Tiistai klo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tiistai 17.08.2010 klo 17.00 21.40"

Transkriptio

1 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Tiistai klo KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Taisto Kröger, puheenjohtaja Ritva Puurunen, varapuheenjohtaja Antti Kuronen, jäsen Alma Miettinen, jäsen Irma Riekkinen, jäsen Pekka Immonen, jäsen Pekka Mustonen, jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Valtuuston puheenjohtaja Terttu Kolari, I varapuheenjohtaja Pirjo Smolander ja II varapuheenjohtaja Viljo Tikkanen (poistui klo :n 81 kohdalla), esittelijänä kunnanjohtaja Jouni Perälä ja pöytäkirjanpitäjänä hallintojohtaja Martti Kähkönen. LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA (tarkastuspaikka ja -aika sekä tarkastajien valinta taikka merkintä edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastamisesta) Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Ritva Puurunen ja Irma Riekkinen. PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Jouni Perälä ( 88) Taisto Kröger Kähkönen Martti PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Tarkastusaika Tuusniemi Allekirjoitukset Irma Riek- Ritva Puurunen kinen PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Paikka ja pvm Tuusniemi Virka-asema Allekirjoitus

2 Anneli Ham- Ilmoitustaulunhoitaja mar

3 KUNTAMARKKINAT Kh 68 Kuntamarkkinat järjestetään tänä vuonna Paikka on entinen eli Helsinki ja Kuntatalo. Tilaisuudessa on huomattava määrä seminaareja, tietoiskuja ja näyttelyosastoja. Tämän vuoden teemoja ovat mm. julkinen talous, uusi kunta 2017 ja hyvät käytännöt kunnissa. Tuusniemen kunnasta on lähetetty Kuntamarkkinoille yleensä useita viranhaltijoita ja luottamushenkilöitä. Viranhaltijoiden osalta päätöksen tekee ao. esimies ja hallintokunnat tekevät omat päätöksensä. Kunnanhallitus päättää, ketkä kunnanhallituksesta lähtevät Kuntamarkkinoille. Kunnanhallitus päätti, että kaikki halukkaat kunnanhallituksesta ja valtuuston puheenjohtajista voivat osallistua Kuntamarkkinoille.

4 KUNNANVALTUUSTON TEKEMIEN PÄÄTÖSTEN LAILLISUUS JA TÄYTÄNTÖÖNPANO Kh 69 Kuntalain 56 :ssä säädetään valtuuston päätösten laillisuuden valvonnasta. Ensimmäinen momentti kuuluu seuraavasti: Jos kunnanhallitus katsoo, että valtuuston päätös on syntynyt virheellisessä järjestyksessä taikka että valtuusto on ylittänyt toimivaltansa tai että päätös on muuten lainvastainen, kunnanhallituksen on jätettävä päätös täytäntöön panematta. Asia on viipymättä saatettava valtuuston uudelleen käsiteltäväksi. Kunnassa on otettu käytäntö, että on syytä jokaisen valtuuston päätöksen jälkeen erikseen todeta, ovatko valtuuston päätökset täytäntöönpanokelpoisia. Tämä on syytä todeta vasta päätösten lainvoimaisuuden jälkeen. Kesäkuun kokouksen päätösten laillisuudesta ja täytäntöönpanokelpoisuudesta ei ole vielä päätetty. Päätöksistä ei ole valitettu. Ne ovat myös laillisia ja täytäntöönpanokelpoisia. Kunnanhallitus päättää todeta, että kunnanvaltuuston tekemät päätökset ovat syntyneet lainmukaisessa järjestyksessä ja ovat laillisia eivätkä mene valtuuston toimivaltaa ulommaksi sekä ovat täytäntöönpanokelpoisia ja kunnanhallitus päättää panna päätökset täytäntöön.

5 OMAKOTITALOTONTIN MYYMINEN HIETARANNASTA / JARMO HÄTINEN Kh 70 Hietarannasta on myyty omakotitalotontti Jarmo Hätiselle. Kauppakirjat on allekirjoitettu Kyseessä on Hietarannantiellä sijaitseva tontti, jonka pinta-ala on noin 6097 m 2 ja kunnanvaltuusto on määritellyt hinnaksi euroa. Muutoinkin kaupan ehdot ovat kunnanvaltuuston delegointipäätöksen mukaiset. Esityslistan liitteenä on jäljennös kauppakirjasta. Kunnanhallitus päättää hyväksyä Tuusniemen kunnan ja Jarmo Hätisen välisen omakotitalotontin kauppaa koskevan kauppakirjan liitteen mukaisena.

6 OMAKOTITALOTONTIN MYYMINEN HONKANIEMESTÄ / PIIA JA PEKKA KOPONEN Kh 71 Tuusniemen kunnan ja Piia ja Pekka Koposen välillä on allekirjoitettu kauppakirjat koskien omakotitalotontin myyntiä Tuusniemen kunnalta Koposille Honkaniemestä. Kyseessä on omarantainen tontti, jonka kauppahinnaksi kunnanvaltuusto on määritellyt ,00. Tontin pinta-ala on n m 2. Kauppakirjat on laadittu kunnanvaltuuston delegointipäätöksen mukaisina. Kauppakirjajäljennös on esityslistan liitteenä. Kunnanhallitus päättää hyväksyä Tuusniemen kunnan ja Piia ja Pekka Koposen omakotitalotontin kauppaa koskevan kauppakirjan liitteen mukaisena.

7 TULIKALLION SEUDUN VESIOSUUSKUNNAN JATKOAVUSTUSANOMUS Kh 72 Tulikallion seudun vesiosuuskunta anoo kunnan avustusta kahden omakotitalon liittymän rakentamiskustannuksiin. Rakentamiskustannuksiksi on arvioitu yhteensä , josta Tuusniemen kunnan avustuksena anotaan 30 % eli Nämä kaksi omakotitaloliittyjää ovat jatkoa sille samalle Tulikallion seudun vesiosuuskunnan hankkeelle, jota Tuusniemen kunnanvaltuusto päätti kokouksessaan sekä kokouksessaan avustaa. Ensimmäistä vaihetta kesällä 2008 valtuusto päätti avustaa :lla (30 %) ja hankkeen suunnittelukustannuksia :lla ( 70 %). Toista vaihetta puolestaan avustettiin maaliskuussa 2009 tehdyllä em. päätöksellä :lla (30 %). Kunnanhallitus keskusteli tästä asiasta iltakoulussa Koska kyseessä on nyt saman hankkeen täydennysliittyjät, ei ole tarpeen viedä asiaa enää valtuustolle päätettäväksi. Kunnanhallitus päättää hyväksyä, että Tuusniemen kunta avustaa Tulikallion seudun vesiosuuskunnan ylläselostettua täydennyshanketta niin, että kahden omakotitalon vesi- ja viemärijohtojen rakentamiseen myönnetään avustusta 30 % eli Myöhempiä vastaavanlaisia pienehköjä täydennyshankkeita varten annetaan virastolle valtuudet myöntää avustus, joka perustuu valtuuston tekemään alkuperäiseen avustuspäätökseen.

8 ALUEELLISEN JÄTELAUTAKUNNAN PERUSTAMINEN JA YHTEISTYÖSOPIMUKSEN HYVÄKSYMINEN Kh 73 Jätekukon osakaskunnat ovat käyneet neuvotteluja yhteisen jätelautakunnan perustamisesta. Neuvottelut on käyty laaditun selvitystyön sekä kuntien lausuntojen pohjalta. Käydyssä neuvottelussa on päädytty esittämään yhteisen alueellisen lautakunnan perustamista Jätekukon osakaskuntiin. Neuvottelukokous esittää Jätekukon osakaskunnille yhteistyösopimuksen hyväksymistä. Sopimuksella sovittaisiin kunnille kuuluvien lakisääteisten jätehuollon järjestämisen viranomaistehtävien ja niihin liittyvien kehittämis- ja seurantatehtävien hoitamisen kuntien yhteistyönä alueellisessa jätelautakunnassa. Sopimuksessa alueellisesta jätelautakunnasta on määritelty lautakunnalle siirtyvät tehtävät, lautakunnan isäntäkunta ja kokoonpano sekä muut yhteistyöhön läheisesti liittyvät asiat. Esitetyn yhteistyösopimuksen ja johtosäännön mukaan lautakunnassa tulisi olemaan 11 jäsentä, joista Kuopiosta tulisi 4 jäsentä. Koillis-Savo saisi yhden jäsenen. Lautakunnan isäntäkuntana toimisi yhteistyösopimuksen mukaan Kuopio. Liitteenä on esitys sopimukseksi jätelautakunnasta ja esitys alueellisen jätelautakunnan johtosäännöksi sekä yhteenveto asiasta. Johtosäännön hyväksyy isäntäkunta eli Kuopio ja yhteistyösopimuksen kaikki kunnat. Johtosääntöluonnos on hyväksyttävissä kuntien neuvottelukokouksen esittämässä muodossa. Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy liitteenä olevan yhteistyösopimuksen ja johtosääntöluonnoksen.

9 TEKNISEN TOIMEN PÄÄVASTUUALUEEN JOHTOSÄÄNNÖN TARKENTAMINEN Kh 74 Yhdyskuntatekniikan insinööri Paula Matilainen on siirtynyt kunnan rakennustarkastajaksi ja tekniseen toimeen on otettu uutena työntekijänä Markku Miettinen rakennusmestarin toimeen. Edellä mainittujen henkilöiden sekä teknisen johtajan työnjakoa on näistä järjestelyistä johtuen muutettu ja samalla nämä muutokset on merkittävä myös teknisen toimen päävastuualueen johtosääntöön. Esityslistan liitteenä on tarkennettu johtosääntö, jossa rakennustarkastajan ja yhdyskuntatekniikan insinöörillä aiemmin olleet viranomaistehtävät on yhdistetty uuteen rakennustarkastajan tehtävänkuvaan. Samalla isännöintitehtäviä on siirretty rakennusmestarille. Teknisen toimen ao. viranhaltijat ovat valmistelleet liitteenä olevat muutokset ja osaltaan hyväksyvät ne. Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy teknisen toimen päävastuualueen tarkennetun johtosäännön liitteen mukaisena. Uusi johtosääntö astuu voimaan

10 RÖHMÄNNIEMEN TONTTIEN HINNOITTELU Kh 75 Kunnanvaltuusto hyväksyi Pahkasalon osayleiskaavan. Yleiskaava sisältää useita matkailu- ja loma-asuntokäyttöön rakennettavaksi tarkoitettuja alueita, joilla yksityiskohtaista maankäyttöä ohjataan asemakaavalla yleiskaavan mukaisesti. Yksi tällaisista alueista on Röhmänniemi, jolle kunnanvaltuusto hyväksyi asemakaavan kokouksessaan Asemakaava-alueen itäiselle osalle aloitetaan syksyllä 2010 kunnallistekniikan rakentaminen. Jotta tämän alueen, jolle valmistuu kunnallistekniikka, myynti saadaan käyntiin jo tulevana syksynä, on kyseiset tontit hinnoiteltava. Kunnanhallituksen valitsema työryhmä on käynyt Pahkasalossa ja tutustunut Röhmänniemen tontteihin. Muistio työryhmän työskentelystä on liitteenä. Kunnanhallitukselle ja kunnanvaltuustolle esitetään, että tässä vaiheessa laitetaan myyntiin ainoastaan ne tontit, joille valmistuu kunnallistekniikka. Samalla näiden tonttien myynti delegoitaisiin kunnanhallitukselle. Ehdotus tonttihinnoitteluksi sekä kauppakirjamalliksi on liitteenä. Kauppakirjamalli on samanlainen kuin muidenkin tonttien osalta eli tontit myydään rakentamisvelvoitteella. Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy liitteessä mainittujen Röhmänniemen asemakaavan tonttien myymisen esitetyillä hinnoilla ja että valtuusto delogoi näiden tonttien myymisen kunnanhallitukselle liitteessä mainittujen kauppaehtojen mukaisesti. Tonttien hinnat ovat voimassa v ja hintoja esitetään nostettavaksi lukien vuosittain 3 %.

11 Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta (1/3) RÖHMÄNKUJAN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMISTA KOSKEVIEN URAKKATARJOUSTEN KÄSITTELY Tekn. ltk 47 Kh 76 Röhmänkujan kunnallisteknisestä suunnittelusta on vastannut Pöyry Finland Oy. Rakennushanke käsittää Pahkasalon saaressa Röhmänniemen asemakaava-alueella sijaitsevien Röhmänkujan liikenneväylä-, viemäri- ja vesijohtotöiden teon. Talousarviossa on ko. hankkeen toteutukseen varattu euroa (alv 0 %). Urakka ylittää hankintalain mukaisen kynnysarvon, joten siitä on laadittu kansallinen ilmoitus HILMA:an. Ilmoitus on tehty tarjouspyynnöt on voinut tilata Tuusniemen kunnan tekniseltä osastolta. Tarjouksen viimeinen jättöpäivä on ollut Urakkatarjouspyyntöasiakirjat on toimitettu seuraaville: - Destia Oy / Infrarakentaminen Itä-Suomi, Kouvola - Tuusniemen Sora Oy, Tuusniemi - Maansiirto E. Huttunen Oy, Outokumpu - Hietarannan Kuljetus / Hannu Hätinen, Tuusniemi - JPH-Maanrakennus Oy, Joensuu - Situra Oy, Kuopio - Maanrakennus Veikko Tirkkonen Oy, Vehmersalmi - Maanrakennus Leskinen Oy, Kuopio Tarjouksensa ovat määräaikaan ( ) mennessä jättäneet seuraavat: - JPH-Maanrakennus Oy - Situra Oy - Maansiirto E. Huttunen Oy - Tuusniemen Sora Oy - Hietarannan Kuljetus / Hannu Hätinen - Maanrakennus Veikko Tirkkonen Oy - Destia Oy - Maanrakennus Leskinen Oy Tarjoukset on avattu kunnantalolla avauspöytäkirja on liitteenä (liite 6).

12 Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta (2/3) Tekn. ltk 47 jatkuu Kh 76 jatkuu Yhteenveto saaduista tarjouksista: Tarjoaja Urakkasumma (alv 0 %) JPH-Maanrakennus Oy Situra Oy Maansiirto E. Huttunen Oy Tuusniemen Sora Oy Hietarannan Kuljetus / Hannu Hätinen Maanrakennus Veikko Tirkkonen Oy Destia Oy Maanrakennus Leskinen Oy e e e (ei tarjouspyynnön mukainen) e e e e e Edullisimman tarjouspyynnön mukaisen tarjouksen on tehnyt Destia Oy ( e, alv 0 %). Maansiirto E. Huttunen Oy:n tarjouksessa on todettu, että mikäli alueelta louhittu kallio ei riitä louhepenkereisiin, olemme laskeneet puuttuvat pengerrykset tehtäväksi routimattomalla soralla urakkaan kuuluvana sekä vesijohtolinjalle, mistä ei ole pituusleikkausta eikä tarkkaa linjausta määritelty, ei ole laskettu olevan louhintaa eikä eristystä. Maansiirto E. Huttunen Oy:n tarjous ei ole tarjouspyynnön mukainen, koska suunnitelmassa pengerrykset on esitetty tehtäväksi louheella puuttuvan louheen urakoitsija joutuu hankkimaan työmaan ulkopuolelta. Lautakunta päättää esittää kunnanhallitukselle, että Röhmänkujan kunnallistekniikan rakentamisurakan toteuttajaksi valitaan edullisimman tarjouspyynnön mukaisen tarjouksen tehnyt Destia Oy urakkahinta e (alv 0 %) ja että Maansiirto E. Huttunen Oy:n tarjous hylätään, koska se ei ole tarjouspyynnön mukainen.

13 Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta (3/3) Tekn.ltk 47 jatkuu Lautakunnalle saatettiin tiedoksi, että Maansiirto E. Huttunen Oy:n toimitusjohtaja Kari Huttunen on ilmoittanut sähköpostitse/puhelimitse, että mikäli Röhmänkujan kunnallistekniikan rakentamisen urakassa täytyy koko pengerrys tehdä louheesta, sisältyy se kokonaisurakkaan. Lautakunta totesi, ettei jälkikäteen tehtyjä muutosesityksiä alkuperäiseen tarjoukseen voida huomioida. Lautakunta päätti esittää kunnanhallitukselle, että Röhmänkujan kunnallistekniikan rakentamisurakan toteuttajaksi valitaan Destia Oy ja Maansiirto E. Huttunen Oy:n tarjous hylätään, koska se ei ollut tarjouspyynnön mukainen. Kh 76 Kunnanhallitus päättää hyväksyä teknisen lautakunnan esityksen.

14 KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKIEN OSAA KORTTELISTA 34/ POHJOIS-KARJALAN SÄHKÖ Kh 77 Tuusniemen kunta ja Pohjois-Karjalan Sähkö Oy ovat neuvotelleet korttelin 34 asemakaavamuutoksesta, koska yhtiön suunnittelemaa talousrakennusta ei voida sijoittaa tarkoituksenmukaisesti voimassa olevan kaavan mukaiselle AL-alueelle, vaan rakennus sijoittuu osin yhtiön omistamalle puistoalueelle. Rakennushankkeen toteutus edellyttää kaavamuutosta. Talousrakennushankkeen jouduttamiseksi korttelin 34 kaavamuutosta on viety eteenpäin omana erillisenä hankkeenaan. Kaavaluonnos sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelma ovat olleet nähtävillä välisen ajan. Kaavaluonnoksesta ei tullut yhtään muistutusta. Kaavaluonnosta valmisteltiin yhdessä ELY-keskuksen kaava- ja infra-asiantuntijoiden kanssa ja siinä on huomioitu heidän esittämät näkemykset. Suunnittelualue sijaitsee Vt 9 ja Meijerintien risteyksessä. Kaava-alueen pinta-ala on n. 2,1 ha. Asemakaavalla on osoitettu olevan tilanteen mukaisesti asuinliiketalo ja puistoalue, suojaviheralue sekä liikennealue. Korttelialueen, puistoalueen sekä liikennealueen rajaukset on tehty olemassa olevan tilanteen mukaan. Asuinliiketalon rakennusoikeus on 1163 m 2. Liikennealuetta on supistettu olevan tilanteen mukaiseksi, mikä on laajentanut viheralueen pinta-alaa. Asemakaavamuutosehdotus (kortteli 34) on liitteenä. Kunnanhallitus päättää hyväksyä, että kirkonkylän asemakaavan korttelin 34 (osa) asemakaavan muutos asetetaan yleisesti ehdotuksena nähtäville. Merkitään, että Pirjo Smolander katsoi itsensä esteelliseksi tämän pykälän asian käsittelyyn eikä ottanut osaa päätöksentekoon vaan poistui kokouksesta tämän pykälän ajaksi.

15 LAUSUNTO PKS:N POIKKEAMISLUPAHAKEMUKSESTA Kh 78 Pohjois-Karjalan Sähkö Oy hakee poikkeamislupaa autotallin rakentamiseen, joka nykyisen voimassa olevan kaavan mukaan sijoittuu osittain puistoalueelle. Kysymyksessä on Sähkölä Rn:o 6:55 niminen tila Tuusniemen kylässä. Tila on Tuusniemen kirkonkylän asemakaava-alueella. Kaavan mukaisen rakennuspaikan pinta-ala on 4694 m 2. Ko. alue on kaavassa määritelty AL-alueeksi (asuin- liike- ja toimistorakennusten korttelialue), jonka nykyinen tehokkuusluku e=0.30. Rakennusoikeutta alueella on vielä jäljellä. Pohjois-Karjalan Sähkö Oy hakee poikkeamislupaa rakentaa autotalli osittain puistoalueen puolelle, joka on kaavan vastaista. Autotalli halutaan rakentaa tontin päätien puoleiseen reunaan, joka on tontin käytön kannalta paras sijoituspaikka. Kaavan vastaiseen rakentamiseen tarvitaan Ely-keskuksen lupa. Tuusniemen kunta on tehnyt päätöksen asemakaavan muutoksen laatimiseksi osaan ko. korttelia (kortteli nro 34). Kaavatoimikunta on jo hyväksynyt luonnosvaiheen ja se on ollut nähtävillä Muistutuksia ei ole jätetty. Ehdotusvaihe tulee nähtäville elokuussa. Rakennustarkastaja on lausunut asiasta seuraavaa: Poikkeuksen myöntäminen ei käsitykseni mukaan aiheuta haittaa kaavoitukselle, luonnonsuojelulle, ympäristönsuojelulle eikä kysestä rakentamista voida pitää haitallisena. Kunnanhallitus päättää - rakennustarkastajan lausuntoon viitaten puoltaa PKS:n poikkeamislupahakemusta. Merkitään, että Pirjo Smolander katsoi itsensä esteelliseksi tämän pykälän asian käsittelyyn eikä ottanut osaa päätöksentekoon vaan poistui kokouksesta tämän pykälän ajaksi.

16 LAUSUNTO PELASTUSLAITOKSEN VUODEN 2011 TALOUSARVIOESITYKSESTÄ Kh 79 Pohjois-Savon alueellinen pelastuslaitos pyytää vuoden 2011 talousarvioesityksestään kuntien lausunnot mennessä. Esityksessä on pelastustoimen käyttötalouden kasvu laskettu niin, että kuntien maksuosuudet kasvaa keskimäärin 2,8 %. Tuusniemen kunnan maksuosuuden kasvu on talousarvioesityksen mukaan 4743 euroa eli 2,05 % verrattuna vuoteen Esityslistan mukana toimitetaan oheismateriaali, josta ilmenee tarkempia tietoja pelastuslaitoksen vuoden 2011 talousarvioesityksestä. Kuopion kaupunki on kutsunut Pohjois-Savon kuntien edustajat keskustelemaan alueellisen pelastustoimen kustannusjaon muutostarpeesta Kuopioon Tästä asiasta on keskusteltu myös Koillis-Savon työvaliokunnassa Kunnanhallitus päättää antaa asiasta seuraavanlaisen lausunnon: Kuntien maksuosuuksien keskimääräinen kasvu vuodelle 2011 on talousarvioesityksessä asiallisesti perusteltu ja kohtuullisena myös hyväksyttävissä. Pelastustoimen on kuitenkin jatkossakin pyrittävä mahdollisimman hyvään taloudellisuuteen, tehokkuuteen ja vaikuttavuuteen kaikessa toiminnassaan. Myös pienten kuntien tarpeet tulee ottaa huomioon entistä paremmin mm. niin, että henkilöstöresurssia ja kalustoa ei tule vähentää. Jos näin halutaan toimia, tulee tästä neuvotella kunnan kanssa. Alueellisen pelastustoimen yhteistoimintasopimusta tulee muuttaa niin, että kustannusjako on nykyistä oikeudenmukaisempi. Kustannusjaon perusteena tulee olla käyttötalousmenoissa kuntien asukasluku sekä yhteisesti määritelty peruspalvelutaso.

17 PERUSTERVEYDENHUOLLON MÄÄRÄRAHAESITYS KUOPION KAUPUNGILLE Kh 80 Tuusniemen kunnan ja Kuopion kaupungin välisen perusterveydenhuoltoa koskevan sopimuksen mukaan Tuusniemen kunnan tulee tehdä esitys kunnalle tuotettavien palvelujen määrärahoista Kuopion sosiaali- ja terveyslautakunnalle. Edelleen todetaan sopimuksessa, että talousarvion valmistelua koskevat päätökset Tuusniemen kunnan palvelujen osalta tehdään lautakunnissa, kaupunginhallituksessa ja kaupunginvaltuustossa Tuusniemen kunnan esitysten mukaisesti ja annetaan tiedoksi Tuusniemen kunnalle. Esityslistan liitteenä on ehdotus, joka toimitetaan Kuopion kaupungille. On huomioitava, että liitteen budjettiesitykseen merkittyjen määrärahojen lisäksi on sellaisia kunnan suoraan kustannettavia määrärahoja, jotka eivät sisälly Kuopiolle esitettäviin määrärahoihin. Näitä ovat mm. ruokahuolto, kiinteistöhuolto, eläkemaksut ja lisäksi ympäristöterveydenhuolto. Vuoden 2010 toteutuma tulee olemaan n. 2,6 milj. euroa. Korotusta vuodelle 2011 tulee esityksen mukaan siis noin 5 %. Palkat vuodelle 2011 on arvioitu 2,5 %:n korotuksen mukaan. Eläkkeelle siirtymiset ja tiedossa olevat sijaisuudet on myös huomioitu. Henkilöstösivukulut on laskettu Kuopion kaupungin talousarviolaadintaohjeiden mukaisesti. Suunnitteluvuosia Kuopiossa on Tuusniemen käytännöstä poiketen kolme. Ehdotetulla määrärahalla Tuusniemellä jatkuu nykyinen perusterveydenhuollon palvelutaso. Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että vuoden 2011 perusterveydenhuollon määrärahojen osalta tehdään Kuopion kaupungille liitteen mukainen ehdotus.

18 ASUNTO-OSAKKEEN MYYMINEN ASUNTO OY TUUSNIEMEN RIVITALOSTA Kh 81 Tuusniemen kunnalla on Asunto Oy Tuusniemen Rivitalossa kaksi asuinhuoneistoa omistuksessaan. Toisessa on 62 m 2 ja toisessa 53 m 2. Rivitalo on rakennettu v Toinen huoneisto on nyt vapautunut ja tältä osin on keskusteltu, että tämä huoneisto voidaan myydä. Tuusniemen kunnan omistusosuus ko. rivitaloyhtiöstä on tilinpäätöskirjan mukaan 23,09 %. Muutama vuosi sitten tehtiin kunnassa strateginen päätös, että kunta on valmis luopumaan useista rivitalohuoneistoista. Tämän päätöksen pohjalta myytiin jo ns. opettajien rivitalosta 3 huonetta ja keittiön asunto noin neljä vuotta sitten. Asunto Oy Tuusniemen Rivitalon 62 m 2 :n asuinhuoneistosta on tehnyt tarjouksen Martti Tirkkonen. Tarjousta käydään läpi tarkemmin kokouksessa. Myyntihintaa arvioitaessa on otettava huomioon se, että huoneistossa on joka tapauksessa suoritettava melko suuri peruskorjaus. Kunnan edustajat ovat tehneet huoneistossa katselmuksen. Muistio katselmuksesta on liitteenä. Kunnanhallitus päättää hyväksyä, että Tuusniemen kunta myy Asunto Oy Tuusniemen Rivitaloyhtiöstä 62 m 2 :n huoneistoon oikeuttavat osakkeet Martti Tirkkoselle ,00 euron kauppahinnalla. Muutoin osakkeita koskeva kauppakirja hyväksytään ja allekirjoitetaan virastotyönä. Asiasta käydyn vilkkaan keskustelun perusteella kunnanjohtaja muutti esitystään niin, että ko. huoneisto myydään euron kauppahinnalla, muutoin esitys entinen. Tämän jälkeen kunnanhallitus päätti yksimielisesti hyväksyä kunnanjohtajan muutetun esityksen. Merkitään, että Terttu Kolari katsoi itsensä esteelliseksi tämän pykälän asian käsittelyyn eikä ottanut osaa päätöksentekoon vaan poistui kokouksesta tämän pykälän ajaksi.

19 ELINKEINO-OHJELMAN HYVÄKSYMINEN Kh 82 Tuusniemen kunnan elinkeino-ohjelma on päivitetty työryhmän toimesta. Työryhmässä on ollut sekä kunnan että Tuusniemen Yrittäjien edustus seuraavasti: puheenjohtaja Taisto Kröger, varapuheenjohtaja Terttu Kolari, jäsenet Jouni Perälä, Laura Reinikainen ja Tuusniemen Yrittäjien edustajana Tuomas Flander, Asta Tirkkonen-Hersio ja Auvo Hirvonen. Elinkeino-ohjelmassa on otettu huomioon Tuusniemen kunnan maaliskuussa 2010 päivitetty kuntastrategia ja Koillis-Savon elinkeino- ja osaamisstrategia sekä muut kehitysyhtiön laatimat elinkeino-ohjelmaan liittyvät asiakirjat. Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy Tuusniemen kunnan elinkeino-ohjelman liitteen mukaisena.

20 KESKUSHALLINNON VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Kh 83 Keskushallinnon viranhaltijapäätökset tuodaan sopivin väliajoin kunnanhallituksen tietoon. Edellisen kerran tämä tapahtui , jolloin kunnanhallitus merkitsi tiedokseen ja hyväksyi kunnanjohtajan, hallintojohtajan ja taloussihteerin tekemät viranhaltijapäätökset. Kokouksessa esitellään em. viranhaltijoiden tekemät viranhaltijapäätökset ajalta Kunnanhallitus merkitsee tiedokseen ja hyväksyy kunnanjohtajan, hallintojohtajan ja taloussihteerin tekemät viranhaltijapäätökset yllä mainitulta ajalta.

21 ILMOITUSASIAT Kh Pohjois-Savon kuntien väestönmuutosten ennakkotiedot tammi-kesäkuu Tuusniemi: elävänä syntyneet 8, kuolleet 18, kuntien välinen nettomuutto +16, kokonaismuutos tammi-kesäkuu Ennakkoväkiluku Pohjois-Savon ELY-keskuksen kesäkuun 2010 työllisyyskatsaus. Tuusniemen työttömyysaste 11,5 %. 03. Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kirje : Sosiaaliasiamiespalveluiden kustannusten korvaukset vuonna Koillis-Savon Superin ao. 520 kirje: Superin luottamusmiehen valinta Tuusniemen kuntaan. Luottamusmieheksi valittu Anna-Kaisa Leppänen. 05. Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen kirje : Huvivenesataman jätehuoltosuunnitelma. 06. Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen julkaisu: Työllistävät ympäristötyöt. 07. Ympäristölautakunnan kokouspöytäkirja Kunnanhallitus merkitsee ilmoitusasiat tietoonsa saatetuksi. Kunnanhallitus merkitsi ilmoitusasiat tietoonsa saatetuksi.

22 LOMA-ASUNTOTONTIN MYYMINEN VIHTANIEMESTÄ / EILA JA SEPPO SAVOLAINEN Kh 85 Tuusniemen kunnan ja Eila ja Seppo Savolaisen välillä on allekirjoitettu kauppakirjat koskien loma-asuntotontin myyntiä kunnalta Savolaisille Vihtaniemestä. Tontin koko on n m 2 ja kauppahinta on kunnanvaltuuston päätöksen mukaan ,00. Muutoinkin kauppakirjat on laadittu kunnanvaltuuston hyväksymän delegointipäätöksen mukaisina. Kauppakirjan jäljennös on esityslistan liitteenä. Kunnanhallitus päättää hyväksyä kunnan ja Eila ja Seppo Savolaisen loma-asuntotontin kauppaa koskevan kauppakirjan liitteen mukaisena.

23 SEIJA SAHRION EROANOMUS KULTTUURI- JA VAPAA-AJAN LAUTAKUNNAN JÄSENYYDESTÄ Kh 86 Seija Sahrio pyytää eroa kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunnan jäsenyydestä paikkakunnalta pois muuttamisen vuoksi. Seija Sahrion henkilökohtaisena varajäsenenä on toiminut Maire Koistinen. Kunnanhallitus päättää myöntää Seija Sahriolle eron kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunnan jäsenyydestä. Samalla kunnanvaltuustolle esitetään, että se valitsee uuden jäsenen kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakuntaan jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

24 KARI SAHRION EROANOMUS KOULUKESKUKSEN PERUSKOULUN JOHTOKUNNAN JÄSENYYDESTÄ Kh 87 Kari Sahrio anoo eroa koulukeskuksen peruskoulun johtokunnan jäsenyydestä paikkakunnalta pois muuttamisen vuoksi. Kari Sahrion henkilökohtaisena varajäsenenä on toiminut Tuija Mustonen. Kunnanhallitus päättää myöntää Kari Sahriolle eron koulukeskuksen peruskoulun johtokunnan jäsenyydestä. Samalla kunnanvaltuustolle esitetään, että se valitsee uuden jäsenen koulukeskuksen peruskoulun johtokuntaan jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

25 PAIKALLISOSUUSPANKKIEN ASUNTOMESSUJEN ESITTELYMÖKIN OSTAMINEN Kh 88 Esityslistan liitteenä on tietoa Paikallisosuuspankkien esittelymökistä, joka nyt Kuopion asuntomessujen jälkeen myydään. Mökki on rakennettu jalaksille ja mökin pinta-ala on noin 21,5 m 2. Neuvotteluissa hinnaksi on sovittu euroa, josta kuljetuksen osuus on euroa. Tuusniemen kunnassa sijoituspaikaksi on ajateltu kirkonkylän satamaa ja siellä tarkemmin Rupolan ja Juojärven välinen asfalttialue. Mökin käyttötarkoitus olisi etupäässä karavaanarien ja veneilijöiden oleskelu- ja ruokailutilana toimiminen, sillä sijoituspaikka on aivan caravan-alueen vieressä. Asiaa selostetaan vielä tarvittaessa tarkemmin kokouksessa. Kunnanhallitus päättää hyväksyä, että Tuusniemen kunta ostaa Paikallisosuuspankkien Kuopion asuntomessujen esittelymökin euron kauppahinnalla, sisältäen paikalle kuljetuksen. Merkitään, että Martti Kähkönen katsoi itsensä esteelliseksi tämän pykälän asian käsittelyyn eikä ottanut osaa päätöksentekoon vaan poistui kokouksesta tämän pykälän ajaksi ja sihteerinä toimi Jouni Perälä.

26 ITÄ-SUOMEN YLIOPISTON TUKEMINEN / VARPAISJÄRVEN KUNNAN HAASTE Kh 89 Varpaisjärven kunnanhallitus on kokouksessaan päättänyt tukea Itä-Suomen yliopistoa eurolla. Samalla kunnanhallitus on haastanut maakunnan kaupungit ja kunnat avustamaan yhteisesti Itä-Suomen yliopistoa euro/asukas. Perusteluna todetaan, että yliopisto on tällä alueella erittäin merkittävä toimija ja se osaltaan tekee koko maakuntaa tunnetuksi ja on näin tärkeä koko maakunnalle. Kunnanhallitus päättää hyväksyä, että Tuusniemen kunta tukee Itä-Suomen yliopistoa eurolla.

27 ESITYS PKS:LLE SÄHKÖLINJAN ALITUSKORKEUDEN NOSTAMISEKSI Kh 90 Outokummun Pursiseura on esittänyt kunnanhallitukselle, että se toimisi esityksen tekijänä Pohjois-Karjalan Sähkölle seuraavassa asiassa: Varistaipaleen kanavan jälkeen Juojärvelle tultaessa on Taivallahden kanava. Kanavan yläpuolella kulkee sähkölinja, joka on merkitty viralliseen merikorttiin 12,5 metrin alituksella. Linjan korkeus estää useimpien purjeveneiden nousemisen Juojärvelle. Se myös estää järvialueella olevien purjeveneiden poistumisen kanavien kautta. Kuntaa pyydetään esittämään PKS:lle, että se ryhtyisi korottamaan linjan korkeutta siten, että entistä useampi purjeveneilijä voisi nousta kanavia myöten Juojärvelle. Korotus tuli olla ainakin noin 4-5 metriä. Outokummun Pursiseura on ollut asiassa alustavasti neuvotteluyhteydessä Pohjois-Karjalan Sähkön edustajan kanssa. Pursiseuran mielestä olisi suotavaa, että asia etenisi niin, että talvella järvialueen markkinoinnissa voitaisiin kertoa tästä parannuksesta. Jos alituksen saisi nostettua 17 metrin korkuiseksi, se antaisi suurimmalle osalle purjeveneilijöistä mahdollisuuden nousta Juojärvelle. Esityksen taakse pyydetään puoltavat lausunnot myös Valamon luostarista, Heinäveden Matkailulta ja Kuopion Pursiseuralta. Kunnanhallitus päättää hyväksyä, että Tuusniemen kunta tekee Outokummun Pursiseuran yllä selostetun ehdotuksen mukaisen esityksen Pohjois-Karjalan Sähkölle ko. sähkölinjan alituskorkeuden korottamisesta.

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 14 /2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 08.11. 2010 klo 17.00 18.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 7.3.2011 klo 17.00 19.10

Maanantai 7.3.2011 klo 17.00 19.10 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 7.3.2011 klo 17.00 19.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 17/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 / 2012 KOKOUSAIKA Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 16/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 31.10.2011 klo 17.00 18.34 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

TUUSNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta 02.08.2011 1/2

TUUSNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta 02.08.2011 1/2 Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7 / 2011 KOKOUSAIKA Tiistai 02.08.2011 kello 17.00 18.37 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Maanantai 2.5.2016 klo 17.00 -

Maanantai 2.5.2016 klo 17.00 - Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 5/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 2.5.2016 klo

Lisätiedot

Ritva Puurunen ( 103)

Ritva Puurunen ( 103) Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 29.08.2011 klo 17.00 18.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30

Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3 / 2012 KOKOUSAIKA Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 Tekninen lautakunta Nro 3/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 8.5.2014 klo 17-18.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 16.03.2015 klo 10.00 11.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 Tekninen lautakunta Nro 3/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 4.4.2013 klo 17 17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Sosiaalijohtaja Tuomas Aikkila esittelijänä ja. Pöytäkirjanpitäjä. 15-21 (Pykälät 19-21 salassa pidettäviä)

Sosiaalijohtaja Tuomas Aikkila esittelijänä ja. Pöytäkirjanpitäjä. 15-21 (Pykälät 19-21 salassa pidettäviä) Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 9.5.2011 klo 10.00 11.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander.

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander. Esityslista Nro 2/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Smolander

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 15.4.2013 klo 10.00 12.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 12.3.2012 klo 17.00 20.05

Maanantai 12.3.2012 klo 17.00 20.05 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 12.3.2012 klo 17.00 20.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston päätösten täytäntöönpano...89

LEMIN KUNTA ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston päätösten täytäntöönpano...89 ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus 16.04.2012 Käsiteltävät asiat 66. Kunnanvaltuuston päätösten 10.4.2012 täytäntöönpano...89 67. Haagin yleissopimuksen mukainen kulttuuriomaisuuden luettelo...90 68.Kaavoituskatsaus

Lisätiedot

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 20/2011 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Keskiviikkona 16.11.2011 klo 16.55 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. 4. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 / 2009 201 Kokousaika 30.03.2009 klo 17.00 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 8.8.2011 klo 17.00 19.43 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 15

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 15 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 15 Tekninen lautakunta Nro 3/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 28.5.2015 klo 17-18.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 9.00 11.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Keskiviikko 9.2.2011 klo 9.00 14.15

Keskiviikko 9.2.2011 klo 9.00 14.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.2.2011 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai 26.11.2018 kello 17.00 19.20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 16.5.2011 klo 17.00 18.55

Maanantai 16.5.2011 klo 17.00 18.55 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2011 klo 17.00 18.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82 Tekninen lautakunta Nro 8/2012 KOKOUSAIKA Torstaina 1.11.2012 klo 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Torstai 26.8.2010 klo 17.00 19.34

Torstai 26.8.2010 klo 17.00 19.34 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Torstai 26.8.2010 klo 17.00 19.34 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35.

Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35. Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 Tekninen lautakunta Nro 3/ 2012 KOKOUSAIKA Torstai 29.3.2012 klo 18.00-18.39 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, jäsen Mustonen Annukka, jäsen

Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, jäsen Mustonen Annukka, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Tiistai 8.05.2013 klo 12.35 13.47 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 26.6.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 26.6.2014 klo 16.00 18.00 Pyhäniemi Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 9

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 9 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 9 Tekninen lautakunta Nro 2/2015 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 1.4.2015 klo 17-18.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 Tekninen lautakunta Nro 6/2012 KOKOUSAIKA Torstai 2.8.2012 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Maanantai klo Maija-Leena Räsänen

Maanantai klo Maija-Leena Räsänen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 6.6.2011 klo 17.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tiistaina 17.2.2015 klo 12.00 15.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Tiistaina 17.2.2015 klo 12.00 15.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Tiistaina 17.2.2015 klo 12.00 15.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Tiistai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 9 / 2011 KOKOUSAIKA Tiistai 01.11.2011 kello 17.00 20.25 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Torstai 01.11.2012 kello 17.00 20.00. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 01.11.2012 kello 17.00 20.00. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8 / 2012 KOKOUSAIKA Torstai 01.11.2012 kello 17.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja Kokouskutsu / Esityslista Nro 1/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10 / 2011 KOKOUSAIKA Torstai 22.12.2011 kello 17.00 19.23 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Keskiviikko 11.4.2012 klo 17.00. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko 11.4.2012 klo 17.00. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.4.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 8/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 29.09.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. liite 1 4. liite 2-4 5. 6. 7. liite 6-8 Kokouksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 07.09.2015 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala Paavo

Lisätiedot

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 / 2017 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 10.4.2017 klo 9.00

Lisätiedot

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 11/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 26.10.2016

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 30.11.2016 klo 16.00 17.50 Puumilan juhla- ja taitotalossa Petteri Wiinamäki

Lisätiedot

Maanantai klo 17.00

Maanantai klo 17.00 Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 6/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 4.5.2015 klo

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 2. Tekninen lautakunta 1 5.2.2015. Teknisen lautakunnan kokouspöytäkirjojen tarkastaminen vuonna 2015 2016

LEMIN KUNTA 2. Tekninen lautakunta 1 5.2.2015. Teknisen lautakunnan kokouspöytäkirjojen tarkastaminen vuonna 2015 2016 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 Tekninen lautakunta Nro 1/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 5.2.2015 klo 17-18 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Tuusniemen kunta, valtuustosali

Tuusniemen kunta, valtuustosali Kokouskutsu / Esityslista Nro 2/2018 1 (7) KOKOUSAIKA 9.4.2018 Klo 17.00- KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Tekninen lautakunta sivu 85

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Tekninen lautakunta sivu 85 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Tekninen lautakunta sivu 85 Kokousaika 29.06.2011 klo 16.00-17.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai 19.2.2018 kello 18.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 27.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 27.3.2014 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 19.05.2011 klo 15.00 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 15 20.05.2013 277 Kokousaika 20.05.2013 klo 10.00 11.03 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 23.8.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 23.8.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 16.8.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 21.8.2012 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 53 43 Notkotien

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 13.06.2013 klo 9.00 15.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 18.5.2011

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 18.5.2011 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 18.5.2011 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.5.2011 klo 16.30 17.30 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanhallituksen kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 2/2018 1 (6) KOKOUSAIKA 15.3.2018 Klo 17.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 5/2007 Aika Ti klo 18.00 Paikka Palokunnan kokoushuone KOKOUSKUTSU Tiistaina Palokunnan kokoushuone Nro 5/2007 ASIA LIITE 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 49 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 30.11.2016 klo 16.00 Puumilan juhla- ja taitotalossa

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 Tekninen lautakunta Nro 6/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 17.9.2015 klo 17-18.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 19.9.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 19.9.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 19.9.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.9.2012 klo 16.30 17.45 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Jussi Vierikko Silvennoinen

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 45

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 45 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 45 Tekninen lautakunta Nro 5/2013 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 19.6.2013 klo 17 18.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Avattuaan kokouksen puheenjohtaja toteaa läsnä olevat sekä kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden.

Avattuaan kokouksen puheenjohtaja toteaa läsnä olevat sekä kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 05.09.2013 klo 9.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo 9: Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantai klo 9: Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 7.11.2016

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 6/2009 Aika Ti 23.06.2009 klo 17.00 Paikka Palokunnan kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 6/2009 Aika Ti 23.06.2009 klo 17.00 Paikka Palokunnan kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 6/2009 Aika Ti klo 17.00 Paikka Palokunnan kokoushuone KOKOUSKUTSU Tiistaina Palokunnan kokoushuone Nro 6/2009 ASIA LIITE 72 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 73 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8 187 KOKOUSAIKA klo 10.00-11.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Henkilökohtaiset varajäsenet

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 02/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai 01.02.2010 klo 13.00 15.00

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 02/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai 01.02.2010 klo 13.00 15.00 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 02/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 01.02.2010 klo 13.00 15.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 29

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 29 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 29 Tekninen lautakunta Nro 4/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 14.8.2014 klo 17-17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77 48 Ehdotus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Tekninen lautakunta 25.3.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 25.3.2015 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/2008 39 Kokousaika Perjantai 28.03.2008 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 07.09.2015 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi Helena

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015 KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 05.12.2017 Kokoustiedot Aika Maanantaina 11.12.2017 kello 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Jämi Areena 279 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Tekninen lautakunta 27.3.2013

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Tekninen lautakunta 27.3.2013 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 27.3.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 27.3.2013 klo 16.30 17.15 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20 Kokousaika 21.03.2012 klo 15.00-15.21 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla,

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 Tekninen lautakunta Nro 1/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 16.1.2014 klo 17-19 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari. Lauri Kullervo, maankäyttöinsinööri, osastopäällikkö Heiskari Veijo, pöytäkirjanpitäjä

Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari. Lauri Kullervo, maankäyttöinsinööri, osastopäällikkö Heiskari Veijo, pöytäkirjanpitäjä KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2010 Tekninen lautakunta sivu 107 Kokousaika 8.7.2010 klo 16.00-17.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari Saapuvilla olleet jäsenet Pantsar Antero, puheenjohtaja

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 8/2016 Aika Ke klo 18.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Keskiviikkona Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 8/2016 ASIA LIITE 62 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Perjantai 7.11.2014 klo 15.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Perjantai 7.11.2014 klo 15.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 4 / 2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Perjantai 7.11.2014 klo 15.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 14 15 16 17 sivu 18 18 19-20 21 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Perjantai 04.05.2012 klo 9.00 15.10

Perjantai 04.05.2012 klo 9.00 15.10 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Perjantai 04.05.2012 klo 9.00 15.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Keskiviikko 20.04.2011 kello 17.00 19.03. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Keskiviikko 20.04.2011 kello 17.00 19.03. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4 / 2011 KOKOUSAIKA Keskiviikko 20.04.2011 kello 17.00 19.03 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Tiistai 18.12.2012 17.00 18.10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Timo Räty Jani Ovaskainen Minna Tuunainen Markku Suni Leena Savolainen

Tiistai 18.12.2012 17.00 18.10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Timo Räty Jani Ovaskainen Minna Tuunainen Markku Suni Leena Savolainen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / 2012 TUUSNIEMEN KUNTA Ympäristölautakunta KOKOUSAIKA Tiistai 18.12.2012 17.00 18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 19.8.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.8.2015 klo 16.30 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja Keskinen

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 5.12.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 11.12.2012 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 108 75

Lisätiedot

Hannu Rantala Juhani Heikkilä Reetta Hulmi Jukka Männistö Teuvo Sulin Liisa Yski. Pirjo Kotiranta. Esittelijä-sihteeri Pertti Ollikka

Hannu Rantala Juhani Heikkilä Reetta Hulmi Jukka Männistö Teuvo Sulin Liisa Yski. Pirjo Kotiranta. Esittelijä-sihteeri Pertti Ollikka Viranomainen No 2//2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta Sivu 16 KOKOUSAIKA 16.4.2014 klo 17.00-18.25 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanviraston

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot