MUKAVA AURINKOSUOJA 2015

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MUKAVA AURINKOSUOJA 2015"

Transkriptio

1 INSPIRED BY COMFORT MUKAVA AURINKOSUOJA 2015 Uusi mallisto! KATTAVA MARKIISIVALIKOIMA

2 2 Markiisit DOMETIC MARKIISIT Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

3 Markiisit 3 DOMETIC PERFECTROOF / PERFECTWALL Katto- ja seinämarkiisit sekä lisävarusteet Tuotteet Sinun mukavuudeksesi Sopiva markiisi kaikkiin ajoneuvoihin Kattomarkiisit Seinämarkiisit Adapterit Markiisien lisävarusteet Markiisivalikoiman yhteenveto 34 Yhteystiedot 36 Nauti ulkoilmasta liikkuvalla terassillasi! Pöytä, muutama tuoli sekä markiisi siinä kaikki mitä tarvitset viettääksesi koko kesän ulkona. Kaiken lisäksi voit matkailuajoneuvollasi pysähtyä mitä kauneimmissa paikoissa. Muuta ajoneuvosi edessä oleva tila omaksi, liikkuvaksi terassiksi Dometic-markiisin avulla. Sen avulla voit rentoutua tunnista toiseen!

4 4 Markiisit LAATU MAKSAA ITSENSÄ TAKAISIN Erittäin vahvat nivelvarret Erittäin vankat tuet ja nivelvarret kiristävät kankaan ihanteellisesti ja tekevät markiisista tuulta kestävän. Käyttö käsin tai sähkömoottorin avulla Tukijaloilla varustettujen markiisien nopeaa ja tasaisesti toimivaa koneistoa voi käyttää käsin teleskooppikammella tai sisäänrakennetun moottorin avulla (12 V tai 230 V). Alumiiniset päädyt PR 2500, PW 1500 ja PW markiiseissa on 100 % alumiinista valmistetut päätykappaleet. Ne tekevät markiisista erityisen iskunkestävän. Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

5 Markiisit 5 Olemme tehneet paljon töitä sen eteen, että Dometic-markiisit soveltuisivat jokapäiväiseen käyttöön. Siksi ne kestävät säätä kuin säätä vuodesta toiseen. Erittäin vahvat nivelvarret ja tukijalat pitävät avatun markiisin tukevana jopa malleissa, joiden ulottuma on. Valikoimaamme kuuluu myös markiiseja, jotka eivät tarvitse tukijalkoja lainkaan. Niiden toiminnan mahdollistaa patentoitu, takoteräksinen ja kantavuudeltaan erinomainen varsiniveljärjestelmä. Osaan markiisimalleista kuuluu iskunkestävät, alumiiniset päätyosat. Korkealaatuinen, pinnoitettu markiisikangas on todella kestävä. Se on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta eikä siinä ole saumoja. Se on myös haalistumaton, UV-säteilyä kestävä, vedenkestävä, pestävä ja lahoamaton. Sen voi myös kelata sisään yhä kosteana. Kulutusta kestävä markiisikangas Korkealaatuinen, molemmin puolin kuvioitu markiisikangas on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta (ilman saumoja). Adapterit lähes kaikkiin ajoneuvoihin Oli kyseessä sitten matkailuvaunu tai matkailuauto, Dometic-markiisit sopivat niihin ajoneuvokohtaisten adapterien ansiosta. Kattavat lisävarusteet Kaikki Dometic-markiisit ovat laajennettavissa yhteensopivilla lisävarusteilla (teltta, aurinko- ja sadesuoja, LEDvalot jne.)

6 6 Markiisit Avaa markiisi ja nauti! RÄÄTÄLÖIDYT DOMETIC-MARKIISIT KATTO- TAI SEINÄKIINNITYKSELLÄ DOMETIC PERFECTWALL / PERFECTROOF Pieni tai suuri matkailuvaunu, matlailuautoauto tai retkeilyauto, seinä- tai kattomarkiisi: Dometicilla on räätälöity markiisiratkaisu kaikkiin tarpeisiin. Mukavuudenhaluiset todennäköisesti valitsevat 12 V jalattoman markiisin, joka avautuu ja sulkeutuu nappia painamalla. Käsikäyttöisiä malleja suosivat valitsevat tukijaloilla varustetun perinteisen markiisin. Valikoima kattaa 1,5 6,0 m pituiset markiisit. Niiden kankaat ja kotelon värit sopivat hyvin ajoneuvosi tyyliin. Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

7 Markiisit 7 SOPIVA MARKIISI KAIKKIIN AJONEUVOMALLEIHIN Matkailuajoneuvo Ominaisuudet Dometic markiisityyppi Matkailuauto Matkailuvaunu Retkeilyauto Pituus Ulottuma avattuna Kotelon väri Moottori KATTOKIINNITYS Dometic PerfectRoof PR 4500 // ilman tukijalkoja (katso s. 8) 2,6 5,0 m maks. 2,5 m valkoinen, hopea, antrasiitti 12 V Dometic PerfectRoof PR 2500 // tukijaloilla (katso s. 10) 3,5 6,0 m max valkoinen, hopea, antrasiitti lisävaruste Dometic PerfectRoof PR 2000 // tukijaloilla (katso s. 12) 2,65 4,0 m max 2,5 m valkoinen, hopea, antrasiitti SEINÄKIINNITYS Dometic PerfectWall PW 3500 // ilman tukijalkoja (katso s. 14) 2,57 5,0 m max 2,5 m valkoinen, hopea, antrasiitti 12 V Dometic PerfectWall PW 1750 // tukijaloilla (katso s. 16) 3,0 4,0 m max 2,5 m valkoinen, hopea lisävaruste Dometic PerfectWall PW 1500 // tukijaloilla (katso s. 18) 1,5 6,0 m max valkoinen, hopea, antrasiitti, samppanja lisävaruste Dometic PerfectWall PW 1000 // tukijaloilla (katso s. 20) 2,6 4,5 m max 2,5 m valkoinen, hopea Markiisien ja lisävarusteiden tuotenumerot löytyvät erillisestä hinnastosta.

8 8 Markiisit Kattokiinnitys Markiisit ilman tukijalkoja! 12 V KATTOMARKIISI ILMAN TUKIJALKOJA DOMETIC PERFECTROOF PR 4500 Napin painallus riittää avaamaan Dometic PerfectRoof PR markiisin. Siten voit avata sen lyhyilläkin tauoilla. Tämä markiisi ei vaadi toimiakseen tukijalkoja, sillä siinä on erittäin kestävät, patentoidut varsinivelet, jotka kannattelevat auki rullattua markiisia. Etuna on täysi liikkumisvapaus, sillä koko alue markiisin alla on käytettävissä. PR 4500 sopii lähes kaikkiin kattokiinnityksen salliviin matkailuajoneuvoihin. Se on erinomainen valinta myös pitkiin ajoneuvoihin, sillä avaaminen ja sulkeminen ei vaadi veivin pyörittämistä käsin. Lisävarusteet Light LK 120 (katso s. 32) ShadeView-varjostin (katso s. 27) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) WeatherKit-myrskysarja (katso s. 27) Sun & Rain Protect -etuosa (katso s. 30) Seinäkytkin (katso s. 27) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

9 Markiisit 9 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTROOF PR 4500 Heti käyttövalmis avaa vain kangas ja nauti Ilman tukijalkoja enemmän tilaa ja liikkumisvapautta ajoneuvon edessä Sisäänrakennettu, suuritehoinen 12 V moottori erittäin pienellä virrankulutuksella Säädettävä kallistuskulma Erittäin kestävät, patentoidut varsinivelet Kangas kiristyy heti avaamisen jälkeen Pituus max 5,0 m, ulottuma avattuna jopa 2,5 m Sisäänrakennettu tuulianturi Yhtenäinen markiisikangas Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Moottori Paino (kg) 2,60 1,75 12 V 27,5 3,12 2,25 12 V 31,0 3,69 2,50 12 V 33,8 4,04 2,50 12 V 37,0 Pituus (m) Ulottuma (m) Moottori Paino (kg) 4,77 2,50 12 V 48,5 5,04 2,50 12 V 50,5 Ilman tukijalkoja Ei aikaa vievää asennusta, enemmän tilaa ja vapautta liikkua ajoneuvon edessä. Kaukosäädin Napinpainallus riittää: varjoon auringolta hetkessä. Tuulianturi Huolehtii markiisin automaattisesta sisäänkelaamisesta tuulen voimistuessa ja suojaa siten markiisia vaurioilta Yhtenäinen asennuskisko Lisää turvallisuutta ja vakautta, helpompi asentaa. Integroitu 12 V moottori Erittäin pieni virrankulutus. Varsinivel Erittäin kestävä, patentoitu rakenne mahdollistaa markiisin vaivattoman käytön ilman tukijalkoja. Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon värit Dometic PerfectRoof PR markiisin koteloita on kolmea eri väriä. Silver Breeze Blue Breeze valkoinen hopea antrasiitti

10 10 Markiisit Kattokiinnitys Uskomattoman kevyt ja kompakti KLASSINEN KATTOMARKIISI RUNSAILLA LISÄVARUSTEILLA DOMETIC PERFECTROOF PR 2500 Kun markiisin pituus on yli 4,50 m, ei Dometic PerfectRoof PR kattomarkiisia kevyempää ja kompaktimpaa ole. Katolle asennettava kotelo ei vaikuta ajoneuvon aerodynaamisiin ominaisuuksiin. 100 % alumiinista valmistetut päätykappaleet tekevät markiisista erittäin iskunkestävän. Patentoidut salvat etupaneelin molemmilla puolilla takaavat luotettavan lukituksen ja lisäävät ajamisen turvallisuutta. Nopeaa ja tasaisesti toimivaa koneistoa käytetään teleskooppisella kammella, joka on helppo säätää sopimaan ajoneuvon eri korkeuksiin. Voit vaihtoehtoisesti valita sisäänrakennetun moottorin (230 V tai 12 V), jota voi hätätilanteissa käyttää myös käsin. Lisävarusteet CampRoom-markiisiteltta(katso s. 28) Sun & Rain Protect (katso s. 30) Nivelvarren LED-valo (katso s. 32) ShadeView-varjostin (katso s. 27) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

11 Markiisit 11 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTROOF PR 2500 Iskunkestävät alumiiniset päätyosat Patentoidut salvat etupaneelin molemmilla puolilla luotettava lukitus Korkealaatuinen markiisikangas on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta ei saumoja Tukijaloissa patentoitu Easy Lock -lukitusvipu jalat pysyvät tukevasti paikoillaan Pituudet 3,5 6,0 m; saatavissa myös :n lukitussalpa Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 3,50 2,50 / 2,75 27,0 3,75 2,50 / 2,75 28,0 4,00 2,50 / 2,75 30,0 4,50 2,50 / 2,75 33,0 Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 5,00 2,50 / 2,75 36,0 5,50 2,50 / 2,75 40,0 6,00 2,50 / 2,75 45,0 Markiisit on saatavissa myös 12 V moottorilla, 230 V moottorilla, nivelvarteen asennettavalla LED-valolla sekä :n ulottumalla. Erittäin kevyt Kevyin kattomarkiisi 4,50 m:n ja sitä pidempien markiisien luokassa. Alumiiniset päädyt Entistäkin parempi iskun- ja säänkestävyys. Teleskooppikampi Helppo käyttää kevyesti toimivaa koneistoa markiisin auki- ja kiinnirullaukseen. Nivelvarren LED-valo Luo miellyttävää tunnelmaa, mutta on myös tarpeeksi kirkas lukuvaloksi. Patentoitu Easy Lock -lukitus Tukijalkojen vaivattomaan ja turvalliseen lukitukseen. LISÄVARUSTE LISÄVARUSTE Täysin integroitu moottori Täysin sisäänrakennettu moottori ei työnny kotelon ulkopuolelle. Kaukosäätimellä varustettu 12 V tai 230 V malli. Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon värit Dometic PerfectRoof PR markiisin koteloita on kolmea eri väriä. Grey Waves Blue Waves White Sand Horizon Grey Horizon Blue valkoinen hopea antrasiitti

12 12 Markiisit Kattokiinnitys Kompakti kattomarkiisi SUOSITTU PERUSMALLI KATTOKIINNITYKSELLÄ DOMETIC PERFECTROOF PR 2000 Dometic PerfectRoof PR 2000 kevyt ja kompakti rakenne tekevät siitä ihanteellisen kattomarkiisin retkeilyautoihin sekä pieniin matkailuautoihin ja -vaunuihin. Se jopa jättää tilaa katolle muita lisävarusteita, kuten aurinkopaneeleita varten. Lisäksi se on edullinen hinnaltaan. Samalla se kuitenkin tarjoaa kaikki tärkeät Dometic ominaisuudet, kuten esimerkiksi saumattoman, korkealaatuisen markiisikankaan. Käyttö yhtenäisellä kammella. Tukijalat on pakattu siististi etupaneeliin, josta ne on helppo taittaa esille jousilukkoa käyttämällä. Laajan adapterivalikoiman ansiosta markiisi sopii lähes kaikkiin ajoneuvomalleihin. Lisävarusteet CampRoom (katso s. 28) Sun & Rain Protect (katso s. 30) ShadeView-varjostin (katso s. 27) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) LED-valo (katso s. 32) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

13 Markiisit 13 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTROOF PR 2000 Kevyt ja kompakti rakenne Ihanteellinen retkeilyautoihin sekä pieniin matkailuautoihin ja -vaunuihin Muoviset päätyosat Korkealaatuinen markiisikangas on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta ei saumoja Tukijaloissa patentoitu Easy Lock -lukitussalpa jalat pysyvät tukevasti paikoillaan Pituus 2,65 4,0 m, ulottuma avattuna jopa 2,5 m Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 2,65 2,00 18,0 3,00 2,50 21,0 3,25 2,50 22,0 3,50 2,50 24,0 Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 3,75 2,50 27,0 4,00 2,50 28,0 Kompakti kotelo 25 % pienempi ja kompaktimpi kotelo muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin verrattuna Patentoitu Easy Lock -lukitus Tukijalkojen vaivattomaan ja turvalliseen lukitukseen. Edullinen hinta & korkea laatu Kaikki tärkeät Dometic-ominaisuudet kilpailukykyisillä hinnoilla! Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon värit Dometic PerfectRoof PR markiisin koteloita on kolmea eri väriä. Grey Waves Horizon Grey Horizon Blue valkoinen hopea antrasiitti

14 14 Markiisit Seinäkiinnitys Markiisit ilman tukijalkoja! 12 V SEINÄMARKIISI ILMAN TUKIJALKOJA DOMETIC PERFECTWALL PW 3500 Sähkötoiminen seinämarkiisi liukuu ulos heti kun auringon ensimmäiset säteet ilmestyvät. Ja kun jatkat matkaa lyhyen tauon jälkeen, kelautuu se takaisin sisään. Molempiin toimintoihin riittää pelkkä napinpainallus. Dometic PerfectWall PW 3500 voi jättää toviksi myös ilman valvontaa, sillä kun tuuli alkaa puhaltaa, markiisi kelautuu automaattisesti sisään integroidun tuulianturinsa ansiosta. Sisarmallinsa PerfectRoof PR kattomarkiisin tavoin, tässä mallissa ei ole tukijalkoja. Koko alue markiisin alla on käytettävissä. Lisävarusteet MyRoom-markiisiteltta (katso s. 26) Sun & Rain Protect (katso s. 30) Seinäkytkin (katso s. 27) LED-valo (katso s. 32) ShadeView-varjostin (katso s. 27) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) WeatherKit-myrskysarja (katso s. 27) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

15 Markiisit 15 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTWALL PW 3500 Heti käyttövalmis avaa vain kangas ja nauti Ilman häiritseviä tukijalkoja enemmän tilaa ja liikkumisvapautta ajoneuvon edessä Sisäänrakennettu, tehokas 12 V moottori erittäin pienellä virrankulutuksella Säädettävä kallistuskulma Erittäin kestävät, patentoidut varsinivelet Pituus max 5,0 m, ulottuma avattuna jopa 2,5 m Sisäänrakennettu tuulianturi Yhtenäinen markiisikangas - ei saumoja Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Moottori Paino (kg) 2,57 1,75 12 V 24,5 3,09 2,25 12 V 27,5 3,51 2,50 12 V 28,8 4,01 2,50 12 V 32,6 Pituus (m) Ulottuma (m) Moottori Paino (kg) 4,74 2,50 12 V 43,3 5,01 2,50 12 V 45,7 Ilman tukijalkoja Ei aikaa vievää asennusta, enemmän tilaa ja vapautta liikkua ajoneuvon edessä. Kaukosäädin Napinpainallus riittää: varjoon auringolta hetkessä. Tuulianturi Huolehtii markiisin automaattisesta sisäänkelautumisesta tuulen voimistuessa ja suojaa täten markiisia vaurioilta. Yhtenäinen asennuskisko Lisää turvallisuutta ja vakautta, helpompi asentaa. Sisäänrakennettu 12 V moottori Erittäin pieni virrankulutus. Varsinivel Erittäin kestävä, mahdollistaa vaivattoman käytön ilman tukijalkoja. Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon värit Dometic PerfectWall PW markiisin koteloita on kolmea eri väriä. Silver Breeze Blue Breeze valkoinen hopea antrasiitti

16 16 Markiisit Seinäkiinnitys 1,2 m Ainutlaatuinen: rullaverho etupaneelissa SEINÄMARKIISI INTEGROIDULLA RULLAVERHOLLA DOMETIC PERFECTWALL PW 1750 Mitä tehdä, kun aurinko paistaa matalalta juuri horisontin yllä, tai kun tuuli tai sade uhkaa pilata mukavan hetken markiisin alla? Vedä alas rullaverho joka on täysin integroitu klassisen Dometic PerfectWall PW seinämarkiisin etupaneeliin ja nauti elämästä. Käsikäyttöinen rullaverho on väriltään harmaa eikä sen kankaasta näy läpi. Verhon voi laskea mille tahansa korkeudelle. Verhon alareuna kiinnitetään markiisin tukijalkoihin tai maahan. Lisävarusteet CampRoom-markiisiteltta (katso s. 28) Sun & Rain Protect (katso s. 30) LED-valo (katso s. 32) ShadeView-varjostin (katso s. 27) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

17 Markiisit 17 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTWALL PW 1750 Etupaneeliin integroitu rullaverho Iskunkestävät alumiiniset päätyosat Automaattisesti liikettä tasaava etupaneeli, markiisi kelautuu sisään ja ulos pehmeästi ja hiljaisesti Korkealaatuinen markiisikangas on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta ei saumoja Tukijaloissa patentoitu Easy Lock -lukitussalpa Teleskooppikampi Automaattinen etupaneelin kallistus Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Moottori (lisävaruste) Paino (kg) 3,00 2,50 12 V 26,0 3,50 2,50 12 V 30,0 4,00 2,50 12 V 33,0 Integroitu rullaverho Rullaverho on rakennettu etupaneelin sisään, joten se on aina mukana sitä ei tarvitse pakata eikä asentaa. Joustava käyttää ja asettaa, automaattinen sisäänrullaus. Teleskooppikampi Kevyesti toimivan kelausvaihteiston käsikäyttöön. Alumiiniset päädyt Entistäkin parempi iskun- ja säänkestävyys. Automaattinen etupaneelin kallistus Kätevä ja helppo pääsy tukijaloille. Patentoitu Easy Lock -lukitus Tukijalkojen vaivattomaan ja turvalliseen lukitukseen. LISÄVARUSTE Täysin integroitu moottori Täysin sisäänrakennettu moottori ei työnny kotelon ulkopuolelle. Kaukosäätimellä varustettu 12 V tai 230 V malli. Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon väri Dometic PerfectWall PW markiisin koteloita on kahta eri väriä. Horizon Grey Horizon Blue valkoinen hopea

18 18 Markiisit Seinäkiinnitys Saatavissa 6 m pituuteen saakka SEINÄMARKIISIEN KLASSIKKO MYÖS HYVIN SUURIIN AJONEUVOIHIN DOMETIC PERFECTWALL PW 1500 Dometic PerfectWall PW 1500 on saatavana 1,5 6,0 m:n pituisena, joten se sopii laajaan valikoimaan eripituisia ajoneuvoja. Markiisin pituudesta riippumatta se on tehty samaan kotelorakenteeseen. Tämä pienentää pidempien markiisien ( > 4,0 m) suhteellista painoa huomattavasti. Yksityiskohdat, kuten 100 % alumiinista valmistetut päätykappaleet, kertovat PW 1500:n korkeasta laatutasosta ja takaavat pitkän käyttöiän. Automaattisesti säätyvän etupaneelin ansiosta markiisi kelautuu sisään ja ulos pehmeästi ja hiljaisesti. Markiisi avataan ja suljetaan teleskooppikammella. Voit vaihtoehtoisesti valita integroidun moottorin (230 V tai 12 V), jota voi hätätilanteissa käyttää myös käsin. Lisävarusteet CampRoom-markiisiteltta (katso s. 28) Sun & Rain Protect (katso s. 30) LED-valo (katso s. 32) ShadeView-varjostin (katso s. 27) Rollo + (katso s. 33) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

19 Markiisit 19 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTWALL PW 1500 Iskunkestävät alumiiniset päätyosat Patentoidut salvat etupaneelin molemmilla puolilla luotettava lukitus Automaattisesti säätyvä etupaneeli, markiisi kelautuu sisään ja ulos pehmeästi ja hiljaisesti Korkealaatuinen markiisikangas on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta ei saumoja Tukijaloissa patentoitu Easy Lock -lukitusvipu Sama kotelorakenne 1,5 6,0 m:n pituuksille. Yli 3,5 m:n mallit saatavissa myös :n ulottumalla Teleskooppikampi Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 1,50 1,00 11,0 2,60 2,00 21,0 3,00 2,50 24,0 3,50 2,50 / 2,75 27,0 4,00 2,50 / 2,75 30,0 Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 4,50 2,50 / 2,75 33,0 5,00 2,50 / 2,75 36,0 5,50 2,50 / 2,75* 39,0 6,00 2,50* / 2,75* 48,0 *saatavissa vain moottorilla varustettuna Markiisit on saatavissa myös 12 V moottorilla, 230 V moottorilla, nivelvarteen asennettavalla LED-valolla sekä vähintään 3,5 m pitkät mallit :n ulottumalla. Erittäin kevyt Merkittävää painonsäästöä yli 4,0 m malleissa. Alumiiniset päädyt Entistäkin parempi iskun- ja säänkestävyys. Teleskooppikampi Kevyesti toimivan kelausvaihteen käsikäyttöön. Nivelvarren LED-valo Luo miellyttävää tunnelmaa, mutta on myös tarpeeksi kirkas lukuvaloksi. Patentoitu Easy Lock -lukitus Tukijalkojen vaivattomaan ja turvalliseen lukitukseen. LISÄVARUSTE LISÄVARUSTE Täysin integroitu moottori Täysin sisäänrakennettu moottori ei työnny kotelon ulkopuolelle. Kaukosäätimellä varustettu 12 V tai 230 V malli. Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon värit Dometic PerfectWall PW markiisin koteloita on viittä eri väriä. Grey Waves Blue Waves White Sand Horizon Grey Horizon Blue valkoinen hopea antrasiitti opaali samppanja

20 20 Markiisit Seinäkiinnitys Edullinen & laadukas KESTÄVÄ JA EDULLINEN SEINÄMARKIISI DOMETIC PERFECTWALL PW 1000 Vastinetta rahalle: Dometic Perfect Wall PW markiisit tarjoavat kaikki tärkeät Dometic-ominaisuudet edulliseen hintaan. Jälleen kerran tarjoamme vahvan, yhtenäisestä kappaleesta valmistetun, saumattoman markiisikankaan; etupaneelin, jonka kallistuskulma mukautuu automaattisesti sekä helppokäyttöiset tukijalat, jotka pysyvät tukevasti paikoillaan patentoidun Easy Lock -lukitussalvan ansiosta. Seinämarkiisit kelautuvat pehmeästi sisään ja ulos ja niitä liikutetaan kiinteällä kammella. Markiisit voidaan sovittaa erilaisiin ajoneuvoihin tähän tarkoitukseen suunniteltujen adapterien avulla. Lisävarusteet CampRoom-markiisiteltta (katso s. 28) Sun & Rain Protect (katso s. 30) LED-valo (katso s. 32) ShadeView-varjostin (katso s. 27) Rollo + (katso s. 33) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

21 Markiisit 21 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTWALL PW 1000 Kompakti markiisikotelo Muoviset päätyosat Pituudet 2,6 4,5 m Automaattisesti säätyvä etupaneeli, markiisi kelautuu sisään ja ulos pehmeästi ja hiljaisesti Korkealaatuinen markiisikangas on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta ei saumoja Tukijaloissa patentoitu Easy Lock -lukitussalpa jalat pysyvät tukevasti paikoillaan Kiinteä kampi Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 2,60 2,00 20,0 3,00 2,50 23,0 3,50 2,50 26,0 4,00 2,50 28,0 Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 4,50 2,50 32,0 Patentoitu Easy Lock -lukitus Tukijalkojen vaivattomaan ja turvalliseen lukitukseen. Automaattinen etupaneelin kallistus Kätevä ja helppo pääsy tukijaloille. Edullinen & korkealaatuinen Kaikki tärkeät Dometic-ominaisuudet kilpailukykyiseen hintaan! VESITIIVIIT SAUMAT Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon värit Dometic PerfectWall PW markiisin koteloita on kahta eri väriä. Grey Waves Horizon Grey Horizon Blue valkoinen hopea

22 22 Markiisiadapterit AJONEUVOKOHTAISET ADAPTERIT Dometic-markiisit sopivat (lähes) kaikkiin matkailuajoneuvoihin! Ajoneuvon seinät ja katto ovat yksilöllisiä muotoiluelementtejä. Ne ovat muodoiltaan erilaisia tasaisia, kaarevia jne. Kattavan lisävarustevalikoimansa avulla Dometic pitää huolen siitä, että asennustulos on moitteeton, ja että ajoneuvo sekä markiisi sopivat täydellisesti yhteen. Dometic markiisiadapterit - kattomarkiisit PerfectRoof Hymer SX Laika Kreos 05, Carthago Chic Ducato, Jumper, Boxer (one piece) Esterel Caravan Sprinter, Crafter Master, Movano < 2011 LMC, TEC Master, Movano > 2011 Dometic markiisiadapterit - kattomarkiisi PerfectRoof 4500 Ducato, Jumper, Boxer, H2 Sprinter, Crafter H2 Master, Movano, NV400 H2 Carthago C-Line Laika Kreos Caravan universal Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

23 Markiisiadapterit 23 Dometic markiisiadapterit - seinämarkiisit PerfectWall Flat Adapter Eura Mobil Hymer Camp Hymer Van, B2 Laika Ecovip Rapido 2007, 8, 9 Bürstner Square, Hobby Knaus C-Liner Dethleffs Globebus Chausson, Arca Laika Rexosline Bürstner round Luxe Caravan Rail Ducato H2 Roofrail Ducato H3, Le Voyageur Dometic markiisiadapterit - seinämarkiisi PerfectWall 3500 Yksiosainen asennuskisko sisältäen kiinnikkeet merkkeihin: Hymer, Eura, Mobil ja Rapido

24 24 Markiisien lisävarusteet DOMETIC-MARKIISIEN LISÄVARUSTEET PIENIÄ YKSITYISKOHTIA, JOTKA TEKEVÄT SUUREN ERON Markiisien lisävarusteet kaikkiin tukijalattomiin Dometic-markiiseihin Dometic PerfectRoof PR 4500 ja PerfectWall PW 3500 MYROOM- SHADEVIEW WEATHERKIT SP 22- LIGHT LK 120 MARKIISITELTTA VIELÄKIN ENEM- MARKIISIN SIVUSEINÄ LED-VALOSARJA (S. 26) MÄN VARJOA KIRISTÄMISEEN (S. 27) (S. 32) (S. 27) (S. 27) Markiisien lisävarusteet kaikkiin tukijalallisiin Dometic-markiiseihin Dometic PerfectRoof PR 2500, PR 2000 sekä PerfectWall PW 1750, PW 1500 ja PW1000 CAMPROOM SUN & RAIN LED-VALO MUUT (S. 28) PROTECT (S. 32) LISÄVARUSTEET (S. 30) (S. 33) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

25 Markiisien lisävarusteet 25

26 26 Markiisien lisävarusteet DOMETIC-MARKIISIEN LISÄVARUSTEET Kaikkiin tukijalattomiin markiiseihin Laajennettuna yhdellä tai kahdella lisävarusteella, Dometic PerfectRoof PR 4500 ja PerfectWall PW V markiisit täyttävät yksilölliset tarpeet entistäkin paremmin. Alla luetellut lisävarusteet on suunniteltu erityisesti näihin kahteen markiisimalliin ja tilattavissa erikseen. Lisähuone matkailuautoosi! MYROOM Tekee markiisista huoneen Dometic MyRoom on kodikas "ulkoilmaolohuone", joka tarjoaa lisää tilaa ruokailuun, rentoutumiseen ja vapaa-aikaan. Se on markiisiteltta, joka sopii täydellisesti Dometic PerfectWall PW markiisiin. Patentoitu, alumiinikiskoilla varustettu kiristysjärjestelmä tekee markiisiin kiinnittämisen erityisen helpoksi. Kaikki sivuelementit, ikkunat sekä ovi voidaan rullata ylös ja sopeuttaa tilanteeseen kuin tilanteeseen. Hyttysverkot ja ikkunaverhot pitävät hyönteiset ulkona ja suojaavat samalla yksityisyyttäsi. Dometic MyRoom -telttaa on kahta eri korkeutta ja kolmea eri leveyttä. Sisältää säilytyspussin kangasosille ja tangoille. Huomio: markiisiteltta ei sovellu Dometic PerfectRoof PR markiisiin! Markiisiteltta PerfectWall PW markiisiin Dometic MyRoom Vakio (korkeus 225/250 cm) Korkea (korkeus 250/285 cm) Markiisin leveys (cm) Tuotenro Tuotenro Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

27 Markiisien lisävarusteet 27 SÄHKÖKYTKENTÄ SEINÄKYTKIN WEATHERKIT-MYRSKYSARJA Sähkökytkentäsarja Markiisin sähkökytkentäsarja. Sarjaa ei tarvita, mikäli markiisin virransyöttö ajoneuvosta on suojattu 5 A sulakkeella ja virransyöttö katkeaa, kun moottori käy. Tuotenro: Seinäkytkin Lisävaruste markiiseihin PR 4500 ja PW Toiminnot: avaus ja sulkeminen, pysäytys. Ohjelmoitava avautumisasento. Tuotenro: Markiisin kiristämiseen Pitää markiisin kireällä ja aukirullattuna myös tuulisella säällä. Ihanteellinen ratkaisu, kun et halua pitää tuulianturin käynnistämää automaattista sisäänkelausta päällä Räätälöity Dometic-markiiseille PR 4500 ja PW 3500 Tuotenro: SHADEVIEW Vieläkin enemmän varjoa Vinyylipinnoitetusta polyesterikankaasta valmistettu kevyt, läpinäkyvä ja ilmaa läpi päästävä etuseinämä. Asennetaan markiisin etupaneelin reunauraan. ShadeView // polarvalkoinen, 3 m // Tuotenro: ShadeView // polarvalkoinen, 4,5 m // Tuotenro: ShadeView // sininen, 3 m // Tuotenro: ShadeView // sininen, 4,5 m // Tuotenro: SP 22 -SIVUSEINÄ Sivuseinä Voidaan käyttää lisävarjona, mutta myös suojaamaan uteliailta katseilta, tuulelta ja sateelta Sopii katto- ja seinämarkiiseihin, joissa on 250 cm:n ulottuma ja cm:n asennuskorkeus Nopea ja helppo koota Dometic WeatherKit pakollinen! Voidaan asentaa sekä vasemmalle että oikealle puolelle Miellyttävän kevyt, korkealaatuinen materiaali Tuotenro:

28 28 Markiisien lisävarusteet DOMETIC-MARKIISIEN LISÄVARUSTEET Kaikkiin tukijalallisiin markiiseihin Dometic CampRoom luo katetun lisäalueen kaiken lisäksi erittäin nopeasti ja helposti. Sen voi pystyttää yksin ilman mitään ongelmia. Ikkunat suljetaan vetoketjujen avulla. Kaikissa ikkunoissa on valmiina hyttysverkot, PCV-ikkunat sekä verhot, joten "leirihuonetta" voi käyttää myös makuutilana. Jos ajoneuvon alapuolen peittää vakiomallisella liepeellä, tulee rakennelmasta täysin vesitiivis ja tuulta kestävä. Nopea ja helppo koota myös yksin Kaikissa ikkunoissa on valmiina hyttysverkko, ylösrullattava PVC-ikkuna (ulkopuolella) sekä verhot (sisäpuolella). Ylösrullattava ovi asennetaan aina oikealle puolelle. Kaksi ovea kuuluu vakiovarustukseen pituuden ollessa 4,50 m. Ducato-mallissa on lisäkolmio, joka tarjoaa vieläkin parempaa suojaa. Ajoneuvon alapuoli voidaan peittää vakiomallisella liepeellä (ei sisälly toimitukseen). Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

29 Markiisien lisävarusteet 29 CAMPROOM Yksinkertainen ja nopea asennus Vesitiivis ja tuulta kestävä markiisiteltta. Yksinkertainen ja nopea asennus: vain minuuttia yhdeltä henkilöltä. Teltan etuseinä vain liu'utetaan paikalleen markiisin etupaneelissa sijaitsevaan uralistaan. Sivuseinät kiinnitetään kiinnitysprofiilin avulla. Dometic CampRoom -etuosa Pituus (m) Ulottuma (m) Väri harmaa 2,60 2, ,00 2, ,25 2, ,50 2, ,75 2, ,00 2, ,50 2, Kiinnitysprofiili 5,00 2, ,50 2, ,00 2, Dometic CampRoom -sivuseinät PW A B C Patentoitu E Ulottuma (m) Korkeus (m) Väri harmaa Small 2,00 2,00 2, D Small 2,50 2,00 2, Medium 2,50 2,30 2, Large 2,50 2,60 2, X-Large 2,50 2,90 3, Dometic CampRoom -sivuseinät PR Ulottuma (m) Korkeus (m) Väri harmaa Medium 2,50 2,30 2, Large 2,50 2,60 2, A B C Kaksiosainen, synkronoidusti toimiva kiinnitysprofiili Irrotettava kiinnityslista One Step -lukitusjärjestelmä D E Uralista sivuseinien kiinnittämistä varten Markiisikangas jää tiiviisti osien väliin Fiat Ducato 2, Kiinnitysprofiilin salpaa täytyy kääntää vain neljäsosakierros. Tankoprofiilit on varustettu kumitiivisteillä, korkeutta on helppo säätää. Sivuseinä kiinnitetään tarranauhalla tukijalkoihin ja sen jälkeen etuseinään. Kulmatuki tukevoittaa telttaa.

30 30 Markiisien lisävarusteet Sun Protector -etuosa Sun Protector -sivuosa SUN & RAIN PROTECT Sopii malleihin PR 2500, PR 2000, PW 3500*, PW 1750, PW 1500 ja PW 1000 Lisäsuojaa aurinkoa, sadetta ja tuulta vastaan Sun Protector on läpinäkyvä suojakangas, joka päästää valon sisälle ja pitää lämmön ulkona. Etu- ja sivuosista on saatavana eri kokoja. Sivuosan voi asentaa sekä oikealle että vasemmalle puolelle ja sen ulottuma on 1,40 m. Rain Protector on valmistettu harmaasta, vesitiiviistä ja tuulenkestävästä PVC-materiaalista, josta ei näy läpi. Myös näistä etu- ja sivuosista on saatavana eri kokoja. Sivuosat ulottuvat maahan saakka ja niissä on panoraamaikkuna. Ne voi kiinnittää sekä vasemmalle että oikealle puolelle. Dometic SunProtect -etuosa Markiisin leveys (m) Ulottuma (m) Tuotenro 2,60 1, ,00 1, ,50 1, ,75 1, ,00 1, ,50 1, ,00 1, ,50 1, ,00 1, Dometic SunProtect -sivuosa Koko Markiisin ulottuma (m) Korkeus (m) Tuotenro Small 2,50 2,00 2, Medium 2,50 2,30 2, Large 2,50 2,60 2, X-Large 2,50 2,90 3, * Käytetään yhdessä WeatherKit-myrskysarjan kanssa (Tuotenro: ) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

VALINTAOPAS MARKIISIT NÄIN LÖYDÄT MATKAILUAJONEUVOOSI SOPIVAN MARKIISIN

VALINTAOPAS MARKIISIT NÄIN LÖYDÄT MATKAILUAJONEUVOOSI SOPIVAN MARKIISIN VALINTAOPAS MARKIISIT NÄIN LÖYDÄT MATKAILUAJONEUVOOSI SOPIVAN MARKIISIN ILMASTO MATKAILUAJONEUVOJEN MARKIISIT SISÄLTÖ 01 AURINKOSUOJA JA PALJON MUUTAKIN Dometic-markiisien edut juuri sinulle 02 MARKIISIN

Lisätiedot

Hinnat ovat voimassa 01.02.2012 alkaen, vapaasti varastossamme Vantaalla, sisältäen ALV 23 %, sitoumuksetta.

Hinnat ovat voimassa 01.02.2012 alkaen, vapaasti varastossamme Vantaalla, sisältäen ALV 23 %, sitoumuksetta. MATKAILUAJONEUVO VARUSTEET HINNASTO 1/2012 Hinnat ovat voimassa 01.02.2012 alkaen, vapaasti varastossamme Vantaalla, sisältäen ALV 23 %, sitoumuksetta. Tuotteet 2011 luettelon mukaisessa järjestyksessä,

Lisätiedot

MUKAVA AURINKOSUOJA LIIKKUVALLE TERASSILLE

MUKAVA AURINKOSUOJA LIIKKUVALLE TERASSILLE MOBILE LIVING MADE EASY MUKAVA AURINKOSUOJA LIIKKUVALLE TERASSILLE 2016 Sopiva markiisi kaikkiin ajoneuvoihin Seinämarkiisit Kattomarkiisit Ajoneuvokohtaiset adapterit Markiisivalikoiman yhteenveto Markiisien

Lisätiedot

Pisla Group Member. Pisla MARKIISIT. Pisla viimeistelee pihan.

Pisla Group Member. Pisla MARKIISIT. Pisla viimeistelee pihan. Pisla Group Member Pisla MARKIISIT Pisla viimeistelee pihan. PISLA MARKIISIT Pisla markiisi on tehokas aurinkosuoja, jonka alla voi turvallisesti nauttia kesän lämmöstä. Se suojaa myös pihakalusteiden

Lisätiedot

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ 50 Kompressorijääkaapit Sopii tropiikkiin! Huippujäähdytys jopa +43 C ulkolämpötilassa 5 3 1 4 2 6 RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ Loistelias WAECO CoolMatic CR -mallisto

Lisätiedot

MUKAVA AURINKOSUOJA 2015

MUKAVA AURINKOSUOJA 2015 INSPIRED BY COMFORT MUKAVA AURINKOSUOJA 2015 Uusi mallisto! KATTAVA MARKIISIVALIKOIMA 2 Markiisit DOMETIC MARKIISIT Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin

Lisätiedot

» Valaisimen teho: 5W/m ± 5% (12V)» Valaisimen valomäärä: 300 lm/m» Elinikä: (L70) 25 000 tuntia 12V DC

» Valaisimen teho: 5W/m ± 5% (12V)» Valaisimen valomäärä: 300 lm/m» Elinikä: (L70) 25 000 tuntia 12V DC VALOA METREITTÄIN Meillä on useita valaisinvaihtoehtoja metritavarana. Voit valita erilaisten valolistojen ja -nauhojen väliltä. Tämäntyylinen valaistus antaa tasaisen valon ja sen voi asentaa melkein

Lisätiedot

IHANTEELLISET OLOSUHTEET VIININ SÄILYTYKSEEN JA TARJOILUUN

IHANTEELLISET OLOSUHTEET VIININ SÄILYTYKSEEN JA TARJOILUUN IHANTEELLISET OLOSUHTEET VIININ SÄILYTYKSEEN JA TARJOILUUN Energiatehokkaat viinikaapit Kalusteisiin asennettavat tai vapaasti sijoitettavat mallit Tärinättömät viinikellarit viinin varastointiin Tasainen

Lisätiedot

WAECO FRIGO TÄYSIN INTEGROIDUT JÄÄHDYTYSLAITTEET

WAECO FRIGO TÄYSIN INTEGROIDUT JÄÄHDYTYSLAITTEET WAECO FRIGO TÄYSIN INTEGROIDUT JÄÄHDYTYSLAITTEET 2014/2015 Jäähdytyksen ja ilmastoinnin asiantuntija Lämpösäädeltyjen kuljetusten jäähdytys niin ajon kuin pysähdystenkin aikana Ei katolle tulevia komponentteja

Lisätiedot

KUORMA-AUTOJEN TAUKOILMASTOINTILAITTEET WAECO CoolAir

KUORMA-AUTOJEN TAUKOILMASTOINTILAITTEET WAECO CoolAir KUORMA-AUTOJEN TAUKOILMASTOINTILAITTEET WAECO CoolAir Räätälöity moduulirakenne Kompakti kattoilmastointilaite Kaksiosainen ilmastointilaite kattoon asennettavalla höyrystimellä Kaksiosainen ilmastointilaite

Lisätiedot

SUNLER-MARKIISIT MARKIISIRATKAISUJA MONEEN TARPEESEEN! www.sunler.fi

SUNLER-MARKIISIT MARKIISIRATKAISUJA MONEEN TARPEESEEN! www.sunler.fi SUNLER-MARKIISIT MARKIISIRATKAISUJA MONEEN TARPEESEEN! www.sunler.fi TERASSIMARKIISIT IKKUNAMARKIISIT SANTERI Santeri-terassimarkiisi edustaa perinteistä muotoilua. Kaltevuuden säätöalue on 85 ja säätäminen

Lisätiedot

Turvallinen näkymä kuormaja pakettiautoihin

Turvallinen näkymä kuormaja pakettiautoihin 18 Turvallisuutta tien päälle Tarvitsetko lisätietoja? Autamme sinua mielellämme! Tilaa Peruutuskameratesite tai katso nettisivuiltamme osoitteessa www.waeco.com/rvs Turvallinen näkymä kuormaja pakettiautoihin

Lisätiedot

PASSION PROSYSTEM. Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI. Since 1912

PASSION PROSYSTEM. Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI. Since 1912 PASSION IN CRANES PROSYSTEM Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI Since 1912 PROSYSTEM Alumiininen piennosturijärjestelmä on maailman kehittynein työpajanosturi. Sen ainutlaatuiset

Lisätiedot

Huippulaatua edullisesti

Huippulaatua edullisesti weinor Topas markiisi Huippulaatua edullisesti Topas markiisi on todellinen taidonnäyte, jonka kaikki voivat hankkia. Siinä yhdistyvät: viimeistelty mekaniikka, upea ulkoasu sekä edullinen hinta www.weinor.com

Lisätiedot

www.galebreaker.com Ilmanvaihto Sääsuoja ja Sisäänpääsyratkaisut

www.galebreaker.com Ilmanvaihto Sääsuoja ja Sisäänpääsyratkaisut Ilmanvaihto Sääsuoja ja Sisäänpääsyratkaisut Galebreaker tuotteet GALEBREAKER TUOTEOPAS Tämä kaava auttaa valitsemaan oikean ja juuri sinun vaatimuksiasi vastaavan Galebreaker- tuotteen. TÄSSÄ ESITTEESSÄ

Lisätiedot

KVARTSILÄMMITIN- MALLISTO 2017 AURINGON LÄMPÖ KAIKKIALLE MADE IN BRITAIN

KVARTSILÄMMITIN- MALLISTO 2017 AURINGON LÄMPÖ KAIKKIALLE MADE IN BRITAIN KVARTSILÄMMITIN- MALLISTO 2017 AURINGON LÄMPÖ KAIKKIALLE MADE IN BRITAIN TANSUN KVARTSILÄMMITYS LYHYTAALTOISTA LÄMMITYSTEKNOLOGIAA Tansun kvartsilämmittimet tuottavat aitoa lyhytaaltoista infrapunalämpöä.

Lisätiedot

Scene näyttelyjärjestelmä. Patentoitu kangasjärjestelmä - mitä voit muokata monin tavoin.

Scene näyttelyjärjestelmä. Patentoitu kangasjärjestelmä - mitä voit muokata monin tavoin. Scene näyttelyjärjestelmä Patentoitu kangasjärjestelmä - mitä voit muokata monin tavoin. Scene UltraLight Patentoitu taustakangas - mitä voit muokata monin tavoin Scene UltraLight seinäke on kätevä LaunchPack

Lisätiedot

monipuolinen ilmaverho

monipuolinen ilmaverho monipuolinen ilmaverho Mitä patentoitu (no.: 4415079 C2) tarjoaa perinteisiin malleihin nähden järjestelmä korkea suojausteho alhainen energia kulutus matala melutaso helppokäyttöisyys ja säätömahdollisuudet

Lisätiedot

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Luo ympäristöösi hyvinvointia edistävä keidas Apollo Xline terassimarkiisilla. Talvipuutarha on jokaisen talon helmi;. keidas ihmisille,

Lisätiedot

COMBISAFE FRANCE SAS. 63 Boulevard de Ménilmontant 75011 Paris France Tel: +33 (0)148 059570 Fax: +33 (0)148 059991 Email: info@combisafe.

COMBISAFE FRANCE SAS. 63 Boulevard de Ménilmontant 75011 Paris France Tel: +33 (0)148 059570 Fax: +33 (0)148 059991 Email: info@combisafe. COMBISAFE INTERNATIONAL LTD Group Head Office Safety Centre Cheaney Drive, Grange Park Northampton, NN4 5FB United Kingdom Tel. +44 (0)1604 660600 Fax. +44 (0)1604 662960 Email: info@combisafe.co.uk COMBISAFE

Lisätiedot

www.somfy.fi Glystro Moottoroidut verhot Yhdellä painalluksella olohuoneeseen saadaan yksityisyyttä

www.somfy.fi Glystro Moottoroidut verhot Yhdellä painalluksella olohuoneeseen saadaan yksityisyyttä www.somfy.fi Glystro Moottoroidut verhot Yhdellä painalluksella olohuoneeseen saadaan yksityisyyttä Moottoroi verhot Glystrolla ja nautit aina verho Tunnet olevasi kuin teatterissa aina kun Glystro -moottoroitu

Lisätiedot

Glydea. Moottoroidut verhot. www.sunsystems.fi

Glydea. Moottoroidut verhot. www.sunsystems.fi Glydea Moottoroidut verhot www.sunsystems.fi Moottoroi verhot...... ja nauti! Tunnet olevasi kuin teatterissa aina kun Glydea -moottoroitu verho liukuu silkinpehmeästi kiskollaan. Sopii täydellisesti kotiteatteriin!

Lisätiedot

ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt

ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt Auringolta suojautuminen on tärkeä osa asumista sekä nykyaikaista rakentamista. Ulkotiloissa viilentävällä varjolla on tärkeä rooli paitsi viihtyisyyden myös terveytesi kannalta.

Lisätiedot

Tamar-terassimarkiisit

Tamar-terassimarkiisit Tamar-terassimarkiisit Modernin asumisen merkki. Maailma muuttuu ja markiisit myös. Tänä päivänä terassimarkiisi on teknisesti ja ulkonäöllisesti nykyaikainen, huippuunsa hiottu rakennuksen tärkeä osa.

Lisätiedot

Modernit ikkunat ja ovet

Modernit ikkunat ja ovet Modernit ikkunat ja ovet Kippi- ja liukuikkunat Ranskalaiset ikkunat Kiinteät ikkunat ja lasiseinät Liuku- ja pariovet Ulko- ja parvekeovet 1 Uudenlaista tila-ajattelua Edistyksellinen Iccuna muuttaa suomalaisten

Lisätiedot

AGILE ja. Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia.

AGILE ja. Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia. AGILE ja CS 80 Magneo Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia. Agile ja CS 80 Magneo AGILE ja CS 80 Magneo. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia liukuovia Mukavia ja tilaa

Lisätiedot

Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintoloiden terasseille. Markiisin viimeistelty kokonaisuus sisältää kahteen

Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintoloiden terasseille. Markiisin viimeistelty kokonaisuus sisältää kahteen Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintoloiden terasseille. Markiisin viimeistelty kokonaisuus sisältää kahteen suuntaan aukeavat kankaat sekä runkokehikon tolppineen. Yhdellä

Lisätiedot

SCREEN- JA PIMENNYSKAIHTIMET. tekniset tiedot. www.sunsystems.fi

SCREEN- JA PIMENNYSKAIHTIMET. tekniset tiedot. www.sunsystems.fi SCREEN- JA PIMENNYSKAIHTIMET tekniset tiedot www.sunsystems.fi SCREEN- JA PIMENNYSKAIHTIMET Kannakkeilla Asennuslistalla Kasetilla XS Maksimi mitat (*) leveys 200cm korkeus 200cm S Maksimi mitat (*) leveys

Lisätiedot

Somfy kesäterassille Nautiskelua kaikissa tilanteissa. www.somfy.fi

Somfy kesäterassille Nautiskelua kaikissa tilanteissa. www.somfy.fi Somfy kesäterassille Nautiskelua kaikissa tilanteissa www.somfy.fi Somfyn avulla terassistasi tulee ihana "ulkotila", jota voidaan käyttää varhaiskeväästä myöhäissyksyyn. Somfyn avulla voit nauttia markiisistasi

Lisätiedot

Täydellinen aurinkosuoja terassille

Täydellinen aurinkosuoja terassille Täydellinen aurinkosuoja terassille Kaikille on tuttu tilanne, jolloin tulisi nauttia kesästä mutta ainut toiveesi on päästä varjoon. Sateen yllättäessä on taas pakko vetäytyä sisätiloihin. Satoi tai paistoi,

Lisätiedot

www.schilling-fn.de Suomi Tuotevalikoima Alumiini-pukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet

www.schilling-fn.de Suomi Tuotevalikoima Alumiini-pukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet Suomi Alumiini-pukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet Tuotevalikoima Alumiinipukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet 1 2 Pääkirjoitus Hyvää päivää!... ideasta valmiiseen tuotteeseen...

Lisätiedot

Vesiurheilu, kellunta ja veneilyvarusteet

Vesiurheilu, kellunta ja veneilyvarusteet 2015 Vesiurheilu, kellunta ja veneilyvarusteet 1 119 Cadet sarjassa valittavanasi on 3 erilaista lattiaversiota tarpeesi ja halujesi mukaan. Ilmatäytteinen H2P korkeapainelattia (Aero) on helppokäyttöinen,

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen No. 981117101 Kuvaus Turvalukitus mahdollistaa rummun lukitsemisen letkunvaihdon yhteydessä. Räikkämekanismi lukitsee uloskelatun letkun halutulle

Lisätiedot

VINTTURIT JA TARVIKKEET

VINTTURIT JA TARVIKKEET 50.3.10 Pienet ja kevyet alumiinivintturit WA 50 ja WA 100 Kompakti ja kevyt Suljettu rakenne Hiljainen käytössä Ιtselukkiutuva Kevyt kampivoima Irrotettava kampi Seinäkiinnitys Pintakäsittely: pulverimaalaus

Lisätiedot

WB-työpöydät. 5years. 2years

WB-työpöydät. 5years. 2years WB-työpöydät WB-työpöydät on suunniteltu vaativiin kokoonpanoympäristöihin. Pöytien perusajatuksena on yksinkertaisuus ja hyvä ergonomia, joiden ansiosta yksittäisen työpöydän voi muokata useisiin eri

Lisätiedot

DeLaval tuuliverhot ja hormit Luonnollisen ilmanvaihdon ratkaisut

DeLaval tuuliverhot ja hormit Luonnollisen ilmanvaihdon ratkaisut DeLaval tuuliverhot ja hormit Luonnollisen ilmanvaihdon ratkaisut Tuuliverhoseinät - vaihtoehto ilmanvaihtoon lypsy-ja lihakarjatiloilla DeLaval laskostuva tuuliverho CTD DeLaval ylhäältä avautuva tuuliverho

Lisätiedot

ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE TT 93500 TT 93600 TT 93500 PL TT 93600 PL ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE 2 TEKNISET TIEDOT Laitteen mitat korkeus 140 mm leveys 498 mm (TT 93500 ) leveys 598 mm (TT 93600 ) syvyys 480 mm Sähköliitäntä 230V/10A,

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

Ullakkoportaat 2012/2013. www.fakro.fi

Ullakkoportaat 2012/2013. www.fakro.fi Ullakkoportaat 2012/2013 1 PUISET KOKOONTAITETTAVAT ULLAKKOPORTAAT LWS Smart LWK Komfort 160 LWZ 3 vuoden takuu 2 W/m2K LWL Lux 160 160 UUSI LWS/LWK Komfort on kokoontaitettava 3- tai 4-osainen ullakkoporras

Lisätiedot

Fontaine-vetopöydät. Kestävä vaihtoehto. kaikkeen kuljetukseen

Fontaine-vetopöydät. Kestävä vaihtoehto. kaikkeen kuljetukseen Fontaine-vetopöydät Kestävä vaihtoehto kaikkeen kuljetukseen H* 904 12 o 880 457 690 275 40 o 415 12 o *H = korkeus Fontaine 2 vetopöytävalikoima Fontaine 3000 Kestävä valurautainen 2 vetopöytä. Kaikki

Lisätiedot

LUKINTALAITE SYLINTERI TOIMILAITTEILLE Malli B_Q, B_W ja B_QW. Asennus-, huolto- ja käyttöohje

LUKINTALAITE SYLINTERI TOIMILAITTEILLE Malli B_Q, B_W ja B_QW. Asennus-, huolto- ja käyttöohje LUKINTALAITE SYLINTERI TOIMILAITTEILLE Malli B_Q, B_W ja B_QW Asennus-, huolto- ja käyttöohje 6 B 70 fi 4/2015 2 6 B 20 fi Sisältö 1 YLEISTÄ... 3 1.1 Osat ja liittimet...3 2 VAROTOIMENPITEET... 4 3 ASENNUS

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT Moottoroitu pakokaasukela sarja 865

TEKNISET TIEDOT Moottoroitu pakokaasukela sarja 865 TEKNISET TIEDOT Moottoroitu pakokaasukela sarja 865 No. 981118101 Kuvaus Rajakytkimet asennettu moottoriyksikköön. Estää letkun ylikelautumisen. Moottori ohjaa kelaa planeettavaihteiston ja rummun päädyn

Lisätiedot

L U I S K A T JA K Y N N Y K S E T

L U I S K A T JA K Y N N Y K S E T L U I S K A T JA K Y N N Y K S E T TUOTE-ESITE 2014 Alumiinikynnykset Matalat alumiiniset kynnykset on helppo ylittää pyörätuolilla tai rollaattorilla, kokonaiskorkeus on 6 mm. Alumiiniset kynnykset ovat

Lisätiedot

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva MyOn HC on suunniteltu aktiiviselle käyttäjälle, joka etsii hinnaltaan edullista ja käyttöominaisuuksiltaan hyvää tuolia, joka on helppo taittaa kokoon käsittelyä, varastointia

Lisätiedot

AV-TELINEET B37 LIFTPLASMA LIFTPLASMADB

AV-TELINEET B37 LIFTPLASMA LIFTPLASMADB B37 LCD adapteri VESA 200 ja muihin ei VESA standardin mukaisiin näyttöihin.30-37 näytöille. Mitat vaaka 115-440mm pysty 280mm max LIFTPLASMA LCD/PLASMA telineen kattokiinnike 75Kg sopii TOUCHPLASMA ja

Lisätiedot

Somfy kesäterassille Nautiskelua kaikissa tilanteissa. www.somfy.fi

Somfy kesäterassille Nautiskelua kaikissa tilanteissa. www.somfy.fi Somfy kesäterassille Nautiskelua kaikissa tilanteissa www.somfy.fi Somfyn avulla terassistasi tulee ihana "ulkotila", jota voidaan käyttää varhaiskeväästä myöhäissyksyyn. Somfyn avulla voit nauttia markiisistasi

Lisätiedot

markilux NAUTI KESÄSTÄSI TYYLIKKÄÄSTI markilux MARKIISIN ALLA turvallinen ajaton kaunis www.markilux.com Terrassen- Balkonmarkisen

markilux NAUTI KESÄSTÄSI TYYLIKKÄÄSTI markilux MARKIISIN ALLA turvallinen ajaton kaunis www.markilux.com Terrassen- Balkonmarkisen www..com turvallinen ajaton kaunis NAUTI KESÄSTÄSI TYYLIKKÄÄSTI MARKIISIN ALLA Turku, Nuppulantie 33 02 2 76 93 00 Salo, Katrineholminkatu 9 02 7 31 54 15 Oulu, Kirkkokatu 61 040 9 68 20 26 Terrassen-

Lisätiedot

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla plus- ja miinuspainikkeilla.

Lisätiedot

Kattoluukku: Hollandia 300, 500, 600, 700, 710

Kattoluukku: Hollandia 300, 500, 600, 700, 710 Kattoluukun käyttäminen 1. Ohjauspaneelit (sähköinen ja elektroninen versio) Sähkökäyttöiset Hollandia 300 DeLuxe -versiot ilman liukuvaa aurinkosuojaa (aurinkoverholla tai ilman sitä), Hollandia 500 FreeDome

Lisätiedot

Suihkujakkarat ja -tuolit

Suihkujakkarat ja -tuolit S U I H K U T U O L I T TUOTE-ESITE 2017 Suihkujakkarat ja -tuolit Siirreltävät Suihkutuoli COMBI Combi suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä. Combi suihkutuoliin on mahdollista

Lisätiedot

JOHTOJEN JA KAAPELIEN HALLINTA Nro 5. 1/6

JOHTOJEN JA KAAPELIEN HALLINTA Nro 5. 1/6 JOHTOJEN JA KAAPELIEN HALLINTA Nro 5. 1/6 Edge Power Pöydän reunaan kiinnitettävä. 4 kpl maadoitettua pistorasiaa, ja 2 kpl Rj45 verkko/puhelinulosottoa. Varustettu 2,5 metrin syöttöjohdoilla. Verkkokaapeli

Lisätiedot

SÄHKÖTERASSILÄMMITTIMET

SÄHKÖTERASSILÄMMITTIMET TERASSILÄMMITTIMET 2016-2017 SÄHKÖTERASSILÄMMITTIMET REBEL HANG TERASSILÄMMITIN Kattoon asennettava helppokäyttöinen terassilämmitin! Lämmitin on ihanteellinen lämmönlähde pöytäryhmän päälle katetuille

Lisätiedot

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 CIBES PARALLEL Parallel-porrashissi on kehitetty erittäin huolellisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden, mikä näkyy sen ulkonäössä, toiminnallisessa ergonomiassa

Lisätiedot

SAA ENEMMÄN IRTI LOMASTASI

SAA ENEMMÄN IRTI LOMASTASI SAA ENEMMÄN IRTI LOMASTASI 2008 FIN Tervetuloa Thulen maailmaan Tervetuloa Thulen maailmaan, aktiivisen elämäntyylin ja nautintojen pariin. Pidät lomailusta ja seikkailuista, vapautesi on sinulle tärkeää,

Lisätiedot

TAMAR TERASSIMARKIISIT

TAMAR TERASSIMARKIISIT TAMAR TERASSIMARKIISIT TAMAR-MARKIISEILLA TERASSISI SAA UUDEN ILMEEN Tampereen Markiisi Oy -laadukas pohjoismainen Tamar-markiisit ovat tuttu näky suomalaisten kotien pihapiirissä ja liikehuoneistojen

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

CoolFreeze CFX. Energialuokka. Kompressorikylmä- ja pakastuslaukut

CoolFreeze CFX. Energialuokka. Kompressorikylmä- ja pakastuslaukut 0 Kompressorikylmä- ja pakastuslaukut UUTTA! WAECO CoolFreeze CFX 6 5 7 8 00 0 V / V Aurinkoenergia Katso lisätiedot uudesta CoolFreeze CFX-sarjasta nettisivuiltamme! www.waeco.com/fi/cfx-kompressorilaukut

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

Thermoplus. Thermoplus. Helposti sijoitettava säteilylämmitin yleislämmitykseen ja vedontorjuntaan

Thermoplus. Thermoplus. Helposti sijoitettava säteilylämmitin yleislämmitykseen ja vedontorjuntaan 300-900 W Sähkölämmitys 8 mallia Thermoplus Helposti sijoitettava säteilylämmitin yleislämmitykseen ja vedontorjuntaan Käyttökohteet Thermoplus asennetaan ikkunan yläpuolelle, jossa se estää tehokkaasti

Lisätiedot

Glydea Moottoroidut verhot.

Glydea Moottoroidut verhot. Glydea Moottoroidut verhot www.somfy.fi Moottoroi verhot Glydea ja nautit aina verho Tunnet olevasi kuin teatterissa aina kun Glydea -moottoroitu verho liukuu silkinpehmeästi kiskollaan. Sopii täydellisesti

Lisätiedot

TAVARANKÄSITTELY TAVARANKÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA

TAVARANKÄSITTELY TAVARANKÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA TAVARANKÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA Uudet tavarankäsittelyyn liittyvät tuotteemme tulevat helpottamaan työtä entisestään. Tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja ammattimaiseen tavarankäsittelyyn.

Lisätiedot

Isola seinäjärjestelmä

Isola seinäjärjestelmä Isola seinäjärjestelmä Sokkelin tiivistyskaista, runkoside, tuulensuoja, hiirilista Tammikuu 2003 Ja talosi voi hyvin Isola seinäjärjestelmä on toimiv Se pitää tuulta ja läpäisee vesih Sokkelin tiivistyskaista

Lisätiedot

Marrow - mainosteltta

Marrow - mainosteltta Brändätyt teltat Marrow - mainosteltta Marrow mainosteltat ovat erinomainen valinta kun tarvitset brändisi näköistä nopeasti pystytettävää telttaa. Älä tyydy pelkkään logopainettuun teltan, kun samalla

Lisätiedot

Käsivarsi- ja hartiaortoosit. www.camp.fi

Käsivarsi- ja hartiaortoosit. www.camp.fi www.camp.fi Kyynär- ja kantapääsuoja Heelbo Elastinen sukka, jonka geelilevy suojaa kyynärpään ihoa ja ehkäisee hankaumien syntymistä. Tuotenro. Väri Koko Mitta Pakkaus 53600 Keltainen Small 15-20 cm Pari

Lisätiedot

LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA

LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA Spandeckkävelysillat ja -työtasojärjestelmät LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA SPANDECK Spandeck on kevyt, alumiinista valmistettu kävelysilta, työtaso ja telinejärjestelmä, kaikki samassa tuotteessa.

Lisätiedot

Kostean tilan vedenkestävät avaukset

Kostean tilan vedenkestävät avaukset Kostean tilan vedenkestävät avaukset Valoisat ratkaisut kodin kaikkiin kosteisiin tiloihin. FP-Tuotteiden laajasta valikoimasta löydät oikeanlaiset ovet ja seinät kodin märkätiloihin. Ne suojaavat, avartavat

Lisätiedot

HAVAITSET KAIKEN 2014

HAVAITSET KAIKEN 2014 Inspired by comfort HAVAITSET KAIKEN 2014 UUTTA WAECO PerfectView REC 400 Videotallennin jopa 4 kameran kuvan samanaikaiseen tallennukseen. PERUUTUSKAMERAT KUORMA-AUTOIHIN, PAKETTIAUTOIHIN, MAATALOUS-

Lisätiedot

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori.

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo on veneilijän tulevaisuutta. Perämoottori, joka menestyy sitä paremmin, mitä tiukemmaksi ympäristömääräykset käyvät. Markkinoiden tehokkaimmat

Lisätiedot

Pikarullaovi Albany RR200. ASSA ABLOY Entrance Systems

Pikarullaovi Albany RR200. ASSA ABLOY Entrance Systems Pikarullaovi Albany RR200 ASSA ABLOY Entrance Systems Pikarullaovi Albany RR200 Albany RR200 -pikarullaovi on kekseliäillä sivujohteilla varustettu ovi yleiskäyttöön sisätiloissa. PVC-kangas vetoketjujärjestelmällä

Lisätiedot

Saas Instruments Oy:n highline LED tuoteperhe on laadukas ammattilaistason valaisinsarja sekä valon että asennettavuuden osalta.

Saas Instruments Oy:n highline LED tuoteperhe on laadukas ammattilaistason valaisinsarja sekä valon että asennettavuuden osalta. 2 LED-paketit 3 Saas Instruments Oy:n highline LED tuoteperhe on laadukas ammattilaistason valaisinsarja sekä valon että asennettavuuden osalta. Highline paketit sisältävät kaiken tarvittavan: valaisimet,

Lisätiedot

Lue tämä käyttöohje turvallisuusohjeineen huolellisesti ja tarkista, että ramppi on moitteeton ennen quick2go rampin käyttöönottoa.

Lue tämä käyttöohje turvallisuusohjeineen huolellisesti ja tarkista, että ramppi on moitteeton ennen quick2go rampin käyttöönottoa. Lue tämä käyttöohje turvallisuusohjeineen huolellisesti ja tarkista, että ramppi on moitteeton ennen quick2go rampin käyttöönottoa. KÄYTTÖTARKOITUS quick2go alumiiniramppi mahdollistaa esteettömän kulun

Lisätiedot

CONSTANT FINESS SUNFLEX

CONSTANT FINESS SUNFLEX Tamar terassimarkiisien asennus ja käyttöohje CONSTNT FINESS SUNFLEX 4 5 6 Markiisin osat ja mitat Kiinnikkeiden sijoittelu Kaltevuuden säätö Nivelvarsien säätö samaan tasoon Käyttö ja hoito www.tamar.fi

Lisätiedot

OSA MATERIAALI HUOMAUTUS. Etulevy Rei'itetty sinkitty teräslevy Vaihtoehtona ruostumaton teräs AISI 316

OSA MATERIAALI HUOMAUTUS. Etulevy Rei'itetty sinkitty teräslevy Vaihtoehtona ruostumaton teräs AISI 316 AFQ Piennopeustuloilmalaite Pieninopeuksinen ilmasuihku suuntautuu vaakasuoraan lattiatasossa. Asennus nurkkaan;virtauskuvio 90 asteen kulmassa. Irrotettava etulevy ja metallinen sisärakenne mahdollistavat

Lisätiedot

ARCA seinäkaappi UUTUUS. Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla. Suojaa vaativissa olosuhteissa

ARCA seinäkaappi UUTUUS. Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla. Suojaa vaativissa olosuhteissa ARCA seinäkaappi UUTUUS Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla Suojaa vaativissa olosuhteissa -40 C UUSI Fibox ARCA Fibox ARCA - ruostumattomat sähkökaapit erityisen

Lisätiedot

Käyttötarkoitus. Mallit. Toimituksen sisältö. Korkeuden säätökahvat

Käyttötarkoitus. Mallit. Toimituksen sisältö. Korkeuden säätökahvat R Rollaattorin osat 1 Kahva 2 Korkeussäädettävä kahvan tanko 3 Jarru 4 Kahvan korkeuden säätövipu 5 Takapyörä 6 Runko 7 Etupyörä 8 Kori 9 Istuin 10 Tarjotin 11 Jarruvaijeri 12 Kepinpidike 2 Käyttötarkoitus

Lisätiedot

cover 52 HALOGEENI ALASVALOT

cover 52 HALOGEENI ALASVALOT HALOGEENI ALASVALOT Halogeenivalonlähde voi monessa tapauksessa korvata hehkulampun ja samalla saat enemmän valoa ja pidemmän eliniän. Pidempi elinikä tarkoittaa myös alhaisempia huoltokustannuksia. Yksi

Lisätiedot

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet Yleistutkimuspöytä 7300 Tutkimuspöytä 7300 soveltuu perustutkimuspöydäksi. Tutkimustason korkeus on 75 cm. Tutkimustason pääosa on kaasujousella portaattomasti säädettävissä.

Lisätiedot

Koneturvaovi Albany RP300. ASSA ABLOY Entrance Systems

Koneturvaovi Albany RP300. ASSA ABLOY Entrance Systems Koneturvaovi Albany RP300 ASSA ABLOY Entrance Systems Albany RP300 Avautuu ja sulkeutuu nopeasti, joten käyttöjaksoja voi olla jopa 5 minuutissa. Toimii luotettavasti myös oltuaan raskaassa käytössä vuosikausia.

Lisätiedot

B-179-KB 0117 SE KITCHEN BOARD

B-179-KB 0117 SE KITCHEN BOARD B-179-KB 0117 SE KITCHEN BOARD 1 Uusi keittiö yhdessä iltapäivässä! Kitchen Board Keittiön välitilalevy Ei voisi olla helpompaa! Työpöydän ja yläkaappien väliseen tilaan asennettavilla välitilanlevyillä

Lisätiedot

Delux vasikkatalon sivuovi asennusosineen Ei sovi Pro II ja Deluxe II malleihin

Delux vasikkatalon sivuovi asennusosineen Ei sovi Pro II ja Deluxe II malleihin Tarvikkeet 10 litran tukeva muovisanko Saatavissa mustana ja valkoisena. Kahden sangon pidike vasikkataloon Pulverimaalattu ruostumisen estämiseksi. Sopii Deluxe ja Deluxe II mallin vasikkataloon. Yhden

Lisätiedot

Ovensuljin TS73V DORMA. x uusilla mitoilla x lisätoiminnoilla

Ovensuljin TS73V DORMA. x uusilla mitoilla x lisätoiminnoilla Ovensuljin DORMA TS73V x uusilla mitoilla x lisätoiminnoilla DORMA TS 73 V Ovensuljin Vaivaton asentaa Suljinvoima portaattomasti säädettävissä Yksinkertainen ja nopea asennus. Testattu EN1154:n mukaan.

Lisätiedot

Hinnat ovat voimassa alkaen, vapaasti varastossamme Vantaalla, sisältäen ALV 24 %, sitoumuksetta.

Hinnat ovat voimassa alkaen, vapaasti varastossamme Vantaalla, sisältäen ALV 24 %, sitoumuksetta. MATKAILUAJONEUVO VARUSTEET HINNASTO 1/2016 Hinnat ovat voimassa 01.01.2016 alkaen, vapaasti varastossamme Vantaalla, sisältäen ALV 24 %, sitoumuksetta. Luettelon (2016 tulossa Q1/2016) tilausnumero OM

Lisätiedot

Victorius Oy 1 / 9. Hinta alv 24 % Auton korimalli. Toimituskulut. Suositushinta. alv 24 % alv 24 %

Victorius Oy 1 / 9. Hinta alv 24 % Auton korimalli. Toimituskulut. Suositushinta. alv 24 % alv 24 % Victorius Oy 1 / 9 Hinnasto 1.8.2013 LAVAKATTEET Auton korimalli Hinta alv 24 % Toimituskulut alv 24 % Suositushinta alv 24 % Ford Ranger 2012- Kuvaus Aeroklas Stylish Automalli Hinta Toim.kul. S-hinta

Lisätiedot

PALAX KLAPIKONEMALLISTO

PALAX KLAPIKONEMALLISTO COMBI M II - 3 KS 35-6 POWER 70S - 10 POWER 100S - 14 PALAX KLAPIKONEMALLISTO Yhteiset ominaisuudet Poistokuljetin Yhteinen ominaisuus kaikille koneille on nyt uudistettu 4,3 m pitkä ja 0,2 m leveä taittuva

Lisätiedot

Paljeovet niin käytännöllistä ja niin kaunista... DIN EN ISO 9001, 14001, 50001. Marleyn kanssa onnistuu.

Paljeovet niin käytännöllistä ja niin kaunista... DIN EN ISO 9001, 14001, 50001. Marleyn kanssa onnistuu. Paljeovet niin käytännöllistä ja niin kaunista... DIN EN ISO 9001, 14001, 50001 Marleyn kanssa onnistuu. Kaipaatko lisää tilaa? käytännöllistä ja tyylikästä: paljeovet tuovat lisää tilaa huoneisiin! Kääntymisalue

Lisätiedot

- Älykkäitä nostolaitteita

- Älykkäitä nostolaitteita Ergonomisia nostoapulaitteita ainutlaatuisella ohjattavuudella ja joustavalla käytettävyydellä. Quick-Lift TUOTTEET - Älykkäitä nostolaitteita Since 1912 OTA YHTEYTTÄ! (09) 221 90 530 sales@erikkila.com

Lisätiedot

Kompakti nenämaski suunniteltu sopimaan kaikille

Kompakti nenämaski suunniteltu sopimaan kaikille Kompakti nenämaski suunniteltu sopimaan kaikille Kaikki kasvot ovat erilaisia, ja uusi AirFit N20 -maskimme onkin helposti sovitettavissa useimmille. Kompakti nenämaski jättää näkökentän vapaaksi, ja maskin

Lisätiedot

Kierrekaihdinjärjestelmä Silent Gliss Silent Gliss kierrekaihtimet

Kierrekaihdinjärjestelmä Silent Gliss Silent Gliss kierrekaihtimet Kierrekaihdinjärjestelmä Silent Gliss 4860 Silent Gliss kierrekaihtimet Silent Gliss ylivoimaiset ominaisuudet Silent Gliss kierrekaihdintuoteperhe on markkinoiden kattavin ja teknisesti kehittynein.

Lisätiedot

Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon

Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon Valitse oma suosikkisi 537 vaihtoehdosta Vedinvaihtoehtoja on kaksi - kromi ja harjattu teräs. Molemmat kestävät sekä kosteutta että kulutusta. Suihku on arjen ylellisyyttä.

Lisätiedot

e xt treemisti parempi!

e xt treemisti parempi! e xt treemisti parempi! Uusi Truma Mover XT Truma Mover -vaununsiirtojärjestelmät Truma on huipputason tuote Karavaanarit ovat jo yli 15 vuoden ajan käyttäneet matkailuvaunuissaan luotettavia Mover -vaununsiirtojärjestelmiä.

Lisätiedot

OSA MATERIAALI HUOMAUTUS. Etulevy Rei'itetty sinkitty teräslevy Vaihtoehtona ruostumaton teräs AISI 316

OSA MATERIAALI HUOMAUTUS. Etulevy Rei'itetty sinkitty teräslevy Vaihtoehtona ruostumaton teräs AISI 316 AFP Piennopeustuloilmalaite Pieninopeuksinen ilmasuihku suuntautuu vaakasuoraan lattiatasossa. Virtauskuvion ollessa 180 asteen kulmassa laitteella voidaan tuoda sisään suuria ilmamääriä samalla, kun virtausnopeudet

Lisätiedot

Ullakkoportaat Seinäluukut Kattoluukut

Ullakkoportaat Seinäluukut Kattoluukut Ullakkoportaat Seinäluukut Kattoluukut Tunnettua ruotsalaista laatua MidMade-ullakkoportaiden tuotesuunnittelun lähtökohtina ovat toimivuus ja hyvä muotoilu sekä laatu, joka kestää sukupolvelta toiselle.

Lisätiedot

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K K-SARJAN VAUNUKUIVURI TALOUDELLISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun K-sarjan vaunukuivuri on edullinen, tehokas ja erittäin nopeasti käyttöönotettava lämminilmakuivuri.

Lisätiedot

DHN HEPA-suodattimella varustettu hajotin

DHN HEPA-suodattimella varustettu hajotin DHN HEPA-suodattimella varustettu hajotin Version: 16.02.2012 Radiaali- tai pyörreilmasuihku yksilöllisesti säädettävien suuttimien kautta, sopii myös poistoilmasovelluksiin. Laite voidaan asentaa kattoon

Lisätiedot

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli www.etac.com Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil on korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli,

Lisätiedot

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Hyönteisverkko Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Allergiaystävällinen verkko Onko sinulla tai jollakin perheesi jäsenellä allergioita? Luxaflex hyönteisverkko on tässä tapauksessa hyvä valinta. Olemme

Lisätiedot

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus.

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus. 1 Inspiraatio Merellä seilaava purjelaiva on spektaakkelimainen näky, joka muistuttaa ihmisen pienuudesta luonnonlakien edessä. Tämä oli suuri inspiraation lähde suunnitellessamme SPINNAKER tuolia. Tavoitteena

Lisätiedot

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN!

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! mathieu.fayat.com 02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! AZURA FLEX: viisi toimintoa kätevästi yhdessä laitteessa AZURA FLEX on 18 vuoden kokemuksen ja tuotekehityksen tulos. AZURA FLEX on paljon

Lisätiedot

Autotallinovet lamelliovet rullaovet kippiovet

Autotallinovet lamelliovet rullaovet kippiovet Autotallinovet lamelliovet rullaovet kippiovet Kätevä ratkaisu Lamelliovi asennetaan välittömästi sisääntuloaukon taakse. Koska se avautuu pystyyn juuri oikeassa kulmassa, se ei tarvitse tilaa rakennuksen

Lisätiedot

Enemmän kuin vain kylmää ilmaa. Truma-ilmastointijärjestelmät. Truma-ilmastointijärjestelmät. Uutuudet Aventa eco ja Saphir comfort RC

Enemmän kuin vain kylmää ilmaa. Truma-ilmastointijärjestelmät. Truma-ilmastointijärjestelmät. Uutuudet Aventa eco ja Saphir comfort RC Enemmän kuin vain kylmää ilmaa Truma-ilmastointijärjestelmät Aventa eco Aventa comfort compact comfort comfort RC vario Teholähde Jäähdytysteho / lämmitysteho (lämpöpumppu) Virranotto (230 V) jäähdytys

Lisätiedot