MUKAVA AURINKOSUOJA 2015

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MUKAVA AURINKOSUOJA 2015"

Transkriptio

1 INSPIRED BY COMFORT MUKAVA AURINKOSUOJA 2015 Uusi mallisto! KATTAVA MARKIISIVALIKOIMA

2 2 Markiisit DOMETIC MARKIISIT Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

3 Markiisit 3 DOMETIC PERFECTROOF / PERFECTWALL Katto- ja seinämarkiisit sekä lisävarusteet Tuotteet Sinun mukavuudeksesi Sopiva markiisi kaikkiin ajoneuvoihin Kattomarkiisit Seinämarkiisit Adapterit Markiisien lisävarusteet Markiisivalikoiman yhteenveto 34 Yhteystiedot 36 Nauti ulkoilmasta liikkuvalla terassillasi! Pöytä, muutama tuoli sekä markiisi siinä kaikki mitä tarvitset viettääksesi koko kesän ulkona. Kaiken lisäksi voit matkailuajoneuvollasi pysähtyä mitä kauneimmissa paikoissa. Muuta ajoneuvosi edessä oleva tila omaksi, liikkuvaksi terassiksi Dometic-markiisin avulla. Sen avulla voit rentoutua tunnista toiseen!

4 4 Markiisit LAATU MAKSAA ITSENSÄ TAKAISIN Erittäin vahvat nivelvarret Erittäin vankat tuet ja nivelvarret kiristävät kankaan ihanteellisesti ja tekevät markiisista tuulta kestävän. Käyttö käsin tai sähkömoottorin avulla Tukijaloilla varustettujen markiisien nopeaa ja tasaisesti toimivaa koneistoa voi käyttää käsin teleskooppikammella tai sisäänrakennetun moottorin avulla (12 V tai 230 V). Alumiiniset päädyt PR 2500, PW 1500 ja PW markiiseissa on 100 % alumiinista valmistetut päätykappaleet. Ne tekevät markiisista erityisen iskunkestävän. Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

5 Markiisit 5 Olemme tehneet paljon töitä sen eteen, että Dometic-markiisit soveltuisivat jokapäiväiseen käyttöön. Siksi ne kestävät säätä kuin säätä vuodesta toiseen. Erittäin vahvat nivelvarret ja tukijalat pitävät avatun markiisin tukevana jopa malleissa, joiden ulottuma on. Valikoimaamme kuuluu myös markiiseja, jotka eivät tarvitse tukijalkoja lainkaan. Niiden toiminnan mahdollistaa patentoitu, takoteräksinen ja kantavuudeltaan erinomainen varsiniveljärjestelmä. Osaan markiisimalleista kuuluu iskunkestävät, alumiiniset päätyosat. Korkealaatuinen, pinnoitettu markiisikangas on todella kestävä. Se on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta eikä siinä ole saumoja. Se on myös haalistumaton, UV-säteilyä kestävä, vedenkestävä, pestävä ja lahoamaton. Sen voi myös kelata sisään yhä kosteana. Kulutusta kestävä markiisikangas Korkealaatuinen, molemmin puolin kuvioitu markiisikangas on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta (ilman saumoja). Adapterit lähes kaikkiin ajoneuvoihin Oli kyseessä sitten matkailuvaunu tai matkailuauto, Dometic-markiisit sopivat niihin ajoneuvokohtaisten adapterien ansiosta. Kattavat lisävarusteet Kaikki Dometic-markiisit ovat laajennettavissa yhteensopivilla lisävarusteilla (teltta, aurinko- ja sadesuoja, LEDvalot jne.)

6 6 Markiisit Avaa markiisi ja nauti! RÄÄTÄLÖIDYT DOMETIC-MARKIISIT KATTO- TAI SEINÄKIINNITYKSELLÄ DOMETIC PERFECTWALL / PERFECTROOF Pieni tai suuri matkailuvaunu, matlailuautoauto tai retkeilyauto, seinä- tai kattomarkiisi: Dometicilla on räätälöity markiisiratkaisu kaikkiin tarpeisiin. Mukavuudenhaluiset todennäköisesti valitsevat 12 V jalattoman markiisin, joka avautuu ja sulkeutuu nappia painamalla. Käsikäyttöisiä malleja suosivat valitsevat tukijaloilla varustetun perinteisen markiisin. Valikoima kattaa 1,5 6,0 m pituiset markiisit. Niiden kankaat ja kotelon värit sopivat hyvin ajoneuvosi tyyliin. Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

7 Markiisit 7 SOPIVA MARKIISI KAIKKIIN AJONEUVOMALLEIHIN Matkailuajoneuvo Ominaisuudet Dometic markiisityyppi Matkailuauto Matkailuvaunu Retkeilyauto Pituus Ulottuma avattuna Kotelon väri Moottori KATTOKIINNITYS Dometic PerfectRoof PR 4500 // ilman tukijalkoja (katso s. 8) 2,6 5,0 m maks. 2,5 m valkoinen, hopea, antrasiitti 12 V Dometic PerfectRoof PR 2500 // tukijaloilla (katso s. 10) 3,5 6,0 m max valkoinen, hopea, antrasiitti lisävaruste Dometic PerfectRoof PR 2000 // tukijaloilla (katso s. 12) 2,65 4,0 m max 2,5 m valkoinen, hopea, antrasiitti SEINÄKIINNITYS Dometic PerfectWall PW 3500 // ilman tukijalkoja (katso s. 14) 2,57 5,0 m max 2,5 m valkoinen, hopea, antrasiitti 12 V Dometic PerfectWall PW 1750 // tukijaloilla (katso s. 16) 3,0 4,0 m max 2,5 m valkoinen, hopea lisävaruste Dometic PerfectWall PW 1500 // tukijaloilla (katso s. 18) 1,5 6,0 m max valkoinen, hopea, antrasiitti, samppanja lisävaruste Dometic PerfectWall PW 1000 // tukijaloilla (katso s. 20) 2,6 4,5 m max 2,5 m valkoinen, hopea Markiisien ja lisävarusteiden tuotenumerot löytyvät erillisestä hinnastosta.

8 8 Markiisit Kattokiinnitys Markiisit ilman tukijalkoja! 12 V KATTOMARKIISI ILMAN TUKIJALKOJA DOMETIC PERFECTROOF PR 4500 Napin painallus riittää avaamaan Dometic PerfectRoof PR markiisin. Siten voit avata sen lyhyilläkin tauoilla. Tämä markiisi ei vaadi toimiakseen tukijalkoja, sillä siinä on erittäin kestävät, patentoidut varsinivelet, jotka kannattelevat auki rullattua markiisia. Etuna on täysi liikkumisvapaus, sillä koko alue markiisin alla on käytettävissä. PR 4500 sopii lähes kaikkiin kattokiinnityksen salliviin matkailuajoneuvoihin. Se on erinomainen valinta myös pitkiin ajoneuvoihin, sillä avaaminen ja sulkeminen ei vaadi veivin pyörittämistä käsin. Lisävarusteet Light LK 120 (katso s. 32) ShadeView-varjostin (katso s. 27) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) WeatherKit-myrskysarja (katso s. 27) Sun & Rain Protect -etuosa (katso s. 30) Seinäkytkin (katso s. 27) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

9 Markiisit 9 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTROOF PR 4500 Heti käyttövalmis avaa vain kangas ja nauti Ilman tukijalkoja enemmän tilaa ja liikkumisvapautta ajoneuvon edessä Sisäänrakennettu, suuritehoinen 12 V moottori erittäin pienellä virrankulutuksella Säädettävä kallistuskulma Erittäin kestävät, patentoidut varsinivelet Kangas kiristyy heti avaamisen jälkeen Pituus max 5,0 m, ulottuma avattuna jopa 2,5 m Sisäänrakennettu tuulianturi Yhtenäinen markiisikangas Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Moottori Paino (kg) 2,60 1,75 12 V 27,5 3,12 2,25 12 V 31,0 3,69 2,50 12 V 33,8 4,04 2,50 12 V 37,0 Pituus (m) Ulottuma (m) Moottori Paino (kg) 4,77 2,50 12 V 48,5 5,04 2,50 12 V 50,5 Ilman tukijalkoja Ei aikaa vievää asennusta, enemmän tilaa ja vapautta liikkua ajoneuvon edessä. Kaukosäädin Napinpainallus riittää: varjoon auringolta hetkessä. Tuulianturi Huolehtii markiisin automaattisesta sisäänkelaamisesta tuulen voimistuessa ja suojaa siten markiisia vaurioilta Yhtenäinen asennuskisko Lisää turvallisuutta ja vakautta, helpompi asentaa. Integroitu 12 V moottori Erittäin pieni virrankulutus. Varsinivel Erittäin kestävä, patentoitu rakenne mahdollistaa markiisin vaivattoman käytön ilman tukijalkoja. Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon värit Dometic PerfectRoof PR markiisin koteloita on kolmea eri väriä. Silver Breeze Blue Breeze valkoinen hopea antrasiitti

10 10 Markiisit Kattokiinnitys Uskomattoman kevyt ja kompakti KLASSINEN KATTOMARKIISI RUNSAILLA LISÄVARUSTEILLA DOMETIC PERFECTROOF PR 2500 Kun markiisin pituus on yli 4,50 m, ei Dometic PerfectRoof PR kattomarkiisia kevyempää ja kompaktimpaa ole. Katolle asennettava kotelo ei vaikuta ajoneuvon aerodynaamisiin ominaisuuksiin. 100 % alumiinista valmistetut päätykappaleet tekevät markiisista erittäin iskunkestävän. Patentoidut salvat etupaneelin molemmilla puolilla takaavat luotettavan lukituksen ja lisäävät ajamisen turvallisuutta. Nopeaa ja tasaisesti toimivaa koneistoa käytetään teleskooppisella kammella, joka on helppo säätää sopimaan ajoneuvon eri korkeuksiin. Voit vaihtoehtoisesti valita sisäänrakennetun moottorin (230 V tai 12 V), jota voi hätätilanteissa käyttää myös käsin. Lisävarusteet CampRoom-markiisiteltta(katso s. 28) Sun & Rain Protect (katso s. 30) Nivelvarren LED-valo (katso s. 32) ShadeView-varjostin (katso s. 27) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

11 Markiisit 11 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTROOF PR 2500 Iskunkestävät alumiiniset päätyosat Patentoidut salvat etupaneelin molemmilla puolilla luotettava lukitus Korkealaatuinen markiisikangas on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta ei saumoja Tukijaloissa patentoitu Easy Lock -lukitusvipu jalat pysyvät tukevasti paikoillaan Pituudet 3,5 6,0 m; saatavissa myös :n lukitussalpa Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 3,50 2,50 / 2,75 27,0 3,75 2,50 / 2,75 28,0 4,00 2,50 / 2,75 30,0 4,50 2,50 / 2,75 33,0 Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 5,00 2,50 / 2,75 36,0 5,50 2,50 / 2,75 40,0 6,00 2,50 / 2,75 45,0 Markiisit on saatavissa myös 12 V moottorilla, 230 V moottorilla, nivelvarteen asennettavalla LED-valolla sekä :n ulottumalla. Erittäin kevyt Kevyin kattomarkiisi 4,50 m:n ja sitä pidempien markiisien luokassa. Alumiiniset päädyt Entistäkin parempi iskun- ja säänkestävyys. Teleskooppikampi Helppo käyttää kevyesti toimivaa koneistoa markiisin auki- ja kiinnirullaukseen. Nivelvarren LED-valo Luo miellyttävää tunnelmaa, mutta on myös tarpeeksi kirkas lukuvaloksi. Patentoitu Easy Lock -lukitus Tukijalkojen vaivattomaan ja turvalliseen lukitukseen. LISÄVARUSTE LISÄVARUSTE Täysin integroitu moottori Täysin sisäänrakennettu moottori ei työnny kotelon ulkopuolelle. Kaukosäätimellä varustettu 12 V tai 230 V malli. Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon värit Dometic PerfectRoof PR markiisin koteloita on kolmea eri väriä. Grey Waves Blue Waves White Sand Horizon Grey Horizon Blue valkoinen hopea antrasiitti

12 12 Markiisit Kattokiinnitys Kompakti kattomarkiisi SUOSITTU PERUSMALLI KATTOKIINNITYKSELLÄ DOMETIC PERFECTROOF PR 2000 Dometic PerfectRoof PR 2000 kevyt ja kompakti rakenne tekevät siitä ihanteellisen kattomarkiisin retkeilyautoihin sekä pieniin matkailuautoihin ja -vaunuihin. Se jopa jättää tilaa katolle muita lisävarusteita, kuten aurinkopaneeleita varten. Lisäksi se on edullinen hinnaltaan. Samalla se kuitenkin tarjoaa kaikki tärkeät Dometic ominaisuudet, kuten esimerkiksi saumattoman, korkealaatuisen markiisikankaan. Käyttö yhtenäisellä kammella. Tukijalat on pakattu siististi etupaneeliin, josta ne on helppo taittaa esille jousilukkoa käyttämällä. Laajan adapterivalikoiman ansiosta markiisi sopii lähes kaikkiin ajoneuvomalleihin. Lisävarusteet CampRoom (katso s. 28) Sun & Rain Protect (katso s. 30) ShadeView-varjostin (katso s. 27) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) LED-valo (katso s. 32) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

13 Markiisit 13 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTROOF PR 2000 Kevyt ja kompakti rakenne Ihanteellinen retkeilyautoihin sekä pieniin matkailuautoihin ja -vaunuihin Muoviset päätyosat Korkealaatuinen markiisikangas on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta ei saumoja Tukijaloissa patentoitu Easy Lock -lukitussalpa jalat pysyvät tukevasti paikoillaan Pituus 2,65 4,0 m, ulottuma avattuna jopa 2,5 m Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 2,65 2,00 18,0 3,00 2,50 21,0 3,25 2,50 22,0 3,50 2,50 24,0 Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 3,75 2,50 27,0 4,00 2,50 28,0 Kompakti kotelo 25 % pienempi ja kompaktimpi kotelo muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin verrattuna Patentoitu Easy Lock -lukitus Tukijalkojen vaivattomaan ja turvalliseen lukitukseen. Edullinen hinta & korkea laatu Kaikki tärkeät Dometic-ominaisuudet kilpailukykyisillä hinnoilla! Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon värit Dometic PerfectRoof PR markiisin koteloita on kolmea eri väriä. Grey Waves Horizon Grey Horizon Blue valkoinen hopea antrasiitti

14 14 Markiisit Seinäkiinnitys Markiisit ilman tukijalkoja! 12 V SEINÄMARKIISI ILMAN TUKIJALKOJA DOMETIC PERFECTWALL PW 3500 Sähkötoiminen seinämarkiisi liukuu ulos heti kun auringon ensimmäiset säteet ilmestyvät. Ja kun jatkat matkaa lyhyen tauon jälkeen, kelautuu se takaisin sisään. Molempiin toimintoihin riittää pelkkä napinpainallus. Dometic PerfectWall PW 3500 voi jättää toviksi myös ilman valvontaa, sillä kun tuuli alkaa puhaltaa, markiisi kelautuu automaattisesti sisään integroidun tuulianturinsa ansiosta. Sisarmallinsa PerfectRoof PR kattomarkiisin tavoin, tässä mallissa ei ole tukijalkoja. Koko alue markiisin alla on käytettävissä. Lisävarusteet MyRoom-markiisiteltta (katso s. 26) Sun & Rain Protect (katso s. 30) Seinäkytkin (katso s. 27) LED-valo (katso s. 32) ShadeView-varjostin (katso s. 27) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) WeatherKit-myrskysarja (katso s. 27) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

15 Markiisit 15 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTWALL PW 3500 Heti käyttövalmis avaa vain kangas ja nauti Ilman häiritseviä tukijalkoja enemmän tilaa ja liikkumisvapautta ajoneuvon edessä Sisäänrakennettu, tehokas 12 V moottori erittäin pienellä virrankulutuksella Säädettävä kallistuskulma Erittäin kestävät, patentoidut varsinivelet Pituus max 5,0 m, ulottuma avattuna jopa 2,5 m Sisäänrakennettu tuulianturi Yhtenäinen markiisikangas - ei saumoja Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Moottori Paino (kg) 2,57 1,75 12 V 24,5 3,09 2,25 12 V 27,5 3,51 2,50 12 V 28,8 4,01 2,50 12 V 32,6 Pituus (m) Ulottuma (m) Moottori Paino (kg) 4,74 2,50 12 V 43,3 5,01 2,50 12 V 45,7 Ilman tukijalkoja Ei aikaa vievää asennusta, enemmän tilaa ja vapautta liikkua ajoneuvon edessä. Kaukosäädin Napinpainallus riittää: varjoon auringolta hetkessä. Tuulianturi Huolehtii markiisin automaattisesta sisäänkelautumisesta tuulen voimistuessa ja suojaa täten markiisia vaurioilta. Yhtenäinen asennuskisko Lisää turvallisuutta ja vakautta, helpompi asentaa. Sisäänrakennettu 12 V moottori Erittäin pieni virrankulutus. Varsinivel Erittäin kestävä, mahdollistaa vaivattoman käytön ilman tukijalkoja. Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon värit Dometic PerfectWall PW markiisin koteloita on kolmea eri väriä. Silver Breeze Blue Breeze valkoinen hopea antrasiitti

16 16 Markiisit Seinäkiinnitys 1,2 m Ainutlaatuinen: rullaverho etupaneelissa SEINÄMARKIISI INTEGROIDULLA RULLAVERHOLLA DOMETIC PERFECTWALL PW 1750 Mitä tehdä, kun aurinko paistaa matalalta juuri horisontin yllä, tai kun tuuli tai sade uhkaa pilata mukavan hetken markiisin alla? Vedä alas rullaverho joka on täysin integroitu klassisen Dometic PerfectWall PW seinämarkiisin etupaneeliin ja nauti elämästä. Käsikäyttöinen rullaverho on väriltään harmaa eikä sen kankaasta näy läpi. Verhon voi laskea mille tahansa korkeudelle. Verhon alareuna kiinnitetään markiisin tukijalkoihin tai maahan. Lisävarusteet CampRoom-markiisiteltta (katso s. 28) Sun & Rain Protect (katso s. 30) LED-valo (katso s. 32) ShadeView-varjostin (katso s. 27) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

17 Markiisit 17 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTWALL PW 1750 Etupaneeliin integroitu rullaverho Iskunkestävät alumiiniset päätyosat Automaattisesti liikettä tasaava etupaneeli, markiisi kelautuu sisään ja ulos pehmeästi ja hiljaisesti Korkealaatuinen markiisikangas on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta ei saumoja Tukijaloissa patentoitu Easy Lock -lukitussalpa Teleskooppikampi Automaattinen etupaneelin kallistus Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Moottori (lisävaruste) Paino (kg) 3,00 2,50 12 V 26,0 3,50 2,50 12 V 30,0 4,00 2,50 12 V 33,0 Integroitu rullaverho Rullaverho on rakennettu etupaneelin sisään, joten se on aina mukana sitä ei tarvitse pakata eikä asentaa. Joustava käyttää ja asettaa, automaattinen sisäänrullaus. Teleskooppikampi Kevyesti toimivan kelausvaihteiston käsikäyttöön. Alumiiniset päädyt Entistäkin parempi iskun- ja säänkestävyys. Automaattinen etupaneelin kallistus Kätevä ja helppo pääsy tukijaloille. Patentoitu Easy Lock -lukitus Tukijalkojen vaivattomaan ja turvalliseen lukitukseen. LISÄVARUSTE Täysin integroitu moottori Täysin sisäänrakennettu moottori ei työnny kotelon ulkopuolelle. Kaukosäätimellä varustettu 12 V tai 230 V malli. Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon väri Dometic PerfectWall PW markiisin koteloita on kahta eri väriä. Horizon Grey Horizon Blue valkoinen hopea

18 18 Markiisit Seinäkiinnitys Saatavissa 6 m pituuteen saakka SEINÄMARKIISIEN KLASSIKKO MYÖS HYVIN SUURIIN AJONEUVOIHIN DOMETIC PERFECTWALL PW 1500 Dometic PerfectWall PW 1500 on saatavana 1,5 6,0 m:n pituisena, joten se sopii laajaan valikoimaan eripituisia ajoneuvoja. Markiisin pituudesta riippumatta se on tehty samaan kotelorakenteeseen. Tämä pienentää pidempien markiisien ( > 4,0 m) suhteellista painoa huomattavasti. Yksityiskohdat, kuten 100 % alumiinista valmistetut päätykappaleet, kertovat PW 1500:n korkeasta laatutasosta ja takaavat pitkän käyttöiän. Automaattisesti säätyvän etupaneelin ansiosta markiisi kelautuu sisään ja ulos pehmeästi ja hiljaisesti. Markiisi avataan ja suljetaan teleskooppikammella. Voit vaihtoehtoisesti valita integroidun moottorin (230 V tai 12 V), jota voi hätätilanteissa käyttää myös käsin. Lisävarusteet CampRoom-markiisiteltta (katso s. 28) Sun & Rain Protect (katso s. 30) LED-valo (katso s. 32) ShadeView-varjostin (katso s. 27) Rollo + (katso s. 33) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

19 Markiisit 19 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTWALL PW 1500 Iskunkestävät alumiiniset päätyosat Patentoidut salvat etupaneelin molemmilla puolilla luotettava lukitus Automaattisesti säätyvä etupaneeli, markiisi kelautuu sisään ja ulos pehmeästi ja hiljaisesti Korkealaatuinen markiisikangas on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta ei saumoja Tukijaloissa patentoitu Easy Lock -lukitusvipu Sama kotelorakenne 1,5 6,0 m:n pituuksille. Yli 3,5 m:n mallit saatavissa myös :n ulottumalla Teleskooppikampi Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 1,50 1,00 11,0 2,60 2,00 21,0 3,00 2,50 24,0 3,50 2,50 / 2,75 27,0 4,00 2,50 / 2,75 30,0 Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 4,50 2,50 / 2,75 33,0 5,00 2,50 / 2,75 36,0 5,50 2,50 / 2,75* 39,0 6,00 2,50* / 2,75* 48,0 *saatavissa vain moottorilla varustettuna Markiisit on saatavissa myös 12 V moottorilla, 230 V moottorilla, nivelvarteen asennettavalla LED-valolla sekä vähintään 3,5 m pitkät mallit :n ulottumalla. Erittäin kevyt Merkittävää painonsäästöä yli 4,0 m malleissa. Alumiiniset päädyt Entistäkin parempi iskun- ja säänkestävyys. Teleskooppikampi Kevyesti toimivan kelausvaihteen käsikäyttöön. Nivelvarren LED-valo Luo miellyttävää tunnelmaa, mutta on myös tarpeeksi kirkas lukuvaloksi. Patentoitu Easy Lock -lukitus Tukijalkojen vaivattomaan ja turvalliseen lukitukseen. LISÄVARUSTE LISÄVARUSTE Täysin integroitu moottori Täysin sisäänrakennettu moottori ei työnny kotelon ulkopuolelle. Kaukosäätimellä varustettu 12 V tai 230 V malli. Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon värit Dometic PerfectWall PW markiisin koteloita on viittä eri väriä. Grey Waves Blue Waves White Sand Horizon Grey Horizon Blue valkoinen hopea antrasiitti opaali samppanja

20 20 Markiisit Seinäkiinnitys Edullinen & laadukas KESTÄVÄ JA EDULLINEN SEINÄMARKIISI DOMETIC PERFECTWALL PW 1000 Vastinetta rahalle: Dometic Perfect Wall PW markiisit tarjoavat kaikki tärkeät Dometic-ominaisuudet edulliseen hintaan. Jälleen kerran tarjoamme vahvan, yhtenäisestä kappaleesta valmistetun, saumattoman markiisikankaan; etupaneelin, jonka kallistuskulma mukautuu automaattisesti sekä helppokäyttöiset tukijalat, jotka pysyvät tukevasti paikoillaan patentoidun Easy Lock -lukitussalvan ansiosta. Seinämarkiisit kelautuvat pehmeästi sisään ja ulos ja niitä liikutetaan kiinteällä kammella. Markiisit voidaan sovittaa erilaisiin ajoneuvoihin tähän tarkoitukseen suunniteltujen adapterien avulla. Lisävarusteet CampRoom-markiisiteltta (katso s. 28) Sun & Rain Protect (katso s. 30) LED-valo (katso s. 32) ShadeView-varjostin (katso s. 27) Rollo + (katso s. 33) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

21 Markiisit 21 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTWALL PW 1000 Kompakti markiisikotelo Muoviset päätyosat Pituudet 2,6 4,5 m Automaattisesti säätyvä etupaneeli, markiisi kelautuu sisään ja ulos pehmeästi ja hiljaisesti Korkealaatuinen markiisikangas on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta ei saumoja Tukijaloissa patentoitu Easy Lock -lukitussalpa jalat pysyvät tukevasti paikoillaan Kiinteä kampi Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 2,60 2,00 20,0 3,00 2,50 23,0 3,50 2,50 26,0 4,00 2,50 28,0 Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 4,50 2,50 32,0 Patentoitu Easy Lock -lukitus Tukijalkojen vaivattomaan ja turvalliseen lukitukseen. Automaattinen etupaneelin kallistus Kätevä ja helppo pääsy tukijaloille. Edullinen & korkealaatuinen Kaikki tärkeät Dometic-ominaisuudet kilpailukykyiseen hintaan! VESITIIVIIT SAUMAT Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon värit Dometic PerfectWall PW markiisin koteloita on kahta eri väriä. Grey Waves Horizon Grey Horizon Blue valkoinen hopea

22 22 Markiisiadapterit AJONEUVOKOHTAISET ADAPTERIT Dometic-markiisit sopivat (lähes) kaikkiin matkailuajoneuvoihin! Ajoneuvon seinät ja katto ovat yksilöllisiä muotoiluelementtejä. Ne ovat muodoiltaan erilaisia tasaisia, kaarevia jne. Kattavan lisävarustevalikoimansa avulla Dometic pitää huolen siitä, että asennustulos on moitteeton, ja että ajoneuvo sekä markiisi sopivat täydellisesti yhteen. Dometic markiisiadapterit - kattomarkiisit PerfectRoof Hymer SX Laika Kreos 05, Carthago Chic Ducato, Jumper, Boxer (one piece) Esterel Caravan Sprinter, Crafter Master, Movano < 2011 LMC, TEC Master, Movano > 2011 Dometic markiisiadapterit - kattomarkiisi PerfectRoof 4500 Ducato, Jumper, Boxer, H2 Sprinter, Crafter H2 Master, Movano, NV400 H2 Carthago C-Line Laika Kreos Caravan universal Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

23 Markiisiadapterit 23 Dometic markiisiadapterit - seinämarkiisit PerfectWall Flat Adapter Eura Mobil Hymer Camp Hymer Van, B2 Laika Ecovip Rapido 2007, 8, 9 Bürstner Square, Hobby Knaus C-Liner Dethleffs Globebus Chausson, Arca Laika Rexosline Bürstner round Luxe Caravan Rail Ducato H2 Roofrail Ducato H3, Le Voyageur Dometic markiisiadapterit - seinämarkiisi PerfectWall 3500 Yksiosainen asennuskisko sisältäen kiinnikkeet merkkeihin: Hymer, Eura, Mobil ja Rapido

24 24 Markiisien lisävarusteet DOMETIC-MARKIISIEN LISÄVARUSTEET PIENIÄ YKSITYISKOHTIA, JOTKA TEKEVÄT SUUREN ERON Markiisien lisävarusteet kaikkiin tukijalattomiin Dometic-markiiseihin Dometic PerfectRoof PR 4500 ja PerfectWall PW 3500 MYROOM- SHADEVIEW WEATHERKIT SP 22- LIGHT LK 120 MARKIISITELTTA VIELÄKIN ENEM- MARKIISIN SIVUSEINÄ LED-VALOSARJA (S. 26) MÄN VARJOA KIRISTÄMISEEN (S. 27) (S. 32) (S. 27) (S. 27) Markiisien lisävarusteet kaikkiin tukijalallisiin Dometic-markiiseihin Dometic PerfectRoof PR 2500, PR 2000 sekä PerfectWall PW 1750, PW 1500 ja PW1000 CAMPROOM SUN & RAIN LED-VALO MUUT (S. 28) PROTECT (S. 32) LISÄVARUSTEET (S. 30) (S. 33) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

25 Markiisien lisävarusteet 25

26 26 Markiisien lisävarusteet DOMETIC-MARKIISIEN LISÄVARUSTEET Kaikkiin tukijalattomiin markiiseihin Laajennettuna yhdellä tai kahdella lisävarusteella, Dometic PerfectRoof PR 4500 ja PerfectWall PW V markiisit täyttävät yksilölliset tarpeet entistäkin paremmin. Alla luetellut lisävarusteet on suunniteltu erityisesti näihin kahteen markiisimalliin ja tilattavissa erikseen. Lisähuone matkailuautoosi! MYROOM Tekee markiisista huoneen Dometic MyRoom on kodikas "ulkoilmaolohuone", joka tarjoaa lisää tilaa ruokailuun, rentoutumiseen ja vapaa-aikaan. Se on markiisiteltta, joka sopii täydellisesti Dometic PerfectWall PW markiisiin. Patentoitu, alumiinikiskoilla varustettu kiristysjärjestelmä tekee markiisiin kiinnittämisen erityisen helpoksi. Kaikki sivuelementit, ikkunat sekä ovi voidaan rullata ylös ja sopeuttaa tilanteeseen kuin tilanteeseen. Hyttysverkot ja ikkunaverhot pitävät hyönteiset ulkona ja suojaavat samalla yksityisyyttäsi. Dometic MyRoom -telttaa on kahta eri korkeutta ja kolmea eri leveyttä. Sisältää säilytyspussin kangasosille ja tangoille. Huomio: markiisiteltta ei sovellu Dometic PerfectRoof PR markiisiin! Markiisiteltta PerfectWall PW markiisiin Dometic MyRoom Vakio (korkeus 225/250 cm) Korkea (korkeus 250/285 cm) Markiisin leveys (cm) Tuotenro Tuotenro Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

27 Markiisien lisävarusteet 27 SÄHKÖKYTKENTÄ SEINÄKYTKIN WEATHERKIT-MYRSKYSARJA Sähkökytkentäsarja Markiisin sähkökytkentäsarja. Sarjaa ei tarvita, mikäli markiisin virransyöttö ajoneuvosta on suojattu 5 A sulakkeella ja virransyöttö katkeaa, kun moottori käy. Tuotenro: Seinäkytkin Lisävaruste markiiseihin PR 4500 ja PW Toiminnot: avaus ja sulkeminen, pysäytys. Ohjelmoitava avautumisasento. Tuotenro: Markiisin kiristämiseen Pitää markiisin kireällä ja aukirullattuna myös tuulisella säällä. Ihanteellinen ratkaisu, kun et halua pitää tuulianturin käynnistämää automaattista sisäänkelausta päällä Räätälöity Dometic-markiiseille PR 4500 ja PW 3500 Tuotenro: SHADEVIEW Vieläkin enemmän varjoa Vinyylipinnoitetusta polyesterikankaasta valmistettu kevyt, läpinäkyvä ja ilmaa läpi päästävä etuseinämä. Asennetaan markiisin etupaneelin reunauraan. ShadeView // polarvalkoinen, 3 m // Tuotenro: ShadeView // polarvalkoinen, 4,5 m // Tuotenro: ShadeView // sininen, 3 m // Tuotenro: ShadeView // sininen, 4,5 m // Tuotenro: SP 22 -SIVUSEINÄ Sivuseinä Voidaan käyttää lisävarjona, mutta myös suojaamaan uteliailta katseilta, tuulelta ja sateelta Sopii katto- ja seinämarkiiseihin, joissa on 250 cm:n ulottuma ja cm:n asennuskorkeus Nopea ja helppo koota Dometic WeatherKit pakollinen! Voidaan asentaa sekä vasemmalle että oikealle puolelle Miellyttävän kevyt, korkealaatuinen materiaali Tuotenro:

28 28 Markiisien lisävarusteet DOMETIC-MARKIISIEN LISÄVARUSTEET Kaikkiin tukijalallisiin markiiseihin Dometic CampRoom luo katetun lisäalueen kaiken lisäksi erittäin nopeasti ja helposti. Sen voi pystyttää yksin ilman mitään ongelmia. Ikkunat suljetaan vetoketjujen avulla. Kaikissa ikkunoissa on valmiina hyttysverkot, PCV-ikkunat sekä verhot, joten "leirihuonetta" voi käyttää myös makuutilana. Jos ajoneuvon alapuolen peittää vakiomallisella liepeellä, tulee rakennelmasta täysin vesitiivis ja tuulta kestävä. Nopea ja helppo koota myös yksin Kaikissa ikkunoissa on valmiina hyttysverkko, ylösrullattava PVC-ikkuna (ulkopuolella) sekä verhot (sisäpuolella). Ylösrullattava ovi asennetaan aina oikealle puolelle. Kaksi ovea kuuluu vakiovarustukseen pituuden ollessa 4,50 m. Ducato-mallissa on lisäkolmio, joka tarjoaa vieläkin parempaa suojaa. Ajoneuvon alapuoli voidaan peittää vakiomallisella liepeellä (ei sisälly toimitukseen). Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

29 Markiisien lisävarusteet 29 CAMPROOM Yksinkertainen ja nopea asennus Vesitiivis ja tuulta kestävä markiisiteltta. Yksinkertainen ja nopea asennus: vain minuuttia yhdeltä henkilöltä. Teltan etuseinä vain liu'utetaan paikalleen markiisin etupaneelissa sijaitsevaan uralistaan. Sivuseinät kiinnitetään kiinnitysprofiilin avulla. Dometic CampRoom -etuosa Pituus (m) Ulottuma (m) Väri harmaa 2,60 2, ,00 2, ,25 2, ,50 2, ,75 2, ,00 2, ,50 2, Kiinnitysprofiili 5,00 2, ,50 2, ,00 2, Dometic CampRoom -sivuseinät PW A B C Patentoitu E Ulottuma (m) Korkeus (m) Väri harmaa Small 2,00 2,00 2, D Small 2,50 2,00 2, Medium 2,50 2,30 2, Large 2,50 2,60 2, X-Large 2,50 2,90 3, Dometic CampRoom -sivuseinät PR Ulottuma (m) Korkeus (m) Väri harmaa Medium 2,50 2,30 2, Large 2,50 2,60 2, A B C Kaksiosainen, synkronoidusti toimiva kiinnitysprofiili Irrotettava kiinnityslista One Step -lukitusjärjestelmä D E Uralista sivuseinien kiinnittämistä varten Markiisikangas jää tiiviisti osien väliin Fiat Ducato 2, Kiinnitysprofiilin salpaa täytyy kääntää vain neljäsosakierros. Tankoprofiilit on varustettu kumitiivisteillä, korkeutta on helppo säätää. Sivuseinä kiinnitetään tarranauhalla tukijalkoihin ja sen jälkeen etuseinään. Kulmatuki tukevoittaa telttaa.

30 30 Markiisien lisävarusteet Sun Protector -etuosa Sun Protector -sivuosa SUN & RAIN PROTECT Sopii malleihin PR 2500, PR 2000, PW 3500*, PW 1750, PW 1500 ja PW 1000 Lisäsuojaa aurinkoa, sadetta ja tuulta vastaan Sun Protector on läpinäkyvä suojakangas, joka päästää valon sisälle ja pitää lämmön ulkona. Etu- ja sivuosista on saatavana eri kokoja. Sivuosan voi asentaa sekä oikealle että vasemmalle puolelle ja sen ulottuma on 1,40 m. Rain Protector on valmistettu harmaasta, vesitiiviistä ja tuulenkestävästä PVC-materiaalista, josta ei näy läpi. Myös näistä etu- ja sivuosista on saatavana eri kokoja. Sivuosat ulottuvat maahan saakka ja niissä on panoraamaikkuna. Ne voi kiinnittää sekä vasemmalle että oikealle puolelle. Dometic SunProtect -etuosa Markiisin leveys (m) Ulottuma (m) Tuotenro 2,60 1, ,00 1, ,50 1, ,75 1, ,00 1, ,50 1, ,00 1, ,50 1, ,00 1, Dometic SunProtect -sivuosa Koko Markiisin ulottuma (m) Korkeus (m) Tuotenro Small 2,50 2,00 2, Medium 2,50 2,30 2, Large 2,50 2,60 2, X-Large 2,50 2,90 3, * Käytetään yhdessä WeatherKit-myrskysarjan kanssa (Tuotenro: ) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

Sisältö. Isabella aikaa rakkaudelle aikaa ilolle aikaa elämälle. UUTUUDET 2015 4-5 Katso vuoden uutuudet...

Sisältö. Isabella aikaa rakkaudelle aikaa ilolle aikaa elämälle. UUTUUDET 2015 4-5 Katso vuoden uutuudet... 2015 FI Sisältö UUTUUDET 2015 4-5 Katso vuoden uutuudet... VALIKOIDUT MATERIAALIT 6-7 Materiaalit // Verhot // Symbolit ARTIKKELIT 12, 20, 28 Kausipaikkalainen kahden maailman parhaat puolet Leirintäalueloma

Lisätiedot

Novo Speed Solutions Nopeita logistiikkaratkaisuja

Novo Speed Solutions Nopeita logistiikkaratkaisuja Novo Speed Solutions Nopeita logistiikkaratkaisuja Novoferm intercompanies Novoferm production site Novoferm sales office Sweden Russia Ireland Denmark Lithuania England Netherlands Poland Belgium Germany

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto

IDO Kylpyhuonekuvasto 2013 IDO Kylpyhuonekuvasto IDO tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä. Sen vuoksi pidätämme oikeuden esitteen painoon menon jälkeen tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin tuotevalikoimassa tai tuotteissa, painoteknisistä

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 2 IDO Sisältö SISÄLTÖ Historia...4 IDO suunnittelijat...6 Inspiraatio...8 IDO Smart...14 Kylpyhuoneen suunnittelu...18 Pidä huolta kylpyhuoneestasi...21 Kylpyhuonekalusteet...22

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 2 IDO Inspiraatio IDOn kylpyhuonekalusteille ja keramiikkatuotteille on myönnetty Avainlippu. IDO Inspiraatio 3 IDO on mukana arjessasi hektisistä aamuhetkistä viikonloppujen

Lisätiedot

KUVASTO 2015 / 2016. Unelmasi. Työkalumme.

KUVASTO 2015 / 2016. Unelmasi. Työkalumme. KUVASTO 2015 / 2016 Unelmasi. Työkalumme. Suomessa vuodesta 1993 toiminut K.A.Rasmussen Oy kuuluu Pohjoismaiden suurimpaan jalometalliyritykseen, Norjalaiseen vuonna 1872 perustettuun K.A.Rasmussen-konserniin.

Lisätiedot

volvo www.volvocars.fi

volvo www.volvocars.fi volvo www.volvocars.fi Tämä on joka suhteessa ylellinen ajoneuvo, joka lupaa paljon muutakin kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykäs ja vahva juuri

Lisätiedot

WarmUp. Tuoteluettelo 2014

WarmUp. Tuoteluettelo 2014 WarmUp Tuoteluettelo 2014 LUETTELON SISÄLTÄMIEN TUOTTEIDEN KÄYTTÖKOHTEET: Esittely - Sisällysluettelo Esittely 4 Tukitoiminnot 4 Link 6 WarmUp 9 Järjestelmäkuvaus 10 Tuotteet 8 WarmUp Link Security ja

Lisätiedot

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia.

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Lataa nyt uuden Actrosin ipad-sovellus. Koe uusi Actros elävänä. Uuden sovelluksen avulla saat lisätietoa kaukoliikenteen uudesta ulottuvuudesta jännittävien videoiden

Lisätiedot

Mukavamman mökkielämän puolesta!

Mukavamman mökkielämän puolesta! TUOTELUETTELO 2015 / 2016 ï $XULQNRSDQHHOLM UMHVWHOP W ï.ddvxodlwwhhw ï 2PD9RLPDODUDWNDLVXW ï 0 NNLN \P O W ï 9 M NDDSLW ï 0 NLQ O PPLW\V Mukavamman mökkielämän puolesta! Sisällysluettelo 5 ENERGIA 8 15

Lisätiedot

APPLEN SERTIFIOIMA, PAREMPI LAATU

APPLEN SERTIFIOIMA, PAREMPI LAATU 205 TERVETULOA Käsissäsi on uusi 205 talvikauden luettelomme, joka esittelee huolellisesti valikoidun malliston. Olemme valinneet toiminnallisia tuotteita, joita on hauska käyttää ja saada lahjaksi. Nämä

Lisätiedot

NIBE Maalämpö LÄMPÖPUMPPUJEN UUSI SUKUPOLVI NIBE-MAALÄMPÖ 1

NIBE Maalämpö LÄMPÖPUMPPUJEN UUSI SUKUPOLVI NIBE-MAALÄMPÖ 1 NIBE Maalämpö LÄMPÖPUMPPUJEN UUSI SUKUPOLVI NIBE-MAALÄMPÖ 1 2 NIBE-MAALÄMPÖ + AURINGON LÄMPÖÄ MAASSA VALTAVA ENERGIAVARASTO, JOKA VAIN ODOTTAA HYÖDYNTÄMISTÄÄN. Mitä näet katsoessasi ulos ikkunasta? Kadun?

Lisätiedot

3 vuoden takuu ja valinnainen jatkoturva 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu. 3 vuoden maalitakuu Huoltoväli 30 000 km

3 vuoden takuu ja valinnainen jatkoturva 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu. 3 vuoden maalitakuu Huoltoväli 30 000 km NISSAN NV200 Johdanto Muotoilu Sisustus Muunneltavuus Tavaratila Suorituskyky NV200 Kylmäauto Turvallisuus Lisävarusteet ja mitat Viimeistely ja vaihtoehdot Tulosta Sulje 1 3 vuoden takuu ja valinnainen

Lisätiedot

SW ENERGIA OY TUOTELUETTELO 2013/2014. Tykistökatu 4 D 20520 Turku Puh. 010 666 7696. info@swenergia.fi www.swenergia.fi. SW Energia Oy 2013-2014

SW ENERGIA OY TUOTELUETTELO 2013/2014. Tykistökatu 4 D 20520 Turku Puh. 010 666 7696. info@swenergia.fi www.swenergia.fi. SW Energia Oy 2013-2014 SW ENERGIA OY Tykistökatu 4 D 20520 Turku Puh. 010 666 7696 info@swenergia.fi www.swenergia.fi TUOTELUETTELO 2013/2014 SW Energia Oy 2013-2014 Sisällysluettelo SW ENERGIA 5 ENERGIA 8 Aurinkopaneelijärjestelmät

Lisätiedot

Onnittelut uuden HOBBY-asuntovaunun hankinnasta! Toivomme sen olevan sinulle hyvä matkakumppani vuoden parhaimpina päivinä.

Onnittelut uuden HOBBY-asuntovaunun hankinnasta! Toivomme sen olevan sinulle hyvä matkakumppani vuoden parhaimpina päivinä. Hyvä matkailuvaunuilija, Onnittelut uuden HOBBY-asuntovaunun hankinnasta! Toivomme sen olevan sinulle hyvä matkakumppani vuoden parhaimpina päivinä. Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje huolellisesti läpi,

Lisätiedot

PUUNTYÖSTÖKONEET JO YLI MILJOONA AMMATTILAISTA KAIKKIALLA MAAILMASSA LUOTTAA METABON SAHOIHIN

PUUNTYÖSTÖKONEET JO YLI MILJOONA AMMATTILAISTA KAIKKIALLA MAAILMASSA LUOTTAA METABON SAHOIHIN PUUNTYÖSTÖKONEET JO YLI MILJOONA AMMATTILAISTA KAIKKIALLA MAAILMASSA LUOTTAA METABON SAHOIHIN Samantekevää, millaista puuta sinun on työstettävä: Metabon valikoimasta löytyy oikea saha kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Lisätiedot

Ihana ja energiaa säästävä lattialämmitys! lattialämmitys kuvasto

Ihana ja energiaa säästävä lattialämmitys! lattialämmitys kuvasto Ihana ja energiaa säästävä lattialämmitys! lattialämmitys kuvasto 1 2 Merkitsemme eniten energiaa säästävät tuotteemme perhossymbolilla. sisällysluettelo 05 / 06 / 08 / 10 / 12 / 14 / 16 / LÄMPÖÄ, JOKA

Lisätiedot

SISUSTUSkuvasto. Raikkaita ja rohkeita valintoja tapetointiin. Piristä huonetta maalaamalla erilaisia pintoja. Tyylikkäät kodinkoneet keittiöön

SISUSTUSkuvasto. Raikkaita ja rohkeita valintoja tapetointiin. Piristä huonetta maalaamalla erilaisia pintoja. Tyylikkäät kodinkoneet keittiöön SISUSTUSkuvasto 2010 www.agrimarket.fi Raikkaita ja rohkeita valintoja tapetointiin 6 14 44 Piristä huonetta maalaamalla erilaisia pintoja Tyylikkäät kodinkoneet keittiöön Rautakauppa Asiakasomistajan

Lisätiedot

Mennään mökille Hanakoiden kautta!

Mennään mökille Hanakoiden kautta! 2 / 2 0 1 0 J O T T A K O T I T O I M I S I Tarjoukset voimassa 31.07.2010 saakka tai niin kauan, kuin tavaraa riittää. Mennään mökille Hanakoiden kautta! Ratkaisut jätevesihuoltoon Uusia ideoita kylpyhuoneeseen

Lisätiedot

Harald Striewski omistaja

Harald Striewski omistaja d e l u x e e x c e l l e n t p r e s t i g e l a v i t a 2011 2 Arvoisat karavaanarit, jo yli 43 vuoden ajan olemme valmistaneet matkailuvaunuja Fockbekissa, Saksan pohjoisosassa. Jo alusta alkaen olemme

Lisätiedot

Matkailuvaunun käyttöohie

Matkailuvaunun käyttöohie Matkailuvaunun käyttöohie Version 07/2011 FIN Hyvä karavaanari, onnittelut uuden HOBBY-asuntovaunun hankinnasta! Asiakkaidemme luottamus innostaa meitä ja velvoittaa meidät tekemään matkailuvaunuistamme

Lisätiedot

SISÄLTÖ. Tukitekniikka Suorituskyky Kuljettajan ympäristö Matkustusmukavuus

SISÄLTÖ. Tukitekniikka Suorituskyky Kuljettajan ympäristö Matkustusmukavuus VOLVO ENEMMÄN KUIN AUTO. ELÄMÄ ON TYÖTÄ, HAUSKANPITOA, HYVIÄ JA HUONOJA AJATUKSIA, LENKKEILYÄ, HILJATTAIN OSTETTUJA JOOGAMATTOJA, TULOSSA OLEVA PITKÄ VIIKONLOPPU, PAIKKA, JOSSA ET OLE KOSKAAN KÄYNYT, KASVAVIA

Lisätiedot

myreader Käyttöohje 11 Mary Muller Drive, P.O. Box 3044 Christchurch, New Zealand www.humanware.com P/N MY283 V4.0

myreader Käyttöohje 11 Mary Muller Drive, P.O. Box 3044 Christchurch, New Zealand www.humanware.com P/N MY283 V4.0 myreader Käyttöohje Copyright 2005-2006 by HumanWare Limited, Christchurch, New Zealand. kaikki oikeudet pidätetään. Tämän ohjeen osittainen kopioiminen tai jakelu tai tietokantoihin taltiointi ilman HumanWare

Lisätiedot

onnittelemme Sinua ostopäätöksestä ja toivomme, että uusi HOBBY-käyttöohje tarjoaa Sinulle aina hyvää matkaseuraa.

onnittelemme Sinua ostopäätöksestä ja toivomme, että uusi HOBBY-käyttöohje tarjoaa Sinulle aina hyvää matkaseuraa. Hyvä matkailuvaunuilija, onnittelemme Sinua ostopäätöksestä ja toivomme, että uusi HOBBY-käyttöohje tarjoaa Sinulle aina hyvää matkaseuraa. Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje huolellisesti läpi, vaikka olisitkin

Lisätiedot

HUIPPUMERKIT TIEN PÄÄLLÄ LISÄTIETOJA JA KIERTUE PAIKKA KUNNAT OSOITTEESSA BRP-TOUR.COM

HUIPPUMERKIT TIEN PÄÄLLÄ LISÄTIETOJA JA KIERTUE PAIKKA KUNNAT OSOITTEESSA BRP-TOUR.COM HUIPPUMERKIT TIEN PÄÄLLÄ LISÄTIETOJA JA KIERTUE PAIKKA KUNNAT OSOITTEESSA BRP-TOUR.COM KEVÄTTILAAJAN ETU SAAT 500 EURON ARVOSTA polttoainetta tai alkuperäisiä ajo- tai lisävarusteita, kun tilaat 2016 Lynx-

Lisätiedot

VALAISIMET, PISTORASIAT, VIRTALÄHTEET JA KYTKIMET

VALAISIMET, PISTORASIAT, VIRTALÄHTEET JA KYTKIMET Tuoteluettelo 1.3.2013 VALAISIMET, PISTORASIAT, VIRTALÄHTEET JA KYTKIMET www.lapetek.com SISÄLLYSLUETTELO SISÄLTÖ Valaisin: Lapetek Led-Vita 10 Pistorasia: Lapetek Delta PROFIILIMAISET LED-VALAISIMET,

Lisätiedot

fiksut KylpyhuoNeet tekevät tulevaisuudesta valoisamman

fiksut KylpyhuoNeet tekevät tulevaisuudesta valoisamman FIKSUMPI TULEVAISUUS INSPIROIVAT, INNOVATIIVISET JA YMPÄRISTÖÄ SÄÄSTÄVÄT KYLPYHUONEET GUSTAVSBERGILTÄ 2014 2015 UUTUUS! HYGIEENINEN HUUHTELU YKSINKERTAISEMMIN PUHDASTA FIKSUMMAN HUUHTELUN ANSIOSTA fiksut

Lisätiedot

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB Tutustu uuteen näyttelyymme! FIKSUMPI KYLPYHUONE INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2012 2013 TIE FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN KÄY GUSTAVSBERGIN AVULLA. Ollessani nuori tulokas Tukholmassa, muutin

Lisätiedot

Mittausjärjestelmiä ja vaakoja terveydenhuollon käyttöön jo vuodesta 1840

Mittausjärjestelmiä ja vaakoja terveydenhuollon käyttöön jo vuodesta 1840 Kuvasto 2013/2014 terveydenhuollon tuotteet + Mittausjärjestelmiä ja vaakoja terveydenhuollon käyttöön jo vuodesta 1840 Suomi seca finland oy Linnoitustie 4 B 02600 Espoo ٠ Suomi Puhelin 09 87 80 00 00

Lisätiedot

NIBE Maalämpö. Lämpöpumppujen uusi sukupolvi NIBE-MAALÄMPÖ 1

NIBE Maalämpö. Lämpöpumppujen uusi sukupolvi NIBE-MAALÄMPÖ 1 NIBE Maalämpö Lämpöpumppujen uusi sukupolvi NIBE-MAALÄMPÖ 1 NIBE-MAALÄMPÖ 2 + Auringon lämpöä maassa valtava energiavarasto, joka vain odottaa hyödyntämistään. Mitä näet katsoessasi ulos ikkunasta? Kadun?

Lisätiedot