikalla Tapani Louhimo varajäsen. Kiesi-Talpiainen Taija, sihteeri HELSINGIN KAUPUNKI Pöytäkirja MAUNULAN ALA-ASTEEN KOULU JOHTOKUNTA Aika: Tiistai 12.3.2019 klo 18.00-19.52 Paikka: Jäsenet Maunulan ala-asteen koulu, opettajainhuone Valkama Meri, puheenjohtaja Kalliomäki

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017

PUDASJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017 KOKOUSTIEDOT KOKOUSPAIKKA Seurakuntakeskus/iso kahvio KOKOUSAIKA Maanantai 9.1.2017 klo 16.30 17.00 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät: Niskasaari Arvo puheenjohtaja 1 9 Puurunen Terttu

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 72. Valtuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 72. Valtuusto Sivu 1 / 1 Valtuusto.05.07 Sivu / [Ennakkotieto] 56/07 00.0.00.0 Kaupunginhallituksen konsernijaosto 5 4.4.07 Kaupunginhallitus 8 8.5.07 7 Siuntion ja Tuusulan kuntien liittyminen Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymän

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 30.1.2017 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 33 34

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 19.3.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 19.3.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen Esityslista 19.3.2013 Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 22.1.2015 1. Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 22.1.2015 1. Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka Yhtymähallitus 22.1.2015 1 AIKA Torstai 22.1.2015 klo 17.00-18.10 PAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja Ari Harju,

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 Elinvoima- ja omistajaohjausjaosto Aika 16.06.2017 klo 08:00-10:32 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Syrjäkatu 12 Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Y h t y m ä v a l t u u s t o

Y h t y m ä v a l t u u s t o LIITE 2 Y h t y m ä v a l t u u s t o KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA 1/2016 Kokousaika Tiistai 24.5.2016 klo 16.30 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastian auditorio, Hattelmalantie 8 KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Yhtymävaltuuston

Lisätiedot

ESPOON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ OMNIA ESITYSLISTA 2 Yhtymäkokous KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

ESPOON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ OMNIA ESITYSLISTA 2 Yhtymäkokous KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 1 YHTYMÄKOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA VARAPUHEENJOHTAJAN VALINTA 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Liite 4 ESPOON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ OMNIAN TALOUSARVIO

Lisätiedot

ESPOON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ OMNIA ESITYSLISTA 1 Yhtymäkokous

ESPOON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ OMNIA ESITYSLISTA 1 Yhtymäkokous 1 YHTYMÄKOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA VARAPUHEENJOHTAJAN VALINTA 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA JA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 OMN/123/00.02.00/2015 ERON MYÖNTÄMINEN

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (10) Keskusvaalilautakunta

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (10) Keskusvaalilautakunta Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 (10) Aika 17.10.2017, klo 17:12-18:39 Paikka Kunnantalo, Ervastintie 2, Herman -kokoustila Käsitellyt asiat 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 20 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Lausunnon antaminen sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämislain hallituksen esityksen luonnoksesta

Lausunnon antaminen sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämislain hallituksen esityksen luonnoksesta Sosiaali- ja terveyslautakunta 69 18.09.2014 Kaupunginhallitus 375 29.09.2014 Kaupunginhallitus 383 06.10.2014 Kaupunginvaltuusto 61 13.10.2014 Sosiaali- ja terveyslautakunta 92 13.11.2014 Lausunnon antaminen

Lisätiedot

Esittelijä / valmistelija / lisätietojen antaja: sivistysjohtaja Silja Silvennoinen puh.(09) tai sähköposti

Esittelijä / valmistelija / lisätietojen antaja: sivistysjohtaja Silja Silvennoinen puh.(09) tai sähköposti Kasvatus- ja opetuslautakunta 69 21.10.2014 Hyvinvointitoimikunta 53 05.11.2014 Lausunto Karkkilan kaupungin talousarviosta vuodelle 2015 122/02.02/2014 Kasvatus- ja opetuslautakunta 21.10.2014 69 Esittelijä

Lisätiedot

Iitin kunta Pöytäkirja 2/ Keskusvaalilautakunta Aika klo 17:00-17:33. Paikka. Saapuvilla.

Iitin kunta Pöytäkirja 2/ Keskusvaalilautakunta Aika klo 17:00-17:33. Paikka. Saapuvilla. Iitin kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Keskusvaalilautakunta 20.02.2017 Aika 20.02.2017 klo 17:00-17:33 Paikka Saapuvilla Leinonen Heikki Salonen Irmeli Kakko Henry Kettumäki Jukka Janhunen Heli Hiltunen Heikki

Lisätiedot

KAUPUNGIN ORGANISAATIO UUDEN TOIMIKAUDEN ALKAESSA KESÄKUUSSA 2017

KAUPUNGIN ORGANISAATIO UUDEN TOIMIKAUDEN ALKAESSA KESÄKUUSSA 2017 KAUPUNGIN ORGANISAATIO UUDEN TOIMIKAUDEN ALKAESSA KESÄKUUSSA 2017 (Organisaatiotoimikunta 31.3.2016 19) Uusi kuntalaki astuu osittain voimaan 1.6.2017. Kaupungin tulee muun muassa hyväksyä uusi hallintosääntö,

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 22.05.2017 klo 18:00 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 31 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Kokoustiedot Aika: 10.4.2014 klo 10.00 13.23 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 53 19.02.2018 Teknisen lautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 53 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 163 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

Esittelijä: kaupunginjohtaja Juha Majalahti

Esittelijä: kaupunginjohtaja Juha Majalahti Kaupunginhallitus 41 21.01.2013 Kaupunginvaltuusto 23 28.01.2013 Kaupunginhallitus 151 22.04.2013 Kaupunginvaltuuston päätöksen 28.1.2013 23 Jäsenten valitseminen Perusturvakuntayhtymä Karviaisen yhtymähallitukseen

Lisätiedot

Kaupunginhallitus 30.3.2015

Kaupunginhallitus 30.3.2015 Kristiinankaupunki Kaupunginhallitus 30.3.2015 Esityslista KRISTIINANKAUPUNKI Kaupunginhallitus Kokouksen: Ajankohta 30.3.2015 klo. 18.00 Paikka Rådhuset Asiat 91 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 58 19.02.2018 Ympäristölautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 58 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 164 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2017-08-30 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 30.8.2017 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin) Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 243. Valtuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 243. Valtuusto Sivu 1 / 1 Valtuusto..06 Sivu / /06 00.00.0.00 Kaupunginhallitus 75 5..06 Valtuutetun, kaupunginhallituksen jäsenen, kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaoston jäsenen ja kaupunginhallituksen tila- ja

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 14.9.2017 klo 16.30-18.52. PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Rautavaaran paloaseman suunnitelmien hyväksyttäminen ja rakentamispäätöksen valmistelu/rakentamispäätöksen hyväksyminen

Rautavaaran paloaseman suunnitelmien hyväksyttäminen ja rakentamispäätöksen valmistelu/rakentamispäätöksen hyväksyminen Tekninen lautakunta 75 18.11.2015 Kunnanhallitus 298 07.12.2015 Kunnanhallitus 175 29.06.2016 Rautavaaran paloaseman suunnitelmien hyväksyttäminen ja rakentamispäätöksen valmistelu/rakentamispäätöksen

Lisätiedot

Tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä kaupungin verkkosivulla klo 9:00 lähtien

Tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä kaupungin verkkosivulla klo 9:00 lähtien Jämsän kaupunki Pöytäkirja 9/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika 22.11.2018 klo 15:30-18:40 Paikka Talouspalvelujen kokoushuone, Talvialantie 2, 2 krs Läsnäolleet Kokko Jyrki puheenjohtaja Niivee Esa varapuheenjohtaja

Lisätiedot

1) hallinnon ja toiminnan järjestämiseen liittyvistä seuraavista asioista:

1) hallinnon ja toiminnan järjestämiseen liittyvistä seuraavista asioista: Kaupunginhallitus 23 30.01.2017 Kaupunginhallitus 38 27.02.2017 Kaupunginhallitus 94 27.03.2017 Kaupunginhallitus 117 24.04.2017 Kaupunginhallitus 137 15.05.2017 Kaupunginvaltuusto 37 23.05.2017 Tekninen

Lisätiedot

LUOTTAMUSHENKILÖIDEN PALKKIOSÄÄNTÖ 1

LUOTTAMUSHENKILÖIDEN PALKKIOSÄÄNTÖ 1 LUOTTAMUSHENKILÖIDEN PALKKIOSÄÄNTÖ 1 YLIVIESKAN KAUPUNKI Voimaantulopäivä Kaupunginvaltuusto on hyväksynyt 29.5.2017 53 1.6.2017 1 Soveltamisala Kaupungin luottamushenkilöille maksetaan palkkiota luottamustoimen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 4031/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 4031/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (1) Kaupunginhallitus 170 6.6.2016 42 Asianro 4031/02.05.05/2016 Varkauden Opiskelijakadun kiinteistön siirtäminen kuntayhtymästä Savoniaammattikorkeakoulu Oy:lle Päätöshistoria

Lisätiedot

Kaupunginjohtajan ehdotus: Kaupunginhallituksen päätös: Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Liite 104

Kaupunginjohtajan ehdotus: Kaupunginhallituksen päätös: Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Liite 104 48, KVSTO 11.6.2018 18:00 ST: 118/2018 SOPIMUS YHTEISEN KOULUTOIMEN JA HALLINNON JÄRJESTÄMISESTÄ JA KUS- TANNUSTEN JAOSTA KARIJOEN KUNNAN JA KRISTIINANKAUPUNGIN KESKEN (MS/NG/RH/REN) (Kaupunginhallitus

Lisätiedot

HAAPAVEDEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 14/2017 1

HAAPAVEDEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 14/2017 1 HAAPAVEDEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 14/2017 1 AIKA 16.11.2017 klo 18:00 PAIKKA Kaupungintalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 54 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 55 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen

Lisätiedot

Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta 29.4.2015

Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta 29.4.2015 Kristiinankaupunki Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta 29.4.2015 Esityslista KRISTIINANKAUPUNKI Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Kokouksen: Ajankohta 29.4.2015 klo. 17.00 Paikka Högåsen, Lapväärtintie 163

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN KRISTILLISEN KOULUN KANNATUSYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT

HÄMEENLINNAN KRISTILLISEN KOULUN KANNATUSYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT 1 YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA HÄMEENLINNAN KRISTILLISEN KOULUN KANNATUSYHDISTYS RY:N kotipaikka Yhdistyksen on nimi Hämeenlinna. on Hämeenlinnan kristillisen koulun kannatusyhdistys ry ja sen 2 YHDISTYKSEN

Lisätiedot

4 50 Henkilöstösuunnitelman lausunto Keltinmäen alueneuvostolta (liite)

4 50 Henkilöstösuunnitelman lausunto Keltinmäen alueneuvostolta (liite) JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2017 1 AIKA 5.10.2017 klo 16.30 17.20 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kaarinan kaupunki Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston kokous 1 (5) Nuorisovaltuusto. Aika Päivä klo

Kaarinan kaupunki Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston kokous 1 (5) Nuorisovaltuusto. Aika Päivä klo 1 (5) n kokous Aika Päivä klo 16.40 18.13 Paikka Kaarina-talo, Lautakunnankatu 1 Läsnä Jäsenet Henriksson Julia, pj Hakala Rasmus Halen Tua, vpj Hautalampi Heini, sihteeri Kesäniemi Maija Koskinen Eino

Lisätiedot

Selvitys toisen asteen ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen yhdistämisestä

Selvitys toisen asteen ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen yhdistämisestä Koulutuslautakunta 86 23.10.2014 Koulutuslautakunta 94 27.11.2014 Koulutuslautakunta 108 18.12.2014 Kaupunginhallitus 6 19.01.2015 Kaupunginhallitus 114 30.03.2015 Selvitys toisen asteen ammatillisen koulutuksen

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 61 19.02.2018 Asukaslautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 61 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 168 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka KOKOUSKUTSU 1 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 16.1.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 22.1.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka 1 Ammatillisen

Lisätiedot

VALTIMON KUNTA VUODEN 2017 KUNTAVAALIT KH 187

VALTIMON KUNTA VUODEN 2017 KUNTAVAALIT KH 187 Keskusvaalilautakunta, kokous nro 1/2017 17, ilmoitusasian kohta 6 /pöytäkirjan liite nro 7 Kunnanhallitus 187 16.12.2016 Kunnanhallitus 1 12.01.2017 VUODEN 2017 KUNTAVAALIT KH 187 Seuraavat yleiset vaalit

Lisätiedot

Hallituksen kokous

Hallituksen kokous SALON SEUDUN KOULUTUS- ESITYSLISTA Hallitus Aika 4.6.2019 klo 17:00-18:00 Paikka Neuvotteluhuone, Taitajankatu 6, Salo Käsiteltävät asiat: 55 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 56 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

Aika Keskiviikko 24 huhtikuuta 2019 klo Västra Nylands folkhögskola, Pumppulahti 3, KARJAA

Aika Keskiviikko 24 huhtikuuta 2019 klo Västra Nylands folkhögskola, Pumppulahti 3, KARJAA KÄÄNNÖS PÖYTÄKIRJA Yhtymäkokous 24.4.2019 Aika Keskiviikko 24 huhtikuuta 2019 klo 17.02 17.21 Paikka, Pumppulahti 3, 10300 KARJAA Jäsenkunta Osuudet Päätöksentekijät Espoo 1 X Mia Westerlund Kauniainen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 01 / 14 KUNTAYHTYMÄ VAASAN- SEUDUN AREENAT Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 3.2.2014 1

PÖYTÄKIRJA 01 / 14 KUNTAYHTYMÄ VAASAN- SEUDUN AREENAT Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 3.2.2014 1 Yhtymähallitus 3.2.2014 1 Aika Maanantai 3.2.2014 klo 17.00 17.55 Paikka Botniahalli OSALLISTUJAT Erkki Peltonen Marcus Beijar Lena Granholm Anette Häggdahl Mika Mäkisalo Mikael Vironen puheenjohtaja varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vuoden 2017 kuntavaalien vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien valinta

Vuoden 2017 kuntavaalien vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien valinta Kaupunginhallitus 28 23.01.2017 Kaupunginhallitus 40 06.02.2017 Kaupunginhallitus 68 27.02.2017 Kaupunginhallitus 83 06.03.2017 Kaupunginhallitus 128 03.04.2017 Vuoden 2017 kuntavaalien vaalilautakuntien

Lisätiedot

1) hallinnon ja toiminnan järjestämiseen liittyvistä seuraavista asioista:

1) hallinnon ja toiminnan järjestämiseen liittyvistä seuraavista asioista: Kaupunginhallitus 23 30.01.2017 Kaupunginhallitus 38 27.02.2017 Kaupunginhallitus 94 27.03.2017 Kaupunginhallitus 117 24.04.2017 Kaupunginhallitus 137 15.05.2017 Hallintosääntö Hangon kaupunki / Kvo-asia

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 19.06.2012/ 56 91 Tekninen lautakunta 06.11.2012/ 98 195 Kaupunginhallitus 02.04.2013/111 241 Valtuusto 15.04.

Tekninen lautakunta 19.06.2012/ 56 91 Tekninen lautakunta 06.11.2012/ 98 195 Kaupunginhallitus 02.04.2013/111 241 Valtuusto 15.04. Tekninen lautakunta 19.06.2012/ 56 91 Tekninen lautakunta 06.11.2012/ 98 195 Kaupunginhallitus 02.04.2013/111 241 Valtuusto 15.04.2013/ 50 104 415-265-2012 YRTTISUON ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Tekla

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 18/ (10) Kunnanhallitus

Muonion kunta Esityslista 18/ (10) Kunnanhallitus Muonion kunta Esityslista 18/2017 1 (10) Kunnanhallituksen kokous Aika ma 13.11.2017 klo 15.00 Paikka kunnantalon valtuustosali Läsnä Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja

Lisätiedot

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys REISJÄRVEN KUNTA VALTUUSTO 4/2016 ASIALISTA Aika: Tiistai 24.5.2016 klo 18.00 18.12 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Liite 1 Tikkanen Timo, kunnanhallituksen jäsen Ranto Mauno, va. kunnanjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015. Sivistyslautakunta 10.02.2015 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015. Sivistyslautakunta 10.02.2015 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015 Sivistyslautakunta 10.02.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Tiistai 10.02.2015 klo 18.00 18.55 Kunnanviraston kokoushuone Pystykoski Tero

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 6 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 6 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 17.6.2014 kello 18.00 18.50 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 15 valtuutettua LIITE

Lisätiedot