METSÄÄN, MAANTEILLE, MAATALOUTEEN JA URAKOINTIIN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "METSÄÄN, MAANTEILLE, MAATALOUTEEN JA URAKOINTIIN"

Transkriptio

1 METSÄÄN, MAANTEILLE, MAATALOUTEEN JA URAKOINTIIN

2 2 SISÄLTÖ: 3. HISTORIA 4. OMINAISUUDET 5. MEGAHOKKI 6. SUPERHOKKI JA VERKKOKETJU 16 mm 7. SUPERHOKKI JA VERKKOKETJU 13 mm 8. METSÄ-ÄSSÄ 9. PIGGELIN FLEX,SR-FLEX JA GUNNTRACK KUORMA-AUTOKETJUT 12. TARVIKKEET JA VARAOSAT 14. VALMISTUS 15. KETJUTAULUKKO 16. YHTEYSTIEDOT

3 3 Teräsosaamista vuodesta Gunnebo Industrier sai alkunsa jo vuonna 1764 Gunnebo-nimisessä kylässä, Etelä- Ruotsissa.Tuotanto alkoi laivojen rakentamisessa tarvittavien naulojen, pulttien ja teräspannan valmistuksella. Nykyään Gunnebo Industrier on ammattikäytössä olevien metsäkoneiden, traktoreiden ja kuorma-autojen pyöräketjujen johtava valmistaja maailmassa. Valmistettavat tuotteet tuovat lisäarvoa käyttäjilleen toimivuudessa, laadussa ja tuottavuuden lisäyksessä.

4 4 Ominaisuuksista syntyy tuotteiden erot Gunnebo-pyöräketjujen rakenne on suunniteltu parhaan pyöräpidon ja rengassuojaavuuden saavuttamiseksi. Gunnebo-ketjuja on ammattilaisten käytössä ympäri maailmaa metsä - ja urakointikoneissa. Ominaisuuksista ja rakenneratkaisuista syntyvät tuotteiden erot. Ketjut toimitetaan maalattuina joko sinisiksi tai harmaiksi Ketjumaton liitos Megahokki-, Superhokki- ja Verkkoketjun ketjumaton yhteenliittäminen tehdään nastakytkimillä. Tyssähitsattu U-hokki Tyssähitsattu U-hokki on Gunnebo-ketjuille tunnusomainen. U-hokki on kaatumaton, koska se on hitsattu vaakalenkkiin. Lisäksi U-hokin maahan kohdistuva pinta on suuri antaen hyvän pyöräpidon ja veto-ominaisuuden. Hokki on jämäkkä, 16mm peruskettingissä hokkimateriaali on 19mm ja vastaavasti 13mm kettingissä hokki on 16mm. Tiheä sivu suojaa Kokoojarengas lisää käyttöikää Useimmat Gunnebo-metsäkoneketjut perustuvat rakenteeseen; 3 lenkkiä ja kokoojarengas. Kokoojarengas on vahvuudeltaan aina peruskettinkiä paksumpi (19mm rengas 16mm peruskettinkiin ja vastaavasti 16mm rengas 13mm peruskettinkiin). Materiaalivahvuudeltaan paksumpi kokoojarengas jäykistää ketjumaton kolmea peräkkäistä ketjulenkkiä, mikä edelleen edesauttaa U- hokin kaatumattomuuteen. Kokoojarengas myöskin on takeena ketjun pitkälle käyttöiälle, koska ketjumaton kuluvimmat osat ovat peruskettinkiä vahvemmat. Kaikki TS-merkinnällä olevat pyöräketjut on varustettu tiheällä sik-sak-sivuketjutuksella parhaan renkaan sivusuojauksen saavuttamiseksi. TS-ketjut soveltuvat erityisesti koneisiin, jotka työskentelevät kivisissä maastoissa. Kevyemmistä metsäkoneketjuista Verkkoketju 130TS ja Superhokki 130TS ovat erittäin hyvin renkaita suojaavat ketjumallit johtuen ketjukuviosta ja valmistusmateriaalina käytetystä lyhytlenkkisestä 13mm kettingistä.

5 5 Megahokki Ylivoimainen pyöräpito ja paras rengassuojaavuus Megahokki on Gunnebo-metsäkoneketjujen lippulaiva. Megahokki aikaansaa renkaalle parhaan suojan ja pyöräpidon kaikissa maastoissa. Megahyvä ketjuhankinta yksinkertaisesti sanottuna. Megahokki 160TS Megahokki-ketjuissa on suuren U-hokkimäärän lisäksi kaksoishokkeja, joissa kaksi U-hokkia on hitsattu sivuistaan yhteen. Kahden eri hokkimallin yhdistäminen ketjumatolla aikaansaa maksimaalisen pyöräpidon ja lisää ketjujen vetokykyä. Megahokin kaksoishokki Hiilletyskarkaistu teräs 19 mm U-hokki 16 mm kettinki Kaksoishokki

6 6 Pyöräpitoa rengassuojaa ja laatua Superhokki ja verkkoketju ovat jo käsitteitä koneyrittäjien keskuudessa. Ketjumallit, jotka tunnetaan pyöräpidosta, tehokkaasta rengassuojaavuudesta ja laadustaan. 16 mm 16 mm peruskettinki 19mm U-hokit ja kokoojarenkaat Superhokki 160TS Superhokki 160TS on suosituin Gunnebo-metsäkoneketju. Mahtava pyöräpito 19mm U-hokein, pitkä käyttöikä ja sik-sak-sivuketjutus estää kivien ja kantojen aiheuttamia rengasvaurioita. Kiristyskettinki on vakiona. Superhokki 160 Superhokki 160 on erinomainen, edullinen kitkaketju hyvää pyöräpitoa hakevalle. 19mm kaatumattomat U-hokit takaavat koneen vakaan etenemisen. Verkkoketju 160TS Verkkoketju 160TS on luonnollinen valinta koneeseen haluttaessa vahvat, hokittomat pyöräketjut. Sik-saksivuketjutus suojaa renkaiden sivuja kivien ja kantojen aiheuttamia vaurioita vastaan.

7 7 Järeät ketjut suuriin koneisiin Gunnebo Industrier valmistaa kitkaketjuja ainevahvuuksista 9mm:stä 19mm:iin. Luonnollinen nyrkkisääntö on, että koneen painon kasvaessa järeytetään vastaavasti kitkaketjutkin. Yleissääntö on myöskin, mitä paksumpi on ketjujen kettinkimateriaali, sitä pidempi on käyttöikä ja vastaavasti saavutettava pyöräpito. Hiilletyskarkaistu teräs 16/19 mm U-hokki 16/19 mm kokoojarengas 13/16 mm kettinki 13 mm 13 mm kettinki 16mm U-hokit ja kokoojarenkaat Superhokki 130TS Superhokki 130 Verkkoketju 130TS Superhokki 130TS on suosituin Gunnebometsäkoneketju keveimpiin metsäkoneisiin. Superhokki 130 on oikea ketjumalli laadukasta, edullista kitkaketjua keveään Verkkoketju 130TS on suosittu hokiton kitkaketjumalli. Sik-sak-sivuketjutus SVerkkoketju Ketjumatto on tiheä, tiheä 16mm U-hokitus metsäkoneeseen hakevalle. suojaa renkaiden sivuja. Kiristyskettinki ja sik-sak-sivusuoja. Ominaisuudet tekevät Kaatumattomat 16mm U-hokit takaavat on vakiona. ketjumallista tehokkaasti renkaan suojaavan koneen tehokkaan etenemisen. ja antavat erinomaisen pyöräpidon. Sivukettingin kiristyskettinki on vakiona.

8 8 Metsä-Ässä Metsä-Ässä on kevyt kitkaketjumalli metsäkoneeseen. Rakenteensa ansiosta ketjut on helppo ja nopea asentaa sekä poistaa renkailta. Avonainen ketjukuvio on helposti itsestään puhdistuva. Ketjumatossa on yksi kuvio rengaskoosta riippumatta. Kätevästi renkaille ja pois Metsä-Ässä-kitkaketjut on helppo asentaa renkaille. Ketjumaton ollessa renkaan päällä pujotetaan ketjumaton toisen pään kaksi liitoskettinkiä toisessa päässä olevien juoksurenkaiden läpi ja lukitaan sakkelilla sivukettinkiin. Rakenteen ansiosta Metsä-Ässät istuvat renkaalle hyvin riippumatta renkaan kuluneisuudesta. Metsä-Ässä 130 Metsä-Ässä 160 Metsä-Ässä 130 valmistetaan 13mm kettingistä, U-hokit ovat 16mm materiaalista. Kuusikulmaisen ketjuruudun koko on konstruoitu kullekin rengaskoolle hyvin sopivaksi. Metsä-Ässä 160 valmistetaan 16mm kettingistä 19mm U-hokein. Ketjumaton ruutukuvio on ns. salmiakkimallinen.

9 9 Metsä-, maatalousja urakointikoneet Piggelin-Flex, SR-Flex ja Gunntrack ovat suosituimpia ketjumalleja Pohjolassa. Mallit soveltuvat traktoreihin, pieniin metsäkoneisiin ja urakointikoneisiin. Mitä nopeammin, sitä kevyemmät Mikäli kitkaketjuja käytetään nopeassa ajossa, täytyy niiden olla kevyet pysyäkseen renkailla. Samalla ketjujen on oltava myös kestävät. Gunntrac-ketjut täyttävät mainitut vaatimukset. Gunntrack on suosituin traktoriketjumalli Norjassa, jossa ketjut ovat traktorissa käytännössä koko talven. 9 mm ja 11 mm Piggelin-Flexin ketjumatto on saatavana joko 9 mm tai 11 mm materiaalista valmistettuna. Ohuempi materiaali kapeimmille renkaille tai ketjuihin, joilla ajetaan paljon tieajoa. PIGGELIN FLEX Piggelin-Flex on yksi Euroopan suosituimmista ketjumalleista traktoreihin, keveisiin metsäkoneisiin ja urakointikoneisiin. Kulutusmatto valmistetaan joko 9mm tai 11mm kierretystä kettingistä, jonka jokaisessa lenkissä on kaksi pystypiikkiä. Pyöräpito on erittäin hyvä ja ketjut on helppo asentaa renkaille ja nopeat poistaa. SR-FLEX SR-Flex on markkinoiden suosituimpia, piikittömiä ketjumalleja traktoreihin ja urakointikoneisiin. Kulutusmatto on valmistettu kantikkaasta SR-kettingistä, joka kettinkilenkin kantikkuuden ansiosta mahdollistaa hyvän pyöräpidon. GUNNTRAC 5 Gunntrack 5 on kevyt ketjumalli traktoreihin ja urakointikoneisiin, joita käytetään tieajossa tai teiden aurauksessa. Ketjumaton 5mm, kantikas SR-kettinki on hyvän pyöräpidon aikaansaava. Lisäksi ketjumaton vaakalenkeissä on lenkin suuntaisesti hitsattu poikittaishokki. Gunntrackitkaketjut on erittäin helppo asentaa ja poistaa ja työkoneen eteneminen on lähes äänetöntä ja tärinätöntä.

10 10 kuormaauto SR-Poikittaisparipyörä SR-Poikittaisparipyörä on perinteinen poikittaisketju paripyörille. Kulutuskettinki on kantikasta SR 8- kettinkiä, mistä johtuen pyöräpito on hyvä. Ketjut ovat käännettävissä renkailla, mikä lisää ketjumallin käyttöikää. Ketjut on helppo ja nopea asentaa ja poistaa renkailta. GRIP SR-A8 Gunnett SR-Z8 SR-BZ Gunnlight 5 SR-A8-kitkaketjut soveltuvat vaativaan maastoajoon ja tiellä ajoon. Kantikas SR8-kettinkimateriaali tuottaa ketjumallille hyvän pyöräpidon. Ketjumaton verkkokuvio aikaansaa tehokkaan sivuttais- ja etenemispidon sekä tärinättömän ajon. SR-A8 on käännettävissä renkaalla, mikä lisää ketjujen käyttöikää. Ketjumalli on varustettu sivukettingin kiristyskettingillä. Gunnett SR-Z-ketjumallin Z-kuvion ansiosta ketjumalli soveltuu vetoja ohjaaviin pyöriin. Kulutusmatto valmistetaan kantikkaasta SR 8- kettingistä. Ketjukuviosta ja kettinkimateriaalista johtuen pyöräpito on hyvä sivu- ja etenemissuuntaan. Ketjut ovat käännettävissä, mikä lisää käyttöikää. Gunnebo SR-BZ on SR-8 kantikkaasta kettingistä valmistettu, Z-kuvioinen U-hokitettu kitkaketju. Kaatumattomien U-hokkien ansiosta pyöräpito on erittäin hyvä. Ketjumalli soveltuu hyvin myös ohjaaviin pyöriin. Gunnlight 5 on helppokäyttöinen kitkaketjumalli keveytensä ansiosta. Soveltuu erinomaisesti kuorma-autoihin ja busseihin ajettaessa liukkailla asfalttiteillä. Ketjumallin pyöräpito on hyvä johtuen ketjumaton kantikkaasta SR-5 kettingistä, jonka vaakalenkkeihin on hitsattu poikittaishokki.

11 11 SR-Z-Paripyörä SR-BZ-Paripyörä SR-BZ/BZ-Paripyörä SR-Z-Paripyöräketjuissa on toinen puoli piikitön Z-kuvioinen ja toinen piikitön poikittaisketju. Ketjukuvioiden välissä on kuvioiden yhteinen kiristyskettinki. Kulutuskettinki on kantikasta SR 8- kettinkiä. Kantikkaan ketjumateriaalin ja Z-kuvion ansiosta pyöräpito meno- ja sivusuuntaan on hyvä. SR-BZ-Paripyöräketjuissa on toinen puoli U-hokitettu Z-kuvioinen ja toinen puoli piikitön poikittaisketju. Ketjukuvioiden välissä on kuvioiden yhteinen kiristyskettinki. Z-kuvio U-hokitettuna on erinomaisen pyöräpidon takeena ja normaalisti paripyörän sisärenkaalla oleva poikittaisketju mahdollistaa ns. robsonin käytön. Kettinkimateriaali on 8mm SR-kettinkiä. SR-BZ/BZ on paripyöräketjujen ykkösvaihtoehto maksimaalista pyöräpitoa tarvitsevalle. Ketjumatto on sisä-ja ulkorenkaalle U-hokitettu Z-kuvioinen. Kuvioiden välissä on yhteinen kiristyskettinki. Kettinkimateriaali on 8mm kantikasta SR-kettinkiä. Erittäin suosittu malli puutavara-autoihin. Gunnett Z-Pigg SV Pigg SV Pigg tiheä SR-Poikittaisketju Gunnett Z- Pigg on Z-kuvioinen, piikillinen ketjumalli, joka soveltuu sekä vetäviin että ohjaaviin pyöriin. Ketjut on valmistettu pyöreästä, 8mm kierretystä SV-kettingistä, jonka lenkeissä on kaksi pystypiikkiä. Nastoituksen ansiosta pyöräpito on hyvä meno- ja sivusuuntaan. SV Pigg on perinteinen, piikitetty poikittaisketju. Kulutuskettinki on kierrettyä 8mm SV-kettinkiä, jonka lenkeissä on kaksi pystypiikkiä. Kevyet käsitellä ja hyvä pyöräpito. SV Pigg tiheä on piikillinen, erittäin pienellä poikittaisketjuvälillä valmistettu kitkaketju. Suuresta poikittaisketjujen määrästä johtuen pyöräpito on hyvä ja ajotärinät ovat vähäiset. Kulutusketjun materiaali on kierrettyä SV 8-kettinkiä, jonka lenkeissä on kaksi pystypiikkiä. Yksinkertainen, kantikkaasta SR 8-kettingistä valmistettu poikittaisketju ykköspyörälle. Hyvä pyöräpito erityisesti etenemissuuntaan, kevyt käsitellä ja renkaalla käännettävissä oleva ketjumalli. Ketjujen asennus pyörille ja pois on nopea johtuen keveydestä ja ketjulukoista.

12 12 VARAOSAT Alkuperäisosilla on helppo kunnostaa. Ketjulukitukset Lukitusvarsi 19 OL Lukitusvarsi 12 Lukituskoukku 13 Lukitusvarsi 8 Oik. OL Lukitusvarsi 14 OL Lukituskoukku 17 OL Lukitusvarsi 8 Vas. OL Lukitusvarsi 18 OL Lukituskoukku 19 OL Lukitusvarsi 10 Oik. OL Lukitusvarsi 20 OL Lukitusvarsi 10 Vas OL Lukitusvarsi 89 Nastakytkin T-koukku Lukituslenkki Sivukoukku NR 5 NR 7-10 Nastakytkin 5 OL T-koukku 5 A Lukituslenkki 9 OL Sivukoukku 6 OL Nastakytkin 6 OL T-koukku 7 OL Lukituslenkki 11 OL Sivukoukku 8 OL Nastakytkin 8 OL T-koukku 8 OL Lukituslenkki 13 OL Sivukoukku 9 OL Nastakytkin 10 OL T-koukku 10 OL Sivukoukku 10 OL Nastakytkin 13 OL Sivukoukku11 OL Nastakytkin 16 OL620610

13 13 Kitkaketjujen tilatarve SISÄPUOLI A ULKOPUOLI KETJUMALLI A (mm) B (mm) Kitkaketjut tarvitsevat tilaa tällä alueella Megahokki 160TS Superhokki 160/160TS Superhokki 130/130TS Metsä-ässä B Metsä-ässä Verkkoketju 130TS Verkkoketju 160TS Piggelin Flex Piggelin Flex Sakkelit Nastak. työkalu Asennustyökalu Asennustyökalu Sakkeli 6 OL Sakkeli 10 OL Sakkeli 12 OL Sakkeli 14 OL Sakkeli 16 OL Nastak. työkalu nro:4 OL Asennustyökalu nro:2 OL Saksimallinen asennustyökalu OL SR-kettinki SV-kettinki SV-kettinki piikein SR 5 T SR 8 OL SR 9 OL SR 10 OL SV 7 OL SV 8 OL SV 9 OL SV 11 OL SV 7 piikein OL SV 8 piikein OL SV 9 piikein OL SV 11 piikein OL439634

14 14 Valmistus Pohjolan valmistusperinteet ovat pohjana ainutlaatuisille ominaisuuksille. Gunnebo Industrier Ab on yksi maailman johtavista metsäkone- ja traktoriketjujen valmistajista. Gunnebo-ketjujen perusta on Pohjolassa kehitetty, mikroseosteinen kettinkimateriaali. Vahvin valmistettava kettinkipaksuus on 19mm. Monien esivaiheiden jälkeen kettinkimateriaali syötetään kettinkikoneeseen, joka valmistaa ja liittää kettinkilenkit toisiinsa. Tämän jälkeen kettinki johdetaan lenkkien hitsauskoneeseen, jossa kettinkilenkkien yhdistekohdat kuumennetaan elektronisesti ja puristetaan samalla yhteen suurella voimalla. Mikäli kettinki lisäksi hokitetaan on menetelmä sama; komponentit kuumennetaan ja puristetaan yhteen. Menetelmällä saavutetaan erittäin vahva hitsausliitos. Kullekin rengaskoolle ja ketjumallille on oma piirustuksensa. Kokoojapöydällä ketjumattoon kuuluvat komponentit liitetään yhteen ja hitsataan valmiiksi kulutusmatoksi. Kitkaketjujen kulutusmaton valmistuttua kuumennetaan ketjut suurissa uuneissa n. 900 C kuumuuteen. Karkaisuprosessin aikana hiilletään teräksen pintaa, minkä seuraksena kettingin pinta saadaan erittäin kovaksi ja kulutuskestäväksi. Erittäin kovat ja kulutuskestävät

15 15 KEtjun varaosat Ketjumalli Kulutuskettinki (mm) U-hokki (mm) Kokoojarengas (mm) Sivukettinki (mm) Kiristyskettinki (mm) Nastakytkin ketjumatolla Lukitusosa ketjumatolla Lukitusvarren sakkeli Sakkeli sisäpuolella Sakkeli ulkopuolella Kiristyskettingin lukitusvarsi Megahokki 160TS Nr. 16 Nr. 10 Nr. 14 Nr. 14 Nr. 19 Superhokki 160TS Nr. 16 Nr. 10 Nr. 14 Nr. 14 Nr. 19 Superhokki Nr. 16 Nr. 14 Nr. 14 Superhokki 130TS Nr. 13 Nr. 10 Nr. 12 Nr. 12 Nr. 19 Superhokki Nr. 13 Nr. 12 Nr. 12 Verkkoketju 160TS Nr. 16 Nr. 10 Nr. 14 Nr. 14 Nr. 19 Verkkoketju 130TS Nr. 13 Nr. 10 Nr. 12 Nr. 12 Nr. 19 Metsä-Ässä Nr. 16 Nr. 14 Nr. 14 Metsä-Ässä Nr. 13 Nr. 12 Nr. 12 Ketjumalli Kulutuskettinki (mm) Hokki (mm) Sivukettinki (mm) Kiristyskettinki (mm) Nastak. kulutusm. korjaukseen Lukitusosa ketjumatolla Lukitusvarteen lenkki lukitusvarsi/-koukku sisäpuoli Lukitusvarsi/-koukku ulkopuoli Kiristyskettingin lukitusvarsi Piggelin-Flex 11 SV Nr. 13 Nr. 13 Lukitusv. 10 Lukitusv. 10 Piggelin-Flex 9 SV Nr. 10 Nr. 11 Lukitusv. 8 Lukitusv. 8 SR-Flex SR 9 8 Nr. 10 Nr. 11 Lukitusv. 8 Lukitusv. 8 Gunntrac 5 SR5 6 Nr. 5 Nr. 5** 7 mm Lukitusv. 14 Lukitusv. 14 Traktor SR 8 SR Nr. 8 Nr. 8* 7 mm Lukitusv. 17 Lukitusv. 17 Lukitusv.14 SR-A8 SR 5 6 Nr. 5 7 mm Lukitusv. 17 Lukitusv. 14 Gunnlight 5 SR 8 7 Nr. 8 Nr. 8* 7 mm Lukitusv. 17 Lukitusv. 18 SR-Z SV Nr. 8 Nr. 9 8 mm Lukitusv.19 Lukitusv. 20 SR-BZ SR Nr. 8 Nr. 8* 7 mm Lukitusv. 17 Lukitusv. 18 GUNNETT Z Pigg SV Nr. 8 8 mm Lukitusv. 19 Lukitusv. 20 SV Pigg SV Nr. 8 8 mm Lukitusv. 19 Lukitusv. 20 SV Pigg tiheä SR 8 7 Nr. 8 7 mm Lukitusv. 17 Lukitusv. 18 SR-Poikittaisketju SR 8 7 Nr. 8 7 mm Lukitusv. 17 Lukitusv. 18 SR-Poikittaisparipyörä SR 8 7 Nr. 8 7 mm Lukitusv. 17 Lukitusv. 18 SR-Z-Paripyörä SR 8 8 SR-BZ-Paripyörä SR 8 8 SR-BZ/BZ Paripyörä SR 8 8 * T-koukku

16 LINDSTRÖMRÖMBO REKLAMBYRÅ Hämeenlinna Kiltintie Hämeenlinna Puh Jyväskylä (Kiilatie 5) PL Jyväskylä Puh Rovaniemi Alakorkalontie Rovaniemi Puh

KITKAKETJUT METsäKonEIsIIn, AUToIhIn TrAKTorEIhIn JA MUIhIn TYÖKonEIsIIn

KITKAKETJUT METsäKonEIsIIn, AUToIhIn TrAKTorEIhIn JA MUIhIn TYÖKonEIsIIn KITKAKETJUT Metsäkoneisiin, autoihin traktoreihin ja muihin TYÖkoneisiin 2 SISÄLTÖ: 3. HISTORIA 4. OMINAISUUDET 5. MEGAHOKKI 6. SUPERHOKKI JA VERKKOKETJU 16 mm 7. SUPERHOKKI JA VERKKOKETJU 13 mm 8. METSÄ-ÄSSÄ

Lisätiedot

HINNASTO 2013 Kotimaan myynti: Jarmo Mäkelä Puh. 0207 927 500 Fax. 0207 927 501 www.ofachain.net

HINNASTO 2013 Kotimaan myynti: Jarmo Mäkelä Puh. 0207 927 500 Fax. 0207 927 501 www.ofachain.net HINNASTO 2013 Kotimaan myynti: Jarmo Mäkelä Puh. 0207 927 500 Fax. 0207 927 501 www.ofachain.net Twist 11 (Matti 11) Liukuesteketju kevyempiin metsä- ja työkoneisiin sekä metsätraktoreihin. Ketju soveltuu

Lisätiedot

TUOTELUETTELO: LIUKUESTEKETTINGIT VARUSTEINEEN: KULUTUSKETTINGIT: Koko mm. Paino kg/m SIVUKETTINGIT: Paino. Keski-/ Sivuhaka. Sivulenkki AVO SL.

TUOTELUETTELO: LIUKUESTEKETTINGIT VARUSTEINEEN: KULUTUSKETTINGIT: Koko mm. Paino kg/m SIVUKETTINGIT: Paino. Keski-/ Sivuhaka. Sivulenkki AVO SL. . LIUKUESTEKETTINGIT VARUSTEINEEN: KULUTUSKETTINGIT: Koko mm 3,7 4,5 5,6 7,0 8,2 10,0 Paino kg/m 0,35 0,52 0,78 1,18 1,65 2,51 SIVUKETTINGIT: Koko mm 3,0 4,0 5,0 6,0 7,0 8,0 10,0 Paino Kg/m 0,22 0,36 0,50

Lisätiedot

The Toughest Chain for the Roughest Terrain FIN OFA-LIUKUESTEET

The Toughest Chain for the Roughest Terrain FIN OFA-LIUKUESTEET The Toughest Chain for the Roughest Terrain FIN OFA-LIUKUESTEET SISÄLTÖ Tinkimätöntä laatua lenkistä lenkkiin... 3 METSÄKETJUT Ketjumallien suositustaulukko...4 Paragon 16...5 Matti W 13...6 Matti W 16...8

Lisätiedot

>>> TINKIMÄTÖNTÄ AMMATTITAITOA YHDESSÄ KETJUSSA

>>> TINKIMÄTÖNTÄ AMMATTITAITOA YHDESSÄ KETJUSSA TUOTEKUVASTO 2010 83013_OFA_catalog_2010_hinnaton_A4.indd 1 18.8.2010 14.01 >>> TINKIMÄTÖNTÄ AMMATTITAITOA YHDESSÄ KETJUSSA SISÄLTÖ OFA ketjun vahvin lenkki... 3 Tinkimätöntä laatua...4 Metsäketjut...5

Lisätiedot

KETJUHINNASTO. Laadukkaat lumiketjut edullisesti. Mönkijät Trukit Kuormaajat Henkilöautot Linja-autot Kuorma-autot Traktorit.

KETJUHINNASTO. Laadukkaat lumiketjut edullisesti. Mönkijät Trukit Kuormaajat Henkilöautot Linja-autot Kuorma-autot Traktorit. KETJUHINNASTO Laadukkaat lumiketjut edullisesti Mönkijät Trukit Kuormaajat Henkilöautot Linja-autot Kuorma-autot Traktorit www.gripx.fi Sisällysluettelo 3 Mönkijät 4 Pienkuormaajat, trukit ja kuormaajat

Lisätiedot

KETJUHINNASTO. Laadukkaat lumiketjut edullisesti. Mönkijät Trukit Kuormaajat Henkilöautot Linja-autot Kuorma-autot Traktorit.

KETJUHINNASTO. Laadukkaat lumiketjut edullisesti. Mönkijät Trukit Kuormaajat Henkilöautot Linja-autot Kuorma-autot Traktorit. KETJUHINNASTO Laadukkaat lumiketjut edullisesti Mönkijät Trukit Kuormaajat Henkilöautot Linja-autot Kuorma-autot Traktorit www.gripx.fi Sisällysluettelo 3 Mönkijät 4 Pienkuormaajat, trukit ja kuormaajat

Lisätiedot

Trusted. For a Reason. TEHDASHINNASTO Talvi alv. 0% OFA-LIUKUESTEET FIN

Trusted. For a Reason. TEHDASHINNASTO Talvi alv. 0% OFA-LIUKUESTEET FIN Trusted. For a Reason. TEHDASHINNASTO Talvi 2018-2019 alv. 0% FIN OFA-LIUKUESTEET SISÄLTÖ Tinkimätöntä laatua lenkistä lenkkiin... 3 METSÄKETJUT Ketjumallien suositustaulukko...4 Paragon Soft 16...5 Paragon

Lisätiedot

Asennusohje. Fast Trac jääketjut

Asennusohje. Fast Trac jääketjut Asennusohje Fast Trac jääketjut Arvoisa lukija Tämä kirja sisältää ohjeet TRYGG Fast Trac jääketjujen asentamiseksi. Noudata aina näitä ohjeita, kun asennat jääketjut ensimmäisen kerran traktorin pyöriin.

Lisätiedot

RASKAAN KALUSTON RENKAAT JA LEVYPYÖRÄT 2011

RASKAAN KALUSTON RENKAAT JA LEVYPYÖRÄT 2011 Ryhmä 18-08 1118-785 05/11 RASKAAN KALUSTON RENKAAT JA LEVYPYÖRÄT 2011 AL10 AL15 AM15 DL10 TL10 1 Raskaan kaluston Hankook-renkaiden tyyppimerkinnät AH11 Akseli Käyttö Sarjanumero Akseli Pitkän matkan

Lisätiedot

AL02 Ohjaaville ja vapaasti pyöriville akseleille. Lyhyet ja keskipitkät matkat

AL02 Ohjaaville ja vapaasti pyöriville akseleille. Lyhyet ja keskipitkät matkat hankook.fi HANKOOK Kuorma-auto rengashinnasto KESÄ 2015 www.hankook.fi KM-RRR YHTIÖT OY Virkamaankatu 7 95420 Tornio, Suomi puh. 040-5868199 tai 016-431066 info@kmrrr.fi tilaukset@kmrrr.fi DM09 Uusi vetorengas

Lisätiedot

Valitse voittajarengas

Valitse voittajarengas Valitse voittajarengas Monipuolisuus on nyt tärkeämpää kuin koskaan Nykyisessä vaikeassa taloustilanteessa yksi parhaista kuljetus- ja kalustotoimintojen optimointitavoista on hyödyntää jokaista kuorma-autoa

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa

LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa Yhteystiedot: Hindrek Pikk Commercial Marketing Manager Nordic +372 565 5880 hindrek_pikk@goodyear.com LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa Goodyearin uusimpien polttoainetehokkaiden

Lisätiedot

Kopadi Oy, timanttihiomalaikat

Kopadi Oy, timanttihiomalaikat Timanttihiomalaikat Kopadi Oy, timanttihiomalaikat Kopadi Oy:n timanttihiomalaikat on suunniteltu betonin hiontaan sekä erilaisten pintamateriaalien poistamiseen kuten: tasoitteet, liimat, maalit, epoksi,

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 2006-07 Hinnat sitoumuksetta v.v. H:ki sisältäen alv: 22%. LIUKUESTEKETTINGIT VARUSTEINEEN: KULUTUSKETTINGIT: Hitsatava KHL eur/m

TUOTELUETTELO 2006-07 Hinnat sitoumuksetta v.v. H:ki sisältäen alv: 22%. LIUKUESTEKETTINGIT VARUSTEINEEN: KULUTUSKETTINGIT: Hitsatava KHL eur/m JAENGINEERING Ky Puh: 09753 1690 / 0400317 005 Fax: 09764670 TUOTELUETTELO 200607 LIUKUESTEKETTINGIT VARUSTEINEEN: KULUTUSKETTINGIT: Koko mm 3.7 4.5 5.6 7.0 8.2 10.0 Paino kg/m 0.35 0.52 0.78 1.18 1.65

Lisätiedot

KETTINKIRAKSIT LUJUUSLUOKKA 8

KETTINKIRAKSIT LUJUUSLUOKKA 8 KETTINKIRAKSIT LUJUUSLUOKKA 8 1-haarainen 2-haarainen 3- tai 4-haarainen Tilausesimerkkeja 1-haarainen säädettävä 2-haarainen säädettävä 3- tai 4-haarainen säädettävä Varustevaihtoehdot GSH CSC CSO CSE

Lisätiedot

Nostin- ja kuljetinkettingit

Nostin- ja kuljetinkettingit Nostin- ja kuljetinkettingit 212 WWW.ERLATEK.FI RUD Nostinkettingit RUD on EN818-7 mukaisten nostinkettinkien suurin valmistaja maailmassa. Kettingit sopivat niin moottoroituihin nostimiin kuin käsitaljoihinkin.

Lisätiedot

Quality. ketjukuvasto 2013. lumiketjuja: SCSAB.FI INFO@SCSAB.FI. XXPienkuormaaja Trukki 4wd Kuormaaja Traktori Metsäkone ja paljon muuta.

Quality. ketjukuvasto 2013. lumiketjuja: SCSAB.FI INFO@SCSAB.FI. XXPienkuormaaja Trukki 4wd Kuormaaja Traktori Metsäkone ja paljon muuta. Quality ketjukuvasto 2013 lumiketjuja: XX Atv XXPienkuormaaja XX Trukki XX 4wd XX Kuormaaja XX Traktori XX Metsäkone ja paljon muuta. SCSAB.FI INFO@SCSAB.FI Scandinavian Chain Supplier Tire chains to the

Lisätiedot

HESE. -puskulevystä tiehöylään

HESE. -puskulevystä tiehöylään HESE -puskulevystä tiehöylään Hese-työkone on teiden ja piha-alueiden kunnossapitoon tarkoitettu yleistyökone. Monipuolisuudessaan Hese on täysin ylivoimainen, samalla koneella tehdään kaikki teiden sekä

Lisätiedot

TYÖLAITTEET AMMATTILAISTEN TUOTTAVAT

TYÖLAITTEET AMMATTILAISTEN TUOTTAVAT AMMATTILAISTEN TUOTTAVAT TYÖLAITTEET SNOWZOOM NIVEL-, U- JA ALUEAURAT SIIPILUMI-, HIEKOITUS- & LUMI- K AUHAT KAUHA-, PUOMI- JA AVOHARJAT WWW.SNOWSTAR.FI Huippulaitteet puhtaanapitoon Erinomainen hinta-laatusuhde

Lisätiedot

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön KULJETUSAJONEUVOON KIINNITETTÄVÄT VANKKATEKOISET HYDRAULISET LUOTETTAVAT CHICAGO PNEUMATIC -ISKUVASARAT ON RAKENNETTU KESTÄMÄÄN.

Lisätiedot

Suojakumisarjat / korjaamotyökalut

Suojakumisarjat / korjaamotyökalut 08 Suojakumisarjat / korjaamotyökalut LÖBRO suojakumit LÖBRO suojakumit Alkuperäisen laitevalmistajan toimittajalta Vetoakselin suojakumit ovat erittäin tärkeitä vakionopeusnivelten tehokkaalle ja luotettavalle

Lisätiedot

Kopadi Oy - Timanttilaikat ammattikäyttöön

Kopadi Oy - Timanttilaikat ammattikäyttöön Kopadi Oy - Timanttilaikat ammattikäyttöön Toisen sukupolven KX-SARJAN timanttisegmenttien valmistuksessa on käytetty uusinta KX-teknologiaa, jossa timanttihiukkaset ovat tasaisena rivistönä sideaineessa.

Lisätiedot

Kettinkiraksit ja komponentit

Kettinkiraksit ja komponentit Kettinkiraksit ja komponentit WWW.ERLATEK.FI 9 KETTINKIRAKSIT LUJUUSLUOKKA 8 1-haarainen 2-haarainen 3- tai 4-haarainen Tilausesimerkkeja 1-haarainen säädettävä 2-haarainen säädettävä 3- tai 4-haarainen

Lisätiedot

LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA

LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA Spandeckkävelysillat ja -työtasojärjestelmät LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA SPANDECK Spandeck on kevyt, alumiinista valmistettu kävelysilta, työtaso ja telinejärjestelmä, kaikki samassa tuotteessa.

Lisätiedot

-RAKENNUSSIRKKELI UUTUUS! RAKENNUSSIRKKELI RS 400/450 LISÄVARUSTEET. SIVUPÖYTÄ leveys 600 mm pituus 685 mm. PÄÄTYPÖYTÄ leveys 685 mm pituus 530 mm

-RAKENNUSSIRKKELI UUTUUS! RAKENNUSSIRKKELI RS 400/450 LISÄVARUSTEET. SIVUPÖYTÄ leveys 600 mm pituus 685 mm. PÄÄTYPÖYTÄ leveys 685 mm pituus 530 mm -RAKENNUSSIRKKELI RAKENNUSSIRKKELI RS 400/450 4,0 (otto 4,82) kw/400v, 2800 r/min, IP 54, sähkömagneettisella jarrulla Kuvan sirkkeli lisävarustein. ESKO-rakennussirkkeli on kovaan ammattikäyttöön tarkoitettu

Lisätiedot

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 -

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 - 725DT 25hv diesel 130-150cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kubota 3-syl 25hv nestejäähdytteinen diesel Leikkuuleveydet: 130-150cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin

Lisätiedot

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm 616T 16hv bensiini 110cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Briggs&Stratton Vanguard 2-syl 16hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 110cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai

Lisätiedot

PELTOJYRÄ JH 450, JH 620

PELTOJYRÄ JH 450, JH 620 KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJE PELTOJYRÄ JH 450, JH 620 Alkuperäiset ohjeet 01 / 2015 Sisällysluettelo 1. ESIPUHE... 1 1.1. Koneen käyttötarkoitus... 1 1.2. Tekniset tiedot... 1 1.3. Tyyppikilpi... 2 2. TURVALLISUUSOHJEET...

Lisätiedot

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Tuoteluettelo / 2014 RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Maatalous Teollisuus & materiaalin käsittely Ympäristönhoito Kevytperävaunut Muut laitteet THE SKY IS NOT THE LIMIT STARCO FINLAND

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä YHDYSKUNTATEKNIIKKA Uponor Ultra Classic Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä hyväksy vain uponor-laatua. Uponor Ultra Classic Uuden sukupolven PP-maaviemäri Uponor Ultra Classic

Lisätiedot

Taljat ja siirtovaunut

Taljat ja siirtovaunut Taljat ja siirtovaunut VITAL-lenkkiketjuviputaljat Kompaktin rakenteen ansiosta helppo käsitellä ja käyttää. Toimii kaikissa asennoissa: vetää, nostaa ja laskee. Kuormittamattoman nostimen kettingin pituutta

Lisätiedot

SAVU HORMISTOT. Valmispiippu Rondo

SAVU HORMISTOT. Valmispiippu Rondo SAVU HORMISTOT Valmispiippu Rondo 2005 Valmispiippu Rondo hyvä veto kaikenlaisiin tulisijoihin Perinteisesti ammattitaitoa vaativasta piipun muurauksesta voi nyt selviytyä helposti ja nopeasti. Valmispiippu

Lisätiedot

TRAKTORI MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. Erinomainen työrengas: ehkäisee maan pakkautumista ja tehostaa työskentelyä.

TRAKTORI MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. Erinomainen työrengas: ehkäisee maan pakkautumista ja tehostaa työskentelyä. RENGASVALIKOIMA MAATALOUSVYÖRENKAAT 2016 TRAKTORI MAXI TRACTION IF Erinomainen työrengas: ehkäisee maan pakkautumista ja tehostaa työskentelyä. Jopa 20 % suuremmat kuormat. Erinomainen ajomukavuus suurissakin

Lisätiedot

Rengas. pidemmälle. , jolla pääset SISÄLTÖ TUOTTEET JA HINNAT KESÄRENKAAT 2015 HENKILÖAUTON, SUV-/4X4- JA JAKELUAUTON RENKAAT

Rengas. pidemmälle. , jolla pääset SISÄLTÖ TUOTTEET JA HINNAT KESÄRENKAAT 2015 HENKILÖAUTON, SUV-/4X4- JA JAKELUAUTON RENKAAT Rengas, jolla pääset pidemmälle N 7 44 E 98 46 TUOTTEET JA HINNAT KESÄRENKAAT 2015 HENKILÖAUTON, SUV-/4X4- JA JAKELUAUTON RENKAAT SISÄLTÖ HENKILÖAUTON RENKAAT SIVU 27 SUV-/4X4-RENKAAT SIVU 28 JAKELUAUTON

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

FINNEPS YLI 25 VUOTTA! OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ NIIN KATSOTAAN TARPEISIISI SOPIVA RATKAISU! FINNEPS-HARKKO tarjoaa rakennusmateriaalit

FINNEPS YLI 25 VUOTTA! OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ NIIN KATSOTAAN TARPEISIISI SOPIVA RATKAISU! FINNEPS-HARKKO tarjoaa rakennusmateriaalit FINNEPS YLI 25 VUOTTA! EPS BETONIVALUHARKKO on rakennusmateriaalina kymmeniä vuosia vanha keksintö maailmalla. Kokemäkeläisen Lasse Rannan 1989 perustama FinnEPS Oy on ensimmäinen EPS valuharkkovalmistaja

Lisätiedot

Poijukettingit ja sakkelit LAATUVAATIMUKSET

Poijukettingit ja sakkelit LAATUVAATIMUKSET 24 2012 LIIKENNEVIRASTON ohjeita Poijukettingit ja sakkelit LAATUVAATIMUKSET Poijukettingit ja sakkelit Laatuvaatimukset Liikenneviraston ohjeita 24/2012 Liikennevirasto Helsinki 2012 Kannen kuva: Liikenneviraston

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 2016 TUOTELUETTELO 2016

TUOTELUETTELO 2016 TUOTELUETTELO 2016 TUOTELUETTELO 2016 TUOTELUETTELO 2016 Gjerstad Oy on vuodesta 1977 toiminut Suomalainen maarakennuskoneiden työlaitevalmistaja. Tuotteemme tunnetaan kestävyydestään ja korkeasta laadustaan kaikkialla ammattilaisten

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset.

Lisätiedot

TRAKTORINRENKAAT. ctorbanden_omslag_2017_nieuwe voorkant.indd :5

TRAKTORINRENKAAT. ctorbanden_omslag_2017_nieuwe voorkant.indd :5 TRAKTORINRENKAAT ctorbanden_omslag_2017_nieuwe voorkant.indd 2 04-01-17 12:5 Sinun tuottosi, Meidän traktorirenkaamme Tehokas maataloustuotanto vaatii nykyään koneteholtaan suuria, huipputeknisiä traktoreita.

Lisätiedot

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin Lukitusjärjestelmät dormakaba Lukitusjärjestelmät Ensimmäinen askel kohti turvallisempaa ympäristöä dormakaban lukitusjärjestelmiä on saatavana eri konsepteina, jotka

Lisätiedot

www.ikh.fi T13.1 Alkuperäisnumerot ovat ainoastaan vertailua varten, eivätkä tarkoita, että tuotteet ovat alkuperäisiä.

www.ikh.fi T13.1 Alkuperäisnumerot ovat ainoastaan vertailua varten, eivätkä tarkoita, että tuotteet ovat alkuperäisiä. www.ikh.fi T13.1 BEST GRIP JÄÄNSTT BestGripin patentoidut nopealla ja helpolla asennus- ja poistotekniikalla varustetut ruuvattavat nastat BestGrip-nastat soveltuvat lähes kaikkiin uusiin tai käytettyihin

Lisätiedot

Metsätraktorinosturit Classic

Metsätraktorinosturit Classic Metsätraktorinosturit Classic Keskity kuormaukseen. Mesera huolehtii loput. Toiset kaipaavat nosturiltaan nopeutta, toiset tehokkuutta tai keveyttä. Jotkut etsivät ergonomiaa ja uusimpia innovaatioita.

Lisätiedot

BEST GRIP JÄÄNASTAT. Suositeltavat liimat, kirkas: Loctite 496, Loxeal 14, Cyberbond 1070/1008; musta: Loctite 480, Loxeal 29, Cyberbond 2243.

BEST GRIP JÄÄNASTAT. Suositeltavat liimat, kirkas: Loctite 496, Loxeal 14, Cyberbond 1070/1008; musta: Loctite 480, Loxeal 29, Cyberbond 2243. BEST GRIP JÄÄNSTT BestGripin patentoidut nopealla ja helpolla asennus- ja poistotekniikalla varustetut ruuvattavat nastat BestGrip-nastat soveltuvat lähes kaikkiin uusiin tai käytettyihin renkaisiin, kuvioihin

Lisätiedot

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text TUOTETIEDOT Text SAHATARVIKKEET ProSelect on ainutlaatuinen valikoimamme metsäkoneiden varaosia, lisätarvikkeita ja kuluvia osia. Sarja on suunniteltu tarjoamaan metsäkoneen käyttäjälle mahdollisuus parantaa

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

YKSINKERTAISTA TARKKAA LUOTETTAVAA

YKSINKERTAISTA TARKKAA LUOTETTAVAA TIETOA YKSINKERTAISTA TARKKAA LUOTETTAVAA www.bredal.com K-SARJA > K-sarja: Kalkin- ja lannoitteenlevitysvaunut TILAVUUS 3,5-19 m 3 Työleveys (kalkki) 12-16 m Työleveys (lannoite) 12-36 m Päistelevitys

Lisätiedot

Tekninen käsikirja AE-kytkentäkaapit

Tekninen käsikirja AE-kytkentäkaapit Tekninen käsikirja AE-kytkentäkaapit 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Alkuperäinen kansainväliset hyväksynnät, sarjavalmisteisena varastotuotteena monissa standardimitoissa. Kokovalikoima ja toiminnalliset lisävarusteet

Lisätiedot

Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1

Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 2 Sisältö 1. HIO-MEX... 3 1.1 Yritys... 3 1.2 Yhteystiedot... 3 1.2.1 Tilaukset... 3 1.2.2 Markkinointi ja jälkimarkkinointi... 3

Lisätiedot

VASARAT 2008 www.magnum-tools.com

VASARAT 2008 www.magnum-tools.com VSRT 2008 www.manum-tools.com VSRT 2008 VSROIDEN VRSIEN TEKNIIKK Vasarat kuuluvat vanhimpiin ihmisten käyttämiin työkaluihin ja vasaroiden varret ovat perinteisesti olleet puuta vuosituhansien ajan. Erilaiset

Lisätiedot

Raskaan kaluston renkaat 2014

Raskaan kaluston renkaat 2014 Helsinki 0214 Raskaan kaluston renkaat 2014 koivunen.fi hankooktire.com Raskaan kaluston Hankook-renkaiden tyyppimerkinnät AH22+ Hankook-renkaiden käyttösuositukset kuorma- ja linja-autoille sekä perävaunuille

Lisätiedot

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm 623T 23hv bensiini 120cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kohler Command Pro 2-syl 23hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 120cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai kerääjän.

Lisätiedot

ASENNUS, KÄYTTÖ JA TURVALLISUUS

ASENNUS, KÄYTTÖ JA TURVALLISUUS ASENNUS, KÄYTTÖ JA TURVALLISUUS Trygg- rengasketjujen käyttäjälle annetaan luettavaksi ja huomioitavaksi alla olevat varoitukset ja ohjeet, mikäli ohjeita ei ole noudatettu, ei myöskään voida vaatia korvauksia

Lisätiedot

ATV-sarja FOREST PRO. kuormainvaunut mönkijään MADE IN FINLAND

ATV-sarja FOREST PRO. kuormainvaunut mönkijään MADE IN FINLAND ATV-sarja kuormainvaunut mönkijään MADE IN FINLAND Forest Pro Forest Pro FL Forest Pro Plus 2016 MALLISTO ON SAAPUNUT! Tee mönkijästäsi metsäkone Mönkijä on mainio kulkupeli monenlaisissa maastoissa, mutta

Lisätiedot

UUTUUDET

UUTUUDET UUTUUDET 2018 www.magnum-tools.com 2 Uutuudet 2018 Vetoniittipihdit MG-200 Todella pienikokoiset ja tukevat vetoniittipihdit kevyeen niittaukseen Kolmella leualla varustettu erittäin varmatoiminen vetomekanismi

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEKIRJA KULMAVAIHTEELLISELLE OLOFSFORS-TELAKIRISTIMELLE

KÄYTTÖOHJEKIRJA KULMAVAIHTEELLISELLE OLOFSFORS-TELAKIRISTIMELLE KÄYTTÖOHJEKIRJA KULMAVAIHTEELLISELLE OLOFSFORS-TELAKIRISTIMELLE Lue kiristimen käyttöohjekirja ennen työkalun käyttöönottoa. February 2009 FI www.olofsfors.se Tel 0930-311 40 Olofsfors 11, 914 91 Nordmaling,

Lisätiedot

Maatalouden oviratkaisut

Maatalouden oviratkaisut Maatalouden oviratkaisut Tehokkaan maatalouden oviratkaisut Champion Doorilta löydät laajan valikoiman maatalouteen sopivia kangas- ja pressuovia. Ovien rakenne, materiaalit, tekniset ratkaisut, käytettävyys

Lisätiedot

Asiantuntijasi rikkojen torjunnassa

Asiantuntijasi rikkojen torjunnassa Asiantuntijasi rikkojen torjunnassa Kun viljelykasvien valikoima on laaja, kasvit ovat eri kasvuasteilla ja rivivälit erilevyisiä, ei oikean koneen löytäminen ole helppoa. Usein huomaat etteivät valmistajien

Lisätiedot

Ohutlevy- ja jousiosaamista proto tyypistä volyymi tuotantoon OHUTLEVY- JA JOUSITUOTEKUMPPANISI

Ohutlevy- ja jousiosaamista proto tyypistä volyymi tuotantoon OHUTLEVY- JA JOUSITUOTEKUMPPANISI PARTNERSHIP POWER Ohutlevy- ja jousiosaamista proto tyypistä volyymi tuotantoon Meconet on johtava jousi-, meisto- ja syvävetotuotteiden valmistaja. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palveluketjun

Lisätiedot

TURVATANKKI. -polttoainesäiliöt. Kehitetty turvalliseen polttoaineen käsittelyyn

TURVATANKKI. -polttoainesäiliöt. Kehitetty turvalliseen polttoaineen käsittelyyn -polttoainesäiliöt Kehitetty turvalliseen polttoaineen käsittelyyn -polttoainesäiliöt IBC-SÄILIÖT polttoaineen kuljetukseen ja varastointiin Turvatankki IBC on säiliösarja polttoaineen kuljettamiseen maantie-,

Lisätiedot

POIJUKETTINGIT JA SAKKELIT LAATUVAATIMUKSET

POIJUKETTINGIT JA SAKKELIT LAATUVAATIMUKSET POIJUKETTINGIT JA SAKKELIT LAATUVAATIMUKSET Oulu 01.02.1993 Muutettu 30.11.2011 Insinööritoimisto Ponvia Oy Taka-Lyötyn katu 4, 90140 OULU Puh. 0207419900, fax 0207419909 Poijukettingit ja sakkelit, Laatuvaatimukset

Lisätiedot

Mattokymppi. Mattokymppi 35 vuotta mattokauppaa SISÄLTÖ

Mattokymppi. Mattokymppi 35 vuotta mattokauppaa SISÄLTÖ s. 5 s. 9 s. 10 Mattokymppi 35 Mattokymppi 35 vuotta mattokauppaa Perheyrityksemme historia mattojen parissa alkoi vuonna 1975. Vankan kokemuksemme ja ammattitaitomme olemme keränneet vuosien aikana toimimalla

Lisätiedot

TONA. Taloudellinen ja ekologinen keraaminen savupiippujärjestelmä CERAMIC GUARANTEE

TONA. Taloudellinen ja ekologinen keraaminen savupiippujärjestelmä CERAMIC GUARANTEE TONA Taloudellinen ja ekologinen keraaminen savupiippujärjestelmä CERAMIC GUARANTEE TONA Johtava eurooppalainen keraamisten savupiippujen toimittaja TONA aloitti keraamisten tuotteiden valmistuksen vuonna

Lisätiedot

SISÄLTÖ. Pyörätelineet... Yrityksestä... Variant+... Fourchet+... Griffin... Hinnasto...

SISÄLTÖ. Pyörätelineet... Yrityksestä... Variant+... Fourchet+... Griffin... Hinnasto... PYÖRÄT EL INEET 2017 W W W.VELOPARKKI.FI SISÄLTÖ Pyörätelineet... Yrityksestä... Variant+... Fourchet+... Griffin... Hinnasto... 4 5 6 8 10 12 PYÖRÄT EL INEET Aika uusille pyörätelineille? Perinteinen

Lisätiedot

ASENNUS, KÄYTTÖ JA TURVALLISUUS

ASENNUS, KÄYTTÖ JA TURVALLISUUS ASENNUS, KÄYTTÖ JA TURVALLISUUS Käyttämällä Trygg lumiketjuja ilmoitat lukeneesi ja noudattavasi tässä annetut varoitukset ja ohjeet ja, että et tule esittämään vaatimuksia valmistajaa, maahantuojaa tai

Lisätiedot

Spandeck. UpRight INSTANT Zip-Up. telinejärjestelmä. Täyttää korkealla tehtävästä työstä annetun direktiivin vaatimukset

Spandeck. UpRight INSTANT Zip-Up. telinejärjestelmä. Täyttää korkealla tehtävästä työstä annetun direktiivin vaatimukset Spandeck telinejärjestelmä Täyttää korkealla tehtävästä työstä annetun direktiivin vaatimukset UpRight INSTANT Zip-Up SPANDECK Spandeck on kevyt, alumiinista valmistettu kävelysilta, työtaso ja telinejärjestelmä,

Lisätiedot

Elektroninen ohjaus helposti

Elektroninen ohjaus helposti Elektroninen ohjaus helposti Koneiden vankka ja yksinkertainen ohjaus älykkään elektroniikan avulla IQAN-TOC2 oikotie tulevaisuuteen Helppo määritellä Helppo asentaa Helppo säätää Helppo diagnosoida Vankka

Lisätiedot

KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN

KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN STRAPEXIN EDUT Käsityökalut, vanne ja huoltopalvelu kokonaispakettina OIKEA TYÖKALU Sovellukset käsin tehtävään vannehtimiseen ovat moninaiset aivan kuten Strapexin tuotevalikoima.

Lisätiedot

Kuivausrummut T-sarja

Kuivausrummut T-sarja Kuivausrummut T-sarja Nortec T-sarjan kuivausrummut Nortec tarjoaa laajan tuotevalikoiman laadukkaita kuivausrumpuja. Nortec on tunnettu tyylikkäistä ja korkealaatuisista tuotteistaan. Laitteiden valmistajana

Lisätiedot

Move For The Better Life, KUMHO TYRE KUMHO KESÄRENGASKUVASTO henkilöauto, SUV, maastoauto, pakettiauto KH17 on kestävä, hiljainen rengas ja vaivaton ajettaessa. Optimaalinen vierintävastus. KH27 on edullinen

Lisätiedot

Uutta erikoisterästä: Taloudellinen Viega Sanpress -putki 1.4521

Uutta erikoisterästä: Taloudellinen Viega Sanpress -putki 1.4521 Uutta erikoisterästä: Taloudellinen Viega Sanpress -putki 1.4521 Suunnittelu ja kustannuslaskenta taloudellisiksi: Viega Sanpress 1.4521 -putki Viegan vastaus epävakaisiin erikoisterästen hintoihin Erikoisteräksestä

Lisätiedot

Alcoan taotut alumiinivanteet. Asiaa ja numerotietoja

Alcoan taotut alumiinivanteet. Asiaa ja numerotietoja Alcoan taotut alumiinivanteet Asiaa ja numerotietoja Tiesitkö tämän? Alcoa-vanteet ovat kestävimmät Jokainen vanne saa alkunsa yhdestä kappaleesta, joka on erittäin kestävää, ruostumatonta alumiiniseosta.

Lisätiedot

Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat

Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat Putkenhiomakoneet ALMI putkihiomakoneet tarjoavat lisäarvoa turvallisuuden kautta; virheettömyyttä, tarkkuutta ja nopeasti muokattavia putkia. Almi koneita myydään

Lisätiedot

Mikäli nauhan murtolujuus olisi 7000 kg, olisi tuon vyön nimellislujuus 3500 kg. Metalliosien nimellislujuushan on 5000 kg / 1,4:llä, eli 3571 kg.

Mikäli nauhan murtolujuus olisi 7000 kg, olisi tuon vyön nimellislujuus 3500 kg. Metalliosien nimellislujuushan on 5000 kg / 1,4:llä, eli 3571 kg. OHJEITA KUORMAN VARMISTAMISEKSI OHJEITA KUORMIEN SIDONTAAN Suoessa ja uualla EU-alueella on erilaiset säännökset kuorien sidonnassa aantieliikenteessä. Suoessa säännös on Liikenneinisteriön päätös 940/82.

Lisätiedot

No Sweat. SIGMA KOJACOOL OY. SIGMA - sarjan mallit. KOJACOOL-SIGMA - suoritusarvot (nelirivinen puhallinpatteri)

No Sweat. SIGMA KOJACOOL OY. SIGMA - sarjan mallit. KOJACOOL-SIGMA - suoritusarvot (nelirivinen puhallinpatteri) Sigm KOJACOOL-SIGMA - suoritusarvot (nelirivinen puhallinpatteri) MALLIT Kokonaisjäähdytysteho kw Ilma C 0 % Vesi /7 C Tuntuva jäähdytysteho kw Ilma C 0 % Vesi /7 C Vesivirta l/h Painehäviö kpa Ilmamäärä

Lisätiedot

CSEasyn toimintaperiaate

CSEasyn toimintaperiaate CSEasyn toimintaperiaate Pultti (6x) Rajoitinkappale Tavallinen vanne CSEasy-rengas CSEasy-sovitin Puristuslevy Sisäsovitin koostuu kolmesta esiasennetusta lohkosta ja yhdestä esiasennetusta kumisesta

Lisätiedot

RT Finn-tuotteet Finnritilä Oy. by MEISER TUOTTEET

RT Finn-tuotteet Finnritilä Oy. by MEISER TUOTTEET RT tuotetieto tuotetieto kesäkuu 2015 korvaa RT X33/321.5-374 1 (6) RT 682 221.6 Talo 2000 321.5 Talo 90 X33 SfB F34 Hoito- ja huoltokoodi Finn-tuotteet Finnritilä Oy by MEISER TUOTTEET puristeritilät

Lisätiedot

Nostoapuvälineet ja putoamissuojaimet Pumppaamot

Nostoapuvälineet ja putoamissuojaimet Pumppaamot Nostoapuvälineet ja putoamissuojaimet Pumppaamot Haponkestävät pumppukettingit HAPONKESTÄVÄ Työkuorma 200 12 000 kg. pewagin PCWI-pumppukettinkejä voidaan käyttää uppopumppujen ja suodattimien nostoon

Lisätiedot

TWISTER-SIILOT JOUSTAVAAN JA LUOTETTAVAAN VILJANVARASTOINTIIN

TWISTER-SIILOT JOUSTAVAAN JA LUOTETTAVAAN VILJANVARASTOINTIIN TWISTER-SIILOT TWISTER-SIILOT JOUSTAVAAN JA LUOTETTAVAAN VILJANVARASTOINTIIN Mepun Twister-siilot on pienipiä yksityiskohtia yöten suunniteltu täyttäään nykyaikaisen viljanvarastoinnin vaatiukset. Laajasta

Lisätiedot

INDUSTRIAL HYÖDYLLISTÄ TIETOA. Tutustu Firestonen etuihin. DURAFORCE-UTILITY R8000 UTILITY

INDUSTRIAL HYÖDYLLISTÄ TIETOA. Tutustu Firestonen etuihin. DURAFORCE-UTILITY R8000 UTILITY RENGASVALIKOIMA MAATALOUSVYÖRENKAAT 2015 HYÖDYLLISTÄ TIETOA Tutustu Firestonen etuihin. Italiassa suunnitellut ja Espanjassa valmistetut Firestonen eurooppalaiset maataloustuotteet vastaavat eurooppalaisten

Lisätiedot

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori.

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo on veneilijän tulevaisuutta. Perämoottori, joka menestyy sitä paremmin, mitä tiukemmaksi ympäristömääräykset käyvät. Markkinoiden tehokkaimmat

Lisätiedot

MB - Engineering Rengaskoneet 2015

MB - Engineering Rengaskoneet 2015 MB - Engineering Rengaskoneet 2015 1 www.eurovulk.fi Rengaskoneet henkilöauton rengastöihin MB TC322 Asennuskone Helppokäyttöinen, vahva ja pieneen tilaan mahtuva MB CT 322 asennuskone on puoliautomaattinen

Lisätiedot

KETJUMURSKAIMET.

KETJUMURSKAIMET. KETJUMURSKAIMET www.ilsbotools.se M120 Säädettävä nosto-/laskunopeus Joustava kiinnitys jalasten asennusta varten M120 M120 -sarja on markkinoiden pienin sarjavalmistettu hihnavetoinen murskain. Malli

Lisätiedot

Kuorma-auton rengashinnasto

Kuorma-auton rengashinnasto hankook.fi shop.kmrrr.fi Kuorma-auton rengashinnasto KM-RRR YHTIÖT OY Virkamaankatu 7 95420 Tornio, Suomi KESÄ 2017 www.hankook.fi puh. 040-5868199 016-431066 shop.kmrrr.fi info@kmrrr.fi tilaukset@kmrrr.fi

Lisätiedot

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Tuote-esite Monipuolinen työkalu Hiab XS 033 tarjoaa enemmän Hiab XS 033 on päivittäisiin töihin sopiva suorituskykyinen ja joustava nosturi, jota on kätevä käyttää.

Lisätiedot

Delta hiomakone portaattomalla nopeudensäädöllä ODE 100-2

Delta hiomakone portaattomalla nopeudensäädöllä ODE 100-2 Delta hiomakone portaattomalla nopeudensäädöllä ODE 00-2 Tilausnumero 429.856 Ottoteho 200 Watt Kierrosluku ilman kuormitusta 8000-3000 /min Epäkeskoliike 6000-26000 /min Isku 2,0 mm Hiomalautanen 00 x

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI EUROOPAN PARLAMENTTI 1999 2004 Oikeudellisten ja sisämarkkina-asioiden valiokunta 16. tammikuuta 2002 PE 301.518/1-3 KOMPROMISSITARKISTUKSET 1-3 Mietintöluonnos (PE 301.518) Rainer Wieland Ehdotus Euroopan

Lisätiedot

MULTIWAY D M+S XDE2 LT M+S XDE2+ MT M+S (2) / XDE2+ M+S (1) VETO VETO ERINOMAINEN KILOMETRITULOS ERINOMAINEN VETO- JA PITOKYKY PITO-/VETO-OMINAISUUDET

MULTIWAY D M+S XDE2 LT M+S XDE2+ MT M+S (2) / XDE2+ M+S (1) VETO VETO ERINOMAINEN KILOMETRITULOS ERINOMAINEN VETO- JA PITOKYKY PITO-/VETO-OMINAISUUDET MAANTIEKULJETUKSET MULTIWAY D M+S KAIKKIIN OLOSUHTEISIIN ERINOMAINEN - JA PITOKYKY MICHELIN-pintamalli yksinoikeudella. Renkaan poikkeuksellinen suorituskyky säilyy sen koko käyttöiän ajan MICHELINin patentoiman

Lisätiedot

Välttämätön apuväline puutarhassa

Välttämätön apuväline puutarhassa Nauti Rentoudu Välttämätön apuväline puutarhassa Make it your home. Tee puutarhatyöt kevyesti ja ergonomisesti Boschin Isio-puutarhatyökalulla. Monikäyttöistä moottoriyksikköä voidaan käyttää erilaisilla

Lisätiedot

ARCA seinäkaappi UUTUUS. Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla. Suojaa vaativissa olosuhteissa

ARCA seinäkaappi UUTUUS. Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla. Suojaa vaativissa olosuhteissa ARCA seinäkaappi UUTUUS Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla Suojaa vaativissa olosuhteissa -40 C UUSI Fibox ARCA Fibox ARCA - ruostumattomat sähkökaapit erityisen

Lisätiedot

BETONISEKOITIN 10 / 80 / 140 BETONISEKOITIN 30 / 100 / 170

BETONISEKOITIN 10 / 80 / 140 BETONISEKOITIN 30 / 100 / 170 KOTIMAISET TUOTTEET BETONISEKOITIN 10 / 80 / 140 Kestävä ja tehokas uudistuneella valovirtamoottorilla varustettu ESKO-betonisekoitin, joka on suunniteltu erityisesti pientalorakentajille ja ammattilaisille.

Lisätiedot

Helawrap halkaistu kaapelisidontajärjestelmä

Helawrap halkaistu kaapelisidontajärjestelmä Helawrap-järjestelmä on kätevä ratkaisu kaapeleiden niputtamiseen ja suojaamiseen. Mainion profiilin ja asennustyökalun ansiosta myös pitkät kaapelipituudet ovat helppoja ja nopeita asentaa. Kaapeleita

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun.

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun. SUOMI Monipuolinen lana peltojen tasaukseen ja teiden kunnossapitoon. Kestävä rakenne, jossa on käytetty erikoislujia rakenneteräksiä. Kaikki toiminnot ovat hydraulisia. Siipien sylintereissä on varoventtiilit

Lisätiedot

Telojen Asentaminen. Telojen asennuksen saa suorittaa vain asianmukaisesti koulutettu henkilö.

Telojen Asentaminen. Telojen asennuksen saa suorittaa vain asianmukaisesti koulutettu henkilö. 28 Telojen Asentaminen Telojen asennuksen saa suorittaa vain asianmukaisesti koulutettu henkilö. Ensin on suoritettava riskien arviointi oman ja muiden turvallisuuden varmistamiseksi. Telat toimitetaan

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

Unleash the Potential

Unleash the Potential Unleash the Potential HEVOSTEN KILPAKÄRRYT STAR MASTER ja PRO STAR MASTER Voimakkaasti nostattavat jenkkikärryt Star Master on voimakkaasti nostattava, ns. jenkkikärry jossa hevosen nostatus ja kärryn

Lisätiedot

KLASSISTA TYYLIKKYYTTÄ CLASSIC SERIES. Nahkapanta koristetikkauksella ja -niiteillä CS207 musta/ruskea

KLASSISTA TYYLIKKYYTTÄ CLASSIC SERIES. Nahkapanta koristetikkauksella ja -niiteillä CS207 musta/ruskea TUOTEKUVASTO 2015 NAHKA Nahka on säilyttänyt suosionsa koiran pantojen ja taluttimien valmistusmateriaalina. Muokattavuutensa ansiosta siitä voidaan valmistaa tuotteita moniin eri käyttötarkoituksiin.

Lisätiedot