Suomalainen LED-valaisinvalmistaja

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Suomalainen LED-valaisinvalmistaja"

Transkriptio

1 Suomalainen LED-valaisinvalmistaja

2 LEDIFY on ammattilaisen valinta. Tarjoamme laadukkaita ja vastuullisesti valmistettuja LED-valaisimia pienimmästä saunasta aina suuriin teollisuushalleihin. LEDIFY on raisiolainen perheyritys, jonka historia alkoi vuonna Toimintaamme ohjaavat suomalaiset arvot ja henkilökuntamme aito intohimo luoda uusia valaistusratkaisuja LED-markkinoille Haluamme luoda aktiivisen vuorovaikutussuhteen yhteistyö-kumppaniemme kanssa. Ammattitaitoinen palvelumme ja jälleenmyyjiemme kouluttaminen ovat tärkeässä roolissa hyvän yhteistyön luomisessa. Valmistamme tilauksesta uniikkeja valaisimia myös asiakkaidemme erikoistarpeisiin. Saunavalaisintuoteperheillemme SaunaLED ja KUIVI on myönnetty Avainlippu- symboli merkkinä suomalaisesta työstä.

3 Suomalainen LED-valaisinvalmistaja VALAISIMET SAUNA sekä muut kosteat tilat

4 SAUNA LED LED-valaisinsarja LED belysningserie LED light series LEDIFY SaunaLED-valaisinsarja on kehitetty kestämään vaativia olosuhteita: saunan kuumuutta sekä kosteutta, toisaalta ulkona talven kylmyyttä. Sarjan alkuperäinen käyttökohde on suomalainen sauna. Saunassa tämän valosarjan saa asentaa kattoon, selkänojan taakse, seinään, lauteiden alle, kaiteeseen jne. Sopiva sijoittelu esim. katossa tai selkänojan takana on 6 valaisinta / 2m, eli etäisyys kahden valaisimen välillä on 25-30cm. Monipuoliset valaistusratkaisut mahdollistaa mm. sarjan ulottuvuus: jokaisella LED -valaisimella on oma, pikaliittimillä kiinnittyvä, 5 metrin mittainen johto. Tarvittaessa LED -valaisimeen voi liittää yhteensä 10 metriä johtoa (2kpl 5m liitosjohtoja), jolloin suuren tai korkean tilan valaisu on mahdollista. Pienen kokonsa, hyvin alhaisen käyttölämpötilansa sekä kauniin lämpimän 3000K valonsa ansiosta LEDIFY SaunaLED valaisinsarja soveltuu käytettäväksi kodin kaikissa kohteissa; suihkun päällä, vitriinikaapissa, takan tai struktuuriseinäpintojen valona, grillikodassa, leikkimökissä, veneessä ja autossa. SaunaLED sarja soveltuu käytettäväksi aurinkopaneelien kanssa, sillä sen jännite on 12V.

5 SAUNA LED LED-valaisinsarja LED belysningserie LED light series SaunaLED asennus LEDIFY SaunaLED sarjan asennus on ammattilaiselle helppoa ja nopeaa, mutta asennus onnistuu muiltakin osaavilta pakkauksessa tulevien käyttöohjeiden avulla. Jokaiselle valaisimelle tehdään Ø 12mm:n asennusaukko, jonka reunoille LED-valaisin kiinnittyy jousiensa avulla. Jokaisessa valaisimessa on 15 cm:n mittainen pikaliittimellä varustettu johto, joka kiinnitetään 5m:n liitosjohdon pikaliittimeen. SaunaLED sarjan johdot kestävät vaatimuksien mukaisesti +180 C kuumuuden, johdoissa on punottu pinta. Johdot ja näppärät pikaliittimet mahdollistavat SaunaLED valaisimen vaihdettavuuden vuosienkin kuluttua. (Vaihto tapahtuu vetämällä vanha valaisin asennusaukostaan ulos. irrota johtojen pikaliittimet, liitä uusi valaisin rakenteissa olevaan vanhaan johtoon ja työnnä uusi valaisin paikalleen.) SaunaLED valaisimien johdat vedetään saunassa esim. seinä- tai kattorakenteiden takana ja ne kiinnitetään pikaliittimillä jakotukkiin. Jakotukki IP20 tulee sijoittaa kuivaan tilaan, sekin voidaan sijoittaa rakenteiden taakse. Jakotukilta lähtee 5m:n mittainen johto, joka kiinnittyy muuntajaan plugilla. SaunaLED muuntaja IP20 tulee sijoittaa kuivaan normaalilämpöiseen tilaan, esim. suihkuhuoneen välikattaon tai saunan seinän takana olevan huoneen puolelle. Jos muuntaja asennetaan saunan puolelle, tulee se sijoittaa alle 1 metrin korkeuteen. Saunahuoneeseen tai ulos sijoitettu muuntaja tulee ehdottomasti koteloida, (suojata vedeltä ja kosteudelta). jotta saavutetaan IP44 tai IP67 suojausluokitus. LEDIFY saunaled valosarjaa voi himmentää toisiopuolelta (12V). suosittelemme käytettäväksi esim. LEDIFY Magic sensor tai LEDIFY Kauko-ohjain sarjaa SaunaLED sarjan mukana tulevaa muuntajaa ei voi himmentää ensiöpuolelta! Himmennettävissä ensiöpuolelta käyttämällä sarjaan kuuluvan muuntajan sijaan LEDIFY Triac-himmennettävää 30 W muuntajaa (201230X) ostettava erikseen.

6 LEDIFY SaunaLED myyntipakkaus sisältää 6 tai 9 tai 12 LED -valaisinta johtoineen 6 tai 9 tai 12 pikaliittimin vaarustettua. 5 m liitosjohtoa 16 paikkaisen jakotukin 6 W Muuntajan asennusohjeet LEDIFY SaunaLED tekniset tiedot Saunan koko LED-valaisimia 3m valaisinta 3-4 m valaisinta 4-6 m valaisinta Käyttöjännite V Teho...0,35 W/LED Valon väri k lämmin valkoinen Avautumiskulma o Suojausluokitus... IP44 Asennusaukko... 12mm Muuntaja... 6W 12V Tuote Art.nro Sähkönro GTIN SaunaLED 6 Kulta SaunaLED 6 Hopea SaunaLED 6 Musta SaunaLED 6 Valkoinen SaunaLED 9 Kulta SaunaLED 9 Hopea SaunaLED 9 Musta SaunaLED 9 Valkoinen SaunaLED 12 Kulta SaunaLED 12 Hopea SaunaLED 12 Musta SaunaLED 12 Valkoinen KiuasLED Kulta KiuasLAD Hopea KiuasLED Musta Magic Sensor Dim Kauko-ohjain 8A DIM Pro-kauko-ohjain DIM Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

7 KUIVI LED-ritiläsaunavalaisin LED-bastubelysning LED luovre light for sauna LEDIFY KUIVI on kotimainen LEDsaunavalaisin, joka valaisee miellyttävästi niin modernin kuin perinteisenkin saunan. Tämä LED-saunavalaisin soveltuu asennettavaksi sekä puu-että sähkösaunaan. KUIVI on kehitetty kestämään vaativia olosuhteita: saunan kuumuutta sekä kosteutta. Valaisin valmistetaan kokonaisuudessaan Suomessa. KUIVI-valaisimella voi korvata aiemmin saunassa käytetyn hehkulamppuvalaisimen. Vaikka KUIVI LED-saunavalaisin on teholtaan vain 3W (355 lm), antaa se erinomaisen siivousvalon lauteiden alle tai yleisvalon saunan seinältä. Pehmeän valkoinen valonväri, 3000K, on saunojalle miellyttävä, juuri sopiva sävy erilaisten saunamateriaalien valoksi. Valaisinta ei voi himmentää. Valonlähde (LED) on todella pitkäikäinen, käyttöikä on yli h, valaisimella on 2 vuoden takuu. Saunassa KUIVI LED-valaisin asennetaan seinälle. Valittavana on kaksi mallia: KUIVI PINTA-ASENNUS tai KUIVI UPPO- ASENNUS. Nimensä mukaisesti pinta-asennusmalli asennetaan saunan seinäpinnalle, uppoasennusmalli puolestaan upotetaan seinän rakenteen sisälle. Puinen kehys ei pihkaa, se on materiaaliltaan tervaleppää. Molempia KUIVI malleja on saatavilla viidessä eri värissä: vaalea puu, tumma puu, valkoinen, musta ja harmaa. Valaisimen voi sävyttää itse oman saunan väreihin, valitse silloin vaalea puu.

8 KUIVI asennus KUIVI pinta-asennusmallin etäisyys seinästä on ainoastaan 84mm, valaisimen siro puinen kehys on kooltaan 215mm x 215mm. Uppoasennus mallin valaisinosa metallisessa kotelossaan upotetaan seinän sisälle, jolloin puinen 230mm x 230mm kehys jää seinäpinnan päälle. Etäisyys seinästä on vain 20mm, valaisin sulautuu kauniisti osaksi kokonaisuutta. KUIVI tulee asentaa max. 1 metrin korkeuteen. KUIVI -valaisin soveltuu käytettäväksi sekä sisä- että ulkotiloissa, valaisin on roiskevesitiivis eli IP44. KUIVI -LED saunavalaisimen asennus on ammattilaiselle helppoa ja nopeaa, mutta asennus onnistuu muiltakin osaavilta pakkauksessa tulevien käyttöohjeiden avulla. KUIVI -valaisimessa on 10cm:n mittainen pikaliittimellä varustettu johto. Tällä pikaliittimellä valaisin yhdistetään muuntajasta tulevan 5m:n mittaisen liitosjohdon pikaliittimeen. Valaisimen johdot kestävät vaatimuksien mukaisesti +180 C kuumuuden, johdoissa on punottu pinta. Muuntajan ja valaisimen välisen 5m:n liitosjohdon voi helposti lyhentää kohteeseen sopivaksi. KUIVI LED-valaisimen johdot vedetään saunassa esim. seinärakenteiden takana, toki jälkiasennus vanhaan saunaan on sähköasentajalle mahdollista. KUIVI valaisimen muuntaja (IP20) tulee sijoittaa kuivaan normaalilämpöiseen tilaan, esim. saunan paneelien taakse tai seinän takana olevan toisen huoneen puolelle. Jos muuntaja asennetaan saunan sisäpuolelle, tulee se sijoittaa alle 1 metrin korkeuteen ja koteloida (suojata vedeltä ja kosteudelta), jotta saavutetaan IP44 tai IP67 suojausluokitus. KUIVI -saunavalaisimen muuntaja on erittäin pieni: 39mm x 48mm x 20mm, sijoita se paikkaan, josta se voidaan vaihtaa, jos esim. ukkonen sen rikkoo. LEDIFY KUIVI myyntipakkaus sisältää 1 -LED valaisin johtoineen 5 m liitosjohto Muuntaja Kiinnitysruuvit asennusohjeet Upotuskehys - upotusmallissa LEDIFY KUIVI tekniset tiedot Teho... 3 W Valon väri K lämmin valkoinen Suojausluokitus...IP44 Muuntaja ma KUIVI -valaisin, pinta-asennus Tuote Art.nro Sähkönro GTIN KUIVI tumma KUIVI vaalea KUIVI musta KUIVI valkoinen KUIVI harmaa KUIVI -valaisin, uppoasennus Tuote Art.nro Sähkönro GTIN KUIVI tumma KUIVI vaalea KUIVI musta KUIVI valkoinen KUIVI harmaa Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

9 KIUAS LED LED-kiuasvalo LED-bastuugn ljus LED sauna heater spot light LEDIFY KiuasLED on kotimainen LED-valaisin, joka on suunniteltu LEDIFY SaunaLED sarjan lisävaloksi. KiuasLED soveltuu asennettavaksi sekä puu-että sähkösaunaan. VALAISIMEN VÄRIT: KULTA, HOPEA JA MUSTA KiuasLED kestää kiukaasta nousevan höyryn ja kuumuuden. Valaisin onkin erinomainen valinta valaisemaan esim. kiukaan takana olevaa kiviseinää. Haluttaessa korostaa seinäpintaa, asenna KiuasLED-valaisimet kattoon n. 25cm:n etäisyydelle toisistaan, n. 2cm:n päähän seinästä. Yhdelle metrille sopiva valaisimien määrä on 3 kpl. KiuasLEDin valokeila on 15, jolloin valo kohdistuu kauniisti haluttuun kohteeseen. Kiukaalta nouseva höyry näyttää valaistuna upealta. KiuasLED on valonväriltään 3000K (sama lämmin sävy LEDIFY SaunaLED-sarjan kanssa). Toimitamme tilaustuotteena KiuasLED myös 4000 Kelvinin valonvärillä. Nuotion omaisen tunnelman saat asentamalla vierekkäin 2 KiuasLED-valaisinta: toinen punaisella ja toinen keltaisella LEDillä, nämäkin tilaustuotteita. LEDIFY KiuasLED-valaisimella on oma, pikaliittimillä kiinnittyvä, 5 metrin mittainen johto. Tarvittaessa KiuasLED-valaisimeen voi liittää yhteensä 10 metriä johtoa (2kpl 5m liitosjohtoja), jolloin suuren tai korkean tilan valaisu on mahdollista. KiuasLED soveltuu käytettäväksi aurinkopaneelien kanssa, sillä sen jännite on 12V.

10 KiuasLED asennus LEDIFY KiuasLED-valaisimen asennus on ammattilaiselle helppoa ja nopeaa. Valaisimelle tehdään Ø 12mm:n asennusaukko, jonka reunoille LED-valaisin kiinnittyy jousiensa avulla. Jokaisessa valaisimessa on 15 cm:n mittainen pikaliittimellä varustettu johto, joka kiinnitetään 5 m:n liitosjohdon pikaliittimeen. KiuasLED-valaisimen johdot kestävät vaatimuksien mukaisesti +180 C kuumuuden, johdoissa on punottu pinta. Johdot ja näppärät pikaliittimet mahdollistavat KiuasLED valaisimen vaihdettavuuden vuosienkin kuluttua. (Vaihto tapahtuu vetämällä vanha valaisin asennusaukostaan ulos, irrota johtojen pikaliittimet, liitä uusi valaisin rakenteissa olevaan vanhaan johtoon ja työnnä uusi valaisin paikalleen.) KiuasLED-valaisimien johdot vedetään saunassa esim. seinä- tai kattorakenteiden takana ja ne kiinnitetään pikaliittimillä SaunaLED-sarjan jakotukkiin. Jakotukki IP20 tulee sijoittaa kuivaan tilaan, sekin voidaan sijoittaa rakenteiden taakse. Jakotukilta lähtee 5 m:n mittainen johto, joka kiinnittyy muuntajaan plugilla. Muuntaja IP20 tulee sijoittaa kuivaan normaalilämpöiseen tilaan, esim. suihkuhuoneen välikattoon tai saunan seinän takana olevan huoneen puolelle. Jos muuntaja asennetaan saunan puolelle, tulee se sijoittaa alle 1 metrin korkeuteen. Saunahuoneeseen tai ulos sijoitettu muuntaja tulee ehdottomasti koteloida, (suojata vedeltä ja kosteudelta), jotta saavutetaan IP44 tai IP67 suojausluokitus. LEDIFY Kiuas LED myyntipakkaus sisältää KiuasLED valaisin 5 m liitosjohto LEDIFY Kiuas LED tekniset tiedot Käyttöjännite V Teho...0,35 W/LED Valon väri K lämmin valkoinen Suojausluokitus... IP54 Asennusaukko... 12mm LEDIFY KiuasLED asennetaan standardin SFS mukaisesti. HUOM. Jos halutaan käyttää esim. 3 kpl KiuasLEDejä itsenäisenä valoryhmänä, tulee muuntaja ja jakotukki hankkia meiltä erikseen. LEDIFY KiuasLED-valaisinta ja SaunaLED-valosarjaa voi himmentää toisiopuolelta (12V). suosittelemme käytettäväksi esim. LEDIFY Magic sensor , LEDIFY Kauko-ohjain Himmennettävissä ensiöpuolelta käyttämällä sarjaan kuuluvan muuntajan sijaan LEDIFY Triac-himmennettävää 30 W muuntajaa (201230X) ostettava erikseen. KIUAS LED -valaisin, uppoasennus Tuote Art.nro Sähkönro GTIN KiuasLED Kulta 3000K KiuasLED Hopea 3000K KiuasLED Musta 3000K Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

11 IP 67 LED-NAUHAT IP 67 LED-nauhavalaisin IP 67 LED ljuslist IP 67 LED lighting strip LEDIFY LED-nauhat ovat erittäin pitkäikäisiä, toimintavarmoja ja laadukkaita. LEDnauhamme soveltuvat kodin kaikkiin sisä- ja ulkotiloihin sekä julkisiin tiloihin, laivaan, autoon ja aurinkokennojen kaveriksi. LEDIFY LED-nauha on useiden asentajien luottonauha. Monipuolinen ja kestävä LEDIFY LED-nauha sopii todella moneen paikkaan ja valaisee tasaisesti erilaisia kohteita. Matalan käyttölämpötilan ja hyvän tasaisen valon ansiosta LED-nauhalla saa luotua tasaisen valon keittiön työtasoille ja muihin vastaaviin kohteisiin. Kuiviin tiloihin kuten keittiöihin, kaappeihin tai katonrajaan, oma mielikuvitus on rajana. LED-nauhaa voi käyttää myös ulkokohteiden valaisemisessa esimerkiksi terassia, portaita tai kaiteita. LED-nauhan saa asennettua kätevästi ja siististi alumiiniprofiilin sisälle. Profiileja on erimallisia ja profiiliin mukana tulee maitolasi diffuusori. Nauha ei kuumene, joten sen voi turvallisesti asentaa myös pieneen tilaan. LED-nauhan asentaminen on helppoa, kääntöpuolella on vahva 3M teippi. Nauhan saa myös katkaistua saksilla sopivan mittaiseksi leikkuumerkkien kohdalta. LEDIFY LED-nauhaa saa kahdella eri värilämpötilalla 3000K tai 4000K IP67 LED-nauha soveltuu käytettäväksi haastavissa olosuhteissa. LED-nauhan ympärillä oleva silikonimassa suojaa nauhaa kosteudelta, pölyltä ja jopa pieniltä iskuilta.

12 Pakkauksen sisältö IP67 LED-NAUHA IP 67 LED-nauhavalaisin IP 67 LED ljuslist IP 67 LED lighting strip 4,8 W Teho... 4,8 W/m Jännite... 12VDC Valovirta lm/m Suojausluokitus...IP67 Käyttölämpötila C C Värilämpötila K / 4000K Avautumiskulma Mitat (mm) x 10 x 2,5 7,2 W Teho... 7,2 W/m Jännite... 12VDC Valovirta lm/m Suojausluokitus...IP67 Käyttölämpötila C C Värilämpötila K / 4000K Avautumiskulma Mitat (mm) x 10 x 2,5 9,6 W Teho...9,6 W/m Jännite...12VDC Valovirta lm/m Suojausluokitus... IP67 Käyttölämpötila C C Värilämpötila K / 4000K Avautumiskulma Mitat (mm) x 10 x 2,5 14,4 W Teho... 14,4 W/m Jännite...12VDC Valovirta lm/m Suojausluokitus... IP67 Käyttölämpötila C C Värilämpötila K / 4000K Avautumiskulma Mitat (mm) x 10 x 2,5 14,4 W RGB Teho... 14,4 W/m Jännite...12VDC Valovirta lm/m Suojausluokitus... IP67 Käyttölämpötila C C Värilämpötila... RGB Avautumiskulma Mitat (mm) x 10 x 2,5

13 Ominaisuudet Ei kuumene, joten voidaan asentaa myös pieneen tilaan. Helppo teippikiinnitys Silikonimassa suojaa nauhaa kosteudelta ja pölyltä ja jopa pienilta iskuilta Myyntipakkauksessa 5 m nauhaa Pitkä käyttöikä 2 vuoden takuu Nauhan teho ja muuntaja 4,8W, vaatii vähintään 24W muuntajan. 7,2W, vaatii vähintään 36W muuntajan. 9,6W, vaatii vähintään 50W muuntajan. 14,4W, vaatii vähintään 75W muuntajan. Tekniset tiedot Jännite V Suojausluokitukset... IP67 Värilämpötila K / 4000K Avautumiskulma Mitat (mm) x 10 x 2,5 Huom! Pakkaus ei sisällä muuntajaa. Nauhaa voidaan leikata tavallisilla saksilla merkkien kohdalta 5 cm välein. Nauhaa voidaan jatkaa jatkoliittimillä, suositeltavaa on kuitenkin juottaa sähköjohdot nauhan kontaktipintoihin. LED-nauha myydään 5 m pakkauksissa. LED-nauhamme ovat 12VDC jännitteellä ja niitä on mahdollista himmentää toisiopuolelta. Muuntajat ja himmentimet myydään erikseen. IP67 LED-nauhat saa tehoissa: 4,8W, 7,2W, 9,6W ja 14,4W/m ja väreissä: 3000K ja 4000K RGB LED-nauha saatavilla IP67 suojauksilla. Huomioithan, että LED-nauhaa voidaan asentaa max. 15m / muuntaja. Tilauksesta toimitamme myös mittaan leikattuja LEDnauhoja, joiden päähän juotamme toiveenne mukaisesti liitosjohdot, pyydä tarjous! Tuote Koodi Sähkönumero GTIN 4,8W/m 4,8W/m 3000K IP ,8W/m 4000K IP ,2W/m 7,2W/m 3000K IP ,2W/m 4000K IP ,6W/m 9,6W/m 3000K IP ,6W/m 4000K IP ,4W/m 14,4W/m 3000K IP ,4W/m 4000K IP RGB 14,4W/m RGB 14,4W/m IP RGB-ohjain + Remote Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

14 DIM SET Kauko-ohjain VDC 8A SaunaLED -sarja ja LED-nauhan himmentämiseen Kauko-ohjaimella voi kytkeä valot päälle ja pois sekä säädellä valotehoa; säätimessä on 64 kirkkauden tasoa. Kauko-ohjaimessa on muisti (sammutettaessa muistaa edellisen valotehon). Toimii radioignaalilla (RF), jolloin samaan huoneeseen voi laittaa useampia kaukosäädinsettejä. Vastaanotin ja kauko-ohjain toimivat parina, joten jokaisella vastaanottimella on oma kauko-ohjain. Ohjaimen toimintasäde on n. 30m. Himmennys setti on helppo asentaa, siinä on pikaliittimet johtoja varten. Vastaanotin sijoitetaan saunassa alle 1m korkeuteen koteloituna vesitiiviiksi tai esim. keittiön kaapin sisälle. Käyttölämpötila -20 o C o C. kauko-ohjainta tulee käsitella kuivassa tilassa. Setti tomii myös aurinkopaneelin kanssa. Ohjainyksikkö asennetaan muuntajan ja valaisimen väliin Käytettäessä 12v:n jännitettä, maksimikuorma on 96W

15 LEDIFY DIM SET myyntipakkaus sisältää Ohjainyksikkö Kauko-ohjain LEDIFY Dim Set tekniset tiedot Käyttöjännite V Max. kuorma...96 W Ohjattavat tuotteet...saunaled tai LED-nauha Suojausluokitus... IP mm muuntaja 12V AC 34 mm DC 12-24V vastaanotin 150 mm 90 mm vastaanotin 35 mm 54,0 mm 30 mm 57,0 mm 58 mm 12 mm LEDIFY Dim Set - himmennin Tuote Art.nro GTIN Himmennin 8A + kauko-ohjain Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

16 Suomalainen LED-valaisinvalmistaja VALAISIMET SISÄTILAT sekä muut IP 20 kosteusluokituksella

17 PORRAS LED LED-valaisinsarja LED-belysning serie LED lighting serie LEDIFY Porras LED -valaisinsarja luo kauniin valaistuksen esim. portaisiin ja käytäville. Valaisimien muotoilussa on huomioitu portaikon erityistarpeet; kiusahäikäisy on mahdollisimman pientä ja valo saadaan ohjattua sinne, missä sitä tarvitaan, portaille. PORRAS LED VÄRISÄVYT LEDIFY PorrasLED -sarjan asennus esim. reisilankkuun on helppoa. Jokaiselle valaisimelle tehdään Ø 12mm:n asennusaukko, jonka reunoille LED-valaisin kiinnittyy jousensa avulla. Jokaisessa valaisimessa on 10 cm:n mittainen pikaliittimellä varustettu johto, joka kiinnitetään 5 m:n liitosjohdon pikaliittimeen. Tarvittaessa LED-valaisimeen voi liittää yhteesä 10 metriä johtoa (2kpl 5m liitosjohtoja). PorrasLED -valaisin on saatavilla valkoisen tai hopean värisellä rungolla, valon väri on 3000K. Erikoistilauksesta voimme valmistaa sarjan myös 4000K valon värillä. PorrasLED -valaisin soveltuu loistavasti veneisiin ja autoihin, joiden käyttöjännite on 12 V. PorrasLED toimii myös aurinkopaneelien kanssa.

18 LEDIFY PORRAS LED myyntipakkaus sisältää PorrasLED asennus PorrasLED valaisimien johdot vedetään esim. reisilankun tai seinärakenteiden takana ja ne yhdistetään pikaliittimillä jakotukkiin. jakotukilta lähteen 5m:n mittainen johto, joka kiinnittyy muuntajaan pikaliittimellä, plugilla. LEDIFY PorrasLED valosarjaa voi himmentää toisiopuolelta (12V). Suosittelemme käytettäväksi esim. LEDIFY Magic Sensor , LEDIFY Kauko-ohjain tai LEDIFY Pro Kauko-ohjain himmentimiä. 6, 9 tai 15 -valaisinta johtoineen 5 m liitosjohto joka valaisimelle jakotukki muuntaja 12V DC 6W asennusohjeet Teemme sarjan myös asiakkaan tarpeen mukaan; vaikka 32 valaisinta, 32 johtoa, 2 kpl jakotukkeja ja 1 kpl 15 W 12 VDC muuntaja. Ota yhteyttä meihin tai porrasvalmistajaasi. LEDIFY KIUAS LED tekniset tiedot Käyttöjännite 12 V Teho 0,35 W/LED Valon väri 3000K lämmin valkoinen Suojausluokitus IP20 Asennusaukko 12mm Muuntaja 6W 12V PorrasLED sarjan mukana tulevaa muuntajaa ei voi himmentää ensiöpuolelta! Porras LED -valaisinsarja, uppoasennus Tuote Art.nro Sähkönro GTIN Porras LED Hopea Porras LED Valkoinen Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

19 IP 20 LED-NAUHAT IP 20 LED-nauhavalaisin IP 20 LED ljuslistt IP 20 LED lighting strip LEDIFY LED-nauhat ovat erittäin pitkäikäisiä, toimintavarmoja ja laadukkaita. LEDnauhamme soveltuvat kodin kaikkiin sisä- ja ulkotiloihin sekä julkisiin tiloihin, laivaan, autoon ja aurinkokennojen kaveriksi. LEDIFY LED-nauha on useiden asentajien luottonauha. Monipuolinen ja kestävä LEDIFY LED-nauha sopii todella moneen paikkaan ja valaisee tasaisesti erilaisia kohteita. Matalan käyttölämpötilan ja hyvän tasaisen valon ansiosta LED-nauhalla saa luotua tasaisen valon keittiön työtasoille ja muihin vastaaviin kohteisiin. Kuiviin tiloihin kuten keittiöihin, kaappeihin tai katonrajaan, oma mielikuvitus on rajana. LED-nauhaa voi käyttää myös ulkokohteiden valaisemisessa esimerkiksi terassia, portaita tai kaiteita. LED-nauhan saa asennettua kätevästi ja siististi alumiiniprofiilin sisälle. Profiileja on erimallisia ja profiiliin mukana tulee maitolasi diffuusori. Nauha ei kuumene, joten sen voi turvallisesti asentaa myös pieneen tilaan. LED-nauhan asentaminen on helppoa, kääntöpuolella on vahva 3M teippi. Nauhan saa myös katkaistua saksilla sopivan mittaiseksi leikkuumerkkien kohdalta. LEDIFY LED-nauhaa saa kahdella eri värilämpötilalla 3000K tai 4000K IP20 LED-nauha soveltuu käytettäväksi kuivissa tiloissa. Suosittuja käyttökohteita ovat kaapit, lasivitriinit ja alumiiniprofiilin sisällä keittiön välitila.

20 Pakkauksen sisältö IP20 LED-NAUHA IP 20 LED-nauhavalaisin IP 20 LED ljuslistt IP 20 LED lighting strip 4,8 W Teho... 4,8 W/m Jännite... 12VDC Valovirta lm/m Suojausluokitus...IP20 Käyttölämpötila C C Värilämpötila K / 4000K Avautumiskulma Mitat (mm) x 8 x 2,5 7,2 W Teho... 7,2 W/m Jännite... 12VDC Valovirta lm/m Suojausluokitus...IP20 Käyttölämpötila C C Värilämpötila K / 4000K Avautumiskulma Mitat (mm) x 8 x 2,5 9,6 W Teho...9,6 W/m Jännite...12VDC Valovirta lm/m Suojausluokitus... IP20 Käyttölämpötila C C Värilämpötila K / 4000K Avautumiskulma Mitat (mm) x 8 x 2,5 14,4 W Teho... 14,4 W/m Jännite...12VDC Valovirta lm/m Suojausluokitus... IP20 Käyttölämpötila C C Värilämpötila K / 4000K Avautumiskulma Mitat (mm) x 8 x 2,5 14,4 W RGB Teho... 14,4 W/m Jännite...12VDC Valovirta lm/m Suojausluokitus... IP20 Käyttölämpötila C C Värilämpötila... RGB Avautumiskulma Mitat (mm) x 8 x 2,5

21 Ominaisuudet Nauhan teho ja muuntaja Myyntipakkaus 4,8W/5m, vaatii vähintään 24W muuntajan. 7,2W/5m, vaatii vähintään 36W muuntajan. 9,6W/5m, vaatii vähintään 50W muuntajan. 14,4W/5m, vaatii vähintään 75W muuntajan. Ei kuumene, joten voidaan asentaa myös pieneen tilaan. Helppo teippikiinnitys Silikonimassa suojaa nauhaa kosteudelta ja pölyltä ja jopa pienilta iskuilta Myyntipakkauksessa 5 m nauhaa Pitkä käyttöikä 2 vuoden takuu Tekniset tiedot Jännite V Suojausluokitukset... IP20 tai IP67 Värilämpötila K / 4000K Avautumiskulma Mitat (mm) x 8 x 2,5 Huom! Pakkaus ei sisällä muuntajaa. Nauhaa voidaan leikata tavallisilla saksilla merkkien kohdalta 5 cm välein. Nauhaa voidaan jatkaa jatkoliittimillä, suositeltavaa on kuitenkin juottaa sähköjohdot nauhan kontaktipintoihin. LED-nauha myydään 5 m pakkauksissa. LED-nauhamme ovat 12VDC jännitteellä ja niitä on mahdollista himmentää toisiopuolelta. Muuntajat ja himmentimet myydään erikseen. IP20 LED-nauhat tehoissa: 4,8W, 7,2W, 9,6W ja 14,4W/m ja väreissä: 3000K ja 4000K RGB LED-nauha saatavilla IP20 suojauksella tehossa 14,4W/m. Erikoistilauksena voimme toimittaa IP20 LED-nauhaa 30 metrin rullassa. Toimitusaika tälle on 2kk ja toimituskoko 1 rulla. Huomioithan, että LED-nauhaa voidaan asentaa max. 15m / muuntaja. Tilauksesta toimitamme myös mittaan leikattuja LEDnauhoja, joiden päähän juotamme toiveenne mukaisesti liitosjohdot, pyydä tarjous! Tuote Koodi Sähkönumero GTIN 4,8W/m 4,8W/m 3000K IP ,8W/m 4000K IP ,8W/m 3000K IP20 30m R 4,8W/m 4000K IP20 30m R 7,2W/m 7,2W/m 3000K IP ,2W/m 4000K IP ,6W/m 9,6W/m 3000K IP ,6W/m 4000K IP ,4W/m 14,4W/m 3000K IP ,4W/m 4000K IP ,4W/m RGB RGB 14,4W/m IP RGB-ohjain + Remote Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

22 Suomalainen LED-valaisinvalmistaja MUUT TUOTTEET MUUNTAJAT JA PROFIILIT

23 MUUNTAJAT Muuntajat Transformator Transformer Muuntajavalikoimamme koostuu kuivaan tilaan (IP20) ja märkään tilaan (IP67) asennettavista virtalähteistä. LEDIFY muuntajat ovat oikosulku- ja ylikuumenemissuojattuja ja muuntajillamme on 2 vuoden takuu. Muuntajamme soveltuvat ammattikäyttöön.

24 IP 20 MUUNTAJAT Muuntajat Transformator Transformer 75 W Teho...75 W Jännite...12VDC Suojausluokitus... IP20 Käyttölämpötila C C Mitat (mm) x 63 x W Teho...50 W Jännite...12VDC Suojausluokitus... IP20 Käyttölämpötila C C Mitat (mm) x 58 x W TRIAC Teho...30 W Jännite...12VDC Suojausluokitus... IP20 Käyttölämpötila C C Mitat (mm) x 50 x 17 Käytettäessä tätä muuntajaa voi LED-nauhaa himmentää seinään asennettavalla triac-säätimellä. 30 W Teho...30 W Jännite...12VDC Suojausluokitus... IP20 Käyttölämpötila C C Mitat (mm) x 50 x 17 Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

25 IP 20 MUUNTAJAT Muuntajat Transformator Transformer 15 W Teho...15 W Jännite...12VDC Suojausluokitus... IP20 Käyttölämpötila C C Mitat (mm) x 35 x 16 6 W Teho... 6 W Jännite...12VDC Suojausluokitus... IP20 Käyttölämpötila C C Mitat (mm)...99 x 46 x ma Teho W Jännite VDC Suojausluokitus... IP20 Käyttölämpötila C C Mitat (mm)...40 x 44 x ma Teho... 3,8-9 W Jännite VDC Suojausluokitus... IP20 Käyttölämpötila C C Mitat (mm)...40 x 44 x 20 LEDIFY IP 20 Muuntajat Tuote Art.nro Sähkönro GTIN LED Muuntaja 75W 12V 6,25A LED muuntaja 50W 12V 4,1A LED muuntaja 30W 12V TRIAC 2,5A X LED muuntaja 30W 12V 2,5A LED muuntaja 15W 12V 1,25A LED muuntaja 6W 12V 0,5A Kojerasiamuuntaja 700mA Kojerasiamuuntaja 350mA Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

26 IP 67 MUUNTAJAT Muuntajat Transformator Transformer 120 W Teho W Jännite V Suojausluokitus... IP67 Käyttölämpötila C C Mitat (mm) x 63 x W Teho...60 W Jännite V Suojausluokitus... IP67 Käyttölämpötila C C Mitat (mm) x 42 x W Teho...36 W Jännite...12 v Suojausluokitus... IP67 Käyttölämpötila C C Mitat (mm) x 40 x W Teho...10 W Jännite...12 v Suojausluokitus... IP67 Käyttölämpötila C C Mitat (mm)...58 x 48 x 25 LEDIFY IP67 Muuntajat Tuote Art.nro LED Muuntaja 120 W LPV LED muuntaja 60 W LPV LED muuntaja 36 W LPV LED muuntaja 1W Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

27 MUUNTAJAT Muuntajat Transformator Transformer 12VDC muuntajat soveltuvat käytettäväksi mm. LEDvalonlähteiden, LED-nauhan ja SaunaLED-valaisinsarjan kanssa. Kuinka paljon voi kuormittaa 6,25A muuntajaa? Muuntajan tehon (W) voit laskea kertomalla käytössä olevan jännitteen (V) ampeereilla (A). Esim. 6,25A * 12V = 75W Jos halutaan asentaa esim. 9,6W/m tehoista LED-nauhaa, jaetaan muuntajaan teho käytössä olevan LED-nauhan teholla. Esim. 75W : 9,6W/m = 7,81m (75W muuntajaan voi liittää 7m 9,6W/m LED-nauhaa) Huom. Suosittelemme muuntajien kuormittamista enintään 90% sen maksimi kapasiteetista Himmentääksesi LEDIFY LED-nauhaa tai SaunaLED-Sarjaa, valitse 12VDC muuntajien pariksi toisiopuolen himmennin tai vaihtoehtoiseesti TRIAC himmennettävä LED muuntaja (201230X) Valikoimastamme löytyvät myös IP20 kojerasiamuuntajat 350mA ja 700mA, joista 700mA soveltuu käytettäväksi SaunaLED-sarjan kanssa. Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

28 PROFIILIT LED-nauha asennunsprofiili LED- lsit profile LED lighting serie Anodisoidusta alumiinista valmistettu asennuslista LED-nauhalle mahdollistaa yksilölliset valaistusratkaisut niin kodissa kuin julkisissakin tiloissa. LEDIFY alumiiniprofiilin pituus on 2 m. Profiilin viimeistelty ja kulutusta kestävä pinta on helppo pitää puhtaana esim. keittiössä; puhdistus nihkeällä liinalla. LED-alumiiniprofiilia on saatavilla valkoisena, mustana, pronssin ja aluminin värisenä. Profiilin päihin on saatavilla päätykappaleet, luonnollisesti samaa väriä profiilin kanssa. Profiili viimeistellään valkoisella diffuusorilla, joka tasoittaa ledipisteiden näkyvyyden ja saa valon jakautumaan kauniisti. Diffuusori peittää ledejä, ja esteää pistemäisen peilautumisen esim. korkeakiilto pinnoilta. Erinomaisen työvalon saa asentamalla alumiiniprofiilin sisälle Ledify 14,4W/m 4000K IP20 LED-nauhaa. Saunassa suosittelemme käytettäväksi käsittelemätöntä (alumiini) alumiiniprofiilia. Saunassa profiilin sisälle suositellaan esim. LEDIFY LED-nauhaa 4,8W/m IP67 HUOM. LED-nauhan käyttölämpötila ei saa nousta yli +60 o C. Meiltä myös alumiiniprofiili B-malli uppoasennukseen sekä C-malli asennettavaksi 90 o kulmaan. Tutustu tuotteisiin verkkosivuillamme. PINTA-ASENNUS UPPO-ASENNUS 90 o KULMA ASENNUS

29 Profiili A Pinta-asennus PINTA-ASENNUS A Pinta-asennus Profiilin päätykappaleet Profiilien värisinä, joko johtoreijällä tai ilman A Pinta-asennus Profiilin kiinnike (transparent muovia) A Pinta-asennus Ripustusvaijerisetti sisältää 2 kpl 120 cm vaijeria ja kiinnikkeet. Profiili A pinta-asennus PAS2 Alumiiniprofiili A hopea 2m pinta-asennus PAW2 Alumiiniprofiili A valkoinen 2m pinta-asennus PAB2 Alumiiniprofiili A musta 2m pinta-asennus PAI2 Alumiiniprofiili A pronssi 2m pinta-asennus PAS-Z PAS-ZO PAW-Z PAW-ZO PAB-Z PAB-ZO PAI-Z PAI-ZO Päätykappale A hopea Päätykappale A hopea läpiviennillä Päätykappale A valkoinen Päätykappale A valkoinen läpiviennillä Päätykappale A musta Päätykappale A musta läpiviennillä Päätykappale A pronssi Päätykappale A pronssi läpiviennillä PATR-UCH KCLML2 Profiilin kiinnike A MINI läpinäkyvä Snap-in diffuusori A B C profiileille 2m Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

30 Profiili A Pinta-asennus PINTA-ASENNUS Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

31 Profiili B Uppoasennus B Uppoasennus Profiilin päätykappaleet Profiilien värisinä Profiili C-uppoasennus PBS2 Alumiiniprofiili B hopea 2m uppoasennus PBW2 Alumiiniprofiili B valkoinen 2m uppoasennus PBB2 Alumiiniprofiili B musta 2m uppoasennus PBI2 Alumiiniprofiili B pronssi 2m uppoasennus PBS-ZO PBW-ZO PBB-ZO PBI-ZO Päätykappale B hopea läpiviennillä Päätykappale B valkoinen läpiviennillä Päätykappale B musta läpiviennillä Päätykappale B pronssi läpiviennillä KCLML2 Snap-in diffuusori A B C profiileille 2m Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

32 Profiili B Uppoasennus Sivukuva asennuksesta. Asennuksen lopputulos. Esimerkit tasapäätyisestä ja kaarevasta päätykappaleesta sekä niiden asentamisesta Profiili B Uppoasennus. Kaaviokuva asennuksesta. Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

33 Profiili C Kulma-asennus C Kulma-asennus Profiilin päätykappaleet Profiilien värisinä, joko johtoreijällä tai ilman C Kulma-asennus Profiilin kiinnike (transparent muovia) Profiili C-uppoasennus PCS2 Alumiiniprofiili C hopea 2m kulmaan PCW2 Alumiiniprofiili C valkoinen 2m kulmaan PCB2 Alumiiniprofiili C musta 2m kulmaan PCI2 Alumiiniprofiili C pronssi 2m kulmaan PCS-Z PCS-ZO PCW-Z PCW-ZO PCB-Z PCB-ZO PCI-Z PCI-ZO Päätykappale C hopea Päätykappale C hopea läpiviennillä Päätykappale C valkoinen Päätykappale C valkoinen läpiviennillä Päätykappale C musta Päätykappale C musta läpiviennillä Päätykappale C pronssi Päätykappale C pronssi läpiviennillä PCTR-UCH KCLML2 Profiilin kiinnike C MINI läpinäkyvä Snap-in diffuusori A B C profiileille 2m Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

34 Profiili C Kulma-asennus Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

35

36 LEDIFY TUOTEVALIKOIMA Saunavalaisimet SaunaLED KUIVI KiuasLED LED nauhat (IP67) LED-valaisimet & tarvikkeet LED nauhat (IP20) Alumiiniprofiilit LED nauhoille LED paneelit PorrasLED Muuntajat Himmentimet Ohjausyksiköt Nice-Trading Oy Purokatu 9 A Raisio Asiakaspalvelu: Myynti: Paula Leino Puh Tekninen asiantuntija: Jere Salminen Puh Hallinto: Markus Hietamäki CEO Puh

LEDIFY on ammattilaisen valinta.

LEDIFY on ammattilaisen valinta. SaunaLED-series LEDIFY on ammattilaisen valinta. Tarjoamme laadukkaita ja vastuullisesti valmistettuja LED-valaisimia pienimmästä saunasta aina suurempiin kokonaisuuksiin. LEDIFY on raisiolainen perheyritys,

Lisätiedot

» Valaisimen teho: 5W/m ± 5% (12V)» Valaisimen valomäärä: 300 lm/m» Elinikä: (L70) 25 000 tuntia 12V DC

» Valaisimen teho: 5W/m ± 5% (12V)» Valaisimen valomäärä: 300 lm/m» Elinikä: (L70) 25 000 tuntia 12V DC VALOA METREITTÄIN Meillä on useita valaisinvaihtoehtoja metritavarana. Voit valita erilaisten valolistojen ja -nauhojen väliltä. Tämäntyylinen valaistus antaa tasaisen valon ja sen voi asentaa melkein

Lisätiedot

Saas Instruments Oy:n highline LED tuoteperhe on laadukas ammattilaistason valaisinsarja sekä valon että asennettavuuden osalta.

Saas Instruments Oy:n highline LED tuoteperhe on laadukas ammattilaistason valaisinsarja sekä valon että asennettavuuden osalta. 2 LED-paketit 3 Saas Instruments Oy:n highline LED tuoteperhe on laadukas ammattilaistason valaisinsarja sekä valon että asennettavuuden osalta. Highline paketit sisältävät kaiken tarvittavan: valaisimet,

Lisätiedot

Saas Instruments Oy:n highline LED tuoteperhe on laadukas ammattilaistason valaisinsarja sekä valon että asennettavuuden osalta.

Saas Instruments Oy:n highline LED tuoteperhe on laadukas ammattilaistason valaisinsarja sekä valon että asennettavuuden osalta. 2 LED-paketit 3 Saas Instruments Oy:n highline LED tuoteperhe on laadukas ammattilaistason valaisinsarja sekä valon että asennettavuuden osalta. Highline paketit sisältävät kaiken tarvittavan: valaisimet,

Lisätiedot

Tuotekuvasto Juha Pekka

Tuotekuvasto Juha Pekka Tuotekuvasto 2017 Jupeled Oy www.jupeled.fi Juha 050 537 2132 Pekka 050 537 2078 jupeled@outlook.com Sisällysluettelo Paneelit... 3 Kiinteät alasvalot... 4 Suunnattavat alasvalot... 5 Pintapaneelit...

Lisätiedot

TUOTEKORTTI LED SLIM STYLE

TUOTEKORTTI LED SLIM STYLE LED alasvalot TUOTEKORTTI LED SLIM STYLE Upea monivuotinen suosikki yleisvalaisin erittäin laadukkailla LEDeillä varustettuna. Tasainen valaistus, joka on himmennettävissä. Valaisimessa helppo kytkentä

Lisätiedot

2015 VA L O A M E T R E I T T Ä I N

2015 VA L O A M E T R E I T T Ä I N 2015 VALOA METREITTÄIN 4 VALOA METREITTÄIN Valonauhoilla voi tuottaa vaihtelua loputtomasti portaiden alle, ikkunoihin, kalusteisiin, taulujen taakse, peileihin ja kattolistoihin. Tarjoamme erilaisia ratkaisuja

Lisätiedot

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT SEINÄ/LATTIA -VALOT Seinävalaisimien avulla voi helposti ja nopeasti muuttaa huoneen tyyliä ja tunnelmaa. Meiltä löytyy seinävalaisimia sekä sisä- että ulkokäyttöön ja värilämpötilasta riippuen valaistuksen

Lisätiedot

Led 0902 & led 0905. Led 17. Led 18. tehontarve: 2,5W, 9 x LED valovirta: 170 lm valonsävy: 4000 K kromi, matta kromi IP20. 2 m johto pikaliittimellä

Led 0902 & led 0905. Led 17. Led 18. tehontarve: 2,5W, 9 x LED valovirta: 170 lm valonsävy: 4000 K kromi, matta kromi IP20. 2 m johto pikaliittimellä Valaisimet Led 0902 & led 0905 tehontarve: 2,5W, 9 x LED valovirta: 170 lm valonsävy: 4000 K kromi, matta kromi IP20 2 m johto pikaliittimellä mitat: 125 * 90 * 30 mm 86LD0902 LED-0902 KROMI, 170 lm/2,5w

Lisätiedot

Led 0902 & led 0905. Led 17

Led 0902 & led 0905. Led 17 Valaisimet Led 0902 & led 0905 tehontarve: - 0902 / 1,9W, 9 x LED - 0905 / 2,5W, 9 x LED valovirta: 170 lm valonsävy: 4000 K kromi, matta kromi IP20 2 m johto pikaliittimellä mitat: 125 * 90 * 30 mm 86LD0902

Lisätiedot

ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore Hyödyt

ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore Hyödyt Lighting ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin kaapin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore ew Profile Powercore on suoraa verkkojännitettä käyttävä LED-valaisin

Lisätiedot

ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore Hyödyt

ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore Hyödyt Lighting ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin kaapin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore ew Profile Powercore on suoraa verkkojännitettä käyttävä LED-valaisin

Lisätiedot

Coolics R60-Valaisinsarja Monipuoliseen Sisävalaistukseen. Suomessa kehitetty Suomessa valmistettu Suomalainen LED-valaisin.

Coolics R60-Valaisinsarja Monipuoliseen Sisävalaistukseen. Suomessa kehitetty Suomessa valmistettu Suomalainen LED-valaisin. R60-Valaisinsarjat Coolics R60-Valaisinsarja Monipuoliseen Sisävalaistukseen. Suomessa kehitetty Suomessa valmistettu Suomalainen LED-valaisin. Sisältää virtalähteen (IP20) Helppo asentaa! R60 LED-Valaisinsarja

Lisätiedot

Led 0902 & led 0905. Led 17

Led 0902 & led 0905. Led 17 Valaisimet Led 0902 & led 0905 tehontarve: - 0902 / 1,9W, 9 x LED - 0905 / 2,5W, 9 x LED valovirta: 170 lm valonsävy: 4000 K kromi, matta kromi IP20 mitat: 125 * 90 * 30 mm 86LD0902 LED-0902 KROMI, 170

Lisätiedot

HYLLYVALAISTUS LUMI SOLUTIONS

HYLLYVALAISTUS LUMI SOLUTIONS 2017-2018 HYLLYVALAISTUS LUMI SOLUTIONS LUMI SOLUTIONS HYLLYVALAISTUS RÄÄTÄLÖITY KALUSTEVALAISTUS PT-07 PROFIILI & LED-NAUHA 12W/M SISÄLLYSLUETTELO S-LINE HYLLYVALAISIN M-LINE HYLLYVALAISIN X-LINE HYLLYVALAISIN

Lisätiedot

VALAISIN- KUVASTO LUOTA LAATUUN

VALAISIN- KUVASTO LUOTA LAATUUN VALAISIN- KUVASTO 2016 LUOTA LAATUUN SISÄLLYSLUETTELO ASUNTOVALAISIMET Plafondit...5 Työpistevalaisimet...7 Laivavalaisimet...9 Alasvalot...10 Valaisinsarjat...12 LED-lamput ja putket...16 LED-NAUHAT JA

Lisätiedot

NOBILÉ LED MINISPOT VALAISIMET

NOBILÉ LED MINISPOT VALAISIMET l e d v a l a i s i m e t NOBILÉ LED MINISPOT VALAISIMET NOBILÉ valurunkoiset LED-Minispot sarjojen valaisimet on varustettu tehokkaalla 1,2W Power-LEDillä. Valon värisävy on puhtaan valkoinen. Sarjojen

Lisätiedot

Lumination LED-valaisimet

Lumination LED-valaisimet GE Lighting Solutions Asennusohje Lumination LED-valaisimet LED-riippuvalaisin (EP14-sarja) Ominaisuudet Pitkä käyttöikä (50 000 tuntia) 5 vuoden takuu IP30 Kuivien tilojen luokitus ENNEN KUIN ALOITAT

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT LED-NAUHA, VARSIVALO, VALOLISTA JA LISÄVARUSTEET

TEKNISET TIEDOT LED-NAUHA, VARSIVALO, VALOLISTA JA LISÄVARUSTEET TEKNISET TIEDOT LED-NAUHA, VARSIVALO, VALOLISTA JA LISÄVARUSTEET Huom! Kaikkien osien mukana toimitetaan liitäntäohje. Led-nauha, koodi 11-760060/11-760065 - saatavilla 2 ja 3 m pitkänä nauhana, nauhan

Lisätiedot

Paneelit LED PANEELI 60*60 CM 40W 4000K LED PANEELI 60*60 CM 34W UGR<19 LED PANEELI 60*60 CM 25W RGB UGR<19 VALKOINEN ALUMIINI KEHYS

Paneelit LED PANEELI 60*60 CM 40W 4000K LED PANEELI 60*60 CM 34W UGR<19 LED PANEELI 60*60 CM 25W RGB UGR<19 VALKOINEN ALUMIINI KEHYS LED PANEELI 60*60 CM 40W 4000K VALKOINEN ALUMIINI KEHYS > 85 2 Syöttö: Teho: 40 Watt Himmennys: Ei Liitäntä: Euro plug (valkoiseksi maalattu) Valkoinen kehys KOODI VÄRILÄMPÖTILA VALON MÄÄRÄ SÄHKÖNRO P60-174-150

Lisätiedot

OSTOAPU IKEA-ÄLYVALAISTUS TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE HYVÄ TIETÄÄ

OSTOAPU IKEA-ÄLYVALAISTUS TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE HYVÄ TIETÄÄ OSTOAPU IKEA-ÄLYVALAISTUS, FLOALT, JORMLIEN, SURTE HYVÄ TIETÄÄ Tämä symboli löytyy jokaisen IKEA-älyvalaistukseen kuuluvan tuotteen pakkauksesta. IKEA-älyvalaistus luo parempaa arkea IKEA-älyvalaistuksen

Lisätiedot

I-VALO PRO UUTTA! VALAISINMALLISTO

I-VALO PRO UUTTA! VALAISINMALLISTO VALAISIN UUTTA! Pro-valaisinsarja sopii muotoilultaan julkisiin rakennuksiin ja koteihin, sekä korkeisiin että mataliin tiloihin. Sarja koostuu erikokoisista riippuvalaisimista, uppovalaisimista sekä katto-

Lisätiedot

124 VALONLÄHTEET IP20. » Valaisimen teho: 7W ± 5% (230V)

124 VALONLÄHTEET IP20. » Valaisimen teho: 7W ± 5% (230V) VALON LÄHTEET Nykyään -valojen valontuotto ja värintoisto vastaa sekä halogeenivaloja että energiansäästölamppuja. Diodeja löytyy eri valovirroilla pienitehoisista muutaman lumenin diodeista usean sadan

Lisätiedot

KEITTIÖVALAISIMET OSTOAPU

KEITTIÖVALAISIMET OSTOAPU OSTOAPU SUOMI KEITTIÖVALAISIMET Ruoanlaitto ja muut keittiöpuuhat sujuvat huomattavasti turvallisemmin ja mukavammin, kun työtasoilla on hyvä ja tasainen valaistus. Seinäkaappien valaisemista ja tavaroiden

Lisätiedot

LED VALAISTUS. Vinkit ja ideat sinun kotiisi

LED VALAISTUS. Vinkit ja ideat sinun kotiisi LED VALAISTUS Vinkit ja ideat sinun kotiisi LED on lämmintä valoa Nykyään voit valita LED-valaisimet jotka näyttävät halogeeneilta. Lediä voi himmentää Siivous vai illallinen? Voit himmentää valaistusta

Lisätiedot

Pentura Mini LED erittäin ohut runkovalaisin koteihin toimistoihin tai myymälöihin

Pentura Mini LED erittäin ohut runkovalaisin koteihin toimistoihin tai myymälöihin Lighting Pentura Mini LED erittäin ohut runkovalaisin koteihin toimistoihin tai myymälöihin Pentura Mini LED Pentura Mini LED on erittäin ohut runkovalaisin. Sen leditekniikka säästää energiaa ja tuottaa

Lisätiedot

Uppoasennettava SmartBalance tehokas valaisin viehättävällä muotoilulla

Uppoasennettava SmartBalance tehokas valaisin viehättävällä muotoilulla Lighting Uppoasennettava SmartBalance tehokas valaisin viehättävällä muotoilulla SmartBalance, recessed SmartBalance on uppoasennettava ledivalaisin, jonka viehättävä ulkonäkö sulautuu huomaamattomasti

Lisätiedot

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä Lighting SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä SmartBalance, suspended SmartBalance-valaisin vastaa sekä toiminnallisuutta että muotoilua koskeviin vaatimuksiin. Entistä paremman energiatehokkuuden

Lisätiedot

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä Lighting SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä SmartBalance, suspended SmartBalance-valaisin vastaa sekä toiminnallisuutta että muotoilua koskeviin vaatimuksiin. Entistä paremman energiatehokkuuden

Lisätiedot

Kodin sisävalaisimet

Kodin sisävalaisimet Kodin sisävalaisimet Airam, suomalainen valon asiantuntija vuodesta 1921 Airamin uudistunut kodin valaisinmallisto on suunniteltu erityisesti LEDja energiansäästölampuille. Mallistossa on asuntovalaisimet

Lisätiedot

Pinta-asennettava PowerBalance kestävää suorituskykyä

Pinta-asennettava PowerBalance kestävää suorituskykyä Lighting Pinta-asennettava PowerBalance kestävää suorituskykyä PowerBalance on Philipsin energiatehokkain, sisätyötiloille asetettujen valaistusvaatimusten mukainen ledivalaisin. Pidemmän käyttöiän lisäksi

Lisätiedot

Astu nykyaikaiseen keittiöön, jossa valaistus on toteutettu LEDvalaistusta. LED-valonauhojen värit Viileän valkoinen Lämmin valkoinen

Astu nykyaikaiseen keittiöön, jossa valaistus on toteutettu LEDvalaistusta. LED-valonauhojen värit Viileän valkoinen Lämmin valkoinen Sisätilat 5 Astu nykyaikaiseen keittiöön, jossa valaistus on toteutettu LEDvalaistusta käyttämällä. LED-valonauhojen värit Viileän valkoinen Lämmin valkoinen Saatavana juuri sinun keittiöösi sopivilla

Lisätiedot

Modulivalaisimet. Modulivalaisimet Alasvalot, Led

Modulivalaisimet. Modulivalaisimet Alasvalot, Led Modulivalaisimet Alasvalot Led Modulivalaisimet Alasvalot, Led Galileo Inlight Miranda Corona Capella UltraLed Galileo Alasvalo 19 20 TC-TEL HE TC-TEL Galileo Alasvalo Galileo on uppoasennukseen tarkoitettu

Lisätiedot

2016 KO H D E VA L O T

2016 KO H D E VA L O T 2016 KOHDEVALOT 2 KOHDEVALOT Suuntaa valo kohteeseen, jota haluat korostaa. Hyvästä työvalaistuksesta viihtyisään tunnelmavalaistukseen ja kaikkeen siltä väliltä. Kiskoon tai kattopintaan asennetuilla

Lisätiedot

Valaisimet. Led 31 & 32 sivu 4

Valaisimet. Led 31 & 32 sivu 4 Valaisimet Led 31 & 32 sivu 4 Led 0902 & led 0905 tehontarve: - 0902 / 2,5W, 9 x LED - 0905 / 2,5W, 9 x LED valovirta: 170 lm valonsävy: 4000 K kromi, matta kromi IP44 2 m johto pikaliittimellä mitat:

Lisätiedot

Kuituvalon asennusohje - ECO

Kuituvalon asennusohje - ECO Kuituvalon asennusohje - ECO Sun Sauna Oy Kuormaajantie 40 40320 Jyväskylä puh. 0403470220 info@sunsauna.fi Huom! Kuituja ei saa taivutella kylmänä. (jos niitä on varastoitu tai kuljetettu pakkasessa,

Lisätiedot

Verraton valikoima ledituotteita: nauhat, lamput, ohjaimet, teholähteet, valaisimet ja valonheittimet. Siirry nykyaikaan Perel-ledeillä!

Verraton valikoima ledituotteita: nauhat, lamput, ohjaimet, teholähteet, valaisimet ja valonheittimet. Siirry nykyaikaan Perel-ledeillä! Verraton valikoima ledituotteita: nauhat, lamput, ohjaimet, teholähteet, valaisimet ja valonheittimet. Siirry nykyaikaan Perel-ledeillä! 1/2013 12 V järjestelmiin tarjoamme ledilamppuja seuraavasti: MR16

Lisätiedot

2015 P R O F I I L I T

2015 P R O F I I L I T 2015 5 Kaksitoista korkealaatuista alumiiniprofiilia ja laaja valikoima tarvikkeita, jotka laajentavat LED-nauhojemme käyttömahdollisuuksia ja helpottavat asennusta. Profiilit toimivat suojana, antavat

Lisätiedot

CoreLine Recessed Spot alasvalo

CoreLine Recessed Spot alasvalo Lighting CoreLine Recessed Spot alasvalo CoreLine Recessed Spot CoreLine Recessed Spot on edullinen upotettava alasvalo halogeenivalaisinten tilalle. Valaisimella on hyvä valo ja edullinen hinta. Valaisin

Lisätiedot

Edustavaa energiatehokkuutta AVD-valaisinperhe

Edustavaa energiatehokkuutta AVD-valaisinperhe Edustavaa energiatehokkuutta AVD-valaisinperhe Yhdenmukaista tyylikkyyttä kaikkiin tiloihin Tilan, muodon ja valon energiatehokasta laatua. 550 mm 370 mm 2 190 mm AVD190 AVD370 AVD550 Enston AVD-valaisinperhe

Lisätiedot

CoreView Panel tasainen valopinta

CoreView Panel tasainen valopinta Lighting CoreView Panel tasainen valopinta CoreView Panel Uppo- ja ripustusasennettava CoreView Panel on ledipohjainen valaisin, jonka innovatiivinen ohut muoto tuottaa tasaisen valopinnan. Valaisin tarjoaa

Lisätiedot

CoreLine Recessed Spot alasvalo

CoreLine Recessed Spot alasvalo Lighting CoreLine Recessed Spot alasvalo CoreLine Recessed Spot CoreLine Recessed Spot on edullinen upotettava alasvalo halogeenivalaisinten tilalle. Valaisimella on hyvä valotehokkuus ja edullinen hinta.

Lisätiedot

Iridium LED gen3 älykäs "Plug & Play" - tievalaisin

Iridium LED gen3 älykäs Plug & Play - tievalaisin Lighting Iridium LED gen3 älykäs "Plug & Play" - tievalaisin Iridium gen3 LED Mini Iridium LED Gen3 Mini on ensimmäinen todellinen älyvalaisin. Sen käyttöönotto on todella helppoa: kun valaisin on asennettu,

Lisätiedot

Copenhagen LED ajatonta muotoilua

Copenhagen LED ajatonta muotoilua Lighting Copenhagen LED ajatonta muotoilua Copenhagen LED Small Copenhagen-valaisin kehitettiin yhdessä Kööpenhaminan kaupunkiarkkitehtuurista vastaavan toimiston kanssa ja sen tarkoituksena oli parantaa

Lisätiedot

SL713 LED HYVÄ DESIGN KOHTAA TEKNISEN TÄYDELLISYYDEN. spittler on yritys Performance in Lighting S.p.A. konsernissa www.performanceinlighting.

SL713 LED HYVÄ DESIGN KOHTAA TEKNISEN TÄYDELLISYYDEN. spittler on yritys Performance in Lighting S.p.A. konsernissa www.performanceinlighting. SL7 LED HYVÄ DESIGN KOHTAA TEKNISEN TÄYDELLISYYDEN spittler on yritys Performance in Lighting S.p.A. konsernissa www.performanceinlighting.com 2 www.performanceinlighting.com www.spittler.de SL7 LED SISÄLLYS

Lisätiedot

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä Lighting SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä SmartBalance, suspended SmartBalance-valaisin vastaa sekä toiminnallisuutta että muotoilua koskeviin vaatimuksiin. Entistä paremman energiatehokkuuden

Lisätiedot

Yleisvalaisimet AUTROSAFE OY

Yleisvalaisimet AUTROSAFE OY Yleisvalaisimet TWIN L-sarja Tyylikkäässä kaksiosaisessa runkorakenteessa on huomioitu erittäin tehokkaiden ledien lämmöntuotto. Runko on suunniteltu toimimaan tehokkaana jäähdytysalustana. Kaksoisrakenteen

Lisätiedot

cover 52 HALOGEENI ALASVALOT

cover 52 HALOGEENI ALASVALOT HALOGEENI ALASVALOT Halogeenivalonlähde voi monessa tapauksessa korvata hehkulampun ja samalla saat enemmän valoa ja pidemmän eliniän. Pidempi elinikä tarkoittaa myös alhaisempia huoltokustannuksia. Yksi

Lisätiedot

Led-nauhat. kosteisiin tiloihin. Soveltuvuus: asunnot terassit saunan lauteet pesuhuoneet autot

Led-nauhat. kosteisiin tiloihin. Soveltuvuus: asunnot terassit saunan lauteet pesuhuoneet autot Led-nauhat kosteisiin tiloihin Yleistä: käyttöjännite 12 VDC valaistukseen ja koristeeksi 5 m rullissa lämminvalkoinen tai luonnonvalkoinen väri himmennettävä IP65-suojaus silikonilla katkaistavissa kolmen

Lisätiedot

Oikea valo jokaiseen hetkeen

Oikea valo jokaiseen hetkeen PHILIPS LED Spottilamppu (himmennettävä) 5 W (50 W) GU10 Lämpimän valkoinen WarmGlow, himmennettävä Oikea valo jokaiseen hetkeen Philipsin lämminsävyiset himmennettävät spottilamput tuovat LEDvalaistuksen

Lisätiedot

INFRASAUNAN ASENNUSOHJE. Lisätiedot: HL-Heat Oy Vesijärvenkatu 4 M 3 15100 Lahti 0400 871 611 03-734 5830 www.hl-heat.fi e-mail: info@hl-heat.

INFRASAUNAN ASENNUSOHJE. Lisätiedot: HL-Heat Oy Vesijärvenkatu 4 M 3 15100 Lahti 0400 871 611 03-734 5830 www.hl-heat.fi e-mail: info@hl-heat. INFRASAUNAN ASENNUSOHJE Lisätiedot: HL-Heat Oy Vesijärvenkatu 4 M 3 15100 Lahti 0400 871 611 03-734 5830 www.hl-heat.fi e-mail: info@hl-heat.fi INFRASAUNA + YHDISTELMÄSAUNA INFRASAUNAN ASENNUS JA KÄYTTÖOHJEET

Lisätiedot

Kätevin tapa korvata purkauslamput LED-lampuilla

Kätevin tapa korvata purkauslamput LED-lampuilla LED-lamput TrueForce LED HPL Kätevin tapa korvata purkauslamput LED-lampuilla UUSI! Kustannustehokas LED-lamppuvaihtoehto kaupunki- ja puistovalaistukseen Tärkeimmät ominaisuudet Pieni koko Kevyt vain

Lisätiedot

Maxos LED Recessed valoa sinne, missä sitä tarvitaan

Maxos LED Recessed valoa sinne, missä sitä tarvitaan Lighting Maxos LED Recessed valoa sinne, missä sitä tarvitaan Maxos LED, recessed Maxos LED Recessed on puolimodulaarinen upotettava ledivalaisin hyllyjen ja hyllynpäätyjen valaisemiseen. Säädettävän optiikan

Lisätiedot

LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä

LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä Lighting LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä LumiStone /// Käyttämällä tyylikkäitä, suorityskykyisiä valaisimia voidaan toimistoihin, myymälöihin, hotelleihin ja ravintoloihin luoda miellyttävä,

Lisätiedot

INSET / INSTAR TREND 75

INSET / INSTAR TREND 75 INSET / INSTAR TREND Roiskevesitiiviit Instar ja Inset- sarjat täyttävät uuden EN- standardin IP44- määräykset halogeenivalaisimien asennuksesta kosteisiin tiloihin. Valittavissa Instar 12V tai Inset 230V

Lisätiedot

Iridium² LED Mini valaisee tietä eteenpäin

Iridium² LED Mini valaisee tietä eteenpäin Lighting Iridium² LED Mini valaisee tietä eteenpäin Iridium LED Mini Pienikokoisen Mini Iridium² LED - tuoteperheen toisen sukupolven tievalaisimet sopivat entistä useampiin käyttökohteisiin. Tehokkaampi

Lisätiedot

Lue huolella koko käyttöohje ennen tuotteen käyttöönottoa. Muista säästää käyttöohje tulevaisuuden varalle TURVALLISUUSTIETOJA

Lue huolella koko käyttöohje ennen tuotteen käyttöönottoa. Muista säästää käyttöohje tulevaisuuden varalle TURVALLISUUSTIETOJA Lue huolella koko käyttöohje ennen tuotteen käyttöönottoa. Muista säästää käyttöohje tulevaisuuden varalle Pidätämme kaikki oikeudet teknisten tietojen muutoksiin, emme myöskään vastaa mahdollisista teksti

Lisätiedot

Kalustevalaisin - Led-Leno52 S4 4x4,2W 4000K VA - Limente

Kalustevalaisin - Led-Leno52 S4 4x4,2W 4000K VA - Limente Sähkönumero Ylsnimi ja tuotesarja Kalustevalaisin Tekninen nimi Led-Leno52 S4 4x4,2W 4000K VA Pitkä tuotenimi Led-Leno 52, 62852S4, 4 x LED-valaisin, johdotus ja virtalähde, 4x4,2W, 24V, 4000K, IP44, 330

Lisätiedot

Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas

Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas Lighting Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas Cleanroom LED Erittäin hygienisissä tiloissa, kuten sairaaloissa, laboratorioissa ja esim. elintarviketeollisuudessa tarvitaan erityisiä IP65-luokiteltuja,

Lisätiedot

LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä

LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä Lighting LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä LumiStone SP520P/SP522P/SP524P/SP526P Käyttämällä tyylikkäitä, suorityskykyisiä valaisimia voidaan toimistoihin, myymälöihin, hotelleihin ja ravintoloihin

Lisätiedot

StyliD PremiumWhite ihanteellinen yhdistelmä erittäin laadukasta valoa ja energiansäästöä muoti- ja huonekalumyymälöihin

StyliD PremiumWhite ihanteellinen yhdistelmä erittäin laadukasta valoa ja energiansäästöä muoti- ja huonekalumyymälöihin Lighting StyliD PremiumWhite ihanteellinen yhdistelmä erittäin laadukasta valoa ja energiansäästöä muoti- ja huonekalumyymälöihin StyliD PremiumWhite StyliD PremiumWhite -valaisimilla saa luotua myymälään

Lisätiedot

CoreLine Downlight ketjutettava ledialasvalo

CoreLine Downlight ketjutettava ledialasvalo Lighting CoreLine Downlight ketjutettava ledialasvalo CoreLine Downlight CoreLine Downlight -valaisinvalikoima korvaa perinteiset pistokanta-alasvalot yleisvalaistuksessa monissa käyttökohteissa. Uudet

Lisätiedot

CoreLine Tempo Small - kustannustehokas heitinratkaisu aluevalaistukseen

CoreLine Tempo Small - kustannustehokas heitinratkaisu aluevalaistukseen Lighting CoreLine Tempo Small - kustannustehokas heitinratkaisu aluevalaistukseen Coreline tempo small CoreLine tempo small -valikoiman tehokkaat valaisimet on suunniteltu korvaamaan suoraan perinteinen

Lisätiedot

10-30V LED-LAMPUT 2015

10-30V LED-LAMPUT 2015 10-30V LED-LAMPUT 2015 Aurinkosähköjärjestelmä, asuntoauto, asuntovaunu, vene käyttöön 12VDC/24VDC sekä 12VAC järjestelmiin. www.sanpek.fi LED-lamput aurinkosähköjärjestelmä, asuntoauto, asuntovaunu ja

Lisätiedot

LumiStreet perusvalikoima tievalaistukseen

LumiStreet perusvalikoima tievalaistukseen Lighting LumiStreet perusvalikoima tievalaistukseen LumiStreet Pienikokoinen LumiStreet on monipuolinen, energiaa säästävä ja kustannustehokas ledivalaisin. Se vastaa tievalaistuksen perusvaatimuksiin

Lisätiedot

CoreLine SlimDownlight - Ehdoton valinta ledivalaisimeksi

CoreLine SlimDownlight - Ehdoton valinta ledivalaisimeksi Lighting CoreLine SlimDownlight - Ehdoton valinta ledivalaisimeksi CoreLine SlimDownlight CoreLine SlimDownlight valaisimet ovat erittäin ohuita ja upotettavia, ja ne on suunniteltu korvaamaan pistokantaloistelamppuja

Lisätiedot

ProAir erinomainen valon laatu ja energiatehokkuus

ProAir erinomainen valon laatu ja energiatehokkuus Lighting ProAir erinomainen valon laatu ja energia ProAir ProAir on tyylikäs, pienikokoinen ledikohdevalaisin, jota voidaan räätälöidä käyttökohteen tarpeiden mukaan. Valaisin toistaa värit erinomaisesti

Lisätiedot

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla plus- ja miinuspainikkeilla.

Lisätiedot

2016 K AT T O / S E I N Ä

2016 K AT T O / S E I N Ä 2016 KATTO/SEINÄ 3 KATTO/SEINÄ Katto- ja seinävalaisinten avulla luot toimivan ja tehostavan valaistuksen niin yksityisissä kuin julkisissa tiloissa. Korostusvalaistus seinässä näyttää reitin ja on hauska

Lisätiedot

LUOTA LAATUUN VALAISINLUETTELO 2015 AMMATTILAISILLE

LUOTA LAATUUN VALAISINLUETTELO 2015 AMMATTILAISILLE LUOTA LAATUUN VALAISINLUETTELO 2015 AMMATTILAISILLE ALOA LÄMÄÄN! VALAISINLUETTELO SISÄLLYS 2015 Sisällysluettelo... 3 Ammattilaisten sähkötukku... 5 ASUNTOVALAISIMET...6 10 Ecodisc... 8 Novodisc... 9 Transdisc...

Lisätiedot

2016 VA L O N A U H AT

2016 VA L O N A U H AT 2016 VALONAUHAT 5 VALONAUHAT Valonauhojen avulla luot vaihtelua - vain mielikuvitus on rajana. Portaiden alle, ikkunoihin, huonekaluihin, taulujen ja peilien taakse tai valaisimeksi työpöytien ja -pisteiden

Lisätiedot

discovery evo Monipuolinen ja tehokas

discovery evo Monipuolinen ja tehokas discovery evo Monipuolinen ja tehokas Discovery Evo sopii kaikkiin tiloihin. Miten sinä käytät sitä? Discovery kehitettiin aikanaan aivan uudenlaisen ajattelun pohjalta. Siitä haluttiin tehdä mutkaton

Lisätiedot

Iridium LED gen3 älykäs "Plug & Play" - tievalaisin

Iridium LED gen3 älykäs Plug & Play - tievalaisin Lighting Iridium LED gen3 älykäs "Plug & Play" - tievalaisin Iridium gen3 LED Mini Iridium LED Gen3 Mini on ensimmäinen todellinen älyvalaisin. Sen käyttöönotto on todella helppoa: kun valaisin on asennettu,

Lisätiedot

Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo

Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo Lighting Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo PureGlow IntelliHue Powercore Innovatiiviset PureGlow

Lisätiedot

WWW.LEDSTORE.FI WWW.LED-STORE.SE WWW.LEDLIGHTSTORE.ORG WWW.LEDLIGHTSTORE.ORG/EST

WWW.LEDSTORE.FI WWW.LED-STORE.SE WWW.LEDLIGHTSTORE.ORG WWW.LEDLIGHTSTORE.ORG/EST WWW.LEDSTORE.FI WWW.LED-STORE.SE WWW.LEDLIGHTSTORE.ORG WWW.LEDLIGHTSTORE.ORG/EST Kuvasto 2013 SISÄVALAISIMET Kattovalaisimet Sivu 4 SISÄVALAISIMET Kattovalaisimet IP44/54 Sivu 10 SISÄVALAISIMET Seinävalaisimet

Lisätiedot

Pinta-asennettava LuxSpace tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu

Pinta-asennettava LuxSpace tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu Lighting Pinta-asennettava LuxSpace tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu LuxSpace, surface mounted Tyylikäs LuxSpace on tehokas valaisin, joka tuottaa miellyttävää valoa hyvällä värintoistolla

Lisätiedot

Mini 300 LED gen2 hallitse valaistusta sovelluksen avulla

Mini 300 LED gen2 hallitse valaistusta sovelluksen avulla Lighting Mini 300 LED gen2 hallitse valaistusta sovelluksen avulla Mini 300 LED gen2 Huoltoasemien katoksiin ja syväsäteilijöihin suunnitellut, tehokkaat jälkiasennettavat Mini 300 LED gen2 -valaisimet

Lisätiedot

CoreLine Panel kirkas valinta

CoreLine Panel kirkas valinta Lighting kirkas valinta on erittäin ohut ledivalaisin, joka mahtuu hyvin ahtaisiin alakattoihin. Ripustussarjalla varustettuna valaisin voidaan myös ripustaa. Valaisimen tasainen valopinta luo miellyttävän

Lisätiedot

ASENNUSOHJE Lighting Systems

ASENNUSOHJE Lighting Systems Suomi ASENNUSOHJE Lighting Systems Sisällys 3 4 6 8 9 10 11 Yleiset käyttö- ja turvallisuusohjeet Snep kiskoston osaluettelo Kiskoston asennus Kiskoston seinä- ja kattoasennus Linear L-valaisimen asennusohjeet

Lisätiedot

Spot A1. Valovoimaista A-ryhmää

Spot A1. Valovoimaista A-ryhmää Spot A1 Valovoimaista A-ryhmää Valokeilassa Spot A1 Korkeatasoinen ja edistyksellinen Spot A1 on älykkään ja modulaarisen SNEP-valaistusjärjestelmän uusi kohdevalaisin. Kustannustehokas, turvallinen ja

Lisätiedot

KOODI KUVAUS YKSIKKÖ TR 86LD1702 LED-17 LAMPPU UPOT KROMI KPL 1009 KOODI KUVAUS YKSIKKÖ TR 86LD1805S LED-18 LAMPPU PINTA M.KROMI KPL 1009 UUTUUS!

KOODI KUVAUS YKSIKKÖ TR 86LD1702 LED-17 LAMPPU UPOT KROMI KPL 1009 KOODI KUVAUS YKSIKKÖ TR 86LD1805S LED-18 LAMPPU PINTA M.KROMI KPL 1009 UUTUUS! 1. LED 17 tehontarve 1,65 W, 24 x LED kromi upotusreikä: - halkaisija 60 mm - syvyys 14 mm 86LD1702 LED-17 LAMPPU UPOT KROMI KPL 1009 2. LED 18 tehontarve 1,25 W, 18 x LED mitat: 66 x 66 x 9 mm 86LD1805S

Lisätiedot

Hinnasto 01.09.2012 alkaen. Hinnat 15.02.2013 alkaen

Hinnasto 01.09.2012 alkaen. Hinnat 15.02.2013 alkaen Hinnasto 01.09.2012 alkaen kotiin - mökille - toimistoon - veneeseen - asuntoautoon - terassille - kasvihuoneeseen Hinnat 15.02.2013 alkaen Led-lamput mahdollistavat kunnon valaistuksen sielläkin missä

Lisätiedot

3-kerros- lasikupuvalaisin

3-kerros- lasikupuvalaisin Delia 1 LED Rakenne Runko: pulverimaalattu metallirunko Häikäisysuoja: satiinihimmennetty 3-kerroslasikupu - erittäin tasainen valonjakauma ja korkea hyötysuhde Asennus Katto- tai seinäpintaan Kytkentä

Lisätiedot

PowerBalance 2 kestävää suorituskykyä

PowerBalance 2 kestävää suorituskykyä Lighting PowerBalance 2 kestävää suorituskykyä PowerBalance gen2 PowerBalance 2 on Philipsin energiatehokkain toimistostandardien mukainen ledivalaisin. Valaisin puolittaa energiakustannukset T5-ratkaisuun

Lisätiedot

OSTOAPU IKEA-Älyvalaistus TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE HYVÄ TIETÄÄ

OSTOAPU IKEA-Älyvalaistus TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE HYVÄ TIETÄÄ OSTOAPU IKEA-Älyvalaistus, FLOALT, JORMLIEN, SURTE HYVÄ TIETÄÄ Tämä symboli löytyy jokaisen IKEA-älyvalaistukseen kuuluvan tuotteen pakkauksesta. IKEA-älyvalaistus luo parempaa arkea IKEA-älyvalaistuksen

Lisätiedot

Näyttävä valaistusratkaisu tyylikäs, energiatehokas ja toimistovalaistusstandar dien mukainen

Näyttävä valaistusratkaisu tyylikäs, energiatehokas ja toimistovalaistusstandar dien mukainen Lighting Näyttävä valaistusratkaisu tyylikäs, energiatehokas ja toimistovalaistusstandar dien mukainen TrueLine, pinta-asennettava Arkkitehdit tarvitsevat valaistusratkaisun, joka sopii työstettävän tilan

Lisätiedot

Oikea valo jokaiseen hetkeen

Oikea valo jokaiseen hetkeen PHILIPS LED Hehkulamppu (himmennettävä) 11 W (75 W) E27 Lämpimän valkoinen Himmennettävä Oikea valo jokaiseen hetkeen Philipsin lämminsävyiset himmennettävät LED-valot tuovat LEDvalaistuksen uudelle tasolle.

Lisätiedot

Maxos LED Performer tehokasta ja tarkkaa valaistusta

Maxos LED Performer tehokasta ja tarkkaa valaistusta Lighting Maxos LED Performer tehokasta ja tarkkaa valaistusta Maxos LED Performer Maxos LED Performer on erittäin joustava ratkaisu, jolla on erinomainen valonjako ja alhainen energiankulutus.maxos LED

Lisätiedot

Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas

Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas Lighting hygieeninen ja tehokas Erittäin hygienisissä tiloissa, kuten sairaaloissa, laboratorioissa ja esim. elintarviketeollisuudessa tarvitaan erityisiä IP65-luokiteltuja, helposti puhdistettavia, pölytiiviitä

Lisätiedot

Tuo kodin tunnelmaa kaduille TownTune epäsymmetrinen DR

Tuo kodin tunnelmaa kaduille TownTune epäsymmetrinen DR Lighting Tuo kodin tunnelmaa kaduille TownTune on nykyisiin ja skaalattaviin kaupunkiympäristöihin suunniteltu valaisinperhe, joka tarjoaa kaikki uusimmat innovaatiot valaistuksen tehokkuuden, valonlaadun

Lisätiedot

LUOTA LAATUUN VALAISINLUETTELO 2015

LUOTA LAATUUN VALAISINLUETTELO 2015 LUOTA LAATUUN VALAISINLUETTELO 2015 ELÄMÄÄN! VALAISINLUETTELO 2015 ASUNTOVALAISIMET... 4 12 Ecodisc... 6 Novodisc... 7 Transdisc... 8 Plafondit... 9 Työpistevalaisimet... 10-11 Valaisinrungot ja heijastimet...

Lisätiedot

Suorakulmainen SlimBlend Erinomainen teho, edistynyt hallinta

Suorakulmainen SlimBlend Erinomainen teho, edistynyt hallinta Lighting Suorakulmainen SlimBlend Erinomainen teho, edistynyt hallinta Suorakulmainen SlimBlend, ripustettava Rakennusten omistajat ja vuokraajat haluavat toimistostandardien kanssa yhteensopivaa valaistusta.

Lisätiedot

Verkkojännitteisten halogeenispottien täydellinen korvaaja

Verkkojännitteisten halogeenispottien täydellinen korvaaja 03, Huhtikuu 0 Verkkojännitteisten halogeenispottien täydellinen korvaaja MASTER LEDspot MV MASTER LEDspot MV -lamppu on tuottaa lämpimän, halogeenilampun valokeilaa muistuttavan valokeilan. Lamppu sopii

Lisätiedot

OTA PEILISTÄSI KAIKKI HYÖTY IRTI

OTA PEILISTÄSI KAIKKI HYÖTY IRTI LIGHT FOR YOUR LIF OT PILISTÄSI KIKKI HYÖTY IRTI Mitä teet kylpyhuoneessa Meikkaaminen, parranajo, hampaidenpesu tai hiusten harjaaminen ovat vain osa päivittäisistä toimista, joita teet kylpyhuoneen peilin

Lisätiedot

ClearFlood Large paras ratkaisu perinteisten valonheittimien korvaamiseen

ClearFlood Large paras ratkaisu perinteisten valonheittimien korvaamiseen Lighting ClearFlood Large paras ratkaisu perinteisten valonheittimien korvaamiseen ClearFlood Large ClearFlood Large on suunniteltu vastaamaan erilaisten valonheitinten käyttökohteiden vaatimuksia. Valaisin

Lisätiedot

CoreLine Wall-mounted kirkas valinta

CoreLine Wall-mounted kirkas valinta Lighting CoreLine Wall-mounted kirkas valinta CoreLine Wall-mounted Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja

Lisätiedot

valinta CoreLine Wall-mounted Hyödyt Ominaisuudet

valinta CoreLine Wall-mounted Hyödyt Ominaisuudet Lighting CoreLine Wallmounted kirkas valinta Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja huomattavia säästöjä energiaja

Lisätiedot

Mitat: Pystyvarsi 450x38x18mm, valaisinosa 352x41x11mm, pöytäjalusta 180x172x11

Mitat: Pystyvarsi 450x38x18mm, valaisinosa 352x41x11mm, pöytäjalusta 180x172x11 TYÖPISTEVALAISIMET Nro 5. 1/6 Diasonic LED-valaisin DL-70iSH Työpistevalaisin LED-tekniikalla. Valaisimessa monipuoliset säätöominaisuudet. DL-70iSH valaisimessa iphone/ ipod telakka. Kaiuttimen äänenvoimakkuudensäätö

Lisätiedot

CoreLine SlimDownlight - Ehdoton valinta ledivalaisimeksi

CoreLine SlimDownlight - Ehdoton valinta ledivalaisimeksi Lighting CoreLine SlimDownlight - Ehdoton valinta ledivalaisimeksi CoreLine SlimDownlight CoreLine SlimDownlight valaisimet ovat erittäin ohuita ja upotettavia, ja ne on suunniteltu korvaamaan pistokantaloistelamppuja

Lisätiedot

SISUSTA VALOILLA 8.10.2013 Valoisa keittiö

SISUSTA VALOILLA 8.10.2013 Valoisa keittiö SISUSTA VALOILLA 8.10.2013 Valoisa keittiö Sisustuksellinen valaistussuunnittelu Toimivat valaistusratkaisut koteihin ja yrityksiin Tampereen Valo ja Sisustus Mäntykatu 4, 33200 Tampere p 040 744 7357

Lisätiedot