TAITOKURSSIT ja -PAJAT syksyllä 2018

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TAITOKURSSIT ja -PAJAT syksyllä 2018"

Transkriptio

1 TAITOKURSSIT ja -PAJAT syksyllä 2018 TAITOKURSSIT, kurssimaksun lisäksi veloitamme materiaalit käytön mukaan. Muista ilmoittautua mukaan niin varmistat oman paikkasi ja kurssin toteutumisen. Ilmoittaudu -sivujemme kautta tai suoraan taitokeskukseen. klo 15-20, startti klo 15 ja 18, Taito-kortilla tai 14 + materiaalit ellei toisin mainita. Ilmoittaudu tai suoraan taitokeskukseen. TAITOKESKUS HAKUNILA Oritie 1, Vantaa hakunila@taitouusimaa.fi, Tiistaisin klo , 30 oh, kurssimaksu 80. Kaikille avoin, pitkäkestoinen kurssi, jolla teemme käsitöitä monipuolisesti. Valmistamme mm. mattoja ja koreja kierrätysmateriaaleista, värjäämme ja neulomme. Kurkkaa KUTOMOon - startti kankaankudontaan To klo , 2 oh, ei kurssimaksua. Maalaa omat lankasi ja värjää villasukkasi Pe klo , 4 oh, kurssimaksu 29. Heijastavia koristeita La klo Paja yli 6-vuotiaille lapsille vanhemman seurassa. Pajamaksu aikuinen ja lapsi yhdessä 25, toinen lapsi 7. Materiaalit sisältyvät hintaan. Pe Kirjottu pannunalunen, koru tai nappi. Pe Neulomme sukkia, lapasia ja huiveja. Pe Lumivuokko-valoköynnös. Pe Kuurankukka-kranssi ja joulukylä. Pe Valohimmeli. Pe Ruoko-, lasiputki- ja pillihimmelit. Pe Pitsi- ja muut valetut kynttilät.

2 TAITOKESKUS HAVUKOSKI Peltoniemenkuja 3, Vantaa Keskiviikkoisin klo , 20 oh, 60. Kaikille avoin, pitkäkestoinen kurssi, jolla teemme käsitöitä monipuolisesti eri tekniikoilla ja materiaaleilla. Valmistamme himmeleitä, kirjomme esim. Sulkaja Labyrintti-tauluja, värjäämme lankaa mikrossa, kokeilemme makrameeta ja kirjansidontaa. Kurkkaa KUTOMOon - startti kankaankudontaan To klo , 2 oh, ei kurssimaksua. Matto ja minä To klo , 3 oh + 2 kudontapäivää, kurssimaksu yht. 38. Viikonloppukudonta Pe klo ja la klo , 8 oh, 34. To Makrameetekniikalla pöllö, kuusi, amppeli tai seinävaate. To Kirjottu rasian kansi, pannunalunen, koru tai huoneentaulu. To Helmipannunalunen tai -pallo. To Kuurankukka-kranssi ym. joulun valot. To Valo-, ruoko-, lasiputki- ja pillihimmelit. To Pitsikynttilä. To Saippuapaja. TAITOKESKUS HIEKKAHARJU Leinikkitie 22 B, Vantaa hiekkaharju@taitouusimaa.fi, Annie Sloan Chalk Paint Pop Up workshop La klo , 6 oh, kurssimaksu 54 sisältää harjoitusalustan ja materiaalit kokeiluihin. Opiskelemme Annie Sloan Chalk Paint -maalien hehkuvien värien käyttömahdollisuuksia sisustuksessa, huonekalujen tuunauksessa ja askartelussa. Pop Up workshopissa opit harjoitusalustalle tehtynä erilaisia maalaus- ja vahaustekniikoita, lyöntimetallin yhdistämistä maalattuun pintaan sekä värien sekoitusta. Torstaisin 4.10., , 1.11., 8.11., ja klo sekä lauantaina klo 10-15, 30 oh, 80. Valmistamme käsitöitä monipuolisesti eri tekniikoilla ja materiaaleilla. Ompelemme laukun tukiraudoilla, valamme pitsikynttilöitä, valmistamme ruoko- ym. himmeleitä ja koruja muoviemaloinnilla. Painamme kankaita laukkuihin, laminoitaviin tarjottimiin ja pannunalustoihin. Efcolor-emalointi La klo , 6 oh, 35. Sulka- tai Labyrintti-taulu Ke ja klo , 6 oh, 35.

3 Ke Green Craft -kierrätyshuopatuotteet. Vain materiaalimaksu. Ke Makrameetekniikalla pöllö. Ke Saippuapaja. Ke Pitsikynttilä. Ke Ruoko-, valo-, lasiputki- ja pillihimmelit. To Ruoko-, valo-, lasiputki- ja pillihimmelit. TAITOKESKUS HYRYLÄ Hyryläntie 12, Tuusula Kirjottu rakkaus - kuvansiirtoa ja kirjontaa La klo ja pe , 6 oh, kurssimaksu 35. Viikonloppukudonta Pe-su pe klo ja la klo 10-15, sunnuntaina kudot omatoimisesti ilman aikarajaa, 8 oh, kurssimaksu 34. Efcolor-emalointi La klo , 4 oh, kurssimaksu 29. To Koruja eri tekniikoilla ja punottuja nauhoja kumihimotekniikalla. To Makrameetekniikalla pöllöjä ja amppeleita. To Kirjotut rasiat ja kukkarot. To Ompelemme kasseja ja pussukoita. To Villakirjontaa rekipeittoperinteestä ammentaen. To Valopaja. To Kankaankuviointia ja laminointia: pyyhkeitä, peflettejä, liinoja, leikkuulautoja ja tarjottimia. To Joulukortteja, -koristeita ja pikkulahjoja Big shot - kuvioleikkuria hyödyntäen. To Saippuat ja lahjapakkaukset. To Himmeleitä eri materiaaleista. To Lasiputki- ja helmikoristeet. TAITOKESKUS HYVINKÄÄ Rautatienkatu 11, Hyvinkää hyvinkaa@taitouusimaa.fi, Kirjonta tutuksi To klo , 4 oh, 29. Jäljennämme kuvion kankaalle, opettelemme erilaisia pistoja ja aloitamme kirjontatyön. Kirjotusta kankaasta voi valmistaa kursseillamme erilaisia pussukoita ja laukkuja. Maalaa oma lankasi Ke klo , 4 oh, 29.

4 Lankanappikoru To klo , 4 oh, 29. Ti klo , 30 oh, kurssimaksu 80. Matto ja minä Ke klo , 3 oh + 2 kudontapäivää, kurssimaksu 38. Kehys- tai kotelolaukku To klo , 4 oh, 29. Efcolor-emalointi Ke klo , 4 oh, 29. Pussukat ja laukut tukiraudoilla La klo , 4 oh, 29. Kuvioi, kirjo ja kokoa kierrätyshuovasta La klo , 4 oh, materiaalit sekä Kierrätä ja sisusta - kierrätyshuovasta ja muusta -kirja sisältyy kurssimaksuun 40. Ke Makrameetekniikalla pöllö. Ke Makrameetekniikalla amppeli. Ke Kirjottu koru. Ke Valaistu lintulauta. Ti Ruokohimmeli. Ke Valohimmeli. TAITOKESKUS KLAUKKALA Klaukkalantie 72, Klaukkala klaukkala@taitouusimaa.fi, Matto ja minä To klo , 3 oh + 2 kudontapäivää erikseen sovittuna ajankohtana, 38. Ke klo , 30 oh, 80. Valmistamme käsitöitä monipuolisesti eri tekniikoilla ja materiaaleilla. Kirjomme, ompelemme pussukoita tai laukkuja tukiraudoilla, teemme munankuorimosaiikkia, neulomme tikapuutekniikalla. Aiheet sovitaan yhdessä kurssilaisten kanssa. Kirjottu rakkaus - kuvansiirtoa ja kirjontaa To ja klo , 6 oh, 35. Kurssilla siirrämme kuvan kankaalle ja täydennämme sen kirjonnalla. Voit valmistaa esim. taulun, tyynyn tai laukkukankaan. Terho-säilytin, Tekemisen iloa -mallisto To klo ja klo , 5 oh, 33. Maalaa oma lankasi To klo , 4 oh, 29. Laukut ja pussukat tukiraudoilla To ja klo , 6 oh, 35.

5 Ke Kirjottu rasian kansi. Ti Pöydän kruunu -pannunalunen helmikudontatekniikalla. To Kuurankukka-kranssi. Ti Joulukortit Big Shot -kuvioleikkurilla. To Ruoko- ja valohimmelit sekä himmelikoristeet muovi-, paperi- ja lasiputkista. Ti Pitsikynttilä. To Kynttilälyhty kuvansiirrolla. TAITOKESKUS KORSO Korsontie 18, Vantaa Kurkkaa KUTOMOon - startti kankaankudontaan Ti klo , 2 oh, ei kurssimaksua. Opi rakentamaan loimi kangaspuihin Ma ja 24.9., ti klo , 9 oh, 43. Laitamme loimen kangaspuihin, niisimme, teemme alkusolmut ja sidomme polkuset. Viikonloppukudonta Pe klo la klo , 8 oh, 34. Kuvioi, kirjo ja kokoa kierrätyshuovasta Ma klo , 4 oh, materiaalit sekä Kierrätä ja sisusta - kierrätyshuovasta ja muusta -kirja sisältyy kurssimaksuun 40. Ti Roosa nauha -päivä, vain materiaalimaksu. Ti Neulomme sukkia, lapasia ja huiveja eri tekniikoin. Ti Kirjomme rasian kannen, korun, huoneentaulun tai pannunalusen. Ti Makrameetekniikalla pöllö, kuusi, amppeli tai seinävaate. Ti Valohimmeli, virkatut ja neulotut valotuotteet ym. Ti Saippuapaja. La klo 10-15, aloitus viim. klo 13. Valo-, ruoko-, lasiputki- ja pillihimmelit. Ti Kirjotut joulukortit. Ti klo Green Craft -päivä, kierrätyshuopatuotteet. Vain materiaalimaksu. Ti Helmipannunalusia ja -palloja, himmeleitä ym. pientä. TAITOKESKUS LOHJA Master-talo, Karjalankatu 2 D (2. krs.), Lohja lohja@taitouusimaa.fi, Torstaisin klo kuusi kertaa ja la klo 10-15, 30 oh, kurssimaksu 80. Teemme käsitöitä monipuolisesti eri tekniikoilla ja materiaaleilla. Valmistamme mm. tossut kierrätyshuovasta, kirjotun korun, vanerilaukun ja värjäämme lankaa mikrossa. Labyrintti- tai Sulka-taulu Ti 2. ja klo ja klo , 8 oh, kurssimaksu 40. Kirjonta tutuksi La klo , 4 oh, kurssimaksu 29. Jäljennämme kuvion kankaalle, opettelemme erilaisia pistoja ja aloitamme kirjonnan.

6 Ti Valohimmeli. Ti Kuurankukka-kranssi. Ti Ruokohimmeli. Ti Pitsikynttilä. Ti Lasiputki- ja pillihimmelit. TAITOKESKUS MÄNTSÄLÄ Mäntymäentie 7, Mäntsälä ALMA-koulutus Tiistaisin , 30 oh, kurssimaksu 80. Kaikille avoin, pitkäkestoinen kurssi, jolla teemme käsitöitä monipuolisesti eri tekniikoilla ja materiaaleilla. Kirjo muistot mukaasi To , 11 oh, kurssimaksu 49. Infoilta to klo , 1 oh, Kuvansiirto to 27.9., klo 13-19, Kirjonta la klo , 4 oh. Kurssiin sisältyy valitsemasi Lauantaiompelu. Kurssilla siirrämme kuvan kankaalle, täydennämme sen kirjonnalla ja ompelemme näin kuvioidusta kankaasta laukun tai kukkaron. Labyrintti- tai Sulka-taulu Ke ja klo sekä klo , 8 oh, kurssimaksu 40. Kirjonta tutuksi La klo , 4 oh, kurssimaksu 29. Lauantaiompelu - Laukku tai pussukka tukiraudoilla La klo 10-15, 6 oh, kurssimaksu 35. Opettajana Marjo Vainio. Lauantaiompelu - Kehyskukkaro La klo 10-15, 6 oh, 35. Maalaa oma lankasi To klo , 4 oh, kurssimaksu 29. Lankanappikoru To , klo , 4 oh, kurssimaksu 29. Ke Virkataan ja koukutaan. Ke Makrameetekniikalla pöllö ja muuta mukavaa. To Lumivuokko-valoköynnös. To Kuvioita kankaalle. Ke Kuurankukka-kranssi. Ke Himmelit. To Pitsikynttilä. Ke Saippuapaja.

TAITOKURSSIT ja -PAJAT, syksyllä 2017

TAITOKURSSIT ja -PAJAT, syksyllä 2017 TAITOKURSSIT ja -PAJAT, syksyllä 2017 TAITOKURSSIT, kurssimaksun lisäksi veloitamme materiaalit käytön mukaan. klo 15-19, startit klo 15 ja 17, Taito-kortilla tai 14 + materiaalit ellei toisin mainita.

Lisätiedot

TAITOKURSSIT ja -PAJAT keväällä 2018

TAITOKURSSIT ja -PAJAT keväällä 2018 TAITOKURSSIT ja -PAJAT keväällä 2018 TAITOKURSSIT, kurssimaksun lisäksi veloitamme materiaalit käytön mukaan. Muista ilmoittautua mukaan niin varmistat oman paikkasi ja kurssin toteutumisen. Ilmoittaudu

Lisätiedot

TARJONTA UUDELLAMAALLA

TARJONTA UUDELLAMAALLA UUSI TAITO ETELÄ-SUOMI TARJOAA ILOA JA ELÄMYKSIÄ Taito Etelä-Suomi ja Taito Uusimaa yhdistävät taitonsa ja toimintansa 1.1.2019 alkaen. Yhdessä suunnitelluilla kursseilla ja pajoissa on tekemisen iloa

Lisätiedot

TAITOTAPAHTUMAT, syksyllä 2018

TAITOTAPAHTUMAT, syksyllä 2018 TAITOTAPAHTUMAT, syksyllä 2018 KÄSITYÖLAUANTAI Esittelemme taitokeskuksissa mallitöitä syksyn Taitokurssien ja -pajojen sekä KUTOMOn tarjonnasta. Valmistamme aina tarpeellisia heijastavia tuotteita, materiaalimaksu.

Lisätiedot

TAITOKURSSIT JA TAITOPAJAT syksy 2016

TAITOKURSSIT JA TAITOPAJAT syksy 2016 TAITOKURSSIT JA TAITOPAJAT syksy 2016 Näin toimimme kursseillamme: Kurssimaksu ei sisällä tarvikekuluja, mikäli ei toisin mainita. Alle 7 kurssilaista/kurssi; kurssia ei voida toteuttaa. Ilmoittautuminen

Lisätiedot

TAITOTAPAHTUMAT, keväällä 2018

TAITOTAPAHTUMAT, keväällä 2018 TAITOTAPAHTUMAT, keväällä 2018 20.1. Esittelemme käsityökeskuksissa mallitöitä kevään Taitokurssien ja -pajojen sekä KUTOMO:n tarjonnasta. Valmistamme kirjottuja nappeja koruiksi. Materiaalimaksu 5. Kirjonta

Lisätiedot

TAITOKURSSIT JA TAITOPAJAT kevät 2017

TAITOKURSSIT JA TAITOPAJAT kevät 2017 TAITOKURSSIT JA TAITOPAJAT kevät 2017 Näin toimimme kursseillamme: Kurssimaksu ei sisällä tarvikekuluja, mikäli ei toisin mainita. Alle 7 kurssilaista/kurssi; kurssia ei voida toteuttaa. Ilmoittautuminen

Lisätiedot

TAITOKURSSIT JA TAITOPAJAT kevät 2016

TAITOKURSSIT JA TAITOPAJAT kevät 2016 TAITOKURSSIT JA TAITOPAJAT kevät 2016 Näin toimimme kursseillamme: Kurssimaksu ei sisällä tarvikekuluja, mikäli ei toisin mainita. Alle 7 kurssilaista/kurssi; kurssia ei voida toteuttaa. Ilmoittautuminen

Lisätiedot

TAITOKURSSIT JA TAITOPAJAT syksy 2015

TAITOKURSSIT JA TAITOPAJAT syksy 2015 TAITOKURSSIT JA TAITOPAJAT syksy 2015 Näin toimimme kursseillamme: Kurssimaksu ei sisällä tarvikekuluja, mikäli ei toisin mainita. Alle 7 kurssilaista / kurssi; kurssia ei voida toteuttaa. Ilmoittautuminen

Lisätiedot

TAPAHTUMAT UUDELLAMAALLA

TAPAHTUMAT UUDELLAMAALLA UUSI TAITO ETELÄ-SUOMI TARJOAA ILOA JA ELÄMYKSIÄ Taito Etelä-Suomi ja Taito Uusimaa yhdistävät taitonsa ja toimintansa 1.1.2019 alkaen. Yhdessä suunnitelluissa tapahtumissa on tekemisen iloa ja tunnelmaa.

Lisätiedot

T A I T O K U R S S I T J A - P A J A T K Ä S I T Y Ö K E S K U K S I S S A S Y K S Y L L Ä 2 0 1 3

T A I T O K U R S S I T J A - P A J A T K Ä S I T Y Ö K E S K U K S I S S A S Y K S Y L L Ä 2 0 1 3 T A I T O K U R S S I T J A - P A J A T K Ä S I T Y Ö K E S K U K S I S S A S Y K S Y L L Ä 2 0 1 3 H A K U N I L A N K Ä S I T Y Ö K E S K U S Hohtoruusu ja valoryijy 5.9. klo 18-19.30 ja 5.10. klo 11-12.30,

Lisätiedot

LAITILAN KÄSITYÖKESKUS Sairaalantie 6, Laitila puh

LAITILAN KÄSITYÖKESKUS Sairaalantie 6, Laitila puh Varsinais-Suomen käsi- ja taideteollisuus ry Vanha Suurtori 3 20500 Turku toimisto@taitovarsinaissuomi.fi toimisto puh. 040 849 9641 www.taitovarsinaissuomi.fi Tykkää meistä Facebookissa! Käsityökeskuksissa

Lisätiedot

KOKO YHDISTYKSEN KEVÄÄN 2018 KURSSIT, TAPAHTUMAT JA NÄYTTELYT

KOKO YHDISTYKSEN KEVÄÄN 2018 KURSSIT, TAPAHTUMAT JA NÄYTTELYT Varsinais-Suomen käsi- ja taideteollisuus ry Vanha Suurtori 3 20500 Turku toimisto@taitovarsinaissuomi.fi toimisto puh. 040 849 9641 www.taitovarsinaissuomi.fi Tykkää meistä Facebookissa! Käsityökeskuksissa

Lisätiedot

OSALLISTU VALTAKUNNALLINEN GREEN CRAFT -NEULEKERÄYSKAMPANJAAN 1.-14.2.2016

OSALLISTU VALTAKUNNALLINEN GREEN CRAFT -NEULEKERÄYSKAMPANJAAN 1.-14.2.2016 1 Varsinais-Suomen käsi- ja taideteollisuus ry Uudenmaankatu 1, 20500 Turku p. 040 849 9641 www.taitovarsinaissuomi.fi Tykkää meistä Facebookissa! Sitovat ilmoittautumiset suoraan kurssin järjestävään

Lisätiedot

KOKO YHDISTYKSEN SYKSYN 2018 KURSSIT, TAPAHTUMAT JA NÄYTTELYT

KOKO YHDISTYKSEN SYKSYN 2018 KURSSIT, TAPAHTUMAT JA NÄYTTELYT Varsinais-Suomen käsi- ja taideteollisuus ry Vanha Suurtori 3 20500 Turku toimisto@taitovarsinaissuomi.fi toimisto puh. 040 849 9641 www.taitovarsinaissuomi.fi Tykkää meistä Facebookissa! Instagram @taitovarsinaissuomi

Lisätiedot

Laitilan käsityökeskus Sairaalantie 6, 23800 Laitila puh. 040 849 9643, laitila@taitovarsinaissuomi.fi

Laitilan käsityökeskus Sairaalantie 6, 23800 Laitila puh. 040 849 9643, laitila@taitovarsinaissuomi.fi Varsinais-Suomen käsi- ja taideteollisuus ry Uudenmaankatu 1, 20500 Turku p. 040 849 9641 www.taitovarsinaissuomi.fi Tykkää meistä Facebookissa! Sitovat ilmoittautumiset suoraan kurssin järjestävään käsityökeskukseen

Lisätiedot

Syksy 2010 UUTUUSTUOTTEET. www.taitouusimaa.fi. Upeaa Uudeltamaalta!

Syksy 2010 UUTUUSTUOTTEET. www.taitouusimaa.fi. Upeaa Uudeltamaalta! UUTUUSTUOTTEET Upeaa Uudeltamaalta! Uusi, SINUN TÄHTESI -syysmallistomme odottaa jo Sinua. Sen herkulliset kudonnaiset ja kurssit tarjoavat tekemistä moneen makuun ja luovat hyvää oloa ja onnistumisen

Lisätiedot

TA I TO P I R K A N M A A OY. kankaankudonta taitokurssit teematapahtumat käsityöpajat IISI-klubi lasten synttärit neuleklubi

TA I TO P I R K A N M A A OY. kankaankudonta taitokurssit teematapahtumat käsityöpajat IISI-klubi lasten synttärit neuleklubi N Ä Y T T E LY T I L A TA I TO K E S K U S TA I TO P I R K A N M A A OY LANKAMYYMÄLÄ 2 kankaankudonta taitokurssit teematapahtumat käsityöpajat IISI-klubi lasten synttärit neuleklubi LANKA-OUTLET 3 Alan

Lisätiedot

KKI 35 OPedot-KoPa Keskuskenttä klo 19.30 18.30-20.00

KKI 35 OPedot-KoPa Keskuskenttä klo 19.30 18.30-20.00 Harjoitusvuorot 29.7-4.8 2013 Joukkue Ma 29.7 Ti 30.7 Ke 31.7 To 1.8 Pe 2.8 La 3.8 Su 4.8 Miehet Pathoven-OPedot Keskuskenttä Keskuskenttä klo 20.30 18.30-20.00 18.30-20.00 Tikkurilan nurmi KKI 45 Jokivarsi

Lisätiedot

Verkkopitsi SUURI KURSSINUMERO. Syksyn 2012 kurssitarjonta laajempi kuin koskaan

Verkkopitsi SUURI KURSSINUMERO. Syksyn 2012 kurssitarjonta laajempi kuin koskaan Verkkopitsi 3/2012 Taito Kymenlaakso -lehtinen SUURI KURSSINUMERO Syksyn 2012 kurssitarjonta laajempi kuin koskaan koruja tallukoita huiveja kransseja kierrätystä paperipitsiä origamia kirjontaa Hyvää

Lisätiedot

KYMENLAAKSO. Uudet. Tekemisen iloa -mallit S. 3. Tee sinivalkoiset. Kajastus-sukat S. 13 TUTUSTU ALUEESI KURSSEIHIN S. 6

KYMENLAAKSO. Uudet. Tekemisen iloa -mallit S. 3. Tee sinivalkoiset. Kajastus-sukat S. 13 TUTUSTU ALUEESI KURSSEIHIN S. 6 KYMENLAAKSO Uudet Tekemisen iloa -mallit S. 3 Tee sinivalkoiset Kajastus-sukat S. 13 TUTUSTU ALUEESI KURSSEIHIN S. 6 TAITOYHDISTYKSEN ASIAKASLEHTI SYKSY 2017 ajankohtaista TEKSTI JOHANNA AYDEMIR, MINNA

Lisätiedot

Korson asukaspuisto syksyn 2017 ohjelma

Korson asukaspuisto syksyn 2017 ohjelma syksyn 2017 ohjelma Puisto on avoinna: ma-to klo 8-16 sekä pe klo 8-15 WC:t ja Pöllönpesä (=eväshuone) käytössä puiston aukioloaikoina. Tilat suljetaan siistimisen vuoksi 15 min. ennen sulkemisaikaa. Pihalelut

Lisätiedot

KEVÄT 2018 TAITO PIRKANMAA RY:N ASIAKASLEHTI

KEVÄT 2018 TAITO PIRKANMAA RY:N ASIAKASLEHTI KEVÄT 2018 TAITO PIRKANMAA RY:N ASIAKASLEHTI VUODEN 2018 KÄSITYÖTEKNIIKKA ON KIRJONTA Taitojärjestö on valinnut vuoden 2018 käsityötekniikaksi kirjonnan. Innostu uudelleen koulun vohvelikangaskirjonnasta,

Lisätiedot

KEVÄT 2016 TOIMINTAESITE

KEVÄT 2016 TOIMINTAESITE Käsillä tekemisen ja onnistumisen iloa KEVÄT 2016 TOIMINTAESITE Isoäidin pitsit uusiokäytössä pitsitauluna, Tule sellaisena kuin olet ryhmien ohjelmassa huhtikuussa Vantaan kaupunki ja Raha-automaattiyhdistys

Lisätiedot

Taito Pirkanmaa ry:n asiakaslehti. Kevät 2016

Taito Pirkanmaa ry:n asiakaslehti. Kevät 2016 Taito Pirkanmaa ry:n asiakaslehti Kevät 2016 1 VALTAKUNNALLINEN GREEN CRAFT - NEULEKERÄYSKAMPANJA 1.-14.2.2016 Tuo vanhat, rikkinäiset ja kuluneet neulevaatteesi lähimpään Taitoyhdistykseen helmikuussa

Lisätiedot

Palmikkohuivi, n. 20 cm korkea ja 126 cm ympärysmitaltaan

Palmikkohuivi, n. 20 cm korkea ja 126 cm ympärysmitaltaan Palmikkohuivi, n. 20 cm korkea ja 126 cm ympärysmitaltaan Tässä tuubihuivissa vuorottelevat paksummalla langalla neulotut palmikot ja kevyemmät raitaosuudet. Tämä hauska huivi on nopeasti neulottu. Lanka:

Lisätiedot

TAITO SATAKUNTA RY:N JÄSEN- JA ASIAKASLEHTI SYKSY 2016

TAITO SATAKUNTA RY:N JÄSEN- JA ASIAKASLEHTI SYKSY 2016 TAITO SATAKUNTA RY:N JÄSEN- JA ASIAKASLEHTI SYKSY 2016 1 Taito-Satakunta syksy 2016 Hei Sinä! Toivon että uudistettu Taito Satakunta-lehti kertoo Sinulle monesta ihanasta käsityöstä, joita Taitokeskuksemme

Lisätiedot

DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO

DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO Muut tuotteet YLEISTÄ TIETOA Tästä katalogista löydät sekalaisia tuotteita astioista asusteisiin. Tuotteita valmistuu jatkuvasti ja saatavuustilanne vaihtelee, joten ota yhteyttä

Lisätiedot

KATUTAIDE KERAMIIKKA

KATUTAIDE KERAMIIKKA TYÖPAJAT 2012-2013 Sinulla on edessäsi lyhyt selostus niistä kaikista työpajoista, joita voit valita ensi lukuvuodeksi. Kokeile eri mahdollisuuksia ja valitse rohkeasti uusia työpajoja. KATUTAIDE Työpajassa

Lisätiedot

TUTUSTU. Vuoden käsityötekniikka on ALUEESI KURSSEIHIN. kirjonta S. 3 S. 6. Virkkaa paloista. Marjakehrä -matto S. 4

TUTUSTU. Vuoden käsityötekniikka on ALUEESI KURSSEIHIN. kirjonta S. 3 S. 6. Virkkaa paloista. Marjakehrä -matto S. 4 Vuoden käsityötekniikka on kirjonta S. 3 TUTUSTU ALUEESI KURSSEIHIN S. 6 Virkkaa paloista Marjakehrä -matto S. 4 TAITOYHDISTYKSEN ASIAKASLEHTI KEVÄT 2018 ajankohtaista TEKSTI JOHANNA AYDEMIR, MINNA HYYTIÄINEN,

Lisätiedot

UUTUUSUOTTEET ja TAPAHTUMAT

UUTUUSUOTTEET ja TAPAHTUMAT UUTUUSUOTTEET ja TAPAHTUMAT Upeaa Uudeltamaalta Olemme luoneet Sinua varten taas uuden, herkullisen ja moni-ilmeisen kevätmalliston. Sen tuotteet tarjoavat tekemistä tä moneen makuun. Tule viihtymään kanssamme

Lisätiedot

SYKSY 2018 TAITO PIRKANMAA RY:N ASIAKASLEHTI

SYKSY 2018 TAITO PIRKANMAA RY:N ASIAKASLEHTI SYKSY 2018 TAITO PIRKANMAA RY:N ASIAKASLEHTI VUODEN 2018 KÄSITYÖTEKNIIKKA ON KIRJONTA Taito Pirkanmaan syksyn mallistossa on paljon kirjontamalleja ohjatusti kursseilla valmistettavaksi. Tule oppimaan

Lisätiedot

Kädentaitajien Raahe kutsuu kesäkursseille 24.-29.6.2013

Kädentaitajien Raahe kutsuu kesäkursseille 24.-29.6.2013 Kädentaitajien Raahe kutsuu kesäkursseille 24.-29.6.2013 24. - 26.6.2013 LASIHIMMELI Tuija Rajamäki 24. - 26.6.2013 AKRYYLIMAALAUKSEN AAKKOSET Tanja Rantapelkonen 24. - 26.6.2013 PVC-LAATTA TYÖPAJA Juha

Lisätiedot

Taito Pirkanmaa ry:n asiakaslehti

Taito Pirkanmaa ry:n asiakaslehti Taito Pirkanmaa ry:n asiakaslehti Syksy 2013 Lämmöllä suomalaisille naisille! Taito Pirkanmaa osallistuu valtakunnalliseen Roosa nauha -kampanjaan Kampanjassa ovat mukana Taito Groupin alueyhdistykset

Lisätiedot

Taito Pirkanmaa ry:n asiakaslehti. Syksy 2014

Taito Pirkanmaa ry:n asiakaslehti. Syksy 2014 Taito Pirkanmaa ry:n asiakaslehti Syksy 2014 Roosa nauha sukkalangalla autat Taito Pirkanmaa ja Pirkanmaan Kotityö lahjoittavat Roosa nauha keräykseen jokaisesta myydystä Roosa nauha tuotteesta; sukkalangasta

Lisätiedot

taito keski-pohjanmaa

taito keski-pohjanmaa TAITO KESKI-POHJANMAA RY / KESKI-POHJANMAAN KÄSI- JA TAIDETEOLLISUUSYHDISTYS Kokkola, Kannus, Kalajoki, Sievi taito tarttuu tekemällä www.taitokeskipohjanmaa.fi TERVETULOA KÄSITYÖSYKSYYN! KANKURI, KOKKOLA

Lisätiedot

Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma

Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma Taatalan palvelukeskus on avoin kohtaamispaikka. Palvelukeskuksessa voitte saada ohjausta- ja neuvontaa sosiaaliohjaajalta, käydä aterioimassa ravintolassa ja

Lisätiedot

VARSINAIS-SUOMI. Uudet. Tekemisen iloa -mallit S. 3. Tee sinivalkoiset. Kajastus-sukat S. 13 TUTUSTU ALUEESI KURSSEIHIN S. 6

VARSINAIS-SUOMI. Uudet. Tekemisen iloa -mallit S. 3. Tee sinivalkoiset. Kajastus-sukat S. 13 TUTUSTU ALUEESI KURSSEIHIN S. 6 VARSINAIS-SUOMI Uudet Tekemisen iloa -mallit S. 3 Tee sinivalkoiset Kajastus-sukat S. 13 TUTUSTU ALUEESI KURSSEIHIN S. 6 TAITOYHDISTYKSEN ASIAKASLEHTI SYKSY 2017 ajankohtaista TEKSTI JOHANNA AYDEMIR, MINNA

Lisätiedot

pääsiäiskortti! Hyvä Kerhojäsen! Kirjo Kortit 3/pak.

pääsiäiskortti! Hyvä Kerhojäsen! Kirjo Kortit 3/pak. HELMIKUU 2018 Ateljé Margaretha - PL 6370-00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 (maksat ainoastaan paikallisverkkomaksun) www.margaretha.fi Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha.fi Hyvä Kerhojäsen! Näin uuden

Lisätiedot

Lahjarasiat! Hurmaava neulatyyny! Joulukortti veloituksetta!

Lahjarasiat! Hurmaava neulatyyny! Joulukortti veloituksetta! ELOKUU 2015 Ateljé Margaretha - PL 6370-00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 (maksat ainoastaan paikallisverkkomaksun) www.margaretha.fi Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha.fi Hyvä Kerhojäsen! Tutustu elokuun

Lisätiedot

Nämä kurssit sopivat Sinulle, joka et voi sitoutua koko vuoden kestäviin säännöllisiin harrastuksiin, olet Mäntyharjussa vain vapaa-aikana tai

Nämä kurssit sopivat Sinulle, joka et voi sitoutua koko vuoden kestäviin säännöllisiin harrastuksiin, olet Mäntyharjussa vain vapaa-aikana tai SINULLE, JOKA HALUAT HARRASTAA KESÄLLÄ, MUUTOIN VAPAA-AIKANA TAI LYHYTKURSSEILLA. LYHYT-, VIIKONLOPPU- & KESÄKURSSIT 2016-2017 Nämä kurssit sopivat Sinulle, joka et voi sitoutua koko vuoden kestäviin säännöllisiin

Lisätiedot

jjjj marjo nygård mervi nygård hannu pettinen

jjjj marjo nygård mervi nygård hannu pettinen jjjj marjo nygård mervi nygård hannu pettinen marjo nygård mervi nygård hannu pettinen werner söderström osakeyhtiö 3 8 maalatut rintarossit 10 Pöllöhelmet 12 tikkarikoru 14 Huoparintakoru 16 Huovutettu

Lisätiedot

Korson asukaspuisto kevään 2017 ohjelma

Korson asukaspuisto kevään 2017 ohjelma kevään 2017 ohjelma Puisto on avoinna: ma-to klo 8-16 sekä pe klo 8-15 WC:t ja Pöllönpesä (=eväshuone) käytössä puiston aukioloaikoina. Tilat suljetaan siistimisen vuoksi 15 min. ennen sulkemisaikaa. Pihalelut

Lisätiedot

HELMIKUU _CMA_snfdt_augusti-2018.indd :49

HELMIKUU _CMA_snfdt_augusti-2018.indd :49 HELMIKUU 2018 Ateljé Margaretha - PL 6370-00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 (maksat ainoastaan paikallisverkkomaksun) www.margaretha.fi Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha.fi 001-008_CMA_snfdt_augusti-2018.indd

Lisätiedot

Käsityön taiteen perusopetus UUDET RYHMÄT ALKAVAT SYKSYLLÄ 2017 PERUSOPINNOT, E172512

Käsityön taiteen perusopetus UUDET RYHMÄT ALKAVAT SYKSYLLÄ 2017 PERUSOPINNOT, E172512 Haku Käsityön taiteen perusopintoihin Sivu 1 / 8 Käsityön taiteen perusopetus UUDET RYHMÄT ALKAVAT SYKSYLLÄ 2017 PERUSOPINNOT, E172512 Opetus perustuu Opetushallituksen visuaalisten taiteiden laajan oppimäärän

Lisätiedot

GRAFIIKANPAJA KURSSITOIMINNASTA

GRAFIIKANPAJA KURSSITOIMINNASTA TISSRUK NAKIIFARGEDIAT LAHDEN TAIDEGRAAFIKOIDEN PAJALLA 2019 EARTH WITHOUT ART IS JUST EH! GRAFIIKANPAJA KURSSITOIMINNASTA Lahden Taidegraafikot ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka yhtenä tehtävänä

Lisätiedot

KEVÄT 2019 TAITO PIRKANMAA RY:N ASIAKASLEHTI TULE KUTOMAAN MATTO!

KEVÄT 2019 TAITO PIRKANMAA RY:N ASIAKASLEHTI TULE KUTOMAAN MATTO! KEVÄT 2019 TAITO PIRKANMAA RY:N ASIAKASLEHTI TULE KUTOMAAN MATTO! KUDONTA ON VUODEN 2019 KÄSITYÖTEKNIIKKA Kudonta on paljon muutakin kuin räsymatot. Pienet seinätekstiilit ja kehyskudonta innostavat kokeilemaan

Lisätiedot

Ateljé Margaretha PL Helsinki Puh Sähköposti:

Ateljé Margaretha PL Helsinki Puh Sähköposti: JOULUKUU 2017 Ateljé Margaretha PL 6370 00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 www.margaretha.fi Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha.fi 001-008_CMA_snfdt_december-H17.indd 1 2017-04-25 13:38 Hyvä Kerhojäsen!

Lisätiedot

Työpajassa tutustutaan rouheaan ja hienostuneempaan katutaiteesseen, erilaisiin tekemisen tekniikoihin ja jalostetaan kokeilumielellä

Työpajassa tutustutaan rouheaan ja hienostuneempaan katutaiteesseen, erilaisiin tekemisen tekniikoihin ja jalostetaan kokeilumielellä TYÖPAJAT 2015-2016 Sinulla on käsissäsi lyhyt selostus niistä kaikista työpajoista, joita voit valita ensi lukuvuodeksi. Kokeile eri mahdollisuuksia ja valitse rohkeasti uusia työpajoja. KATUTAIDE KERAMIIKKA

Lisätiedot

Käsityön taiteen perusopetus UUDET RYHMÄT ALKAVAT SYKSYLLÄ 2017 SYVENTÄVÄT OPINNOT, E172514

Käsityön taiteen perusopetus UUDET RYHMÄT ALKAVAT SYKSYLLÄ 2017 SYVENTÄVÄT OPINNOT, E172514 Haku Käsityön taiteen syventäviin opintoihin Sivu 1 / 9 Käsityön taiteen perusopetus UUDET RYHMÄT ALKAVAT SYKSYLLÄ 2017 SYVENTÄVÄT OPINNOT, E172514 Opetus perustuu Opetushallituksen visuaalisten taiteiden

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Aleksanterin koulu lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Aleksanterin koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Aleksanterin koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

Teeitse-sivuston sisältöjen luokittelussa on n. 580 eri kategoriaa ja alakategoriaa.

Teeitse-sivuston sisältöjen luokittelussa on n. 580 eri kategoriaa ja alakategoriaa. Teeitse-sivuston Kategoriat [010]Suunnittelu [020]Pientä kivaa [030]Tekniikat Kuviosuunnittelu, ornamentiikka Muu suunnittelu Perusteita Pukeutumisen suunnittelu Sisustussuunnittelu Suunnittelumenetelmät

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Olkahisen koulu, Olkahisen ja Sorilan koulutalot. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Olkahisen koulu, Olkahisen ja Sorilan koulutalot. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Olkahisen koulu, Olkahisen ja t lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot

Lisätiedot

Taidehuoltamo LennArt TARJOAA: VARAA PIKKUJOULUT NYT! AIKAA!

Taidehuoltamo LennArt TARJOAA: VARAA PIKKUJOULUT NYT! AIKAA! Taidehuoltamo LennArt TARJOAA: VARAA PIKKUJOULUT NYT! PIKKUJOULUSTA ILOA PITKÄKSI AIKAA! Viettäisittekö tänä vuonna yhteistä aikaa työporukalla rauhoittuen ja/tai innostuen taiteen ja käsillätekemisen

Lisätiedot

VALINNAISPAJAT KEVÄÄLLE 2015

VALINNAISPAJAT KEVÄÄLLE 2015 Näpsä-käsityökoulu AIKUISTEN KÄSITYÖN TAITEEN PERUSOPETUS VALINNAISPAJAT KEVÄÄLLE 2015 Paikka ja aika Pajan aihe ja sisältö päivä varmistuu myöhemmin mahd. pe - la ma 17.15-20.15 Tik-Tak Rakennetaan oma

Lisätiedot

Joustin: *1 o, 1 n*, toista *-*.

Joustin: *1 o, 1 n*, toista *-*. Coats Opti Crafts Oy Huhtimontie 6, 04200 Kerava puh 09-274871 www.coatscrafts.fi 12/2012 R0122 Vauvan sukat Lanka: Regia Baby My first Regia, 75 % villa, 25 % polyamidia, 1 kerä = 25 g, 105 m Koko: S(M)L

Lisätiedot

Kisojen keskellä. rentoudutaan neulomalla S. 3. Neulo itsellesi tai lahjaksi. Kaisa-sukat S. 4 TUTUSTU ALUEESI KURSSEIHIN S. 6

Kisojen keskellä. rentoudutaan neulomalla S. 3. Neulo itsellesi tai lahjaksi. Kaisa-sukat S. 4 TUTUSTU ALUEESI KURSSEIHIN S. 6 VA R S I N A I S -S U O M I Kisojen keskellä rentoudutaan neulomalla S. 3 Neulo itsellesi tai lahjaksi Kaisa-sukat S. 4 TUTUSTU ALUEESI KURSSEIHIN S. 6 TAITOYHDISTYKSEN ASIAKASLEHTI SYKSY 2018 ONE1802_Varsinais-Suomi_1.indd

Lisätiedot

KESÄKUU _CMA_snfdt_juni-2019.indd :11

KESÄKUU _CMA_snfdt_juni-2019.indd :11 KESÄKUU 2019 Ateljé Margaretha - PL 6370-00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 (maksat ainoastaan paikallisverkkomaksun) www.margaretha.fi Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha.fi 001-008_CMA_snfdt_juni-2019.indd

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO. japatekstiili@jakamisenpaikka.fi

TUOTEKUVASTO. japatekstiili@jakamisenpaikka.fi TUOTEKUVASTO LASTENTUOTTEETKASTEMEKOTKODINTEKSTIILITSAUNATUOTTEETPUSSUKATKASSITKOIRATUOTTEETLAHJATAVARATKORTIT TUOTTEETKASTEMEKOTKODINTEKSTIILITSAUNATUOTTEETPUSSUKATKASSITKOIRATUOTTEETLAHJATAVARATKORTIT

Lisätiedot

Ryhmänohjaus ma klo

Ryhmänohjaus ma klo Ryhmänohjaus ma 23.4. klo 13.15-13.45 Loppukevään kalenteri Taksvärkkirahojen maksu Taksvärkkipäivää vietetään viikon päästä ma 30.4. Ne, jotka osallistuvat taksvärkkiin (= eivät tule kouluun) maksavat

Lisätiedot

Työpajassa tutustutaan rouheaan ja hienostuneempaan katutaiteesseen, erilaisiin tekemisen tekniikoihin ja jalostetaan kokeilumielellä

Työpajassa tutustutaan rouheaan ja hienostuneempaan katutaiteesseen, erilaisiin tekemisen tekniikoihin ja jalostetaan kokeilumielellä TYÖPAJAT 2014-2015 Sinulla on käsissäsi lyhyt selostus niistä kaikista työpajoista, joita voit valita ensi lukuvuodeksi. Kokeile eri mahdollisuuksia ja valitse rohkeasti uusia työpajoja. KATUTAIDE KERAMIIKKA

Lisätiedot

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN TAMMIKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN!

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN TAMMIKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! TAATALAN PALVELUKESKUKSEN TAMMIKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! Taatalan palvelukeskuksen harrastusryhmät ja kulttuuriohjelmat ovat kaikille avoimia. Ryhmät ja tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Lisätiedot

Taitokalenteri. [ taito pohjois-pohjanmaa ] 1/2015. www.facebook.com/taitopohjoispohjanmaa. [ taito keskukset ] Kuusamo, Oulu, Raahe

Taitokalenteri. [ taito pohjois-pohjanmaa ] 1/2015. www.facebook.com/taitopohjoispohjanmaa. [ taito keskukset ] Kuusamo, Oulu, Raahe [ taito pohjois-pohjanmaa ] [ taito keskukset ] Kuusamo, Oulu, Raahe [ taito shop ] Maakari, Oulu www.taitopohjoispohjanmaa.fi www.facebook.com/taitopohjoispohjanmaa www.facebook.com/taitoshopmaakari Taitokalenteri

Lisätiedot

Kesä 2015 elävää historiaa joka päivä!

Kesä 2015 elävää historiaa joka päivä! TALOMUSEO GLIMS Kesä 2015 elävää historiaa joka päivä! Kuva: Olli Hakamies Glimsintie 1, Espoo (Jorvin sairaalan vieressä) www.espoonkaupunginmuseo.fi TALOMUSEO GLIMS Glimsintie 1, 02740 Espoo (Jorvin

Lisätiedot

KANSALAISOPISTON KEVÄÄN 2012 UUDET KURSSIT

KANSALAISOPISTON KEVÄÄN 2012 UUDET KURSSIT KANSALAISOPISTON KEVÄÄN 2012 UUDET KURSSIT KARSTULA PIIRUSTUS JA MAALAUS (nuoret, aikuiset, eläkeläiset) 110301 ma 23.1.2012 alkaen klo 16.30-19, Laaksolan kuvisluokka SUVITUULI TÖLLI Kurssin kesto ja

Lisätiedot

ASIAKASKOULUTUKSET. Kurssiohjelma Syksy 2016

ASIAKASKOULUTUKSET. Kurssiohjelma Syksy 2016 Lahden kaupunginkirjasto ASIAKASKOULUTUKSET Kurssiohjelma Syksy 2016 Opettele käyttämään tietokonetta, ota käyttöön oma sähköpostiosoite, kurkista internetiin, tai tutustu tablettiin. Tervetuloa! Kursseista

Lisätiedot

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa.

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Yleisöluistelu Kajaanin jäähallilla Maanantaina 16.10 klo 10.00-13.00 Maksuton Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Lisätiedot: Reima Korhonen 044 7100 371 Järjestäjä: Kajaanin

Lisätiedot

KANSALAISOPISTON KEVÄÄN 2012 UUDET KURSSIT

KANSALAISOPISTON KEVÄÄN 2012 UUDET KURSSIT KANSALAISOPISTON KEVÄÄN 2012 UUDET KURSSIT KARSTULA PIIRUSTUS JA MAALAUS (nuoret, aikuiset, eläkeläiset) 110301 ma 23.1.2012 alkaen klo 16.30-19, Laaksolan kuvisluokka SUVITUULI TÖLLI Kurssin kesto ja

Lisätiedot

Sisällys. Hei!...5. Ihanat albumit...6

Sisällys. Hei!...5. Ihanat albumit...6 Sisällys Hei!...5 Ihanat albumit....6 Albumien kokoaminen...9 Tärkeimpiä työvälineitä....10 Aloita tästä!...13 Valokuvat...14 Vinkkejä valokuvien käyttöön...18 Tarina... 24 Sommittelu...31 Värejä ja tunteita...

Lisätiedot

Kevät 2013. Taito Pirkanmaa ry:n asiakaslehti. Kangasala, Lempäälä, Mänttä- Vilppula, Orivesi, Pirkkala, Vesilahti,

Kevät 2013. Taito Pirkanmaa ry:n asiakaslehti. Kangasala, Lempäälä, Mänttä- Vilppula, Orivesi, Pirkkala, Vesilahti, Taito Pirkanmaa ry:n asiakaslehti Kevät 2013 K äsityökeskukset: Kangasala, Lempäälä, Mänttä- Vilppula, Orivesi, Pirkkala, Vesilahti, Virrat, Ylöjär vi Tampere: Her vanta, Epilä, Käsi- ja taideteollisuuskeskus

Lisätiedot

tommi.pomppis@gmail.com, Naantalin koulu-uinnit, Suomalaiset juhlapyhät, Viikkonumerot ma 10. syys ti 18. syys 2012 (Helsinki)

tommi.pomppis@gmail.com, Naantalin koulu-uinnit, Suomalaiset juhlapyhät, Viikkonumerot ma 10. syys ti 18. syys 2012 (Helsinki) tommi.pomppis@gmail.com, Naantalin koulu-uinnit, Suomalaiset juhlapyhät, Viikkonumerot ma 10. syys ti 18. syys 2012 (Helsinki) ma 10/9 ti 11/9 ke 12/9 to 13/9 pe 14/9 ma 17/9 ti 18/9 Viikko 37 / 2012 Viikko

Lisätiedot

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. PERHEKESKUS METSOLA HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. PERHEKESKUS METSOLA HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi PERHEKESKUS METSOLA HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ SELÄNTEEN PERHEKESKUSMALLI Visio: Perhekeskustoimintaan on helppo

Lisätiedot

Itä-Vantaa KESÄLIIKUNTAA. senioreille ja aikuisille

Itä-Vantaa KESÄLIIKUNTAA. senioreille ja aikuisille Itä-Vantaa KESÄLIIKUNTAA senioreille ja aikuisille 1 Ohjattua kesäliikuntaa Kuulovammaisten aikuisten kesäliikunta...2 Hinnat...3 Yleistä...3 Kuntosalin treenitreffit...3 Toukokuu...4 UKK kävelytestit...5

Lisätiedot

Lahti Wellamo-opisto https://www.opistopalvelut.fi/wellamo-opisto

Lahti Wellamo-opisto https://www.opistopalvelut.fi/wellamo-opisto Lahti Wellamo-opisto https://www.opistopalvelut.fi/wellamo-opisto 041104222 NUKKETALOJA JA PIENOISHUONEITA Kurssimaksu: 52,00 Paikka: Salpakankaan koulu, teknisen työn lk Opettaja: ammatill. opettaja Leea

Lisätiedot

6 7- VUOTIAAT, VIRE (2008-2007 SYNT.)

6 7- VUOTIAAT, VIRE (2008-2007 SYNT.) Varhaisiän käsityön opinnoissa saadaan omakohtaisia kokemuksia käsillä työskentelystä ja käsityön erilaisista materiaaleista heti ensimmäisestä vuodesta alkaen. Alkuopetuksessa oppilas tutustuu erilaisiin

Lisätiedot

LUKUVUOSI VERKKOKURSSIT (luonnos)

LUKUVUOSI VERKKOKURSSIT (luonnos) LUKUVUOSI 2019 2020 VERKKOKURSSIT (luonnos) INFO, https://genfibeta.weebly.com/info.html (genfibeta.weebly.com/ muuttuu myöhemmin muotoon gen.fi/) Lukuvuosi 2019 2020 verkkokurssit, https://genfibeta.weebly.com/info-lukuvuosi-2019-2020.html

Lisätiedot

ELOKUU _CMA_snfdt_augusti-2019.indd :59

ELOKUU _CMA_snfdt_augusti-2019.indd :59 ELOKUU 2019 Ateljé Margaretha - PL 6370-00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 (maksat ainoastaan paikallisverkkomaksun) www.margaretha.fi Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha.fi 001-008_CMA_snfdt_augusti-2019.indd

Lisätiedot

www.taito.fi Käsillä taitoa iloa muotoa -näyttelyt 2012

www.taito.fi Käsillä taitoa iloa muotoa -näyttelyt 2012 Käsillä taitoa iloa muotoa -näyttelyt 2012 Käsi ja taideteollisuusyhdistysten ylläpitämät Taito käsityökoulut järjestävät käsityön taiteen perusopetusta 5 16 vuotiaille lapsille ja nuorille sekä aikuisille

Lisätiedot

VAPAA-AIKA, KOTI JA HARRASTUKSET / RUOANVALMISTUS SYKSY

VAPAA-AIKA, KOTI JA HARRASTUKSET / RUOANVALMISTUS SYKSY 130351 KURKISTUS VÄLIMEREN KEITTIÖN ANTIMIIN Halikko 8.9.2015-15.9.2015, 8 oppituntia Lyhytkurssi.Tästä kurssista ei myönnetä alennuksia.tule tutustumaan, valmistamaan ja nauttimaan Välimeren keittiöiden

Lisätiedot

KOULULAISILLE! syksy 2015. kevät 2016

KOULULAISILLE! syksy 2015. kevät 2016 KOULULAISILLE! syksy 2015 & kevät 2016 Koululaisten kerhot kokoontuvat kirkonkylän seurakuntatalossa, Nummelan seurakuntakeskuksessa ja Ojakkalan kerhohuoneella. Kerhot muuttuvat syksystä alkaen jaksoihin,

Lisätiedot

LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016. Raahen nuorisotoimi

LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016. Raahen nuorisotoimi LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016 Raahen nuorisotoimi Sisältö Sisältö: Nuorisotoimen tervehdys Nuorisotoimen tapahtumat Nuorisotilojen aukioloajat Kaupunginlahden liikennepuisto Järjestöjen tarjonta Nuorisotoimen

Lisätiedot

Taidepäivät 4.-9.6.2012 JÄsenasiat

Taidepäivät 4.-9.6.2012 JÄsenasiat Jäsentiedote 04.05.2012 Taidepäivät 4.-9.6.2012 JÄsenasiat www.lty-taide.fi Lestijokilaakson taidepäivät MA 4.6.- LA 9.6.2012 Teemana Yhteisestä kannusta Lestijokilaakson taidepäiviä on järjestetty tässä

Lisätiedot

ASIAKASKOULUTUKSET. Kurssiohjelma Syksy 2017

ASIAKASKOULUTUKSET. Kurssiohjelma Syksy 2017 Lahden kaupunginkirjasto ASIAKASKOULUTUKSET Kurssiohjelma Syksy 2017 Opettele käyttämään tietokonetta, ota käyttöön oma sähköpostiosoite, kurkista internetiin, tai tutustu tablettiin. Tervetuloa! Kursseista

Lisätiedot

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! Taatalan palvelukeskuksen harrastusryhmät ja kulttuuriohjelmat ovat kaikille avoimia. Ryhmät ja tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Lisätiedot

LOKAKUU _CMA_snfdt_oktober-H19.indd :02

LOKAKUU _CMA_snfdt_oktober-H19.indd :02 LOKAKUU 2019 Ateljé Margaretha - PL 6370-00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 (maksat ainoastaan paikallisverkkomaksun) www.margaretha.fi Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha.fi 001-008_CMA_snfdt_oktober-H19.indd

Lisätiedot

Seniorimenot

Seniorimenot Seniorimenot 17.1. 14.3.2018 Hakunilan päivätoimintakeskus Tule mukaan ystäväpiiriin! Ti 6.3. 29.5. Länsimäen kirkko, Kerokuja 9, ilmoittautuminen p. 050 303 1126. Myyrinkodin Ystäväpiiri kuukausi- ja

Lisätiedot

teetee Saga Tuotekoodi: SAG103

teetee Saga Tuotekoodi: SAG103 teetee Saga Tuotekoodi: SAG103 Leo ja Virpi asusteet Leo huivi Koko: yksi koko Lanka: teetee Saga (harmaa 0004) 200 g, (turkoosi 9577) 350g, teetee Alpakka (1090 valkoinen) 50g Puikot: nro 6 tai käsialan

Lisätiedot

Hyvä Kerhojäsen! kirjomukset! Kesän ihastuttavat

Hyvä Kerhojäsen! kirjomukset! Kesän ihastuttavat KESÄKUU 2018 Ateljé Margaretha - PL 6370-00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 (maksat ainoastaan paikallisverkkomaksun) www.margaretha.fi Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha.fi Hyvä Kerhojäsen! Aika, jota

Lisätiedot

Kuolinilmoitukset

Kuolinilmoitukset Kuolinilmoitukset 2018 1 MALLIT Kuolinilmoitukset 1-PALSTA 2-PALSTAA Rakkaamme Etunimi SUKUNIMI o.s. Omaasukua s. 15.5.1966 Kuopio k. 19.9.2002 Kuopio Kaivaten Omaiset lähdön Sukulaiset hetki läheni. Väistyi

Lisätiedot

Tiistai / Lempäälä. Keskiviikko / Lempäälä LEMPÄÄLÄ

Tiistai / Lempäälä. Keskiviikko / Lempäälä LEMPÄÄLÄ LEMPÄÄLÄ Tiistai / Lempäälä 0550106LV SUPERHEROES AND ANGRY BIRDS LEFFA JA PELIMUSIIKKIA 12.1.2016 10.5.2016 Tiistaisin Klo 16.30 17.15 Hääkivi Opettaja Mikko Kiiski 0530101LV MINIJOUSET 12.1.2016 10.5.2016

Lisätiedot

hiljaa ja lempeästi. Syvästi kaivaten Siunaus toimitettu läheisten läsnä ollessa. 82 x 100 mm

hiljaa ja lempeästi. Syvästi kaivaten Siunaus toimitettu läheisten läsnä ollessa. 82 x 100 mm Kuolinilmoitukset 1 MALLIT Kuolinilmoitukset 1-PALSTA 2-PALSTAA Rakkaamme Etunimi SUKUNIMI o.s. Omaasukua s. 15.5.1966 Kuopio k. 19.9.2002 Kuopio Kaivaten Omaiset lähdön Sukulaiset hetki läheni. Väistyi

Lisätiedot

opiskelijat A=ensisijaisesti vaatetuksen/muodin kolmoset B=ensisijaisesti vaatetuksen/muodin kakkoset

opiskelijat A=ensisijaisesti vaatetuksen/muodin kolmoset B=ensisijaisesti vaatetuksen/muodin kakkoset 1 / 11 Muodin pääaine TaK 2014-2015 / Syksy päivitetty: 26.8.2014 Muutokset aikataulussa ovat mahdollisia ja niistä tiedotetaan erikseen. Yksityiskohtaisen aikataulun ilmoittaa kurssin opettaja kurssin

Lisätiedot

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. KUKKANIEMEN PERHEKESKUS HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. KUKKANIEMEN PERHEKESKUS HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi KUKKANIEMEN PERHEKESKUS HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS 1.9.2016 PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ SELÄNTEEN PERHEKESKUSMALLI Visio: Perhekeskustoimintaan

Lisätiedot

Decoupagea. monella eri tavalla. www.slojd-detaljer.fi

Decoupagea. monella eri tavalla. www.slojd-detaljer.fi Decoupagea monella eri tavalla www.slojd-detaljer.fi Decoupage on vanha tekniikka, tunnettu jo 1700-luvulla Italiassa, esineiden koristelemiseen kauniilla paperikuvilla ja kuvioilla. Sana découper on ranskaa

Lisätiedot

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN!

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! Taatalan palvelukeskuksen harrastusryhmät ja kulttuuriohjelmat ovat kaikille avoimia. Ryhmät ja tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Lisätiedot

S-market Korso Maakotkantie 19, Vantaa Palvelemme ma la 7 22, su Autokoulu Vauhti. autokouluvauhti.fi

S-market Korso Maakotkantie 19, Vantaa Palvelemme ma la 7 22, su Autokoulu Vauhti. autokouluvauhti.fi S-market Korso Maakotkantie 19, 01450 Vantaa Palvelemme ma la 7 22, su 9 22 Autokoulu Vauhti Korso Koivukylä Hakunila autokouluvauhti.fi 040 7710611 040 4824160 040 4824160 Lystileikki on laadukasta lasten

Lisätiedot

Kierrätä ja sisusta KIERRÄTYSHUOVASTA JA MUUSTA. Taito Uusimaa ry 30 KÄSITYÖ- OHJETTA. Tuula Nieminen TAMMI

Kierrätä ja sisusta KIERRÄTYSHUOVASTA JA MUUSTA. Taito Uusimaa ry 30 KÄSITYÖ- OHJETTA. Tuula Nieminen TAMMI Kierrätä ja sisusta KIERRÄTYSHUOVASTA JA MUUSTA 30 KÄSITYÖ- OHJETTA TAMMI Taito Uusimaa ry Tuula Nieminen Kierrätä ja sisusta KIERRÄTYSHUOVASTA JA MUUSTA Taito Uusimaa ry Tuula Nieminen Kustannusosakeyhtiö

Lisätiedot

SYKSY 2013. Kansalaistoiminnan keskus Puisto. Yhteystiedot:

SYKSY 2013. Kansalaistoiminnan keskus Puisto. Yhteystiedot: Yhteystiedot: Koordinaattori Suvi Nousiainen p. 050 323 7588 suvi.nousiainen@ muotiala.fi Koordinaattori Risto Lahtinen p. 050 380 3456 risto.lahtinen@muotiala.fi Koordinaattori Kati Hankkila p. 050 358

Lisätiedot

SYKSY 2019 TAITO PIRKANMAA RY:N ASIAKASLEHTI

SYKSY 2019 TAITO PIRKANMAA RY:N ASIAKASLEHTI SYKSY 2019 TAITO PIRKANMAA RY:N ASIAKASLEHTI Roosa nauha -keräyksessä Taito Pirkanmaa mukana jo seitsemännen kerran Aloita käsityön taiteen perusopinnot Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsässä Kudonnan vuosi

Lisätiedot