MUKAVA AURINKOSUOJA 2015

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MUKAVA AURINKOSUOJA 2015"

Transkriptio

1 INSPIRED BY COMFORT MUKAVA AURINKOSUOJA 2015 Uusi mallisto! KATTAVA MARKIISIVALIKOIMA

2 2 Markiisit DOMETIC MARKIISIT Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

3 Markiisit 3 DOMETIC PERFECTROOF / PERFECTWALL Katto- ja seinämarkiisit sekä lisävarusteet Tuotteet Sinun mukavuudeksesi Sopiva markiisi kaikkiin ajoneuvoihin Kattomarkiisit Seinämarkiisit Adapterit Markiisien lisävarusteet Markiisivalikoiman yhteenveto 34 Yhteystiedot 36 Nauti ulkoilmasta liikkuvalla terassillasi! Pöytä, muutama tuoli sekä markiisi siinä kaikki mitä tarvitset viettääksesi koko kesän ulkona. Kaiken lisäksi voit matkailuajoneuvollasi pysähtyä mitä kauneimmissa paikoissa. Muuta ajoneuvosi edessä oleva tila omaksi, liikkuvaksi terassiksi Dometic-markiisin avulla. Sen avulla voit rentoutua tunnista toiseen!

4 4 Markiisit LAATU MAKSAA ITSENSÄ TAKAISIN Erittäin vahvat nivelvarret Erittäin vankat tuet ja nivelvarret kiristävät kankaan ihanteellisesti ja tekevät markiisista tuulta kestävän. Käyttö käsin tai sähkömoottorin avulla Tukijaloilla varustettujen markiisien nopeaa ja tasaisesti toimivaa koneistoa voi käyttää käsin teleskooppikammella tai sisäänrakennetun moottorin avulla (12 V tai 230 V). Alumiiniset päädyt PR 2500, PW 1500 ja PW markiiseissa on 100 % alumiinista valmistetut päätykappaleet. Ne tekevät markiisista erityisen iskunkestävän. Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

5 Markiisit 5 Olemme tehneet paljon töitä sen eteen, että Dometic-markiisit soveltuisivat jokapäiväiseen käyttöön. Siksi ne kestävät säätä kuin säätä vuodesta toiseen. Erittäin vahvat nivelvarret ja tukijalat pitävät avatun markiisin tukevana jopa malleissa, joiden ulottuma on. Valikoimaamme kuuluu myös markiiseja, jotka eivät tarvitse tukijalkoja lainkaan. Niiden toiminnan mahdollistaa patentoitu, takoteräksinen ja kantavuudeltaan erinomainen varsiniveljärjestelmä. Osaan markiisimalleista kuuluu iskunkestävät, alumiiniset päätyosat. Korkealaatuinen, pinnoitettu markiisikangas on todella kestävä. Se on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta eikä siinä ole saumoja. Se on myös haalistumaton, UV-säteilyä kestävä, vedenkestävä, pestävä ja lahoamaton. Sen voi myös kelata sisään yhä kosteana. Kulutusta kestävä markiisikangas Korkealaatuinen, molemmin puolin kuvioitu markiisikangas on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta (ilman saumoja). Adapterit lähes kaikkiin ajoneuvoihin Oli kyseessä sitten matkailuvaunu tai matkailuauto, Dometic-markiisit sopivat niihin ajoneuvokohtaisten adapterien ansiosta. Kattavat lisävarusteet Kaikki Dometic-markiisit ovat laajennettavissa yhteensopivilla lisävarusteilla (teltta, aurinko- ja sadesuoja, LEDvalot jne.)

6 6 Markiisit Avaa markiisi ja nauti! RÄÄTÄLÖIDYT DOMETIC-MARKIISIT KATTO- TAI SEINÄKIINNITYKSELLÄ DOMETIC PERFECTWALL / PERFECTROOF Pieni tai suuri matkailuvaunu, matlailuautoauto tai retkeilyauto, seinä- tai kattomarkiisi: Dometicilla on räätälöity markiisiratkaisu kaikkiin tarpeisiin. Mukavuudenhaluiset todennäköisesti valitsevat 12 V jalattoman markiisin, joka avautuu ja sulkeutuu nappia painamalla. Käsikäyttöisiä malleja suosivat valitsevat tukijaloilla varustetun perinteisen markiisin. Valikoima kattaa 1,5 6,0 m pituiset markiisit. Niiden kankaat ja kotelon värit sopivat hyvin ajoneuvosi tyyliin. Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

7 Markiisit 7 SOPIVA MARKIISI KAIKKIIN AJONEUVOMALLEIHIN Matkailuajoneuvo Ominaisuudet Dometic markiisityyppi Matkailuauto Matkailuvaunu Retkeilyauto Pituus Ulottuma avattuna Kotelon väri Moottori KATTOKIINNITYS Dometic PerfectRoof PR 4500 // ilman tukijalkoja (katso s. 8) 2,6 5,0 m maks. 2,5 m valkoinen, hopea, antrasiitti 12 V Dometic PerfectRoof PR 2500 // tukijaloilla (katso s. 10) 3,5 6,0 m max valkoinen, hopea, antrasiitti lisävaruste Dometic PerfectRoof PR 2000 // tukijaloilla (katso s. 12) 2,65 4,0 m max 2,5 m valkoinen, hopea, antrasiitti SEINÄKIINNITYS Dometic PerfectWall PW 3500 // ilman tukijalkoja (katso s. 14) 2,57 5,0 m max 2,5 m valkoinen, hopea, antrasiitti 12 V Dometic PerfectWall PW 1750 // tukijaloilla (katso s. 16) 3,0 4,0 m max 2,5 m valkoinen, hopea lisävaruste Dometic PerfectWall PW 1500 // tukijaloilla (katso s. 18) 1,5 6,0 m max valkoinen, hopea, antrasiitti, samppanja lisävaruste Dometic PerfectWall PW 1000 // tukijaloilla (katso s. 20) 2,6 4,5 m max 2,5 m valkoinen, hopea Markiisien ja lisävarusteiden tuotenumerot löytyvät erillisestä hinnastosta.

8 8 Markiisit Kattokiinnitys Markiisit ilman tukijalkoja! 12 V KATTOMARKIISI ILMAN TUKIJALKOJA DOMETIC PERFECTROOF PR 4500 Napin painallus riittää avaamaan Dometic PerfectRoof PR markiisin. Siten voit avata sen lyhyilläkin tauoilla. Tämä markiisi ei vaadi toimiakseen tukijalkoja, sillä siinä on erittäin kestävät, patentoidut varsinivelet, jotka kannattelevat auki rullattua markiisia. Etuna on täysi liikkumisvapaus, sillä koko alue markiisin alla on käytettävissä. PR 4500 sopii lähes kaikkiin kattokiinnityksen salliviin matkailuajoneuvoihin. Se on erinomainen valinta myös pitkiin ajoneuvoihin, sillä avaaminen ja sulkeminen ei vaadi veivin pyörittämistä käsin. Lisävarusteet Light LK 120 (katso s. 32) ShadeView-varjostin (katso s. 27) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) WeatherKit-myrskysarja (katso s. 27) Sun & Rain Protect -etuosa (katso s. 30) Seinäkytkin (katso s. 27) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

9 Markiisit 9 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTROOF PR 4500 Heti käyttövalmis avaa vain kangas ja nauti Ilman tukijalkoja enemmän tilaa ja liikkumisvapautta ajoneuvon edessä Sisäänrakennettu, suuritehoinen 12 V moottori erittäin pienellä virrankulutuksella Säädettävä kallistuskulma Erittäin kestävät, patentoidut varsinivelet Kangas kiristyy heti avaamisen jälkeen Pituus max 5,0 m, ulottuma avattuna jopa 2,5 m Sisäänrakennettu tuulianturi Yhtenäinen markiisikangas Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Moottori Paino (kg) 2,60 1,75 12 V 27,5 3,12 2,25 12 V 31,0 3,69 2,50 12 V 33,8 4,04 2,50 12 V 37,0 Pituus (m) Ulottuma (m) Moottori Paino (kg) 4,77 2,50 12 V 48,5 5,04 2,50 12 V 50,5 Ilman tukijalkoja Ei aikaa vievää asennusta, enemmän tilaa ja vapautta liikkua ajoneuvon edessä. Kaukosäädin Napinpainallus riittää: varjoon auringolta hetkessä. Tuulianturi Huolehtii markiisin automaattisesta sisäänkelaamisesta tuulen voimistuessa ja suojaa siten markiisia vaurioilta Yhtenäinen asennuskisko Lisää turvallisuutta ja vakautta, helpompi asentaa. Integroitu 12 V moottori Erittäin pieni virrankulutus. Varsinivel Erittäin kestävä, patentoitu rakenne mahdollistaa markiisin vaivattoman käytön ilman tukijalkoja. Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon värit Dometic PerfectRoof PR markiisin koteloita on kolmea eri väriä. Silver Breeze Blue Breeze valkoinen hopea antrasiitti

10 10 Markiisit Kattokiinnitys Uskomattoman kevyt ja kompakti KLASSINEN KATTOMARKIISI RUNSAILLA LISÄVARUSTEILLA DOMETIC PERFECTROOF PR 2500 Kun markiisin pituus on yli 4,50 m, ei Dometic PerfectRoof PR kattomarkiisia kevyempää ja kompaktimpaa ole. Katolle asennettava kotelo ei vaikuta ajoneuvon aerodynaamisiin ominaisuuksiin. 100 % alumiinista valmistetut päätykappaleet tekevät markiisista erittäin iskunkestävän. Patentoidut salvat etupaneelin molemmilla puolilla takaavat luotettavan lukituksen ja lisäävät ajamisen turvallisuutta. Nopeaa ja tasaisesti toimivaa koneistoa käytetään teleskooppisella kammella, joka on helppo säätää sopimaan ajoneuvon eri korkeuksiin. Voit vaihtoehtoisesti valita sisäänrakennetun moottorin (230 V tai 12 V), jota voi hätätilanteissa käyttää myös käsin. Lisävarusteet CampRoom-markiisiteltta(katso s. 28) Sun & Rain Protect (katso s. 30) Nivelvarren LED-valo (katso s. 32) ShadeView-varjostin (katso s. 27) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

11 Markiisit 11 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTROOF PR 2500 Iskunkestävät alumiiniset päätyosat Patentoidut salvat etupaneelin molemmilla puolilla luotettava lukitus Korkealaatuinen markiisikangas on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta ei saumoja Tukijaloissa patentoitu Easy Lock -lukitusvipu jalat pysyvät tukevasti paikoillaan Pituudet 3,5 6,0 m; saatavissa myös :n lukitussalpa Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 3,50 2,50 / 2,75 27,0 3,75 2,50 / 2,75 28,0 4,00 2,50 / 2,75 30,0 4,50 2,50 / 2,75 33,0 Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 5,00 2,50 / 2,75 36,0 5,50 2,50 / 2,75 40,0 6,00 2,50 / 2,75 45,0 Markiisit on saatavissa myös 12 V moottorilla, 230 V moottorilla, nivelvarteen asennettavalla LED-valolla sekä :n ulottumalla. Erittäin kevyt Kevyin kattomarkiisi 4,50 m:n ja sitä pidempien markiisien luokassa. Alumiiniset päädyt Entistäkin parempi iskun- ja säänkestävyys. Teleskooppikampi Helppo käyttää kevyesti toimivaa koneistoa markiisin auki- ja kiinnirullaukseen. Nivelvarren LED-valo Luo miellyttävää tunnelmaa, mutta on myös tarpeeksi kirkas lukuvaloksi. Patentoitu Easy Lock -lukitus Tukijalkojen vaivattomaan ja turvalliseen lukitukseen. LISÄVARUSTE LISÄVARUSTE Täysin integroitu moottori Täysin sisäänrakennettu moottori ei työnny kotelon ulkopuolelle. Kaukosäätimellä varustettu 12 V tai 230 V malli. Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon värit Dometic PerfectRoof PR markiisin koteloita on kolmea eri väriä. Grey Waves Blue Waves White Sand Horizon Grey Horizon Blue valkoinen hopea antrasiitti

12 12 Markiisit Kattokiinnitys Kompakti kattomarkiisi SUOSITTU PERUSMALLI KATTOKIINNITYKSELLÄ DOMETIC PERFECTROOF PR 2000 Dometic PerfectRoof PR 2000 kevyt ja kompakti rakenne tekevät siitä ihanteellisen kattomarkiisin retkeilyautoihin sekä pieniin matkailuautoihin ja -vaunuihin. Se jopa jättää tilaa katolle muita lisävarusteita, kuten aurinkopaneeleita varten. Lisäksi se on edullinen hinnaltaan. Samalla se kuitenkin tarjoaa kaikki tärkeät Dometic ominaisuudet, kuten esimerkiksi saumattoman, korkealaatuisen markiisikankaan. Käyttö yhtenäisellä kammella. Tukijalat on pakattu siististi etupaneeliin, josta ne on helppo taittaa esille jousilukkoa käyttämällä. Laajan adapterivalikoiman ansiosta markiisi sopii lähes kaikkiin ajoneuvomalleihin. Lisävarusteet CampRoom (katso s. 28) Sun & Rain Protect (katso s. 30) ShadeView-varjostin (katso s. 27) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) LED-valo (katso s. 32) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

13 Markiisit 13 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTROOF PR 2000 Kevyt ja kompakti rakenne Ihanteellinen retkeilyautoihin sekä pieniin matkailuautoihin ja -vaunuihin Muoviset päätyosat Korkealaatuinen markiisikangas on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta ei saumoja Tukijaloissa patentoitu Easy Lock -lukitussalpa jalat pysyvät tukevasti paikoillaan Pituus 2,65 4,0 m, ulottuma avattuna jopa 2,5 m Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 2,65 2,00 18,0 3,00 2,50 21,0 3,25 2,50 22,0 3,50 2,50 24,0 Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 3,75 2,50 27,0 4,00 2,50 28,0 Kompakti kotelo 25 % pienempi ja kompaktimpi kotelo muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin verrattuna Patentoitu Easy Lock -lukitus Tukijalkojen vaivattomaan ja turvalliseen lukitukseen. Edullinen hinta & korkea laatu Kaikki tärkeät Dometic-ominaisuudet kilpailukykyisillä hinnoilla! Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon värit Dometic PerfectRoof PR markiisin koteloita on kolmea eri väriä. Grey Waves Horizon Grey Horizon Blue valkoinen hopea antrasiitti

14 14 Markiisit Seinäkiinnitys Markiisit ilman tukijalkoja! 12 V SEINÄMARKIISI ILMAN TUKIJALKOJA DOMETIC PERFECTWALL PW 3500 Sähkötoiminen seinämarkiisi liukuu ulos heti kun auringon ensimmäiset säteet ilmestyvät. Ja kun jatkat matkaa lyhyen tauon jälkeen, kelautuu se takaisin sisään. Molempiin toimintoihin riittää pelkkä napinpainallus. Dometic PerfectWall PW 3500 voi jättää toviksi myös ilman valvontaa, sillä kun tuuli alkaa puhaltaa, markiisi kelautuu automaattisesti sisään integroidun tuulianturinsa ansiosta. Sisarmallinsa PerfectRoof PR kattomarkiisin tavoin, tässä mallissa ei ole tukijalkoja. Koko alue markiisin alla on käytettävissä. Lisävarusteet MyRoom-markiisiteltta (katso s. 26) Sun & Rain Protect (katso s. 30) Seinäkytkin (katso s. 27) LED-valo (katso s. 32) ShadeView-varjostin (katso s. 27) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) WeatherKit-myrskysarja (katso s. 27) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

15 Markiisit 15 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTWALL PW 3500 Heti käyttövalmis avaa vain kangas ja nauti Ilman häiritseviä tukijalkoja enemmän tilaa ja liikkumisvapautta ajoneuvon edessä Sisäänrakennettu, tehokas 12 V moottori erittäin pienellä virrankulutuksella Säädettävä kallistuskulma Erittäin kestävät, patentoidut varsinivelet Pituus max 5,0 m, ulottuma avattuna jopa 2,5 m Sisäänrakennettu tuulianturi Yhtenäinen markiisikangas - ei saumoja Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Moottori Paino (kg) 2,57 1,75 12 V 24,5 3,09 2,25 12 V 27,5 3,51 2,50 12 V 28,8 4,01 2,50 12 V 32,6 Pituus (m) Ulottuma (m) Moottori Paino (kg) 4,74 2,50 12 V 43,3 5,01 2,50 12 V 45,7 Ilman tukijalkoja Ei aikaa vievää asennusta, enemmän tilaa ja vapautta liikkua ajoneuvon edessä. Kaukosäädin Napinpainallus riittää: varjoon auringolta hetkessä. Tuulianturi Huolehtii markiisin automaattisesta sisäänkelautumisesta tuulen voimistuessa ja suojaa täten markiisia vaurioilta. Yhtenäinen asennuskisko Lisää turvallisuutta ja vakautta, helpompi asentaa. Sisäänrakennettu 12 V moottori Erittäin pieni virrankulutus. Varsinivel Erittäin kestävä, mahdollistaa vaivattoman käytön ilman tukijalkoja. Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon värit Dometic PerfectWall PW markiisin koteloita on kolmea eri väriä. Silver Breeze Blue Breeze valkoinen hopea antrasiitti

16 16 Markiisit Seinäkiinnitys 1,2 m Ainutlaatuinen: rullaverho etupaneelissa SEINÄMARKIISI INTEGROIDULLA RULLAVERHOLLA DOMETIC PERFECTWALL PW 1750 Mitä tehdä, kun aurinko paistaa matalalta juuri horisontin yllä, tai kun tuuli tai sade uhkaa pilata mukavan hetken markiisin alla? Vedä alas rullaverho joka on täysin integroitu klassisen Dometic PerfectWall PW seinämarkiisin etupaneeliin ja nauti elämästä. Käsikäyttöinen rullaverho on väriltään harmaa eikä sen kankaasta näy läpi. Verhon voi laskea mille tahansa korkeudelle. Verhon alareuna kiinnitetään markiisin tukijalkoihin tai maahan. Lisävarusteet CampRoom-markiisiteltta (katso s. 28) Sun & Rain Protect (katso s. 30) LED-valo (katso s. 32) ShadeView-varjostin (katso s. 27) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

17 Markiisit 17 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTWALL PW 1750 Etupaneeliin integroitu rullaverho Iskunkestävät alumiiniset päätyosat Automaattisesti liikettä tasaava etupaneeli, markiisi kelautuu sisään ja ulos pehmeästi ja hiljaisesti Korkealaatuinen markiisikangas on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta ei saumoja Tukijaloissa patentoitu Easy Lock -lukitussalpa Teleskooppikampi Automaattinen etupaneelin kallistus Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Moottori (lisävaruste) Paino (kg) 3,00 2,50 12 V 26,0 3,50 2,50 12 V 30,0 4,00 2,50 12 V 33,0 Integroitu rullaverho Rullaverho on rakennettu etupaneelin sisään, joten se on aina mukana sitä ei tarvitse pakata eikä asentaa. Joustava käyttää ja asettaa, automaattinen sisäänrullaus. Teleskooppikampi Kevyesti toimivan kelausvaihteiston käsikäyttöön. Alumiiniset päädyt Entistäkin parempi iskun- ja säänkestävyys. Automaattinen etupaneelin kallistus Kätevä ja helppo pääsy tukijaloille. Patentoitu Easy Lock -lukitus Tukijalkojen vaivattomaan ja turvalliseen lukitukseen. LISÄVARUSTE Täysin integroitu moottori Täysin sisäänrakennettu moottori ei työnny kotelon ulkopuolelle. Kaukosäätimellä varustettu 12 V tai 230 V malli. Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon väri Dometic PerfectWall PW markiisin koteloita on kahta eri väriä. Horizon Grey Horizon Blue valkoinen hopea

18 18 Markiisit Seinäkiinnitys Saatavissa 6 m pituuteen saakka SEINÄMARKIISIEN KLASSIKKO MYÖS HYVIN SUURIIN AJONEUVOIHIN DOMETIC PERFECTWALL PW 1500 Dometic PerfectWall PW 1500 on saatavana 1,5 6,0 m:n pituisena, joten se sopii laajaan valikoimaan eripituisia ajoneuvoja. Markiisin pituudesta riippumatta se on tehty samaan kotelorakenteeseen. Tämä pienentää pidempien markiisien ( > 4,0 m) suhteellista painoa huomattavasti. Yksityiskohdat, kuten 100 % alumiinista valmistetut päätykappaleet, kertovat PW 1500:n korkeasta laatutasosta ja takaavat pitkän käyttöiän. Automaattisesti säätyvän etupaneelin ansiosta markiisi kelautuu sisään ja ulos pehmeästi ja hiljaisesti. Markiisi avataan ja suljetaan teleskooppikammella. Voit vaihtoehtoisesti valita integroidun moottorin (230 V tai 12 V), jota voi hätätilanteissa käyttää myös käsin. Lisävarusteet CampRoom-markiisiteltta (katso s. 28) Sun & Rain Protect (katso s. 30) LED-valo (katso s. 32) ShadeView-varjostin (katso s. 27) Rollo + (katso s. 33) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

19 Markiisit 19 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTWALL PW 1500 Iskunkestävät alumiiniset päätyosat Patentoidut salvat etupaneelin molemmilla puolilla luotettava lukitus Automaattisesti säätyvä etupaneeli, markiisi kelautuu sisään ja ulos pehmeästi ja hiljaisesti Korkealaatuinen markiisikangas on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta ei saumoja Tukijaloissa patentoitu Easy Lock -lukitusvipu Sama kotelorakenne 1,5 6,0 m:n pituuksille. Yli 3,5 m:n mallit saatavissa myös :n ulottumalla Teleskooppikampi Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 1,50 1,00 11,0 2,60 2,00 21,0 3,00 2,50 24,0 3,50 2,50 / 2,75 27,0 4,00 2,50 / 2,75 30,0 Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 4,50 2,50 / 2,75 33,0 5,00 2,50 / 2,75 36,0 5,50 2,50 / 2,75* 39,0 6,00 2,50* / 2,75* 48,0 *saatavissa vain moottorilla varustettuna Markiisit on saatavissa myös 12 V moottorilla, 230 V moottorilla, nivelvarteen asennettavalla LED-valolla sekä vähintään 3,5 m pitkät mallit :n ulottumalla. Erittäin kevyt Merkittävää painonsäästöä yli 4,0 m malleissa. Alumiiniset päädyt Entistäkin parempi iskun- ja säänkestävyys. Teleskooppikampi Kevyesti toimivan kelausvaihteen käsikäyttöön. Nivelvarren LED-valo Luo miellyttävää tunnelmaa, mutta on myös tarpeeksi kirkas lukuvaloksi. Patentoitu Easy Lock -lukitus Tukijalkojen vaivattomaan ja turvalliseen lukitukseen. LISÄVARUSTE LISÄVARUSTE Täysin integroitu moottori Täysin sisäänrakennettu moottori ei työnny kotelon ulkopuolelle. Kaukosäätimellä varustettu 12 V tai 230 V malli. Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon värit Dometic PerfectWall PW markiisin koteloita on viittä eri väriä. Grey Waves Blue Waves White Sand Horizon Grey Horizon Blue valkoinen hopea antrasiitti opaali samppanja

20 20 Markiisit Seinäkiinnitys Edullinen & laadukas KESTÄVÄ JA EDULLINEN SEINÄMARKIISI DOMETIC PERFECTWALL PW 1000 Vastinetta rahalle: Dometic Perfect Wall PW markiisit tarjoavat kaikki tärkeät Dometic-ominaisuudet edulliseen hintaan. Jälleen kerran tarjoamme vahvan, yhtenäisestä kappaleesta valmistetun, saumattoman markiisikankaan; etupaneelin, jonka kallistuskulma mukautuu automaattisesti sekä helppokäyttöiset tukijalat, jotka pysyvät tukevasti paikoillaan patentoidun Easy Lock -lukitussalvan ansiosta. Seinämarkiisit kelautuvat pehmeästi sisään ja ulos ja niitä liikutetaan kiinteällä kammella. Markiisit voidaan sovittaa erilaisiin ajoneuvoihin tähän tarkoitukseen suunniteltujen adapterien avulla. Lisävarusteet CampRoom-markiisiteltta (katso s. 28) Sun & Rain Protect (katso s. 30) LED-valo (katso s. 32) ShadeView-varjostin (katso s. 27) Rollo + (katso s. 33) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

21 Markiisit 21 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTWALL PW 1000 Kompakti markiisikotelo Muoviset päätyosat Pituudet 2,6 4,5 m Automaattisesti säätyvä etupaneeli, markiisi kelautuu sisään ja ulos pehmeästi ja hiljaisesti Korkealaatuinen markiisikangas on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta ei saumoja Tukijaloissa patentoitu Easy Lock -lukitussalpa jalat pysyvät tukevasti paikoillaan Kiinteä kampi Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 2,60 2,00 20,0 3,00 2,50 23,0 3,50 2,50 26,0 4,00 2,50 28,0 Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 4,50 2,50 32,0 Patentoitu Easy Lock -lukitus Tukijalkojen vaivattomaan ja turvalliseen lukitukseen. Automaattinen etupaneelin kallistus Kätevä ja helppo pääsy tukijaloille. Edullinen & korkealaatuinen Kaikki tärkeät Dometic-ominaisuudet kilpailukykyiseen hintaan! VESITIIVIIT SAUMAT Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon värit Dometic PerfectWall PW markiisin koteloita on kahta eri väriä. Grey Waves Horizon Grey Horizon Blue valkoinen hopea

22 22 Markiisiadapterit AJONEUVOKOHTAISET ADAPTERIT Dometic-markiisit sopivat (lähes) kaikkiin matkailuajoneuvoihin! Ajoneuvon seinät ja katto ovat yksilöllisiä muotoiluelementtejä. Ne ovat muodoiltaan erilaisia tasaisia, kaarevia jne. Kattavan lisävarustevalikoimansa avulla Dometic pitää huolen siitä, että asennustulos on moitteeton, ja että ajoneuvo sekä markiisi sopivat täydellisesti yhteen. Dometic markiisiadapterit - kattomarkiisit PerfectRoof Hymer SX Laika Kreos 05, Carthago Chic Ducato, Jumper, Boxer (one piece) Esterel Caravan Sprinter, Crafter Master, Movano < 2011 LMC, TEC Master, Movano > 2011 Dometic markiisiadapterit - kattomarkiisi PerfectRoof 4500 Ducato, Jumper, Boxer, H2 Sprinter, Crafter H2 Master, Movano, NV400 H2 Carthago C-Line Laika Kreos Caravan universal Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

23 Markiisiadapterit 23 Dometic markiisiadapterit - seinämarkiisit PerfectWall Flat Adapter Eura Mobil Hymer Camp Hymer Van, B2 Laika Ecovip Rapido 2007, 8, 9 Bürstner Square, Hobby Knaus C-Liner Dethleffs Globebus Chausson, Arca Laika Rexosline Bürstner round Luxe Caravan Rail Ducato H2 Roofrail Ducato H3, Le Voyageur Dometic markiisiadapterit - seinämarkiisi PerfectWall 3500 Yksiosainen asennuskisko sisältäen kiinnikkeet merkkeihin: Hymer, Eura, Mobil ja Rapido

24 24 Markiisien lisävarusteet DOMETIC-MARKIISIEN LISÄVARUSTEET PIENIÄ YKSITYISKOHTIA, JOTKA TEKEVÄT SUUREN ERON Markiisien lisävarusteet kaikkiin tukijalattomiin Dometic-markiiseihin Dometic PerfectRoof PR 4500 ja PerfectWall PW 3500 MYROOM- SHADEVIEW WEATHERKIT SP 22- LIGHT LK 120 MARKIISITELTTA VIELÄKIN ENEM- MARKIISIN SIVUSEINÄ LED-VALOSARJA (S. 26) MÄN VARJOA KIRISTÄMISEEN (S. 27) (S. 32) (S. 27) (S. 27) Markiisien lisävarusteet kaikkiin tukijalallisiin Dometic-markiiseihin Dometic PerfectRoof PR 2500, PR 2000 sekä PerfectWall PW 1750, PW 1500 ja PW1000 CAMPROOM SUN & RAIN LED-VALO MUUT (S. 28) PROTECT (S. 32) LISÄVARUSTEET (S. 30) (S. 33) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

25 Markiisien lisävarusteet 25

26 26 Markiisien lisävarusteet DOMETIC-MARKIISIEN LISÄVARUSTEET Kaikkiin tukijalattomiin markiiseihin Laajennettuna yhdellä tai kahdella lisävarusteella, Dometic PerfectRoof PR 4500 ja PerfectWall PW V markiisit täyttävät yksilölliset tarpeet entistäkin paremmin. Alla luetellut lisävarusteet on suunniteltu erityisesti näihin kahteen markiisimalliin ja tilattavissa erikseen. Lisähuone matkailuautoosi! MYROOM Tekee markiisista huoneen Dometic MyRoom on kodikas "ulkoilmaolohuone", joka tarjoaa lisää tilaa ruokailuun, rentoutumiseen ja vapaa-aikaan. Se on markiisiteltta, joka sopii täydellisesti Dometic PerfectWall PW markiisiin. Patentoitu, alumiinikiskoilla varustettu kiristysjärjestelmä tekee markiisiin kiinnittämisen erityisen helpoksi. Kaikki sivuelementit, ikkunat sekä ovi voidaan rullata ylös ja sopeuttaa tilanteeseen kuin tilanteeseen. Hyttysverkot ja ikkunaverhot pitävät hyönteiset ulkona ja suojaavat samalla yksityisyyttäsi. Dometic MyRoom -telttaa on kahta eri korkeutta ja kolmea eri leveyttä. Sisältää säilytyspussin kangasosille ja tangoille. Huomio: markiisiteltta ei sovellu Dometic PerfectRoof PR markiisiin! Markiisiteltta PerfectWall PW markiisiin Dometic MyRoom Vakio (korkeus 225/250 cm) Korkea (korkeus 250/285 cm) Markiisin leveys (cm) Tuotenro Tuotenro Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

27 Markiisien lisävarusteet 27 SÄHKÖKYTKENTÄ SEINÄKYTKIN WEATHERKIT-MYRSKYSARJA Sähkökytkentäsarja Markiisin sähkökytkentäsarja. Sarjaa ei tarvita, mikäli markiisin virransyöttö ajoneuvosta on suojattu 5 A sulakkeella ja virransyöttö katkeaa, kun moottori käy. Tuotenro: Seinäkytkin Lisävaruste markiiseihin PR 4500 ja PW Toiminnot: avaus ja sulkeminen, pysäytys. Ohjelmoitava avautumisasento. Tuotenro: Markiisin kiristämiseen Pitää markiisin kireällä ja aukirullattuna myös tuulisella säällä. Ihanteellinen ratkaisu, kun et halua pitää tuulianturin käynnistämää automaattista sisäänkelausta päällä Räätälöity Dometic-markiiseille PR 4500 ja PW 3500 Tuotenro: SHADEVIEW Vieläkin enemmän varjoa Vinyylipinnoitetusta polyesterikankaasta valmistettu kevyt, läpinäkyvä ja ilmaa läpi päästävä etuseinämä. Asennetaan markiisin etupaneelin reunauraan. ShadeView // polarvalkoinen, 3 m // Tuotenro: ShadeView // polarvalkoinen, 4,5 m // Tuotenro: ShadeView // sininen, 3 m // Tuotenro: ShadeView // sininen, 4,5 m // Tuotenro: SP 22 -SIVUSEINÄ Sivuseinä Voidaan käyttää lisävarjona, mutta myös suojaamaan uteliailta katseilta, tuulelta ja sateelta Sopii katto- ja seinämarkiiseihin, joissa on 250 cm:n ulottuma ja cm:n asennuskorkeus Nopea ja helppo koota Dometic WeatherKit pakollinen! Voidaan asentaa sekä vasemmalle että oikealle puolelle Miellyttävän kevyt, korkealaatuinen materiaali Tuotenro:

28 28 Markiisien lisävarusteet DOMETIC-MARKIISIEN LISÄVARUSTEET Kaikkiin tukijalallisiin markiiseihin Dometic CampRoom luo katetun lisäalueen kaiken lisäksi erittäin nopeasti ja helposti. Sen voi pystyttää yksin ilman mitään ongelmia. Ikkunat suljetaan vetoketjujen avulla. Kaikissa ikkunoissa on valmiina hyttysverkot, PCV-ikkunat sekä verhot, joten "leirihuonetta" voi käyttää myös makuutilana. Jos ajoneuvon alapuolen peittää vakiomallisella liepeellä, tulee rakennelmasta täysin vesitiivis ja tuulta kestävä. Nopea ja helppo koota myös yksin Kaikissa ikkunoissa on valmiina hyttysverkko, ylösrullattava PVC-ikkuna (ulkopuolella) sekä verhot (sisäpuolella). Ylösrullattava ovi asennetaan aina oikealle puolelle. Kaksi ovea kuuluu vakiovarustukseen pituuden ollessa 4,50 m. Ducato-mallissa on lisäkolmio, joka tarjoaa vieläkin parempaa suojaa. Ajoneuvon alapuoli voidaan peittää vakiomallisella liepeellä (ei sisälly toimitukseen). Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

29 Markiisien lisävarusteet 29 CAMPROOM Yksinkertainen ja nopea asennus Vesitiivis ja tuulta kestävä markiisiteltta. Yksinkertainen ja nopea asennus: vain minuuttia yhdeltä henkilöltä. Teltan etuseinä vain liu'utetaan paikalleen markiisin etupaneelissa sijaitsevaan uralistaan. Sivuseinät kiinnitetään kiinnitysprofiilin avulla. Dometic CampRoom -etuosa Pituus (m) Ulottuma (m) Väri harmaa 2,60 2, ,00 2, ,25 2, ,50 2, ,75 2, ,00 2, ,50 2, Kiinnitysprofiili 5,00 2, ,50 2, ,00 2, Dometic CampRoom -sivuseinät PW A B C Patentoitu E Ulottuma (m) Korkeus (m) Väri harmaa Small 2,00 2,00 2, D Small 2,50 2,00 2, Medium 2,50 2,30 2, Large 2,50 2,60 2, X-Large 2,50 2,90 3, Dometic CampRoom -sivuseinät PR Ulottuma (m) Korkeus (m) Väri harmaa Medium 2,50 2,30 2, Large 2,50 2,60 2, A B C Kaksiosainen, synkronoidusti toimiva kiinnitysprofiili Irrotettava kiinnityslista One Step -lukitusjärjestelmä D E Uralista sivuseinien kiinnittämistä varten Markiisikangas jää tiiviisti osien väliin Fiat Ducato 2, Kiinnitysprofiilin salpaa täytyy kääntää vain neljäsosakierros. Tankoprofiilit on varustettu kumitiivisteillä, korkeutta on helppo säätää. Sivuseinä kiinnitetään tarranauhalla tukijalkoihin ja sen jälkeen etuseinään. Kulmatuki tukevoittaa telttaa.

30 30 Markiisien lisävarusteet Sun Protector -etuosa Sun Protector -sivuosa SUN & RAIN PROTECT Sopii malleihin PR 2500, PR 2000, PW 3500*, PW 1750, PW 1500 ja PW 1000 Lisäsuojaa aurinkoa, sadetta ja tuulta vastaan Sun Protector on läpinäkyvä suojakangas, joka päästää valon sisälle ja pitää lämmön ulkona. Etu- ja sivuosista on saatavana eri kokoja. Sivuosan voi asentaa sekä oikealle että vasemmalle puolelle ja sen ulottuma on 1,40 m. Rain Protector on valmistettu harmaasta, vesitiiviistä ja tuulenkestävästä PVC-materiaalista, josta ei näy läpi. Myös näistä etu- ja sivuosista on saatavana eri kokoja. Sivuosat ulottuvat maahan saakka ja niissä on panoraamaikkuna. Ne voi kiinnittää sekä vasemmalle että oikealle puolelle. Dometic SunProtect -etuosa Markiisin leveys (m) Ulottuma (m) Tuotenro 2,60 1, ,00 1, ,50 1, ,75 1, ,00 1, ,50 1, ,00 1, ,50 1, ,00 1, Dometic SunProtect -sivuosa Koko Markiisin ulottuma (m) Korkeus (m) Tuotenro Small 2,50 2,00 2, Medium 2,50 2,30 2, Large 2,50 2,60 2, X-Large 2,50 2,90 3, * Käytetään yhdessä WeatherKit-myrskysarjan kanssa (Tuotenro: ) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

Pisla Group Member. Pisla MARKIISIT. Pisla viimeistelee pihan.

Pisla Group Member. Pisla MARKIISIT. Pisla viimeistelee pihan. Pisla Group Member Pisla MARKIISIT Pisla viimeistelee pihan. PISLA MARKIISIT Pisla markiisi on tehokas aurinkosuoja, jonka alla voi turvallisesti nauttia kesän lämmöstä. Se suojaa myös pihakalusteiden

Lisätiedot

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ 50 Kompressorijääkaapit Sopii tropiikkiin! Huippujäähdytys jopa +43 C ulkolämpötilassa 5 3 1 4 2 6 RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ Loistelias WAECO CoolMatic CR -mallisto

Lisätiedot

MUKAVA AURINKOSUOJA LIIKKUVALLE TERASSILLE

MUKAVA AURINKOSUOJA LIIKKUVALLE TERASSILLE MOBILE LIVING MADE EASY MUKAVA AURINKOSUOJA LIIKKUVALLE TERASSILLE 2016 Sopiva markiisi kaikkiin ajoneuvoihin Seinämarkiisit Kattomarkiisit Ajoneuvokohtaiset adapterit Markiisivalikoiman yhteenveto Markiisien

Lisätiedot

Huippulaatua edullisesti

Huippulaatua edullisesti weinor Topas markiisi Huippulaatua edullisesti Topas markiisi on todellinen taidonnäyte, jonka kaikki voivat hankkia. Siinä yhdistyvät: viimeistelty mekaniikka, upea ulkoasu sekä edullinen hinta www.weinor.com

Lisätiedot

COMBISAFE FRANCE SAS. 63 Boulevard de Ménilmontant 75011 Paris France Tel: +33 (0)148 059570 Fax: +33 (0)148 059991 Email: info@combisafe.

COMBISAFE FRANCE SAS. 63 Boulevard de Ménilmontant 75011 Paris France Tel: +33 (0)148 059570 Fax: +33 (0)148 059991 Email: info@combisafe. COMBISAFE INTERNATIONAL LTD Group Head Office Safety Centre Cheaney Drive, Grange Park Northampton, NN4 5FB United Kingdom Tel. +44 (0)1604 660600 Fax. +44 (0)1604 662960 Email: info@combisafe.co.uk COMBISAFE

Lisätiedot

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Luo ympäristöösi hyvinvointia edistävä keidas Apollo Xline terassimarkiisilla. Talvipuutarha on jokaisen talon helmi;. keidas ihmisille,

Lisätiedot

www.galebreaker.com Ilmanvaihto Sääsuoja ja Sisäänpääsyratkaisut

www.galebreaker.com Ilmanvaihto Sääsuoja ja Sisäänpääsyratkaisut Ilmanvaihto Sääsuoja ja Sisäänpääsyratkaisut Galebreaker tuotteet GALEBREAKER TUOTEOPAS Tämä kaava auttaa valitsemaan oikean ja juuri sinun vaatimuksiasi vastaavan Galebreaker- tuotteen. TÄSSÄ ESITTEESSÄ

Lisätiedot

MUKAVA AURINKOSUOJA 2015

MUKAVA AURINKOSUOJA 2015 INSPIRED BY COMFORT MUKAVA AURINKOSUOJA 2015 Uusi mallisto! KATTAVA MARKIISIVALIKOIMA 2 Markiisit DOMETIC MARKIISIT Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin

Lisätiedot

Ullakkoportaat 2012/2013. www.fakro.fi

Ullakkoportaat 2012/2013. www.fakro.fi Ullakkoportaat 2012/2013 1 PUISET KOKOONTAITETTAVAT ULLAKKOPORTAAT LWS Smart LWK Komfort 160 LWZ 3 vuoden takuu 2 W/m2K LWL Lux 160 160 UUSI LWS/LWK Komfort on kokoontaitettava 3- tai 4-osainen ullakkoporras

Lisätiedot

www.schilling-fn.de Suomi Tuotevalikoima Alumiini-pukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet

www.schilling-fn.de Suomi Tuotevalikoima Alumiini-pukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet Suomi Alumiini-pukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet Tuotevalikoima Alumiinipukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet 1 2 Pääkirjoitus Hyvää päivää!... ideasta valmiiseen tuotteeseen...

Lisätiedot

Täydellinen aurinkosuoja terassille

Täydellinen aurinkosuoja terassille Täydellinen aurinkosuoja terassille Kaikille on tuttu tilanne, jolloin tulisi nauttia kesästä mutta ainut toiveesi on päästä varjoon. Sateen yllättäessä on taas pakko vetäytyä sisätiloihin. Satoi tai paistoi,

Lisätiedot

WB-työpöydät. 5years. 2years

WB-työpöydät. 5years. 2years WB-työpöydät WB-työpöydät on suunniteltu vaativiin kokoonpanoympäristöihin. Pöytien perusajatuksena on yksinkertaisuus ja hyvä ergonomia, joiden ansiosta yksittäisen työpöydän voi muokata useisiin eri

Lisätiedot

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla plus- ja miinuspainikkeilla.

Lisätiedot

LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA

LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA Spandeckkävelysillat ja -työtasojärjestelmät LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA SPANDECK Spandeck on kevyt, alumiinista valmistettu kävelysilta, työtaso ja telinejärjestelmä, kaikki samassa tuotteessa.

Lisätiedot

L U I S K A T JA K Y N N Y K S E T

L U I S K A T JA K Y N N Y K S E T L U I S K A T JA K Y N N Y K S E T TUOTE-ESITE 2014 Alumiinikynnykset Matalat alumiiniset kynnykset on helppo ylittää pyörätuolilla tai rollaattorilla, kokonaiskorkeus on 6 mm. Alumiiniset kynnykset ovat

Lisätiedot

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva MyOn HC on suunniteltu aktiiviselle käyttäjälle, joka etsii hinnaltaan edullista ja käyttöominaisuuksiltaan hyvää tuolia, joka on helppo taittaa kokoon käsittelyä, varastointia

Lisätiedot

Käsivarsi- ja hartiaortoosit. www.camp.fi

Käsivarsi- ja hartiaortoosit. www.camp.fi www.camp.fi Kyynär- ja kantapääsuoja Heelbo Elastinen sukka, jonka geelilevy suojaa kyynärpään ihoa ja ehkäisee hankaumien syntymistä. Tuotenro. Väri Koko Mitta Pakkaus 53600 Keltainen Small 15-20 cm Pari

Lisätiedot

Marrow - mainosteltta

Marrow - mainosteltta Brändätyt teltat Marrow - mainosteltta Marrow mainosteltat ovat erinomainen valinta kun tarvitset brändisi näköistä nopeasti pystytettävää telttaa. Älä tyydy pelkkään logopainettuun teltan, kun samalla

Lisätiedot

Koneturvaovi Albany RP300. ASSA ABLOY Entrance Systems

Koneturvaovi Albany RP300. ASSA ABLOY Entrance Systems Koneturvaovi Albany RP300 ASSA ABLOY Entrance Systems Albany RP300 Avautuu ja sulkeutuu nopeasti, joten käyttöjaksoja voi olla jopa 5 minuutissa. Toimii luotettavasti myös oltuaan raskaassa käytössä vuosikausia.

Lisätiedot

SÄHKÖTERASSILÄMMITTIMET

SÄHKÖTERASSILÄMMITTIMET TERASSILÄMMITTIMET 2016-2017 SÄHKÖTERASSILÄMMITTIMET REBEL HANG TERASSILÄMMITIN Kattoon asennettava helppokäyttöinen terassilämmitin! Lämmitin on ihanteellinen lämmönlähde pöytäryhmän päälle katetuille

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet Yleistutkimuspöytä 7300 Tutkimuspöytä 7300 soveltuu perustutkimuspöydäksi. Tutkimustason korkeus on 75 cm. Tutkimustason pääosa on kaasujousella portaattomasti säädettävissä.

Lisätiedot

TAMAR TERASSIMARKIISIT

TAMAR TERASSIMARKIISIT TAMAR TERASSIMARKIISIT TAMAR-MARKIISEILLA TERASSISI SAA UUDEN ILMEEN Tampereen Markiisi Oy -laadukas pohjoismainen Tamar-markiisit ovat tuttu näky suomalaisten kotien pihapiirissä ja liikehuoneistojen

Lisätiedot

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys AUTOTALLIN NOSTO-OVET Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys OVI JOKAISEEN TYYLIIN Door Master ovet valmistetaan sinun toiveidesi mukaan piditpä sitten ultramodernista tai

Lisätiedot

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa 500-2000 W Sähkölämmitys 12 mallia IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa Käyttökohteet CIR tuo mukavuutta terasseille, parvekkeille ja ulkoilmaravintoloihin

Lisätiedot

Kompakti nenämaski suunniteltu sopimaan kaikille

Kompakti nenämaski suunniteltu sopimaan kaikille Kompakti nenämaski suunniteltu sopimaan kaikille Kaikki kasvot ovat erilaisia, ja uusi AirFit N20 -maskimme onkin helposti sovitettavissa useimmille. Kompakti nenämaski jättää näkökentän vapaaksi, ja maskin

Lisätiedot

Kierrekaihdinjärjestelmä Silent Gliss Silent Gliss kierrekaihtimet

Kierrekaihdinjärjestelmä Silent Gliss Silent Gliss kierrekaihtimet Kierrekaihdinjärjestelmä Silent Gliss 4860 Silent Gliss kierrekaihtimet Silent Gliss ylivoimaiset ominaisuudet Silent Gliss kierrekaihdintuoteperhe on markkinoiden kattavin ja teknisesti kehittynein.

Lisätiedot

Spandeck. UpRight INSTANT Zip-Up. telinejärjestelmä. Täyttää korkealla tehtävästä työstä annetun direktiivin vaatimukset

Spandeck. UpRight INSTANT Zip-Up. telinejärjestelmä. Täyttää korkealla tehtävästä työstä annetun direktiivin vaatimukset Spandeck telinejärjestelmä Täyttää korkealla tehtävästä työstä annetun direktiivin vaatimukset UpRight INSTANT Zip-Up SPANDECK Spandeck on kevyt, alumiinista valmistettu kävelysilta, työtaso ja telinejärjestelmä,

Lisätiedot

Kuvatelineet. Roll-Up ja Banner Stand kuvatelineet

Kuvatelineet. Roll-Up ja Banner Stand kuvatelineet Kuvatelineet Roll-Up ja Banner Stand kuvatelineet Quick-Up Roll Basic Edullinen Roll-Up markkinointikampanjoihin Quick-Up Roll Basic 85 Versiot: Basic 85 Materiaali: Alumiini ja muovi Pystytys koko: pakkauskoko:

Lisätiedot

1 Tekniset tiedot: 2 Asennus: Asennus. Liitännät

1 Tekniset tiedot: 2 Asennus: Asennus. Liitännät Viitteet 000067 - Fi ASENNUS ohje inteo Soliris Sensor RTS Soliris Sensor RTS on aurinko- & tuulianturi aurinko- & tuuliautomatiikalla varustettuihin Somfy Altus RTS- ja Orea RTS -moottoreihin. Moottorit

Lisätiedot

CoolFreeze CFX. Energialuokka. Kompressorikylmä- ja pakastuslaukut

CoolFreeze CFX. Energialuokka. Kompressorikylmä- ja pakastuslaukut 0 Kompressorikylmä- ja pakastuslaukut UUTTA! WAECO CoolFreeze CFX 6 5 7 8 00 0 V / V Aurinkoenergia Katso lisätiedot uudesta CoolFreeze CFX-sarjasta nettisivuiltamme! www.waeco.com/fi/cfx-kompressorilaukut

Lisätiedot

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Tehokasta pesua Vapaa-aikaa Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Make it your home. Tehokas AQT-painepesurimallisto mitä erilaisimpiin pesutehtäviin. Tee nyt todella vaivattomasti kaikki pihan

Lisätiedot

Ovensuljin TS73V DORMA. x uusilla mitoilla x lisätoiminnoilla

Ovensuljin TS73V DORMA. x uusilla mitoilla x lisätoiminnoilla Ovensuljin DORMA TS73V x uusilla mitoilla x lisätoiminnoilla DORMA TS 73 V Ovensuljin Vaivaton asentaa Suljinvoima portaattomasti säädettävissä Yksinkertainen ja nopea asennus. Testattu EN1154:n mukaan.

Lisätiedot

WTW SWANTM. Suorakaiteen muotoinen nauha-asennettava tuloilmalaite

WTW SWANTM. Suorakaiteen muotoinen nauha-asennettava tuloilmalaite SWANTM WTW Suorakaiteen muotoinen nauha-asennettava tuloilmalaite Lyhyesti Nauha-asennettava seinästä-seinään tuloilmalaite Hajotinosa on kevyt alumiinirakenne 2, 3 tai rakoa Vaaka-/pystyhajotus Teleskooppirakenne

Lisätiedot

Somfy kesäterassille Nautiskelua kaikissa tilanteissa. www.somfy.fi

Somfy kesäterassille Nautiskelua kaikissa tilanteissa. www.somfy.fi Somfy kesäterassille Nautiskelua kaikissa tilanteissa www.somfy.fi Somfyn avulla terassistasi tulee ihana "ulkotila", jota voidaan käyttää varhaiskeväästä myöhäissyksyyn. Somfyn avulla voit nauttia markiisistasi

Lisätiedot

Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä

Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä - 1 - Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä Geyser kuumakylpyaltaat sopivat niin matkailukeskukseen, kotipihaan kuin mökillekin. Nauti ulkona kylpemisen ilosta kesät talvet, säällä kuin säällä. Valmistamme ja

Lisätiedot

Cat-lämpöpuhallin Kompakti lämpöpuhallin pienempiin tiloihin

Cat-lämpöpuhallin Kompakti lämpöpuhallin pienempiin tiloihin at-lämpöpuhallin 3 3 9 kw Sähkölämmitys 3 mallit at-lämpöpuhallin Kompakti lämpöpuhallin pienempiin tiloihin Käyttökohteet at on sarja kompakteja ja hiljaisia lämpöpuhaltimia kiinteään asennukseen. Se

Lisätiedot

Toimistovalaisimet FI

Toimistovalaisimet FI Toimistovalaisimet FI PRANA+sarja LED LATTIA JA RIPUSTUSVALAISIMET PRANA+sarjan ylävalo liikuteltava VALAISINPÄÄ SUORA VALO HIGHTECHTUNNISTIN KIRKKAUS TILANNEOHJAUS TUNABLE WHITE TOIMINTO VALON VÄRIN mukautukseen

Lisätiedot

Virtaustekniset suoritusarvot ja s

Virtaustekniset suoritusarvot ja s Virtaustekniset suoritusarvot ja s VTT:n testausseloste Nro VTT-S-661-12 3 2 23V ine p t, Pa 2 1 1 18V 16V 14V 12V 1V 8V 6V 1 2 3 4 6 7 8 9 1 11 12 7 6 6 4 23VMX-ilmanvaihtotuotteet Tekninen esite MX-ilmanvaihtotuotteet

Lisätiedot

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden S U O M I KVARTAL SUUNNITTELU: IKEA of Sweden MITAT: 1-urainen verhokisko 140 cm, 3-urainen verhokisko 140 cm. Ylä- ja alatukilista 60 cm. HYVÄ TIETÄÄ: Valitse seinä-/kattomateriaaliin sopivat ruuvit/tulpat.

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN!

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! ULVILAN KAIHDIN OY TIEDOTUSLEHTI KESÄ 2016 www.ulvilankaihdin.fi AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! SÄLEKAIHTIMET

Lisätiedot

-sarja. 14 metristä 20 metriin

-sarja. 14 metristä 20 metriin T -sarja 14 metristä 20 metriin GSR:n T-sarjan henkilönostimet ovat tunnettuja niiden poikkeuksellisesta kestävyydestä ja jäykkyydestä sekä niiden käytön yksinkertaisuudesta ja intuitiivisyydestä. Tuotteiden

Lisätiedot

Korjaamopuristimet. Alapalkki MITAT. H (Sylinteri palautettuna) mm. J mm

Korjaamopuristimet. Alapalkki MITAT. H (Sylinteri palautettuna) mm. J mm -runko 25 tonnia Voidaan asentaa työpöydälle tai lisävarusteena saatavalle jalustalle. Työpöytä asennusta varten tarvitaan 1.4 m 2 vapaata tilaa, jalustan kanssa tarvitaan 4 m 2 lattiatilaa. voin -runko

Lisätiedot

- HEAT & LIGHT - World Leaders in Radiant Heating

- HEAT & LIGHT - World Leaders in Radiant Heating TM - HEAT & LIGHT - World Leaders in Radiant Heating MIKSI TANSUN KVARTSILÄMMITIN? Lyhytaaltoista Lämmitysteknologiaa Tansun kvartsilämmittimet tuottavat aitoa lyhytaaltoista infrapunalämpöä. Tämä auringon

Lisätiedot

Suihkutuolit ja -jakkarat

Suihkutuolit ja -jakkarat Suihkutuolit ja -jakkarat Cockatoo suihkujakkarat Cockatoo 42 ja 47- suihkujakkaroiden runko on alumiinia ja istuinosa pehmeää PU- muovia. Runko on päällystetty valkoisellalla epoksilla. Suihkujakkaran

Lisätiedot

Tuotetietoa. Neulasulku tarkemmin kuin koskaan aikaisemmin EWIKONin sähköinen neulasulku

Tuotetietoa. Neulasulku tarkemmin kuin koskaan aikaisemmin EWIKONin sähköinen neulasulku Tuotetietoa Neulasulku tarkemmin kuin koskaan aikaisemmin EWIKONin sähköinen neulasulku EWIKONin sähköinen neulasulkutekniikka EWIKONin sähkökäytöillä varustetut neulasulkujärjestelmät älykkäine ohjauksineen

Lisätiedot

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T TUOTE-ESITE 2015 Suihkutuolit ja -jakkarat Siirreltävät Suihkujakkara COMBI ATO suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä.

Lisätiedot

Prestige annostelijat

Prestige annostelijat Clou Prestige annostelija valikoima Uusista Prestige automaateista löytyy aina sopiva ratkaisu henkilöhygienian tarpeisiisi tiloissa, joissa käy suuria määriä ihmisiä. On osoittautunut, että nykyaikaiset

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

Halton Zen Circle ZCI - syrjäyttävä tuloilmalaite

Halton Zen Circle ZCI - syrjäyttävä tuloilmalaite Halton Zen Circle ZCI - syrjäyttävä tuloilmalaite Laaja ilmavirran säätöalue Tasainen ilmavirran virtauskuvio saadaan aikaan pienillä rei'illä, jotka muodostavat optimaaliset virtausolosuhteet hajottimen

Lisätiedot

Leikkaustakit. turvallisuutesi ja mukavuutesi vuoksi

Leikkaustakit. turvallisuutesi ja mukavuutesi vuoksi Leikkaustakit turvallisuutesi ja mukavuutesi vuoksi Katse yksityiskohtiin Leikkauksen pituus, tyyppi, takin mukavuus ja turvaluokka yhdessä osaston talouden kanssa ovat asioita, jotka vaikuttavat henkilökohtaisen

Lisätiedot

Uusi siirtohyllystö kevyille kuormille

Uusi siirtohyllystö kevyille kuormille HYLLYSTÖT TEHOKÄYTTÖÖN RFID-TEKNIIKALLA Uusi siirtohyllystö kevyille kuormille Sähköiset hyllyjärjestelmät Kaikki SCHÄFERin varasto- ja hyllyjärjestelmät voidaan asentaa siirrettäville alustoille. Periaate

Lisätiedot

Unleash the Potential

Unleash the Potential Unleash the Potential HEVOSTEN KILPAKÄRRYT STAR MASTER ja PRO STAR MASTER Voimakkaasti nostattavat jenkkikärryt Star Master on voimakkaasti nostattava, ns. jenkkikärry jossa hevosen nostatus ja kärryn

Lisätiedot

Halton Zen Corner ZCO - syrjäyttävä tuloilmalaite

Halton Zen Corner ZCO - syrjäyttävä tuloilmalaite Halton Zen Corner ZCO - syrjäyttävä tuloilmalaite Laaja ilmavirran säätöalue Tasainen ilmavirran virtauskuvio saadaan aikaan pienillä rei'illä, jotka muodostavat optimaaliset virtausolosuhteet hajottimen

Lisätiedot

Ohjehinnasto. Sis.alv. Voimassa 31.12.2010 asti. suihku

Ohjehinnasto. Sis.alv. Voimassa 31.12.2010 asti. suihku Ohjehinnasto Sis.alv. Voimassa 31.12.2010 asti. suihku sinun hemmotteluhetkesi Macro on valmistanut suihkuja lähes 30 vuotta. Nyt haluamme keskittyä vielä enemmän sydäntämme lähellä olevaan aiheeseen:

Lisätiedot

polelite ja keen Monien mahdollisuuksin valonheittimet

polelite ja keen Monien mahdollisuuksin valonheittimet polelite ja keen Monien mahdollisuuksin valonheittimet Monien mahdollisuuksien valonheittimet PoleLITE ja Keen ovat led-valonheittimiä, jotka voidaan asentaa yhtä hyvin uusiin, kuin vanhoihinkin, jo käytössä

Lisätiedot

Tekninen käsikirja AE-kytkentäkaapit

Tekninen käsikirja AE-kytkentäkaapit Tekninen käsikirja AE-kytkentäkaapit 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Alkuperäinen kansainväliset hyväksynnät, sarjavalmisteisena varastotuotteena monissa standardimitoissa. Kokovalikoima ja toiminnalliset lisävarusteet

Lisätiedot

Oviverhopuhaltimet FLOWAIR.COM

Oviverhopuhaltimet FLOWAIR.COM Oviverhopuhaltimet FLOWAIR.COM ILMAN LÄMPÖTILAN JAKAUTUMINEN HUONEISSA Ilman oviverhopuhallinta Oviverhopuhaltimella -1 C 22 C 2 C 21 C 2 C 22 C -8 C -6 C -4 C -2 C 19 C C 1 C 1 C 6 C C C 6 C 1 C 1 C 18

Lisätiedot

Savunpoistokattoluukun asennus kattoon

Savunpoistokattoluukun asennus kattoon Käkeläntie 41 FIN-16300 ORIMATTILA Tel. +358 3 544 3100 Fax. +358 3 544 3160 Asennusohje pdfmuodossa Säästä tämä ohje myöhempää koelaukaisua ja huoltoa varten Savunpoistoluukku voidaan asentaa täysin vaakasuoraan

Lisätiedot

THERMOCARE. miellyttävä ja turvallinen lämpösänky pienille vauvoille

THERMOCARE. miellyttävä ja turvallinen lämpösänky pienille vauvoille THERMOCARE miellyttävä ja turvallinen lämpösänky pienille vauvoille THERMOCARE-lämpöhoitosängyt ovat syntyneet vuosikymmenien lämpöterapiatuotteiden kehittämisen tuloksena. Tuoteperhe on kehitetty edulliseksi

Lisätiedot

2010/2011. Tuoteluettelo Siirreltävät laitteet ja Kiinteät imujärjestelmät. www.dustcontrol.com

2010/2011. Tuoteluettelo Siirreltävät laitteet ja Kiinteät imujärjestelmät. www.dustcontrol.com 2010/2011 Tuoteluettelo Siirreltävät laitteet ja Kiinteät imujärjestelmät www.dustcontrol.com 13 Imusuojat Innehållsförteckning 12 Poista pöly heti kun sitä syntyy Imusuoja on yksi toimivan kohdepoistojärjestelmän

Lisätiedot

Liukujärjestelmät Tuoteluettelo 2014

Liukujärjestelmät Tuoteluettelo 2014 Liukujärjestelmät Tuoteluettelo 2014 Alumiini Polyasetaali Tuoteluettelo 2014 Sisällysluettelo: 3 Käyttökohteita 4 C-kiskot C-30 5 Liukupalat LP-30 6 Liukuprofiilit LK-30 7 C-kiskot C-20 8 Liukupalat LP-20

Lisätiedot

UPS valikoima. Netys PE 1/1 0,4-1 0,75. Netys PR IU 1/1 1-1,5. Netys PR 1/1 1-3 NETYS RT 1/1 0,75-3

UPS valikoima. Netys PE 1/1 0,4-1 0,75. Netys PR IU 1/1 1-1,5. Netys PR 1/1 1-3 NETYS RT 1/1 0,75-3 UPS tuotteet UPS valikoima UPS tuotevalikoimamme kattaa kaikki laadukkaan, virheettömän sähkövirran saannin tarpeet. UPSit, suojatut virtalähteet, staattiset siirtojärjestelmät, taajuuskorjaimet, tasasuuntaajat

Lisätiedot

Halton Zen Semi Circle ZSC - syrjäyttävä tuloilmalaite

Halton Zen Semi Circle ZSC - syrjäyttävä tuloilmalaite Halton Zen Semi Circle ZSC - syrjäyttävä tuloilmalaite Laaja ilmavirran säätöalue Tasainen ilmavirran virtauskuvio saadaan aikaan pienillä rei'illä, jotka muodostavat optimaaliset virtausolosuhteet hajottimen

Lisätiedot

PIMENNYSKAIHTIMET 2013

PIMENNYSKAIHTIMET 2013 PIMENNYSKAIHTIMET 2013 www.sunsystems.fi PIMENNYSKAIHTIMET PIMENNYSKAIHTIMET ILMAN KOTELOA MOOTTORIKÄYTTÖ Sivu PK38.. 4-5 PK50. 6-7 PK63.. 8-9 PK83... 10-11 KETJUKÄYTTÖ PK28S.. 12-13 PK38M. 14-15 PK50M

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli

Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli www.etac.com Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil Tiltin avulla

Lisätiedot

Kannettavat mediadisplay telineet Expandilta.

Kannettavat mediadisplay telineet Expandilta. Kannettavat mediadisplay telineet Expandilta. Fokuksena toiminnallisuus, laatu ja design. Expand tarjoaa korkealaatuiset, käyttäjäystävälliset display tuotteet markkinointiin, brändin rakentamiseen, tiedottamiseen

Lisätiedot

Baby-Merc lastenvaunut Käyttöohjeet

Baby-Merc lastenvaunut Käyttöohjeet Baby-Merc lastenvaunut Käyttöohjeet Kiitos, että olet valinnut tuotteemme! Olemme varmoja, että tulet olemaan tyytyväinen lastenvaunuihimme. Ennen kuin käytät lastenrattaita, on erittäin suositeltavaa

Lisätiedot

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Lujatekoinen ja varmatoiminen Tehokkuutta ja helppoutta vasikanjuottoon hapanjuottovaunulla VAPAARUOKKIJA RehuPiika Laitteella voidaan tehdä jopa kolmen

Lisätiedot

RT 38316 tarviketieto 1 TARVIKETIETO lokakuu 2012 voimassa 30.11.2014 asti 1 (6)

RT 38316 tarviketieto 1 TARVIKETIETO lokakuu 2012 voimassa 30.11.2014 asti 1 (6) RT 38316 tarviketieto 1 TARVIKETIETO lokakuu 2012 voimassa 30.11.2014 asti 1 (6) RT 38316 331 Talo 2000 431 Talo 90 X31 julkisivujärjestelmät SfB F3 Hoito- ja huoltokoodi LASITUSJÄRJESTELMÄT AluRoll Oy

Lisätiedot

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimaaliset ratkaisut Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 - Kauko-ohjattavaa laatua Hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras ratkaisu

Lisätiedot

SERVO-DRIVE SERVO-DRIVE TUOTTEET 1.1.2012. by Blum

SERVO-DRIVE SERVO-DRIVE TUOTTEET 1.1.2012. by Blum SERVO-DRIVE SERVO-DRIVE TUOTTEET 1.1.2012 SERVO-DRIVE by Blum Servo-Drive (Nimikeryhmä 02060) Tilaa laatikoiden määrän mukainen sarja. Tilaa verkkolaitesarja. Yhteen verkkolaitteeseen voi kytkeä vaikka

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä.

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI NÄMÄ OHJEET TULEE LUKEA HUOLELLA JA SÄILYTTÄÄ MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. TÄRKEÄT

Lisätiedot

77. Ulkovalaisimet. Fax: (09) 855 34 340. Seinälyhdyt, Veräjälyhdyt, Julkisivuvalaisimet... s. 362-377. Seinälyhdyt liiketunnistimin... s.

77. Ulkovalaisimet. Fax: (09) 855 34 340. Seinälyhdyt, Veräjälyhdyt, Julkisivuvalaisimet... s. 362-377. Seinälyhdyt liiketunnistimin... s. 77. Ulkovalaisimet Seinälyhdyt, Veräjälyhdyt, Julkisivuvalaisimet... s. 362-377 Seinälyhdyt liiketunnistimin... s. 378-379 Pylväslyhdyt... s. 380-383 Fax: (09) 855 34 340 361 SEINÄ-/ VERÄJÄLYHDYT JULKISIVUVALAISIMET

Lisätiedot

JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS

JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS Jäykkien, paksujen tai korkeaviskositeettisten materiaalien (pinnoitteet, tiivisteet, liimat) käyttö vaatii oikeat laitteet, luotettavuuden ja voimakkaat pumput Päästäksemme

Lisätiedot

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Nostaa käyttäjän aitiopaikalle Tehokkaat, ammattikäyttöön suunnatut puhdistusratkaisut ovat Kärcherin ominta aluetta. Uudet RS-sarjan yhdistelmäkoneet

Lisätiedot

Käyttö- ja asennusohje. Nordic Light Roulett. kaksisuuntainen (TDBU) käsikäyttöinen (HO) käyttö- ja asennusohje

Käyttö- ja asennusohje. Nordic Light Roulett. kaksisuuntainen (TDBU) käsikäyttöinen (HO) käyttö- ja asennusohje Käyttö- ja asennusohje kaksisuuntainen (TDBU) käsikäyttöinen (HO) Kaksisuuntainen sälekaihdin asennus a) Kaihdin on pakattu paperinauhoilla nippuun. Nämä nauhat voidaan poistaa, kun narukiinnikkeet on

Lisätiedot

-sarja. 14 metristä 20 metriin

-sarja. 14 metristä 20 metriin T -sarja 14 metristä 20 metriin GSR:n T-sarjan henkilönostimet ovat tunnettuja niiden poikkeuksellisesta kestävyydestä ja jäykkyydestä sekä niiden käytön yksinkertaisuudesta ja intuitiivisyydestä. Tuotteiden

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

Kattamisohjeet. SBS-kumibituminen pintahuopa, 10 m x 0,7 m

Kattamisohjeet. SBS-kumibituminen pintahuopa, 10 m x 0,7 m Kattamisohjeet Katepal Oy PL 33, 37501 LEMPÄÄLÄ Palvelupuhelin (03) 375 9111 Fax (03) 375 0974 E-mail: katepal@katepal.fi www.katepal.fi Kuljetus ja varastointi Kuljetettava ja varastoitava pystyasennossa.

Lisätiedot

Aurinko-R10 asennus ja käyttöohje

Aurinko-R10 asennus ja käyttöohje EI NÄIN ESIM NÄIN Aurinko-R10 Aurinkopaneelin asennus ja kytkentä Asenna aurinkopaneeli avoimelle paikalle kohti etelää (välillä itä länsi) ja kallista kohti keskipäivän aurinkoa. Tuoton kannalta 25..

Lisätiedot

Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser

Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser Leica Piper Luotettavaa suorituskykyä maan päällä, putkissa ja kaivoissa Leica Geosystemsin Piper-putkilasersarjaan voi luottaa joka tilanteessa Putkessa

Lisätiedot

ThermiSol Platina Pi-Ka Asennusohje

ThermiSol Platina Pi-Ka Asennusohje Platina Pi-Ka ThermiSol Platina Pi-Ka essa kerrotaan ThermiSol Platina Kattoelementin käsittelyyn, kiinnitykseen ja työstämiseen liittyviä ohjeita. Platina Pi-Ka 2 1. Elementin käsittely... 3 1.1 Elementtikuorman

Lisätiedot

SolarMagic asennus ja sijoitusopas

SolarMagic asennus ja sijoitusopas SolarMagic asennus ja sijoitusopas Kesäkuu 2010 www.solarmagic.fi Tämä opas esittää erilaisia SolarMagic-aurinkolämmityslaitteen asennusvaihtoehtoja. On tärkeää että laitteesta saatava teho olisi mahdollisimman

Lisätiedot

OSTOAPU BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD

OSTOAPU BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD OSTOAPU BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD -verhotankojärjestelmä SARJAN OSAT Seinä-/kattokiinnike Verhotangonpidin Verhotanko Päätynupit Kulmaosa Yksinkertaista ja helposti muunneltavaa Verhoratkaisujen suhteen jokaisella

Lisätiedot

Asennusohje LASISEINÄ

Asennusohje LASISEINÄ Asennusohje LASISEINÄ Käymme tässä asennusohjeessa läpi lasiseinän asennuksen vaihe vaiheelta. Suorittamalla asennustyö huolella tämän ohjeen mukaan lasiseinän asennus sujuu vaivattomasti ja taataan lasiseinän

Lisätiedot

ADRIA LEHDISTÖTIEDOTE syyskuu 2016 ADRIA UUTUUDET VM 2017

ADRIA LEHDISTÖTIEDOTE syyskuu 2016 ADRIA UUTUUDET VM 2017 ADRIA LEHDISTÖTIEDOTE syyskuu 2016 ADRIA UUTUUDET VM 2017 1. ADRIA MOBIL JA MARKKINAT Adrian päämarkkina-alue Eurooppa kehittyi kalenterivuonna 2015 positiivisesti, kasvua oli 10% 151.000 rekisteröityyn

Lisätiedot

Osa-alue A Yhteisten tilojen kalusteet

Osa-alue A Yhteisten tilojen kalusteet Osa-alue A Yhteisten tilojen kalusteet Osa-alueen kalusteiden tulee olla julkisiin tiloihin soveltuvia ja tukevia. Vähimmäisvaatimukset Tuoli, T1, yksikkömäärä 24: Verhoilukangas leveys noin 570mm, istuinkorkeus

Lisätiedot

Be inspired by Danish Design. Tradition

Be inspired by Danish Design. Tradition Be inspired by Danish Design Tradition m o d e r n i s s a m u o d o s s a Perinteisen ja romanttisen tyylin innoittamat uudet yksiotteiset Tradition hanat ovat täydellinen esimerkki klassisesta tuotteesta

Lisätiedot

INSET / INSTAR TREND 75

INSET / INSTAR TREND 75 INSET / INSTAR TREND Roiskevesitiiviit Instar ja Inset- sarjat täyttävät uuden EN- standardin IP44- määräykset halogeenivalaisimien asennuksesta kosteisiin tiloihin. Valittavissa Instar 12V tai Inset 230V

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

HardiePlank kuitusementtipaneelien asennusohje

HardiePlank kuitusementtipaneelien asennusohje HardiePlank kuitusementtipaneelien asennusohje Tuotteet ja tarvikkeet 3 Profiilit 4 Ennen asentamista 5 Asennusperiaatteet 6 Säilyttäminen 7 Työstäminen 8 Kiinnitystarvikkeet 9 Asentaminen 10 Asennustiedot

Lisätiedot

Y R I T Y K S E S T Ä

Y R I T Y K S E S T Ä U L KO P U O L I S E T A U R I N KO S U OJ AT YRITYKSESTÄ Artic-kaihdin Oy on suomen johtavia kaihtimien ja aurinkosuojalaitteiden valmistajia. Usean kymmenen vuoden kokemus, sekä jatkuva tuotekehitys

Lisätiedot

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean Täyttää IEC 60601-2-52 vaatimukset TÜV hyväksytty Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean suihku- ja wc-tuolisarjastä löydät laadukkaat

Lisätiedot

VALOKATTEET ASIANTUNTIJALTA

VALOKATTEET ASIANTUNTIJALTA Toukokuu 0 VALOKATTEET ASIANTUNTIJALTA Kera Group Oy Näin katat terassit, piharakennukset ja katokset Hintalaskuri Voit laskea valokatteiden hinnat kotisivuillae www.keraplast.fi/valokatteet Katso myös

Lisätiedot

SARANAT TITUS KLIPSARANAT HTF PERUSSARANAT SOFT SARANAT YLÖSAUKAISUMEKANISMIT ERIKOISSARANAT 04/2014

SARANAT TITUS KLIPSARANAT HTF PERUSSARANAT SOFT SARANAT YLÖSAUKAISUMEKANISMIT ERIKOISSARANAT 04/2014 2014 TITUS KLIPSARANAT HTF PERUSSARANAT SOFT SARANAT YLÖSAUKAISUMEKANISMIT ERIKOISSARANAT 04/2014 TITUS KLIPSARANAT 03 ST plus saranat ST plus 110 012600 ST plus 110 klip tappikiinnitteinen syvyyssäädöllä

Lisätiedot

Pyörätuolihissit. Helsinki kaikille -projekti, Vammaisten yhdyskuntasuunnittelupalvelu (VYP) ja Jyrki Heinonen

Pyörätuolihissit. Helsinki kaikille -projekti, Vammaisten yhdyskuntasuunnittelupalvelu (VYP) ja Jyrki Heinonen Pyörätuolihissit Pyörätuolihissit ovat kevytrakenteisia pystyhissejä tai porrashissejä jotka soveltuvat yleensä melko pieniin tasoeroihin. Kerroksesta toiseen siirtymisessä on uudisrakennuksissa käytettävä

Lisätiedot

ProSecure OPTI SAFE OPTI COMBI OPTI SCAN SAFETY EASY MOTION MONO EASY MOTION STEREO OPTI MOTION MONO OPTI MOTION STEREO

ProSecure OPTI SAFE OPTI COMBI OPTI SCAN SAFETY EASY MOTION MONO EASY MOTION STEREO OPTI MOTION MONO OPTI MOTION STEREO OPTI SAFE OPTI COMBI OPTI SCAN SAFETY EASY MOTION EASY MOTION OPTI MOTION OPTI MOTION EN 16005 -standardin mukaisia ratkaisuja -pulssianturit ja turva-anturit sarana- ja liukuoviautomatiikkaan. Täyttävät

Lisätiedot