KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 Sivu 89 () Kunnanhallitus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 Sivu 89 () Kunnanhallitus"

Transkriptio

1 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 Sivu 89 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai kello KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone JÄSENET VARAJÄSENET Kuusinen Katja, pj. x Savolainen Aino - Mehto Antti, vpj. x Rossi Esa - Jämsen Reijo x Pakarinen Teemu - Minkkinen Mirja x Valkonen Olavi - Oittinen Heikki x Väisänen Simo - Suokivi Raija x Huikari Riitta - Vainio Merja x Minkkinen Päivi - Valtuuston pj. Karhunen Pekka x Valtuuston I vpj. Laaksonen Vappu x Valtuuston II vpj. Pynnönen Pekka x MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Levänen Kari, kunnanjohtaja, esittelijä Hyppönen Jouko, kunnansihteeri, pöytäkirjanpitäjä ASIAT :t 64- PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Katja Kuusinen Jouko Hyppönen LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAI- SUUS SEKÄ PÖYTÄKIRJAN TAR- KASTUS (tarkastuspaikka ja -aika sekä tarkastajien allekirjoitukset) Kunnanhallitus totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjantarkastajien valinta Pöytäkirjantarkastajiksi kunnanhallitus valitsi aakkosjärjestyksen mukaisesti Heikki Oittisen ja Raija Suokiven. Tarkastusaika Konnevedellä Heikki Oittinen Raija Suokivi PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEI- SESTI NÄHTÄVÄNÄ Paikka ja pvm Konneveden kunnantalossa kello 9-15 Virka-asema Allekirjoitus Jouko Hyppönen

2 Kunnanhallitus KONNEVEDEN LUKION NYKYTILANNE JA TULEVAISUUS SELVITYS JA LUKION KEHITTÄMISTYÖRYHMÄN RAPORTTI Siv.ltk Liite 3. Konneveden lukion rehtori Lauri Pirkkalainen on laatinut selvityksen kunnan lukion nykytilanteesta ja tulevaisuudesta. Konnevesi on saanut lukioluvan vuonna Tällä hetkellä lukiossa on 32 opiskelijaa ja lukuvuonna oppilasmäärän arvioidaan olevan 39 opiskelijaa. Kevään 2012 yhteishaussa Konneveden lukioon on hakenut 12 yläkoulun 9. luokan oppilasta, joilla oman kunnan lukio 1. hakutoiveena. Sivistystoimenjohtajan ehdotus: Rehtori Lauri Pirkkalaisen sivistyslautakunnalle toimittama selvitys Konneveden lukion nykytilanteesta ja tulevaisuudesta merkitään tietoon saatetuksi ja päätetään lähettää kunnanhallituksen käsiteltäväksi. Päätös: Hyväksyttiin Kh. 64 Esityslistan liitteet 1-2 Konneveden lukion nykytilanne ja tulevaisuus -selvitys ja lukion kehittämistyöryhmän raportti ovat esityslistan liitteinä. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto merkitsee Konneveden lukion nykytilanne ja tulevaisuus selvityksen ja lukion kehittämistyöryhmän raportin tietoonsa saatetuiksi.

3 Kunnanhallitus AMMATTINIMIKKEEN MUUTOS, KOULUNKÄYNTIAVUSTAJAT JA KOULUAVUSTAJAT Siv.ltk Liite 2 Konneveden kunnan palveluksessa olevat avustajat ovat lähettäneet päivätyllä, JHL:n koulunkäyntiavustajien yhdyshenkilön Mirja Hytösen allekirjoittamalla kirjeellä esityksen ammattinimikkeen muutoksesta: Konneveden kouluissa työskentelevistä avustajista käytetään useita eri ammattinimikkeitä. Kouluilla työskentelee mm. kouluavustajia, koulunkäynninavustajia sekä henkilökohtaisia/koulunkäyntiavustajia. Koulunkäyntiavustaja- nimike ei enää kuvaa työtä, jota koulunkäyntiavustajat tekevät, koska tärkein työtehtävämme on opettajan ohjeiden mukainen oppilaan/oppilaiden ohjaaminen oppimistilanteessa. Useat Suomen kunnat ja kaupungit ovat muuttaneet koulunkäyntiavustajien nimikkeet koulunkäynninohjaajan nimikkeeksi. Perusteluina päätöksessä on ollut koulunkäynnin ohjaajan nimikkeen parempi kuvaus ammattilaisen tehtävänkuvasta. Nimikemuutos on selkeyttänyt ao. henkilöstön asemaa opetustoimessa. Perusopetuksen asetusteksti puhuu myös ohjaajasta: Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista /986 3 a luku ( /115). Avustajien/ohjaajien tarve on mainittu perusopetuslaissa 37 sekä eri tavoin tuetun opetuksen uudistetuissa perusteissa, jotka tulivat voimaan Ammattinimikkeen muutos ei vaikuta palkkaukseen. Henkilöstön kelpoisuusehdoista vahvistetun luettelon mukaan koulunkäynti-avustajalta vaaditaan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto. Sivistystoimenjohtajan ehdotus: Sivistyslautakunta esittää kunnanhallitukselle, että kelpoisuusvaatimukset täyttävien koulunkäyntiavustajien ja kouluavustajien ammattinimike muutetaan koulunkäynninohjaajaksi. Ammattinimikkeen muutos ei vaikuta palkkaukseen eikä työsopimuksen ehtoihin. Päätös: Hyväksyttiin

4 Kunnanhallitus Kh. 65 Tilastokeskuksen tietojen mukaan vuonna 2010 koulunkäyntiavustajan nimikkeellä työskennelleitä oli ja koulunkäynnin ohjaajan nimikkeellä työskennelleitä Kunnanhallitus päättää muuttaa kelpoisuusvaatimukset täyttävien koulunkäyntiavustajien ja kouluavustajien ammattinimikkeen koulunkäynnin ohjaajaksi. Ammattinimikkeen muutos ei vaikuta palkkaukseen eikä muihin työsuhteen ehtoihin.

5 Kunnanhallitus AMMATTINIMIKKEEN MUUTOS, KODINHOITAJAT Kh. 66 Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:n pääluottamusmies Helena Liimatainen esittää kunnanhallitukselle kodinhoitaja-nimikkeeen muuttamista lähihoitajan nimikkeeksi niiden työntekijöiden osalta, joilla on lähihoitajan koulutus. Helena Liimatainen perustelee nimikemuutosta sillä, että kodinhoitajanimike ei kuvaa työtä, jota kotihoidon työntekijät tekevät. Kotihoidon työnkuva on muuttunut kodinhoitamisesta asiakkaan hoitamiseen ja huolenpitoon. Kotihoidon työntekijän työ on ihmisen sosiaalisen hyvinvoinnin tukemista, terveyden edistämistä ja sairauksien hoitamista. Lähihoitaja-nimike kuvaa paremmin ammatillista tehtävänkuvaa. Nimikemuutoksesta ei aiheudu palkkakustannuksia työnantajalle, koska toimenkuvat pysyvät ennallaan. Konneveden kunnan kotihoidossa muutos koskisi Iita Liimataista ja Marja Kovasta. Kunnanhallitus päättää muuttaa Iita Liimataisen ja Marja Kovasen ammattinimikkeen lähihoitaja-nimikkeeksi.

6 Kunnanhallitus TAKAUKSEN MYÖNTÄMINEN KELLANKOSKEN VOIMA OY:N LAINALLE Kh. 67 Kellankosken Voima Oy:n hallitus on kokouksessaan hyväksynyt Kuntarahoitus Oy:n lainatarjouksen euron lainasta. Lainaaika on 10 vuotta ja lainan korko on 3 kuukauden euribor-korko + 0,850 %:n marginaali. Kuntarahoitus edellyttää lainan vakuudeksi kunnan omavelkaisen takauksen. Lainalla Kellankosken Voima maksaa pois velan, joka yhtiöllä on Myllykoski Oyj:ltä. Kunnansihteerin ehdotus Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto myöntää Konneveden kunnan omavelkaisen takauksen esittelyosassa mainitulle lainalle.

7 Kunnanhallitus JÄSENTEN VALITSEMINEN VAALILAUTAKUNTAAN JA VAALITOIMIKUNTAAN VUODEN 2012 KUNNALLISVAALEJA VARTEN JA VAALIEN ULKOMAINONTA Kh. 68 Kunnallisvaalit toimitetaan sunnuntaina Vaaleissa sovelletaan vaalilakia (714/1998) siihen tehtyine muutoksineen sekä kuntalain kunnallisvaaleja koskevia säännöksiä. Vaalilain 15 :n mukaan kunnanhallituksen on hyvissä ajoin ennen vaaleja asetettava kutakin äänestysaluetta varten vaalilautakunta sekä laitoksessa toimitettavaa ennakkoäänestystä ja kotiäänestystä varten yksi tai useampi vaalitoimikunta. Äänestysalueen vaalilautakuntaan kuuluu viisi jäsentä (puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja kolme muuta jäsentä) sekä tarpeellinen määrä varajäseniä, joita on kuitenkin oltava vähintään kolme. Varajäsenet on asetettava siihen järjestykseen, jossa he tulevat jäsenten sijaan. Vaalitoimikuntaan kuuluu kolme jäsentä (puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja yksi muu jäsen) sekä tarpeellinen määrä varajäseniä, joita on kuitenkin oltava vähintään kolme. Myös vaalitoimikunnan varajäsenet laitoksissa toimitettavaa ennakkoäänestystä varten on asetettava siihen järjestykseen, jossa he tulevat jäsenten sijaan. Vaalilautakunta ja vaalitoimikunta ovat päätösvaltaisia kolmijäsenisinä. Kunnallisvaaleissa ehdokkaana oleva henkilö ei voi olla vaalitoimikunnan jäsen eikä varajäsen. Ehdokkuus ei sen sijaan ole este olla vaalilautakunnan jäsen tai varajäsen. Estettä ei ole myöskään valita samaa henkilöä vaalilautakuntaan ja vaalitoimikuntaan. Vaalikelpoisuus vaalilautakuntaan ja vaalitoimikuntaan määräytyy muutoin kuntalain säännösten mukaan (33 ja 36 ). Vaalilautakunnan ja vaalitoimikunnan jäsenten sekä niiden varajäsenten tulee mahdollisuuksien mukaan edustaa kunnassa edellisissä kunnallisvaaleissa ehdokkaita asettaneita äänestäjäryhmiä. Poliittista edustavuutta tulee tarkastella erikseen jäsenten ja varajäsenten osalta. Valinnassa on otettava huomioon myös tasa-arvolain vaatimus 40 %:n sukupuolikiintiöstä, jonka tulee toteutua erikseen jäsenten ja varajäsenten osalta. Tasa-arvolain 4 a :n 1 momentin (232/2005) mukaan sekä naisia että miehiä tulee olla kumpiakin vähintään 40 %, jollei erityisistä syistä muuta johdu. Suomen Kuntaliitto suosittelee, että kunnallisvaalien ulkomainonta aloitetaan viikkoa ennen ennakkoäänestyksen aloittamista eli

8 Kunnanhallitus Koko Konneveden kunnan alue muodostaa yhden äänestysalueen (Konneveden äänestysalue). Kunnanhallitus valitsi seuraavat jäsenet ja varajäsenet vaalilautakuntaan ja vaalitoimikuntaan vuoden 2012 tasavallan presidentin vaaleja varten: vaalilautakunta varsinaiset jäsenet Eila Ritvanen, pj. Olavi Valkonen, vpj. Anja Kaikuranta Pirkko Hammar Einar Lauro varajäsenet kutsumajärjestyksessä Tuomo Mehto Päivi Minkkinen Veli-Pekka Poikolainen Ritva Sihvonen Kyösti Kytöjoki Antti Marjanen Veikko Poikolainen Ritva Jokelainen Ritva Vesterinen Pauli Kämppi vaalitoimikunta varsinaiset jäsenet Taimi Pakarinen, pj. Pentti Minkkinen, vpj. Tuomo Puttonen varajäsenet kutsumajärjestyksessä Eeva Salonen Erkki Kuukkanen Erkki Jokelainen. Kunnanhallitus valitsee jäsenet ja varajäsenet vaalilautakuntaan ja vaalitoimikuntaan vuoden 2012 kunnallisvaaleja varten. Lisäksi kunnanhallitus päättää, että vaalien ulkomainonta aloitetaan Konnevedellä Suomen Kuntaliiton suosituksen mukaisesti viikkoa ennen ennakkoäänestyksen aloittamista eli Ulkomainonnasta kunnassa vastaa keskusvaalilautakunnan sihteeri.

9 Kunnanhallitus KUNNALLISVAALIEN ENNAKKOÄÄNESTYS JA VAALIPÄIVÄN ÄÄNESTYSPAIKKA Kh. 69 Kunnanhallituksen on vaalilain 9 :n (247/2002) mukaan päätettävä kotimaan yleisten ennakkoäänestyspaikkojen lukumäärästä ja sijainnista. Yleisiä ennakkoäänestyspaikkoja on jokaisessa kunnassa oltava vähintään yksi, jollei erityisestä syystä muuta johdu. Ennakkoäänestyspaikkoja ovat myös sairaalat, ympärivuorokautista hoitoa antavat ja muut, kunnanhallituksen päätöksellä määrätyt sosiaalihuollon toimintayksiköt sekä rangaistuslaitokset. Kunnanhallituksen on päätettävä myös äänestysalueiden vaalipäivän äänestyspaikoista. Erityisistä syistä äänestyspaikka voidaan sijoittaa äänestysalueen tai kunnankin ulkopuolelle, jollei siitä aiheudu äänestäjille kohtuutonta haittaa. Vaalilain 47 :n (247/2002) mukaan ennakkoäänestys kotimaassa aloitetaan 11. päivänä ennen vaalipäivää ja lopetetaan 5. päivänä ennen vaalipäivää. Vuoden 2012 kunnallisvaalien ennakkoäänestys kotimaassa toimitetaan ajalla Kotimaan yleinen ennakkoäänestyspaikka on ennakkoäänestystä varten avoinna kaikkina ennakkoäänestyspäivinä, jollei kunnanhallitus erityisistä syistä toisin määrää. 48 :n (247/2002) mukaan ennakkoäänestys toimitetaan ennakkoäänestyksen ajanjaksona kotimaan yleisessä ennakkoäänestyspaikassa kunnanhallituksen päätöksellä määrättynä aikana, joka ei saa olla arkipäivisin ennen kello 8:aa eikä kello 20:n jälkeen eikä lauantaisin ja sunnuntaisin ennen kello 10:tä eikä kello 16:n jälkeen. Kunnanhallitus päättää vuoden 2012 kunnallisvaalien osalta seuraavaa. Kotimaan yleinen ennakkoäänestyspaikka Konnevedellä on kunnantalo. Kunnantalo on ennakkoäänestystä varten avoinna ajalla ja kello 9-15 sekä kello Vaalipäivän äänestyspaikka on kunnantalo (äänestysalue 001).

10 Kunnanhallitus TILAN MYYMINEN KONNEVEDEN VUOKRA-ASUNNOT OY:LLE Kh. 70 Esityslistan liite 3 Konneveden Vuokra-asunnot Oy:n hallitus päätti pitämässään kokouksessa käynnistää rivitalohankkeen suunnittelun. Yhtiö aikoo rakennuttaa talon, jossa on viisi saunallista kaksiota. Konneveden Vuokra-asunnot Oy haluaisi ostaa kunnalta rivitaloa varten Risukko-nimisen tilan (22:161). Tilan pinta-ala on m 2 ja se sijaitsee kirkonkylän asemakaava-alueella korttelissa 113. Kauppakirjaluonnos on esityslistan liitteenä. Kunnanhallitus päättää hyväksyä esityslistan liitteenä olevan kauppakirjaluonnoksen ja oikeuttaa samalla kunnanjohtajan ja kunnansihteerin allekirjoittamaan luonnoksen mukaisen kauppakirjan Konneveden kunnan puolesta.

11 Kunnanhallitus MÄÄRÄALAN OSTAMINEN MARKKU LIIMATAISELTA Kh. 71 Esityslistan liite 4 Esityslistan liitteenä on luonnos kauppakirjaksi, jolla Konneveden kunnan on tarkoitus ostaa Markku Liimataiselta määräala Kärkkäiskylässä sijaitsevasta Mattila-nimisestä tilasta (3:109). Määräalan pinta-ala on noin 2,2 hehtaaria. Kunnanhallitus päättää hyväksyä esityslistan liitteenä olevan kauppakirjaluonnoksen ja oikeuttaa samalla kunnanjohtajan ja kunnansihteerin allekirjoittamaan luonnoksen mukaisen kauppakirjan Konneveden kunnan puolesta.

12 Kunnanhallitus LAUSUNTO KESKI-SUOMEN 3. VAIHEMAAKUNTAKAAVAN EHDOTUKSESTA Kh. 72 Esityslistan liite 5 Keski-Suomen liitto pyytää kunnan lausuntoa Keski-Suomen 3. vaihemaakuntakaavan ehdotuksesta. 3.vaihemaakuntakaavan tavoitteena on osoittaa alueita turvetuotannolle Keski-Suomen maakunnassa sekä suojella samalla arvokkaita suoluonnon kohteita. Kaavassa osoitetaan myös maakunnallisesti merkittävät tuulivoimapuistojen alueet. Luonnosvaiheen 3. vaihemaakuntakaavaan verrattuna tästä ehdotuksessa on poistettu Konneveden alueelta neljä turvetuotantoaluetta. Rantinsuo on poistettu suokohtaisen vesistövaikutusarvion tuloksena sekä Kurkisuo 3, Nollinneva ja Riisisuo siksi, että ne edellyttäisivät Naturavaikutusten arviointia. Kurkisuo 3 ei ole luonnoksessa eo/tumerkinnällä. 3. vaihemaakuntakaavan ehdotuksessa on Konneveden alueelle esitetty kaksi turvetuotantoon soveltuvaa aluetta, jotka on merkitty tumerkinnällä. Nämä suot ovat Teerisuo (numero 85) sekä Illakkaneva (numero 157), joka sijaitsee Äänekosken ja Konneveden alueella. Tumerkintä tarkoittaa turvetuotantoon soveltuvaa aluetta. Merkintä on alueen erityisominaisuutta kuvaava. Sen suunnittelumääräys on seuraava. Turvetuotantoon soveltuvan alueen käyttöönoton suunnittelussa on otettava huomioon asutus, tuotantoalueiden yhteisvaikutus vesistöihin, turvetuotannon osuus kokonaiskuormituksesta sekä tuotantopinta-alan poistumat ja rajoitettava tarpeen vaatiessa samanaikaisesti käytössä olevien alueiden määrää. Koko maakunnan turvetuotantoa koskeva suunnittelumääräys on seuraava. Turvetuotanto tulee suunnitella ja toteuttaa niin, että Keski-Suomen pintavesien toimenpideohjelmassa esitetyt vesienhoidon tavoitteet saavutetaan. Tietyillä valuma-alueilla (mukaan lukien Rautalammin reitti) turvetuotanto on voimakkaasti vaiheistettava ja vesiensuojelumenetelmien tehokkuuteen on kiinnitettävä erityistä huomiota. Kokonaistuotanto on suunniteltava ja mitoitettava siten, että se ei vaikuta vesien tilaan heikentävästi. Tuulivoimapuiston minimikokona 3. vaihemaakuntakaavassa pidetään kymmentä tuulivoimalaa. Hankasalmen ja Konneveden alueelle esitetään Häähinmäen tuulivoimapuistoa. Puiston pinta-ala on 5,4 km 2. Puisto tarvitsee myös voimalinjojen yhteystarpeen. Tuulivoimapuiston suunnittelumääräys on seuraava.

13 Kunnanhallitus Alueen suunnittelussa on otettava huomioon rakentamisen vaikutukset asutukseen, liikenneväyliin, maisemaan, kulttuuriperintöön, luontoon ja maa-aineshuoltoon. Lisäksi tulee ottaa huomioon lentoliikenteen aiheuttamat rajoitteet ja puolustusvoimien valvontasensoreiden vaikutus suunniteltujen alueiden soveltuvuuteen tuulivoimaloiden sijoituspaikaksi. Va. ympäristönsuojelusihteeri ehdottaa, että Konneveden kunta antaa Keski-Suomen liitolle seuraavan lausunnon. Teerisuolle, joka on merkitty turvetuotantoon soveltuvaksi alueeksi, on ympäristölupahakemus vireillä Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirastossa. Tämän suon vesienkäsittelymenetelmät käsitellään ympäristöluvassa. Toinen, kaavassa turvetuotantoon soveltuvaksi merkitty alue, on Illakkaneva, joka sijaitsee Äänekosken ja Konneveden alueella. Sen tuotantokelpoisen alueen pinta-ala (turvepaksuus > 1,5m) on 13 hehtaaria. Karttatarkastelun perusteella Illakkanevan valumavedet laskevat Konneveden puolelle. Konneveden suuret vesistöt ovat hyvässä tai erinomaisessa kunnossa. Turvetuotantoalueiden kuivatusvedet aiheuttavat kuitenkin riskin vesistöille. Koko maakunnan turvetuotantoa koskevaa suunnittelumääräystä tulee laajentaa siten, että nyt vain tiettyjä valuma-alueita koskeva tarkennus tulee koskea koko suunnittelualuetta. Tämä tarkennus on seuraava: Turvetuotanto voimakkaasti vaiheistettava ja vesiensuojelumenetelmien tehokkuuteen on kiinnitettävä erityistä huomiota. Kokonaistuotanto on suunniteltava ja mitoitettava siten, että se ei vaikuta vesien tilaan heikentävästi. Tuulivoima on uusiutuvan energian muoto ja sen rakentamiselle Konneveden kunnan alueelle ei ole estettä. Keski-Suomen 3. vaihemaakuntakaavan ehdotus Konneveden osalta on esityslistan liitteenä. Kunnanhallitus päättää Keski-Suomen liitolle 3. vaihemaakuntakaavan ehdotuksesta va. ympäristönsuojelusihteerin lausuntoehdotuksen mukaisen lausunnon.

14 Kunnanhallitus LUPA RAKENTAMATTOMAN TILAN LUOVUTTAMISEEN, ESKO PIRKKALAINEN Kh. 73 Konneveden kunta myi allekirjoitetulla kauppakirjalla Esko Pirkkalaiselle määräalan Kärkkäiskylässä sijaitsevasta Kaavamaanimisestä tilasta (25:147). Määräalan pinta-ala oli noin m 2 ja se koostui kirkonkylän asemakaavan korttelin 1 tontista numero 4 (1 280 m 2 ) ja osasta tonttia numero 3 (900 m 2 ). Kauppakirjassa olevan ehdon perusteella ostaja sitoutui siihen, ettei hän myy tai muutoin luovuta määräalaa tai tilaa edelleen rakentamattomana, ellei myyjä anna siihen kirjallista suostumustaan. Määräala (nykyisin Jussinkulma-niminen tila, 25:167) on edelleen rakentamaton. Esko Pirkkalainen haluaisi myydä sen pojalleen Riku Pirkkalaiselle. Kunnanhallitus päättää antaa Esko Pirkkalaiselle luvan myydä ostamansa määräala (nykyisin Jussinkulma-niminen tila, 25:167) pojalleen Riku Pirkkalaiselle seuraavilla ehdoilla: - Riku Pirkkalainen sitoutuu aloittamaan kahden vuoden kuluessa hyväksyttyjen piirustusten mukaisen omakotitalon rakentamisen tilalle. Konneveden kunta voi hakemuksesta pidentää tässä tarkoitettua aloittamisaikaa. - Riku Pirkkalainen sitoutuu siihen, ettei hän myy tai muutoin luovuta tilaa edelleen rakentamattomana, ellei Konneveden kunta anna siihen kirjallista suostumustaan. - Mikäli Riku Pirkkalainen laiminlyö edellä tarkoitetun rakentamisvelvollisuuden taikka luovuttaa tilan rakentamattomana edelleen, on hän velvollinen suorittamaan Konneveden kunnalle viidentuhannen (5.000,00) euron kertakorvauksen, ellei kunta vapauta häntä joko kokonaan tai osittain korvauksen suorittamisesta.

15 Kunnanhallitus KL-KUNTAHANKINNAT OY:N YHTEISHANKINTAAN LIITTYMINEN, MONITOIMILAITTEET JA NIIHIN LIITTYVÄT PALVELUT Kh. 74 KL-Kuntahankinnat Oy on Suomen Kuntaliiton kokonaan omistama voittoa tavoittelematon yhtiö, joka ei jaa osinkoa. Yhtiö on hankintalain 11 :n mukainen yhteishankintayksikkö, joka kilpailuttaa sekä tekee puitejärjestelyjä ja hankintasopimuksia kunta-asiakkaidensa puolesta. KL-Kuntahankinnat kattaa kulunsa sopimustoimittajien maksamilla palvelumaksuilla, joiden suuruus vaihtelee tuotealueittain. Palvelumaksu on keskimäärin 1,4 %. Palvelumaksun osuus sisältyy kuntien tuotteista maksamiin ostohintoihin. KL-Kuntahankinnoilla on tällä hetkellä 34 kilpailutettua puitesopimusta. Monitoimilaitteiden ja niihin liittyvien palveluiden osalta KL- Kuntahankinnoilla on voimassa oleva puitesopimus Konica Minolta Business Solutions Oy:n kanssa. Puitesopimus jatkuu vuoden 2014 toukokuun loppuun saakka. Kunnanhallitus päättää, että Konneveden kunta liittyy KL- Kuntahankinnat Oy:n monitoimilaitteita ja niihin liittyviä palveluita koskevaan yhteishankintaan.

16 Kunnanhallitus LAAJAKAISTA KAIKILLE HANKKEEN TOTEUTTAMINEN KONNEVEDELLÄ Kh. 75 Valtioneuvosto käynnisti vuoden 2008 lopulla Laajakaista kaikille - hankkeen. Valtakunnallisen hankkeen tavoitteena on, että vähintään 100 megabitin laajakaista on lähes kaikkien ulottuvilla koko maassa viimeistään vuoden 2015 lopulla. Etäisyys vakinaisista asunnoista sekä yritysten ja julkishallinnon vakinaisista toimipaikoista saa olla korkeintaan kahden kilometrin etäisyydellä 100 megabitin yhteyden mahdollistavasta valokuituverkosta. Tarkoitus on, että teleyritykset rakentavat taajamiin nopeat yhteydet ilman julkista tukea. Julkista tukea tarvitaan valokuituverkon rakentamiseen haja-asutusalueille, mikäli kattavuus aiotaan nostaa 99 prosenttiin. Hankkeen käytännön suunnittelu ja toteutus ovat maakuntien liittojen ja kuntien vastuulla. Maakunnan liiton tehtävänä on julistaa hankkeeseen liittyvä julkinen tuki julkisesti haettavaksi (laki laajakaistarakentamisen tuesta haja-asutusalueilla, 1186/2009, 6 ). Keski-Suomen liitto julisti l tuen haettavaksi niiden seitsemän keskisuomalaisen kunnan osalta, joiden hankkeet eivät aiemmin olleet hakumenettelyssä mukana ja joilla oli Viestintäviraston tekemä markkina-analyysi voimassa vuoden 2011 loppuun saakka. Hakumenettelyssä olivat mukana Hankasalmi, Keuruu, Konnevesi, Laukaa, Luhanka, Petäjävesi ja Äänekoski. Kunnat arvioivat saatujen tarjousten perusteella, osallistuvatko ne hankkeen toteuttamiseen alueellaan. Osallistuminen julkisen tuen hakumenettelyyn ei vielä sitonut kuntia verkon toteutukseen. Määräaikaan mennessä Laukaan ja Äänekosken osalta tukihakemuksen tekivät TeliaSonera Oyj ja Verkko-osuuskunta Kuuskaista. Muiden kuntien osalta tukihakemuksen teki ainoastaan Kuuskaista. Keski-Suomen maakuntahallitus valitsi pitämässään kokouksessa TeliaSonera Finland Oyj:n Laukaan ja Äänekosken hajaasutusalueiden laajakaistayhteyksien toteuttajaksi ja Verkko-osuuskunta Kuuskaistan Hankasalmen, Keuruun, Konneveden, Luhangan ja Petäjäveden haja-asutusalueiden laajakaistayhteyksien toteuttajaksi. Konneveden kunnan osalta Laajakaista kaikille hankkeen toteuttaminen maksaisi euroa, josta kunnan omarahoitusosuus olisi euroa, julkinen tuki euroa ja operaattorin omarahoitusosuus euroa.

17 Kunnanhallitus Maakuntahallitus esittää kunnille, että kukin kunta tekee ensi tilassa päätöksen hankkeeseen osallistumisesta, omasta rahoitusosuudestaan hankkeelle ja käynnistää neuvottelut valittujen operaattoreiden kanssa verkon toteuttamisesta. Myönteinen päätös on edellytys sille, että operaattori voi hakea julkista tukea. Kunta voi tukea myöntäessään asettaa ehtoja esimerkiksi projektin seurannalle, kunnan myöntämän tuen takaisinperinnälle yms. Tällöin kunta tekee erillisen sopimuksen kunnan myöntämästä tuesta hankkeen toteuttajan kanssa. Kunnalla on oikeus olla myöntämättä tukea maakuntaliiton valitsemalle hankkeen toteuttajalle, mikäli kunta katsoo esimerkiksi haetun tuen olevan liian suuri. Hanke-ehdotuksen tekijällä ei kuitenkaan ole missään olosuhteissa oikeutta saada erillistä korvausta tekemästään hanke-ehdotuksesta tai julkisen tuen hakemisesta aiheutuneista kustannuksista. Kunnan päätöksen jälkeen hankkeen toteuttaja tekee tukihakemuksen Viestintävirastolle. Valtion tukiviranomaiset (Viestintävirasto ja elykeskus) voivat myöntää hankkeille tukea vain valtuutuksensa puitteissa. Hankkeelle myönnettävät tuet (valtion, kunnan ja muu mahdollinen julkinen tuki) maksetaan toteutuneita kustannuksia vastaan eli tukipäätökset ovat aina enimmäispäätöksiä. Mikäli verkon rakentamisen toteutuneet kustannukset ovat alhaisemmat, maksettava tuki on vastaavasti pienempi. Tuen saajan on sitouduttava laissa laajakaistarakentamisen tuesta hajaasutusalueilla (laajakaistalaki, 1186/2009) määriteltyihin julkisen tuen takaisinperintäehtoihin. Myös kunta voi asettaa kunnan myöntämän tuen ehdoksi tuen palauttamisen, jos muuta julkista tukea joudutaan palauttamaan. Hankkeen Konnevedellä toteuttaisi Verkko-osuuskunta Kuuskaistan perustama kuntakohtainen yhtiö. Hanke voidaan toteuttaa joko siten, että se kohdistuu joko pelkästään haja-asutusalueelle (hankealue) tai myös niin sanotulle kaupalliselle (tukikelvottomalle) alueelle. Molemmissa vaihtoehtoehdoissa Konneveden kunnan maksama omarahoitusosuus on enintään euroa. Jos hanke toteutetaan pelkästään haja-asutusalueelle, Konneveden kunnalta edellytetään omarahoitusosuuden lisäksi takausta noin euron lainalle. Mikäli hanke toteutetaan siten, että siihen sisältyy myös niin sanottu kaupallinen alue, kunnan takaus olisi noin euroa.

18 Kunnanhallitus Molemmissa vaihtoehdoissa takaus olisi määräaikainen ja kestäisi verkon rakentamisvaiheen ajan, kuitenkin enintään kolme vuotta. Konneveden kunnan takausvastuu olisi 50 % ja toisena takaajana olisi Finnvera tai joku muu taho, jonka takausvastuu olisi kunnan vastuun suuruinen. Takauksen vastavakuudeksi takaajat saisivat yrityskiinnitykset perustettavaan verkkoyhtiöön. Kunnan saama kiinnitys ei todennäköisesti olisi parhaalla etuoikeudella. Takausprovisiota Konneveden kunta saisi 3,8 % vuodessa takauksen pääoman määrästä. Kunta maksaisi rahoitusosuutensa noin kahden vuoden aikana tasasuuruisina kuukausierinä. Rahoitusosuus kirjattaisiin investointimenoksi taseen muihin pitkävaikutteisiin menoihin. Nykyisen poistosuunnitelman mukaan summa kirjattaisiin kuluksi poistoina 20 vuoden aikana, jolloin tulosvaikutus olisi euroa vuodessa. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle seuraavaa. 1) Valtuusto hyväksyy Verkko-osuuskunta Kuuskaistan tarjouksen laajakaistalain mukaisen tukikelpoisen hankealueen laajakaistaverkon rakentamisesta Konneveden kunnan alueelle. 2) Valtuusto päättää, että Konneveden kunta sitoutuu enintään euron suuruiseen kunnan rahoitusosuuteen. 3) Valtuusto edellyttää, että Verkko-osuuskunta Kuuskaistan perustama verkkoyhtiö toteuttaa samalla laajakaistaverkon rakentamisen myös kaupalliselle alueelle. 4) Valtuusto tekee tässä vaiheessa periaatepäätöksen noin euron suuruisesta rakennusaikaisesta takauksesta perustettavan verkkoyhtiön ottamalle lainalle. Varsinaisen takauspäätöksen kunta tekee erikseen siinä vaiheessa kun rahoittaja, lainan määrä ja muut ehdot ovat selvillä. Takauksen edellytyksenä on, että Finnveran tai jonkun muun takaajan takausvastuu on 50 %. Takaussitoumus voidaan allekirjoittaa, kun takauspäätös on saanut lainvoiman. 5) Valtuusto toteaa, että EU:n komission takaustiedoksiannon (EUVL 2008/C 155/92) arviointikriteerien perusteella kunnan myöntämä takaus ei sisällä valtion tukea. 6) Valtuusto valtuuttaa kunnanhallituksen hyväksymään hankkeeseen liittyvät sopimukset ja muut sitoumukset sekä päättämään tarvittavista käytännön järjestelyistä. Esiselvityshankkeen jälkeisestä takauksesta päättää kuitenkin valtuusto.

19 Kunnanhallitus ÖLJYVAHINGOISTA VASTAAVAN VIRANOMAISEN JA YHDYSHENKILÖN NIMEÄMINEN Kh. 76 Vuoden 2010 alusta voimaan tullut öljyvahinkojen torjuntalaki selkeyttää eri viranomaisten roolia öljyvahinkojen torjunnassa ja jälkihoidossa. Luvussa 2 määritellään viranomaiset ja niiden tehtävät. 9 :ssä todetaan kunnan tehtävästä öljyvahinkojen torjunnassa seuraavaa: Kunta vastaa tarvittaessa jälkitorjunnasta alueellaan. Kunnan eri viranomaisten ja laitosten tulee tarvittaessa osallistua öljyvahinkojen torjuntaan. 10 :ssä luetellaan torjuntaviranomaiset ja todetaan, että kunta on viranomainen jälkitorjunnassa. Luvun 8 pykälässä 35 todetaan, että torjunnasta vastaavalla viranomaisella on oikeus saada vahinkojen torjunnasta aiheutuneista kustannuksista korvaus vahingosta vastuulliselta tai hänen vakuutuksenantajaltaan sen mukaisesti kuin ympäristövahinkojen korvaamisesta annetussa laissa (737/1994), merilaissa (674/1994), liikennevahinkolaissa (279/1959), raideliikennevakuutuslaissa (113/1999) tai muussa laissa säädetään. Torjuntaviranomaisten oikeudesta saada korvausta öljyvahinkojen torjuntakustannuksista öljysuojarahastosta säädetään erikseen (laki öljysuojarahastosta ja laki öljysuojarahastosta annetun lain muuttamisesta). Öljyvahingon torjunnasta vastaava alueen pelastuslaitos, Suomen ympäristökeskus tai kunta maksaa torjuntatoiminnasta aiheutuvat kustannukset siihen saakka kunnes edellä mainittu korvaus on saatu. Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus ja Keski- Suomen pelastuslaitos pyytävät kuntia nimeämään öljyvahingoista vastaavan (esimerkiksi kunnanhallitus tai lautakunta) ja yhdyshenkilön sekä varaamaan määrärahaa öljyvahinkojen jälkitorjunnan ensivasteisiin. Kunnanhallitus päättää nimetä öljyvahingoista vastaavaksi viranomaiseksi ympäristölautakunnan lupajaoston ja yhdyshenkilöksi ympäristönsuojelusihteerin.

20 Kunnanhallitus KUNNANSIHTEERIN VIRAN LAKKAUTTAMINEN JA HALLINTOJOHTAJAN VIRAN PERUSTAMINEN Kh. 77 JUKO:n pääluottamusmies Mikko Saranen on toimittanut kunnanhallitukselle seuraavan sisältöisen kirjeen. Esitän Konneveden kunnansihteerin viran muuttamista hallintojohtajan viraksi alkaen. Virkaa hoitaa tällä hetkellä Jouko Hyppönen, joka jatkaisi tehtävässä uudella nimikkeellä. Kunnat ja kaupungit ovat viime vuosina muuttaneet kaupungin- ja kunnansihteerin virkoja hallintojohtajan viroiksi. KT Kuntatyönantajien tilaston mukaan Suomessa on 166 hallintojohtajan nimikkeellä työskentelevää. Kunnansihteerin nimikkeellä työskenteleviä on 36 ja kaupunginsihteereitä 48. KT Kuntatyönantajien tiedot perustuvat Tilastokeskuksen tietoihin vuodelta Vuoden 2010 jälkeen kunnan- tai kaupunginsihteerien määrä on todennäköisesti edelleen vähentynyt ja hallintojohtajien määrä vastaavasti lisääntynyt. Keski-Suomessa hallintojohtajan tai vastaavalla nimikkeellä työskenteleviä on 13 ja kunnan- tai kaupunginsihteerin virkoja kolme. Hallintojohtajan virka on muun muassa seuraavissa keskisuomalaisissa kunnissa: Kuhmoinen, Kinnula, Toivakka, Multia, Petäjävesi, Karstula ja Uurainen. Kaupungin- tai kunnansihteerin virka on enää Viitasaarella, Pihtiputaalla ja Konnevedellä. Tästä näkökulmasta muutoksen tekeminen olisi perusteltua myös Konneveden kunnassa. Virkanimikkeen muutos ei edellytä palkkauksen tarkastamista. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto lakkauttaa kunnansihteerin viran lukien ja perustaan sen tilalle hallintojohtajan viran samasta ajankohdasta lukien. Samalla kunnanhallitus päättää siirtää Jouko Hyppösen perustettavaan virkaan.

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Sivu 43 (57) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Sivu 43 (57) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Sivu 43 (57) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 26.6.2012 kello 18.00-19.10 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2015 Sivu 144 (150) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2015 Sivu 144 (150) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2015 Sivu 144 (150) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 22.10.2015 kello 18.00-20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai 19.2.2018 kello 18.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 Sivu 157 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 Sivu 157 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 Sivu 157 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 5.11.2012 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 Sivu 89 (119) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 Sivu 89 (119) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 Sivu 89 (119) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 18.6.2012 kello 18.00-19.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajien valinta

Pöytäkirjantarkastajien valinta KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 (26) Kunnanhallitus Maanantai 19.2.2018 kello 18.00-18.50 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 2.5.2013 kello 20.00-21.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50 KOKOUSAIKA 13.12.2012 klo 17- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: VARAJÄSEN: Timo Manninen, pj Marko

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Sivu 123 (129) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Sivu 123 (129) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Sivu 123 (129) Kunnanhallitus Maanantai 20.8.2018 kello 17.00 17.45 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 9/2017 Sivu 101 () Kunnanhallitus Keskiviikko kello 18.00

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 9/2017 Sivu 101 () Kunnanhallitus Keskiviikko kello 18.00 KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 9/2017 Sivu 101 () Kunnanhallitus Keskiviikko 24.4.2017 kello 18.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Sivu 103 (117) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Sivu 103 (117) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Sivu 103 (117) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 9.6.2014 kello 18.00-19.34 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai 26.11.2018 kello 17.00 19.20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 25.9.2012 kello 17.00-17.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2011 Sivu 19 (38) Kunnanhallitus. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2011 Sivu 19 (38) Kunnanhallitus. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2011 Sivu 19 (38) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 7.2.2011 kello 18.00-20.36 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 (9) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 (9) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 (9) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 31.1.2017 kello 19.00 19.25 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

No 8/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 55

No 8/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 55 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ ESITYSLISTA No 8/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 55 KOKOUSAIKA 12.12.2013 klo 18.30-19.25 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Kirkonkylän koulu, Lapunmäentie

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2019 Sivu 13 () Kunnanhallitus Maanantai kello 17.00

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2019 Sivu 13 () Kunnanhallitus Maanantai kello 17.00 KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2019 Sivu 13 () Kunnanhallitus Maanantai 21.1.2019 kello 17.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 11/2013 Sivu 161 (175) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 11/2013 Sivu 161 (175) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 11/2013 Sivu 161 (175) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 28.10.2013 kello 18.00-19.17 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 23.4.2012 kello 18.00-18.40 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Sivu 101 (107) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Sivu 101 (107) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Sivu 101 (107) Kunnanhallitus Maanantai 24.4.2017 kello 18.45 19.45 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 12/2018 Sivu 135 () Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 12/2018 Sivu 135 () Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 12/2018 Sivu 135 () Kunnanhallitus Maanantai 17.9.2018 kello 17.00 - KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38 KOKOUSAIKA 14.08.2012 klo 18.00 - KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Aino Savolainen, pj Teemu Pakarinen,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.4.2015 kello 18.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 51 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 51 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 51 (61) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 27.5.2013 kello 18.00-18.50 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 8.6.2015 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 17.11.2014 kello 18.00-18.20 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2013 Sivu 185 (201) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2013 Sivu 185 (201) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2013 Sivu 185 (201) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 9.12.2013 kello 18.00-20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 13 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 13 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 13 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 3.5.2017 klo 8.05 8.25 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Sivu 62 (70) Kunnanhallitus. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Sivu 62 (70) Kunnanhallitus. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Sivu 62 (70) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.4.2011 kello 18.00-18.43 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 8 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 8 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 8 () Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.4.2016 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 7/2012 Sivu 53 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Maanantaina 3.12.2012 klo 16.30. Kh:n pj. Kuusinen Katja Kh:n edustaja Suokivi Raija

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 7/2012 Sivu 53 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Maanantaina 3.12.2012 klo 16.30. Kh:n pj. Kuusinen Katja Kh:n edustaja Suokivi Raija KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 7/2012 Sivu 53 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantaina 3.12.2012 klo 16.30 Konneveden kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 14.11.2011 kello 18.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Sivu 1 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Sivu 1 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Sivu 1 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 2.2.2015 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden kunnantalo,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 1. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 1. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 1 KOKOUSAIKA 19.4.2012 klo 17 17.55 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: VARAJÄSEN: Timo Manninen, pj - Marko Sasinsalmi

Lisätiedot

No 5/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo

No 5/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 5/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1 KOKOUSAIKA 9.8.2017 klo 18.36 19.00 KOKOUSPAIKKA Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo JÄSEN: VARAJÄSEN: Antti Waris, pj

Lisätiedot

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Sivistyslautakunta 27.8.2015 34

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Sivistyslautakunta 27.8.2015 34 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 33 KOKOUSAIKA 27.8.2015 klo 18- KOKOUSPAIKKA Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo JÄSEN: Timo Manninen, pj Henri Hedman, vpj Jussi Hintikka

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 4/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 27. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 4/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 27. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 4/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 27 KOKOUSAIKA 16.5.2013 klo 18- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Timo Manninen, pj Henri Hedman, vpj Jussi

Lisätiedot

Rintala Aino-Kaisa Tuomainen Janne. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjantarkastajien valinta

Rintala Aino-Kaisa Tuomainen Janne. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjantarkastajien valinta Iitin kunta Kokouskutsu 8/2017 1 Aika 16.10.2017 klo 18:00 Paikka Lisätietoja Kunnantalo, 1. kerroksen kokoushuone Huom! Lautakunta on päätösvaltainen vain täysilukuisena. Esteestä pyydetään ilmoittamaan

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 6 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 6 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 17.6.2014 kello 18.00 18.50 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 15 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 3/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 21. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 3/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 21. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 3/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 21 KOKOUSAIKA 12.4.2013 klo 18- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Timo Manninen, pj Henri Hedman, vpj Jussi

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 (15) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 (15) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 (15) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 2.1.2017 kello 18.00 19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 25.1.2016 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 Sivu 75 (91) Kunnanhallitus. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 Sivu 75 (91) Kunnanhallitus. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 Sivu 75 (91) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2011 kello 18.00-18.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 18.25

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 18.25 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 18.25 Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 21 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 21 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 21 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 23.10.2013 klo 18.00 19.35

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10. Kunnantalon takkahuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10. Kunnantalon takkahuone 1 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanhallitus nro 12/2011 3.10.2011 SISÄLLYSLUETTELO

Kunnanhallitus nro 12/2011 3.10.2011 SISÄLLYSLUETTELO nro 12/2011 SISÄLLYSLUETTELO KH 201 KH 202 KH 203 KH 204 KH 205 KH 206 KH 207 Kokouksen järjestäytyminen Talouden seuranta Talouden tasapainotusohjelman seuranta Lautakuntien ja viranhaltijoiden päätösten

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 (91) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 (91) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 (91) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 8.6.2015 kello 18.00 19.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Sivu 119 (123) Kunnanhallitus Keskiviikko kello Lapunmäen koulu, luokka B230

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Sivu 119 (123) Kunnanhallitus Keskiviikko kello Lapunmäen koulu, luokka B230 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Sivu 119 (123) Kunnanhallitus Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.45-19.50 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43 - KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43 KOKOUSAIKA 6.8.2013.2013 klo 18.00- KOKOUSPAIKKA Villa Konnevesi, Kuuselantie 12 JÄSEN: VARAJÄSEN: Teemu Pakarinen,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2011 Sivu 219 (230) Kunnanhallitus. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2011 Sivu 219 (230) Kunnanhallitus. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2011 Sivu 219 (230) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 19.12.2011 kello 18.00-19.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 2/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 13. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 2/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 13. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 2/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 13 KOKOUSAIKA 15.3.2013 klo 18- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Timo Manninen, pj Henri Hedman, vpj Jussi

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.15-18.35 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2011 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 20. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2011 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 20. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2011 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 20 KOKOUSAIKA 14.06.2011 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Kunnantalo, kunnanhallituksen

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Torstai 04.10.2012 klo 18.00-19.50

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Torstai 04.10.2012 klo 18.00-19.50 1 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Torstai 04.10.2012 klo 18.00-19.50 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 28.4.2015 30

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 28.4.2015 30 Valtuusto 28.4.2015 30 1. MÄÄRÄALAN MYYMINEN RISTO MOISIOLLE Kh. 20.4.2015 35 Esityslistan liite 1 Risto Moisio haluaisi ostaa kunnalta määräalan Konneveden kunnan Siikakosken kylässä sijaitsevasta Simola-nimisestä

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 Sivu 128 (133) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 Sivu 128 (133) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 Sivu 128 (133) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 28.11.2016 kello 18.00 19.29 tauko 19.53 20.02 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo. Henri Hedman, vpj - Esa Vihtonen -

No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo. Henri Hedman, vpj - Esa Vihtonen - KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39 KOKOUSAIKA 15.10.2015 klo 18-18.46 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Lautakuntien kokoushuone,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00. Kh:n pj. Mehto Antti Kh:n edustaja Pentti Kytölä

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00. Kh:n pj. Mehto Antti Kh:n edustaja Pentti Kytölä KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 Konneveden kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto. Yliopiston tutkimusasema. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto. Yliopiston tutkimusasema. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto KOKOUSAIKA Torstai 27.9.2018 kello 18.00 18.13 KOKOUSPAIKKA Yliopiston tutkimusasema SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua LIITE A 1 varavaltuutettu

Lisätiedot

No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo

No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39 KOKOUSAIKA 15.10.2015 klo 18- KOKOUSPAIKKA Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo JÄSEN: Timo Manninen, pj Henri Hedman,

Lisätiedot

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43 - KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43 KOKOUSAIKA 6.8.2013.2013 klo 18.00-19.23 KOKOUSPAIKKA Villa Konnevesi, Kuuselantie 12 JÄSEN: VARAJÄSEN: Teemu Pakarinen,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 19 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 11.3.2015 klo 18.00 19.15

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 19 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 11.3.2015 klo 18.00 19.15 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 19 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 11.3.2015 klo 18.00 19.15

Lisätiedot

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 62. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 62. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone - KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 62 KOKOUSAIKA 15.10.2013.2013 klo 18.00- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Teemu Pakarinen, pj Seija

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 06/2015

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 06/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 06/2015 KOKOUSAIKA 17.04.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 100 101 102 103 26, 27 Kokouksen

Lisätiedot

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 1 Keskusvaalilautakunta KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 1 Keskusvaalilautakunta KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 1 KOKOUSAIKA klo 16.00-16.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 18 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 18 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 18 () Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.6.2016 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (7) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (7) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (7) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 2.2.2016 kello 18.00-18.45 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 87 (92) Kunnanhallitus Torstai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 87 (92) Kunnanhallitus Torstai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 87 (92) Kunnanhallitus Torstai 30.3.2017 kello 18.00 20.30 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

VALTIMON KUNTA VUODEN 2017 KUNTAVAALIT KH 187

VALTIMON KUNTA VUODEN 2017 KUNTAVAALIT KH 187 Keskusvaalilautakunta, kokous nro 1/2017 17, ilmoitusasian kohta 6 /pöytäkirjan liite nro 7 Kunnanhallitus 187 16.12.2016 Kunnanhallitus 1 12.01.2017 VUODEN 2017 KUNTAVAALIT KH 187 Seuraavat yleiset vaalit

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone)

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone) ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Sivu 62 (78) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Sivu 62 (78) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Sivu 62 (78) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 8.7.2013 kello 18.00-18.50 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 42 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 42 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 42 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.3.2015 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 16.6.2015 kello 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

Pusa Leila ja Annala Tarmo

Pusa Leila ja Annala Tarmo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 16.02.2015 klo 17.00 Kihniön kunnanviraston kokoushuone Törmä Tapani Pusa Leila Annala Tarmo

Lisätiedot

Oikeusministeriön ohjeen mukaan yleisten ennakkoäänestyspaikkojen määräämisessä kunnanhallituksen on otettava huomioon seuraavat seikat:

Oikeusministeriön ohjeen mukaan yleisten ennakkoäänestyspaikkojen määräämisessä kunnanhallituksen on otettava huomioon seuraavat seikat: Kaupunginhallitus 215 25.09.2017 Kaupunginhallitus 236 30.10.2017 Presidentinvaalien 2018 äänestyspaikat sekä aukioloajat Khall 25.09.2017 215 (Valm.hall.joht.) Ennakkoäänestyspaikan määrääminen Vaalilain

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

Sisällysluettelo KEL, :00, Esityslista 1

Sisällysluettelo KEL, :00, Esityslista 1 Sisällysluettelo KEL, 18:00, Esityslista 1-3 Esityslistan kansilehti (läsnäolijat)... 1-1 Esityslistan hyväksyminen... 2 11 Vuonna 2019 järjestettävien vaalien yleiset ennakkoäänestyspaikat Kaarinassa...

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2011 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 1. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2011 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 1. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2011 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 1 KOKOUSAIKA 08.02.2011 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Kunnantalo, lautakuntien

Lisätiedot

Maanantaina klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Maanantaina klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 25 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA Maanantaina 3.7.2017 klo 16-17 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden kunnantalo,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 1/2017 Sivu 1 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 1/2017 Sivu 1 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 1/2017 Sivu 1 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 2.1.2017 kello 18.00 - KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Konneveden kunta Pöytäkirja YMP 1/2018 Sivu 1 (5) Ympäristölautakunta. Kunnanhallituksen huone. Kh:n pj. Mehto Antti - Kh:n edustaja Kakko Matti -

Konneveden kunta Pöytäkirja YMP 1/2018 Sivu 1 (5) Ympäristölautakunta. Kunnanhallituksen huone. Kh:n pj. Mehto Antti - Kh:n edustaja Kakko Matti - Konneveden kunta Pöytäkirja YMP 1/2018 Sivu 1 (5) Ympäristölautakunta KOKOUSAIKA Päivä: 07.02.2018 Kello: 16:00-16.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄ- SENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Konneveden kunnantalo

Konneveden kunnantalo KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 4/2019 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1 KOKOUSAIKA 21.5.2019 klo 16.30 - KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo JÄSEN: Antti Waris, pj Henri Hedman, vpj Pirkko Hynninen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 Sivu 81 (91) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 Sivu 81 (91) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 Sivu 81 (91) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 18.11.2013 kello 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

No 2/2016 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 8. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo

No 2/2016 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 8. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 2/2016 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 8 KOKOUSAIKA 17.3.2016 klo 18-18.50 KOKOUSPAIKKA Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo JÄSEN: VARAJÄSEN: Timo Manninen, pj

Lisätiedot

No 3/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 23. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo

No 3/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 23. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 23 KOKOUSAIKA 28.5.2015 klo 18-18.43 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 64 (75) Kunnanhallitus. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 64 (75) Kunnanhallitus. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 64 (75) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.4.2012 kello 18.00-19.16 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Hallintosihteeri Rauno Piippo (puhelin 044-497 0003): Kunnanhallituksen tehtäviin ennen vaaleja kuuluvat:

Hallintosihteeri Rauno Piippo (puhelin 044-497 0003): Kunnanhallituksen tehtäviin ennen vaaleja kuuluvat: Kunnanhallitus 75 24.02.2015 Kunnanhallitus 100 09.03.2015 EDUSKUNTAVAALIT 19.4.2015 618/0/06/060/2014 Khall 24.02.2015 75 Hallintosihteeri Rauno Piippo (puhelin 044-497 0003): Eduskuntavaalit toimitetaan

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2016 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00 Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 28.10.2011 Kokousaika Torstai 3.11.2011 klo 17.00 Kokouspaikka Konneveden kunnantalo Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajien valinta

Pöytäkirjantarkastajien valinta KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2018 Sivu 130 (134) Kunnanhallitus Maanantai 3.9.2018 kello 20.05-20.15 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta. Merja Kannosto Seppo Leponiemi Rainer Rajamäki

Keskusvaalilautakunta. Merja Kannosto Seppo Leponiemi Rainer Rajamäki JÄMIJÄRVEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Keskusvaalilautakunta KOKOUSAIKA Torstaina 28.2.2019 kello 17.00 17.20 KOKOUSPAIKKA Kunnanviraston kokoushuone SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Perjantai 7.11.2014 klo 15.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Perjantai 7.11.2014 klo 15.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 4 / 2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Perjantai 7.11.2014 klo 15.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 14 15 16 17 sivu 18 18 19-20 21 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

No 4/2014 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 37

No 4/2014 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 37 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 4/2014 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 37 KOKOUSAIKA 11.9.2014 klo 18-19.30 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2016 Sivu 31 (44) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2016 Sivu 31 (44) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2016 Sivu 31 (44) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 18.4.2016 kello 18.00-19.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Siikapirtti

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Sivu 27 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 13.11.2013 klo 18.00 19.25

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Sivu 27 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 13.11.2013 klo 18.00 19.25 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Sivu 27 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 13.11.2013 klo 18.00 19.25

Lisätiedot