Suomalainen LED-valaisinvalmistaja

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Suomalainen LED-valaisinvalmistaja"

Transkriptio

1 Suomalainen LED-valaisinvalmistaja

2 LEDIFY on ammattilaisen valinta. Tarjoamme laadukkaita ja vastuullisesti valmistettuja LED-valaisimia pienimmästä saunasta aina suuriin teollisuushalleihin. LEDIFY on raisiolainen perheyritys, jonka historia alkoi vuonna Toimintaamme ohjaavat suomalaiset arvot ja henkilökuntamme aito intohimo luoda uusia valaistusratkaisuja LED-markkinoille Haluamme luoda aktiivisen vuorovaikutussuhteen yhteistyö-kumppaniemme kanssa. Ammattitaitoinen palvelumme ja jälleenmyyjiemme kouluttaminen ovat tärkeässä roolissa hyvän yhteistyön luomisessa. Valmistamme tilauksesta uniikkeja valaisimia myös asiakkaidemme erikoistarpeisiin. Saunavalaisintuoteperheillemme SaunaLED ja KUIVI on myönnetty Avainlippu- symboli merkkinä suomalaisesta työstä.

3 Suomalainen LED-valaisinvalmistaja VALAISIMET SAUNA sekä muut kosteat tilat

4 SAUNA LED LED-valaisinsarja LED belysningserie LED light series LEDIFY SaunaLED-valaisinsarja on kehitetty kestämään vaativia olosuhteita: saunan kuumuutta sekä kosteutta, toisaalta ulkona talven kylmyyttä. Sarjan alkuperäinen käyttökohde on suomalainen sauna. Saunassa tämän valosarjan saa asentaa kattoon, selkänojan taakse, seinään, lauteiden alle, kaiteeseen jne. Sopiva sijoittelu esim. katossa tai selkänojan takana on 6 valaisinta / 2m, eli etäisyys kahden valaisimen välillä on 25-30cm. Monipuoliset valaistusratkaisut mahdollistaa mm. sarjan ulottuvuus: jokaisella LED -valaisimella on oma, pikaliittimillä kiinnittyvä, 5 metrin mittainen johto. Tarvittaessa LED -valaisimeen voi liittää yhteensä 10 metriä johtoa (2kpl 5m liitosjohtoja), jolloin suuren tai korkean tilan valaisu on mahdollista. Pienen kokonsa, hyvin alhaisen käyttölämpötilansa sekä kauniin lämpimän 3000K valonsa ansiosta LEDIFY SaunaLED valaisinsarja soveltuu käytettäväksi kodin kaikissa kohteissa; suihkun päällä, vitriinikaapissa, takan tai struktuuriseinäpintojen valona, grillikodassa, leikkimökissä, veneessä ja autossa. SaunaLED sarja soveltuu käytettäväksi aurinkopaneelien kanssa, sillä sen jännite on 12V.

5 SAUNA LED LED-valaisinsarja LED belysningserie LED light series SaunaLED asennus LEDIFY SaunaLED sarjan asennus on ammattilaiselle helppoa ja nopeaa, mutta asennus onnistuu muiltakin osaavilta pakkauksessa tulevien käyttöohjeiden avulla. Jokaiselle valaisimelle tehdään Ø 12mm:n asennusaukko, jonka reunoille LED-valaisin kiinnittyy jousiensa avulla. Jokaisessa valaisimessa on 15 cm:n mittainen pikaliittimellä varustettu johto, joka kiinnitetään 5m:n liitosjohdon pikaliittimeen. SaunaLED sarjan johdot kestävät vaatimuksien mukaisesti +180 C kuumuuden, johdoissa on punottu pinta. Johdot ja näppärät pikaliittimet mahdollistavat SaunaLED valaisimen vaihdettavuuden vuosienkin kuluttua. (Vaihto tapahtuu vetämällä vanha valaisin asennusaukostaan ulos. irrota johtojen pikaliittimet, liitä uusi valaisin rakenteissa olevaan vanhaan johtoon ja työnnä uusi valaisin paikalleen.) SaunaLED valaisimien johdat vedetään saunassa esim. seinä- tai kattorakenteiden takana ja ne kiinnitetään pikaliittimillä jakotukkiin. Jakotukki IP20 tulee sijoittaa kuivaan tilaan, sekin voidaan sijoittaa rakenteiden taakse. Jakotukilta lähtee 5m:n mittainen johto, joka kiinnittyy muuntajaan plugilla. SaunaLED muuntaja IP20 tulee sijoittaa kuivaan normaalilämpöiseen tilaan, esim. suihkuhuoneen välikattaon tai saunan seinän takana olevan huoneen puolelle. Jos muuntaja asennetaan saunan puolelle, tulee se sijoittaa alle 1 metrin korkeuteen. Saunahuoneeseen tai ulos sijoitettu muuntaja tulee ehdottomasti koteloida, (suojata vedeltä ja kosteudelta). jotta saavutetaan IP44 tai IP67 suojausluokitus. LEDIFY saunaled valosarjaa voi himmentää toisiopuolelta (12V). suosittelemme käytettäväksi esim. LEDIFY Magic sensor tai LEDIFY Kauko-ohjain sarjaa SaunaLED sarjan mukana tulevaa muuntajaa ei voi himmentää ensiöpuolelta! Himmennettävissä ensiöpuolelta käyttämällä sarjaan kuuluvan muuntajan sijaan LEDIFY Triac-himmennettävää 30 W muuntajaa (201230X) ostettava erikseen.

6 LEDIFY SaunaLED myyntipakkaus sisältää 6 tai 9 tai 12 LED -valaisinta johtoineen 6 tai 9 tai 12 pikaliittimin vaarustettua. 5 m liitosjohtoa 16 paikkaisen jakotukin 6 W Muuntajan asennusohjeet LEDIFY SaunaLED tekniset tiedot Saunan koko LED-valaisimia 3m valaisinta 3-4 m valaisinta 4-6 m valaisinta Käyttöjännite V Teho...0,35 W/LED Valon väri k lämmin valkoinen Avautumiskulma o Suojausluokitus... IP44 Asennusaukko... 12mm Muuntaja... 6W 12V Tuote Art.nro Sähkönro GTIN SaunaLED 6 Kulta SaunaLED 6 Hopea SaunaLED 6 Musta SaunaLED 6 Valkoinen SaunaLED 9 Kulta SaunaLED 9 Hopea SaunaLED 9 Musta SaunaLED 9 Valkoinen SaunaLED 12 Kulta SaunaLED 12 Hopea SaunaLED 12 Musta SaunaLED 12 Valkoinen KiuasLED Kulta KiuasLAD Hopea KiuasLED Musta Magic Sensor Dim Kauko-ohjain 8A DIM Pro-kauko-ohjain DIM Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

7 KUIVI LED-ritiläsaunavalaisin LED-bastubelysning LED luovre light for sauna LEDIFY KUIVI on kotimainen LEDsaunavalaisin, joka valaisee miellyttävästi niin modernin kuin perinteisenkin saunan. Tämä LED-saunavalaisin soveltuu asennettavaksi sekä puu-että sähkösaunaan. KUIVI on kehitetty kestämään vaativia olosuhteita: saunan kuumuutta sekä kosteutta. Valaisin valmistetaan kokonaisuudessaan Suomessa. KUIVI-valaisimella voi korvata aiemmin saunassa käytetyn hehkulamppuvalaisimen. Vaikka KUIVI LED-saunavalaisin on teholtaan vain 3W (355 lm), antaa se erinomaisen siivousvalon lauteiden alle tai yleisvalon saunan seinältä. Pehmeän valkoinen valonväri, 3000K, on saunojalle miellyttävä, juuri sopiva sävy erilaisten saunamateriaalien valoksi. Valaisinta ei voi himmentää. Valonlähde (LED) on todella pitkäikäinen, käyttöikä on yli h, valaisimella on 2 vuoden takuu. Saunassa KUIVI LED-valaisin asennetaan seinälle. Valittavana on kaksi mallia: KUIVI PINTA-ASENNUS tai KUIVI UPPO- ASENNUS. Nimensä mukaisesti pinta-asennusmalli asennetaan saunan seinäpinnalle, uppoasennusmalli puolestaan upotetaan seinän rakenteen sisälle. Puinen kehys ei pihkaa, se on materiaaliltaan tervaleppää. Molempia KUIVI malleja on saatavilla viidessä eri värissä: vaalea puu, tumma puu, valkoinen, musta ja harmaa. Valaisimen voi sävyttää itse oman saunan väreihin, valitse silloin vaalea puu.

8 KUIVI asennus KUIVI pinta-asennusmallin etäisyys seinästä on ainoastaan 84mm, valaisimen siro puinen kehys on kooltaan 215mm x 215mm. Uppoasennus mallin valaisinosa metallisessa kotelossaan upotetaan seinän sisälle, jolloin puinen 230mm x 230mm kehys jää seinäpinnan päälle. Etäisyys seinästä on vain 20mm, valaisin sulautuu kauniisti osaksi kokonaisuutta. KUIVI tulee asentaa max. 1 metrin korkeuteen. KUIVI -valaisin soveltuu käytettäväksi sekä sisä- että ulkotiloissa, valaisin on roiskevesitiivis eli IP44. KUIVI -LED saunavalaisimen asennus on ammattilaiselle helppoa ja nopeaa, mutta asennus onnistuu muiltakin osaavilta pakkauksessa tulevien käyttöohjeiden avulla. KUIVI -valaisimessa on 10cm:n mittainen pikaliittimellä varustettu johto. Tällä pikaliittimellä valaisin yhdistetään muuntajasta tulevan 5m:n mittaisen liitosjohdon pikaliittimeen. Valaisimen johdot kestävät vaatimuksien mukaisesti +180 C kuumuuden, johdoissa on punottu pinta. Muuntajan ja valaisimen välisen 5m:n liitosjohdon voi helposti lyhentää kohteeseen sopivaksi. KUIVI LED-valaisimen johdot vedetään saunassa esim. seinärakenteiden takana, toki jälkiasennus vanhaan saunaan on sähköasentajalle mahdollista. KUIVI valaisimen muuntaja (IP20) tulee sijoittaa kuivaan normaalilämpöiseen tilaan, esim. saunan paneelien taakse tai seinän takana olevan toisen huoneen puolelle. Jos muuntaja asennetaan saunan sisäpuolelle, tulee se sijoittaa alle 1 metrin korkeuteen ja koteloida (suojata vedeltä ja kosteudelta), jotta saavutetaan IP44 tai IP67 suojausluokitus. KUIVI -saunavalaisimen muuntaja on erittäin pieni: 39mm x 48mm x 20mm, sijoita se paikkaan, josta se voidaan vaihtaa, jos esim. ukkonen sen rikkoo. LEDIFY KUIVI myyntipakkaus sisältää 1 -LED valaisin johtoineen 5 m liitosjohto Muuntaja Kiinnitysruuvit asennusohjeet Upotuskehys - upotusmallissa LEDIFY KUIVI tekniset tiedot Teho... 3 W Valon väri K lämmin valkoinen Suojausluokitus...IP44 Muuntaja ma KUIVI -valaisin, pinta-asennus Tuote Art.nro Sähkönro GTIN KUIVI tumma KUIVI vaalea KUIVI musta KUIVI valkoinen KUIVI harmaa KUIVI -valaisin, uppoasennus Tuote Art.nro Sähkönro GTIN KUIVI tumma KUIVI vaalea KUIVI musta KUIVI valkoinen KUIVI harmaa Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

9 KIUAS LED LED-kiuasvalo LED-bastuugn ljus LED sauna heater spot light LEDIFY KiuasLED on kotimainen LED-valaisin, joka on suunniteltu LEDIFY SaunaLED sarjan lisävaloksi. KiuasLED soveltuu asennettavaksi sekä puu-että sähkösaunaan. VALAISIMEN VÄRIT: KULTA, HOPEA JA MUSTA KiuasLED kestää kiukaasta nousevan höyryn ja kuumuuden. Valaisin onkin erinomainen valinta valaisemaan esim. kiukaan takana olevaa kiviseinää. Haluttaessa korostaa seinäpintaa, asenna KiuasLED-valaisimet kattoon n. 25cm:n etäisyydelle toisistaan, n. 2cm:n päähän seinästä. Yhdelle metrille sopiva valaisimien määrä on 3 kpl. KiuasLEDin valokeila on 15, jolloin valo kohdistuu kauniisti haluttuun kohteeseen. Kiukaalta nouseva höyry näyttää valaistuna upealta. KiuasLED on valonväriltään 3000K (sama lämmin sävy LEDIFY SaunaLED-sarjan kanssa). Toimitamme tilaustuotteena KiuasLED myös 4000 Kelvinin valonvärillä. Nuotion omaisen tunnelman saat asentamalla vierekkäin 2 KiuasLED-valaisinta: toinen punaisella ja toinen keltaisella LEDillä, nämäkin tilaustuotteita. LEDIFY KiuasLED-valaisimella on oma, pikaliittimillä kiinnittyvä, 5 metrin mittainen johto. Tarvittaessa KiuasLED-valaisimeen voi liittää yhteensä 10 metriä johtoa (2kpl 5m liitosjohtoja), jolloin suuren tai korkean tilan valaisu on mahdollista. KiuasLED soveltuu käytettäväksi aurinkopaneelien kanssa, sillä sen jännite on 12V.

10 KiuasLED asennus LEDIFY KiuasLED-valaisimen asennus on ammattilaiselle helppoa ja nopeaa. Valaisimelle tehdään Ø 12mm:n asennusaukko, jonka reunoille LED-valaisin kiinnittyy jousiensa avulla. Jokaisessa valaisimessa on 15 cm:n mittainen pikaliittimellä varustettu johto, joka kiinnitetään 5 m:n liitosjohdon pikaliittimeen. KiuasLED-valaisimen johdot kestävät vaatimuksien mukaisesti +180 C kuumuuden, johdoissa on punottu pinta. Johdot ja näppärät pikaliittimet mahdollistavat KiuasLED valaisimen vaihdettavuuden vuosienkin kuluttua. (Vaihto tapahtuu vetämällä vanha valaisin asennusaukostaan ulos, irrota johtojen pikaliittimet, liitä uusi valaisin rakenteissa olevaan vanhaan johtoon ja työnnä uusi valaisin paikalleen.) KiuasLED-valaisimien johdot vedetään saunassa esim. seinä- tai kattorakenteiden takana ja ne kiinnitetään pikaliittimillä SaunaLED-sarjan jakotukkiin. Jakotukki IP20 tulee sijoittaa kuivaan tilaan, sekin voidaan sijoittaa rakenteiden taakse. Jakotukilta lähtee 5 m:n mittainen johto, joka kiinnittyy muuntajaan plugilla. Muuntaja IP20 tulee sijoittaa kuivaan normaalilämpöiseen tilaan, esim. suihkuhuoneen välikattoon tai saunan seinän takana olevan huoneen puolelle. Jos muuntaja asennetaan saunan puolelle, tulee se sijoittaa alle 1 metrin korkeuteen. Saunahuoneeseen tai ulos sijoitettu muuntaja tulee ehdottomasti koteloida, (suojata vedeltä ja kosteudelta), jotta saavutetaan IP44 tai IP67 suojausluokitus. LEDIFY Kiuas LED myyntipakkaus sisältää KiuasLED valaisin 5 m liitosjohto LEDIFY Kiuas LED tekniset tiedot Käyttöjännite V Teho...0,35 W/LED Valon väri K lämmin valkoinen Suojausluokitus... IP54 Asennusaukko... 12mm LEDIFY KiuasLED asennetaan standardin SFS mukaisesti. HUOM. Jos halutaan käyttää esim. 3 kpl KiuasLEDejä itsenäisenä valoryhmänä, tulee muuntaja ja jakotukki hankkia meiltä erikseen. LEDIFY KiuasLED-valaisinta ja SaunaLED-valosarjaa voi himmentää toisiopuolelta (12V). suosittelemme käytettäväksi esim. LEDIFY Magic sensor , LEDIFY Kauko-ohjain Himmennettävissä ensiöpuolelta käyttämällä sarjaan kuuluvan muuntajan sijaan LEDIFY Triac-himmennettävää 30 W muuntajaa (201230X) ostettava erikseen. KIUAS LED -valaisin, uppoasennus Tuote Art.nro Sähkönro GTIN KiuasLED Kulta 3000K KiuasLED Hopea 3000K KiuasLED Musta 3000K Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

11 IP 67 LED-NAUHAT IP 67 LED-nauhavalaisin IP 67 LED ljuslist IP 67 LED lighting strip LEDIFY LED-nauhat ovat erittäin pitkäikäisiä, toimintavarmoja ja laadukkaita. LEDnauhamme soveltuvat kodin kaikkiin sisä- ja ulkotiloihin sekä julkisiin tiloihin, laivaan, autoon ja aurinkokennojen kaveriksi. LEDIFY LED-nauha on useiden asentajien luottonauha. Monipuolinen ja kestävä LEDIFY LED-nauha sopii todella moneen paikkaan ja valaisee tasaisesti erilaisia kohteita. Matalan käyttölämpötilan ja hyvän tasaisen valon ansiosta LED-nauhalla saa luotua tasaisen valon keittiön työtasoille ja muihin vastaaviin kohteisiin. Kuiviin tiloihin kuten keittiöihin, kaappeihin tai katonrajaan, oma mielikuvitus on rajana. LED-nauhaa voi käyttää myös ulkokohteiden valaisemisessa esimerkiksi terassia, portaita tai kaiteita. LED-nauhan saa asennettua kätevästi ja siististi alumiiniprofiilin sisälle. Profiileja on erimallisia ja profiiliin mukana tulee maitolasi diffuusori. Nauha ei kuumene, joten sen voi turvallisesti asentaa myös pieneen tilaan. LED-nauhan asentaminen on helppoa, kääntöpuolella on vahva 3M teippi. Nauhan saa myös katkaistua saksilla sopivan mittaiseksi leikkuumerkkien kohdalta. LEDIFY LED-nauhaa saa kahdella eri värilämpötilalla 3000K tai 4000K IP67 LED-nauha soveltuu käytettäväksi haastavissa olosuhteissa. LED-nauhan ympärillä oleva silikonimassa suojaa nauhaa kosteudelta, pölyltä ja jopa pieniltä iskuilta.

12 Pakkauksen sisältö IP67 LED-NAUHA IP 67 LED-nauhavalaisin IP 67 LED ljuslist IP 67 LED lighting strip 4,8 W Teho... 4,8 W/m Jännite... 12VDC Valovirta lm/m Suojausluokitus...IP67 Käyttölämpötila C C Värilämpötila K / 4000K Avautumiskulma Mitat (mm) x 10 x 2,5 7,2 W Teho... 7,2 W/m Jännite... 12VDC Valovirta lm/m Suojausluokitus...IP67 Käyttölämpötila C C Värilämpötila K / 4000K Avautumiskulma Mitat (mm) x 10 x 2,5 9,6 W Teho...9,6 W/m Jännite...12VDC Valovirta lm/m Suojausluokitus... IP67 Käyttölämpötila C C Värilämpötila K / 4000K Avautumiskulma Mitat (mm) x 10 x 2,5 14,4 W Teho... 14,4 W/m Jännite...12VDC Valovirta lm/m Suojausluokitus... IP67 Käyttölämpötila C C Värilämpötila K / 4000K Avautumiskulma Mitat (mm) x 10 x 2,5 14,4 W RGB Teho... 14,4 W/m Jännite...12VDC Valovirta lm/m Suojausluokitus... IP67 Käyttölämpötila C C Värilämpötila... RGB Avautumiskulma Mitat (mm) x 10 x 2,5

13 Ominaisuudet Ei kuumene, joten voidaan asentaa myös pieneen tilaan. Helppo teippikiinnitys Silikonimassa suojaa nauhaa kosteudelta ja pölyltä ja jopa pienilta iskuilta Myyntipakkauksessa 5 m nauhaa Pitkä käyttöikä 2 vuoden takuu Nauhan teho ja muuntaja 4,8W, vaatii vähintään 24W muuntajan. 7,2W, vaatii vähintään 36W muuntajan. 9,6W, vaatii vähintään 50W muuntajan. 14,4W, vaatii vähintään 75W muuntajan. Tekniset tiedot Jännite V Suojausluokitukset... IP67 Värilämpötila K / 4000K Avautumiskulma Mitat (mm) x 10 x 2,5 Huom! Pakkaus ei sisällä muuntajaa. Nauhaa voidaan leikata tavallisilla saksilla merkkien kohdalta 5 cm välein. Nauhaa voidaan jatkaa jatkoliittimillä, suositeltavaa on kuitenkin juottaa sähköjohdot nauhan kontaktipintoihin. LED-nauha myydään 5 m pakkauksissa. LED-nauhamme ovat 12VDC jännitteellä ja niitä on mahdollista himmentää toisiopuolelta. Muuntajat ja himmentimet myydään erikseen. IP67 LED-nauhat saa tehoissa: 4,8W, 7,2W, 9,6W ja 14,4W/m ja väreissä: 3000K ja 4000K RGB LED-nauha saatavilla IP67 suojauksilla. Huomioithan, että LED-nauhaa voidaan asentaa max. 15m / muuntaja. Tilauksesta toimitamme myös mittaan leikattuja LEDnauhoja, joiden päähän juotamme toiveenne mukaisesti liitosjohdot, pyydä tarjous! Tuote Koodi Sähkönumero GTIN 4,8W/m 4,8W/m 3000K IP ,8W/m 4000K IP ,2W/m 7,2W/m 3000K IP ,2W/m 4000K IP ,6W/m 9,6W/m 3000K IP ,6W/m 4000K IP ,4W/m 14,4W/m 3000K IP ,4W/m 4000K IP RGB 14,4W/m RGB 14,4W/m IP RGB-ohjain + Remote Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

14 DIM SET Kauko-ohjain VDC 8A SaunaLED -sarja ja LED-nauhan himmentämiseen Kauko-ohjaimella voi kytkeä valot päälle ja pois sekä säädellä valotehoa; säätimessä on 64 kirkkauden tasoa. Kauko-ohjaimessa on muisti (sammutettaessa muistaa edellisen valotehon). Toimii radioignaalilla (RF), jolloin samaan huoneeseen voi laittaa useampia kaukosäädinsettejä. Vastaanotin ja kauko-ohjain toimivat parina, joten jokaisella vastaanottimella on oma kauko-ohjain. Ohjaimen toimintasäde on n. 30m. Himmennys setti on helppo asentaa, siinä on pikaliittimet johtoja varten. Vastaanotin sijoitetaan saunassa alle 1m korkeuteen koteloituna vesitiiviiksi tai esim. keittiön kaapin sisälle. Käyttölämpötila -20 o C o C. kauko-ohjainta tulee käsitella kuivassa tilassa. Setti tomii myös aurinkopaneelin kanssa. Ohjainyksikkö asennetaan muuntajan ja valaisimen väliin Käytettäessä 12v:n jännitettä, maksimikuorma on 96W

15 LEDIFY DIM SET myyntipakkaus sisältää Ohjainyksikkö Kauko-ohjain LEDIFY Dim Set tekniset tiedot Käyttöjännite V Max. kuorma...96 W Ohjattavat tuotteet...saunaled tai LED-nauha Suojausluokitus... IP mm muuntaja 12V AC 34 mm DC 12-24V vastaanotin 150 mm 90 mm vastaanotin 35 mm 54,0 mm 30 mm 57,0 mm 58 mm 12 mm LEDIFY Dim Set - himmennin Tuote Art.nro GTIN Himmennin 8A + kauko-ohjain Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

16 Suomalainen LED-valaisinvalmistaja VALAISIMET SISÄTILAT sekä muut IP 20 kosteusluokituksella

17 PORRAS LED LED-valaisinsarja LED-belysning serie LED lighting serie LEDIFY Porras LED -valaisinsarja luo kauniin valaistuksen esim. portaisiin ja käytäville. Valaisimien muotoilussa on huomioitu portaikon erityistarpeet; kiusahäikäisy on mahdollisimman pientä ja valo saadaan ohjattua sinne, missä sitä tarvitaan, portaille. PORRAS LED VÄRISÄVYT LEDIFY PorrasLED -sarjan asennus esim. reisilankkuun on helppoa. Jokaiselle valaisimelle tehdään Ø 12mm:n asennusaukko, jonka reunoille LED-valaisin kiinnittyy jousensa avulla. Jokaisessa valaisimessa on 10 cm:n mittainen pikaliittimellä varustettu johto, joka kiinnitetään 5 m:n liitosjohdon pikaliittimeen. Tarvittaessa LED-valaisimeen voi liittää yhteesä 10 metriä johtoa (2kpl 5m liitosjohtoja). PorrasLED -valaisin on saatavilla valkoisen tai hopean värisellä rungolla, valon väri on 3000K. Erikoistilauksesta voimme valmistaa sarjan myös 4000K valon värillä. PorrasLED -valaisin soveltuu loistavasti veneisiin ja autoihin, joiden käyttöjännite on 12 V. PorrasLED toimii myös aurinkopaneelien kanssa.

18 LEDIFY PORRAS LED myyntipakkaus sisältää PorrasLED asennus PorrasLED valaisimien johdot vedetään esim. reisilankun tai seinärakenteiden takana ja ne yhdistetään pikaliittimillä jakotukkiin. jakotukilta lähteen 5m:n mittainen johto, joka kiinnittyy muuntajaan pikaliittimellä, plugilla. LEDIFY PorrasLED valosarjaa voi himmentää toisiopuolelta (12V). Suosittelemme käytettäväksi esim. LEDIFY Magic Sensor , LEDIFY Kauko-ohjain tai LEDIFY Pro Kauko-ohjain himmentimiä. 6, 9 tai 15 -valaisinta johtoineen 5 m liitosjohto joka valaisimelle jakotukki muuntaja 12V DC 6W asennusohjeet Teemme sarjan myös asiakkaan tarpeen mukaan; vaikka 32 valaisinta, 32 johtoa, 2 kpl jakotukkeja ja 1 kpl 15 W 12 VDC muuntaja. Ota yhteyttä meihin tai porrasvalmistajaasi. LEDIFY KIUAS LED tekniset tiedot Käyttöjännite 12 V Teho 0,35 W/LED Valon väri 3000K lämmin valkoinen Suojausluokitus IP20 Asennusaukko 12mm Muuntaja 6W 12V PorrasLED sarjan mukana tulevaa muuntajaa ei voi himmentää ensiöpuolelta! Porras LED -valaisinsarja, uppoasennus Tuote Art.nro Sähkönro GTIN Porras LED Hopea Porras LED Valkoinen Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

19 IP 20 LED-NAUHAT IP 20 LED-nauhavalaisin IP 20 LED ljuslistt IP 20 LED lighting strip LEDIFY LED-nauhat ovat erittäin pitkäikäisiä, toimintavarmoja ja laadukkaita. LEDnauhamme soveltuvat kodin kaikkiin sisä- ja ulkotiloihin sekä julkisiin tiloihin, laivaan, autoon ja aurinkokennojen kaveriksi. LEDIFY LED-nauha on useiden asentajien luottonauha. Monipuolinen ja kestävä LEDIFY LED-nauha sopii todella moneen paikkaan ja valaisee tasaisesti erilaisia kohteita. Matalan käyttölämpötilan ja hyvän tasaisen valon ansiosta LED-nauhalla saa luotua tasaisen valon keittiön työtasoille ja muihin vastaaviin kohteisiin. Kuiviin tiloihin kuten keittiöihin, kaappeihin tai katonrajaan, oma mielikuvitus on rajana. LED-nauhaa voi käyttää myös ulkokohteiden valaisemisessa esimerkiksi terassia, portaita tai kaiteita. LED-nauhan saa asennettua kätevästi ja siististi alumiiniprofiilin sisälle. Profiileja on erimallisia ja profiiliin mukana tulee maitolasi diffuusori. Nauha ei kuumene, joten sen voi turvallisesti asentaa myös pieneen tilaan. LED-nauhan asentaminen on helppoa, kääntöpuolella on vahva 3M teippi. Nauhan saa myös katkaistua saksilla sopivan mittaiseksi leikkuumerkkien kohdalta. LEDIFY LED-nauhaa saa kahdella eri värilämpötilalla 3000K tai 4000K IP20 LED-nauha soveltuu käytettäväksi kuivissa tiloissa. Suosittuja käyttökohteita ovat kaapit, lasivitriinit ja alumiiniprofiilin sisällä keittiön välitila.

20 Pakkauksen sisältö IP20 LED-NAUHA IP 20 LED-nauhavalaisin IP 20 LED ljuslistt IP 20 LED lighting strip 4,8 W Teho... 4,8 W/m Jännite... 12VDC Valovirta lm/m Suojausluokitus...IP20 Käyttölämpötila C C Värilämpötila K / 4000K Avautumiskulma Mitat (mm) x 8 x 2,5 7,2 W Teho... 7,2 W/m Jännite... 12VDC Valovirta lm/m Suojausluokitus...IP20 Käyttölämpötila C C Värilämpötila K / 4000K Avautumiskulma Mitat (mm) x 8 x 2,5 9,6 W Teho...9,6 W/m Jännite...12VDC Valovirta lm/m Suojausluokitus... IP20 Käyttölämpötila C C Värilämpötila K / 4000K Avautumiskulma Mitat (mm) x 8 x 2,5 14,4 W Teho... 14,4 W/m Jännite...12VDC Valovirta lm/m Suojausluokitus... IP20 Käyttölämpötila C C Värilämpötila K / 4000K Avautumiskulma Mitat (mm) x 8 x 2,5 14,4 W RGB Teho... 14,4 W/m Jännite...12VDC Valovirta lm/m Suojausluokitus... IP20 Käyttölämpötila C C Värilämpötila... RGB Avautumiskulma Mitat (mm) x 8 x 2,5

21 Ominaisuudet Nauhan teho ja muuntaja Myyntipakkaus 4,8W/5m, vaatii vähintään 24W muuntajan. 7,2W/5m, vaatii vähintään 36W muuntajan. 9,6W/5m, vaatii vähintään 50W muuntajan. 14,4W/5m, vaatii vähintään 75W muuntajan. Ei kuumene, joten voidaan asentaa myös pieneen tilaan. Helppo teippikiinnitys Silikonimassa suojaa nauhaa kosteudelta ja pölyltä ja jopa pienilta iskuilta Myyntipakkauksessa 5 m nauhaa Pitkä käyttöikä 2 vuoden takuu Tekniset tiedot Jännite V Suojausluokitukset... IP20 tai IP67 Värilämpötila K / 4000K Avautumiskulma Mitat (mm) x 8 x 2,5 Huom! Pakkaus ei sisällä muuntajaa. Nauhaa voidaan leikata tavallisilla saksilla merkkien kohdalta 5 cm välein. Nauhaa voidaan jatkaa jatkoliittimillä, suositeltavaa on kuitenkin juottaa sähköjohdot nauhan kontaktipintoihin. LED-nauha myydään 5 m pakkauksissa. LED-nauhamme ovat 12VDC jännitteellä ja niitä on mahdollista himmentää toisiopuolelta. Muuntajat ja himmentimet myydään erikseen. IP20 LED-nauhat tehoissa: 4,8W, 7,2W, 9,6W ja 14,4W/m ja väreissä: 3000K ja 4000K RGB LED-nauha saatavilla IP20 suojauksella tehossa 14,4W/m. Erikoistilauksena voimme toimittaa IP20 LED-nauhaa 30 metrin rullassa. Toimitusaika tälle on 2kk ja toimituskoko 1 rulla. Huomioithan, että LED-nauhaa voidaan asentaa max. 15m / muuntaja. Tilauksesta toimitamme myös mittaan leikattuja LEDnauhoja, joiden päähän juotamme toiveenne mukaisesti liitosjohdot, pyydä tarjous! Tuote Koodi Sähkönumero GTIN 4,8W/m 4,8W/m 3000K IP ,8W/m 4000K IP ,8W/m 3000K IP20 30m R 4,8W/m 4000K IP20 30m R 7,2W/m 7,2W/m 3000K IP ,2W/m 4000K IP ,6W/m 9,6W/m 3000K IP ,6W/m 4000K IP ,4W/m 14,4W/m 3000K IP ,4W/m 4000K IP ,4W/m RGB RGB 14,4W/m IP RGB-ohjain + Remote Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

22 Suomalainen LED-valaisinvalmistaja MUUT TUOTTEET MUUNTAJAT JA PROFIILIT

23 MUUNTAJAT Muuntajat Transformator Transformer Muuntajavalikoimamme koostuu kuivaan tilaan (IP20) ja märkään tilaan (IP67) asennettavista virtalähteistä. LEDIFY muuntajat ovat oikosulku- ja ylikuumenemissuojattuja ja muuntajillamme on 2 vuoden takuu. Muuntajamme soveltuvat ammattikäyttöön.

24 IP 20 MUUNTAJAT Muuntajat Transformator Transformer 75 W Teho...75 W Jännite...12VDC Suojausluokitus... IP20 Käyttölämpötila C C Mitat (mm) x 63 x W Teho...50 W Jännite...12VDC Suojausluokitus... IP20 Käyttölämpötila C C Mitat (mm) x 58 x W TRIAC Teho...30 W Jännite...12VDC Suojausluokitus... IP20 Käyttölämpötila C C Mitat (mm) x 50 x 17 Käytettäessä tätä muuntajaa voi LED-nauhaa himmentää seinään asennettavalla triac-säätimellä. 30 W Teho...30 W Jännite...12VDC Suojausluokitus... IP20 Käyttölämpötila C C Mitat (mm) x 50 x 17 Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

25 IP 20 MUUNTAJAT Muuntajat Transformator Transformer 15 W Teho...15 W Jännite...12VDC Suojausluokitus... IP20 Käyttölämpötila C C Mitat (mm) x 35 x 16 6 W Teho... 6 W Jännite...12VDC Suojausluokitus... IP20 Käyttölämpötila C C Mitat (mm)...99 x 46 x ma Teho W Jännite VDC Suojausluokitus... IP20 Käyttölämpötila C C Mitat (mm)...40 x 44 x ma Teho... 3,8-9 W Jännite VDC Suojausluokitus... IP20 Käyttölämpötila C C Mitat (mm)...40 x 44 x 20 LEDIFY IP 20 Muuntajat Tuote Art.nro Sähkönro GTIN LED Muuntaja 75W 12V 6,25A LED muuntaja 50W 12V 4,1A LED muuntaja 30W 12V TRIAC 2,5A X LED muuntaja 30W 12V 2,5A LED muuntaja 15W 12V 1,25A LED muuntaja 6W 12V 0,5A Kojerasiamuuntaja 700mA Kojerasiamuuntaja 350mA Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

26 IP 67 MUUNTAJAT Muuntajat Transformator Transformer 120 W Teho W Jännite V Suojausluokitus... IP67 Käyttölämpötila C C Mitat (mm) x 63 x W Teho...60 W Jännite V Suojausluokitus... IP67 Käyttölämpötila C C Mitat (mm) x 42 x W Teho...36 W Jännite...12 v Suojausluokitus... IP67 Käyttölämpötila C C Mitat (mm) x 40 x W Teho...10 W Jännite...12 v Suojausluokitus... IP67 Käyttölämpötila C C Mitat (mm)...58 x 48 x 25 LEDIFY IP67 Muuntajat Tuote Art.nro LED Muuntaja 120 W LPV LED muuntaja 60 W LPV LED muuntaja 36 W LPV LED muuntaja 1W Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

27 MUUNTAJAT Muuntajat Transformator Transformer 12VDC muuntajat soveltuvat käytettäväksi mm. LEDvalonlähteiden, LED-nauhan ja SaunaLED-valaisinsarjan kanssa. Kuinka paljon voi kuormittaa 6,25A muuntajaa? Muuntajan tehon (W) voit laskea kertomalla käytössä olevan jännitteen (V) ampeereilla (A). Esim. 6,25A * 12V = 75W Jos halutaan asentaa esim. 9,6W/m tehoista LED-nauhaa, jaetaan muuntajaan teho käytössä olevan LED-nauhan teholla. Esim. 75W : 9,6W/m = 7,81m (75W muuntajaan voi liittää 7m 9,6W/m LED-nauhaa) Huom. Suosittelemme muuntajien kuormittamista enintään 90% sen maksimi kapasiteetista Himmentääksesi LEDIFY LED-nauhaa tai SaunaLED-Sarjaa, valitse 12VDC muuntajien pariksi toisiopuolen himmennin tai vaihtoehtoiseesti TRIAC himmennettävä LED muuntaja (201230X) Valikoimastamme löytyvät myös IP20 kojerasiamuuntajat 350mA ja 700mA, joista 700mA soveltuu käytettäväksi SaunaLED-sarjan kanssa. Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

28 PROFIILIT LED-nauha asennunsprofiili LED- lsit profile LED lighting serie Anodisoidusta alumiinista valmistettu asennuslista LED-nauhalle mahdollistaa yksilölliset valaistusratkaisut niin kodissa kuin julkisissakin tiloissa. LEDIFY alumiiniprofiilin pituus on 2 m. Profiilin viimeistelty ja kulutusta kestävä pinta on helppo pitää puhtaana esim. keittiössä; puhdistus nihkeällä liinalla. LED-alumiiniprofiilia on saatavilla valkoisena, mustana, pronssin ja aluminin värisenä. Profiilin päihin on saatavilla päätykappaleet, luonnollisesti samaa väriä profiilin kanssa. Profiili viimeistellään valkoisella diffuusorilla, joka tasoittaa ledipisteiden näkyvyyden ja saa valon jakautumaan kauniisti. Diffuusori peittää ledejä, ja esteää pistemäisen peilautumisen esim. korkeakiilto pinnoilta. Erinomaisen työvalon saa asentamalla alumiiniprofiilin sisälle Ledify 14,4W/m 4000K IP20 LED-nauhaa. Saunassa suosittelemme käytettäväksi käsittelemätöntä (alumiini) alumiiniprofiilia. Saunassa profiilin sisälle suositellaan esim. LEDIFY LED-nauhaa 4,8W/m IP67 HUOM. LED-nauhan käyttölämpötila ei saa nousta yli +60 o C. Meiltä myös alumiiniprofiili B-malli uppoasennukseen sekä C-malli asennettavaksi 90 o kulmaan. Tutustu tuotteisiin verkkosivuillamme. PINTA-ASENNUS UPPO-ASENNUS 90 o KULMA ASENNUS

29 Profiili A Pinta-asennus PINTA-ASENNUS A Pinta-asennus Profiilin päätykappaleet Profiilien värisinä, joko johtoreijällä tai ilman A Pinta-asennus Profiilin kiinnike (transparent muovia) A Pinta-asennus Ripustusvaijerisetti sisältää 2 kpl 120 cm vaijeria ja kiinnikkeet. Profiili A pinta-asennus PAS2 Alumiiniprofiili A hopea 2m pinta-asennus PAW2 Alumiiniprofiili A valkoinen 2m pinta-asennus PAB2 Alumiiniprofiili A musta 2m pinta-asennus PAI2 Alumiiniprofiili A pronssi 2m pinta-asennus PAS-Z PAS-ZO PAW-Z PAW-ZO PAB-Z PAB-ZO PAI-Z PAI-ZO Päätykappale A hopea Päätykappale A hopea läpiviennillä Päätykappale A valkoinen Päätykappale A valkoinen läpiviennillä Päätykappale A musta Päätykappale A musta läpiviennillä Päätykappale A pronssi Päätykappale A pronssi läpiviennillä PATR-UCH KCLML2 Profiilin kiinnike A MINI läpinäkyvä Snap-in diffuusori A B C profiileille 2m Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

30 Profiili A Pinta-asennus PINTA-ASENNUS Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

31 Profiili B Uppoasennus B Uppoasennus Profiilin päätykappaleet Profiilien värisinä Profiili C-uppoasennus PBS2 Alumiiniprofiili B hopea 2m uppoasennus PBW2 Alumiiniprofiili B valkoinen 2m uppoasennus PBB2 Alumiiniprofiili B musta 2m uppoasennus PBI2 Alumiiniprofiili B pronssi 2m uppoasennus PBS-ZO PBW-ZO PBB-ZO PBI-ZO Päätykappale B hopea läpiviennillä Päätykappale B valkoinen läpiviennillä Päätykappale B musta läpiviennillä Päätykappale B pronssi läpiviennillä KCLML2 Snap-in diffuusori A B C profiileille 2m Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

32 Profiili B Uppoasennus Sivukuva asennuksesta. Asennuksen lopputulos. Esimerkit tasapäätyisestä ja kaarevasta päätykappaleesta sekä niiden asentamisesta Profiili B Uppoasennus. Kaaviokuva asennuksesta. Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

33 Profiili C Kulma-asennus C Kulma-asennus Profiilin päätykappaleet Profiilien värisinä, joko johtoreijällä tai ilman C Kulma-asennus Profiilin kiinnike (transparent muovia) Profiili C-uppoasennus PCS2 Alumiiniprofiili C hopea 2m kulmaan PCW2 Alumiiniprofiili C valkoinen 2m kulmaan PCB2 Alumiiniprofiili C musta 2m kulmaan PCI2 Alumiiniprofiili C pronssi 2m kulmaan PCS-Z PCS-ZO PCW-Z PCW-ZO PCB-Z PCB-ZO PCI-Z PCI-ZO Päätykappale C hopea Päätykappale C hopea läpiviennillä Päätykappale C valkoinen Päätykappale C valkoinen läpiviennillä Päätykappale C musta Päätykappale C musta läpiviennillä Päätykappale C pronssi Päätykappale C pronssi läpiviennillä PCTR-UCH KCLML2 Profiilin kiinnike C MINI läpinäkyvä Snap-in diffuusori A B C profiileille 2m Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

34 Profiili C Kulma-asennus Purokatu 9 A Raisio Puh Käytä aina valtuutettua sähkömiestä kaikissa kodin sähköasennustöissä!

35

36 LEDIFY TUOTEVALIKOIMA Saunavalaisimet SaunaLED KUIVI KiuasLED LED nauhat (IP67) LED-valaisimet & tarvikkeet LED nauhat (IP20) Alumiiniprofiilit LED nauhoille LED paneelit PorrasLED Muuntajat Himmentimet Ohjausyksiköt Nice-Trading Oy Purokatu 9 A Raisio Asiakaspalvelu: Myynti: Paula Leino Puh Tekninen asiantuntija: Jere Salminen Puh Hallinto: Markus Hietamäki CEO Puh