Ulkovalaistus ja vedenalainen valaistus VALOA.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ulkovalaistus ja vedenalainen valaistus VALOA."

Transkriptio

1 Ulkovalaistus ja vedenalainen valaistus VALOA.

2

3 VALOA. Katsotaanpa faktoja: aika monia valaistusideoita on jo kehitetty. Yksi vaikuttavimmista ideoista tunnetaan kaikkialla maailmassa ja se on noin 4,5 miljardia vuotta vanha: aurinko. Ei aivan yhtä vanha mutta sitäkin monipuolisempi ja helpompi tavoittaa on WIBRE-yhtiö. Erikoistaitomme on luovien valaisinratkaisujen keksiminen. Tekninen täydellisyys ja kekseliäät ideat ovat vahvuuksiamme, joihin asiakkaat voivat luottaa. Yritys itse asiassa aloitti aivan eri sektorilta. WIBRE:n perusti 1919 Saksan Mecklenburgin osavaltioon Wilhelm Breuninger ja se valmisti alun perin arkisia kodinkoneita. Vedenkeittimiä, lämminvesivaraajia, leivänpaahtimia, juottokolveja ja hiustenkuivaimia nimemme oli jo silloin teknisen täydellisyyden ja keksijähengen synonyymi yritys muutti Mecklenburg-Vorpommernin osavaltiosta Baden-Württenbergiin. Muutto liittyi yrityksen samanaikaiseen siirtymiseen valaistustekniikan markkinoille. Ensimmäinen suihkulähdekohdevalo ja erilaiset näyteikkunoiden kohdevalot lähtivät tuotantolinjaltamme. Yksi asia ei kuitenkaan muuttunut: valmistimme yhä tuotteitamme täydellisyyttä tavoitellen. Laatuhan loppujen lopuksi ratkaisee! Jatkuva kasvumme heijastelee vahvaa sitoumustamme tähän periaatteeseen. Leingartenissa sijaitsevassa päätoimipisteessämme ja lukuisissa valtakunnallisissa ja kansainvälisissä yrityksissä toimivat 50 työntekijää pystyvät tarjoamaan valaistustuotesarjan, joka ei jätä mitään toivomusta täyttämättä. Valaistussovellukset uima-altaisiin, suihkulähteisiin, vesielementtiteoksiin, siltoihin, puistoihin, rakennuksiin ja julkisivuihin tai ulkotilojen ja vedenalaisten alueiden valaistussuunnittelu ruostumattomien V4A-teräksisten, suojausluokitukseltaan IP67- ja IP68-tasoisten ulko- ja vedenalaisten valojen valmistajana WIBRE on tullut kansainväliseksi markkinajohtajaksi. Emme kuitenkaan pidä menestystämme itsestäänselvyytenä. Tuotteemme ovat tulleet entistäkin helppohuoltoisemmiksi ja kestävämmiksi jatkuvan optimoinnin ja kehityksen ansiosta. Luovien valaisinratkaisujen ansiosta pystymme täyttämään asiakkaittemme usein hyvinkin yksilölliset pyynnöt entistä tehokkaammin noudattamalla samalla kaikkia turvallisuusmääräyksiä ja -normeja. Siksi yhä useammat koti- ja ulkomaalaiset arkkitehdit, valaistussuunnittelijat, tukkumyyjät ja erikoismyymälät luottavat laatuumme. Ja joka ilta useampia WIBRE-valoja syttyy suihkulähteisiin, rakennuksiin tai uima-altaisiin. WIBRE-valoja on käytetty monissa hankkeissa Skandinaviasta Pohjois-Afrikkaan sekä Lähiidässä ja Aasian alueella. WIBREllä on täydellinen kohdevalo jokaiseen valaistuskonseptiin sinunkin. Ota meihin yhteyttä! Koska valo on voimamme. Ja meidät on paljon helpompi tavoittaa kuin aurinko. Suomessa: Valmistajan kotisivut:

4 WIBRE:n uima ja poreallasvalot. Kirkkain keino saada vesi loistamaan. Syvän sininen, ultramariini, taivaansininen tai turkoosi kirkas vesi kimmeltää mitä kauneimpina väreinä. Nyt vesi voi jopa loistaa! WIBRE:n vedenalaisten valoideoiden ansiosta uima- ja porealtaiden optista suunnittelua ei rajoita enää mikään: optimivalaistus, valokorostus tai esineen upottaminen aivan uuteen värimaailmaan me teemme haaveistasi totta. Se on hyvin helppoa! WIBRE:n tuotteethan noudattavat kaikkia toimintaa koskevia turvamääräyksiä, niitä on saatavana kaikentyyppisiin betoni-, metalli- tai muovialtaisiin sopivilla varusteilla (sovittimilla, laipoilla yms.) ja niitä voi asentaa jopa kalvoseinäisiin altaisiin ilman vaikeuksia. Lisäksi kaikki valolähteet voidaan vaihtaa vettä tyhjentämättä. Ota meihin yhteyttä, niin saamme sinunkin altaasi veden loistamaan: täydellisesti suunniteltuna ja tarpeisiisi sopivana mm paksulla kuorella QT12- tai QT16-halogeenivalolähteillä seinäasennus kaikkiin vakiotyyppisiin altaisiin, kuten virkistysaltaisiin, hotellialtaisiin ja yksityisiin uima-altaisiin uusimpien POW-LEDien hyödyntäminen uusin suuritehoinen LED-teknologia Luxeon K2, 12 VDC (SELV) POW-LED-piirin lämpötilanhallinta (NTC) keski- ja isokokoisille altaille (5 x 10 m) mm tai 32 mm paksulla ruostumattomalla teräskuorella PAR W/12 V halogeenivalolähteillä seinäasennus yksityisiin uima-altaisiin ruostumattomalla teräskuorella HIT-DE 70/150 W kaasupurkauslampuilla tai POW-LED 48x1 W valolähteillä seinäasennus kuiluun virkistys- ja urheilualtaisiin (noin 25 x 12 m) ruostumattomalla teräskuorella HIT-DE 250/400 W kaasupurkauslampuilla tai POW-LED 144x1 W valolähteillä seinäasennus kuiluun urheilu- ja kilpailualtaisiin (noin 50 x 20 m) ruostumattomasta V4A-teräksestä LED-, POW-LED- tai QR-CB51-valolähteillä PG11 kaapeliholkki ruostumattomasta V4A-teräksestä seinä- ja pohja-asennus porealtaisiin ja vesiammeisiin Lisää tuotteita löydät luettelostamme!

5 Therme Bad Aibling, Germany Burgerbad Leukerbad, Switzerland Badeland Wolfsburg, Germany Kempinski Dead Sea Hotel, Jordan

6 WIBRE:n suihkulähdevalot. Suunniteltu korostamaan valolla. Vettä hyödyntävät koristeet ja suihkulähteet ovat muovanneet puistojen ja puutarhojen arkkitehtuuria yli 500 vuotta. Nykyään ne ovat entistä omaperäisempiä WIBRE:n valoideoiden ansiosta. Oli kyse sitten suihkulähteestä, vettä hyödyntävistä koristeista tai lammista erikoistapauksissa jopa silloista, rakennusten julkisivuista ja veistoksista tarjoamme kaiken tyyppisiä ja kokoisia uusia ideoita valojen korostamiseksi. Yhdistelemällä eri valoja, asennustapoja ja lampputehoja varusteisiin, värillisiin linsseihin ja säleikköihin, ratkaisumme voidaan räätälöidä täsmällisesti yksilöllisiin tarpeisiisi. Pidämme laatua ensisijaisen tärkeänä. Laadukkaat materiaalit, kuten ruostumaton V4A-teräs, varmistavat pitkäikäisyyden ja turvallisuuden jatkuvassa käytössä. Mitä meihin tulee, kirjoitamme mielellämme seuraavat 500 vuotta suihkulähteiden historiaa ruostumattomasta V4A-teräksestä tehty kompakti kohdevalaisin QR-CB51-, QPAR16-, POW-LED- tai LED-valolähteillä PG11 kaapeliholkki ruostumattomasta V4A-teräksestä suihkulähteisiin ja vesialtaisiin kokonaan ruostumattomasta V4A-teräksestä tehty kompakti kohdevalaisin POW-LED 1 W ja 3 W valolähteillä pieniin suihkulähteisiin ja vesielementtiteoksiin ruostumattomasta V4A-teräksestä Halogeeni-, HIT-TC-, POW-LED- tai kompakti TC-T/E-valolähde PG13,5 kaapeliholkki ruostumattomasta V4Ateräksestä suihkulähteisiin, kasvisäilöihin ja vesielementtiteoksiin kokonaan ruostumattomasta V4A-teräksestä POW-LED 36 x 1 W valolähteillä PG16/21 kaapeliholkki ruostumattomasta V4A-teräksestä suihkulähteiden ja ulkoesineiden valaisuun valkoisella, värillisellä tai RGB-valolla alumiiniheijastimella Halogeeni- tai HIT-, HST- ja HME-valolähteillä PG16/21 kaapeliholkki ruostumattomasta V4A-teräksestä suihkulähteisiin ja vesielementtiteoksiin ruostumattomalla teräsheijastimella PG16/21 kaapeliholkki ruostumattomasta V4A-teräksestä Halogeeni- tai HIT-, HST- ja HME-valolähteillä korkeisiin suihkulähteisiin ja suuriin vesialtaisiin Lisää tuotteita löydät luettelostamme!

7 Grand Casino Monte Carlo, Monaco Morild Fountain, Norway Danubius Budapest, Hungary Pont Neuf Toulouse, France (Photo: Patrice Nin)

8 WIBRE:n suunnistusvalot. Laatu on paras keino menestyä. Oli kyseessä sitten jalankulkijat tai yksityiskäyttö, WIBRE:n valoideat näyttävät tietä. Tarjoamme laadukkaita suunnistusvaloja seinä- ja maa/lattia-asennukseen polkujen merkitsemiseksi ja valaisemiseksi, eteisiin, avoimille alueille ja maanalaisiin pysäköintialueisiin tai myös koristevaloiksi. WIBRE-tuotevalikoima sisältää useita malleja eri valolähteillä, joita ovat mm. SMD- LED, POW-LED, pienoisloisteputket tai halogeeni. Tässä yhteydessä ratkaisevana tekijänä on ainutlaatuinen WIBRE-laatu. Huippuunsa kehitettyjen alu miini- ja ruostumattomien teräskoteloiden tai kestäviin POW-LEDeihin yhdistettyjen ruostumattomien teräskuorien ansiosta kaikki tuotteet varmistavat kestävyyden ja luotettavan toiminnan. Älä mene kiertoteitä Ota meihin yhteyttä! anodisoidusta alumiinista tehty kotelo POW-LED 1 x 1 W, valkoinen, värillinen ja RGB maa/lattia- ja seinäasennukseen polkujen ja portaikkojen suunnistusvaloksi anodisoidusta alumiinista tehty kotelo POW-LED 1 x 1 W, valkoinen, värillinen ja RGB maa/lattia- ja seinäasennukseen polkujen ja portaikkojen suunnistusvaloksi anodisoidusta alumiinista tehty kotelo POW-LED 3 x 1 W, valkoinen, värillinen ja RGB maa/lattia- ja seinäasennukseen polkujen ja portaikkojen suunnistusvaloksi anodisoidusta alumiinista tehty kotelo SMD-LED- tai QT9-valolähteillä maa/lattia- ja seinäasennukseen suunnistusvaloksi ja koristevaloksi anodisoidusta alumiinista tehty kotelo SMD-LED- tai QT12-valolähteillä maa/lattia- ja seinäasennukseen suunnistusvaloksi ja koristevaloksi kotelo ruostumattomasta V4A-teräksestä kompakteilla loistevaloilla PG16/21 kaapeliholkki nikkelöidystä messingistä maa/lattia- ja seinäasennukseen suunnistusvaloksi ja koristevaloksi Lisää tuotteita löydät luettelostamme!

9 MTRC Airport kowloon station square, Hong Kong China International Finance Centre, Hong Kong China

10 WIBRE:n maahan asennettavat valot. Valokeilassa joka näkökulmalta. Hyvät ideat kannattaa laittaa valokeilaan! Eikö sinunkin arkkitehtuurinen ilmeesi tai ideasi kannattaisi valaista? Julkisivut, puut, sillat, taide-esineet tai kokonaiset rakennukset WIBRE:n valaisinratkaisut eivät jätä mitään pimeään. Tarjoamme kokonaan ruostumattomasta V4A-teräksestä tehtyjä kohdevaloja, jotka voidaan asentaa joko suoraan tai asennuskotelon avulla maahan, nurmikkoon tai koviin päällysteisiin, kuten betoniin, asfalttiin ja kivetykseen. Erilaiset kuorityypit (uppoasennuskehykset, pyöreät tai neliömäiset varustekannet) ja karkaistu turvalasi kestävät jopa kilon vierityskuormia. Ne antavat myös laajan valaistussuunnittelun vapauden. Voit yhdistellä erilaisia valaisinkoteloita, lampputehoja ja heijastinjärjestelmiä valinnaisvarusteisiin, kuten värilinsseihin, säleikköihin ja asennuskoteloihin. Löydä rajattomat mahdollisuudet ideoittesi laittamiseksi oikeaan perspektiiviin anodisoidusta alumiinista tehty kotelo POW-LED 1 x 1 W, valkoinen ja värillinen maa/lattia- ja seinäasennukseen esineiden valaisemiseksi ja korostusvalon tuottamiseksi Kardan alumiinivalmisteinen moniaksiaalisella kardaaniteknologialla - kestää 1500 kg:n kuormia ruostumatonta V4A-terästä POW-LED-, QR-CB51- tai QPAR16-valolähteillä maa/lattia- ja seinäasennukseen esineiden, seinien ja puiden valaisemiseksi / /12 kokonaan ruostumattomasta V4A-teräksestä kestää jopa 2500 kg:n kuormia uppoasennus- tai neliömäinen kehys ruostumatonta V4A-terästä T5-, TC-S/E-, POW-LED- tai SMD-LED-valolähde maa/lattia- ja seinäasennukseen lineaarisen valon jakamiseksi julkisivuille ja polkujen valaisemiseksi kokonaan ruostumattomasta V4A-teräksestä - kestää 5000 kg:n kuormia symmetrisellä, asymmetrisellä ja säädettävällä kohde-, yleis- ja keskihajauttavalla heijastimella Halogeeni-, POW-LED- ja HIT-, HST- ja HME-valolähteillä maa/lattia-asennukseen rakennusten julkisivujen, viheralueiden, puistojen ja ulkotilojen valaisemiseksi kokonaan ruostumattomasta V4A-teräksestä - kestää 1500 kg:n kuormia halogeeni-, HIT-TC 20/35 W, TC-T- ja POW-LED-valolähteet maa/lattia-asennukseen ulkotilojen ja -esineiden valaisemiseksi myös värillisellä ja RGB-valolla kokonaan ruostumattomasta V4A-teräksestä - kestää 1500 kg:n kuormia GTR-yksikkö vähentää lasin pintalämpötilaa ( Cool Contact ) HIT- ja HST-valolähteet säädettävillä yleis-, kohde- tai keskihajauttavilla heijastimilla maa/lattia-asennukseen valaisemaan alueita, joiden pintalämpötila on alhainen Lisää tuotteita löydät luettelostamme!

11 MTRC Airport kowloon station square, Hong Kong China Hotel Neuvecelle, Switzerland Leingarten, Germany

12 Le Palais de I'isle Annecy, France KissSalis Therme Bad Kissingen, Germany WIBRE Elektrogeräte Edmund Breuninger GmbH & Co.KG Liebigstrasse Leingarten/Germany www. wibre.com MALUX FINLAND OY PL Porvoo Puh. (019) Fax (019) S-posti: Leingarten, Germany

AURINKOSÄHKÖÄ TOIMITILOIHIN

AURINKOSÄHKÖÄ TOIMITILOIHIN NRO 1/2015 Rexel Finland Oy:n asiakaslehti 12 OMAVARASTOLLE ON LAPISSA KÄYTTÖÄ 14 TERVETULOA REXEL BUSINESS LOUNGEEN AURINKOSÄHKÖÄ TOIMITILOIHIN Exxact valonsäädin UNI400LED Valkoinen Antrasiitti Metalli

Lisätiedot

Ihana ja energiaa säästävä lattialämmitys! lattialämmitys kuvasto

Ihana ja energiaa säästävä lattialämmitys! lattialämmitys kuvasto Ihana ja energiaa säästävä lattialämmitys! lattialämmitys kuvasto 1 2 Merkitsemme eniten energiaa säästävät tuotteemme perhossymbolilla. sisällysluettelo 05 / 06 / 08 / 10 / 12 / 14 / 16 / LÄMPÖÄ, JOKA

Lisätiedot

Tapahtumalehti. Helsingin messukeskus 12.-13. lokakuuta 2011. Suomen suurin puhtaasti sähköasennusalan ammattitapahtuma. vierailla tapahtumassa

Tapahtumalehti. Helsingin messukeskus 12.-13. lokakuuta 2011. Suomen suurin puhtaasti sähköasennusalan ammattitapahtuma. vierailla tapahtumassa KAIKKI TÄYSIN MAKSUTTA Tapahtumalehti Helsingin messukeskus 12.-13. lokakuuta 2011 SÄHKÖ 2011 SÄHKÖ TELE DATA VALAISTUS Suomen suurin puhtaasti sähköasennusalan ammattitapahtuma VUODEN SÄHKÖ- TAPAHTUMA

Lisätiedot

fiksut KylpyhuoNeet tekevät tulevaisuudesta valoisamman

fiksut KylpyhuoNeet tekevät tulevaisuudesta valoisamman FIKSUMPI TULEVAISUUS INSPIROIVAT, INNOVATIIVISET JA YMPÄRISTÖÄ SÄÄSTÄVÄT KYLPYHUONEET GUSTAVSBERGILTÄ 2014 2015 UUTUUS! HYGIEENINEN HUUHTELU YKSINKERTAISEMMIN PUHDASTA FIKSUMMAN HUUHTELUN ANSIOSTA fiksut

Lisätiedot

FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014

FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014 FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014 TERVETULOA FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN Tästä kuvastosta löydät Gustavsbergin koko ympäristöä säästävän ja innoittavan tuotevalikoiman

Lisätiedot

THERMIA. 40 VUOTTA PUMPPUJA. MAALÄMPÖ- www.kotisun.fi. www.kotisun.fi. Tampereen seudun. Luonnonmukaiset maalit ja pintakäsittelyaineet 1/2014

THERMIA. 40 VUOTTA PUMPPUJA. MAALÄMPÖ- www.kotisun.fi. www.kotisun.fi. Tampereen seudun. Luonnonmukaiset maalit ja pintakäsittelyaineet 1/2014 Tampereen seudun RAKENNUSMAAILMA 1 1/2014 Käyttövesi- ja lämpöverkkoremontit www.kotisun.fi www.kotisun.fi 0207 669 940 0207 669 940 Luonnonmukaiset maalit ja pintakäsittelyaineet Maalauskauden messutarjoukset!

Lisätiedot

Jakelutiemuutoksella. hyötyä koko toimitusketjuun

Jakelutiemuutoksella. hyötyä koko toimitusketjuun NYLUNDIN ASIAKASLEHTI Tammikuu 2014 Jakelutiemuutoksella hyötyä koko toimitusketjuun Monikäyttöiset Dymaxin liimat Meyerin valaisinten yksinmyyntioikeus Nylundille Ääntä ja kuvaa digitaalisesti ja luotettavasti

Lisätiedot

THK:n lineaarijohteita tule tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme!

THK:n lineaarijohteita tule tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme! numero 3 2012 Esittelemme Tekniikka 2012-messuilla, osastolla B-317 THK:n lineaarijohteita tule tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme! Releco täyttää 50 vuotta! sivu 4 INDUSTRILÅS Esittelyssä uuden toimittajamme

Lisätiedot

FEIN MultiMaster nyt myös akkukäyttöisenä versiona

FEIN MultiMaster nyt myös akkukäyttöisenä versiona Alkuperäinen Saksassa valmistettu FEIN MultiMaster on nyt saatavana myös akkumallina. 14,4 voltin litiumioniakuilla varustetun monitoimikoneen teho ja käyttömahdollisuudet ovat samat kuin tutulla verkkolaitteella,

Lisätiedot

Keittiövalaisimet s. 16 Kostean tilan valaisimet s. 20. Sisustusvalaisimet s. 8

Keittiövalaisimet s. 16 Kostean tilan valaisimet s. 20. Sisustusvalaisimet s. 8 Keittiövalaisimet s. 16 Kostean tilan valaisimet s. 20 Sisustusvalaisimet s. 8 Sisustusvalaisimet 2013 Valo tekee hyvää Hyvä asiakkaamme, tässä esitteessä keskitymme sisävalaisimiin ja kerromme, mikä valaisin

Lisätiedot

GLAMOX Valaistusta kirkkaampaan tulevaisuuteen. Glamox kouluvalaistusratkaisuja

GLAMOX Valaistusta kirkkaampaan tulevaisuuteen. Glamox kouluvalaistusratkaisuja GLAMOX Valaistusta kirkkaampaan tulevaisuuteen Glamox kouluvalaistusratkaisuja Valaistusta kirkkaampaan tulevaisuuteen Oppiminen on ymmärtämiseen, valitsemiseen, tulkitsemiseen ja tiedon tallentamiseen

Lisätiedot

Uutuudet. Uudet konseptit, valaisimet ja lamput Philips Valaistus - syksy 2010

Uutuudet. Uudet konseptit, valaisimet ja lamput Philips Valaistus - syksy 2010 Uutuudet Uudet konseptit, valaisimet ja lamput Philips Valaistus - syksy 2010 Lisätietoja: www.lighting.philips.fi www.philips.com/viewsandsolutions Tiedot voivat muuttua Graafinen tuotanto: Adnovate Tunne,

Lisätiedot

Uutuudet. Uudet konseptit, valaisimet ja lamput Philips Valaistus - Kevät 2011

Uutuudet. Uudet konseptit, valaisimet ja lamput Philips Valaistus - Kevät 2011 Uutuudet Uudet konseptit, valaisimet ja lamput Philips Valaistus - Kevät 2011 Lisätietoja: www.lighting.philips.fi www.philips.com/viewsandsolutions Tiedot voivat muuttua Graafinen tuotanto: Adnovate Tunne,

Lisätiedot

Suomalaisen verkkokaupan pelastaja

Suomalaisen verkkokaupan pelastaja nro 1/2014 ekaupan lehti nro 1 2014 Ajankohtaista asiaa verkkokaupasta. Julkaisija: Klarna Oy Suomalaisen verkkokaupan pelastaja Kristina Metso Verkkoteollisuuden johtoon Finnish Design Shop 10 vuotta

Lisätiedot

> Itella investoi. SICK-tuoteuutuudet. Yhtenäinen ratkaisu. I40-konenäköanturi: www.sick.fi SICK-ASIAKASLEHTI 1/2010

> Itella investoi. SICK-tuoteuutuudet. Yhtenäinen ratkaisu. I40-konenäköanturi: www.sick.fi SICK-ASIAKASLEHTI 1/2010 SICK-ASIAKASLEHTI 1/2010 > Itella investoi uuteen lajittelu- ja tunnistusteknologiaan s. 24 I40-konenäköanturi: tuotannon valvonnan uusi, suorituskykyinen tehopakkaus Sivu 10 Yhtenäinen ratkaisu automaattiseen

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 2 IDO Inspiraatio IDOn kylpyhuonekalusteille ja keramiikkatuotteille on myönnetty Avainlippu. IDO Inspiraatio 3 IDO on mukana arjessasi hektisistä aamuhetkistä viikonloppujen

Lisätiedot

Pyyhekuivaimet kaikkiin tiloihin. Sähkötoimiset pyyhekuivaimet Vesitoimiset pyyhekuivaimet Kombikuivaimet

Pyyhekuivaimet kaikkiin tiloihin. Sähkötoimiset pyyhekuivaimet Vesitoimiset pyyhekuivaimet Kombikuivaimet Pyyhekuivaimet kaikkiin tiloihin Sähkötoimiset pyyhekuivaimet Vesitoimiset pyyhekuivaimet Kombikuivaimet Pyyhekuivain on arjen ylellisyyttä Pyyhekuivainkuvastomme on täynnä inspiraatiota ja ideoita kodin

Lisätiedot

VIHREÄ SUURLÄHETTILÄS AUTOTEOLLISUUS UUSI TULEMINEN. ENSTO INTIASSA Amerikan. Älykäs ja ekologisempi. Sähkölämmityksen. Balladi idästä ja lännestä

VIHREÄ SUURLÄHETTILÄS AUTOTEOLLISUUS UUSI TULEMINEN. ENSTO INTIASSA Amerikan. Älykäs ja ekologisempi. Sähkölämmityksen. Balladi idästä ja lännestä ENSTON SIDOSRYHMÄLEHTI 2012 Älykäs ja ekologisempi AUTOTEOLLISUUS Sähkölämmityksen UUSI TULEMINEN Balladi idästä ja lännestä ENSTO INTIASSA Amerikan VIHREÄ SUURLÄHETTILÄS 1 Sisältö 4 Bruce Oreck: Amerikan

Lisätiedot

NIBE Maalämpö. Lämpöpumppujen uusi sukupolvi NIBE-MAALÄMPÖ 1

NIBE Maalämpö. Lämpöpumppujen uusi sukupolvi NIBE-MAALÄMPÖ 1 NIBE Maalämpö Lämpöpumppujen uusi sukupolvi NIBE-MAALÄMPÖ 1 NIBE-MAALÄMPÖ 2 + Auringon lämpöä maassa valtava energiavarasto, joka vain odottaa hyödyntämistään. Mitä näet katsoessasi ulos ikkunasta? Kadun?

Lisätiedot

Tilaa tilassa. Minimessuilla kohdattiin. Valimolla tuoksuu kahvi. Decta Oy:n toimisto, showroom ja varasto saman katon alla

Tilaa tilassa. Minimessuilla kohdattiin. Valimolla tuoksuu kahvi. Decta Oy:n toimisto, showroom ja varasto saman katon alla 2011 Tilaa tilassa Decta Oy:n toimisto, showroom ja varasto saman katon alla Valimolla tuoksuu kahvi Bean & Burner paahtaa erikoislajikkeita Minimessuilla kohdattiin Alueen yritykset tulivat tutuiksi 1

Lisätiedot

Valaistus. Suunnittelu. Rakentaminen. Energiatehokkuus. Jokakodin valaistusopas

Valaistus. Suunnittelu. Rakentaminen. Energiatehokkuus. Jokakodin valaistusopas Valaistus Suunnittelu Rakentaminen Energiatehokkuus Jokakodin valaistusopas 12/2010 Sisältö Sisältö...1 1 Johdanto...3 2 Valaistussuunnittelun perusteita...4 2.1 Luonnonvalo osana kodin valaistusta...4

Lisätiedot

Valaistus. Tähtäimessä miellyttävä ja. energiatehokas. valaistus. Tutustu kohteisiin!

Valaistus. Tähtäimessä miellyttävä ja. energiatehokas. valaistus. Tutustu kohteisiin! Valaistus Tähtäimessä miellyttävä ja energiatehokas valaistus Tutustu kohteisiin! Ympäristöystävällistä valaistusta Philips panostaa kestävään kehitykseen kaikessa toiminnassaan. Yrityksen tavoitteet

Lisätiedot

viegajournal Kaksi uutta työntekijää 1/10 Kasvua ystävyyksien avulla Hygieniaa sormenpäille Sivut 10 11 Sivut 4 5

viegajournal Kaksi uutta työntekijää 1/10 Kasvua ystävyyksien avulla Hygieniaa sormenpäille Sivut 10 11 Sivut 4 5 Peter on koulutukseltaan myynti-insinööri ja hänellä on useiden vuosien kokemus teknisestä myynnistä. Viime vuosina hän on työskennellyt puhallinpuolella ja auttanut asiakkaita projekteissa ja energiansäästämisessä

Lisätiedot

news AD nyt myös Englannissa Tässä numerossa Painos: 12/2012 p. 2-3 Pääkirjoitus Olivier Roux, ADI hallituksen pj.

news AD nyt myös Englannissa Tässä numerossa Painos: 12/2012 p. 2-3 Pääkirjoitus Olivier Roux, ADI hallituksen pj. news w w w. a d - e u r o p e. c o m Painos: 12/2012 AD nyt myös Englannissa Päätoimittaja: Autodistribution International, Kortenberg, Belgium Tässä numerossa Pääkirjoitus Olivier Roux, ADI hallituksen

Lisätiedot

IKEA-konserni Kestävä kehitys FY12

IKEA-konserni Kestävä kehitys FY12 IKEA-konserni Kestävä kehitys FY12 Mitä teemme saadaksemme aikaan muutosta parempaan... Ennen tätä projektia ajattelin, että ympäristöasiat eivät kuulu minulle. Nyt tiedän, että voin tehdä oman osani muuttaakseni

Lisätiedot

Nro 23/2011. In practice

Nro 23/2011. In practice Nro 23/2011 In practice Sisällys Photo: Getty Images 12 SFS intec tuo markkinoille innovatiivisen fotosähkölaitosten kiinnitysjärjestelmän. 14 Autoteollisuuden alihankkija Scherdel valmistaa huippuluokan

Lisätiedot

Toiminnallisuutta, turvallisuutta ja mukavuutta kotiin KNX-taloautomaatio ja asennuskalusteet

Toiminnallisuutta, turvallisuutta ja mukavuutta kotiin KNX-taloautomaatio ja asennuskalusteet Toiminnallisuutta, turvallisuutta ja mukavuutta kotiin KNX-taloautomaatio ja asennuskalusteet Hyvin suunniteltu sähköistys parantaa kotisi viihtyisyyttä. Nykyaikaisen kodin sähkötekniikalta vaaditaan

Lisätiedot

Uutta lämpöä elämääsi

Uutta lämpöä elämääsi Uutta lämpöä elämääsi 2 Olemme johtava ympäristöä ja lompakkoasi säästävien lämpöpumppujen kehittäjä. Sisältö Maailman katseet kääntyvät Tranåsiin. 4 Lämpöpumppusi maksaa itse itsensä. 6 Asiakkaamme ovat

Lisätiedot

Ratkaise asennuksen sokkelot. Tehokkaat ratkaisut Murrelektronikilta. Murrelektronik asiakaslehti. Pääkirjoitus

Ratkaise asennuksen sokkelot. Tehokkaat ratkaisut Murrelektronikilta. Murrelektronik asiakaslehti. Pääkirjoitus Numero Murrelektronik asiakaslehti MASI Kanban-järjestelmät Parhaat käytännöt Miten omenan saa helpoimmin pullon sisään? Edistyksellistä logistiikkaa MVK Metal erikoiskäytössä lisää sivulla 0 lisää sivulla

Lisätiedot

Uutta lämpöä elämääsi

Uutta lämpöä elämääsi Uutta lämpöä elämääsi Sinun taloutesi ja ympäristömme takia IVT lämpöpumppu hyödyntää kallioon, maahan, veteen tai ilmaan varastoitunutta aurinkoenergiaa, tuottaen lämpöä ja käyttövettä taloosi. Hyödyntämällä

Lisätiedot