Ulkovalaistus ja vedenalainen valaistus VALOA.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ulkovalaistus ja vedenalainen valaistus VALOA."

Transkriptio

1 Ulkovalaistus ja vedenalainen valaistus VALOA.

2

3 VALOA. Katsotaanpa faktoja: aika monia valaistusideoita on jo kehitetty. Yksi vaikuttavimmista ideoista tunnetaan kaikkialla maailmassa ja se on noin 4,5 miljardia vuotta vanha: aurinko. Ei aivan yhtä vanha mutta sitäkin monipuolisempi ja helpompi tavoittaa on WIBRE-yhtiö. Erikoistaitomme on luovien valaisinratkaisujen keksiminen. Tekninen täydellisyys ja kekseliäät ideat ovat vahvuuksiamme, joihin asiakkaat voivat luottaa. Yritys itse asiassa aloitti aivan eri sektorilta. WIBRE:n perusti 1919 Saksan Mecklenburgin osavaltioon Wilhelm Breuninger ja se valmisti alun perin arkisia kodinkoneita. Vedenkeittimiä, lämminvesivaraajia, leivänpaahtimia, juottokolveja ja hiustenkuivaimia nimemme oli jo silloin teknisen täydellisyyden ja keksijähengen synonyymi yritys muutti Mecklenburg-Vorpommernin osavaltiosta Baden-Württenbergiin. Muutto liittyi yrityksen samanaikaiseen siirtymiseen valaistustekniikan markkinoille. Ensimmäinen suihkulähdekohdevalo ja erilaiset näyteikkunoiden kohdevalot lähtivät tuotantolinjaltamme. Yksi asia ei kuitenkaan muuttunut: valmistimme yhä tuotteitamme täydellisyyttä tavoitellen. Laatuhan loppujen lopuksi ratkaisee! Jatkuva kasvumme heijastelee vahvaa sitoumustamme tähän periaatteeseen. Leingartenissa sijaitsevassa päätoimipisteessämme ja lukuisissa valtakunnallisissa ja kansainvälisissä yrityksissä toimivat 50 työntekijää pystyvät tarjoamaan valaistustuotesarjan, joka ei jätä mitään toivomusta täyttämättä. Valaistussovellukset uima-altaisiin, suihkulähteisiin, vesielementtiteoksiin, siltoihin, puistoihin, rakennuksiin ja julkisivuihin tai ulkotilojen ja vedenalaisten alueiden valaistussuunnittelu ruostumattomien V4A-teräksisten, suojausluokitukseltaan IP67- ja IP68-tasoisten ulko- ja vedenalaisten valojen valmistajana WIBRE on tullut kansainväliseksi markkinajohtajaksi. Emme kuitenkaan pidä menestystämme itsestäänselvyytenä. Tuotteemme ovat tulleet entistäkin helppohuoltoisemmiksi ja kestävämmiksi jatkuvan optimoinnin ja kehityksen ansiosta. Luovien valaisinratkaisujen ansiosta pystymme täyttämään asiakkaittemme usein hyvinkin yksilölliset pyynnöt entistä tehokkaammin noudattamalla samalla kaikkia turvallisuusmääräyksiä ja -normeja. Siksi yhä useammat koti- ja ulkomaalaiset arkkitehdit, valaistussuunnittelijat, tukkumyyjät ja erikoismyymälät luottavat laatuumme. Ja joka ilta useampia WIBRE-valoja syttyy suihkulähteisiin, rakennuksiin tai uima-altaisiin. WIBRE-valoja on käytetty monissa hankkeissa Skandinaviasta Pohjois-Afrikkaan sekä Lähiidässä ja Aasian alueella. WIBREllä on täydellinen kohdevalo jokaiseen valaistuskonseptiin sinunkin. Ota meihin yhteyttä! Koska valo on voimamme. Ja meidät on paljon helpompi tavoittaa kuin aurinko. Suomessa: Valmistajan kotisivut:

4 WIBRE:n uima ja poreallasvalot. Kirkkain keino saada vesi loistamaan. Syvän sininen, ultramariini, taivaansininen tai turkoosi kirkas vesi kimmeltää mitä kauneimpina väreinä. Nyt vesi voi jopa loistaa! WIBRE:n vedenalaisten valoideoiden ansiosta uima- ja porealtaiden optista suunnittelua ei rajoita enää mikään: optimivalaistus, valokorostus tai esineen upottaminen aivan uuteen värimaailmaan me teemme haaveistasi totta. Se on hyvin helppoa! WIBRE:n tuotteethan noudattavat kaikkia toimintaa koskevia turvamääräyksiä, niitä on saatavana kaikentyyppisiin betoni-, metalli- tai muovialtaisiin sopivilla varusteilla (sovittimilla, laipoilla yms.) ja niitä voi asentaa jopa kalvoseinäisiin altaisiin ilman vaikeuksia. Lisäksi kaikki valolähteet voidaan vaihtaa vettä tyhjentämättä. Ota meihin yhteyttä, niin saamme sinunkin altaasi veden loistamaan: täydellisesti suunniteltuna ja tarpeisiisi sopivana mm paksulla kuorella QT12- tai QT16-halogeenivalolähteillä seinäasennus kaikkiin vakiotyyppisiin altaisiin, kuten virkistysaltaisiin, hotellialtaisiin ja yksityisiin uima-altaisiin uusimpien POW-LEDien hyödyntäminen uusin suuritehoinen LED-teknologia Luxeon K2, 12 VDC (SELV) POW-LED-piirin lämpötilanhallinta (NTC) keski- ja isokokoisille altaille (5 x 10 m) mm tai 32 mm paksulla ruostumattomalla teräskuorella PAR W/12 V halogeenivalolähteillä seinäasennus yksityisiin uima-altaisiin ruostumattomalla teräskuorella HIT-DE 70/150 W kaasupurkauslampuilla tai POW-LED 48x1 W valolähteillä seinäasennus kuiluun virkistys- ja urheilualtaisiin (noin 25 x 12 m) ruostumattomalla teräskuorella HIT-DE 250/400 W kaasupurkauslampuilla tai POW-LED 144x1 W valolähteillä seinäasennus kuiluun urheilu- ja kilpailualtaisiin (noin 50 x 20 m) ruostumattomasta V4A-teräksestä LED-, POW-LED- tai QR-CB51-valolähteillä PG11 kaapeliholkki ruostumattomasta V4A-teräksestä seinä- ja pohja-asennus porealtaisiin ja vesiammeisiin Lisää tuotteita löydät luettelostamme!

5 Therme Bad Aibling, Germany Burgerbad Leukerbad, Switzerland Badeland Wolfsburg, Germany Kempinski Dead Sea Hotel, Jordan

6 WIBRE:n suihkulähdevalot. Suunniteltu korostamaan valolla. Vettä hyödyntävät koristeet ja suihkulähteet ovat muovanneet puistojen ja puutarhojen arkkitehtuuria yli 500 vuotta. Nykyään ne ovat entistä omaperäisempiä WIBRE:n valoideoiden ansiosta. Oli kyse sitten suihkulähteestä, vettä hyödyntävistä koristeista tai lammista erikoistapauksissa jopa silloista, rakennusten julkisivuista ja veistoksista tarjoamme kaiken tyyppisiä ja kokoisia uusia ideoita valojen korostamiseksi. Yhdistelemällä eri valoja, asennustapoja ja lampputehoja varusteisiin, värillisiin linsseihin ja säleikköihin, ratkaisumme voidaan räätälöidä täsmällisesti yksilöllisiin tarpeisiisi. Pidämme laatua ensisijaisen tärkeänä. Laadukkaat materiaalit, kuten ruostumaton V4A-teräs, varmistavat pitkäikäisyyden ja turvallisuuden jatkuvassa käytössä. Mitä meihin tulee, kirjoitamme mielellämme seuraavat 500 vuotta suihkulähteiden historiaa ruostumattomasta V4A-teräksestä tehty kompakti kohdevalaisin QR-CB51-, QPAR16-, POW-LED- tai LED-valolähteillä PG11 kaapeliholkki ruostumattomasta V4A-teräksestä suihkulähteisiin ja vesialtaisiin kokonaan ruostumattomasta V4A-teräksestä tehty kompakti kohdevalaisin POW-LED 1 W ja 3 W valolähteillä pieniin suihkulähteisiin ja vesielementtiteoksiin ruostumattomasta V4A-teräksestä Halogeeni-, HIT-TC-, POW-LED- tai kompakti TC-T/E-valolähde PG13,5 kaapeliholkki ruostumattomasta V4Ateräksestä suihkulähteisiin, kasvisäilöihin ja vesielementtiteoksiin kokonaan ruostumattomasta V4A-teräksestä POW-LED 36 x 1 W valolähteillä PG16/21 kaapeliholkki ruostumattomasta V4A-teräksestä suihkulähteiden ja ulkoesineiden valaisuun valkoisella, värillisellä tai RGB-valolla alumiiniheijastimella Halogeeni- tai HIT-, HST- ja HME-valolähteillä PG16/21 kaapeliholkki ruostumattomasta V4A-teräksestä suihkulähteisiin ja vesielementtiteoksiin ruostumattomalla teräsheijastimella PG16/21 kaapeliholkki ruostumattomasta V4A-teräksestä Halogeeni- tai HIT-, HST- ja HME-valolähteillä korkeisiin suihkulähteisiin ja suuriin vesialtaisiin Lisää tuotteita löydät luettelostamme!

7 Grand Casino Monte Carlo, Monaco Morild Fountain, Norway Danubius Budapest, Hungary Pont Neuf Toulouse, France (Photo: Patrice Nin)

8 WIBRE:n suunnistusvalot. Laatu on paras keino menestyä. Oli kyseessä sitten jalankulkijat tai yksityiskäyttö, WIBRE:n valoideat näyttävät tietä. Tarjoamme laadukkaita suunnistusvaloja seinä- ja maa/lattia-asennukseen polkujen merkitsemiseksi ja valaisemiseksi, eteisiin, avoimille alueille ja maanalaisiin pysäköintialueisiin tai myös koristevaloiksi. WIBRE-tuotevalikoima sisältää useita malleja eri valolähteillä, joita ovat mm. SMD- LED, POW-LED, pienoisloisteputket tai halogeeni. Tässä yhteydessä ratkaisevana tekijänä on ainutlaatuinen WIBRE-laatu. Huippuunsa kehitettyjen alu miini- ja ruostumattomien teräskoteloiden tai kestäviin POW-LEDeihin yhdistettyjen ruostumattomien teräskuorien ansiosta kaikki tuotteet varmistavat kestävyyden ja luotettavan toiminnan. Älä mene kiertoteitä Ota meihin yhteyttä! anodisoidusta alumiinista tehty kotelo POW-LED 1 x 1 W, valkoinen, värillinen ja RGB maa/lattia- ja seinäasennukseen polkujen ja portaikkojen suunnistusvaloksi anodisoidusta alumiinista tehty kotelo POW-LED 1 x 1 W, valkoinen, värillinen ja RGB maa/lattia- ja seinäasennukseen polkujen ja portaikkojen suunnistusvaloksi anodisoidusta alumiinista tehty kotelo POW-LED 3 x 1 W, valkoinen, värillinen ja RGB maa/lattia- ja seinäasennukseen polkujen ja portaikkojen suunnistusvaloksi anodisoidusta alumiinista tehty kotelo SMD-LED- tai QT9-valolähteillä maa/lattia- ja seinäasennukseen suunnistusvaloksi ja koristevaloksi anodisoidusta alumiinista tehty kotelo SMD-LED- tai QT12-valolähteillä maa/lattia- ja seinäasennukseen suunnistusvaloksi ja koristevaloksi kotelo ruostumattomasta V4A-teräksestä kompakteilla loistevaloilla PG16/21 kaapeliholkki nikkelöidystä messingistä maa/lattia- ja seinäasennukseen suunnistusvaloksi ja koristevaloksi Lisää tuotteita löydät luettelostamme!

9 MTRC Airport kowloon station square, Hong Kong China International Finance Centre, Hong Kong China

10 WIBRE:n maahan asennettavat valot. Valokeilassa joka näkökulmalta. Hyvät ideat kannattaa laittaa valokeilaan! Eikö sinunkin arkkitehtuurinen ilmeesi tai ideasi kannattaisi valaista? Julkisivut, puut, sillat, taide-esineet tai kokonaiset rakennukset WIBRE:n valaisinratkaisut eivät jätä mitään pimeään. Tarjoamme kokonaan ruostumattomasta V4A-teräksestä tehtyjä kohdevaloja, jotka voidaan asentaa joko suoraan tai asennuskotelon avulla maahan, nurmikkoon tai koviin päällysteisiin, kuten betoniin, asfalttiin ja kivetykseen. Erilaiset kuorityypit (uppoasennuskehykset, pyöreät tai neliömäiset varustekannet) ja karkaistu turvalasi kestävät jopa kilon vierityskuormia. Ne antavat myös laajan valaistussuunnittelun vapauden. Voit yhdistellä erilaisia valaisinkoteloita, lampputehoja ja heijastinjärjestelmiä valinnaisvarusteisiin, kuten värilinsseihin, säleikköihin ja asennuskoteloihin. Löydä rajattomat mahdollisuudet ideoittesi laittamiseksi oikeaan perspektiiviin anodisoidusta alumiinista tehty kotelo POW-LED 1 x 1 W, valkoinen ja värillinen maa/lattia- ja seinäasennukseen esineiden valaisemiseksi ja korostusvalon tuottamiseksi Kardan alumiinivalmisteinen moniaksiaalisella kardaaniteknologialla - kestää 1500 kg:n kuormia ruostumatonta V4A-terästä POW-LED-, QR-CB51- tai QPAR16-valolähteillä maa/lattia- ja seinäasennukseen esineiden, seinien ja puiden valaisemiseksi / /12 kokonaan ruostumattomasta V4A-teräksestä kestää jopa 2500 kg:n kuormia uppoasennus- tai neliömäinen kehys ruostumatonta V4A-terästä T5-, TC-S/E-, POW-LED- tai SMD-LED-valolähde maa/lattia- ja seinäasennukseen lineaarisen valon jakamiseksi julkisivuille ja polkujen valaisemiseksi kokonaan ruostumattomasta V4A-teräksestä - kestää 5000 kg:n kuormia symmetrisellä, asymmetrisellä ja säädettävällä kohde-, yleis- ja keskihajauttavalla heijastimella Halogeeni-, POW-LED- ja HIT-, HST- ja HME-valolähteillä maa/lattia-asennukseen rakennusten julkisivujen, viheralueiden, puistojen ja ulkotilojen valaisemiseksi kokonaan ruostumattomasta V4A-teräksestä - kestää 1500 kg:n kuormia halogeeni-, HIT-TC 20/35 W, TC-T- ja POW-LED-valolähteet maa/lattia-asennukseen ulkotilojen ja -esineiden valaisemiseksi myös värillisellä ja RGB-valolla kokonaan ruostumattomasta V4A-teräksestä - kestää 1500 kg:n kuormia GTR-yksikkö vähentää lasin pintalämpötilaa ( Cool Contact ) HIT- ja HST-valolähteet säädettävillä yleis-, kohde- tai keskihajauttavilla heijastimilla maa/lattia-asennukseen valaisemaan alueita, joiden pintalämpötila on alhainen Lisää tuotteita löydät luettelostamme!

11 MTRC Airport kowloon station square, Hong Kong China Hotel Neuvecelle, Switzerland Leingarten, Germany

12 Le Palais de I'isle Annecy, France KissSalis Therme Bad Kissingen, Germany WIBRE Elektrogeräte Edmund Breuninger GmbH & Co.KG Liebigstrasse Leingarten/Germany www. wibre.com MALUX FINLAND OY PL Porvoo Puh. (019) Fax (019) S-posti: info@malux.fi Leingarten, Germany

group I.VIEW LINE KAIVUKONEEN KAIVUSYVYYSJÄRJESTELMÄ edizione/edition 07-13

group I.VIEW LINE KAIVUKONEEN KAIVUSYVYYSJÄRJESTELMÄ edizione/edition 07-13 I.VIEW LINE KAIVUKONEEN KAIVUSYVYYSJÄRJESTELMÄ edizione/edition 07-13 I.VIEW LINE: PUNNITUS I.VIEW LINE: KAIVU Cobo-3B6 ymmärtää että tämän päivän avainsanat koneohjauksessa ovat JOUSTAVUUS ja KUSTANNUSTEHOKKUUS.

Lisätiedot

Highlight valaistus Oy / Liisa Korhonen Höyläämöntie 12 00380 HELSINKI gsm. 045 129 0992 uh. (09) 2252 4115 e-mail. liisa.korhonen@highlight.

Highlight valaistus Oy / Liisa Korhonen Höyläämöntie 12 00380 HELSINKI gsm. 045 129 0992 uh. (09) 2252 4115 e-mail. liisa.korhonen@highlight. Pos.1 = Hehkulamppu, kattovalaisin Pos.2 = Halogeeni, spottivalaisin Pos.3 = Halogeeni, katto/seinävalaisin Pos.4 = Loisteputki, kattovalaisin Pos.5 = Halogeeni, seinävalaisin Pos.6 = Valokuitu, saunaan

Lisätiedot

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT SEINÄ/LATTIA -VALOT Seinävalaisimien avulla voi helposti ja nopeasti muuttaa huoneen tyyliä ja tunnelmaa. Meiltä löytyy seinävalaisimia sekä sisä- että ulkokäyttöön ja värilämpötilasta riippuen valaistuksen

Lisätiedot

Led Concept. www.noortrade.fi

Led Concept. www.noortrade.fi Led Concept www.noortrade.fi LED Concept - Oy Noortrade Ab Oy Noortrade Ab on suomalainen, vuonna 1985 perustettu, valaisimien tuontiin erikoistunut perheyritys. Tuomme valaisimia maahan useilta luotettavilta

Lisätiedot

Airam on suomalainen valon asiantuntija jo vuodesta 1921 Lamput ja valaisimet ovat Airamin tuotevalikoiman ydin. Airamin tuotteet sopivat hyvin

Airam on suomalainen valon asiantuntija jo vuodesta 1921 Lamput ja valaisimet ovat Airamin tuotevalikoiman ydin. Airamin tuotteet sopivat hyvin Ulkovalaisimet Airam on suomalainen valon asiantuntija jo vuodesta 1921 Lamput ja valaisimet ovat Airamin tuotevalikoiman ydin. Airamin tuotteet sopivat hyvin suomalaiseen miljööseen ja vaativiin valaistusolosuhteisiin.

Lisätiedot

TYÖVALOT. ABL 500 LED SL Yksinkertainen mutta luotettava laatuvalo, 400 lumen. DT-liitin. 12/24V. IP68-IP69K. 101x57x97mm.

TYÖVALOT. ABL 500 LED SL Yksinkertainen mutta luotettava laatuvalo, 400 lumen. DT-liitin. 12/24V. IP68-IP69K. 101x57x97mm. TYÖVALOT UUSI ABL LED COMPACT TYÖVALO ABL LED Compact on premiumluokan työvalo huokeaan hintaan. Valo on OEM-laatua varustettu laadukkaalla hejastimella, karkaistulla lasilla jossa jäänpoistotoiminto ja

Lisätiedot

Liikutaan ulkona pimeälläkin Valoa sinne missä sitä tarvitaan

Liikutaan ulkona pimeälläkin Valoa sinne missä sitä tarvitaan Liikutaan ulkona pimeälläkin Valoa sinne missä sitä tarvitaan Marjukka Puolakka Selviytymistä suomalaisessa marraskuussa Suomen Akatemia 1.11.2012 Valaistus poikkitietieteellistä tutkimusta kasvihuoneissa,

Lisätiedot

DUO. Ulkovalaisin suunnattavalla ylävalolla

DUO. Ulkovalaisin suunnattavalla ylävalolla DUO Ulkovalaisin suunnattavalla ylävalolla DUO luo uusia mahdollisuuksia Olemme hyvin ylpeitä voidessamme esitellä DUO:n täysin uudenlaisen ulkovalaisimen, joka sopii niin kaupunki- kuin puistoympäristöön.

Lisätiedot

Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit. Uutuus. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA. puh. 09 867 8450 fax.

Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit. Uutuus. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA. puh. 09 867 8450 fax. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA puh. 09 867 8450 fax. 09 867 84577 www.geberit.fi Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit by Geberit Oy Uutuus Ajatonta muotoilua kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneen

Lisätiedot

AIRAM, SUOMALAINEN VALON ASIANTUNTIJA VUODESTA 1921

AIRAM, SUOMALAINEN VALON ASIANTUNTIJA VUODESTA 1921 ULKOVALAISIMET AIRAM, SUOMALAINEN VALON ASIANTUNTIJA VUODESTA 1921 Lamput ja valaisimet ovat Airamin tuotevalikoiman ydin. Airamin tuotteet sopivat hyvin suomalaiseen miljööseen ja vaativiin valaistusolosuhteisiin.

Lisätiedot

- HEAT & LIGHT - World Leaders in Radiant Heating

- HEAT & LIGHT - World Leaders in Radiant Heating TM - HEAT & LIGHT - World Leaders in Radiant Heating MIKSI TANSUN KVARTSILÄMMITIN? Lyhytaaltoista Lämmitysteknologiaa Tansun kvartsilämmittimet tuottavat aitoa lyhytaaltoista infrapunalämpöä. Tämä auringon

Lisätiedot

KEITTIÖVALAISIMET OSTOAPU

KEITTIÖVALAISIMET OSTOAPU OSTOAPU SUOMI KEITTIÖVALAISIMET Ruoanlaitto ja muut keittiöpuuhat sujuvat huomattavasti turvallisemmin ja mukavammin, kun työtasoilla on hyvä ja tasainen valaistus. Seinäkaappien valaisemista ja tavaroiden

Lisätiedot

LED-LAMPUT 2012/13. Valitse laatu, mielenrauha ja vapaus lamppujen vaihtamisesta. Valitse Maxell LED-valaistus.

LED-LAMPUT 2012/13. Valitse laatu, mielenrauha ja vapaus lamppujen vaihtamisesta. Valitse Maxell LED-valaistus. LED-LAMPUT 2012/13 Valitse laatu, mielenrauha ja vapaus lamppujen vaihtamisesta. Valitse Maxell LED-valaistus. MIKSI VALITA MAXELL-VALAISTUS? Maxell on ollut yli viisikymmentä vuotta kehityksen kärjessä

Lisätiedot

Päivänvaloa helmikuussa 2015. Valaistussuunnittelija Tuomo Räsänen, AD-Lux Oy

Päivänvaloa helmikuussa 2015. Valaistussuunnittelija Tuomo Räsänen, AD-Lux Oy Päivänvaloa helmikuussa 2015 Valaistussuunnittelija Tuomo Räsänen, AD-Lux Oy Valon terveysvaikutuksia Luonnollinen valo 100 vuotta sitten -> nyt Valon terveysvaikutuksia yhä yleisin sisätiloissa oleva

Lisätiedot

Flexi buffet-linjastot

Flexi buffet-linjastot Flexi buffet-linjastot electrolux Flexi system 3 Uudet Flexi buffet-linjastot: joustavat ratkaisut aamiaisesta illalliseen Kahvilat ja ravintolat: Ihanteellinen ratkaisu ympäristöihin, joissa vaaditaan

Lisätiedot

cover 52 HALOGEENI ALASVALOT

cover 52 HALOGEENI ALASVALOT HALOGEENI ALASVALOT Halogeenivalonlähde voi monessa tapauksessa korvata hehkulampun ja samalla saat enemmän valoa ja pidemmän eliniän. Pidempi elinikä tarkoittaa myös alhaisempia huoltokustannuksia. Yksi

Lisätiedot

3. SAUNANOVET. 7. ALUMIINIKARMISET OVET 8. Economy 9. De Luxe 10. Cozy. 11. SISÄOVET 12. Economy 13. De Luxe 14. LIUKUOVET

3. SAUNANOVET. 7. ALUMIINIKARMISET OVET 8. Economy 9. De Luxe 10. Cozy. 11. SISÄOVET 12. Economy 13. De Luxe 14. LIUKUOVET 2 3 SISÄLLYSLUETTELO SAUNANOVET 3. SAUNANOVET 4. Economy 5. De Luxe 6. Cozy 7. ALUMIINIKARMISET OVET 8. Economy 9. De Luxe 10. Cozy 11. SISÄOVET 12. Economy 13. De Luxe 14. LIUKUOVET 15. SUIHKUSEINÄT JA

Lisätiedot

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin.

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Tasalattiasuihkujen suosio kasvaa. Yhä enemmän ja enemmän ihmiset haluavat saada avointa tilaa kylpyhuoneeseensa. Vähemmän esteitä - enemmän hyötyjä Tasalattiaiset

Lisätiedot

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu.

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu. Pesualtaat Olkoonpa altaasi valinnan lähtökohta säilytystilojen maksimointi, altaan helppohoitoisuus, ulkonäkö tai vaikka seinän rakenne, löytyy sinulle valikoimastamme sopiva ratkaisu. Runsas tuotevalikoimamme

Lisätiedot

polelite ja keen Monien mahdollisuuksin valonheittimet

polelite ja keen Monien mahdollisuuksin valonheittimet polelite ja keen Monien mahdollisuuksin valonheittimet Monien mahdollisuuksien valonheittimet PoleLITE ja Keen ovat led-valonheittimiä, jotka voidaan asentaa yhtä hyvin uusiin, kuin vanhoihinkin, jo käytössä

Lisätiedot

CYGNAEUKSEN PUISTO, JYVÄSKYLÄ VALAISTUKSEN YLEISSUUNNITELMA 4.11.2003 VALOA valaistusarkkitehtuuria Oy / Annukka Larsen

CYGNAEUKSEN PUISTO, JYVÄSKYLÄ VALAISTUKSEN YLEISSUUNNITELMA 4.11.2003 VALOA valaistusarkkitehtuuria Oy / Annukka Larsen , JYVÄSKYLÄ VALAISTUKSEN YLEISSUUNNITELMA 4.11.2003 VALOA valaistusarkkitehtuuria Oy / Annukka Larsen JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI / KATU- JA PUISTO-OSASTO MAISEMA-ARKKITEHTITOIMISTO NÄKYMÄ OY TAUSTAA TAUSTAA Suunnitelmassa

Lisätiedot

Turvallisuutta kotiin ABB-Welcome

Turvallisuutta kotiin ABB-Welcome Turvallisuutta kotiin ABB-Welcome ABB-Welcome Omakotitalon ovipuhelinjärjestelmä Nykymaailmassa on hyvä tietää kenelle ovensa avaa. Laadukkaalla videotunnistuksella voidaan varmistaa kodin turvallisuus.

Lisätiedot

Tila haltuun: Näin sisustat valolla Suosi valoa, joka näyttää sisustuksen värit aitoina ja kauniina.

Tila haltuun: Näin sisustat valolla Suosi valoa, joka näyttää sisustuksen värit aitoina ja kauniina. Tila haltuun: Näin sisustat valolla Suosi valoa, joka näyttää sisustuksen värit aitoina ja kauniina. Valaistussuunnittelija Ilkka Pekanheimo, AD-Lux Oy Haastava tilanne Sisustussuunnittelija tai arkkitehti

Lisätiedot

LED VALON KÄYTTÖSOVELLUKSIA.

LED VALON KÄYTTÖSOVELLUKSIA. LED VALON KÄYTTÖSOVELLUKSIA. PALJONKO LED VALO ANTAA VALOA? MITÄ EROJA ON ERI LINSSEILLÄ? Onko LED -valosta haastajaksi halogeenivalolle? Linssien avautumiskulma ja valoteho 8 (LED 3K, LED 6K ja halogeeni

Lisätiedot

A P A R T O F D U U R I G R O U P JULKISIVUT IDEAT JA RATKAISUT LAADUKKAISTA MATERIAALEISTA. TYYLILLÄ JA KESTÄVYYDELLÄ.

A P A R T O F D U U R I G R O U P JULKISIVUT IDEAT JA RATKAISUT LAADUKKAISTA MATERIAALEISTA. TYYLILLÄ JA KESTÄVYYDELLÄ. A P A R T O F D U U R I G R O U P JULKISIVUT IDEAT JA RATKAISUT LAADUKKAISTA MATERIAALEISTA. TYYLILLÄ JA KESTÄVYYDELLÄ. A P A R T O F D U U R I G R O U P Julkisivuun tyyliä ja kestävyyttä! PRP:n toteuttamissa

Lisätiedot

STILLE Perfection Commitment. Surgical perfection. For life.

STILLE Perfection Commitment. Surgical perfection. For life. STILLE Perfection Commitment Surgical perfection. For life. Huolloista ja korjauksista vastaavat samat ammattitaitoiset instrumenttisepät, jotka ovat myös alun perin valmistaneet instrumentit. STILLEn

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

CitySphere miellyttävä ja mukava tunnelma omalla ainutlaatuisen värisellä valaistuksella

CitySphere miellyttävä ja mukava tunnelma omalla ainutlaatuisen värisellä valaistuksella Lighting CitySphere miellyttävä ja mukava tunnelma omalla ainutlaatuisen värisellä valaistuksella CitySphere CitySphere on pylvään päähän asennettava ledivalaisin, joka luo miellyttävän tunnelman julkisiin

Lisätiedot

Aurinkokennovalaisimet, jotka todella toimivat

Aurinkokennovalaisimet, jotka todella toimivat Aurinkokennovalaisimet, jotka todella toimivat XSolar Ei sähkökuluja. Ei sähköliitäntää. Edelläkävijän tekniikkaa. Maailman energiatehokkaimmat aurinkokennovalaisimet. L-S-valaisimen LED-valojärjestelmä

Lisätiedot

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI AIR STYLE ARKKITEHTUURINEN HELMI Hiljainen Erittäin ohut Erinomainen Energialuokitus Monipuolinen Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI Toimisto tyyliin Järjestelmä on tehokas ja pystyy suorituskyvyltään

Lisätiedot

Hormittomat Designtakat

Hormittomat Designtakat Medius Hormittomat Designtakat Malli Finestro K.60 L.80. S.20cm. Paino 30 kg Tämä seinälle asennettava, ruostumaton terästakka on yksi suosituimmista -malleistamme. Takassa on kaunis viimeistely ja se

Lisätiedot

LED. Tulevaisuuden valonlähde! Lyhyt katsaus LED-teknologiaan

LED. Tulevaisuuden valonlähde! Lyhyt katsaus LED-teknologiaan LED Tulevaisuuden valonlähde! Lyhyt katsaus LED-teknologiaan Ledit mahdollistavat tunnelman muuttamisen tässä modernissa kouluympäristössä. Lämpimämpi keltainen kylmiin, talvisiin päiviin Kylmempi värisävy

Lisätiedot

Astu nykyaikaiseen keittiöön, jossa valaistus on toteutettu LEDvalaistusta. LED-valonauhojen värit Viileän valkoinen Lämmin valkoinen

Astu nykyaikaiseen keittiöön, jossa valaistus on toteutettu LEDvalaistusta. LED-valonauhojen värit Viileän valkoinen Lämmin valkoinen Sisätilat 5 Astu nykyaikaiseen keittiöön, jossa valaistus on toteutettu LEDvalaistusta käyttämällä. LED-valonauhojen värit Viileän valkoinen Lämmin valkoinen Saatavana juuri sinun keittiöösi sopivilla

Lisätiedot

DecoScene LED taianomaista valoa

DecoScene LED taianomaista valoa Lighting DecoScene LED taianomaista valoa DecoScene LED BBP623 DecoScene LED tuottaa optimaalisen ylöspäin suuntautuvan valaistuksen kaikkiin käyttökohteisiin, oli sitten kyse tehokkaasta valonheitinvalaistuksesta,

Lisätiedot

laji, jonka suosio kasvaa jatkuvasti

laji, jonka suosio kasvaa jatkuvasti Padel laji, jonka suosio kasvaa jatkuvasti 02 04 06 08 Mitä on padel? Mallit Alusta Pohjatyö ja valaistus Digitaalinen lukitusjärjestelmä 04 06 08 10 12 10 12 04 Mitä on padel? Padel on laji, jonka suosio

Lisätiedot

RT 38658. Liikuntaesteisten apuvälineet KAMI-altaat ja KAMI-kaapit Tukikaiteet Tukikahvat Suihkuistuimet HANI-Tuote Oy. KAMI-tasoaltaat ja -kaapit

RT 38658. Liikuntaesteisten apuvälineet KAMI-altaat ja KAMI-kaapit Tukikaiteet Tukikahvat Suihkuistuimet HANI-Tuote Oy. KAMI-tasoaltaat ja -kaapit 465 tuotetieto huhtikuu 2015 voimassa 31.5.2017 asti 1 (6) RT 38658 386 Talo 0 614.1 Talo 90 X74 kylpyhuonevarusteet SfB Liikuntaesteisten apuvälineet KAMI-altaat ja KAMI-kaapit Tukikaiteet Tukikahvat

Lisätiedot

ECOA 901 lämmitettävä lumi- ja jäätunnistin ECOA 902 lämpötila- ja kosteustunnistin

ECOA 901 lämmitettävä lumi- ja jäätunnistin ECOA 902 lämpötila- ja kosteustunnistin KÄYTTÖOHJE BRUKSANVISNING OPERATING INSTRUCTION BEDIENUNGSANLEITUNG PAIGALDUSJUHEND ИНСТРУКЦИЯ ПО ЭКСПЛУАТАЦИИ NOTICE D INSTALLATION MONTAVIMO INSTRUKCIJA RAK 24.05.2004 ECOA 901 lämmitettävä lumi- ja

Lisätiedot

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 Hintatietoiset ratkaisut Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 - hintatietoinen Sisältä ja ulkoa Crawford Smart 42 on autotallinovi,

Lisätiedot

LED VALAISTUS. Vinkit ja ideat sinun kotiisi

LED VALAISTUS. Vinkit ja ideat sinun kotiisi LED VALAISTUS Vinkit ja ideat sinun kotiisi LED on lämmintä valoa Nykyään voit valita LED-valaisimet jotka näyttävät halogeeneilta. Lediä voi himmentää Siivous vai illallinen? Voit himmentää valaistusta

Lisätiedot

Iridium² LED Mini valaisee tietä eteenpäin

Iridium² LED Mini valaisee tietä eteenpäin Lighting Iridium² LED Mini valaisee tietä eteenpäin Iridium LED Mini Pienikokoisen Mini Iridium² LED - tuoteperheen toisen sukupolven tievalaisimet sopivat entistä useampiin käyttökohteisiin. Tehokkaampi

Lisätiedot

Paneelit LED PANEELI 60*60 CM 40W 4000K LED PANEELI 60*60 CM 34W UGR<19 LED PANEELI 60*60 CM 25W RGB UGR<19 VALKOINEN ALUMIINI KEHYS

Paneelit LED PANEELI 60*60 CM 40W 4000K LED PANEELI 60*60 CM 34W UGR<19 LED PANEELI 60*60 CM 25W RGB UGR<19 VALKOINEN ALUMIINI KEHYS LED PANEELI 60*60 CM 40W 4000K VALKOINEN ALUMIINI KEHYS > 85 2 Syöttö: Teho: 40 Watt Himmennys: Ei Liitäntä: Euro plug (valkoiseksi maalattu) Valkoinen kehys KOODI VÄRILÄMPÖTILA VALON MÄÄRÄ SÄHKÖNRO P60-174-150

Lisätiedot

SABLONIMAALAUS Persoonallisia sisustuksia

SABLONIMAALAUS Persoonallisia sisustuksia OPAS GUIDE SABLONIMAALAUS Persoonallisia sisustuksia 1 Ideoi, innostu ja onnistu yhdessä Tikkurilan kanssa Sablonimaalaus tuo käyttöösi loputtomasti uusia mahdollisuuksia muokata maalilla sisustuksesi

Lisätiedot

markilux NAUTI KESÄSTÄSI TYYLIKKÄÄSTI markilux MARKIISIN ALLA turvallinen ajaton kaunis www.markilux.com Terrassen- Balkonmarkisen

markilux NAUTI KESÄSTÄSI TYYLIKKÄÄSTI markilux MARKIISIN ALLA turvallinen ajaton kaunis www.markilux.com Terrassen- Balkonmarkisen www..com turvallinen ajaton kaunis NAUTI KESÄSTÄSI TYYLIKKÄÄSTI MARKIISIN ALLA Turku, Nuppulantie 33 02 2 76 93 00 Salo, Katrineholminkatu 9 02 7 31 54 15 Oulu, Kirkkokatu 61 040 9 68 20 26 Terrassen-

Lisätiedot

Lighting Solutions. Näe maailma uudessa valossa.

Lighting Solutions. Näe maailma uudessa valossa. Lighting Solutions Näe maailma uudessa valossa www.defa.com DEFA Lighting Me olemme ylpeitä ollessamme LED-revoluution etulinjassa. Tuotteemme edustavat viimeisintä LED-teknologiaa, tehokkuutta ja muotoilua.

Lisätiedot

2015 VA L O A M E T R E I T T Ä I N

2015 VA L O A M E T R E I T T Ä I N 2015 VALOA METREITTÄIN 4 VALOA METREITTÄIN Valonauhoilla voi tuottaa vaihtelua loputtomasti portaiden alle, ikkunoihin, kalusteisiin, taulujen taakse, peileihin ja kattolistoihin. Tarjoamme erilaisia ratkaisuja

Lisätiedot

Graze MX Powercore monikerroksisten rakennuksien voimakkaaseen pintavalaistukseen

Graze MX Powercore monikerroksisten rakennuksien voimakkaaseen pintavalaistukseen Lighting Graze MX Powercore monikerroksisten rakennuksien voimakkaaseen pintavalaistukseen ColorGraze MX Powercore Ohjattava Graze MX Powercore on suunniteltu arkkitehtonisten, monikerroksisten rakennuksien

Lisätiedot

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA tuo sävyjä julkisivuihin ja sisätiloihin HB-JUHA-harkko luo elävän, valon ja varjon sävyillä leikittelevän pinnan, joka on luonnollinen

Lisätiedot

LINJA. Tyylikäs valolinja koteihin, toimistoihin ja porraskäytäviin.

LINJA. Tyylikäs valolinja koteihin, toimistoihin ja porraskäytäviin. LINJA Tyylikäs valolinja koteihin, toimistoihin ja porraskäytäviin. Rakenne: Runko on valkoiseksi maalattua alumiiniprofiilia, päädyt polykarbonaattia, kupu iskunkestävää opaloitua akryylia. Asennus: Seinä

Lisätiedot

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa 500-2000 W Sähkölämmitys 12 mallia IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa Käyttökohteet CIR tuo mukavuutta terasseille, parvekkeille ja ulkoilmaravintoloihin

Lisätiedot

LED - KORVAUSPOLTTIMOT

LED - KORVAUSPOLTTIMOT LED - KORVAUSPOLTTIMOT KEVÄT 2008 Emme varastoi läheskään kaikia tuotteita. Osa tuotteistamme on ns. tehdastoimituksena. Toimitusaika tyypillisesti noin 1 viikko (varastotavara). Kaikki tuotteet täyttävät

Lisätiedot

OptiFlood kompakti ja kätevä ratkaisu

OptiFlood kompakti ja kätevä ratkaisu Lighting OptiFlood kompakti ja kätevä ratkaisu OptiFlood MVP506 OptiFloodin erittäin tehokas, luokkansa paras optiikka luo tarkkaan hallitun valonjaon: täydellinen valonrajaus vaakatason yläpuolelta ja

Lisätiedot

2015 P R O F I I L I T

2015 P R O F I I L I T 2015 5 Kaksitoista korkealaatuista alumiiniprofiilia ja laaja valikoima tarvikkeita, jotka laajentavat LED-nauhojemme käyttömahdollisuuksia ja helpottavat asennusta. Profiilit toimivat suojana, antavat

Lisätiedot

Kustannustehokasheitinr atkaisualuevalaistukseen

Kustannustehokasheitinr atkaisualuevalaistukseen Lighting Kustannustehokasheitinr atkaisualuevalaistukseen Coreline tempo large CoreLine Tempo Large -valikoiman tehokkaat valonheittimet on suunniteltu perinteisen tekniikan suoraan korvaamiseen asennuksena,

Lisätiedot

StyliD PremiumWhite ihanteellinen yhdistelmä erittäin laadukasta valoa ja energiansäästöä muoti- ja huonekalumyymälöihin

StyliD PremiumWhite ihanteellinen yhdistelmä erittäin laadukasta valoa ja energiansäästöä muoti- ja huonekalumyymälöihin Lighting StyliD PremiumWhite ihanteellinen yhdistelmä erittäin laadukasta valoa ja energiansäästöä muoti- ja huonekalumyymälöihin StyliD PremiumWhite StyliD PremiumWhite -valaisimilla saa luotua myymälään

Lisätiedot

Lasinkuultavat ideat kaikkiin tiloihin 40VUODEN KOKEMUKSELLA TAMPEREEN TEHTAALTA

Lasinkuultavat ideat kaikkiin tiloihin 40VUODEN KOKEMUKSELLA TAMPEREEN TEHTAALTA Lasinkuultavat ideat kaikkiin tiloihin KOKEMUKSELLA TAMPEREEN 40VUODEN TEHTAALTA T I L A A. T Y Y L I Ä. T U R V A L L I S U U T T A. M I T T O J E S I M U K A A N Anna valon liukua tilaan Kiinteä sivulasi

Lisätiedot

Turvavalaisimet. Ledvalaisimet Akkuyksikkövalaisimet

Turvavalaisimet. Ledvalaisimet Akkuyksikkövalaisimet Turvavalaisimet Ledvalaisimet Akkuyksikkövalaisimet Led Turvavaloja Eltek -mallisto Honeywell Life Safety on käyttänyt paljon aikaa ja resursseja uuden Eltek turvavalomalliston kehittämiseen. Uudessa mallistossamme

Lisätiedot

Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan

Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan Ovi WIŚNIOWSKI Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan Meidän takanamme on 25 vuoden tuotantohistoriaa. WIŚNIOWSKI -nimi on peräisin yrityksen perustajalta ja omistajalta Andrzej Wiśniowskilta. Hänen haaveensa

Lisätiedot

Fibox Piharasiat Uusi laajempi valikoima

Fibox Piharasiat Uusi laajempi valikoima Fibox Piharasiat Uusi laajempi valikoima FIBOX PIHARASIAT Nopeasti asennettavilla Fibox-piharasioilla suuretkin sähköistysprojektit hoituvat vaivattomasti. Fibox-piharasiat ovat oikea ratkaisu piha-alueiden

Lisätiedot

OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET

OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET VIHTAOVET OY PL44 90401 OULU Puhelin 0290 092 515 tilaus@vihtaovet.fi www.vihtaovet.fi TERVETULOA TUTUSTUMAAN SUOMALAISEEN VIHTA TUOTEPERHEESEEN.

Lisätiedot

LOGO 2. LOGO. Autokeskuksen yritystunnus on Autokeskus-logo.

LOGO 2. LOGO. Autokeskuksen yritystunnus on Autokeskus-logo. 8 LOGO Autokeskuksen yritystunnus on Autokeskus-logo. Autokeskuksen logoa käytetään aina vaakamuodossa. Logoa ei saa latoa, piirtää tai asetella uudelleen. Logon mittasuhteita tai väritystä ei saa muuttaa.

Lisätiedot

Palo-ovet ja teräsovet

Palo-ovet ja teräsovet Palo-ovet ja teräsovet Metal Elite+ -teräsovet Novoferm tarjoaa täydellisen valikoiman teräsovia yritysten, vähittäiskaupan, teollisuuden ja julkisten rakennusten tarpeisiin. Ovia voidaan käyttää rakennusten,

Lisätiedot

customized Perfection HighLine

customized Perfection HighLine customized Perfection HighLine Custom Custom kehyksellä. HighLine UNIDRAIN Unidrain merkitsee joustavaa uudisajattelua ja tyylikästä muotoilua. Unidrain siirsi ensimmäisenä lattiakaivon aivan seinän viereen

Lisätiedot

ulkovalaisimet Kaupunkiympäristö Tievalaistus Valonheittimet LED Schreder Nokalux C Luce Leipziger Leuchten

ulkovalaisimet Kaupunkiympäristö Tievalaistus Valonheittimet LED Schreder Nokalux C Luce Leipziger Leuchten ulkovalaisimet Kaupunkiympäristö Tievalaistus Valonheittimet LED Schreder Nokalux C Luce Leipziger Leuchten Vialuksi Oy on Suomen johtavia teknisen ulkovalaistuksen toimijoita. Yritys on perustettu 2008

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE LED-KATTOVALAISIN ROUNDDISC

KÄYTTÖOHJE LED-KATTOVALAISIN ROUNDDISC KÄYTTÖOHJE LED-KATTOVALAISIN ROUNDDISC KÄYTTÖKOHTEET: Suunniteltu asennettavaksi sisätiloihin. Asunnot Toimistot Liikehuoneistot Koulut Hotellit Sairaalat TEKNISET TIEDOT LYHYESTI Käyttöjännite: AC 220-240

Lisätiedot

Stora Enso Effex an Eye for Wood

Stora Enso Effex an Eye for Wood EnsoEffex Stora g tu p l Stora Enso Effex an Eye for Wood Stora Enso Effex an Eye for Wood Lähtökohtana luonnonmukaisuus Effex toistaa luonnon muotokieltä. Effex on: Aitoa puuta Luonnon inspiroima Luonnollinen

Lisätiedot

Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu. Ensto Auguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin

Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu. Ensto Auguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu Ensto uguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Ensto uguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Ensto uguste kuormanerotin on suunniteltu enintään 630 :n

Lisätiedot

50 ja 25: ESYLUX viettää tuplajuhlia

50 ja 25: ESYLUX viettää tuplajuhlia LEHDISTÖTIEDOTE Ahrensburg, 19. marraskuu 2018 50 ja 25: ESYLUX viettää tuplajuhlia Vuoden 2018 lopussa juhlitaan kahta ESYLUXin historiassa merkittävää päivää. Perustaja Peter Kremser muistelee yrityksen

Lisätiedot

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN unidrain GlassLine unidrain GlassLine sisältää lasisia suihkualtaita ja suihkuseiniä, jotka alkuperäiseen unidrain lattiakaivoon yhdistettynä muodostavat yksittäisistä osista upean, märkätilavarman ja

Lisätiedot

UUSI. parempi suojata kuin katua!

UUSI. parempi suojata kuin katua! UUSI Paras tapa suojautua vaarallista vuotosuihkua vastaan -> UUSI Laippatiivisteen äkillisen vaurion riski on jatkuva uhka ihmisille, laitteille ja ympäristölle. Nyt saatavilla:, paras suojaus vaarallisia

Lisätiedot

Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo

Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo Lighting Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo PureGlow IntelliHue Powercore Innovatiiviset PureGlow

Lisätiedot

Lisätietoa tuotteista saa Pemcon nettisivuilta www.pemco.fi, soittamalla Pemcolle p. 03 887410 tai käymällä Finnbuild messuosastollamme 6d31.

Lisätietoa tuotteista saa Pemcon nettisivuilta www.pemco.fi, soittamalla Pemcolle p. 03 887410 tai käymällä Finnbuild messuosastollamme 6d31. [1] Erittäin hiljaisia ja huippulaatuisia puhallinpattereita vaativiin kohteisiin. Pemco Oy on ottanut omia tuotteitaan täydentämään saksalaiset Roller puhallinpatterit. Niiden äänenpainetaso on alhaisimmillaan

Lisätiedot

Kestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen. www.lapetek.fi. Tähti keittiössäsi. SILGRANIT PuraDur teimme parhaasta vieläkin paremman

Kestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen. www.lapetek.fi. Tähti keittiössäsi. SILGRANIT PuraDur teimme parhaasta vieläkin paremman Kestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen www.lapetek.fi Tähti keittiössäsi. SILGRANIT PuraDur teimme parhaasta vieläkin paremman Allas: BLANCO ADON XL 6 S, SILGRANIT PuraDur, valkoinen Hana: BLANCO ALTA-S

Lisätiedot

2016 K AT T O / S E I N Ä

2016 K AT T O / S E I N Ä 2016 KATTO/SEINÄ 3 KATTO/SEINÄ Katto- ja seinävalaisinten avulla luot toimivan ja tehostavan valaistuksen niin yksityisissä kuin julkisissa tiloissa. Korostusvalaistus seinässä näyttää reitin ja on hauska

Lisätiedot

Järjestelmän suunnitteluohje. etolppa/eparking suunnitteluohje

Järjestelmän suunnitteluohje. etolppa/eparking suunnitteluohje Järjestelmän suunnitteluohje Tämä suunnitteluohje on tarkoitettu mahdollistamaan etolppa/eparking-järjestelmän suunnittelu parkkialueelle. Suunnitteluohje on tarkoitettu sähkösuunnittelijalle, rakennesuunnittelijalle

Lisätiedot

V a l o a y ö h ö n. Innovoimaa

V a l o a y ö h ö n. Innovoimaa V a l o a y ö h ö n Innovoimaa Vain kissalla on yhdeksän elämää Pimeällä tapahtuneet liikenneonnettomuudet, joissa suuret rekka- ja kuljetusautot ovat olleet osallisina, ovat jättäneet oman jälkensä vakaviin

Lisätiedot

LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA

LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA Spandeckkävelysillat ja -työtasojärjestelmät LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA SPANDECK Spandeck on kevyt, alumiinista valmistettu kävelysilta, työtaso ja telinejärjestelmä, kaikki samassa tuotteessa.

Lisätiedot

LED -VALOT JA KORVAUSPOLTTIMOT

LED -VALOT JA KORVAUSPOLTTIMOT LED -VALOT JA KORVAUSPOLTTIMOT SYYSKUU 2007 Emme varastoi läheskään kaikia tuotteita. Osa tuotteistamme on ns. tehdastoimituksena. Toimitusaika tyypillisesti noin 1 viikko (varastotavara). Ei varastoitavissa

Lisätiedot

Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo

Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo Lighting Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo Innovatiiviset PureGlow Powercore -valaisimet ovat tehokkaita,

Lisätiedot

OPTIMA TOIMISTOT PALVELUTALOT

OPTIMA TOIMISTOT PALVELUTALOT Optima OPTIMA ASUINRAKENNUKSET TOIMISTOT PALVELUTALOT JULKISET RAKENNUKSET KORIMALLEJA HENKILÖMÄÄRÄ KORIN SISUSTUSMATERIAALEJA 3 4-26 henkilöä 14 Nykyaikaisten hissien tulee olla monikäyttöisiä ja ener

Lisätiedot

Kostean tilan vedenkestävät avaukset

Kostean tilan vedenkestävät avaukset Kostean tilan vedenkestävät avaukset Valoisat ratkaisut kodin kaikkiin kosteisiin tiloihin. FP-Tuotteiden laajasta valikoimasta löydät oikeanlaiset ovet ja seinät kodin märkätiloihin. Ne suojaavat, avartavat

Lisätiedot

Me HEVI kivitaloilla toteutamme asiakkaidemme unelmia!

Me HEVI kivitaloilla toteutamme asiakkaidemme unelmia! Me HEVI kivitaloilla toteutamme asiakkaidemme unelmia! Sinun työsi on haaveilla, unelmoida ja visioida. Juuri sinä haaveinesi olet oman rakennusprojektisi ammattilainen. Asiantuntija, joka tietää parhaiten,

Lisätiedot

iskunkestävät valaisimet Iskunkestävät Robust-valaisimet tavanomaista vaativampiin ympäristöihin

iskunkestävät valaisimet Iskunkestävät Robust-valaisimet tavanomaista vaativampiin ympäristöihin iskunkestävät valaisimet Iskunkestävät Robust-valaisimet tavanomaista vaativampiin ympäristöihin Robust pitää minkä lupaa Hyvä valaistus lisää turvallisuudentunnetta. Se on kokemus, jonka helposti hahmotettavat

Lisätiedot

77. Ulkovalaisimet. Fax: (09) 855 34 340. Seinälyhdyt, Veräjälyhdyt, Julkisivuvalaisimet... s. 362-377. Seinälyhdyt liiketunnistimin... s.

77. Ulkovalaisimet. Fax: (09) 855 34 340. Seinälyhdyt, Veräjälyhdyt, Julkisivuvalaisimet... s. 362-377. Seinälyhdyt liiketunnistimin... s. 77. Ulkovalaisimet Seinälyhdyt, Veräjälyhdyt, Julkisivuvalaisimet... s. 362-377 Seinälyhdyt liiketunnistimin... s. 378-379 Pylväslyhdyt... s. 380-383 Fax: (09) 855 34 340 361 SEINÄ-/ VERÄJÄLYHDYT JULKISIVUVALAISIMET

Lisätiedot

Uudet jakorasiat. Alkuperäisen kehitys. Vaihe 1 - ulkoasennuksiin. www.enycase.de

Uudet jakorasiat. Alkuperäisen kehitys. Vaihe 1 - ulkoasennuksiin. www.enycase.de Uudet jakorasiat Alkuperäisen kehitys Vaihe 1 - ulkoasennuksiin 1931 2014 www.enycase.de Hensel-jakorasia: menestystarina! Gustav Hensel GmbH & Co. KG on aina asettanut ajankohtaisia haasteita! Kertamuovisen

Lisätiedot

Spot A1. Valovoimaista A-ryhmää

Spot A1. Valovoimaista A-ryhmää Spot A1 Valovoimaista A-ryhmää Valokeilassa Spot A1 Korkeatasoinen ja edistyksellinen Spot A1 on älykkään ja modulaarisen SNEP-valaistusjärjestelmän uusi kohdevalaisin. Kustannustehokas, turvallinen ja

Lisätiedot

Led-nauhat. kosteisiin tiloihin. Soveltuvuus: asunnot terassit saunan lauteet pesuhuoneet autot

Led-nauhat. kosteisiin tiloihin. Soveltuvuus: asunnot terassit saunan lauteet pesuhuoneet autot Led-nauhat kosteisiin tiloihin Yleistä: käyttöjännite 12 VDC valaistukseen ja koristeeksi 5 m rullissa lämminvalkoinen tai luonnonvalkoinen väri himmennettävä IP65-suojaus silikonilla katkaistavissa kolmen

Lisätiedot

TANEO NIVELVARTINEN JA JÄRJESTELMÄVALAISIN

TANEO NIVELVARTINEN JA JÄRJESTELMÄVALAISIN FIN TANEO NIVELVARTINEN JA JÄRJESTELMÄVALAISIN 2 TANEO MONIPUOLINEN VALAISIN IHANTEELLISEEN VALAISTUKSEEN. Tinkimätön valaistusratkaisu on välttämätön aina kun silmäsi ovat koetuksella. Oli työtehtävänä

Lisätiedot

Koristevaloja ympärivuotiseen käyttöön

Koristevaloja ympärivuotiseen käyttöön Koristevaloja ympärivuotiseen käyttöön Koristevalonauhoilla hyvää mieltä Lepsämäntie 1, Klaukkala p. 09-8794672 sahkosoppi@sahkosoppi.fi Festival 24V ulkovalosarja Edullinen sarja kiinteillä led-polttimoilla,

Lisätiedot

LED Systems. Yleisvalaistusta LEDtuotteilla

LED Systems. Yleisvalaistusta LEDtuotteilla LED Systems Yleisvalaistusta LEDtuotteilla Valo: sähkömagenettisen spektrin ihmissilmällä nähtävä osa (aallonpituus n 350 700 nanometriä) Näkyvää valoa Spektrijakauma Halogeenilamppu Pienoisloistelamppu

Lisätiedot

Vinga osa KAMIC GROUP konsernia

Vinga osa KAMIC GROUP konsernia Valaistus Vinga on KAMIC Light&Safetyn tavaramerkki joka toimii tiiviissä yhteistyössä sähkötukkujen, sähköurakoitsijoiden, arkkitehtien ja sisustus- suunnittelijoiden kanssa. Tämä esite sisältää tuoteuutisia

Lisätiedot

KOTI säilytys PYÖRÄSTÖLLÄ 25 VUODEN TAKUU! TÄYDELLINEN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ, JUURI NIIN KUIN HALUAT.

KOTI säilytys PYÖRÄSTÖLLÄ 25 VUODEN TAKUU! TÄYDELLINEN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ, JUURI NIIN KUIN HALUAT. KOTI säilytys PYÖRÄSTÖLLÄ 25 VUODEN TAKUU! TÄYDELLINEN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ, JUURI NIIN KUIN HALUAT. TEEMME YKSILÖLLISET KAAPISTOT MITTATILAUSTYÖNÄ OMIEN TARPEIDESI MUKAAN. PANOSTAMME HELPPOON JA VAIVATTOMAAN

Lisätiedot

Edustavaa energiatehokkuutta AVD-valaisinperhe

Edustavaa energiatehokkuutta AVD-valaisinperhe Edustavaa energiatehokkuutta AVD-valaisinperhe Yhdenmukaista tyylikkyyttä kaikkiin tiloihin Tilan, muodon ja valon energiatehokasta laatua. 550 mm 370 mm 2 190 mm AVD190 AVD370 AVD550 Enston AVD-valaisinperhe

Lisätiedot

Alasinkatu 1 3, 40320 Jyväskylä Vaihde 020 720 9292 www.suomenallaslaite.fi Y tunnus 0522611 3

Alasinkatu 1 3, 40320 Jyväskylä Vaihde 020 720 9292 www.suomenallaslaite.fi Y tunnus 0522611 3 CARIBIAN MYRSKY #14105 Ohjelma 1 Trooppinen sade ja hajuste Ohjelman käynnistyttyä alkaa suihkussa lämmin trooppinen sade isoine ja pehmeine pisaroineen. Valaistus vaihtelee valkoisesta ja punaiseen. Hedelmäinen

Lisätiedot

T1 Elegantti pistorasiakeskus

T1 Elegantti pistorasiakeskus Upeat alumiinirunkoiset TallyKey pylväät on tehty kestämään pitkään kovissakin olosuhteissa. Tuotteet toimitetaan aina asennusvalmiina kokonaisuuksina ja varustetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Pylväässä

Lisätiedot

3M Ikkunakalvot. Prestige Auringonsuoja- ja turvakalvot. Kirkkaasti. Ensiluokkainen

3M Ikkunakalvot. Prestige Auringonsuoja- ja turvakalvot. Kirkkaasti. Ensiluokkainen 3M Ikkunakalvot Prestige Auringonsuoja- ja turvakalvot Kirkkaasti Ensiluokkainen Uuden sukupolven 3M Ikkunakalvo Uutta toimivuutta Useat lämpöä torjuvat ikkunakalvot ovat sävyltään tummia, sisältävät metallia

Lisätiedot

2016 KO H D E VA L O T

2016 KO H D E VA L O T 2016 KOHDEVALOT 2 KOHDEVALOT Suuntaa valo kohteeseen, jota haluat korostaa. Hyvästä työvalaistuksesta viihtyisään tunnelmavalaistukseen ja kaikkeen siltä väliltä. Kiskoon tai kattopintaan asennetuilla

Lisätiedot

Sahko. * Annamme 5 vuoden takuun uusille tuotteille. Sinun tarvitsee vain mennä kotisivullemme, rekisteröityä ja rekisteröidä tuote.

Sahko. * Annamme 5 vuoden takuun uusille tuotteille. Sinun tarvitsee vain mennä kotisivullemme, rekisteröityä ja rekisteröidä tuote. Sahko * Annamme 5 vuoden takuun uusille tuotteille. Sinun tarvitsee vain mennä kotisivullemme, rekisteröityä ja rekisteröidä tuote. Liitäntäkeskukset El-Björnin liitäntäkeskukset asennetaan normaalisti

Lisätiedot

ADAX CLEA ADAX DESIGN LÄMMITTIMET

ADAX CLEA ADAX DESIGN LÄMMITTIMET ADAX CLEA ADAX DESIGN LÄMMITTIMET ADAX NEO DESIGN LÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla

Lisätiedot

Airam on suomalainen valon asiantuntija jo vuodesta 1921 Lamput ja valaisimet ovat Airamin tuotevalikoiman ydin. Airamin tuotteet sopivat hyvin

Airam on suomalainen valon asiantuntija jo vuodesta 1921 Lamput ja valaisimet ovat Airamin tuotevalikoiman ydin. Airamin tuotteet sopivat hyvin Ulkovalaisimet Airam on suomalainen valon asiantuntija jo vuodesta 1921 Lamput ja valaisimet ovat Airamin tuotevalikoiman ydin. Airamin tuotteet sopivat hyvin suomalaiseen miljööseen ja vaativiin valaistusolosuhteisiin.

Lisätiedot

OptiFlood LED aluevalaistukseen

OptiFlood LED aluevalaistukseen Lighting OptiFlood LED aluevalaistukseen OptiFlood LED BVP506 OptiFlood LED on tyylikkäiden, erittäin tehokkaiden epäsymmetristen valonheitinten tuoteperhe, jota voidaan käyttää valaisemaan suuria alueita.

Lisätiedot